ArbDoge.AI nedir? AIDOGE Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Yeni BaşlayanSep 13, 2023
ArbDoge.AI (AIDOGE) sıradan bir kripto projesi değil, amacı yapay zeka ve web3 (blockchain) teknolojisini kullanarak bir dizi ürün yaratarak Arbitrum ekosisteminde devrim yaratmak olan bir grup yapay zeka "organizması" tarafından Arbitrum ağı üzerinde oluşturulan bir deneydir. .
ArbDoge.AI nedir? AIDOGE Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

Teknoloji endüstrisinin neredeyse her sektöründe operasyonları aksatma ve paradigma değişikliği yaratma potansiyeliyle, bilgisayar biliminin, makinelerin insan zekası ve muhakeme gücü gerektiren görevleri yerine getirmesini sağlayan bir dalı olan yapay zeka (AI), kripto para dünyasında moda bir kelime haline geldi. çeşitli yenilikçi projelerin başlatılmasında blockchain teknolojisiyle entegrasyonuyla uzay.

Pek çok kripto meraklısının dikkatini çeken projelerden biri, Arbitrum ekosistemindeki en popüler meme tokenı olan ArbDoge.AI (AIDOGE), web3'ü ve yapay zekayı destekleyecek bir dizi ürünü tanıtmak için başlatıldı. Bu makale ArbDoge.AI'yi derinlemesine ele alıyor ve yalnızca Arbitrum ağında değil tüm kripto endüstrisinde devrim yaratmaya hazır benzersiz tekliflerini araştırıyor.

ArbDoge.AI (AIDOGE) nedir?

ArbDoge.AI sıradan bir kripto projesi değil, Ethereum'un güvenlik modelini devralan ve yüksek verimli ve düşük maliyetli akıllı sözleşmelere sahip ortamlar sağlayan popüler bir Katman 2 İyimser Toplama (ölçeklendirme çözümü) olan Arbitrum ağında bir deneydir. ArbDoge.AI, yapay zeka ve web3 (blockchain) teknolojisini kullanarak bir dizi ürün yaratarak Arbitrum ekosisteminde devrim yaratmayı amaçlayan bir grup yapay zeka "organizması" tarafından yaratıldı.

Projede herhangi bir risk sermayesi kurumu veya ekip payı bulunmamaktadır ve projenin ilk para arzı (ICO) veya halka açık satışı bulunmamaktadır; bunun yerine AIDOGE tokeninin büyük bir kısmı topluluğa adil bir şekilde dağıtıldı ve bu, yol haritasının sadece ilk adımıdır. Devasa airdrop, birçok kripto meraklısı ve tüccarı arasında FOMO'ya neden olan manşetlere taşındı.

Ayrıca ArbDoge.AI, Ethereum'un güvenlik modelini devralan Arbitrum ağında çalıştığı için güvenli bir projedir. Ethereum blockchain, işlemleri doğrulamak ve ağın güvenliğini sağlamak için bir hisse kanıtı algoritması kullanır.

ArbDoge.AI'nin Tarihçesi

ArbDoge.AI (AIDOGE), 15 Nisan 2023'te, 15 Nisan 2023 ile 15 Mayıs 2023 arasında otuz bir gün süren bir airdrop aracılığıyla resmi olarak başlatıldı ve uygun Arbitrum topluluğu üyelerine ödülü almaları için yer açıldı. . Lansman, ArbDodge.AI'yi bir projeden ziyade bir deney veya macera hikayesi olarak sundu.

Başlangıçta ArbDoge.Al'ın kurucusu anonimdi ancak kimliğini 30 Temmuz 2023'te X hesabı (https://twitter.com/youyou5202/status/1685706368492126208?t=LqE5cRFqPqxUG-Uf8ohfaw&s=19@youyou5202 ) aracılığıyla ArbDoge.AI topluluğuna açıkladı. ArbDoge.AI kurucusu ilk NEO ve aynı zamanda projenin lideridir. Şu anda AIFI ürününü tamamlamak için çalışıyor ve zorluklar ne olursa olsun ArbDoge.Al'ı geliştirmeye devam etmeyi umuyor.

Kurucu ve AIDOGE ekibi, yapay zeka ve Web3 teknolojilerinin birleşimine dayalı bir ürün yelpazesi yaratmak için Arbitrum'a olan tutkularını güçlendirmeyi hedefliyor.

ArbDoge.AI'nin (AIDOGE) Özellikleri

ArbDoge.AI, topluluğuna çok çeşitli olanaklar sunmak üzere tasarlanmış yenilikçi özelliklere sahip, topluluk odaklı bir projedir. Bu özellikler ArbDoge.AI'yi diğer meme coinlerden ayırıyor. Hadi dalalım.

Gerçek AIDOGE NFT

AIDO olarak da bilinen Truth AIDOGE NFT koleksiyonu, AI araçları kullanılarak oluşturulan maksimum 10.000 benzersiz NFT'ye sahiptir. Onları diğer NFT'lerden ayıran benzersiz özelliklere sahiptirler ve avatar olarak kullanılabilirler. ArbDoge.AI ekibi, NFT projesini topluluk odaklı ve merkezi olmayan hale getirmeyi hedefliyor.

Bu NFT'lerin 500'ü ArbDoge.AI topluluğu tarafından AIGC araçları kullanılarak oluşturulacak. Bu NFT'lerin yaratıcıları, NFT avatarlarından elde edilen telif gelirinin %50'sini kalıcı olarak alacak. Ayrıca, AIDO'ya sahip olmak, özel üye kanalları, NFT airdrop'ları, yeni ürünlere erken erişim, özel çevrimiçi ve çevrimdışı üye etkinliklerine katılım ve diğer premium avantajlar gibi aşağıdaki özel üyelik avantajlarının kilidini açar. Ayrıca basılmayan NFT'lerin basım dönemi sonunda imha edileceğini de unutmamak gerekir. ARB City'nin hizmet tokenı olan AICODE, NFT'leri satın almak için kullanılabilir.

Kaynak: ArbDoge.AI — Truth AIDOGE NFT

Şanslı Düşüş

Kaynak: ArbDoge.AI

Lucky Drop, kullanıcılara Şanslı Çekilişe katılarak ARB kazanma fırsatını sunan, algoritma tabanlı, açık kaynaklı bir airdrop oyunudur. Kullanıcılar 100$'ın üzerinde AIDOGE satın aldıklarında Lucky Drop biletleri alırlar. Satın alınan AIDOGE miktarı genellikle Lucky Drop biletlerinin değerini belirler. Kazanılabilecek Lucky Drop biletlerinin değer limiti 100 ile 1000 $ arasında sabitlenmiştir. Bu, kullanıcının 100$'ın altındaki alışverişlerde Şanslı Çekiliş bileti alamayacağı anlamına gelir. Aslında Şanslı Çekiliş biletinin seviyesi ne kadar yüksek olursa, kazanma şansı da o kadar yüksek olur. Önceki turlara ait Şanslı Çekiliş biletleri, 30 dakikalık aralıklarla yeni bir çekiliş gerçekleştiğinde geçersiz hale gelir.

Ayrıca satın aldığınız her AIDOGE için %3'lük ücret kaldırılarak ARB'ye dönüştürülerek ödül havuzuna eklenir ve Lucky Draw bileti alanlara dağıtılır.

AIFI

AIFI, ArbDoge.AI tarafından desteklenen bir yapay zeka metaverisidir. Şu anda geliştirme aşamasında olan ilk aşama, MUD+AI'nin GameFi'sidir. ArbDoge.AI'ye göre, "Her oyuncunun AI NPC ile konuşması ve etkileşimi, meta veri tabanının yönünü değiştirecek."

Ayrıca, AIFI kullanıcılarının teşvikleri, $AICODE madenciliği yoluyla biriken $AlDOGE'nin %50'sinden geliyor. AIFI'nin bir diğer faydası da $AIDOGE'nin deflasyonist özelliklerini pratik değerle geliştirme potansiyelidir.

Likidite Havuzu

ArbDoge.Al likidite havuzu, AIDOGE ve ETH'yi stake ederek ARB kazanma fırsatı sağlar. Şu anda mevcut olan çift AIDOGE/ETH'dir ve “LP'yi Kaldır'a tıklayarak LP tokenlarınızı çekebilirsiniz.

Ayrıca ArbDoge.AI, varlıklarını havuzda hisselendiren likidite sağlayıcılarını teşvik ediyor.

Kazan

Kullanıcılar, pasif gelir elde etme fırsatı sağlayan Kazan sayfası aracılığıyla AIDOGE'i stake etmek için teşvikler alırlar. AIDOGE stakerlarına ödül olarak dağıtılan %0,7 oranında AlDOGE işlem hacmi bulunmaktadır. Ancak kazanılan ödüller, yatırılan AIDOGE miktarına ve ilgili sürenin uzunluğuna bağlı olarak değişecektir.

Kaynak: ArbDoge.AI

AIDOGE Başlatma Paneli

AIDOGE Launchpad, varlık ihraççılarına özelleştirilmiş hizmetler sunmayı amaçlayan merkezi olmayan bir varlık ihraç platformudur. Platformda başlatılan her varlığın minimum %5'i AIDOGE stakerlarına dağıtılacak. Ayrıca AIDOGE Launchpad, sağlanan araçlar aracılığıyla herkesin varlıklarını yayınlamasına ve bir web sitesi ve X kurmasına olanak tanır. AIDOGE Launchpad üzerindeki teknik çalışmalar test ve denetim aşaması da dahil olmak üzere tamamlandı.

ArbDoge.Al, fırlatma rampasını 22 Ağustos 2023'te resmi X hesabında duyurdu. Tweet'e (gönderiye) göre, lansmandan sadece dört saat sonra, toplam 2849 darphane ile 16 proje lisanssız olarak yayınlandı.

Ayrıca AIDOGE Launchpad, kullanıcılara güvenlik, şeffaflık ve kolaylık sağlamaya hazırlanıyor. Launchpad, Arbitrum, Ethereum ana ağı, BNB zinciri, Optimism ve zkSync'te çok zincirli varlık ihracını destekler.

Ancak ArbDoge.Al, kullanıcılara projeler tarafından sağlanan X'e tıklamak ve resmi web sitelerini ziyaret etmek gibi harici bağlantılarla etkileşimde bulunurken dikkatli olmalarını tavsiye eder. Ayrıca her zaman olduğu gibi kendi araştırmanızı yapın (DYOR) ve cüzdanları birbirine bağlayıp yetkilendirmeleri rastgele vermeyin.

Merkezi Olmayan Özerk Organizasyon (DAO)

DAO, merkezi bir otoriteye veya geleneksel hiyerarşik yönetime ihtiyaç duymadan operasyonlarını yürütmek için blockchain teknolojisini ve akıllı sözleşmeleri kullanan bir organizasyon türüdür. DAO, projenin yerel tokenını elinde bulunduran herkesin yönetime katılmasına ve karar alma sürecinde söz sahibi olmasına olanak tanıdığından topluluk katılımını ve sahipliğini mümkün kılar.

Arbdoge.AI, %100 topluluğa ait olacak şekilde merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) kurmayı umuyor. AIDOGE sahipleri uygulandığında, projelerin finansmanı, kaynak tahsisi ve yol haritasının güncellenmesi gibi platformda yapılacak değişiklikler önerebilir ve oy verebilir. Temel olarak DAO, demokratikleştirilmiş ve kapsayıcı bir yönetim modeli yaratır.

AIDOGE nedir? ArbDoge.AI'nin Resmi Hizmet Tokenı

AIDOGE, ArbDoge.AI ekosistemindeki işlemleri kolaylaştıran deflasyonist bir tokendir. Meme token, yapay zeka yaratıkları ve Arbitrum topluluğunun üyeleri tarafından oluşturuldu. Esasen AIDOGE, ArbDoge.AI ekosisteminin yakıtıdır ve NFT'leri satın almak, stake etmek ve ekosistemin mülkiyetine ve yönetimine katılmak için kullanılabilir.

AIDOGE'nin, Arbitrum yerel tokeni ARB alıcılarına havadan dağıtılan toplam 210 katrilyon arzı var. AIDOGE tokenlerinin dağıtımı adil ve merkezi olmayan bir şekilde yapıldı. Ayrıca token, Airdrop'a katılarak veya önemli bir merkezi kripto para birimi borsası olan Gate.io gibi Borsalardan satın alınarak sahip olunabilir. Token ayrıca Arbitrum'un merkezi olmayan borsası Camelot ve UniSwap V3'te de mevcut.

AIDOGE Airdrop'u

AIDOGE tokeninin %100'ü, ArbDoge.AI'nin "AIDOGE Çağrısı" airdropunun ilk aşamasında topluluğa dağıtılmak üzere tahsis edildi. Toplam token miktarının %95'i airdrop havuzuna eklenerek 23 Mart 2023 tarihinde ARB airdrop'a hak kazananlara dağıtıldı. Geriye kalan %5, yalnızca benzersiz bir davet bağlantısı oluşturarak uygun kullanıcıları AIDOGE airdrop'unu almaya davet eden topluluk üyelerine gider. Davet eden, davetli tarafından talep edilen tutarın %10'u oranında ek ödül alabilir. Ek olarak, sahiplenilmemiş tokenler gelecekteki ekosistem gelişimi, acil ve uzun vadeli destekçi teşvikleri ve AIDOGE'nin deflasyonist doğasını sağlamak için token yakımı için kullanılacaktır.

AICODE nedir? ArB Şehir Hizmet Tokenı

Arbitrum City projesinin bir parçası olarak ArbDoge.AI, işlemleri kolaylaştırmak için AICODE olarak bilinen ek bir token üretti. AICODE, Arb City'nin çeşitli yönlerinin arkasındaki itici güç olarak hizmet edecek. Buna, değiştirilemez token (NFT) edinimi, yönetişim, uygulamanın değeri ve AIFI'deki gelir dağıtımı ve ekosistem projelerinin ödemeleri dahildir.

AICODE kazanmak için kullanıcıların ya AIDOGE'i geri dönülemez şekilde yakmaları ya da Camelot merkezi olmayan borsada tek bir satın alma işleminde 500 doların üzerinde AIDOGE satın aldıklarında AICODE'dan bir pay kazanma şansını yakalamaları gerekiyor.

AICODE, önemli bir kripto para birimi ve blockchain denetim firması olan Certik tarafından denetlenmiş ve onaylanmıştır. AICODE piyasaya sürüldüğünde toplam 21 milyon token arzına sahipti, kullanılabilirliği AIDOGE token arzının milyarda biri kadardır ve bu da onu yatırımcılar için kıt ve değerli bir varlık haline getirmektedir.

Ancak ArbDoge.AI'nin teknik raporuna göre $AICODE, başlangıç piyasa fiyatlarının çok yüksek olması ve başlangıç dönemindeki yüksek enflasyon oranı nedeniyle çeşitli zorluklarla karşı karşıya kaldı. Madenciler kar amacıyla $AICODE sattı ve bazı token sahiplerinin büyük kayıplara uğramasına neden oldu. Geliştirme ekibi, beklentileri iyi yönetmediğini ve topluluğa daha fazla zarar vermek istemediğini kabul etti , bu nedenle topluluk oylamasının ardından ekip, token sahiplerinin %99,35'inin ardından 24 Mayıs 2023'te $ AICODE ihracını durdurdu. Teklifine Evet oyu verildi; bu, gerekli oyların %51'inden fazlasını temsil ediyor. Ayrıca $AICODE'un sözleşme sahipliği de kaybedildi ve AICODE'un toplam dolaşımı 1.025.569,669477 token olarak sabitlendi.

Ayrıca, AICODE kazanmanın iki yolu vardır: 12.600.000 token olan ilk token arzının %60'ını oluşturan Burning Mining veya 8.400.000 token'a eşdeğer olan %40'ını oluşturan Trading Mining.

AIDOGE Tokenomikleri

Kaynak: ArbDoge.AI

Deflasyonist bir token olarak AIDOGE'nin değeri, mevcut maksimum arz zamanla azaldıkça artar. Bu, token yakma yoluyla başarılabilir. Her alış ve satışta %8 yakıcı vergi vardır. Bu süreç arzı azaltır ve dolaşımdaki tokenlerin değerini artırır.

Yakma, tokenlerin dolaşımda kalmasına yardımcı olan bir dağıtım sürecinden geçer. Kalıcı yakma yoluyla %8'lik yakma vergisinin %1'i kaldırılır. Diğer %1'lik kısım ise Camelot borsasının likidite havuzunu yeniden doldurmak amacıyla AIDOGE/ETH ticaret çifti için kullanılıyor. %0,8'i esnek coin olarak $ARB olarak iade edilirken, %1,5'i proje geliştirmeye ayrılıyor. Daha sonra %8'in %0,7'si, AIDOGE coinlerini stake havuzunda stake eden kullanıcılara AIDOGE olarak yeniden dağıtılır. Yakma vergisinin %3'ü Lucky Drop havuzuna tahsis edilir.

Kaynak: ArbDoge.AI

ArbDoge.AI (AIDOGE) İyi Bir Yatırım mı?

Yukarıda belirtildiği gibi AIDOGE, sabit maksimum arzı 210 katrilyon olan deflasyonist bir tokendir. Tokenın değeri, dolaşımdaki miktarı azaltan bir yakma mekanizması tarafından korunur. Aşırılıkları ortadan kaldırmak için AIDOGE arzı kontrol edildikten sonra token kıt hale gelir ve bu da talebin artmasına neden olur.

Ancak projenin gerçekliği konusunda endişeler var ve birçok kullanıcı bunu bir aldatmaca olarak nitelendiriyor. CoinmarketCap, kripto para sayfasının üst kısmına, kullanıcıları ve tüccarları token alırken veya satarken dikkatli olmaya çağıran bir uyarı koyuyor. Bildirim, akıllı sözleşme sahibinin işlem ücretini değiştirebileceğini ima ediyor. Ayrıca bildirimde UniSwap V3'ün vergi yakmayı desteklemediği de belirtiliyor. Lütfen işlem yaparken dikkatli olun.

Ayrıca başarısı büyük ölçüde topluluk desteğine, etkileyicilerin heyecanına ve yenilikçi özelliklerin yaratılmasına bağlıdır. Arbitrum ekosistemi dışında sınırlı faydalara sahip bir meme token olarak fiyat artışı garantisi yoktur, bu nedenle "deneye" yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmalı ve bir finans uzmanına danışmalısınız. Bununla birlikte, AIDOGE gibi bir meme coin'e yatırım yapmak, ticaret hedeflerinize ve ne kadar risk almak istediğinize bağlıdır.

ArbDoge.AI'ye (AlDOGE) Nasıl Sahip Olunur?

$AIDOGE ve $AICODE'u merkezi ve merkezi olmayan kripto para borsalarından satın alabilirsiniz. Örneğin Gate.io, yatırımcılara farklı işlem çiftleri sunar: AIDOGE/USDT, AIDOGE/BTC, AIDOGE/ETH ve AICODE/USDT. Tokena sahip olmak için bir Gate.io hesabı oluşturun ve kayıt işlemini tamamlayın. Ayrıca, spot ticaret hesabınıza para yatırmanız ve AIDOGE satın almak için gereken adımları uygulamanız gerekir.

ArbDoge.AI ile ilgili haberler

17 Mayıs 2023'te AIDOGE topluluğuna Truth AIDOGE NFT'nin (AIDO) oluşturulmasına katılmaları için bir duyuru yapıldı. Topluluk üyeleri, duyuru tarihinden itibaren 15 Haziran 2023'e kadar AIDO NFT'lerini oluşturabilir. Kabul edilen NFT yaratımlarının sahipleri ayrıca NFT'lerinden telif ücretinin %50'sini kazanacak.

ArbDoge.AI, X (Twitter) hesabında, AIDO NFT'lerinin basımının hem Binance NFT başlatma panelinde hem de ArbDoge.AI'nin web sitesinde gerçekleşeceğini paylaştı. İlk basım aşamasından sonra Binance NFT fırlatma rampasında halka açık bir satış yapılacak, bunu Beyaz Liste basım aşaması ve AICODE basım aşaması takip edecek.

14 Temmuz 2023'te ArbDoge.AI, Binance NFT pazarından İlk NFT Teklifi (INO) fonlarını aldığını duyurdu. Toplamda 150.000 dolarlık satış gerçekleşti ve Binance NFT, platform ve pazarlama ücretlerinin %20'sini alırken, ArbDoge.Al ise 120.000 dolar aldı. Topluluk, fonların nasıl kullanılacağını oylama süreciyle belirleyecek.

AIDOGE ile İlgili Harekete Geçin

Bugün AIDOGE'nin fiyatına göz atın ve en sevdiğiniz döviz çiftleriyle işlem yapmaya başlayın.

Ayrıca AICODE, Gate.io'da şu ticaret çiftiyle ticarete açıktır:

Yazar: Paul
Çevirmen: Cedar
İnceleyen(ler): Matheus、Piccolo、Ashley He
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.

ArbDoge.AI nedir? AIDOGE Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Yeni BaşlayanSep 13, 2023
ArbDoge.AI (AIDOGE) sıradan bir kripto projesi değil, amacı yapay zeka ve web3 (blockchain) teknolojisini kullanarak bir dizi ürün yaratarak Arbitrum ekosisteminde devrim yaratmak olan bir grup yapay zeka "organizması" tarafından Arbitrum ağı üzerinde oluşturulan bir deneydir. .
ArbDoge.AI nedir? AIDOGE Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

Teknoloji endüstrisinin neredeyse her sektöründe operasyonları aksatma ve paradigma değişikliği yaratma potansiyeliyle, bilgisayar biliminin, makinelerin insan zekası ve muhakeme gücü gerektiren görevleri yerine getirmesini sağlayan bir dalı olan yapay zeka (AI), kripto para dünyasında moda bir kelime haline geldi. çeşitli yenilikçi projelerin başlatılmasında blockchain teknolojisiyle entegrasyonuyla uzay.

Pek çok kripto meraklısının dikkatini çeken projelerden biri, Arbitrum ekosistemindeki en popüler meme tokenı olan ArbDoge.AI (AIDOGE), web3'ü ve yapay zekayı destekleyecek bir dizi ürünü tanıtmak için başlatıldı. Bu makale ArbDoge.AI'yi derinlemesine ele alıyor ve yalnızca Arbitrum ağında değil tüm kripto endüstrisinde devrim yaratmaya hazır benzersiz tekliflerini araştırıyor.

ArbDoge.AI (AIDOGE) nedir?

ArbDoge.AI sıradan bir kripto projesi değil, Ethereum'un güvenlik modelini devralan ve yüksek verimli ve düşük maliyetli akıllı sözleşmelere sahip ortamlar sağlayan popüler bir Katman 2 İyimser Toplama (ölçeklendirme çözümü) olan Arbitrum ağında bir deneydir. ArbDoge.AI, yapay zeka ve web3 (blockchain) teknolojisini kullanarak bir dizi ürün yaratarak Arbitrum ekosisteminde devrim yaratmayı amaçlayan bir grup yapay zeka "organizması" tarafından yaratıldı.

Projede herhangi bir risk sermayesi kurumu veya ekip payı bulunmamaktadır ve projenin ilk para arzı (ICO) veya halka açık satışı bulunmamaktadır; bunun yerine AIDOGE tokeninin büyük bir kısmı topluluğa adil bir şekilde dağıtıldı ve bu, yol haritasının sadece ilk adımıdır. Devasa airdrop, birçok kripto meraklısı ve tüccarı arasında FOMO'ya neden olan manşetlere taşındı.

Ayrıca ArbDoge.AI, Ethereum'un güvenlik modelini devralan Arbitrum ağında çalıştığı için güvenli bir projedir. Ethereum blockchain, işlemleri doğrulamak ve ağın güvenliğini sağlamak için bir hisse kanıtı algoritması kullanır.

ArbDoge.AI'nin Tarihçesi

ArbDoge.AI (AIDOGE), 15 Nisan 2023'te, 15 Nisan 2023 ile 15 Mayıs 2023 arasında otuz bir gün süren bir airdrop aracılığıyla resmi olarak başlatıldı ve uygun Arbitrum topluluğu üyelerine ödülü almaları için yer açıldı. . Lansman, ArbDodge.AI'yi bir projeden ziyade bir deney veya macera hikayesi olarak sundu.

Başlangıçta ArbDoge.Al'ın kurucusu anonimdi ancak kimliğini 30 Temmuz 2023'te X hesabı (https://twitter.com/youyou5202/status/1685706368492126208?t=LqE5cRFqPqxUG-Uf8ohfaw&s=19@youyou5202 ) aracılığıyla ArbDoge.AI topluluğuna açıkladı. ArbDoge.AI kurucusu ilk NEO ve aynı zamanda projenin lideridir. Şu anda AIFI ürününü tamamlamak için çalışıyor ve zorluklar ne olursa olsun ArbDoge.Al'ı geliştirmeye devam etmeyi umuyor.

Kurucu ve AIDOGE ekibi, yapay zeka ve Web3 teknolojilerinin birleşimine dayalı bir ürün yelpazesi yaratmak için Arbitrum'a olan tutkularını güçlendirmeyi hedefliyor.

ArbDoge.AI'nin (AIDOGE) Özellikleri

ArbDoge.AI, topluluğuna çok çeşitli olanaklar sunmak üzere tasarlanmış yenilikçi özelliklere sahip, topluluk odaklı bir projedir. Bu özellikler ArbDoge.AI'yi diğer meme coinlerden ayırıyor. Hadi dalalım.

Gerçek AIDOGE NFT

AIDO olarak da bilinen Truth AIDOGE NFT koleksiyonu, AI araçları kullanılarak oluşturulan maksimum 10.000 benzersiz NFT'ye sahiptir. Onları diğer NFT'lerden ayıran benzersiz özelliklere sahiptirler ve avatar olarak kullanılabilirler. ArbDoge.AI ekibi, NFT projesini topluluk odaklı ve merkezi olmayan hale getirmeyi hedefliyor.

Bu NFT'lerin 500'ü ArbDoge.AI topluluğu tarafından AIGC araçları kullanılarak oluşturulacak. Bu NFT'lerin yaratıcıları, NFT avatarlarından elde edilen telif gelirinin %50'sini kalıcı olarak alacak. Ayrıca, AIDO'ya sahip olmak, özel üye kanalları, NFT airdrop'ları, yeni ürünlere erken erişim, özel çevrimiçi ve çevrimdışı üye etkinliklerine katılım ve diğer premium avantajlar gibi aşağıdaki özel üyelik avantajlarının kilidini açar. Ayrıca basılmayan NFT'lerin basım dönemi sonunda imha edileceğini de unutmamak gerekir. ARB City'nin hizmet tokenı olan AICODE, NFT'leri satın almak için kullanılabilir.

Kaynak: ArbDoge.AI — Truth AIDOGE NFT

Şanslı Düşüş

Kaynak: ArbDoge.AI

Lucky Drop, kullanıcılara Şanslı Çekilişe katılarak ARB kazanma fırsatını sunan, algoritma tabanlı, açık kaynaklı bir airdrop oyunudur. Kullanıcılar 100$'ın üzerinde AIDOGE satın aldıklarında Lucky Drop biletleri alırlar. Satın alınan AIDOGE miktarı genellikle Lucky Drop biletlerinin değerini belirler. Kazanılabilecek Lucky Drop biletlerinin değer limiti 100 ile 1000 $ arasında sabitlenmiştir. Bu, kullanıcının 100$'ın altındaki alışverişlerde Şanslı Çekiliş bileti alamayacağı anlamına gelir. Aslında Şanslı Çekiliş biletinin seviyesi ne kadar yüksek olursa, kazanma şansı da o kadar yüksek olur. Önceki turlara ait Şanslı Çekiliş biletleri, 30 dakikalık aralıklarla yeni bir çekiliş gerçekleştiğinde geçersiz hale gelir.

Ayrıca satın aldığınız her AIDOGE için %3'lük ücret kaldırılarak ARB'ye dönüştürülerek ödül havuzuna eklenir ve Lucky Draw bileti alanlara dağıtılır.

AIFI

AIFI, ArbDoge.AI tarafından desteklenen bir yapay zeka metaverisidir. Şu anda geliştirme aşamasında olan ilk aşama, MUD+AI'nin GameFi'sidir. ArbDoge.AI'ye göre, "Her oyuncunun AI NPC ile konuşması ve etkileşimi, meta veri tabanının yönünü değiştirecek."

Ayrıca, AIFI kullanıcılarının teşvikleri, $AICODE madenciliği yoluyla biriken $AlDOGE'nin %50'sinden geliyor. AIFI'nin bir diğer faydası da $AIDOGE'nin deflasyonist özelliklerini pratik değerle geliştirme potansiyelidir.

Likidite Havuzu

ArbDoge.Al likidite havuzu, AIDOGE ve ETH'yi stake ederek ARB kazanma fırsatı sağlar. Şu anda mevcut olan çift AIDOGE/ETH'dir ve “LP'yi Kaldır'a tıklayarak LP tokenlarınızı çekebilirsiniz.

Ayrıca ArbDoge.AI, varlıklarını havuzda hisselendiren likidite sağlayıcılarını teşvik ediyor.

Kazan

Kullanıcılar, pasif gelir elde etme fırsatı sağlayan Kazan sayfası aracılığıyla AIDOGE'i stake etmek için teşvikler alırlar. AIDOGE stakerlarına ödül olarak dağıtılan %0,7 oranında AlDOGE işlem hacmi bulunmaktadır. Ancak kazanılan ödüller, yatırılan AIDOGE miktarına ve ilgili sürenin uzunluğuna bağlı olarak değişecektir.

Kaynak: ArbDoge.AI

AIDOGE Başlatma Paneli

AIDOGE Launchpad, varlık ihraççılarına özelleştirilmiş hizmetler sunmayı amaçlayan merkezi olmayan bir varlık ihraç platformudur. Platformda başlatılan her varlığın minimum %5'i AIDOGE stakerlarına dağıtılacak. Ayrıca AIDOGE Launchpad, sağlanan araçlar aracılığıyla herkesin varlıklarını yayınlamasına ve bir web sitesi ve X kurmasına olanak tanır. AIDOGE Launchpad üzerindeki teknik çalışmalar test ve denetim aşaması da dahil olmak üzere tamamlandı.

ArbDoge.Al, fırlatma rampasını 22 Ağustos 2023'te resmi X hesabında duyurdu. Tweet'e (gönderiye) göre, lansmandan sadece dört saat sonra, toplam 2849 darphane ile 16 proje lisanssız olarak yayınlandı.

Ayrıca AIDOGE Launchpad, kullanıcılara güvenlik, şeffaflık ve kolaylık sağlamaya hazırlanıyor. Launchpad, Arbitrum, Ethereum ana ağı, BNB zinciri, Optimism ve zkSync'te çok zincirli varlık ihracını destekler.

Ancak ArbDoge.Al, kullanıcılara projeler tarafından sağlanan X'e tıklamak ve resmi web sitelerini ziyaret etmek gibi harici bağlantılarla etkileşimde bulunurken dikkatli olmalarını tavsiye eder. Ayrıca her zaman olduğu gibi kendi araştırmanızı yapın (DYOR) ve cüzdanları birbirine bağlayıp yetkilendirmeleri rastgele vermeyin.

Merkezi Olmayan Özerk Organizasyon (DAO)

DAO, merkezi bir otoriteye veya geleneksel hiyerarşik yönetime ihtiyaç duymadan operasyonlarını yürütmek için blockchain teknolojisini ve akıllı sözleşmeleri kullanan bir organizasyon türüdür. DAO, projenin yerel tokenını elinde bulunduran herkesin yönetime katılmasına ve karar alma sürecinde söz sahibi olmasına olanak tanıdığından topluluk katılımını ve sahipliğini mümkün kılar.

Arbdoge.AI, %100 topluluğa ait olacak şekilde merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) kurmayı umuyor. AIDOGE sahipleri uygulandığında, projelerin finansmanı, kaynak tahsisi ve yol haritasının güncellenmesi gibi platformda yapılacak değişiklikler önerebilir ve oy verebilir. Temel olarak DAO, demokratikleştirilmiş ve kapsayıcı bir yönetim modeli yaratır.

AIDOGE nedir? ArbDoge.AI'nin Resmi Hizmet Tokenı

AIDOGE, ArbDoge.AI ekosistemindeki işlemleri kolaylaştıran deflasyonist bir tokendir. Meme token, yapay zeka yaratıkları ve Arbitrum topluluğunun üyeleri tarafından oluşturuldu. Esasen AIDOGE, ArbDoge.AI ekosisteminin yakıtıdır ve NFT'leri satın almak, stake etmek ve ekosistemin mülkiyetine ve yönetimine katılmak için kullanılabilir.

AIDOGE'nin, Arbitrum yerel tokeni ARB alıcılarına havadan dağıtılan toplam 210 katrilyon arzı var. AIDOGE tokenlerinin dağıtımı adil ve merkezi olmayan bir şekilde yapıldı. Ayrıca token, Airdrop'a katılarak veya önemli bir merkezi kripto para birimi borsası olan Gate.io gibi Borsalardan satın alınarak sahip olunabilir. Token ayrıca Arbitrum'un merkezi olmayan borsası Camelot ve UniSwap V3'te de mevcut.

AIDOGE Airdrop'u

AIDOGE tokeninin %100'ü, ArbDoge.AI'nin "AIDOGE Çağrısı" airdropunun ilk aşamasında topluluğa dağıtılmak üzere tahsis edildi. Toplam token miktarının %95'i airdrop havuzuna eklenerek 23 Mart 2023 tarihinde ARB airdrop'a hak kazananlara dağıtıldı. Geriye kalan %5, yalnızca benzersiz bir davet bağlantısı oluşturarak uygun kullanıcıları AIDOGE airdrop'unu almaya davet eden topluluk üyelerine gider. Davet eden, davetli tarafından talep edilen tutarın %10'u oranında ek ödül alabilir. Ek olarak, sahiplenilmemiş tokenler gelecekteki ekosistem gelişimi, acil ve uzun vadeli destekçi teşvikleri ve AIDOGE'nin deflasyonist doğasını sağlamak için token yakımı için kullanılacaktır.

AICODE nedir? ArB Şehir Hizmet Tokenı

Arbitrum City projesinin bir parçası olarak ArbDoge.AI, işlemleri kolaylaştırmak için AICODE olarak bilinen ek bir token üretti. AICODE, Arb City'nin çeşitli yönlerinin arkasındaki itici güç olarak hizmet edecek. Buna, değiştirilemez token (NFT) edinimi, yönetişim, uygulamanın değeri ve AIFI'deki gelir dağıtımı ve ekosistem projelerinin ödemeleri dahildir.

AICODE kazanmak için kullanıcıların ya AIDOGE'i geri dönülemez şekilde yakmaları ya da Camelot merkezi olmayan borsada tek bir satın alma işleminde 500 doların üzerinde AIDOGE satın aldıklarında AICODE'dan bir pay kazanma şansını yakalamaları gerekiyor.

AICODE, önemli bir kripto para birimi ve blockchain denetim firması olan Certik tarafından denetlenmiş ve onaylanmıştır. AICODE piyasaya sürüldüğünde toplam 21 milyon token arzına sahipti, kullanılabilirliği AIDOGE token arzının milyarda biri kadardır ve bu da onu yatırımcılar için kıt ve değerli bir varlık haline getirmektedir.

Ancak ArbDoge.AI'nin teknik raporuna göre $AICODE, başlangıç piyasa fiyatlarının çok yüksek olması ve başlangıç dönemindeki yüksek enflasyon oranı nedeniyle çeşitli zorluklarla karşı karşıya kaldı. Madenciler kar amacıyla $AICODE sattı ve bazı token sahiplerinin büyük kayıplara uğramasına neden oldu. Geliştirme ekibi, beklentileri iyi yönetmediğini ve topluluğa daha fazla zarar vermek istemediğini kabul etti , bu nedenle topluluk oylamasının ardından ekip, token sahiplerinin %99,35'inin ardından 24 Mayıs 2023'te $ AICODE ihracını durdurdu. Teklifine Evet oyu verildi; bu, gerekli oyların %51'inden fazlasını temsil ediyor. Ayrıca $AICODE'un sözleşme sahipliği de kaybedildi ve AICODE'un toplam dolaşımı 1.025.569,669477 token olarak sabitlendi.

Ayrıca, AICODE kazanmanın iki yolu vardır: 12.600.000 token olan ilk token arzının %60'ını oluşturan Burning Mining veya 8.400.000 token'a eşdeğer olan %40'ını oluşturan Trading Mining.

AIDOGE Tokenomikleri

Kaynak: ArbDoge.AI

Deflasyonist bir token olarak AIDOGE'nin değeri, mevcut maksimum arz zamanla azaldıkça artar. Bu, token yakma yoluyla başarılabilir. Her alış ve satışta %8 yakıcı vergi vardır. Bu süreç arzı azaltır ve dolaşımdaki tokenlerin değerini artırır.

Yakma, tokenlerin dolaşımda kalmasına yardımcı olan bir dağıtım sürecinden geçer. Kalıcı yakma yoluyla %8'lik yakma vergisinin %1'i kaldırılır. Diğer %1'lik kısım ise Camelot borsasının likidite havuzunu yeniden doldurmak amacıyla AIDOGE/ETH ticaret çifti için kullanılıyor. %0,8'i esnek coin olarak $ARB olarak iade edilirken, %1,5'i proje geliştirmeye ayrılıyor. Daha sonra %8'in %0,7'si, AIDOGE coinlerini stake havuzunda stake eden kullanıcılara AIDOGE olarak yeniden dağıtılır. Yakma vergisinin %3'ü Lucky Drop havuzuna tahsis edilir.

Kaynak: ArbDoge.AI

ArbDoge.AI (AIDOGE) İyi Bir Yatırım mı?

Yukarıda belirtildiği gibi AIDOGE, sabit maksimum arzı 210 katrilyon olan deflasyonist bir tokendir. Tokenın değeri, dolaşımdaki miktarı azaltan bir yakma mekanizması tarafından korunur. Aşırılıkları ortadan kaldırmak için AIDOGE arzı kontrol edildikten sonra token kıt hale gelir ve bu da talebin artmasına neden olur.

Ancak projenin gerçekliği konusunda endişeler var ve birçok kullanıcı bunu bir aldatmaca olarak nitelendiriyor. CoinmarketCap, kripto para sayfasının üst kısmına, kullanıcıları ve tüccarları token alırken veya satarken dikkatli olmaya çağıran bir uyarı koyuyor. Bildirim, akıllı sözleşme sahibinin işlem ücretini değiştirebileceğini ima ediyor. Ayrıca bildirimde UniSwap V3'ün vergi yakmayı desteklemediği de belirtiliyor. Lütfen işlem yaparken dikkatli olun.

Ayrıca başarısı büyük ölçüde topluluk desteğine, etkileyicilerin heyecanına ve yenilikçi özelliklerin yaratılmasına bağlıdır. Arbitrum ekosistemi dışında sınırlı faydalara sahip bir meme token olarak fiyat artışı garantisi yoktur, bu nedenle "deneye" yatırım yapmadan önce kendi araştırmanızı yapmalı ve bir finans uzmanına danışmalısınız. Bununla birlikte, AIDOGE gibi bir meme coin'e yatırım yapmak, ticaret hedeflerinize ve ne kadar risk almak istediğinize bağlıdır.

ArbDoge.AI'ye (AlDOGE) Nasıl Sahip Olunur?

$AIDOGE ve $AICODE'u merkezi ve merkezi olmayan kripto para borsalarından satın alabilirsiniz. Örneğin Gate.io, yatırımcılara farklı işlem çiftleri sunar: AIDOGE/USDT, AIDOGE/BTC, AIDOGE/ETH ve AICODE/USDT. Tokena sahip olmak için bir Gate.io hesabı oluşturun ve kayıt işlemini tamamlayın. Ayrıca, spot ticaret hesabınıza para yatırmanız ve AIDOGE satın almak için gereken adımları uygulamanız gerekir.

ArbDoge.AI ile ilgili haberler

17 Mayıs 2023'te AIDOGE topluluğuna Truth AIDOGE NFT'nin (AIDO) oluşturulmasına katılmaları için bir duyuru yapıldı. Topluluk üyeleri, duyuru tarihinden itibaren 15 Haziran 2023'e kadar AIDO NFT'lerini oluşturabilir. Kabul edilen NFT yaratımlarının sahipleri ayrıca NFT'lerinden telif ücretinin %50'sini kazanacak.

ArbDoge.AI, X (Twitter) hesabında, AIDO NFT'lerinin basımının hem Binance NFT başlatma panelinde hem de ArbDoge.AI'nin web sitesinde gerçekleşeceğini paylaştı. İlk basım aşamasından sonra Binance NFT fırlatma rampasında halka açık bir satış yapılacak, bunu Beyaz Liste basım aşaması ve AICODE basım aşaması takip edecek.

14 Temmuz 2023'te ArbDoge.AI, Binance NFT pazarından İlk NFT Teklifi (INO) fonlarını aldığını duyurdu. Toplamda 150.000 dolarlık satış gerçekleşti ve Binance NFT, platform ve pazarlama ücretlerinin %20'sini alırken, ArbDoge.Al ise 120.000 dolar aldı. Topluluk, fonların nasıl kullanılacağını oylama süreciyle belirleyecek.

AIDOGE ile İlgili Harekete Geçin

Bugün AIDOGE'nin fiyatına göz atın ve en sevdiğiniz döviz çiftleriyle işlem yapmaya başlayın.

Ayrıca AICODE, Gate.io'da şu ticaret çiftiyle ticarete açıktır:

Yazar: Paul
Çevirmen: Cedar
İnceleyen(ler): Matheus、Piccolo、Ashley He
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!