L3 Token nedir?

Yeni BaşlayanAug 22, 2024
Layer3, kullanıcıları ve proje taraflarını proje birleşimi aracılığıyla bir araya getirir, burada kullanıcılar görevler aracılığıyla teşvikler kazanır ve projeler trafik elde eder. Ekip, yakın zamanda yerel Token L3'ü piyasaya sürdü ve kullanıcılara daha fazla teşvik sunmak için üç katmanlı bir staking modeli ve çift yakma mekanizması kullanarak yeni bir ekonomik model tanıttı, bu da kullanıcılara daha fazla teşvik sunmaktadır, pozitif bir uçurtma etkisi yaratmaktadır.
L3 Token nedir?

Giriş

Web3 pazarlama platformları, aracı hizmet platformları gibi çalışır. Bu platformlar, kullanıcılara teşvik programları başlatan projeleri keşfetmeleri için bir Ağ Geçidi sunar. Kullanıcılar, resmi görevlere katılarak airdrop veya çekiliş ödülleri gibi zincir içi ve zincir dışı ödüller kazanabilirler. Ek olarak, kullanıcılar olağanüstü etkileşim verileri oluşturarak tercih edilen platformlarla etkileşimlerini sergileyebilir ve token airdrop alma şanslarını artırabilir. Projeler için, saygın ve yüksek kaliteli platformlar, çeşitli etkinlikler aracılığıyla trafiği artırabilir ve proje görünürlüğünü ve pazar coşkusunu artırarak daha fazla kullanıcı ve sermaye çekebilir.

2021 yılında kurulan Layer3, görevleri tamamlayan kullanıcıları ödüllendirmek ve proje trafiğini artırmak için zincir dışı ve zincir üzerinde işlemleri birleştiren bir Web3 pazarlama platformudur. Ekip, Haziran ayında 15 milyon dolarlık bir Seri A fonlama sağladı ve Temmuz başında bir L3 jetonu havadan bırakma duyurusu yaptı. Bundan sonra, kullanıcılara daha fazla teşvik sağlayan yeni bir ekonomik model tanıttılar ve potansiyel olarak kullanıcı büyümesinde bir artışa neden oldular. Bu makale, L3 jetonunun tasarımı ve dağıtımı ile bahis mekanizmasını içeren yeni başlatılan jeton modelinin ayrıntılarına inceleyecektir.

Ekip ve Finansman

Eylül 2021'de kurulan Layer3, 25 blok zincirini desteklemek için on zincirli ve zincir dışı işlemleri birleştiren bir Web3 proje pazarlama platformudur. Neredeyse tüm popüler ekosistemleri toplamış ve sayısız tanınmış ortağı bulunmaktadır. Bu yılın Haziran ayında, Layer3, ParaFi ve Greenfield liderliğinde, Electric Capital, Immutable, Lattice, Tioga, LeadBlock, Amber ve diğerlerinin katılımıyla 15 milyon dolarlık bir A Serisi fonlama sağladı. Daha önce, takım 2022'de stratejik bir fonlama ile 3,7 milyon dolar ve ParaFi liderliğinde 2021'de tohum fonlama ile 2,5 milyon dolar topladı. Layer3'ün sağlam bir maddi temeli olduğu açıktır.

Layer3 ekip üyeleri, dünya çapında en iyi üniversitelerin mezunlarıdır. Kurucu ortak ve CEO Dariya Khojasteh, ABD'deki Güney Kaliforniya Üniversitesi'nden mezun oldu ve mezun olduktan hemen sonra girişimcilik yolculuğuna başladı. Kurucu ortak Brandon Kumar, George Washington Üniversitesi'nden mezun oldu ve daha önce Accolade Partners'ta Başkan Yardımcısıydı. Mühendislik Lideri Peter Ng, Columbia Üniversitesi'nden mezun oldu ve Mojito'da CTO olarak görev yaptı.

Güçlü bir ekip geçmişi ve sağlam finansman ile, protokol ekibinin temel stratejisi, proje birleştirme yoluyla platformları ve kullanıcıları çekmektir. Platformun kullanıcı tabanı ve etkileşim verileri, token dağıtımı ve yeni ekonomi modelinin başlatılmasından sonra hızla artmıştır.

Ürün Mekanizması

Layer3'ün değeri, kullanıcıları ve projeleri birbirine bağlamakta yatmaktadır. Kullanıcılar, projeler tarafından yayınlanan çeşitli teşvik görevlerini tamamlayarak deneyim puanları (XP), jetonlar veya NFT'ler kazanabilirler. Müşteri kazanmak için projeler, Layer3 ile işbirliği yapar, platforma bir ücret öder ve kullanıcılara ödüller sunar.

Layer3'e katılan projelerin asıl hedefi etkin kullanıcıları elde etmek ve elde tutmaktır. Bunun için, işbirliğinin doğası temel alınarak belirlenen belirli bir hizmet ücreti Layer3'e ödenmelidir.

Layer3'deki görevlere katılan kullanıcılar için adım adım kılavuz şöyle:

  1. Bir cüzdan bağlayın (örneğin Metamask) ve avatarınız, Twitter ve Discord gibi bilgileri içeren bir profil oluşturun.
  2. Ana sayfadan bir görev seçin, bunlar arasında sınavlara cevap vermek, platformlarla etkileşimde bulunmak veya NFT'ler oluşturmak bulunmaktadır.
  3. Yeni görevleri kilidini açmak için, kullanıcıların önceden gereken görevleri tamamlamaları gerekmektedir ve bazı görevlerin belirli bir seviyeye ulaşmaları gerekmektedir.
  4. Kullanıcılar görev tamamlama ve bazen anma NFT'leri üzerinden deneyim puanları (XP) kazanır.


Kaynak: app.layer3.xyz

Token Tahsisi

Son zamanlarda, Layer3 ekibi bir L3 jetonu hava damgası etkinliği düzenledi ve L3 için yeni bir jeton ekonomi modeli duyurdu.

L3 tokenlerinin toplam arzı 3.3 milyar olup, %55'i topluluğa, %25.3'ü temel katkıda bulunanlara, %23.2'si yatırımcılara ve %0.5'i danışmanlara tahsis edilmiştir.


Kaynak:docs.layer3foundation.org

Topluluk için ayrılan %51, toplam 1.683 milyar L3'ün dört yıl boyunca tamamen serbest bırakılacak. İlk yılın %40'ı açılacak, ikinci yılda %30, üçüncü yılda %20 ve kalan %10 dördüncü yılda serbest bırakılacak. Topluluğun payının %25'i, başlangıç airdrop etkinlikleri ve teşvikler için vakıf tarafından tahsis edilen toplam arzın %25'i. Başka %26, DAO ve vakıf tarafından gelecekteki airdrop planları, teşvik programları ve ekosistem gelişimi için yönetilmektedir. OG ve ilk sezon airdrop için ayrılan %6, 200 milyon L3'e ulaşmaktadır. Kalan %1.5 (50 milyon L3), ikinci sezon airdrop'ta dağıtılacak.

Çekirdek katılımcılara ayrılan %21, toplam 843 milyon L3'ün dört yıl boyunca tamamen serbest bırakılacaktır. İlk yıl hiçbir jeton kilidi açılmayacak. İkinci yıldan başlayarak, yıllık %33 kilidi açılacak ve dördüncü yılın sonuna kadar günlük olarak dağıtılacaktır.

Yatırımcılara ayrılan %25,3, toplamda 773 milyon L3, aynı şekilde dört yıl boyunca tamamen serbest bırakılacak. Bu, çekirdek katkıda bulunanlar için olduğu gibi aynı serbest bırakma modelini takip ediyor: ilk yılda herhangi bir serbest bırakma olmazken, ikinci yıldan itibaren yılda %33 oranında serbest bırakma yapılır ve günlük olarak dağıtılır.

Danışmanlara tahsis edilen %0,5, toplamda 16 milyon L3 tutarındaki miktar, çekirdek katkı sağlayıcıları ve yatırımcılar için belirlenen aynı serbest bırakma modeli doğrultusunda dört yıl boyunca tamamen serbest bırakılacaktır. Bu kilitleme modeli, ilk yılda aşırı token serbest bırakma baskısını önlemeye yardımcı olur.


Kaynak: docs.layer3foundation.org

Token havalesi, toplam 250 milyon L3 token dağıtılacak olan ilk ve ikinci sezona ayrılacaktır. İlk sezon için anlık görüntü tarihi 10 Mayıs 2024'tür ve 200 milyon token mevcuttur. İkinci sezonun anlık görüntü tarihi 22 Temmuz 2024'tür ve 50 milyon token mevcuttur. Kullanıcılar, token'larını 20 Ağustos 2024 tarihine kadar talep etmelidir.

Staking Model

Yerel L3 tokeninin piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak ekip, yeni bir token ekonomisi modeli tanıttı: L3 için Katmanlı Staking modeli. Bu modelin amacı, token sahiplerini L3 için üç ana kullanım durumu aracılığıyla ekosistemin gelişimine bağlamaktır. Bu modelin ayrıntılarını inceleyelim:


Kaynak: docs.layer3foundation.org

İlk katman, pasif stake ödülleri ve yönetişimdir. Kullanıcılar, L3'ü Layer3'te stake ederek pasif gelir elde edebilir (L3'te) ve yönetişim kararlarına katılabilir.

İkinci katman, kullanıcıların diğer tokenleri stake etmelerini ve protokolün faydasını aktif olarak artırmalarını sağlar. Özellikle:

  • Belirli miktarda L3’ü staking yaparak, kullanıcılar Layer3’ün ortakları tarafından başlatılan ek görevlere katılabilir ve karşılık güvenlik tokenleri kazanabilirler.
  • Farklı miktarda L3'lükler, farklı seviyelerde görevlerin ödüllerinin kilidini açar, daha yüksek L3'lükler daha yüksek seviye ödüllere erişim sağlar.
  • Kullanıcılar, yeni proje başlatmalarına ve özel airdrop etkinliklerine katılım imkanı sağlayan lansmana erişebilirler.
  • Ek yarış ödülleri mevcuttur.

Üçüncü katman, kullanıcılara L3 kazanma imkanı sağlar. Ekip, aktif kullanıcılara ve ekosistem paydaşlarına teşvik olarak sürekli olarak L3 dağıtacaktır. Kullanıcılar, devam eden faaliyetleri ve staking'e dayalı olarak çarpan kazanabilirler. Daha yüksek çarpanlar, ek faydalar ve yönetim haklarını alma olasılığını artırır.

Yakma Mekanizması

Staking modeline ek olarak, L3, platformdaki bireysel kullanıcılar ve projeler için geçerli olan bir yakma mekanizmasını da içerir.

Projeler, görevleri yayınlamak, teşvikleri belirlemek ve Layer3 platformunda CUBE kimlik bilgileri yayınlamak için belirli miktarda L3 satın almalı ve yakmalıdır. CUBE, kullanıcıların çapraz zincir katılımını doğrulamak için Layer3 tarafından tanıtılan bir NFT'dir ve iki binden fazla kullanıcıya dağıtılmıştır. Topluluk, proje katılımcılarına L3 protokol geliri geri alımları veya yakma mekanizmaları sağlanıp sağlanmayacağına karar verebilir.

Kullanıcılar, Layer3 ortak projelerinde özel ayrıcalıklar elde etmek için L3 tokenlerini yakabilirler, bu ayrıcalıklar arasında erken erişim, token indirimleri veya özel NFT'ler bulunabilir.

Layer3'nün değeri, kullanıcıları ve projeleri bir araya getirmekte yatmaktadır. Şu anda, Layer3'ün yüksek seviyede aktif kullanıcısı bulunmakta ve kendi trafiğini getirmekte, daha fazla projenin görev yayınlamasını sağlamaktadır. Bu da mevcut kullanıcıların kalmasını teşvik ederken yeni kullanıcıların da çekilmesini sağlamaktadır. Kullanıcı tabanı Layer3 için istikrarlı bir nakit akışı oluşturarak L3 jetonlarının yakılmasını teşvik etmektedir. Stake mekanizması ile birleştirildiğinde, bu yeni bir kullanıcı büyümesi dalgasını tetikleyebilir.

Son

Layer3, proje trafiğini yönlendiren ve kullanıcılara görev ödülleri sunan bir platform tanıttı. Yakın zamanda yerel tokenleri L3 ve yeni bir tokenomics modeli başlattılar. Üç katmanlı bir staking modeli ve çift yakma mekanizması aracılığıyla protokol, L3 tokenlerinin önemli bir miktarını kilitleyerek satış baskısını önleyebilir. Büyük kullanıcı tabanı platform için güçlü bir hendek görevi görüyor. Ürün avantajlarının ve yeni tokenomics modelinin birleşimi, muhtemelen yeni bir kullanıcı büyümesi dalgasını tetikleyecektir.

Yazar: Minnie
Çevirmen: Sonia
İnceleyen(ler): KOWEI、Edward、Elisa、Ashley、Joyce
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.

L3 Token nedir?

Yeni BaşlayanAug 22, 2024
Layer3, kullanıcıları ve proje taraflarını proje birleşimi aracılığıyla bir araya getirir, burada kullanıcılar görevler aracılığıyla teşvikler kazanır ve projeler trafik elde eder. Ekip, yakın zamanda yerel Token L3'ü piyasaya sürdü ve kullanıcılara daha fazla teşvik sunmak için üç katmanlı bir staking modeli ve çift yakma mekanizması kullanarak yeni bir ekonomik model tanıttı, bu da kullanıcılara daha fazla teşvik sunmaktadır, pozitif bir uçurtma etkisi yaratmaktadır.
L3 Token nedir?

Giriş

Web3 pazarlama platformları, aracı hizmet platformları gibi çalışır. Bu platformlar, kullanıcılara teşvik programları başlatan projeleri keşfetmeleri için bir Ağ Geçidi sunar. Kullanıcılar, resmi görevlere katılarak airdrop veya çekiliş ödülleri gibi zincir içi ve zincir dışı ödüller kazanabilirler. Ek olarak, kullanıcılar olağanüstü etkileşim verileri oluşturarak tercih edilen platformlarla etkileşimlerini sergileyebilir ve token airdrop alma şanslarını artırabilir. Projeler için, saygın ve yüksek kaliteli platformlar, çeşitli etkinlikler aracılığıyla trafiği artırabilir ve proje görünürlüğünü ve pazar coşkusunu artırarak daha fazla kullanıcı ve sermaye çekebilir.

2021 yılında kurulan Layer3, görevleri tamamlayan kullanıcıları ödüllendirmek ve proje trafiğini artırmak için zincir dışı ve zincir üzerinde işlemleri birleştiren bir Web3 pazarlama platformudur. Ekip, Haziran ayında 15 milyon dolarlık bir Seri A fonlama sağladı ve Temmuz başında bir L3 jetonu havadan bırakma duyurusu yaptı. Bundan sonra, kullanıcılara daha fazla teşvik sağlayan yeni bir ekonomik model tanıttılar ve potansiyel olarak kullanıcı büyümesinde bir artışa neden oldular. Bu makale, L3 jetonunun tasarımı ve dağıtımı ile bahis mekanizmasını içeren yeni başlatılan jeton modelinin ayrıntılarına inceleyecektir.

Ekip ve Finansman

Eylül 2021'de kurulan Layer3, 25 blok zincirini desteklemek için on zincirli ve zincir dışı işlemleri birleştiren bir Web3 proje pazarlama platformudur. Neredeyse tüm popüler ekosistemleri toplamış ve sayısız tanınmış ortağı bulunmaktadır. Bu yılın Haziran ayında, Layer3, ParaFi ve Greenfield liderliğinde, Electric Capital, Immutable, Lattice, Tioga, LeadBlock, Amber ve diğerlerinin katılımıyla 15 milyon dolarlık bir A Serisi fonlama sağladı. Daha önce, takım 2022'de stratejik bir fonlama ile 3,7 milyon dolar ve ParaFi liderliğinde 2021'de tohum fonlama ile 2,5 milyon dolar topladı. Layer3'ün sağlam bir maddi temeli olduğu açıktır.

Layer3 ekip üyeleri, dünya çapında en iyi üniversitelerin mezunlarıdır. Kurucu ortak ve CEO Dariya Khojasteh, ABD'deki Güney Kaliforniya Üniversitesi'nden mezun oldu ve mezun olduktan hemen sonra girişimcilik yolculuğuna başladı. Kurucu ortak Brandon Kumar, George Washington Üniversitesi'nden mezun oldu ve daha önce Accolade Partners'ta Başkan Yardımcısıydı. Mühendislik Lideri Peter Ng, Columbia Üniversitesi'nden mezun oldu ve Mojito'da CTO olarak görev yaptı.

Güçlü bir ekip geçmişi ve sağlam finansman ile, protokol ekibinin temel stratejisi, proje birleştirme yoluyla platformları ve kullanıcıları çekmektir. Platformun kullanıcı tabanı ve etkileşim verileri, token dağıtımı ve yeni ekonomi modelinin başlatılmasından sonra hızla artmıştır.

Ürün Mekanizması

Layer3'ün değeri, kullanıcıları ve projeleri birbirine bağlamakta yatmaktadır. Kullanıcılar, projeler tarafından yayınlanan çeşitli teşvik görevlerini tamamlayarak deneyim puanları (XP), jetonlar veya NFT'ler kazanabilirler. Müşteri kazanmak için projeler, Layer3 ile işbirliği yapar, platforma bir ücret öder ve kullanıcılara ödüller sunar.

Layer3'e katılan projelerin asıl hedefi etkin kullanıcıları elde etmek ve elde tutmaktır. Bunun için, işbirliğinin doğası temel alınarak belirlenen belirli bir hizmet ücreti Layer3'e ödenmelidir.

Layer3'deki görevlere katılan kullanıcılar için adım adım kılavuz şöyle:

  1. Bir cüzdan bağlayın (örneğin Metamask) ve avatarınız, Twitter ve Discord gibi bilgileri içeren bir profil oluşturun.
  2. Ana sayfadan bir görev seçin, bunlar arasında sınavlara cevap vermek, platformlarla etkileşimde bulunmak veya NFT'ler oluşturmak bulunmaktadır.
  3. Yeni görevleri kilidini açmak için, kullanıcıların önceden gereken görevleri tamamlamaları gerekmektedir ve bazı görevlerin belirli bir seviyeye ulaşmaları gerekmektedir.
  4. Kullanıcılar görev tamamlama ve bazen anma NFT'leri üzerinden deneyim puanları (XP) kazanır.


Kaynak: app.layer3.xyz

Token Tahsisi

Son zamanlarda, Layer3 ekibi bir L3 jetonu hava damgası etkinliği düzenledi ve L3 için yeni bir jeton ekonomi modeli duyurdu.

L3 tokenlerinin toplam arzı 3.3 milyar olup, %55'i topluluğa, %25.3'ü temel katkıda bulunanlara, %23.2'si yatırımcılara ve %0.5'i danışmanlara tahsis edilmiştir.


Kaynak:docs.layer3foundation.org

Topluluk için ayrılan %51, toplam 1.683 milyar L3'ün dört yıl boyunca tamamen serbest bırakılacak. İlk yılın %40'ı açılacak, ikinci yılda %30, üçüncü yılda %20 ve kalan %10 dördüncü yılda serbest bırakılacak. Topluluğun payının %25'i, başlangıç airdrop etkinlikleri ve teşvikler için vakıf tarafından tahsis edilen toplam arzın %25'i. Başka %26, DAO ve vakıf tarafından gelecekteki airdrop planları, teşvik programları ve ekosistem gelişimi için yönetilmektedir. OG ve ilk sezon airdrop için ayrılan %6, 200 milyon L3'e ulaşmaktadır. Kalan %1.5 (50 milyon L3), ikinci sezon airdrop'ta dağıtılacak.

Çekirdek katılımcılara ayrılan %21, toplam 843 milyon L3'ün dört yıl boyunca tamamen serbest bırakılacaktır. İlk yıl hiçbir jeton kilidi açılmayacak. İkinci yıldan başlayarak, yıllık %33 kilidi açılacak ve dördüncü yılın sonuna kadar günlük olarak dağıtılacaktır.

Yatırımcılara ayrılan %25,3, toplamda 773 milyon L3, aynı şekilde dört yıl boyunca tamamen serbest bırakılacak. Bu, çekirdek katkıda bulunanlar için olduğu gibi aynı serbest bırakma modelini takip ediyor: ilk yılda herhangi bir serbest bırakma olmazken, ikinci yıldan itibaren yılda %33 oranında serbest bırakma yapılır ve günlük olarak dağıtılır.

Danışmanlara tahsis edilen %0,5, toplamda 16 milyon L3 tutarındaki miktar, çekirdek katkı sağlayıcıları ve yatırımcılar için belirlenen aynı serbest bırakma modeli doğrultusunda dört yıl boyunca tamamen serbest bırakılacaktır. Bu kilitleme modeli, ilk yılda aşırı token serbest bırakma baskısını önlemeye yardımcı olur.


Kaynak: docs.layer3foundation.org

Token havalesi, toplam 250 milyon L3 token dağıtılacak olan ilk ve ikinci sezona ayrılacaktır. İlk sezon için anlık görüntü tarihi 10 Mayıs 2024'tür ve 200 milyon token mevcuttur. İkinci sezonun anlık görüntü tarihi 22 Temmuz 2024'tür ve 50 milyon token mevcuttur. Kullanıcılar, token'larını 20 Ağustos 2024 tarihine kadar talep etmelidir.

Staking Model

Yerel L3 tokeninin piyasaya sürülmesiyle eş zamanlı olarak ekip, yeni bir token ekonomisi modeli tanıttı: L3 için Katmanlı Staking modeli. Bu modelin amacı, token sahiplerini L3 için üç ana kullanım durumu aracılığıyla ekosistemin gelişimine bağlamaktır. Bu modelin ayrıntılarını inceleyelim:


Kaynak: docs.layer3foundation.org

İlk katman, pasif stake ödülleri ve yönetişimdir. Kullanıcılar, L3'ü Layer3'te stake ederek pasif gelir elde edebilir (L3'te) ve yönetişim kararlarına katılabilir.

İkinci katman, kullanıcıların diğer tokenleri stake etmelerini ve protokolün faydasını aktif olarak artırmalarını sağlar. Özellikle:

  • Belirli miktarda L3’ü staking yaparak, kullanıcılar Layer3’ün ortakları tarafından başlatılan ek görevlere katılabilir ve karşılık güvenlik tokenleri kazanabilirler.
  • Farklı miktarda L3'lükler, farklı seviyelerde görevlerin ödüllerinin kilidini açar, daha yüksek L3'lükler daha yüksek seviye ödüllere erişim sağlar.
  • Kullanıcılar, yeni proje başlatmalarına ve özel airdrop etkinliklerine katılım imkanı sağlayan lansmana erişebilirler.
  • Ek yarış ödülleri mevcuttur.

Üçüncü katman, kullanıcılara L3 kazanma imkanı sağlar. Ekip, aktif kullanıcılara ve ekosistem paydaşlarına teşvik olarak sürekli olarak L3 dağıtacaktır. Kullanıcılar, devam eden faaliyetleri ve staking'e dayalı olarak çarpan kazanabilirler. Daha yüksek çarpanlar, ek faydalar ve yönetim haklarını alma olasılığını artırır.

Yakma Mekanizması

Staking modeline ek olarak, L3, platformdaki bireysel kullanıcılar ve projeler için geçerli olan bir yakma mekanizmasını da içerir.

Projeler, görevleri yayınlamak, teşvikleri belirlemek ve Layer3 platformunda CUBE kimlik bilgileri yayınlamak için belirli miktarda L3 satın almalı ve yakmalıdır. CUBE, kullanıcıların çapraz zincir katılımını doğrulamak için Layer3 tarafından tanıtılan bir NFT'dir ve iki binden fazla kullanıcıya dağıtılmıştır. Topluluk, proje katılımcılarına L3 protokol geliri geri alımları veya yakma mekanizmaları sağlanıp sağlanmayacağına karar verebilir.

Kullanıcılar, Layer3 ortak projelerinde özel ayrıcalıklar elde etmek için L3 tokenlerini yakabilirler, bu ayrıcalıklar arasında erken erişim, token indirimleri veya özel NFT'ler bulunabilir.

Layer3'nün değeri, kullanıcıları ve projeleri bir araya getirmekte yatmaktadır. Şu anda, Layer3'ün yüksek seviyede aktif kullanıcısı bulunmakta ve kendi trafiğini getirmekte, daha fazla projenin görev yayınlamasını sağlamaktadır. Bu da mevcut kullanıcıların kalmasını teşvik ederken yeni kullanıcıların da çekilmesini sağlamaktadır. Kullanıcı tabanı Layer3 için istikrarlı bir nakit akışı oluşturarak L3 jetonlarının yakılmasını teşvik etmektedir. Stake mekanizması ile birleştirildiğinde, bu yeni bir kullanıcı büyümesi dalgasını tetikleyebilir.

Son

Layer3, proje trafiğini yönlendiren ve kullanıcılara görev ödülleri sunan bir platform tanıttı. Yakın zamanda yerel tokenleri L3 ve yeni bir tokenomics modeli başlattılar. Üç katmanlı bir staking modeli ve çift yakma mekanizması aracılığıyla protokol, L3 tokenlerinin önemli bir miktarını kilitleyerek satış baskısını önleyebilir. Büyük kullanıcı tabanı platform için güçlü bir hendek görevi görüyor. Ürün avantajlarının ve yeni tokenomics modelinin birleşimi, muhtemelen yeni bir kullanıcı büyümesi dalgasını tetikleyecektir.

Yazar: Minnie
Çevirmen: Sonia
İnceleyen(ler): KOWEI、Edward、Elisa、Ashley、Joyce
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!