Altcoinlar Pişirilmiş mi?

Orta SeviyeJul 15, 2024
Majörler ve ABD borsası tarafından sergilenen sürekli olumlu fiyat hareketinden bağımsız olarak, altcoinlere olan güven alışılmadık derecede düşük görünüyor. Önceki döngülerin aşıladığı beklentiler, portföy getirileri yükseliş trendinde durgunlaşırken, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı ve inançsızlık içinde bıraktı.
Altcoinlar Pişirilmiş mi?

Majörler ve ABD borsası tarafından sergilenen sürekli olumlu fiyat hareketinden bağımsız olarak, altcoinlere olan güven alışılmadık derecede düşük görünüyor. Önceki döngülerin aşıladığı beklentiler, portföy getirileri yükseliş trendinde durgunlaşırken, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı ve inançsızlık içinde bıraktı.

işlerin durumu

Uzaydaki duyarlılık genellikle çabuk değişken ve oynaktır, çünkü insanlar sıklıkla abartırlar, özellikle aşırı maruz kaldıklarında. Önyargılar aniden değişebilir, bu nedenle sosyal medyadaki duyarlılık piyasaya yönelik doğru bir bakış açısı oluşturmak için güvenilmez bir gösterge olabilir. Ancak, ilgili verileri grafikler üzerinde çizebilir ve koltukta analiz yaparak durumun gerçekten ne kadar kötü olduğunu belirleyebiliriz.

endeksler ve aggreGate.iod grafikleri, farklı küresel metrikleri takip ederek, pazarın genel bir görünümünü sağlar ve değerin çoğunlukla nerede olduğunu ve nasıl değiştiğini belirlemeye yardımcı olur.

Son bir buçuk yıl içinde kripto piyasası toplam piyasa değeri önemli ölçüde arttı ve şaşırtıcı derecede az volatilite gösterdi. Bitcoin yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşsa da, 2021 manisi sırasında görülen seviyeler henüz aşılamadı, bunun büyük ölçüde altcoin'lerin turuncu para biriminin büyüme hızına yetişememesinden kaynaklandığı söylenebilir. Daha spekülatif varlıklara sermaye akışı beklenenden az oldu ve birçok kişi şaşırdı.

Bu fenomen, Bitcoin'i doğrudan altcoin piyasasına (Ethereum hariç) karşı grafiklendirerek ve sürekli değer kazandığını göstererek daha iyi gösterilebilir.

Bu sefer Bitcoin'in, yükselirken piyasanın daha da fazla payını sürekli olarak elde etmesiyle paketten uzaklaşarak şovu çaldığını söylemek gereksizdir. Temel olarak altcoin'leri tozda bırakıyor. Bitcoin ile piyasanın geri kalanı arasında kârlı bir yetişme oyunu olan şey, artık bir hayal oldu. Merdivenin aşağısına süzülen likiditenin yokluğu, uygun bir piyasa genişletme girişiminde bulunma çabalarını engelledi.

Etkileyici olmayan fiyat hareketi nedeniyle aktif olarak alay edilmesine rağmen, Ethereum da eğrinin önünde kalmayı başardı. Memecoin'ler veya stablecoin cinsinden herhangi bir şey dışında kendilerini zincir üstü ekosistem tokenlerinde konumlandıran spekülatörler, Araf'ta keyifli bir konaklamaya maruz kaldılar. ETH Beta Con'a aşık olanlara en içten taziyelerimizi sunuyoruz.

Altcoin piyasasına giriş veya çıkış için avantajlı koşulları bulmak için yaygın olarak kullanılan göstergeler, piyasa dinamikleri hakkında yaygın olarak kabul edilen inançların mevcut duruma uygulanmayabileceğini gösteren endişe verici sinyaller ile aktarılmaktadır.

Büyük varlıklar ve diğer her şey arasındaki korelasyonun, piyasanın mevcut durumunu belirlemede yararlı olduğu kanıtlanmıştır. Diğer şeylerin yanı sıra ikisi arasındaki farkı izleyen bir osilatör (mavi çizgi) ekleyerek, etkileşim seviyeleri yapılandırılabilir ve ardından izdiham için kullanılabilir. Düşük osilatör değerleri, yükselen Bitcoin fiyatıyla birleştiğinde, genellikle altcoinlerin değerinin düşük olduğu ve sonunda aynı şeyi yapacağı varsayımı altında satın alma gerekçesi olarak görülür. Son okumalar, altcoinler için yükseliş dönemlerinin giderek daha kısa ve daha zayıf hale geldiğini ve belirsiz daha yüksek zaman dilimlerinde kısa vadeli yatırımları teşvik ettiğini ortaya koyuyor.

Görünüşte gelecek vaat eden birçok madeni para, daha yüksek algılanan yukarı yönlü potansiyellerine rağmen üstün getiri sağlamak için mücadele etti.

Bu, en iyi 250 performansıyla karşılaştırıldığında, iki büyük varlığın gök cisimlerinin değerlemeleri nedeniyle birçok katılımcı tarafından biraz ihmal edildiğini göstermektedir. Duyguyu daha da düşürmek.

samanlıkta iğneler

Manzaranın zaman içinde değiştiği, endeksi yenmek için eğilimleri ve anlatıları belirlemenin her zamankinden daha önemli hale geldiği bariz bir şekilde açık. Her şeyin bir anda yükseldiği günler sona ermiş gibi görünüyor. Likidite parçalanması ve azalan hacim, önemli kazanımların çoğunu bir avuç sektöre yoğunlaştırdı. Genel ölçümler, altcoinlerin marjinal katma değere sahip bir kolektif olarak zor durumda olduğuna işaret etse de, bireysel varlık gruplarının farklı büyümesini gölgede bırakıyor.

Rally başlangıcından bu yana çeşitli sepetlerin piyasa değeri değişimini sıkı bir şekilde gözlemleyerek, çoğu kurulu kategori benchmarkların altına düştü. Öte yandan, fırsatların, cazibenin ve yeni gelişmelerin bol olduğu yeni alanlar inanılmaz derecede iyi performans gösterdi. Sektörde aykırı olanlar her zaman var olabilir ve özenle seçilmiş bir grup içindeki büyüme, kapsanan varlıkların performansını ancak belirsiz bir şekilde temsil eder.

Şu ana kadar olan her şeyi özetlemek ve kimin haklı olduğunu ve kimin yanlış olduğunu belirlemek için, bazı ilgili kategorileri vurgulayalım ve en değerli varlıklarının fiyat getirilerini ölçelim.

fiyat dönüşü hesaplama yöntemi:

Son zamanlarda kategorilerinin en üstüne çıkmayı başaran son lansmanları hesaba katmak için, başlangıç fiyatı ya 21-11-2022 tarihinden sorgulanır ya da coingecko'daki ilk girişten. Bu makalenin yazıldığı zamanda mevcut fiyat sorgulanır, 18-06-2024.

fiyatdönüş% = ((mevcut_fiyat - başlangıç_fiyatı) / başlangıç_fiyatı) * 100

memekoinler

Kuşkusuz bu döngünün teması. Geçen yılki memecoin'ler, piyangodan daha fazla bir gecede milyoner üretti ve aynı zamanda vergi adamına rakip olacak kadar serveti ortadan kaldırdı.

memecoin'ların toplam değerlemesi yüzde olarak beklenenden çok daha az değişmedi, çünkü dogecoin ve shiba inu gibi token'lar neredeyse piyasa payının yarısını oluştururken neredeyse hiç hareket etmediler. ethereum'da bazı çok başarılı token'ların yanı sıra, mizah aktivitesinin büyük bir kısmı solana ve daha yakın zamanda base üzerinde gerçekleşti. En yüksek getiriler ve yeni ilk 10 girişleri (3) solana'dan, bazı durumlarda yüzde olarak beş basamağı aşan oranlarda gerçekleşti.

defi

gelir. Temelleri. Finansın geleceği. Protokol kullanımı, hacim ve toplam kilitli değer metrikleri, daha fazla insan zincir üzerinde girişimde bulundukça artıyor. Bütün bunlar yeni bir genişlemeyi garanti ediyor muydu? Pek sayılmaz.

innovasyon ve ürün-pazar uyumu bir yana, defi (1.0 hariç) jetonları için fiyat getirileri hiç de iyi değil, çünkü pendle ve the graph dışındaki her proje başarısız oldu. Son birkaç yılda bir pazar olarak likit staking büyük bir büyüme ve benimsenme gördü, ancak likit sargıları temsil eden yönetişim jetonları görmüyor. Merkezi olmayan borsalarla ilgili jetonlar, diğerlerine göre en kötü fiyat hareketini yaşadı, sadece jupiter yeşilde kaldı.

Yukarıdaki tablo endişe verici bir öncü oluşturuyor olsa da, belki de endüstrinin atası - defi 1.0, beklentileri alt üst etmeyi başardı.

Yüksek değerlemeleri, kazançları ve kullanım oranlarından bağımsız olarak, eski protokollerin, amortismanı dengelemek için bir getiri stratejisi kullanılmadığı sürece bu döngüde zayıf bir yatırım olduğu kanıtlanmıştır. DeFi protokolleri için cansız performansa atfedilen yinelenen bir tema, likidite madenciliği dışında tokenleri için kullanım durumlarının olmamasıdır. Ücret geçişleri, kullanıcılara varlıklarını sulandıran emisyonlar değil, gerçek getiri sunarak token için önemli bir satın alma baskısı yarattığından, tasarruf lütfu olabilir.

l1s

Spekülatörler arasında açık ara en popüler ve en sık işlem gören kategori olan katman-1 blok zincirleri, endüstrinin yüzüdür ve tarihsel olarak Bitcoin ve Ethereum'un başı çekmesi sayesinde sağlam fiyat hareketi sergilemiştir. Bölgedeki gelişmeler, pazar hakimiyeti için rekabet eden sayısız alternatif seçenek ortaya çıkardı. Başarıları, yetenekli inşaatçıları çeken ve uygulamalarla sürekli olarak etkileşime giren geniş bir kullanıcı tabanını yakalayan hareketli bir ekosistemi kolaylaştırma yeteneği ile güçlü bir şekilde ilişkilidir. Bazı durumlarda, teknik özellikler tek başına bir varlık oluşturmak için yeterli olmuştur.

Listedeki girişlerin büyük bir kısmı başarılı bir şekilde birden fazla sayı üretti ve sadece üçü kategorinin liderlerini geride bıraktı. Sadece getirileri için değil, döngünün katman-1 oyunu olarak lanse edilen Solana, derinliklerden yükseldi ve hızla piyasadaki en çok kullanılan zincirlerden biri ve fiili memecoin merkezi haline geldi. Binance Smart Chain'i, son turda gördüğümüze benzer bir shitcoin ortamını yeniden üretemedikten sonra insanların zinciri olarak tahttan indirmek. Kaspa, ana akım ilgi eksikliğine ve nispeten düşük işlem hacmine rağmen radarın altına girdi ve Solana'dan daha fazla getiri sağlamayı başardı.

L2S (L2'ler)

Ölçeklenebilirlik ve masraflı işlem ücretleriyle ilgili endişeleri ele almak için, roll-up'lar zincir üzerindeki ekosistemlerin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir.

Taban katmanlarının aksine, l2'ler düşük akışa ve yüksek değerlemeli vc zincirlerine (örneğin starknet ve arbitrum) maruz kalmış ve orta halli kazançlar elde etmiştir. Yeni kavramlar etrafında sıfır bilgi ve bitcoin altyapısıyla ilişkili olanlar dışında dikkate değer bir değer büyümesi gösterilmemiştir.

sonuç

Piyasanın sert gerçekliği ve gelen tasfiye e-postalarıyla karşı karşıya kaldıktan sonra, altcoinlerin pişirildiğini düşünmek suçlanamaz. Bitcoin ve Ethereum'u zafere taşımanın, bu noktada bir tür çoğunluğa atlamadan giderek daha zor hale geldiği açıktır. Son derece çevrimiçi veya etkileyici değilseniz, her bir trendden yararlanmak imkansızdır. Bu fiyatlarda yankı odasında yankılanan sağır edici olumsuz duygular, portföylerin yeniden dengelenmesi ve riskin hesaba katılması gerektiğine işaret ediyor. Altcoin piyasası için geleceğin ne getireceği belirsiz, ancak buradan daha da kötüye gideceğini hayal etmek zor.

uyarı:

  1. Bu makale şu adresten yeniden basılmıştır: [onchaintimes]. tüm telif hakları orijinal yazarın sahipliğindedir [ hyphin]. eğer bu yeniden basım ile ilgili itirazlar varsa, lütfen iletişime geçinGate öğrenmekekip, ve bunu hızlı bir şekilde halledecekler.
  2. sorumluluk reddi: bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın kişisel görüşleridir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmemelidir.
  3. makalelerin diğer dillere çevirileri Gate.io öğrenme ekibi tarafından yapılır. Belirtilmediği sürece, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya kopyalanması yasaktır.

Altcoinlar Pişirilmiş mi?

Orta SeviyeJul 15, 2024
Majörler ve ABD borsası tarafından sergilenen sürekli olumlu fiyat hareketinden bağımsız olarak, altcoinlere olan güven alışılmadık derecede düşük görünüyor. Önceki döngülerin aşıladığı beklentiler, portföy getirileri yükseliş trendinde durgunlaşırken, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı ve inançsızlık içinde bıraktı.
Altcoinlar Pişirilmiş mi?

Majörler ve ABD borsası tarafından sergilenen sürekli olumlu fiyat hareketinden bağımsız olarak, altcoinlere olan güven alışılmadık derecede düşük görünüyor. Önceki döngülerin aşıladığı beklentiler, portföy getirileri yükseliş trendinde durgunlaşırken, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı ve inançsızlık içinde bıraktı.

işlerin durumu

Uzaydaki duyarlılık genellikle çabuk değişken ve oynaktır, çünkü insanlar sıklıkla abartırlar, özellikle aşırı maruz kaldıklarında. Önyargılar aniden değişebilir, bu nedenle sosyal medyadaki duyarlılık piyasaya yönelik doğru bir bakış açısı oluşturmak için güvenilmez bir gösterge olabilir. Ancak, ilgili verileri grafikler üzerinde çizebilir ve koltukta analiz yaparak durumun gerçekten ne kadar kötü olduğunu belirleyebiliriz.

endeksler ve aggreGate.iod grafikleri, farklı küresel metrikleri takip ederek, pazarın genel bir görünümünü sağlar ve değerin çoğunlukla nerede olduğunu ve nasıl değiştiğini belirlemeye yardımcı olur.

Son bir buçuk yıl içinde kripto piyasası toplam piyasa değeri önemli ölçüde arttı ve şaşırtıcı derecede az volatilite gösterdi. Bitcoin yeni bir tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşsa da, 2021 manisi sırasında görülen seviyeler henüz aşılamadı, bunun büyük ölçüde altcoin'lerin turuncu para biriminin büyüme hızına yetişememesinden kaynaklandığı söylenebilir. Daha spekülatif varlıklara sermaye akışı beklenenden az oldu ve birçok kişi şaşırdı.

Bu fenomen, Bitcoin'i doğrudan altcoin piyasasına (Ethereum hariç) karşı grafiklendirerek ve sürekli değer kazandığını göstererek daha iyi gösterilebilir.

Bu sefer Bitcoin'in, yükselirken piyasanın daha da fazla payını sürekli olarak elde etmesiyle paketten uzaklaşarak şovu çaldığını söylemek gereksizdir. Temel olarak altcoin'leri tozda bırakıyor. Bitcoin ile piyasanın geri kalanı arasında kârlı bir yetişme oyunu olan şey, artık bir hayal oldu. Merdivenin aşağısına süzülen likiditenin yokluğu, uygun bir piyasa genişletme girişiminde bulunma çabalarını engelledi.

Etkileyici olmayan fiyat hareketi nedeniyle aktif olarak alay edilmesine rağmen, Ethereum da eğrinin önünde kalmayı başardı. Memecoin'ler veya stablecoin cinsinden herhangi bir şey dışında kendilerini zincir üstü ekosistem tokenlerinde konumlandıran spekülatörler, Araf'ta keyifli bir konaklamaya maruz kaldılar. ETH Beta Con'a aşık olanlara en içten taziyelerimizi sunuyoruz.

Altcoin piyasasına giriş veya çıkış için avantajlı koşulları bulmak için yaygın olarak kullanılan göstergeler, piyasa dinamikleri hakkında yaygın olarak kabul edilen inançların mevcut duruma uygulanmayabileceğini gösteren endişe verici sinyaller ile aktarılmaktadır.

Büyük varlıklar ve diğer her şey arasındaki korelasyonun, piyasanın mevcut durumunu belirlemede yararlı olduğu kanıtlanmıştır. Diğer şeylerin yanı sıra ikisi arasındaki farkı izleyen bir osilatör (mavi çizgi) ekleyerek, etkileşim seviyeleri yapılandırılabilir ve ardından izdiham için kullanılabilir. Düşük osilatör değerleri, yükselen Bitcoin fiyatıyla birleştiğinde, genellikle altcoinlerin değerinin düşük olduğu ve sonunda aynı şeyi yapacağı varsayımı altında satın alma gerekçesi olarak görülür. Son okumalar, altcoinler için yükseliş dönemlerinin giderek daha kısa ve daha zayıf hale geldiğini ve belirsiz daha yüksek zaman dilimlerinde kısa vadeli yatırımları teşvik ettiğini ortaya koyuyor.

Görünüşte gelecek vaat eden birçok madeni para, daha yüksek algılanan yukarı yönlü potansiyellerine rağmen üstün getiri sağlamak için mücadele etti.

Bu, en iyi 250 performansıyla karşılaştırıldığında, iki büyük varlığın gök cisimlerinin değerlemeleri nedeniyle birçok katılımcı tarafından biraz ihmal edildiğini göstermektedir. Duyguyu daha da düşürmek.

samanlıkta iğneler

Manzaranın zaman içinde değiştiği, endeksi yenmek için eğilimleri ve anlatıları belirlemenin her zamankinden daha önemli hale geldiği bariz bir şekilde açık. Her şeyin bir anda yükseldiği günler sona ermiş gibi görünüyor. Likidite parçalanması ve azalan hacim, önemli kazanımların çoğunu bir avuç sektöre yoğunlaştırdı. Genel ölçümler, altcoinlerin marjinal katma değere sahip bir kolektif olarak zor durumda olduğuna işaret etse de, bireysel varlık gruplarının farklı büyümesini gölgede bırakıyor.

Rally başlangıcından bu yana çeşitli sepetlerin piyasa değeri değişimini sıkı bir şekilde gözlemleyerek, çoğu kurulu kategori benchmarkların altına düştü. Öte yandan, fırsatların, cazibenin ve yeni gelişmelerin bol olduğu yeni alanlar inanılmaz derecede iyi performans gösterdi. Sektörde aykırı olanlar her zaman var olabilir ve özenle seçilmiş bir grup içindeki büyüme, kapsanan varlıkların performansını ancak belirsiz bir şekilde temsil eder.

Şu ana kadar olan her şeyi özetlemek ve kimin haklı olduğunu ve kimin yanlış olduğunu belirlemek için, bazı ilgili kategorileri vurgulayalım ve en değerli varlıklarının fiyat getirilerini ölçelim.

fiyat dönüşü hesaplama yöntemi:

Son zamanlarda kategorilerinin en üstüne çıkmayı başaran son lansmanları hesaba katmak için, başlangıç fiyatı ya 21-11-2022 tarihinden sorgulanır ya da coingecko'daki ilk girişten. Bu makalenin yazıldığı zamanda mevcut fiyat sorgulanır, 18-06-2024.

fiyatdönüş% = ((mevcut_fiyat - başlangıç_fiyatı) / başlangıç_fiyatı) * 100

memekoinler

Kuşkusuz bu döngünün teması. Geçen yılki memecoin'ler, piyangodan daha fazla bir gecede milyoner üretti ve aynı zamanda vergi adamına rakip olacak kadar serveti ortadan kaldırdı.

memecoin'ların toplam değerlemesi yüzde olarak beklenenden çok daha az değişmedi, çünkü dogecoin ve shiba inu gibi token'lar neredeyse piyasa payının yarısını oluştururken neredeyse hiç hareket etmediler. ethereum'da bazı çok başarılı token'ların yanı sıra, mizah aktivitesinin büyük bir kısmı solana ve daha yakın zamanda base üzerinde gerçekleşti. En yüksek getiriler ve yeni ilk 10 girişleri (3) solana'dan, bazı durumlarda yüzde olarak beş basamağı aşan oranlarda gerçekleşti.

defi

gelir. Temelleri. Finansın geleceği. Protokol kullanımı, hacim ve toplam kilitli değer metrikleri, daha fazla insan zincir üzerinde girişimde bulundukça artıyor. Bütün bunlar yeni bir genişlemeyi garanti ediyor muydu? Pek sayılmaz.

innovasyon ve ürün-pazar uyumu bir yana, defi (1.0 hariç) jetonları için fiyat getirileri hiç de iyi değil, çünkü pendle ve the graph dışındaki her proje başarısız oldu. Son birkaç yılda bir pazar olarak likit staking büyük bir büyüme ve benimsenme gördü, ancak likit sargıları temsil eden yönetişim jetonları görmüyor. Merkezi olmayan borsalarla ilgili jetonlar, diğerlerine göre en kötü fiyat hareketini yaşadı, sadece jupiter yeşilde kaldı.

Yukarıdaki tablo endişe verici bir öncü oluşturuyor olsa da, belki de endüstrinin atası - defi 1.0, beklentileri alt üst etmeyi başardı.

Yüksek değerlemeleri, kazançları ve kullanım oranlarından bağımsız olarak, eski protokollerin, amortismanı dengelemek için bir getiri stratejisi kullanılmadığı sürece bu döngüde zayıf bir yatırım olduğu kanıtlanmıştır. DeFi protokolleri için cansız performansa atfedilen yinelenen bir tema, likidite madenciliği dışında tokenleri için kullanım durumlarının olmamasıdır. Ücret geçişleri, kullanıcılara varlıklarını sulandıran emisyonlar değil, gerçek getiri sunarak token için önemli bir satın alma baskısı yarattığından, tasarruf lütfu olabilir.

l1s

Spekülatörler arasında açık ara en popüler ve en sık işlem gören kategori olan katman-1 blok zincirleri, endüstrinin yüzüdür ve tarihsel olarak Bitcoin ve Ethereum'un başı çekmesi sayesinde sağlam fiyat hareketi sergilemiştir. Bölgedeki gelişmeler, pazar hakimiyeti için rekabet eden sayısız alternatif seçenek ortaya çıkardı. Başarıları, yetenekli inşaatçıları çeken ve uygulamalarla sürekli olarak etkileşime giren geniş bir kullanıcı tabanını yakalayan hareketli bir ekosistemi kolaylaştırma yeteneği ile güçlü bir şekilde ilişkilidir. Bazı durumlarda, teknik özellikler tek başına bir varlık oluşturmak için yeterli olmuştur.

Listedeki girişlerin büyük bir kısmı başarılı bir şekilde birden fazla sayı üretti ve sadece üçü kategorinin liderlerini geride bıraktı. Sadece getirileri için değil, döngünün katman-1 oyunu olarak lanse edilen Solana, derinliklerden yükseldi ve hızla piyasadaki en çok kullanılan zincirlerden biri ve fiili memecoin merkezi haline geldi. Binance Smart Chain'i, son turda gördüğümüze benzer bir shitcoin ortamını yeniden üretemedikten sonra insanların zinciri olarak tahttan indirmek. Kaspa, ana akım ilgi eksikliğine ve nispeten düşük işlem hacmine rağmen radarın altına girdi ve Solana'dan daha fazla getiri sağlamayı başardı.

L2S (L2'ler)

Ölçeklenebilirlik ve masraflı işlem ücretleriyle ilgili endişeleri ele almak için, roll-up'lar zincir üzerindeki ekosistemlerin ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir.

Taban katmanlarının aksine, l2'ler düşük akışa ve yüksek değerlemeli vc zincirlerine (örneğin starknet ve arbitrum) maruz kalmış ve orta halli kazançlar elde etmiştir. Yeni kavramlar etrafında sıfır bilgi ve bitcoin altyapısıyla ilişkili olanlar dışında dikkate değer bir değer büyümesi gösterilmemiştir.

sonuç

Piyasanın sert gerçekliği ve gelen tasfiye e-postalarıyla karşı karşıya kaldıktan sonra, altcoinlerin pişirildiğini düşünmek suçlanamaz. Bitcoin ve Ethereum'u zafere taşımanın, bu noktada bir tür çoğunluğa atlamadan giderek daha zor hale geldiği açıktır. Son derece çevrimiçi veya etkileyici değilseniz, her bir trendden yararlanmak imkansızdır. Bu fiyatlarda yankı odasında yankılanan sağır edici olumsuz duygular, portföylerin yeniden dengelenmesi ve riskin hesaba katılması gerektiğine işaret ediyor. Altcoin piyasası için geleceğin ne getireceği belirsiz, ancak buradan daha da kötüye gideceğini hayal etmek zor.

uyarı:

  1. Bu makale şu adresten yeniden basılmıştır: [onchaintimes]. tüm telif hakları orijinal yazarın sahipliğindedir [ hyphin]. eğer bu yeniden basım ile ilgili itirazlar varsa, lütfen iletişime geçinGate öğrenmekekip, ve bunu hızlı bir şekilde halledecekler.
  2. sorumluluk reddi: bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın kişisel görüşleridir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi olarak kabul edilmemelidir.
  3. makalelerin diğer dillere çevirileri Gate.io öğrenme ekibi tarafından yapılır. Belirtilmediği sürece, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya kopyalanması yasaktır.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!