DeXe Ağı nedir?

Orta SeviyeJul 02, 2024
DeXe Network, çeşitli blok zinciri ağlarında gelişmiş Web3 ürünleri oluşturmak için akıllı sözleşmeler ve araçlar sunan DAO'ları oluşturmak ve yönetmek için tasarlanmıştır.
DeXe Ağı nedir?

En yaygın ve erişilebilir yöntemlerden biri, tokenize edilmiş menkul kıymetler veya türev ürünlere yatırım yapmaktır. Bu yatırımlarla kullanıcılar portföylerini çeşitlendirebilir, riski azaltabilir ve olası getirileri artırabilir.

Ancak, acemi tacirler ne olacak? Tokenize edilmiş menkul kıymetlerin veya türevlerin karmaşıklıklarına aşina mı oluyorlar? Eğer değilse, o zaman Dexe onlara yardımcı olabilir. DeXe Ağı, piyasaya katılmak için herhangi bir kişi için basit bir çözüm geliştirdi!

DeXe Ağı, aynı zamanda DeXe (Merkezi Olmayan Sosyal Ticaret Platformu) olarak da bilinir (2017 yılında kurulmuştur), otonom akıllı sözleşmeler kullanarak çalışan çevrimiçi, merkezi olmayan ve otonom bir kripto varlık portföyü ortamıdır.

Bu makale, DeXe kripto ekosistemine derinlemesine girecek ve DeXe Ağı'nda erişilebilen çeşitli uygulamalara bakacaktır. Ayrıca, şu anda geliştirme aşamasında olan bazı uygulamalara ve DEXE jetonunun kullanımına da bakacaktır.

DeXe Ağı nedir?

DeXe Ağı, bir kripto varlık portföyü ortamı ve son derece merkezi olmayan finans (DeFi) ticaret yetenekleri sağlayan tamamen merkezi olmayan bir sosyal ticaret platformudur.

Ethereum üzerinde çalışan yerel ERC-20 DEXE jetonu, DeXe DAO veya merkezi olmayan otonom örgütlenme aracılığıyla DeFi sosyal ticaret platformunu düzenler - DeXe kripto ekosistemi, profesyonel ve acemi DeFi tacirlerine keskin ticaret kaynakları ve faydalar sunar.

DeXe, merkezi olmayan bir kripto para varlık portföyü sağlamanın yanı sıra, özel anahtarları veya kripto para cüzdan bilgilerini ifşa etmeden diğer insanların ticaret yöntemlerini kolayca cüzdan-cüzdana kopyalama imkanı sunar.

DeXe, öncü merkezi olmayan sosyal ticaret platformu, başarılı tüccarları takipçilerle şeffaf ve güvenilir bir şekilde birleştirerek her iki tarafın da yararlanmasını sağlar. Yerel DEXE para birimi teşvikler dağıtır ve DeXe kripto ekosisteminin temel teşvikidir.

DeXe Ağı'nın Fonksiyonları

Token Sahibi Teşvikleri: Dexe'nin özelliklerinden biri, otomatik geri alım ve sigorta kasaları arasında dağıtım, token sahipleri arasında çiftçilik ödülleri ve DeXe ağı içinde tüccarların kazançlarının bir yüzdesi için tokenların yakılmasıdır. DeXe ağı, sosyal ticaret faaliyetleri için otomatik geri alımlar kullanır. Varsayılan olarak, otomatik geri alımın 1/3'ü DeXe ağının büyümesine yardımcı olmak için dağıtılacaktır.

Fon Tahsisi: DeXe ağı, DeXe DAO Topluluğu içinde ve üyelik dışında merkezi olmayan ekosisteme katkıda bulunmaya ve geliştirmeye adanmıştır. Bu nedenle, DeXe, meetup'ları düzenlemek, topluluk hibeleri yapmak, bilgi edinmek ve yaymak, ortaklıklar kurmak için DEXE tokenlerini tahsis etmeyi taahhüt eder.

Yatırım: DeXe ağı büyüdükçe, kavramlarından etkilenen yatırımcılar tipik token edinme teknikleri yerine yatırım yapmaya ilgi duyabilirler.

DEXE Token

Yerel DEXE jetonu, Ethereum ERC-20 ve Binance Akıllı Zincir (BSC) BEP-20 jeton standartlarında erişilebilir. DeXe Ağı'nın başlıca yardımcı program jetonu olan DEXE jetonu, sahiplerine DeXe DAO'ya (merkezi olmayan otonom örgüt) katılma ve platform parametreleri üzerinde oy kullanma imkanı sağlar.

DEXE token sahipleri ayrıca DeXe Ağı Yatırım platformunun yönetimine katılma imkanına sahip olacaklar (aşağıda daha fazlası). Ayrıca, DEXE token'ı olan kullanıcılar bonus staking ödülleri kazanabilirler.

DeXe tamamen merkezi olmayan bir uygulamadır (dApp). Bu nedenle, DEXE jeton sahipleri DEXE jeton yakma girişimleri için yüzde ve zaman dilimi konusunda oy kullanabilirler. Çiftlik tesislerinin uygulanması ile DEXE jeton sahipleri, DeXe çiftçilik fonksiyonlarıyla ilişkili jeton yakma ve ödüllere oy verebilirler.

Ayrıca, DEXE tokeni ağdaki kullanıcı fonlarının güvenliğine katkıda bulunur. DeXe ağı, tüm kullanıcıların bir işlem kaybı durumunda ilk depozitolarının %100'ünü tazminat olarak alacaklarına söz veriyor.

DeXe Nasıl Merkezi Olmayan Sosyal İşlem Yapar?

DeXe Network, yeni ve deneyimli tüccarlar için cazip araçlar ve hizmetler sunmaktadır. Ayrıca merkezi olmayan sosyal ticaret ile DeXe, hem kopyalanan tüccarlara hem de takipçilere tazminat sağlar. Bu, bayrak gemisi ürünü DeXe Yatırımı ile başarılır.

DeXe yatırım platformunun kullanıcıları aynı anda birçok cüzdan klonlayabilir, böylece aynı anda birden fazla işlem stratejisini yönetebilirler. DeXe ayrıca her bir tüccar için çok sayıda tokeni destekler, müşterilere aynı tüccardan birkaç işlem yöntemini taklit etme imkanı sağlar.

DeXe Investment, profesyonel yatırımcılara, yeni başlayan yatırımcıların birçok yetenekli tüccarla birlikte yatırım yapmaları için bir platform sağlar. Uzman tüccarlar, kripto para birimi işindeki şöhretlerinden ziyade yerleşik geçmişlerine göre seçilir. Ayrıca DeXe, güvenlik ihlalleri veya saldırıları durumunda kullanıcıların varlıklarını kapsayacak özel bir sigorta poliçesi sunarak, kullanıcıların portföylerini güvence altına alma konusunda endişelenmek yerine portföylerini büyütmeye odaklanmalarına olanak tanır!

DeXe platformundaki kullanıcılar aynı anda birçok cüzdan klonlayabilir, bu da aynı anda birden fazla işlem stratejisini yönetmelerine olanak tanır. DeXe ayrıca her trader için çok sayıda tokenı destekler, bu da müşterilere aynı trader'dan birkaç işlem yöntemini taklit etme imkanı sağlar. Ayrıca, kullanıcılar sentetik tokenı istedikleri herhangi bir cüzdan adresine tutabilir veya iletebilir. Aynı zamanda, trader kopyalama protokolü işlevseldir.

DeXe'nin Benzersiz Kılan Nedir?

  • Başlangıç ​​tüccarlarının yorucu çalışmalarından saatler tasarruf ettirir.
  • DeXe, kopyalanan tüccarları ve takipçilerini tazmin eder.
  • Tüm işlemler, blockchain teknolojisi sayesinde tamamen şeffaftır.
  • Yeni başlayan tüccarlar, birçok yetenekli tüccardan seçim yapabilirler.
  • Uzman tüccarlar, kripto para işindeki ünleri yerine kurulmuş geçmişlerine dayanarak seçilir.
  • Güvenlik ihlalleri veya hacker'ların meydana gelmesi durumunda kullanıcı varlıklarını korumak için özel bir sigorta planı.

DeXe DAO Stüdyosu

DeXe Merkezi Olmayan Otonom Organizasyonu (DAO), DeXe Ağı'nın teknik ve pazarlama çabalarını yönetir. Ayrıca, DeXe DAO üyeleri özel davet, çıkış kısıtlaması veya ücret olmadan istedikleri zaman girebilir ve çıkabilirler.

DeXe DAO üyeleri platform güncellemeleri önerip oy kullanabilir. Üyeler, DAO'nun davranışını beğenmez veya karşı çıkarsa, herhangi bir sorun oluşturmadan ayrılabilirler. Ayrıca, herhangi bir finansal risk taşımamaktadır.

Bu gelişmiş DAO Stüdyosu, DAO'ların yönetişim ve topluluk etkileşim bileşenlerini optimize etmek için tasarlanmış kapsamlı bir araç ve özellik seti sunar. Tümü, tek bir kullanıcı dostu arayüz aracılığıyla erişilebilir.

DeXe Studio'nun Özellikleri

Herhangi bir zincirde DAO oluşturun: Dexe DAO Studio, kullanıcıların çeşitli blockchain ağlarında hızlı bir şekilde DAO'lar oluşturmasına ve yönetmesine olanak tanır. Yönetim tokenlarını yönetmek ve birçok DAO'ya katılmak için tutarlı bir arayüz sağlar.

Genişletilmiş delegasyon sistemi: Platform artık DAO'ların hazinelerinden jetonları devretmelerine olanak tanıyan genişletilmiş bir delegasyon sistemine sahiptir. Bu işlevsellik, DAO'ların faaliyetlerini verimli bir şekilde dış kaynak kullanımı yaparak ve uzmanlık alanlarına erişerek güvenlik, hukuk ve teknoloji uzmanlığına erişmelerini sağlar.

Ödül sistemi: DeXe DAO Studio, tüm DAO katkıda bulunanlara ödüllerin dağıtılmasını sağlar, aktif katılımı, teklif sunumunu ve uygulamayı teşvik eder. Bu öğe topluluk katılımını teşvik ederken aynı zamanda etkili bir yönetimi de sağlar.

Çok yönlü oy verme sistemleri: Kullanıcılar, DAO'ların karar alma esnekliğini ve kapsayıcılığını arttıran, liyakat, doğrusal ve özel oy verme sistemleri de dahil olmak üzere çeşitli oy verme modellerinden seçim yapabilirler.

Meta-yönetişim: Platform, uzman alt-DAO'ların paydaşlarının ana DAO içinde önerilerde bulunmasına izin vererek çeşitliliği teşvik eder. Bu mekanizma, kapsayıcı karar verme ve bilinçli seçimi destekler.

DEXE DAO Studio, DAO'ları yönetmek, yönetmek ve genişletmek için kapsamlı bir çözüm sunar. Çeşitli araçları ve açıklık ve güvenliğe olan bağlılığı, onu DAO oluşturucuları ve katılımcıları için paha biçilmez bir kaynak haline getirerek blok zinciri ekosisteminde merkezi olmayan yönetişimin büyümesini ve evrimini yönlendirmeye yardımcı olur.

DeXe Kripto Ekosistemi

DeXe kripto para birimi ekosistemi, birkaç faydalı ve kullanımı kolay merkezi olmayan finans (DeFi) ticaret aracını içerir. Proje, DeXe kripto tesislerinin son derece gelişmiş ticaret teknolojileri sunarken DeFi sosyal ticaret acemilerini karşılamasını sağlar.

Bu yazı yazılırken DeXe kripto para ekosistemindeki tüm uygulamalar çalışır durumda değildir. Bununla birlikte, bazı programlar "yakında yayınlanacak" olarak işaretlenmiştir. Aşağıdaki bölümlerde, DeXe kripto ekosistemi aracılığıyla sunulan çeşitli DeFi sosyal ticaret yöntemleri tartışılmaktadır.

Cüzdan Bilgisi

Merkezi olmayan sosyal ticarete ilk adım attığınızda, popüler soru, "Hangi cüzdanlar en iyileri?" DeXe Network, cüzdan adresleri hakkında herhangi bir yorum veya öneri yapmaz. Bunun yerine, kullanıcıları, Cüzdan Bilgi uygulamasını kullanarak "kendi araştırmalarını yapmaları" konusunda teşvik eder. Cüzdan Bilgi, DeXe kripto ekosistemi ve sosyal ticaret pazarında benzersizdir çünkü kullanıcılara bir cüzdanın karlılığını inceleme imkanı sağlar. Bu tamamen ücretsiz bir araç, kullanıcıların belirli varlıklar için bir cüzdan adresinin ne kadar karlı olduğunu belirlemelerine olanak tanır.

Kullanıcılar ayrıca bir cüzdan adresinin geçmiş karlılık ve başarı oranlarını da görüntüleyebilir. Cüzdan Bilgisi, merkezi olmayan finans (DeFi) sosyal ticaretin büyümesini teşvik ederek, tüccarlar ve takipçilerin faydalanmasını sağlar.

Cüzdan'dan cüzdana kopyalama

Kopyalamak için arzu edilen ve karlı bir cüzdan adresi bulduktan sonra, kullanıcılar Cüzdandan Cüzdana Kopyalama (W2W Kopyalama) aracına erişebilir. DeXe kripto ekosisteminde erişilebilen bir başka ücretsiz hizmet, kullanıcıların ERC-20 cüzdan adreslerini girmelerine ve belirli varlıklarla otomatik işlemler yapmalarına olanak tanır.

Kullanıcılar, takipçinin işlem yaptığı sırada tüccarın ve takipçinin cüzdanlarının işlem sırasında aynı varlıkları içerdiği sürece tüccarların işlem yöntemlerini taklit edebilirler. Takipçi, tüccar bir emir girdiğinde aynı işlemi gerçekleştirecektir.

Merkezi Olmayan Turnuva Hizmeti

DeXe Network, merkezi olmayan sosyal ticaretin topluluğa nasıl yardımcı olduğunu göstermek için merkezi olmayan bir Turnuva Hizmeti uygulamasına ev sahipliği yapıyor. Uniswap aracılığıyla işleyen Merkezi Olmayan Turnuva Hizmeti, en büyük Ethereum merkezi olmayan borsası (DEX), topluluğun ticaret yarışmalarına katılımını teşvik ediyor.

Kattana Trading Terminal

Kattana ticaret terminali, DeXe kripto ekosistemi içinde yüksek kaliteli, profesyonel ticaret araçlarına erişim arayan deneyimli kripto tüccarlarına sunulmaktadır. Kattana, 40'tan fazla önde gelen merkezi olmayan borsada (DEX) gerçek zamanlı ticaret, gelişmiş emir tipleri ve yüksek kaliteli ticaret grafikleri sunmaktadır.

Ancak bu yalnızca yüzeyi kazıyor. CeFi teknolojisine dayanan Kattana ticaret terminali, DeFi'de önceden bilinmeyen araçlarla en gelişmiş sosyal ticaret deneyimini sağlar.

Anti-Sniping Bot Service (111PG)

Sniping botlar, özellikle jeton listelerinde veya yüksek değerli işlemlerde, otomatik pazarcılarla (AMM) etkileşime geçerken sık sık insanların önüne geçer. Bu botlar, tüccarların emirlerini hızlı bir şekilde çoğaltmak ve uygulamak için algoritmik olarak oluşturulmuştur.

Kullanıcılar işlem yapmadan hemen önce fiyatı yükseltirler ve ardından işlem yapan trader'ların en üst seviyeden satış yaparlar. Bu, sniping botları için oldukça karlı olabilir. Ancak, bu projelerin, toplulukların ve token sahiplerinin maliyetine gelir.

Tepki olarak, DeXe kripto ekosistemi Anti-Sniping Bot Hizmeti veya 111PG'yi sağlar. 111PG projesi, özel programlamayı kullanarak botları karşı atış yaparak borsalardan bot kesintisi tehdidini ortadan kaldırır.

Ayrıca, projeleri korumanın yanı sıra, 111PG Anti-Sniping Bot Hizmetini benimsemek, DeXe kripto ekosistem topluluğu üyelerine fayda sağlar.

Sonuç

DeXe DAO'ya katılmak da son derece basittir. Sosyal işlem araçlarını kullanmak için DEXE jetonu gerekliliği olmasa da, kullanıcıların DeXe DAO'ya katılmak için DEXE jetonlarını "edinmeleri" ve bunlara bahis yapmaları gerekiyor.

DeXe Network, platformun sürekli olarak kabul edildiğine tanık oluyor ve gelecekteki geliştirme için çeşitli planları var. Bu, çok zincirli uygulamaları, verim çiftçiliği yeteneklerini ve ana DeXe Network Investment uygulamasını içerir. Proje, merkezi olmayan sosyal ticaret çözümleri ve diğer özelliklerle çok fazla potansiyele sahiptir.

DeXe Network, yeni ve deneyimli tüccarlar için çekici araçlar ve hizmetler sunar. Ayrıca, merkezi olmayan sosyal ticaret ile DeXe, hem kopyalanan tüccarları hem de takipçileri tazmin eder. Bu, amiral gemisi ürünü DeXe Investing ile başarılır.

Yazar: Abhishek Rajbhar
Çevirmen: Cedar
İnceleyen(ler): Edward、Matheus、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.

DeXe Ağı nedir?

Orta SeviyeJul 02, 2024
DeXe Network, çeşitli blok zinciri ağlarında gelişmiş Web3 ürünleri oluşturmak için akıllı sözleşmeler ve araçlar sunan DAO'ları oluşturmak ve yönetmek için tasarlanmıştır.
DeXe Ağı nedir?

En yaygın ve erişilebilir yöntemlerden biri, tokenize edilmiş menkul kıymetler veya türev ürünlere yatırım yapmaktır. Bu yatırımlarla kullanıcılar portföylerini çeşitlendirebilir, riski azaltabilir ve olası getirileri artırabilir.

Ancak, acemi tacirler ne olacak? Tokenize edilmiş menkul kıymetlerin veya türevlerin karmaşıklıklarına aşina mı oluyorlar? Eğer değilse, o zaman Dexe onlara yardımcı olabilir. DeXe Ağı, piyasaya katılmak için herhangi bir kişi için basit bir çözüm geliştirdi!

DeXe Ağı, aynı zamanda DeXe (Merkezi Olmayan Sosyal Ticaret Platformu) olarak da bilinir (2017 yılında kurulmuştur), otonom akıllı sözleşmeler kullanarak çalışan çevrimiçi, merkezi olmayan ve otonom bir kripto varlık portföyü ortamıdır.

Bu makale, DeXe kripto ekosistemine derinlemesine girecek ve DeXe Ağı'nda erişilebilen çeşitli uygulamalara bakacaktır. Ayrıca, şu anda geliştirme aşamasında olan bazı uygulamalara ve DEXE jetonunun kullanımına da bakacaktır.

DeXe Ağı nedir?

DeXe Ağı, bir kripto varlık portföyü ortamı ve son derece merkezi olmayan finans (DeFi) ticaret yetenekleri sağlayan tamamen merkezi olmayan bir sosyal ticaret platformudur.

Ethereum üzerinde çalışan yerel ERC-20 DEXE jetonu, DeXe DAO veya merkezi olmayan otonom örgütlenme aracılığıyla DeFi sosyal ticaret platformunu düzenler - DeXe kripto ekosistemi, profesyonel ve acemi DeFi tacirlerine keskin ticaret kaynakları ve faydalar sunar.

DeXe, merkezi olmayan bir kripto para varlık portföyü sağlamanın yanı sıra, özel anahtarları veya kripto para cüzdan bilgilerini ifşa etmeden diğer insanların ticaret yöntemlerini kolayca cüzdan-cüzdana kopyalama imkanı sunar.

DeXe, öncü merkezi olmayan sosyal ticaret platformu, başarılı tüccarları takipçilerle şeffaf ve güvenilir bir şekilde birleştirerek her iki tarafın da yararlanmasını sağlar. Yerel DEXE para birimi teşvikler dağıtır ve DeXe kripto ekosisteminin temel teşvikidir.

DeXe Ağı'nın Fonksiyonları

Token Sahibi Teşvikleri: Dexe'nin özelliklerinden biri, otomatik geri alım ve sigorta kasaları arasında dağıtım, token sahipleri arasında çiftçilik ödülleri ve DeXe ağı içinde tüccarların kazançlarının bir yüzdesi için tokenların yakılmasıdır. DeXe ağı, sosyal ticaret faaliyetleri için otomatik geri alımlar kullanır. Varsayılan olarak, otomatik geri alımın 1/3'ü DeXe ağının büyümesine yardımcı olmak için dağıtılacaktır.

Fon Tahsisi: DeXe ağı, DeXe DAO Topluluğu içinde ve üyelik dışında merkezi olmayan ekosisteme katkıda bulunmaya ve geliştirmeye adanmıştır. Bu nedenle, DeXe, meetup'ları düzenlemek, topluluk hibeleri yapmak, bilgi edinmek ve yaymak, ortaklıklar kurmak için DEXE tokenlerini tahsis etmeyi taahhüt eder.

Yatırım: DeXe ağı büyüdükçe, kavramlarından etkilenen yatırımcılar tipik token edinme teknikleri yerine yatırım yapmaya ilgi duyabilirler.

DEXE Token

Yerel DEXE jetonu, Ethereum ERC-20 ve Binance Akıllı Zincir (BSC) BEP-20 jeton standartlarında erişilebilir. DeXe Ağı'nın başlıca yardımcı program jetonu olan DEXE jetonu, sahiplerine DeXe DAO'ya (merkezi olmayan otonom örgüt) katılma ve platform parametreleri üzerinde oy kullanma imkanı sağlar.

DEXE token sahipleri ayrıca DeXe Ağı Yatırım platformunun yönetimine katılma imkanına sahip olacaklar (aşağıda daha fazlası). Ayrıca, DEXE token'ı olan kullanıcılar bonus staking ödülleri kazanabilirler.

DeXe tamamen merkezi olmayan bir uygulamadır (dApp). Bu nedenle, DEXE jeton sahipleri DEXE jeton yakma girişimleri için yüzde ve zaman dilimi konusunda oy kullanabilirler. Çiftlik tesislerinin uygulanması ile DEXE jeton sahipleri, DeXe çiftçilik fonksiyonlarıyla ilişkili jeton yakma ve ödüllere oy verebilirler.

Ayrıca, DEXE tokeni ağdaki kullanıcı fonlarının güvenliğine katkıda bulunur. DeXe ağı, tüm kullanıcıların bir işlem kaybı durumunda ilk depozitolarının %100'ünü tazminat olarak alacaklarına söz veriyor.

DeXe Nasıl Merkezi Olmayan Sosyal İşlem Yapar?

DeXe Network, yeni ve deneyimli tüccarlar için cazip araçlar ve hizmetler sunmaktadır. Ayrıca merkezi olmayan sosyal ticaret ile DeXe, hem kopyalanan tüccarlara hem de takipçilere tazminat sağlar. Bu, bayrak gemisi ürünü DeXe Yatırımı ile başarılır.

DeXe yatırım platformunun kullanıcıları aynı anda birçok cüzdan klonlayabilir, böylece aynı anda birden fazla işlem stratejisini yönetebilirler. DeXe ayrıca her bir tüccar için çok sayıda tokeni destekler, müşterilere aynı tüccardan birkaç işlem yöntemini taklit etme imkanı sağlar.

DeXe Investment, profesyonel yatırımcılara, yeni başlayan yatırımcıların birçok yetenekli tüccarla birlikte yatırım yapmaları için bir platform sağlar. Uzman tüccarlar, kripto para birimi işindeki şöhretlerinden ziyade yerleşik geçmişlerine göre seçilir. Ayrıca DeXe, güvenlik ihlalleri veya saldırıları durumunda kullanıcıların varlıklarını kapsayacak özel bir sigorta poliçesi sunarak, kullanıcıların portföylerini güvence altına alma konusunda endişelenmek yerine portföylerini büyütmeye odaklanmalarına olanak tanır!

DeXe platformundaki kullanıcılar aynı anda birçok cüzdan klonlayabilir, bu da aynı anda birden fazla işlem stratejisini yönetmelerine olanak tanır. DeXe ayrıca her trader için çok sayıda tokenı destekler, bu da müşterilere aynı trader'dan birkaç işlem yöntemini taklit etme imkanı sağlar. Ayrıca, kullanıcılar sentetik tokenı istedikleri herhangi bir cüzdan adresine tutabilir veya iletebilir. Aynı zamanda, trader kopyalama protokolü işlevseldir.

DeXe'nin Benzersiz Kılan Nedir?

  • Başlangıç ​​tüccarlarının yorucu çalışmalarından saatler tasarruf ettirir.
  • DeXe, kopyalanan tüccarları ve takipçilerini tazmin eder.
  • Tüm işlemler, blockchain teknolojisi sayesinde tamamen şeffaftır.
  • Yeni başlayan tüccarlar, birçok yetenekli tüccardan seçim yapabilirler.
  • Uzman tüccarlar, kripto para işindeki ünleri yerine kurulmuş geçmişlerine dayanarak seçilir.
  • Güvenlik ihlalleri veya hacker'ların meydana gelmesi durumunda kullanıcı varlıklarını korumak için özel bir sigorta planı.

DeXe DAO Stüdyosu

DeXe Merkezi Olmayan Otonom Organizasyonu (DAO), DeXe Ağı'nın teknik ve pazarlama çabalarını yönetir. Ayrıca, DeXe DAO üyeleri özel davet, çıkış kısıtlaması veya ücret olmadan istedikleri zaman girebilir ve çıkabilirler.

DeXe DAO üyeleri platform güncellemeleri önerip oy kullanabilir. Üyeler, DAO'nun davranışını beğenmez veya karşı çıkarsa, herhangi bir sorun oluşturmadan ayrılabilirler. Ayrıca, herhangi bir finansal risk taşımamaktadır.

Bu gelişmiş DAO Stüdyosu, DAO'ların yönetişim ve topluluk etkileşim bileşenlerini optimize etmek için tasarlanmış kapsamlı bir araç ve özellik seti sunar. Tümü, tek bir kullanıcı dostu arayüz aracılığıyla erişilebilir.

DeXe Studio'nun Özellikleri

Herhangi bir zincirde DAO oluşturun: Dexe DAO Studio, kullanıcıların çeşitli blockchain ağlarında hızlı bir şekilde DAO'lar oluşturmasına ve yönetmesine olanak tanır. Yönetim tokenlarını yönetmek ve birçok DAO'ya katılmak için tutarlı bir arayüz sağlar.

Genişletilmiş delegasyon sistemi: Platform artık DAO'ların hazinelerinden jetonları devretmelerine olanak tanıyan genişletilmiş bir delegasyon sistemine sahiptir. Bu işlevsellik, DAO'ların faaliyetlerini verimli bir şekilde dış kaynak kullanımı yaparak ve uzmanlık alanlarına erişerek güvenlik, hukuk ve teknoloji uzmanlığına erişmelerini sağlar.

Ödül sistemi: DeXe DAO Studio, tüm DAO katkıda bulunanlara ödüllerin dağıtılmasını sağlar, aktif katılımı, teklif sunumunu ve uygulamayı teşvik eder. Bu öğe topluluk katılımını teşvik ederken aynı zamanda etkili bir yönetimi de sağlar.

Çok yönlü oy verme sistemleri: Kullanıcılar, DAO'ların karar alma esnekliğini ve kapsayıcılığını arttıran, liyakat, doğrusal ve özel oy verme sistemleri de dahil olmak üzere çeşitli oy verme modellerinden seçim yapabilirler.

Meta-yönetişim: Platform, uzman alt-DAO'ların paydaşlarının ana DAO içinde önerilerde bulunmasına izin vererek çeşitliliği teşvik eder. Bu mekanizma, kapsayıcı karar verme ve bilinçli seçimi destekler.

DEXE DAO Studio, DAO'ları yönetmek, yönetmek ve genişletmek için kapsamlı bir çözüm sunar. Çeşitli araçları ve açıklık ve güvenliğe olan bağlılığı, onu DAO oluşturucuları ve katılımcıları için paha biçilmez bir kaynak haline getirerek blok zinciri ekosisteminde merkezi olmayan yönetişimin büyümesini ve evrimini yönlendirmeye yardımcı olur.

DeXe Kripto Ekosistemi

DeXe kripto para birimi ekosistemi, birkaç faydalı ve kullanımı kolay merkezi olmayan finans (DeFi) ticaret aracını içerir. Proje, DeXe kripto tesislerinin son derece gelişmiş ticaret teknolojileri sunarken DeFi sosyal ticaret acemilerini karşılamasını sağlar.

Bu yazı yazılırken DeXe kripto para ekosistemindeki tüm uygulamalar çalışır durumda değildir. Bununla birlikte, bazı programlar "yakında yayınlanacak" olarak işaretlenmiştir. Aşağıdaki bölümlerde, DeXe kripto ekosistemi aracılığıyla sunulan çeşitli DeFi sosyal ticaret yöntemleri tartışılmaktadır.

Cüzdan Bilgisi

Merkezi olmayan sosyal ticarete ilk adım attığınızda, popüler soru, "Hangi cüzdanlar en iyileri?" DeXe Network, cüzdan adresleri hakkında herhangi bir yorum veya öneri yapmaz. Bunun yerine, kullanıcıları, Cüzdan Bilgi uygulamasını kullanarak "kendi araştırmalarını yapmaları" konusunda teşvik eder. Cüzdan Bilgi, DeXe kripto ekosistemi ve sosyal ticaret pazarında benzersizdir çünkü kullanıcılara bir cüzdanın karlılığını inceleme imkanı sağlar. Bu tamamen ücretsiz bir araç, kullanıcıların belirli varlıklar için bir cüzdan adresinin ne kadar karlı olduğunu belirlemelerine olanak tanır.

Kullanıcılar ayrıca bir cüzdan adresinin geçmiş karlılık ve başarı oranlarını da görüntüleyebilir. Cüzdan Bilgisi, merkezi olmayan finans (DeFi) sosyal ticaretin büyümesini teşvik ederek, tüccarlar ve takipçilerin faydalanmasını sağlar.

Cüzdan'dan cüzdana kopyalama

Kopyalamak için arzu edilen ve karlı bir cüzdan adresi bulduktan sonra, kullanıcılar Cüzdandan Cüzdana Kopyalama (W2W Kopyalama) aracına erişebilir. DeXe kripto ekosisteminde erişilebilen bir başka ücretsiz hizmet, kullanıcıların ERC-20 cüzdan adreslerini girmelerine ve belirli varlıklarla otomatik işlemler yapmalarına olanak tanır.

Kullanıcılar, takipçinin işlem yaptığı sırada tüccarın ve takipçinin cüzdanlarının işlem sırasında aynı varlıkları içerdiği sürece tüccarların işlem yöntemlerini taklit edebilirler. Takipçi, tüccar bir emir girdiğinde aynı işlemi gerçekleştirecektir.

Merkezi Olmayan Turnuva Hizmeti

DeXe Network, merkezi olmayan sosyal ticaretin topluluğa nasıl yardımcı olduğunu göstermek için merkezi olmayan bir Turnuva Hizmeti uygulamasına ev sahipliği yapıyor. Uniswap aracılığıyla işleyen Merkezi Olmayan Turnuva Hizmeti, en büyük Ethereum merkezi olmayan borsası (DEX), topluluğun ticaret yarışmalarına katılımını teşvik ediyor.

Kattana Trading Terminal

Kattana ticaret terminali, DeXe kripto ekosistemi içinde yüksek kaliteli, profesyonel ticaret araçlarına erişim arayan deneyimli kripto tüccarlarına sunulmaktadır. Kattana, 40'tan fazla önde gelen merkezi olmayan borsada (DEX) gerçek zamanlı ticaret, gelişmiş emir tipleri ve yüksek kaliteli ticaret grafikleri sunmaktadır.

Ancak bu yalnızca yüzeyi kazıyor. CeFi teknolojisine dayanan Kattana ticaret terminali, DeFi'de önceden bilinmeyen araçlarla en gelişmiş sosyal ticaret deneyimini sağlar.

Anti-Sniping Bot Service (111PG)

Sniping botlar, özellikle jeton listelerinde veya yüksek değerli işlemlerde, otomatik pazarcılarla (AMM) etkileşime geçerken sık sık insanların önüne geçer. Bu botlar, tüccarların emirlerini hızlı bir şekilde çoğaltmak ve uygulamak için algoritmik olarak oluşturulmuştur.

Kullanıcılar işlem yapmadan hemen önce fiyatı yükseltirler ve ardından işlem yapan trader'ların en üst seviyeden satış yaparlar. Bu, sniping botları için oldukça karlı olabilir. Ancak, bu projelerin, toplulukların ve token sahiplerinin maliyetine gelir.

Tepki olarak, DeXe kripto ekosistemi Anti-Sniping Bot Hizmeti veya 111PG'yi sağlar. 111PG projesi, özel programlamayı kullanarak botları karşı atış yaparak borsalardan bot kesintisi tehdidini ortadan kaldırır.

Ayrıca, projeleri korumanın yanı sıra, 111PG Anti-Sniping Bot Hizmetini benimsemek, DeXe kripto ekosistem topluluğu üyelerine fayda sağlar.

Sonuç

DeXe DAO'ya katılmak da son derece basittir. Sosyal işlem araçlarını kullanmak için DEXE jetonu gerekliliği olmasa da, kullanıcıların DeXe DAO'ya katılmak için DEXE jetonlarını "edinmeleri" ve bunlara bahis yapmaları gerekiyor.

DeXe Network, platformun sürekli olarak kabul edildiğine tanık oluyor ve gelecekteki geliştirme için çeşitli planları var. Bu, çok zincirli uygulamaları, verim çiftçiliği yeteneklerini ve ana DeXe Network Investment uygulamasını içerir. Proje, merkezi olmayan sosyal ticaret çözümleri ve diğer özelliklerle çok fazla potansiyele sahiptir.

DeXe Network, yeni ve deneyimli tüccarlar için çekici araçlar ve hizmetler sunar. Ayrıca, merkezi olmayan sosyal ticaret ile DeXe, hem kopyalanan tüccarları hem de takipçileri tazmin eder. Bu, amiral gemisi ürünü DeXe Investing ile başarılır.

Yazar: Abhishek Rajbhar
Çevirmen: Cedar
İnceleyen(ler): Edward、Matheus、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!