XCAD Ağının Kapsamlı Bir İncelemesi

Yeni BaşlayanJul 16, 2024
YouTube izleme deneyimini geliştirmek için XCAD Network'ün sunduğu birçok ürün ve hizmeti keşfetmek için tıklayın.
XCAD Ağının Kapsamlı Bir İncelemesi

xcad ağı yeni bir uygulamaBinance akıllı zincirYoutube ile entegre olan ve kullanıcılara belirli içerikleri izledikleri için ödüller sunan bir ağ. Ağ, youtuber'ların kendi dijital token'larını oluşturmalarına olanak tanır ve izleyiciler bu token'ları videolarını izleyerek ve etkileşim kurarak kazanabilirler. Bu nedenle, kanallar daha fazla görüntülendiğinde izleyiciler ve içerik oluşturucuları daha fazla token kazanırlar.

XCAD Network, izleyicilerin en sevdikleri içerik oluşturucularla etkileşim kurmaları için daha etkileşimli bir ortam sağlar. Yönetişim sistemi aracılığıyla izleyiciler, farklı içerik oluşturucu belirteçleri ve dijital varlıklar kazanıp takas edebilir ve içerik oluşturucuların kararlarını etkileyebilir. Ancak, bu ödülleri kazanmak için kullanıcıların XCAD eklentisini yüklemeleri gerekir.

XCAD ağının tarihi

xcad ağı 2019 yılında ceo tarafından kurulduOliver zilveJoel morris. ekibin üyeleri, baş teknoloji sorumlusu dahil olmak üzere blokzincir teknolojisinde geniş deneyime sahiptir Bernice Thomas, topluluk yöneticisiDomen trontelj, Mariano perez, program yöneticisi ve Guido de vita, teknoloji direktörü.

2021 yılında XCAD ağı, yatırım topluluğundan etkileyici destek aldı ve 3.9 milyon doların üzerinde bir fon topladı.fonlama turu. yatırımcılar arasında dikkate değer isimler de bulunuyor GBV sermayesi, AU21 sermayesi, Atla kriptoveLD sermaye.

XCAD ağı nasıl çalışır?

xcad ağı, kullanıcıların önceden kripto hakkında deneyime ihtiyaç duymadan favori içeriklerinin tadını çıkarmalarına ve bunun için ödüller kazanmalarına olanak tanıyan blok zincir teknolojisinin gücünü arka planda kullanır. Ayrıca, daha bilgili kullanıcılar tokenlarını harici defi platformlarında kullanabilecekleri "gelişmiş mod" da sunar.

xcad ağı, hayranların favori yaratıcılarıyla etkileşimde bulunmalarını, videoları izlemelerini, yorum yapmalarını ve içeriği paylaşmalarını sağlar. Ödül olarak, yaratıcılar en sadık destekçilerine ödül vermek için kişiselleştirilmiş jetonları kullanabilir, böylece ağ içinde güçlü bir topluluk destekli ekonomi oluşturulur.

bu yaratıcı tokenlar yaratıcının markasını yansıtır ve değerleri popülerlikleri, içerik kalitesi ve izleyici katılımı tarafından etkilenir. Bu nedenle, hayranların yaratıcı tokenlarına yatırım yapması, yaratıcıların yüksek kaliteli içerik üretmesini teşvik edecektir.

xcad ağı üzerinde, yaratıcılar sembolik kariyer anılarını, videoları, ürünleri ve daha fazlasını temsil eden nft'ler basabilir ve izleyicilerini paraya çevirebilir ve takipçilerini ödüllendirebilir. proje ayrıca hayranları, yaratıcı token'ları ve nft'leri ağın merkezi olmayan borsasında (dex) xcad token'ları karşılığında ticaret yapmaya teşvik eder. Bu da sırasıyla, ağın diğer defi ürünleriyle etkileşimde bulunmak veya daha fazla içerik yaratıcı token'ları ve nft'leri için ticaret yapmak için kullanılabilir.

xcad ağının ana özellikleri


kaynak: xcadnetwork

xcad ağı, büyüyen bir oluşturucu token ekosistemini desteklemek amacıyla tasarlanan çeşitli yenilikçi dapp ve ürünlere sahiptir. Bu ürünler şunları içerir:

etkileyici piyasa değeri


kaynak: influencermarketcap

Bu, projenin işbirliği yaptığı yaratıcılar hakkında güncel bilgiler sunan özel bir dapp'tir. Ayrıca, yaratıcı token'ların değeri hakkında veri ve içgörü sağlar. Bu, kullanıcıların her yaratıcının etkisini izlemesine yardımcı olur, bu da onların yaratıcı token'larına yatırım yaparken bilinçli kararlar almalarına yardımcı olur.

Marketcap, XCAD Network'ün toplam içerik oluşturucu ve abone sayısı gibi istatistikler hakkında kapsamlı bilgiler içeren bir içerik oluşturucu listesi içerir. Liste, XCAD ağındaki her içerik oluşturucuya abone olan herkese ve ağdaki her kullanıcıya göre sıralanır.

Ayrıca, her yaratıcı jeton hakkında bilgi sağlar, geçen 24 saat boyunca jeton fiyatı, geçen hafta ve ay boyunca. Ayrıca, her jeton için piyasa değerini ve 7 günlük değişimini de sağlar.

dxcad dex


kaynak: swap.xcadnetwork

XCAD ağı merkezi olmayan bir borsa (dex) olarak tasarlanmıştır ve Ziliqa ağı ekosistemi içinde yaratıcı token'ların alım satımı için bir hayran destekli bir pazar olarak hizmet vermektedir. XCAD, xcad dex'in yönetişim ve ödül token'ı olarak, diğer token'ları kazanmak ve xcad dex üzerinde işlem görmek için tek bir varlık olarak işletmenin temelidir.

dxcad dex, likidite havuzları (lp) ve tek varlıklar için çeşitli staking havuzları sunar. Kullanıcılar ödüllerini günlük olarak talep edebilir veya gelecekteki talepler için biriktirebilirler, ayrıca dxcad'i havuzlarda ticaret ve yatırım yaparak diğer zrc-2 jeton ödüllerini kazanmak için kullanabilirler. Dxcad'i tek başına staking yapmak ödül kazandırırken, tek varlık havuzlarının hepsinde 10 günlük bir kilit olduğunu unutmamak önemlidir. Kullanıcılar 10 gün dolmadan stakinglerini çekerlerse, %20'lik bir yakma ücreti ödenir.

yönetim portalı


kaynak: vote.xcadnetwork

Topluluk liderliğindeki bir proje olarak XCAD Network, kullanıcıların projeyle ilgili karar alma süreçlerine katılmalarına olanak tanıyan bir yönetişim portalı sağlar. Portal, hangi içerik oluşturucuların token yayınlamaya yetkili olduğunu belirlemede de önemlidir. Portal aracılığıyla hayranlar, anketlere aktif olarak katılarak ve bekleyen sorunlara oy vererek en sevdikleri içerik oluşturucuların aldığı kararları etkileyebilir.

Oy kullanmak için kullanıcılar yönetim portalını ziyaret edebilir, cüzdanlarını bağlayabilir, açık bir ankete tıklayabilir, favori seçeneklerini seçebilir ve oy kullanabilirler. Oyun değeri, cüzdanlarındaki XCAD miktarına dayanmaktadır. Ne kadar çok XCAD'leri varsa, o kadar değerli oyları olur.

nft pazarı

xcad ağı, yaratıcıların eşsiz dijital varlıkları oluşturmasına, satmasına ve takas etmesine olanak tanıyan merkezi olmayan bir nft pazarı sunuyor. pazar, hayranların yaratıcının markasıyla ilişkili dijital sanat, hatıra ve diğer öğeleri temsil eden nft'leri satın almalarına ve desteklerini göstermelerine olanak tanır.

tarayıcı eklentisi


kaynak: chromewebstore

xcad ağı, tüm özelliklerine ve ürünlerine akıcı erişim sağlamak için kullanıcıların bir Google Chrome eklentisi yüklemesini gerektirir. Tüm kullanıcılar, eklenti aracılığıyla yaratıcı jetonlar kazanmaya başlamak için ücretsiz bir xcad hesabı oluşturmanız yeterlidir.

Kullanıcılar uygulamaya giriş yaptıklarında ve ilk kez hayran tokenları bölümüne gittiklerinde, 5 gün geçerli olan ücretsiz bir gümüş yumurta alacaklar. Gümüş yumurta, her görüntünün değerinin 4.8 katına kadar kazanç sağlamalarına olanak tanır. Ancak, premium yumurtalardan birini satın almadıkları sürece kazanılan tokenları talep edemezler.

"start earning now" düğmesini seçerek, kullanıcılar uygulamanın bir YouTube video eğitimine yönlendirilecek, burada yaratıcı tokenlar kazanabilecekler. İlk 5 günün ardından, kullanıcıların sadece gümüş yumurtası varsa kazanç güçleri 1x değerine düşecek, ancak kazanç güçlerini tekrar artırmak için yumurta satın alma seçeneği hala olacak.

ayrıca, eklenti kullanıcıların oluşturucu jetonlarını sabit paralara dönüştürmelerini, daha fazla jeton satın almalarını veya xcad jetonları elde etmelerini sağlar. Projelerin gelecekteki planları arasında eklentiyi diğer likidite havuzlarıyla entegre etmek de bulunuyor.

içerik oluşturucu likidite havuzları

Hayranlar, yaratıcılarını desteklemek için xcad jetonlarını likidite havuzlarına staking yaparak kullanabilirler. Jetonlarını staking yapmak, destek ve sadakat göstergesi olarak görülmekte ve karşılığında daha fazla yaratıcı jetonu, xcad jetonu veya yaratıcılardan hatta özel içerikler bile kazanabilirler. Bu yaklaşım, yaratıcı jetonlarını satın almak veya ticaret yapmak isteyenler için daha fazla likidite sağlar.

e-öğrenme platformu

xcad ağı'nın çevrimiçi öğrenme platformu, ünlü İngiliz youtuber'ların geniş bir eğitim materyali yelpazesini içermekte olup, yeni içerik oluşturucuların kendi youtube kanallarını başlatmalarına yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır. Bu nedenle, xcad ağı, youtube'da başarılı olmalarına yardımcı olmak için bilgi ve araçlar sunan bir tek durak noktası olarak hizmet vermektedir.

clo launchpad


kaynak: launchpad.xcadnetwork

xcad ağı, yaratıcı likidite teklifleri (clo) başlatma platformuna sahiptir, bu da yaratıcıların dijital varlıkları için ilk finansmanı elde etmelerine yardımcı olur. Bu sistem, fonları doğrudan yaratıcıya vermek yerine likidite sağlamak için kilitlenen geleneksel bir başlatma platformu gibi çalışır. Bu, yaratıcıların projelerini hayata geçirmek için ihtiyaç duydukları desteğe erişmelerini sağlar ve aynı zamanda dijital varlıkları için istikrarlı bir ticaret ortamı yaratır.

Kilitli likidite havuzu çift amaçlıdır. İlk olarak, yaratıcılar için bir güvenlik ağı görevi görerek, yaratıcının yeni jetonu için düzgün ve verimli ticareti sağlamak için ayrılmış xcad token havuzu oluşturur. Bu, yeni jeton başlatımlarıyla sıklıkla ilişkilendirilen başlangıçta volatiliteyi ve zorlukları azaltmaya yardımcı olur ve bu da topluluğun yaratıcının çalışmasını ticaretini daha kolay hale getirir.

İkinci olarak, kilitli havuz xcad ekosistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Bu xcad token'ları dolaşımdan çıkararak, genel arz azalır ve yaratıcılar ve hayranlar için daha istikrarlı ve değerli bir xcad token elde edilir.

XCAD nedir?

XCAD, XCAD ağının yerel yardımcı program belirtecidir. Token sahipleri projenin geliştirilmesiyle ilgili tekliflere oy verebildiğinden, biri yönetişim olmak üzere çeşitli işlevlere hizmet eder. Ayrıca, hayranlar içerikle etkileşim kurdukları için ödül olarak XCAD jetonları kazanabildikleri için görüntülemeyi teşvik eder. Token, içerik oluşturucular tarafından sunulan özel içeriğe, ürünlere ve diğer avantajlara erişmek için kullanılabileceğinden, içerik oluşturucuları desteklemek için de kullanılabilir.

xcad tokenomics


kaynak: @altcoincrunchies/an-in-depth-look-into-xcads-tokenomics-14b11d293a35">medium

XCAD'in toplam arzı 200 milyon token, mevcut dolaşımdaki arzı 52.711.358 token ve piyasa değeri şu anda 33.964.561 dolar. Token şu şekilde dağıtıldı:

  • %2.28, ön tohum turuna tahsis edildi
  • 18.45% halka arz için ayrıldı
  • %20 likidite için ayrılmıştı
  • ekosistem teşvikleri için ayrılan başka %20
  • XCAD ekibi için %10 ayrıldı
  • %8'i ortaklar ve danışmanlara gitti
  • %21.28 vakfa tahsis edildi

xcad ile ilgili haberler

kendisininiki haftada bir güncelleme, xcad ağı, merkezi bir borsa (cex) geliştirmesini tamamladığını ve şu anda test aşamasında olduğunu duyurdu. Bulmacanın son parçası, piyasa yapıcı entegrasyonuydu ve proje şu anda ile entegre ediliyor.CEXYaratıcı jetonlar için daha fazla likidite sağlamak için.

proje ayrıca belirli bölgelerdeki kullanıcılar için daha iyi yerelleştirilmiş ödeme seçenekleri sunacak olan bir ödeme Gate.ioway de geliştiriyor. Gate.ioway'in bu haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

xcad iyi bir yatırım mı?

XCAD Network, içerik oluşturucuları yüksek kaliteli ve ilgi çekici içerik oluşturdukları için ödüllendirmeye yardımcı olur ve karşılığında izleyicileri bu tür içeriklerle etkileşime girdikleri için ödüllendirir, böylece insanların içerik oluşturmaktan ve izlemekten keyif almaları için simbiyotik bir ekosistem yaratır. Bununla birlikte, proje ne kadar ilginç olursa olsun, kripto para birimi endüstrisinin oldukça değişken olduğunu unutmamak önemlidir, bu nedenle tüm yatırımcılara herhangi bir projede ilerlemeden önce kapsamlı araştırma yapmaları veya kalifiye finans personeline danışmaları tavsiye edilir.

XCAD'de harekete geçin

xcad merkezi ve merkezi olmayan borsalarda satın alınabilir, gate.io. tıklayın ve favori çiftinizi görüntüleyin ve işlem yapın.

Yazar: Tamilore
Çevirmen: Paine
İnceleyen(ler): Hin、Matheus、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.

XCAD Ağının Kapsamlı Bir İncelemesi

Yeni BaşlayanJul 16, 2024
YouTube izleme deneyimini geliştirmek için XCAD Network'ün sunduğu birçok ürün ve hizmeti keşfetmek için tıklayın.
XCAD Ağının Kapsamlı Bir İncelemesi

xcad ağı yeni bir uygulamaBinance akıllı zincirYoutube ile entegre olan ve kullanıcılara belirli içerikleri izledikleri için ödüller sunan bir ağ. Ağ, youtuber'ların kendi dijital token'larını oluşturmalarına olanak tanır ve izleyiciler bu token'ları videolarını izleyerek ve etkileşim kurarak kazanabilirler. Bu nedenle, kanallar daha fazla görüntülendiğinde izleyiciler ve içerik oluşturucuları daha fazla token kazanırlar.

XCAD Network, izleyicilerin en sevdikleri içerik oluşturucularla etkileşim kurmaları için daha etkileşimli bir ortam sağlar. Yönetişim sistemi aracılığıyla izleyiciler, farklı içerik oluşturucu belirteçleri ve dijital varlıklar kazanıp takas edebilir ve içerik oluşturucuların kararlarını etkileyebilir. Ancak, bu ödülleri kazanmak için kullanıcıların XCAD eklentisini yüklemeleri gerekir.

XCAD ağının tarihi

xcad ağı 2019 yılında ceo tarafından kurulduOliver zilveJoel morris. ekibin üyeleri, baş teknoloji sorumlusu dahil olmak üzere blokzincir teknolojisinde geniş deneyime sahiptir Bernice Thomas, topluluk yöneticisiDomen trontelj, Mariano perez, program yöneticisi ve Guido de vita, teknoloji direktörü.

2021 yılında XCAD ağı, yatırım topluluğundan etkileyici destek aldı ve 3.9 milyon doların üzerinde bir fon topladı.fonlama turu. yatırımcılar arasında dikkate değer isimler de bulunuyor GBV sermayesi, AU21 sermayesi, Atla kriptoveLD sermaye.

XCAD ağı nasıl çalışır?

xcad ağı, kullanıcıların önceden kripto hakkında deneyime ihtiyaç duymadan favori içeriklerinin tadını çıkarmalarına ve bunun için ödüller kazanmalarına olanak tanıyan blok zincir teknolojisinin gücünü arka planda kullanır. Ayrıca, daha bilgili kullanıcılar tokenlarını harici defi platformlarında kullanabilecekleri "gelişmiş mod" da sunar.

xcad ağı, hayranların favori yaratıcılarıyla etkileşimde bulunmalarını, videoları izlemelerini, yorum yapmalarını ve içeriği paylaşmalarını sağlar. Ödül olarak, yaratıcılar en sadık destekçilerine ödül vermek için kişiselleştirilmiş jetonları kullanabilir, böylece ağ içinde güçlü bir topluluk destekli ekonomi oluşturulur.

bu yaratıcı tokenlar yaratıcının markasını yansıtır ve değerleri popülerlikleri, içerik kalitesi ve izleyici katılımı tarafından etkilenir. Bu nedenle, hayranların yaratıcı tokenlarına yatırım yapması, yaratıcıların yüksek kaliteli içerik üretmesini teşvik edecektir.

xcad ağı üzerinde, yaratıcılar sembolik kariyer anılarını, videoları, ürünleri ve daha fazlasını temsil eden nft'ler basabilir ve izleyicilerini paraya çevirebilir ve takipçilerini ödüllendirebilir. proje ayrıca hayranları, yaratıcı token'ları ve nft'leri ağın merkezi olmayan borsasında (dex) xcad token'ları karşılığında ticaret yapmaya teşvik eder. Bu da sırasıyla, ağın diğer defi ürünleriyle etkileşimde bulunmak veya daha fazla içerik yaratıcı token'ları ve nft'leri için ticaret yapmak için kullanılabilir.

xcad ağının ana özellikleri


kaynak: xcadnetwork

xcad ağı, büyüyen bir oluşturucu token ekosistemini desteklemek amacıyla tasarlanan çeşitli yenilikçi dapp ve ürünlere sahiptir. Bu ürünler şunları içerir:

etkileyici piyasa değeri


kaynak: influencermarketcap

Bu, projenin işbirliği yaptığı yaratıcılar hakkında güncel bilgiler sunan özel bir dapp'tir. Ayrıca, yaratıcı token'ların değeri hakkında veri ve içgörü sağlar. Bu, kullanıcıların her yaratıcının etkisini izlemesine yardımcı olur, bu da onların yaratıcı token'larına yatırım yaparken bilinçli kararlar almalarına yardımcı olur.

Marketcap, XCAD Network'ün toplam içerik oluşturucu ve abone sayısı gibi istatistikler hakkında kapsamlı bilgiler içeren bir içerik oluşturucu listesi içerir. Liste, XCAD ağındaki her içerik oluşturucuya abone olan herkese ve ağdaki her kullanıcıya göre sıralanır.

Ayrıca, her yaratıcı jeton hakkında bilgi sağlar, geçen 24 saat boyunca jeton fiyatı, geçen hafta ve ay boyunca. Ayrıca, her jeton için piyasa değerini ve 7 günlük değişimini de sağlar.

dxcad dex


kaynak: swap.xcadnetwork

XCAD ağı merkezi olmayan bir borsa (dex) olarak tasarlanmıştır ve Ziliqa ağı ekosistemi içinde yaratıcı token'ların alım satımı için bir hayran destekli bir pazar olarak hizmet vermektedir. XCAD, xcad dex'in yönetişim ve ödül token'ı olarak, diğer token'ları kazanmak ve xcad dex üzerinde işlem görmek için tek bir varlık olarak işletmenin temelidir.

dxcad dex, likidite havuzları (lp) ve tek varlıklar için çeşitli staking havuzları sunar. Kullanıcılar ödüllerini günlük olarak talep edebilir veya gelecekteki talepler için biriktirebilirler, ayrıca dxcad'i havuzlarda ticaret ve yatırım yaparak diğer zrc-2 jeton ödüllerini kazanmak için kullanabilirler. Dxcad'i tek başına staking yapmak ödül kazandırırken, tek varlık havuzlarının hepsinde 10 günlük bir kilit olduğunu unutmamak önemlidir. Kullanıcılar 10 gün dolmadan stakinglerini çekerlerse, %20'lik bir yakma ücreti ödenir.

yönetim portalı


kaynak: vote.xcadnetwork

Topluluk liderliğindeki bir proje olarak XCAD Network, kullanıcıların projeyle ilgili karar alma süreçlerine katılmalarına olanak tanıyan bir yönetişim portalı sağlar. Portal, hangi içerik oluşturucuların token yayınlamaya yetkili olduğunu belirlemede de önemlidir. Portal aracılığıyla hayranlar, anketlere aktif olarak katılarak ve bekleyen sorunlara oy vererek en sevdikleri içerik oluşturucuların aldığı kararları etkileyebilir.

Oy kullanmak için kullanıcılar yönetim portalını ziyaret edebilir, cüzdanlarını bağlayabilir, açık bir ankete tıklayabilir, favori seçeneklerini seçebilir ve oy kullanabilirler. Oyun değeri, cüzdanlarındaki XCAD miktarına dayanmaktadır. Ne kadar çok XCAD'leri varsa, o kadar değerli oyları olur.

nft pazarı

xcad ağı, yaratıcıların eşsiz dijital varlıkları oluşturmasına, satmasına ve takas etmesine olanak tanıyan merkezi olmayan bir nft pazarı sunuyor. pazar, hayranların yaratıcının markasıyla ilişkili dijital sanat, hatıra ve diğer öğeleri temsil eden nft'leri satın almalarına ve desteklerini göstermelerine olanak tanır.

tarayıcı eklentisi


kaynak: chromewebstore

xcad ağı, tüm özelliklerine ve ürünlerine akıcı erişim sağlamak için kullanıcıların bir Google Chrome eklentisi yüklemesini gerektirir. Tüm kullanıcılar, eklenti aracılığıyla yaratıcı jetonlar kazanmaya başlamak için ücretsiz bir xcad hesabı oluşturmanız yeterlidir.

Kullanıcılar uygulamaya giriş yaptıklarında ve ilk kez hayran tokenları bölümüne gittiklerinde, 5 gün geçerli olan ücretsiz bir gümüş yumurta alacaklar. Gümüş yumurta, her görüntünün değerinin 4.8 katına kadar kazanç sağlamalarına olanak tanır. Ancak, premium yumurtalardan birini satın almadıkları sürece kazanılan tokenları talep edemezler.

"start earning now" düğmesini seçerek, kullanıcılar uygulamanın bir YouTube video eğitimine yönlendirilecek, burada yaratıcı tokenlar kazanabilecekler. İlk 5 günün ardından, kullanıcıların sadece gümüş yumurtası varsa kazanç güçleri 1x değerine düşecek, ancak kazanç güçlerini tekrar artırmak için yumurta satın alma seçeneği hala olacak.

ayrıca, eklenti kullanıcıların oluşturucu jetonlarını sabit paralara dönüştürmelerini, daha fazla jeton satın almalarını veya xcad jetonları elde etmelerini sağlar. Projelerin gelecekteki planları arasında eklentiyi diğer likidite havuzlarıyla entegre etmek de bulunuyor.

içerik oluşturucu likidite havuzları

Hayranlar, yaratıcılarını desteklemek için xcad jetonlarını likidite havuzlarına staking yaparak kullanabilirler. Jetonlarını staking yapmak, destek ve sadakat göstergesi olarak görülmekte ve karşılığında daha fazla yaratıcı jetonu, xcad jetonu veya yaratıcılardan hatta özel içerikler bile kazanabilirler. Bu yaklaşım, yaratıcı jetonlarını satın almak veya ticaret yapmak isteyenler için daha fazla likidite sağlar.

e-öğrenme platformu

xcad ağı'nın çevrimiçi öğrenme platformu, ünlü İngiliz youtuber'ların geniş bir eğitim materyali yelpazesini içermekte olup, yeni içerik oluşturucuların kendi youtube kanallarını başlatmalarına yardımcı olmak amacıyla tasarlanmıştır. Bu nedenle, xcad ağı, youtube'da başarılı olmalarına yardımcı olmak için bilgi ve araçlar sunan bir tek durak noktası olarak hizmet vermektedir.

clo launchpad


kaynak: launchpad.xcadnetwork

xcad ağı, yaratıcı likidite teklifleri (clo) başlatma platformuna sahiptir, bu da yaratıcıların dijital varlıkları için ilk finansmanı elde etmelerine yardımcı olur. Bu sistem, fonları doğrudan yaratıcıya vermek yerine likidite sağlamak için kilitlenen geleneksel bir başlatma platformu gibi çalışır. Bu, yaratıcıların projelerini hayata geçirmek için ihtiyaç duydukları desteğe erişmelerini sağlar ve aynı zamanda dijital varlıkları için istikrarlı bir ticaret ortamı yaratır.

Kilitli likidite havuzu çift amaçlıdır. İlk olarak, yaratıcılar için bir güvenlik ağı görevi görerek, yaratıcının yeni jetonu için düzgün ve verimli ticareti sağlamak için ayrılmış xcad token havuzu oluşturur. Bu, yeni jeton başlatımlarıyla sıklıkla ilişkilendirilen başlangıçta volatiliteyi ve zorlukları azaltmaya yardımcı olur ve bu da topluluğun yaratıcının çalışmasını ticaretini daha kolay hale getirir.

İkinci olarak, kilitli havuz xcad ekosistemini güçlendirmeye yardımcı olur. Bu xcad token'ları dolaşımdan çıkararak, genel arz azalır ve yaratıcılar ve hayranlar için daha istikrarlı ve değerli bir xcad token elde edilir.

XCAD nedir?

XCAD, XCAD ağının yerel yardımcı program belirtecidir. Token sahipleri projenin geliştirilmesiyle ilgili tekliflere oy verebildiğinden, biri yönetişim olmak üzere çeşitli işlevlere hizmet eder. Ayrıca, hayranlar içerikle etkileşim kurdukları için ödül olarak XCAD jetonları kazanabildikleri için görüntülemeyi teşvik eder. Token, içerik oluşturucular tarafından sunulan özel içeriğe, ürünlere ve diğer avantajlara erişmek için kullanılabileceğinden, içerik oluşturucuları desteklemek için de kullanılabilir.

xcad tokenomics


kaynak: @altcoincrunchies/an-in-depth-look-into-xcads-tokenomics-14b11d293a35">medium

XCAD'in toplam arzı 200 milyon token, mevcut dolaşımdaki arzı 52.711.358 token ve piyasa değeri şu anda 33.964.561 dolar. Token şu şekilde dağıtıldı:

  • %2.28, ön tohum turuna tahsis edildi
  • 18.45% halka arz için ayrıldı
  • %20 likidite için ayrılmıştı
  • ekosistem teşvikleri için ayrılan başka %20
  • XCAD ekibi için %10 ayrıldı
  • %8'i ortaklar ve danışmanlara gitti
  • %21.28 vakfa tahsis edildi

xcad ile ilgili haberler

kendisininiki haftada bir güncelleme, xcad ağı, merkezi bir borsa (cex) geliştirmesini tamamladığını ve şu anda test aşamasında olduğunu duyurdu. Bulmacanın son parçası, piyasa yapıcı entegrasyonuydu ve proje şu anda ile entegre ediliyor.CEXYaratıcı jetonlar için daha fazla likidite sağlamak için.

proje ayrıca belirli bölgelerdeki kullanıcılar için daha iyi yerelleştirilmiş ödeme seçenekleri sunacak olan bir ödeme Gate.ioway de geliştiriyor. Gate.ioway'in bu haziran ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

xcad iyi bir yatırım mı?

XCAD Network, içerik oluşturucuları yüksek kaliteli ve ilgi çekici içerik oluşturdukları için ödüllendirmeye yardımcı olur ve karşılığında izleyicileri bu tür içeriklerle etkileşime girdikleri için ödüllendirir, böylece insanların içerik oluşturmaktan ve izlemekten keyif almaları için simbiyotik bir ekosistem yaratır. Bununla birlikte, proje ne kadar ilginç olursa olsun, kripto para birimi endüstrisinin oldukça değişken olduğunu unutmamak önemlidir, bu nedenle tüm yatırımcılara herhangi bir projede ilerlemeden önce kapsamlı araştırma yapmaları veya kalifiye finans personeline danışmaları tavsiye edilir.

XCAD'de harekete geçin

xcad merkezi ve merkezi olmayan borsalarda satın alınabilir, gate.io. tıklayın ve favori çiftinizi görüntüleyin ve işlem yapın.

Yazar: Tamilore
Çevirmen: Paine
İnceleyen(ler): Hin、Matheus、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!