Gate araştırması: ABD spot Ethereum ETF'si resmi olarak onaylandı, Biden seçimden çekildiğini duyurdu

İleri SeviyeJul 24, 2024
Gate araştırmasının günlük piyasa incelemesi ve görünümü, bitcoin ve altcoin piyasa eğilimlerini, makro sermaye akışlarını, zincir üstü metrik analizini, popüler projelerin güncellemelerini, jeton kilidini bilgilerini ve ana endüstri konferanslarını kapsayarak kripto para piyasası için kapsamlı analiz ve tahminler sunar.
Gate araştırması: ABD spot Ethereum ETF'si resmi olarak onaylandı, Biden seçimden çekildiğini duyurdu

özeti okuyun

  • BTC fiyatı 67.000 dolar civarında dalgalanırken, ETH fiyatı 3.500 dolar civarında dalgalanıyor.
  • son 24 saatte en aktif sektörler ödeme sektörü ve solana ekosistemidir.
  • son 24 saatte en popüler jetonlar smar, slerf, ultima ve ctk.
  • ABD'de Ethereum spot ETF resmi olarak onaylandı ve 23 Temmuz, ABD saatiyle listelenecek.
  • Hong Kong'un stablecoin yayıncısı "sandbox", üç başlangıçta katılan kuruluş ile başlatıldı.

pazar analizi

btcGate.io'ya göre, 22'sinde bitcoin'in fiyatı kısa bir süreliğine 66.000 doların altına düştü, ardından toparlandı ve 67.000 dolar civarında istikrar kazandı. Şu anda gün içinde %0,77 düşüşle 67.469,40 dolardan işlem görüyor.

eth- son gün içinde, ethereum'un (eth) fiyatı bitcoin'un hareketlerini yansıttı. Fiyat kısa bir süreliğine 3.432,95 dolara düştü, sonra toparlandı ve 3.500 dolar civarında dalgalanmaya devam etti. Şu anda gün içinde %1,05 düşüşle 3.483,88 dolardan işlem görüyor.

ETFsosovalue'ya göre, abd bitcoin spot etf'si 12 ardışık işlem günü boyunca net girişler gördü (5 temmuz - 22 temmuz). bu raporun yayınlandığı tarihte toplam birikmiş net girişler tutarı 17.59 milyar dolar olup etf'nin toplam net varlık değeri 62.14 milyar doları bulmaktadır, bu da bitcoin'in toplam piyasa değerinin %4.63'ünü temsil etmektedir. dün (22 temmuz) günlük net giriş 533.57 milyon dolar olup toplam günlük işlem hacmi 1.62 milyar dolar olarak gerçekleşti.

görüntü kaynağı: sosovalue, 23 Temmuz 2024, 12:00 verileri.

sektörler——sosovalue'a göre, son 24 saatte 14 sektörden yalnızca biri artarken, kalan 13 sektör düştü. ödeme sektörü %0.82 artarken, rwa sektörü %4.37 düştü, meme sektörü %3.46 azaldı, nft sektörü %3.42 geriledi ve ai sektörü %3.28 azaldı.

ABD hisse senedi endeksleri—— s&p 500 endeksi %1.08 arttı, nasdaq endeksi %1.58 arttı ve dow jones endeksi %0.32 arttı.

Spot altın—— ons başına 2.399,15 doları aşarak günü %0,11 artışla tamamladı.

en iyi performans gösterenler

göre Gate.io verileriSon 24 saatte (btc ve eth hariç) en çok işlem gören tokenler aşağıdaki gibidir [1]:

slerf—— 24 saatlik işlem hacmi: $23.67 milyon, günlük artış: 33.86%, mevcut fiyat: $0.2949. slerf (slerf), solana blokzincirindeki bir meme coini olup, bir hayvan olan temel karakteri içermektedir.

akıllı—— 24 saatlik işlem hacmi: 861.000 dolar, günlük artış: 34,18%, mevcut fiyat: 0,003042 dolar. Akıllı blockchain, geleneksel blockchain ağlarıyla ilişkili sorunları çözmek için yenilikçi teknoloji kullanan ölçeklenebilir bir blockchain çözümüdür. Akıllı, akıllı blockchain'in ana ağı para birimidir.

son—— 24 saatlik işlem hacmi: 1.837 milyon dolar, günlük artış: 19.06%, mevcut fiyat: 7.538 dolar. Ultima ekosistemi, kullanıcıların Ultima jetonlarında ödül kazanmalarına olanak tanıyan ve aynı zamanda bir pazar yeri olarak hizmet veren defi-u gibi çeşitli yenilikçi blockchain ürünlerini içerir. Ultima teknik ekibinin IT endüstrisinde 10 yıldan fazla deneyimi vardır ve fiziksel kripto banka kartları, kripto borsası, seyahat ve fon toplama platformlarını başlatmak için aktif bir şekilde çalışmaktadır.

ctk- 24 saatlik ticaret hacmi: 8.295 milyon dolar, günlük artış: 18.05%, mevcut fiyat: 0.816 dolar. certik (ctk) ekim 2020'de piyasaya sürüldü ve eylül 2021'de shentu zincir tokeni (ctk) olarak yeniden markalandı. Shentu zinciri, öncelikle çapraz zincir uyumluluğuna odaklanırken, atanan proof-of-stake konsensüsü dağıtır. Güvenlik odaklı blockchain, uyumluluğu aracılığıyla çeşitli ağ güvenliği durumlarının gerçek zamanlı ölçümlerini sağlar ve ctk jetonu platformun yerel yardımcı program jetonudur.

spot ışığı analizi

Biden, 2024 başkanlık seçimlerinden çekildiğini duyurdu ve Harris'in başkan adaylığını güvence altına almak için tam desteğini taahhüt etti.

21 Temmuz'da, ABD yerel saatine göre, Başkan Biden 2024 başkanlık seçimlerinden çekildiğini duyurdu. Duyurusundan sonra Biden, Demokrat Parti'nin başkanlık adaylığını güvence altına alması için Başkan Yardımcısı Harris'e tam destek ve onayını dile getirdi.

Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesi, siyasi figürlere bağlı meme coin'lerde önemli dalgalanmalara neden oldu. Biden ile ilişkilendirilen tokenlar, jeo boden (boden), jill boden (jillboden) ve hunter boden (huntboden) gibi, sert düşüşler yaşadı: boden %60 düştü ve jillboden %82.5 düştü. Buna karşılık, kamala harris ile ilgili bir token olan kamala horris (kama), %135 artış gösterdi.[4]

ABD Ethereum spot ETF'si resmi olarak onaylandı, 23 Temmuz'da piyasaya sürülecek

23 Temmuz'da, resmi SEC bilgilerine göre, birden fazla ETF ihraççısının S-1 başvuruları resmen onaylandı ve Ethereum spot ETF'lerinin listelenmesine ve işlem görmesine izin verildi. İlk işlemler yarın (ABD zamanına göre Salı sabahı) başlayacak.

Chicago Board Options Exchange (CBOE) web sitesine göre, CBOE, beş ETF için 23 Temmuz'u başlangıç tarihi olarak onayladı. Bu ETF'ler 21Shares Core Ethereum ETF, Fidelity Ethereum Fonu, Invesco Galaxy Ethereum ETF, VanEck Ethereum ETF ve Franklin Ethereum ETF'dir. Diğer dört spot ETH ETF'si de 23 Temmuz'da ya NASDAQ ya da NYSE Arca'da işlem görmesi bekleniyor. Ticaret şirketi Wintermute, Ethereum ETF'lerinin gelecek yıl içinde 4 milyar dolarlık giriş çekebileceğini tahmin ediyor.

Kaynak: X, Bloomberg analisti James Seyffart Resim kaynağı: Gate.io

Hong Kong stablecoin ihraççısı "Sandbox" piyasaya sürüldü, ilk üç katılımcı açıklandı

Hong Kong Para Otoritesi (HKMA) tarafından açıklanan “sandbox”a katılan ilk üç kuruluş duyuruldu. Katılan kuruluşlar, çeşitli finansal lisanslara sahip bir e-ticaret geçmişi olan JD Coinchain Technology; defi ve dijital ödemelere odaklanan Circle Innovation Technology; ve standart chartered bankası, animoca brands ve hkt'nin ortak girişimi olan kripto para ticareti ve saklama hizmetleri sunan bir ortak girişimdir. Animoca brands, blok zinciri oyunları ve dijital eğlence alanında olağanüstü performans sergilemiş ve 2024'ün ilk çeyreğinde rezervasyon gelirinde önemli bir büyüme kaydetmiştir.[6]

bu üç başlangıç ​​"kum havuzu" katılımcısı tarafından önerilen temel uygulama senaryoları arasında ödeme, tedarik zinciri yönetimi ve sermaye piyasası kullanım durumları bulunmaktadır. ek kullanım durumları arasında web3, oyun ve sanal varlık ticareti bulunur.

veri vurguları

Korku ve açgözlülük endeksi (fgi), piyasa duyarlılığının açgözlülük aşamasında olduğunu gösteren 70'ten 71'e yükseldi.

Bu değişiklik, kripto para birimlerine olan yatırımcı ilgisinin ve iyimserliğinin arttığını yansıtıyor. Ancak açgözlü bir piyasada yatırımcılar yüksek fiyatları körü körüne takip etmekten kaçınmak için dikkatli olmalıdır. Aşırı açgözlülük piyasa balonlarına ve artan kısa vadeli oynaklığa yol açabilir. [7]

görüntü kaynağı: Gate.io

Jeton Kilidinin Açılması:Bu hafta ALT, YGG ve ENA önemli token kilitleri yaşayacak. Alt tokenlerin kilidi açılmış kısmı 100 milyon doların üzerinde bir değere sahip ve 24 Temmuz'dan itibaren dört yıl boyunca 5 milyon doların üzerindeki tokenlerin günlük kilidini açmaya başlayacak.

Temmuz 22 tarihli token kilidini açma verilerine göre, bu haftanın detaylı token kilidini açma programı aşağıdaki gibidir [8]:

c98 —— yaklaşık olarak 24 Temmuz saat 8:00'de (Pekin saati) 586.000 jetonun kilidi açılacak, bu şu anki dolaşımdaki arzın %0,49'unu temsil ediyor ve yaklaşık olarak 2,32 milyon dolar değerinde.

GAL- yaklaşık olarak 586.000 jetonun 24 Temmuz'da 8:00'de (Pekin saati) kilidi açılacak, bu mevcut dolaşımdaki arzın %0,49'unu temsil ediyor ve yaklaşık olarak 2,32 milyon dolar değerindedir.

wld—— 24 Temmuz'dan itibaren 08:00'de (Pekin saatiyle), yaklaşık olarak günlük 2 milyon WLD jetonu kilidinin açılacağı dört yıllık bir lineer içeriden kilidi açma işlemi başlayacak, günlük değeri 5 milyon dolar.

on-chain veri: geçen gün boyunca, balinalar merkezi borsalara (cex) yaklaşık olarak 60.04 milyon dolar değerinde 17.154 eth transfer etti.

23 Temmuz'da LookOnChain izlemesi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dokuz adet Ethereum spot ETF'sini onayladıktan sonra, bir balinanın 8.762 ETH'yi (yaklaşık 30,40 milyon dolar) bir kripto para borsasına aktardığını ortaya koydu. [9]

22 Temmuz'da Ember izlemesi, eski bir ontoloji ortak kurucusu olan Andy Ji'nin, 8.392 ETH'yi Swell'den geri aldığını ve bunları bir CEX'e transfer ettiğini gösterdi. [10]

pazar fırsatları

proje finansmanı

Rootdata'ya göre, son 24 saatte aşağıdaki projeler finansman duyurdu: zircuit, etherfuse ve b3, katman 2, defi ve oyun ekosistemlerini içeriyor. Detaylı bilgi şöyle [11]:

zircuit23 Temmuz'da Zircuit, resmi Twitter hesabı üzerinden ana ağı finansman turunun başarılı bir şekilde tamamlandığını duyurdu. Yatırım yapan kurumlar arasında Binance Labs, Mirana Ventures, Amber Group, Selini, Robot Ventures, Nomad Capital ve Borderless Capital bulunuyor. Finansman miktarı ve proje değeri açıklanmadı. Zircuit, geliştiricilere her iki dünyanın en iyisini sunan umutlu altyapıyı sıfır bilgi ispatlarıyla birleştiren benzersiz bir hibrit mimariye sahip bir EVM-uyumlu sıfır bilgi rollup'tır.

etherfuse —— 22 Temmuz'da Etherfuse, web sitesinde North Island Ventures ve White Star Capital liderliğindeki 3 milyon dolarlık tohum fonu sağladığını duyurdu. Etherfuse, küresel işletmeler ve yatırımcılar için menkul kıymet finansal varlıklarına erişimi basitleştirmek için tasarlanmış, Solana zincirinde tokenize edilmiş bir tahvil ihraç ürünüdür. Platformun stablebond ürünü, yatırımcılar için güvenli ve şeffaf bir araç oluşturmak için geleneksel tahvil piyasalarını blok zinciri teknolojisiyle birleştirerek DeFi ve blok zinciri ürünlerinin istikrarını artırır.

b3—— 22 Temmuz'da, B3, Pantera Capital liderliğinde 21 milyon dolarlık tohum fonu topladığını duyurdu. B3, base/coinbase mezunlarından ve OG ETH katkıda bulunanlarından oluşan bir ekip tarafından oluşturulmuş, base blockchain'e dayanan bir oyun ekosistemidir. B3'ün arkasındaki geliştirme şirketi NPC Labs'tir.

airdrop fırsatları

liquidium yazıtları - 22 Temmuz'da, x platformunda ord.io, liquidium runes airdropunun başladığını duyurdu. OMB, quantum kedi, pizza ninjaları, bitcoin kuklaları ve nodemonkes sahipleri, airdropun alındığını teyit etmek için cüzdanlarını kontrol edebilirler. Liquidium runes, bitcoin varlık kredisi platformu liquidium tarafından ihraç edilir.[12]

bitlayer —— Bitlayer, resmi web sitesinde, rozet duvarı, görev modülleri ve özel yarışçı yükseltmeleri gibi özellikler sağlayan Kullanıcı Merkezi sayfasının lansmanını duyurdu. Kullanıcılar görevleri tamamlayabilir ve Bitlayer puanları kazanabilir. Gelecekte, Bitlayer, kullanıcıların puanlarına ve yarışçı seviyelerine göre $btr airdrop dağıtacak. [13]

self zincir— resmi bloga göre, modüler katman 1 blok zincir projesi self chain, erken destekçilere slf jetonları dağıtmayı duyurdu. Airdrop uygunluk listesi, teşvik edilen testnet 1'den 100 adres, 200 doğrulayıcı katılımcı ve 500 paylaşım katılımcısını içeriyor, toplamda 800 alıcı. Dağıtım süresi 22 Temmuz'dan itibaren üç iş günü, seçilen katılımcıların self chain adreslerine jetonların manuel olarak gönderilmesi.[14]


referanslar:
[1] Gate.io,https://www.gate.io/zh/price/bitcoin-btc
[2] sosovalue,https://sosovalue.com/zh/assets/etf/us-btc-spot
[3] sosovalue,https://sosovalue.com/tr
[4] sosovalue,https://sosovalue.com/zh/research/1815367982315102208
[5] ericbalchunas,https://x.com/EricBalchunas/status/1815489137484722333
[6] hong kong para otoritesi ,https://www.hkma.gov.hk/gb_chi/news-and-media/press-releases/2024/07/20240718-4/
[7] Gate.io,https://www.gate.io/zh/bigdata/homeindex
[8] theblockbeats,https://www.theblockbeats.info/flash/257292
[9] lookonchain,https://x.com/lookonchain/status/1815566392558830014
[10] embercn,https://x.com/EmberCN/status/1815391817107747036
[11] kök verileri,https://www.rootdata.com/zh/Fundraising
[12]Ord.iohttps://x.com/ord_io/status/1815405138288181508
[13] bitlayer,https://www.bitlayer.org/me
[14] self zincirhttps://blog.selfchain.xyz



gate araştırma
Gate Research, okuyuculara teknik analiz, sıcak içgörüler, pazar incelemeleri, sektör araştırması, trend tahminleri ve makroekonomik politika analizi dahil olmak üzere derinlemesine içerik sağlayan kapsamlı bir blok zinciri ve kripto araştırma platformudur.

tıklayınlinkdaha fazla bilgi için →



feragatname

kripto para piyasasında yatırım yapmak yüksek riskler içerir. Kullanıcılara, herhangi bir yatırım kararı vermeden önce varlıkların ve ürünlerin doğasını tam olarak anlamak için bağımsız araştırma yapmaları önerilmektedir. Gate.io, böyle yatırım kararlarından kaynaklanan herhangi bir kayıp veya hasardan sorumlu değildir.

Yazar: Neo
Çevirmen: Piper
İnceleyen(ler): Edward Wayne Addie

Gate araştırması: ABD spot Ethereum ETF'si resmi olarak onaylandı, Biden seçimden çekildiğini duyurdu

İleri SeviyeJul 24, 2024
Gate araştırmasının günlük piyasa incelemesi ve görünümü, bitcoin ve altcoin piyasa eğilimlerini, makro sermaye akışlarını, zincir üstü metrik analizini, popüler projelerin güncellemelerini, jeton kilidini bilgilerini ve ana endüstri konferanslarını kapsayarak kripto para piyasası için kapsamlı analiz ve tahminler sunar.
Gate araştırması: ABD spot Ethereum ETF'si resmi olarak onaylandı, Biden seçimden çekildiğini duyurdu

özeti okuyun

  • BTC fiyatı 67.000 dolar civarında dalgalanırken, ETH fiyatı 3.500 dolar civarında dalgalanıyor.
  • son 24 saatte en aktif sektörler ödeme sektörü ve solana ekosistemidir.
  • son 24 saatte en popüler jetonlar smar, slerf, ultima ve ctk.
  • ABD'de Ethereum spot ETF resmi olarak onaylandı ve 23 Temmuz, ABD saatiyle listelenecek.
  • Hong Kong'un stablecoin yayıncısı "sandbox", üç başlangıçta katılan kuruluş ile başlatıldı.

pazar analizi

btcGate.io'ya göre, 22'sinde bitcoin'in fiyatı kısa bir süreliğine 66.000 doların altına düştü, ardından toparlandı ve 67.000 dolar civarında istikrar kazandı. Şu anda gün içinde %0,77 düşüşle 67.469,40 dolardan işlem görüyor.

eth- son gün içinde, ethereum'un (eth) fiyatı bitcoin'un hareketlerini yansıttı. Fiyat kısa bir süreliğine 3.432,95 dolara düştü, sonra toparlandı ve 3.500 dolar civarında dalgalanmaya devam etti. Şu anda gün içinde %1,05 düşüşle 3.483,88 dolardan işlem görüyor.

ETFsosovalue'ya göre, abd bitcoin spot etf'si 12 ardışık işlem günü boyunca net girişler gördü (5 temmuz - 22 temmuz). bu raporun yayınlandığı tarihte toplam birikmiş net girişler tutarı 17.59 milyar dolar olup etf'nin toplam net varlık değeri 62.14 milyar doları bulmaktadır, bu da bitcoin'in toplam piyasa değerinin %4.63'ünü temsil etmektedir. dün (22 temmuz) günlük net giriş 533.57 milyon dolar olup toplam günlük işlem hacmi 1.62 milyar dolar olarak gerçekleşti.

görüntü kaynağı: sosovalue, 23 Temmuz 2024, 12:00 verileri.

sektörler——sosovalue'a göre, son 24 saatte 14 sektörden yalnızca biri artarken, kalan 13 sektör düştü. ödeme sektörü %0.82 artarken, rwa sektörü %4.37 düştü, meme sektörü %3.46 azaldı, nft sektörü %3.42 geriledi ve ai sektörü %3.28 azaldı.

ABD hisse senedi endeksleri—— s&p 500 endeksi %1.08 arttı, nasdaq endeksi %1.58 arttı ve dow jones endeksi %0.32 arttı.

Spot altın—— ons başına 2.399,15 doları aşarak günü %0,11 artışla tamamladı.

en iyi performans gösterenler

göre Gate.io verileriSon 24 saatte (btc ve eth hariç) en çok işlem gören tokenler aşağıdaki gibidir [1]:

slerf—— 24 saatlik işlem hacmi: $23.67 milyon, günlük artış: 33.86%, mevcut fiyat: $0.2949. slerf (slerf), solana blokzincirindeki bir meme coini olup, bir hayvan olan temel karakteri içermektedir.

akıllı—— 24 saatlik işlem hacmi: 861.000 dolar, günlük artış: 34,18%, mevcut fiyat: 0,003042 dolar. Akıllı blockchain, geleneksel blockchain ağlarıyla ilişkili sorunları çözmek için yenilikçi teknoloji kullanan ölçeklenebilir bir blockchain çözümüdür. Akıllı, akıllı blockchain'in ana ağı para birimidir.

son—— 24 saatlik işlem hacmi: 1.837 milyon dolar, günlük artış: 19.06%, mevcut fiyat: 7.538 dolar. Ultima ekosistemi, kullanıcıların Ultima jetonlarında ödül kazanmalarına olanak tanıyan ve aynı zamanda bir pazar yeri olarak hizmet veren defi-u gibi çeşitli yenilikçi blockchain ürünlerini içerir. Ultima teknik ekibinin IT endüstrisinde 10 yıldan fazla deneyimi vardır ve fiziksel kripto banka kartları, kripto borsası, seyahat ve fon toplama platformlarını başlatmak için aktif bir şekilde çalışmaktadır.

ctk- 24 saatlik ticaret hacmi: 8.295 milyon dolar, günlük artış: 18.05%, mevcut fiyat: 0.816 dolar. certik (ctk) ekim 2020'de piyasaya sürüldü ve eylül 2021'de shentu zincir tokeni (ctk) olarak yeniden markalandı. Shentu zinciri, öncelikle çapraz zincir uyumluluğuna odaklanırken, atanan proof-of-stake konsensüsü dağıtır. Güvenlik odaklı blockchain, uyumluluğu aracılığıyla çeşitli ağ güvenliği durumlarının gerçek zamanlı ölçümlerini sağlar ve ctk jetonu platformun yerel yardımcı program jetonudur.

spot ışığı analizi

Biden, 2024 başkanlık seçimlerinden çekildiğini duyurdu ve Harris'in başkan adaylığını güvence altına almak için tam desteğini taahhüt etti.

21 Temmuz'da, ABD yerel saatine göre, Başkan Biden 2024 başkanlık seçimlerinden çekildiğini duyurdu. Duyurusundan sonra Biden, Demokrat Parti'nin başkanlık adaylığını güvence altına alması için Başkan Yardımcısı Harris'e tam destek ve onayını dile getirdi.

Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesi, siyasi figürlere bağlı meme coin'lerde önemli dalgalanmalara neden oldu. Biden ile ilişkilendirilen tokenlar, jeo boden (boden), jill boden (jillboden) ve hunter boden (huntboden) gibi, sert düşüşler yaşadı: boden %60 düştü ve jillboden %82.5 düştü. Buna karşılık, kamala harris ile ilgili bir token olan kamala horris (kama), %135 artış gösterdi.[4]

ABD Ethereum spot ETF'si resmi olarak onaylandı, 23 Temmuz'da piyasaya sürülecek

23 Temmuz'da, resmi SEC bilgilerine göre, birden fazla ETF ihraççısının S-1 başvuruları resmen onaylandı ve Ethereum spot ETF'lerinin listelenmesine ve işlem görmesine izin verildi. İlk işlemler yarın (ABD zamanına göre Salı sabahı) başlayacak.

Chicago Board Options Exchange (CBOE) web sitesine göre, CBOE, beş ETF için 23 Temmuz'u başlangıç tarihi olarak onayladı. Bu ETF'ler 21Shares Core Ethereum ETF, Fidelity Ethereum Fonu, Invesco Galaxy Ethereum ETF, VanEck Ethereum ETF ve Franklin Ethereum ETF'dir. Diğer dört spot ETH ETF'si de 23 Temmuz'da ya NASDAQ ya da NYSE Arca'da işlem görmesi bekleniyor. Ticaret şirketi Wintermute, Ethereum ETF'lerinin gelecek yıl içinde 4 milyar dolarlık giriş çekebileceğini tahmin ediyor.

Kaynak: X, Bloomberg analisti James Seyffart Resim kaynağı: Gate.io

Hong Kong stablecoin ihraççısı "Sandbox" piyasaya sürüldü, ilk üç katılımcı açıklandı

Hong Kong Para Otoritesi (HKMA) tarafından açıklanan “sandbox”a katılan ilk üç kuruluş duyuruldu. Katılan kuruluşlar, çeşitli finansal lisanslara sahip bir e-ticaret geçmişi olan JD Coinchain Technology; defi ve dijital ödemelere odaklanan Circle Innovation Technology; ve standart chartered bankası, animoca brands ve hkt'nin ortak girişimi olan kripto para ticareti ve saklama hizmetleri sunan bir ortak girişimdir. Animoca brands, blok zinciri oyunları ve dijital eğlence alanında olağanüstü performans sergilemiş ve 2024'ün ilk çeyreğinde rezervasyon gelirinde önemli bir büyüme kaydetmiştir.[6]

bu üç başlangıç ​​"kum havuzu" katılımcısı tarafından önerilen temel uygulama senaryoları arasında ödeme, tedarik zinciri yönetimi ve sermaye piyasası kullanım durumları bulunmaktadır. ek kullanım durumları arasında web3, oyun ve sanal varlık ticareti bulunur.

veri vurguları

Korku ve açgözlülük endeksi (fgi), piyasa duyarlılığının açgözlülük aşamasında olduğunu gösteren 70'ten 71'e yükseldi.

Bu değişiklik, kripto para birimlerine olan yatırımcı ilgisinin ve iyimserliğinin arttığını yansıtıyor. Ancak açgözlü bir piyasada yatırımcılar yüksek fiyatları körü körüne takip etmekten kaçınmak için dikkatli olmalıdır. Aşırı açgözlülük piyasa balonlarına ve artan kısa vadeli oynaklığa yol açabilir. [7]

görüntü kaynağı: Gate.io

Jeton Kilidinin Açılması:Bu hafta ALT, YGG ve ENA önemli token kilitleri yaşayacak. Alt tokenlerin kilidi açılmış kısmı 100 milyon doların üzerinde bir değere sahip ve 24 Temmuz'dan itibaren dört yıl boyunca 5 milyon doların üzerindeki tokenlerin günlük kilidini açmaya başlayacak.

Temmuz 22 tarihli token kilidini açma verilerine göre, bu haftanın detaylı token kilidini açma programı aşağıdaki gibidir [8]:

c98 —— yaklaşık olarak 24 Temmuz saat 8:00'de (Pekin saati) 586.000 jetonun kilidi açılacak, bu şu anki dolaşımdaki arzın %0,49'unu temsil ediyor ve yaklaşık olarak 2,32 milyon dolar değerinde.

GAL- yaklaşık olarak 586.000 jetonun 24 Temmuz'da 8:00'de (Pekin saati) kilidi açılacak, bu mevcut dolaşımdaki arzın %0,49'unu temsil ediyor ve yaklaşık olarak 2,32 milyon dolar değerindedir.

wld—— 24 Temmuz'dan itibaren 08:00'de (Pekin saatiyle), yaklaşık olarak günlük 2 milyon WLD jetonu kilidinin açılacağı dört yıllık bir lineer içeriden kilidi açma işlemi başlayacak, günlük değeri 5 milyon dolar.

on-chain veri: geçen gün boyunca, balinalar merkezi borsalara (cex) yaklaşık olarak 60.04 milyon dolar değerinde 17.154 eth transfer etti.

23 Temmuz'da LookOnChain izlemesi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) dokuz adet Ethereum spot ETF'sini onayladıktan sonra, bir balinanın 8.762 ETH'yi (yaklaşık 30,40 milyon dolar) bir kripto para borsasına aktardığını ortaya koydu. [9]

22 Temmuz'da Ember izlemesi, eski bir ontoloji ortak kurucusu olan Andy Ji'nin, 8.392 ETH'yi Swell'den geri aldığını ve bunları bir CEX'e transfer ettiğini gösterdi. [10]

pazar fırsatları

proje finansmanı

Rootdata'ya göre, son 24 saatte aşağıdaki projeler finansman duyurdu: zircuit, etherfuse ve b3, katman 2, defi ve oyun ekosistemlerini içeriyor. Detaylı bilgi şöyle [11]:

zircuit23 Temmuz'da Zircuit, resmi Twitter hesabı üzerinden ana ağı finansman turunun başarılı bir şekilde tamamlandığını duyurdu. Yatırım yapan kurumlar arasında Binance Labs, Mirana Ventures, Amber Group, Selini, Robot Ventures, Nomad Capital ve Borderless Capital bulunuyor. Finansman miktarı ve proje değeri açıklanmadı. Zircuit, geliştiricilere her iki dünyanın en iyisini sunan umutlu altyapıyı sıfır bilgi ispatlarıyla birleştiren benzersiz bir hibrit mimariye sahip bir EVM-uyumlu sıfır bilgi rollup'tır.

etherfuse —— 22 Temmuz'da Etherfuse, web sitesinde North Island Ventures ve White Star Capital liderliğindeki 3 milyon dolarlık tohum fonu sağladığını duyurdu. Etherfuse, küresel işletmeler ve yatırımcılar için menkul kıymet finansal varlıklarına erişimi basitleştirmek için tasarlanmış, Solana zincirinde tokenize edilmiş bir tahvil ihraç ürünüdür. Platformun stablebond ürünü, yatırımcılar için güvenli ve şeffaf bir araç oluşturmak için geleneksel tahvil piyasalarını blok zinciri teknolojisiyle birleştirerek DeFi ve blok zinciri ürünlerinin istikrarını artırır.

b3—— 22 Temmuz'da, B3, Pantera Capital liderliğinde 21 milyon dolarlık tohum fonu topladığını duyurdu. B3, base/coinbase mezunlarından ve OG ETH katkıda bulunanlarından oluşan bir ekip tarafından oluşturulmuş, base blockchain'e dayanan bir oyun ekosistemidir. B3'ün arkasındaki geliştirme şirketi NPC Labs'tir.

airdrop fırsatları

liquidium yazıtları - 22 Temmuz'da, x platformunda ord.io, liquidium runes airdropunun başladığını duyurdu. OMB, quantum kedi, pizza ninjaları, bitcoin kuklaları ve nodemonkes sahipleri, airdropun alındığını teyit etmek için cüzdanlarını kontrol edebilirler. Liquidium runes, bitcoin varlık kredisi platformu liquidium tarafından ihraç edilir.[12]

bitlayer —— Bitlayer, resmi web sitesinde, rozet duvarı, görev modülleri ve özel yarışçı yükseltmeleri gibi özellikler sağlayan Kullanıcı Merkezi sayfasının lansmanını duyurdu. Kullanıcılar görevleri tamamlayabilir ve Bitlayer puanları kazanabilir. Gelecekte, Bitlayer, kullanıcıların puanlarına ve yarışçı seviyelerine göre $btr airdrop dağıtacak. [13]

self zincir— resmi bloga göre, modüler katman 1 blok zincir projesi self chain, erken destekçilere slf jetonları dağıtmayı duyurdu. Airdrop uygunluk listesi, teşvik edilen testnet 1'den 100 adres, 200 doğrulayıcı katılımcı ve 500 paylaşım katılımcısını içeriyor, toplamda 800 alıcı. Dağıtım süresi 22 Temmuz'dan itibaren üç iş günü, seçilen katılımcıların self chain adreslerine jetonların manuel olarak gönderilmesi.[14]


referanslar:
[1] Gate.io,https://www.gate.io/zh/price/bitcoin-btc
[2] sosovalue,https://sosovalue.com/zh/assets/etf/us-btc-spot
[3] sosovalue,https://sosovalue.com/tr
[4] sosovalue,https://sosovalue.com/zh/research/1815367982315102208
[5] ericbalchunas,https://x.com/EricBalchunas/status/1815489137484722333
[6] hong kong para otoritesi ,https://www.hkma.gov.hk/gb_chi/news-and-media/press-releases/2024/07/20240718-4/
[7] Gate.io,https://www.gate.io/zh/bigdata/homeindex
[8] theblockbeats,https://www.theblockbeats.info/flash/257292
[9] lookonchain,https://x.com/lookonchain/status/1815566392558830014
[10] embercn,https://x.com/EmberCN/status/1815391817107747036
[11] kök verileri,https://www.rootdata.com/zh/Fundraising
[12]Ord.iohttps://x.com/ord_io/status/1815405138288181508
[13] bitlayer,https://www.bitlayer.org/me
[14] self zincirhttps://blog.selfchain.xyz



gate araştırma
Gate Research, okuyuculara teknik analiz, sıcak içgörüler, pazar incelemeleri, sektör araştırması, trend tahminleri ve makroekonomik politika analizi dahil olmak üzere derinlemesine içerik sağlayan kapsamlı bir blok zinciri ve kripto araştırma platformudur.

tıklayınlinkdaha fazla bilgi için →



feragatname

kripto para piyasasında yatırım yapmak yüksek riskler içerir. Kullanıcılara, herhangi bir yatırım kararı vermeden önce varlıkların ve ürünlerin doğasını tam olarak anlamak için bağımsız araştırma yapmaları önerilmektedir. Gate.io, böyle yatırım kararlarından kaynaklanan herhangi bir kayıp veya hasardan sorumlu değildir.

Yazar: Neo
Çevirmen: Piper
İnceleyen(ler): Edward Wayne Addie
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!