Forj nedir? BONDLY Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Orta SeviyeAug 08, 2024
Forj, metaverse ve NFT'lerin benimsenmesini sağlayan ürünler ekosistemi geliştiriyor, dijital varlıklar için fayda yaratıyor ve markaların ölçeklenmesi ve başarılı olmaları için gerekli rehberlik konusunda destek sağlıyor.
Forj nedir? BONDLY Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

Eğer NFT veya Metaverse eğilimliyse, Forj bağlantılı olmak istiyor, ya hayranları ve yaratıcıları bağlayan NFT'ler için kullanım durumları oluşturarak ya da yüksek kalibreli markaları risk sermayeleriyle bağlayarak ve danışmanlık rolleri yürüterek.

Fork, müzik, eğlence ve oyun gibi çeşitli endüstrilerde NFT'leri, Metaverse protokollerini ve Blockchain teknolojisini entegre etmeye odaklanan bir Web3 şirketidir. Ayrıca, girişim sermayeleri ile bağlantı kurarak yeni projelere destek olur ve uzman danışmanlık hizmetleri sunar.

Bu makalede, Forj ekosistemini ve farklı endüstrilerde NFT'lerin ve metaverse'nin benimsenmesine nasıl katkıda bulunduğunu keşfedeceğiz.

Forj nedir?


Kaynak: Forj

Forj, Animoca Brands'in bir yan kuruluşudur ve işletmeler ve bireysel yaratıcılar arasında NFT ve Metaverse benimsemesini sağlamak için ürün ve hizmetlerinden oluşan bir pakete odaklanmıştır. Animoca Brands, dijital eğlence, blockchain, NFT'ler ve GameFi sektörlerinde önde gelen bir oyuncudur. Şirket, blockchain oyunları, geleneksel oyunlar ve diğer dijital varlıklar da dahil olmak üzere çeşitli ürünler geliştirir ve yayınlar.

Forj'ın Kısa Tarihi

Forj, eskiden Bondly olarak bilinen, 2020 yılında piyasaya sürüldü. Bondly olarak, yaratıcıların NFT'ler oluşturmasına ve satmasına olanak tanıyan araçlar ve platformlar sağladı, Forj'a yeniden markalaşma yaptığında, geniş Web3 uygulamalarına ve daha geniş bir kitleye yayılmayı hedefledi.

Ekip

Harry Liu

Harry, Forj'da başkan ve aynı zamanda ekosistem projeleri olan Ape Accelerator ve Metaprints'in önde gelen bir rolünü üstleniyor. Harry Liu, Kanada'da Western Üniversitesi ve Waterloo Üniversitesi'nden mezun oldu.

Carlos Gonser

Carlos, farklı boyutlarda ve sektörlerde çalışmış bir şirket olan Forj'un baş teknoloji sorumlusu olup, 15 yıldan fazla bir tecrübeye ve iş geliştirme ve yönetim konusunda güçlü bir bilgi birikimine sahiptir.

Rob Tran

Rob, Forj'da Baş İşletme Görevlisi ve Ortaklıkların Başkanıdır. O bir girişimci ve iş geliştirme uzmanıdır. Kanada Western Üniversitesi'nden ekonomi lisans derecesine sahiptir.

Yatırımcılar

Forj, New Tribe Capital, Animoca Brands, 6K Capital, Hillrise Ventures, Binance Labs ve diğerleri tarafından desteklenmektedir.

Forj Ekosistemi'ni Anlama

Forj ekosistemi, NFT'lerin kullanımını teşvik eden ürün ve hizmetleri içeren, Yuga Labs IP'sine tercih edilen ilgi ile oluşturulmuştur. Yuga Labs, son derece popüler Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonunun yaratıcılarıdır ve bu koleksiyon, şimdiye kadar en başarılı NFT koleksiyonlarından biri olmuştur, ancak etrafında güçlü bir topluluk da oluşturmuştur.


Kaynak: WebMind

Onlar bu Sıkılmış Maymunları sadece koleksiyonluk sanat eseri olmaktan öteye götürmek için yaratıcı yollar buldular, onlara yeni amaçlar vererek sahipleri için daha değerli ve ilginç hale getirdiler. Bu, NFT'lerin sadece dijital sahiplikten daha fazlasını sunarak nasıl evrilebileceğine dair harika bir örnektir.

Metaprints


Metaprints, markalar için NFT'ler oluşturmaya yardımcı olur

(Kaynak: Mapleblock)

Metaprints, markaların NFT'ler oluşturmasına yardımcı olur ve bunları birden fazla metaverse'a dağıtır. Bu markalar, marka kimliklerinin ve istenen metaverse varlıklarının 'dijital planını' geliştirir. Metaprints, yaratıcılarla iş birliği yaparak, bu plana dayalı olarak varlıklar (avatarlar, giyilebilir eşyalar, binalar vb.) geliştirir. Bu varlıklar, geniş kitlelere ulaşmayı sağlayarak birden fazla metaverse platformunda kullanılabilir. Markalar ve yaratıcılar, metaverse içinde varlık satışlarından ve kullanımdan elde edilen geliri paylaşırlar.

Metaprints, Sandbox ile 'Monkeying Around'


Kaynak: Forj

Metaprints, popüler Bored Apes'in yer aldığı BAYC NFT koleksiyonundan ücretsiz oynanabilen bir metaverse deneyimi oluşturdu. Kullanıcılar, 30.000 dolarlık ödülün bir kısmı için yarıştılar ve Bored Ape veya Genesis Metaprint NFT sahipleri için ek ödüller sunuldu. Bu, Web3 endüstrisi için önemli bir başarı olan ilk BAYC IP oyun entegrasyonlarından biriydi.

TasteMakerz


Kaynak: @forj/week-in-review-february-11th-17th-87a4edd8ca00">Forj

TasteMakerz, abonelik tabanlı bir modelde çalışan bir Web3 eğitim projesidir. Üyeler, ödüller kazanacakları ve daha yüksek sıralamalar elde edecekleri görevleri tamamlayabilir, eğlenceli bir şekilde loncanın eğitimine katkıda bulunabilir. Kullanıcılar, hikaye odaklı görevlere, araştırma raporlarına, sektörde öncü konuşmalara, en üst trendlere ve en son Web3 ekosistem gelişmelerine erişmek için bir Sezon Bilet NFT'ye ihtiyaç duyar.

Ape Accelerator


Kaynak: Animoca Brands

Ape Accelerator resmi olarak onaylanmış Web3 hızlandırıcı ve lansman platformudur ve ApeCoin ekosistemine değer katan projeleri desteklemek üzere tasarlanmıştır, ApeCoin ve Bored Ape Yacht Club IP'sini kullanarak. ApeCoin DAO tarafından finanse edilmiş ve Forj tarafından yönetilmektedir. Forj, ApeCoin DAO tarafından Apecoin Forum'daki AIP-209 teklifinin kabul edilmesinin ardından Ape Accelerator'ü başlatmak için onaylanmıştır.

Ape Hızlandırıcısı aracılığıyla başlatmak isteyen projeler bir öneri sunabilir ve token sahipleri önerilen projelerin başlatılıp başlatılmaması konusunda oy kullanarak, daha sonra bu projelere yatırım yapabilirler. Launchpad'e erişmek için kullanıcılar KYC'yi tamamlamalı, en az $400 APE sahibi olmalı veya bir Yuga NFT'sine sahip olmalıdır.

Ape Accelerator başarıyla ilk projesi olan Space Nation'ı başlattı, AAA Uzay Temalı büyük çaplı çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununu, tüm listelenen NFT'leri 72 saat içinde sattı.

Polkapets


Kaynak: Polkapets

Polkapets, NFT'lerin dünyasını Polkadot ekosistemiyle birleştiren yenilikçi bir NFT projesidir. Her PolkaPet, Polkadot ağındaki belirli bir projeyi temsil eden benzersiz bir dijital koleksiyon eşyasıdır. Her PolkaPet, sahiplerine özel avantajlar sunar. Belirli PolkaPet NFT'lerini tutmak, ücret indirimleri veya token airdropları gibi özel faydaların kilidini açabilir.

Danışmanlık Hizmetleri

Forj ayrıca en üst düzey projelerin danışmanlık kapasitesinde de çalışır, onları risk sermayedarlarıyla buluşturur ve tokenomics ve pazarlama stratejileri konusunda rehberlik eder.

Vaka Çalışması: Pikseller Çevrimiçi


Kaynak: Oyunlar

Dikkate değer danışmanlık rollerinden biri Pixel Online'da görülebilir, oyunculara sanal çiftliklerini inşa etme ve heyecan verici maceralara başlama fırsatı sunan etkileyici bir Web3 çiftçilik oyunu.

Forj ekibi, 2023 kripto kışında Pixel'in öncü yatırımcısı Blocore'u güvence altına almada yardımcı oldu ve $PIXEL tokeninin 3 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ulaşmasını sağlayan oyun-ücretsiz dağıtım mekaniği de dahil olmak üzere token ekonomisini geliştirmeye yardımcı oldu. Zirvesinde, günde 1 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı (DAU) vardı.

Ayrıca, Bored Ape Yacht Club IP'sini entegre etti ve Apes'in mümkün olduğunca çok hamburger çevirmeleri için bir mini oyun yarattı. $BONDLY token ve oyun içi öğeler de dahil olmak üzere ödüller karşılığında. Bu, bir ay boyunca %27 oyuncu tutma oranına katkıda bulundu ve Pixels'ı en ilerici Web3 oyun ekosistemlerinden biri haline getirdi.

Forj ve Lewis Capaldi: Müziği NFT'lerle Birleştirme


Kaynak: Forj

Forj, Grammy adayı şarkıcı ve söz yazarı Lewis Capaldi ile bir NFT koleksiyonu başlattı. Lewis Capaldi NFT koleksiyonu, altı komik Capaldi versiyonuna dayalı holografik koleksiyon karakterlerini içeriyordu: Lewis Calamari, Sky Leopard, Queen Capaldi, Lewis Cashpaldi, America’s Sweetheart, Loois Capaldi ve Sketch-A-Lewis.

Koleksiyon ayrıca özel hayran ayrıcalıklarıyla birlikte gelir. Bu ayrıcalıklar, imzalı albümler ve gizli bir içten performans etkinliğine erişim gibi fırsatlarla birlikte Lewis'in stüdyosunu ziyaret etme veya imzalı bir gitar sahibi olma gibi fırsatları içerir.

BONDLY Token nedir?

BONDLY, hem ERC-20 hem de BEP-20 jetonu olarak işlev gören ve Ethereum, Polygon ve BNB zincirleriyle uyumlu olan yerel bir tokendir.

Proje Tokenomics


Kaynak: Forj

Yazının yazıldığı tarihte (Temmuz 2024) tüm BONDLY tokenları kilidi açılmış olup, toplam dolaşımdaki arzı 983.620.759 $BONDLY'dir.

Token Kullanımı

  • $BONDLY, Forj ekosistemi içinde NFT'leri edinmek veya etkileşimde bulunmak için kullanılabilir.
  • Yatırımcılar yıllık ödül oranına dayalı olarak ödül kazanmak için $BONDLY yatırabilirler. Ödül havuzuna yatırılan jetonlar için 3 günlük bir kilit süresi olduğuna dikkat edin.

Forj (BONDLY) İyi Bir Yatırım mı?

BONDLY, değeri Forj ekibinin çabaları ve ilerlemesi tarafından önemli ölçüde etkilenen bir tokendir. Ekip yeni ürünler geliştirdikçe ve yeni projelerle işbirliği yaparken, BONDLY tokeninin performansı iyileşmelidir.

Tokenın değeri ayrıca BAYC ekosisteminin performansına bağlıdır, çünkü BAYC fikri mülkiyeti için kullanışlılık yaratmaya odaklanmıştır.

Ancak, Forj'nin, tüketici ürünlerini daha fazla geliştirmek ve gelişmekte olan projeler için daha fazla danışmanlık rolü üstlenmek de dahil olmak üzere tüm alanlarda çabalarını artırması gerekmektedir. Bu eylemler aynı zamanda BONDLY token'in değerini de artırabilir.

Yatırımcılar, projeye veya diğer herhangi bir kripto paraya yatırım yapmadan önce risk toleranslarını araştırıp değerlendirmeleri teşvik edilir çünkü risk içerir. Bu nedenle, Forj (BONDLY) yatırımı kar garantisi vermez ve sermaye kaybına neden olabilir. Ek olarak, yatırımcılar kripto para piyasasının oynaklığını ve potansiyel düzenleyici değişiklikleri göz önünde bulundurmalıdır.

BONDLY Nasıl Sahip Olunur?

BONDLY sahibi olmak için, merkezi bir kripto borsasının hizmetlerini kullanabilirsiniz. Başlayın: Gate.io hesabı oluşturmakve bunu doğrulayıp fonladıktan sonra, BONDLY satın almak için adımları takip etmeye hazırsınız.

Forj'daki Öne çıkanlar

Forj Yeni Ödül Platformunu Başlatıyor


Kaynak: Forj

Yeni vegeliştirilmişÖdül platformu, kullanıcılara platformda $BONDLY jetonlarını taahhüt ederek $BONDLY kazanmaları için pürüzsüz bir arayüz sunar. Eski ödül havuzlarında bulunan token sahiplerine, jetonlarını kaldırmaları ve yenileme havuzuna yeniden taahhüt etmeleri önerilir. Yeni ödül havuzu yalnızca Ethereum zincirinde mevcut olacak, bu nedenle eski BNB zincir ödül havuzunda bulunan $BONDLY sahiplerine başlangıçta $BONDLY'ları ve Ethereum zincirindeki tüm birikmiş ödülleri (aynı zamanda $BONDLY cinsinden) airdrop yapılacaktır.

Forj, $BONDLY Geri Alım Programını Duyuruyor


Kaynak: Forj

ForjbaşlatıldıTopluluğu sadakatleri için ödüllendirmek amacıyla yeni bir geri alım programı. Program, her $APE Launchpad satışından kazanılan komisyonun %5'ini kullanarak $BONDLY token'larını açık pazardan geri alacak.

Satın alımlar, bir satışın ardından 28 gün içinde gerçekleştirilecek ve tükenmiş olan Space Nation Launchpad satışı için geriye dönük bir satın alma olacak.

BONDLY Üzerinde Harekete Geçin

Göz atınBONDLY fiyatı bugünve favori para birimi çiftlerinizi ticaret yapmaya başlayın:

Yazar: Paul
Çevirmen: Viper
İnceleyen(ler): KOWEI、Matheus、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.

Forj nedir? BONDLY Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Orta SeviyeAug 08, 2024
Forj, metaverse ve NFT'lerin benimsenmesini sağlayan ürünler ekosistemi geliştiriyor, dijital varlıklar için fayda yaratıyor ve markaların ölçeklenmesi ve başarılı olmaları için gerekli rehberlik konusunda destek sağlıyor.
Forj nedir? BONDLY Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

Eğer NFT veya Metaverse eğilimliyse, Forj bağlantılı olmak istiyor, ya hayranları ve yaratıcıları bağlayan NFT'ler için kullanım durumları oluşturarak ya da yüksek kalibreli markaları risk sermayeleriyle bağlayarak ve danışmanlık rolleri yürüterek.

Fork, müzik, eğlence ve oyun gibi çeşitli endüstrilerde NFT'leri, Metaverse protokollerini ve Blockchain teknolojisini entegre etmeye odaklanan bir Web3 şirketidir. Ayrıca, girişim sermayeleri ile bağlantı kurarak yeni projelere destek olur ve uzman danışmanlık hizmetleri sunar.

Bu makalede, Forj ekosistemini ve farklı endüstrilerde NFT'lerin ve metaverse'nin benimsenmesine nasıl katkıda bulunduğunu keşfedeceğiz.

Forj nedir?


Kaynak: Forj

Forj, Animoca Brands'in bir yan kuruluşudur ve işletmeler ve bireysel yaratıcılar arasında NFT ve Metaverse benimsemesini sağlamak için ürün ve hizmetlerinden oluşan bir pakete odaklanmıştır. Animoca Brands, dijital eğlence, blockchain, NFT'ler ve GameFi sektörlerinde önde gelen bir oyuncudur. Şirket, blockchain oyunları, geleneksel oyunlar ve diğer dijital varlıklar da dahil olmak üzere çeşitli ürünler geliştirir ve yayınlar.

Forj'ın Kısa Tarihi

Forj, eskiden Bondly olarak bilinen, 2020 yılında piyasaya sürüldü. Bondly olarak, yaratıcıların NFT'ler oluşturmasına ve satmasına olanak tanıyan araçlar ve platformlar sağladı, Forj'a yeniden markalaşma yaptığında, geniş Web3 uygulamalarına ve daha geniş bir kitleye yayılmayı hedefledi.

Ekip

Harry Liu

Harry, Forj'da başkan ve aynı zamanda ekosistem projeleri olan Ape Accelerator ve Metaprints'in önde gelen bir rolünü üstleniyor. Harry Liu, Kanada'da Western Üniversitesi ve Waterloo Üniversitesi'nden mezun oldu.

Carlos Gonser

Carlos, farklı boyutlarda ve sektörlerde çalışmış bir şirket olan Forj'un baş teknoloji sorumlusu olup, 15 yıldan fazla bir tecrübeye ve iş geliştirme ve yönetim konusunda güçlü bir bilgi birikimine sahiptir.

Rob Tran

Rob, Forj'da Baş İşletme Görevlisi ve Ortaklıkların Başkanıdır. O bir girişimci ve iş geliştirme uzmanıdır. Kanada Western Üniversitesi'nden ekonomi lisans derecesine sahiptir.

Yatırımcılar

Forj, New Tribe Capital, Animoca Brands, 6K Capital, Hillrise Ventures, Binance Labs ve diğerleri tarafından desteklenmektedir.

Forj Ekosistemi'ni Anlama

Forj ekosistemi, NFT'lerin kullanımını teşvik eden ürün ve hizmetleri içeren, Yuga Labs IP'sine tercih edilen ilgi ile oluşturulmuştur. Yuga Labs, son derece popüler Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT koleksiyonunun yaratıcılarıdır ve bu koleksiyon, şimdiye kadar en başarılı NFT koleksiyonlarından biri olmuştur, ancak etrafında güçlü bir topluluk da oluşturmuştur.


Kaynak: WebMind

Onlar bu Sıkılmış Maymunları sadece koleksiyonluk sanat eseri olmaktan öteye götürmek için yaratıcı yollar buldular, onlara yeni amaçlar vererek sahipleri için daha değerli ve ilginç hale getirdiler. Bu, NFT'lerin sadece dijital sahiplikten daha fazlasını sunarak nasıl evrilebileceğine dair harika bir örnektir.

Metaprints


Metaprints, markalar için NFT'ler oluşturmaya yardımcı olur

(Kaynak: Mapleblock)

Metaprints, markaların NFT'ler oluşturmasına yardımcı olur ve bunları birden fazla metaverse'a dağıtır. Bu markalar, marka kimliklerinin ve istenen metaverse varlıklarının 'dijital planını' geliştirir. Metaprints, yaratıcılarla iş birliği yaparak, bu plana dayalı olarak varlıklar (avatarlar, giyilebilir eşyalar, binalar vb.) geliştirir. Bu varlıklar, geniş kitlelere ulaşmayı sağlayarak birden fazla metaverse platformunda kullanılabilir. Markalar ve yaratıcılar, metaverse içinde varlık satışlarından ve kullanımdan elde edilen geliri paylaşırlar.

Metaprints, Sandbox ile 'Monkeying Around'


Kaynak: Forj

Metaprints, popüler Bored Apes'in yer aldığı BAYC NFT koleksiyonundan ücretsiz oynanabilen bir metaverse deneyimi oluşturdu. Kullanıcılar, 30.000 dolarlık ödülün bir kısmı için yarıştılar ve Bored Ape veya Genesis Metaprint NFT sahipleri için ek ödüller sunuldu. Bu, Web3 endüstrisi için önemli bir başarı olan ilk BAYC IP oyun entegrasyonlarından biriydi.

TasteMakerz


Kaynak: @forj/week-in-review-february-11th-17th-87a4edd8ca00">Forj

TasteMakerz, abonelik tabanlı bir modelde çalışan bir Web3 eğitim projesidir. Üyeler, ödüller kazanacakları ve daha yüksek sıralamalar elde edecekleri görevleri tamamlayabilir, eğlenceli bir şekilde loncanın eğitimine katkıda bulunabilir. Kullanıcılar, hikaye odaklı görevlere, araştırma raporlarına, sektörde öncü konuşmalara, en üst trendlere ve en son Web3 ekosistem gelişmelerine erişmek için bir Sezon Bilet NFT'ye ihtiyaç duyar.

Ape Accelerator


Kaynak: Animoca Brands

Ape Accelerator resmi olarak onaylanmış Web3 hızlandırıcı ve lansman platformudur ve ApeCoin ekosistemine değer katan projeleri desteklemek üzere tasarlanmıştır, ApeCoin ve Bored Ape Yacht Club IP'sini kullanarak. ApeCoin DAO tarafından finanse edilmiş ve Forj tarafından yönetilmektedir. Forj, ApeCoin DAO tarafından Apecoin Forum'daki AIP-209 teklifinin kabul edilmesinin ardından Ape Accelerator'ü başlatmak için onaylanmıştır.

Ape Hızlandırıcısı aracılığıyla başlatmak isteyen projeler bir öneri sunabilir ve token sahipleri önerilen projelerin başlatılıp başlatılmaması konusunda oy kullanarak, daha sonra bu projelere yatırım yapabilirler. Launchpad'e erişmek için kullanıcılar KYC'yi tamamlamalı, en az $400 APE sahibi olmalı veya bir Yuga NFT'sine sahip olmalıdır.

Ape Accelerator başarıyla ilk projesi olan Space Nation'ı başlattı, AAA Uzay Temalı büyük çaplı çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununu, tüm listelenen NFT'leri 72 saat içinde sattı.

Polkapets


Kaynak: Polkapets

Polkapets, NFT'lerin dünyasını Polkadot ekosistemiyle birleştiren yenilikçi bir NFT projesidir. Her PolkaPet, Polkadot ağındaki belirli bir projeyi temsil eden benzersiz bir dijital koleksiyon eşyasıdır. Her PolkaPet, sahiplerine özel avantajlar sunar. Belirli PolkaPet NFT'lerini tutmak, ücret indirimleri veya token airdropları gibi özel faydaların kilidini açabilir.

Danışmanlık Hizmetleri

Forj ayrıca en üst düzey projelerin danışmanlık kapasitesinde de çalışır, onları risk sermayedarlarıyla buluşturur ve tokenomics ve pazarlama stratejileri konusunda rehberlik eder.

Vaka Çalışması: Pikseller Çevrimiçi


Kaynak: Oyunlar

Dikkate değer danışmanlık rollerinden biri Pixel Online'da görülebilir, oyunculara sanal çiftliklerini inşa etme ve heyecan verici maceralara başlama fırsatı sunan etkileyici bir Web3 çiftçilik oyunu.

Forj ekibi, 2023 kripto kışında Pixel'in öncü yatırımcısı Blocore'u güvence altına almada yardımcı oldu ve $PIXEL tokeninin 3 milyar doların üzerinde bir piyasa değerine ulaşmasını sağlayan oyun-ücretsiz dağıtım mekaniği de dahil olmak üzere token ekonomisini geliştirmeye yardımcı oldu. Zirvesinde, günde 1 milyonun üzerinde aktif kullanıcısı (DAU) vardı.

Ayrıca, Bored Ape Yacht Club IP'sini entegre etti ve Apes'in mümkün olduğunca çok hamburger çevirmeleri için bir mini oyun yarattı. $BONDLY token ve oyun içi öğeler de dahil olmak üzere ödüller karşılığında. Bu, bir ay boyunca %27 oyuncu tutma oranına katkıda bulundu ve Pixels'ı en ilerici Web3 oyun ekosistemlerinden biri haline getirdi.

Forj ve Lewis Capaldi: Müziği NFT'lerle Birleştirme


Kaynak: Forj

Forj, Grammy adayı şarkıcı ve söz yazarı Lewis Capaldi ile bir NFT koleksiyonu başlattı. Lewis Capaldi NFT koleksiyonu, altı komik Capaldi versiyonuna dayalı holografik koleksiyon karakterlerini içeriyordu: Lewis Calamari, Sky Leopard, Queen Capaldi, Lewis Cashpaldi, America’s Sweetheart, Loois Capaldi ve Sketch-A-Lewis.

Koleksiyon ayrıca özel hayran ayrıcalıklarıyla birlikte gelir. Bu ayrıcalıklar, imzalı albümler ve gizli bir içten performans etkinliğine erişim gibi fırsatlarla birlikte Lewis'in stüdyosunu ziyaret etme veya imzalı bir gitar sahibi olma gibi fırsatları içerir.

BONDLY Token nedir?

BONDLY, hem ERC-20 hem de BEP-20 jetonu olarak işlev gören ve Ethereum, Polygon ve BNB zincirleriyle uyumlu olan yerel bir tokendir.

Proje Tokenomics


Kaynak: Forj

Yazının yazıldığı tarihte (Temmuz 2024) tüm BONDLY tokenları kilidi açılmış olup, toplam dolaşımdaki arzı 983.620.759 $BONDLY'dir.

Token Kullanımı

  • $BONDLY, Forj ekosistemi içinde NFT'leri edinmek veya etkileşimde bulunmak için kullanılabilir.
  • Yatırımcılar yıllık ödül oranına dayalı olarak ödül kazanmak için $BONDLY yatırabilirler. Ödül havuzuna yatırılan jetonlar için 3 günlük bir kilit süresi olduğuna dikkat edin.

Forj (BONDLY) İyi Bir Yatırım mı?

BONDLY, değeri Forj ekibinin çabaları ve ilerlemesi tarafından önemli ölçüde etkilenen bir tokendir. Ekip yeni ürünler geliştirdikçe ve yeni projelerle işbirliği yaparken, BONDLY tokeninin performansı iyileşmelidir.

Tokenın değeri ayrıca BAYC ekosisteminin performansına bağlıdır, çünkü BAYC fikri mülkiyeti için kullanışlılık yaratmaya odaklanmıştır.

Ancak, Forj'nin, tüketici ürünlerini daha fazla geliştirmek ve gelişmekte olan projeler için daha fazla danışmanlık rolü üstlenmek de dahil olmak üzere tüm alanlarda çabalarını artırması gerekmektedir. Bu eylemler aynı zamanda BONDLY token'in değerini de artırabilir.

Yatırımcılar, projeye veya diğer herhangi bir kripto paraya yatırım yapmadan önce risk toleranslarını araştırıp değerlendirmeleri teşvik edilir çünkü risk içerir. Bu nedenle, Forj (BONDLY) yatırımı kar garantisi vermez ve sermaye kaybına neden olabilir. Ek olarak, yatırımcılar kripto para piyasasının oynaklığını ve potansiyel düzenleyici değişiklikleri göz önünde bulundurmalıdır.

BONDLY Nasıl Sahip Olunur?

BONDLY sahibi olmak için, merkezi bir kripto borsasının hizmetlerini kullanabilirsiniz. Başlayın: Gate.io hesabı oluşturmakve bunu doğrulayıp fonladıktan sonra, BONDLY satın almak için adımları takip etmeye hazırsınız.

Forj'daki Öne çıkanlar

Forj Yeni Ödül Platformunu Başlatıyor


Kaynak: Forj

Yeni vegeliştirilmişÖdül platformu, kullanıcılara platformda $BONDLY jetonlarını taahhüt ederek $BONDLY kazanmaları için pürüzsüz bir arayüz sunar. Eski ödül havuzlarında bulunan token sahiplerine, jetonlarını kaldırmaları ve yenileme havuzuna yeniden taahhüt etmeleri önerilir. Yeni ödül havuzu yalnızca Ethereum zincirinde mevcut olacak, bu nedenle eski BNB zincir ödül havuzunda bulunan $BONDLY sahiplerine başlangıçta $BONDLY'ları ve Ethereum zincirindeki tüm birikmiş ödülleri (aynı zamanda $BONDLY cinsinden) airdrop yapılacaktır.

Forj, $BONDLY Geri Alım Programını Duyuruyor


Kaynak: Forj

ForjbaşlatıldıTopluluğu sadakatleri için ödüllendirmek amacıyla yeni bir geri alım programı. Program, her $APE Launchpad satışından kazanılan komisyonun %5'ini kullanarak $BONDLY token'larını açık pazardan geri alacak.

Satın alımlar, bir satışın ardından 28 gün içinde gerçekleştirilecek ve tükenmiş olan Space Nation Launchpad satışı için geriye dönük bir satın alma olacak.

BONDLY Üzerinde Harekete Geçin

Göz atınBONDLY fiyatı bugünve favori para birimi çiftlerinizi ticaret yapmaya başlayın:

Yazar: Paul
Çevirmen: Viper
İnceleyen(ler): KOWEI、Matheus、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!