Potansiyeli olan 8 DeFi protokolü (airdrop, getiri, GF)

Yeni BaşlayanAug 02, 2024
Bu makale, getiri, airdroplar ve ödül programları açısından fırsatlarını analiz ederek sekiz yüksek potansiyelli DeFi protokolünü tanıtıyor.
Potansiyeli olan 8 DeFi protokolü (airdrop, getiri, GF)

Yield, Airdrop vb. gibi kullanılmayan fırsatlara sahip bazı protokoller burada bugün keşfedebileceğiniz farklı ağlardan potansiyel projelerden oluşuyor. Bunlar, türevler, Getiri, Dex ve daha birçok Defi sektöründe Evm, Non-Evm veya kozmos gibi geniş bir yelpazede bulunan projelerdir. Bu projeler, önde gelen destekleri, getiri fırsatları vb. nedeniyle vurgulanmaktadır, ancak hiçbiri finansal tavsiye olarak kabul edilmemelidir. Etkileşime geçmeden önce araştırma yapın.

Denizde yelken açalım:

1/ dAppOS

Zincirleri ve dApp'i 2 taraflı bir pazar yaratarak amaç merkezli hale getiren bir niyet uygulamasıdır, dAppOS hakkında benzersiz olan şey, dApp ile etkileşimleri sorunsuz, kullanıcı dostu hale getirmesi ve zamandan tasarruf sağlamasıdır. GMX'te işlem yapmak için Arb'de 100 USDC'ye ihtiyacınız olduğunu hayal edin. Yine de, sermayeniz şu şekilde zincirler arasında ince bir şekilde gerilir: Arb'de 50 Usdc, Bnb'de 30 Usdc ve Eth'de 20 USDC, GMX'te işlem yapmak için arbitrum'da paranızı almak için köprü kurmanız, Eth ve BnB'de zaman ve gaz harcamanız gerekir dAppOS burada devreye girdi, sadece bir tıklama ile tüm paranız arbitrum'da mevcut olacak, dağıtım konusunda endişelenmenize gerek yok, ne de gaz ücreti olarak kullanılan belirli belirteçlerin tümü, kullanıcıları potansiyel olarak akıllı sözleşme risklerinden koruyan arayüzü aracılığıyla birkaç dakika içinde yapılır. Ayrıca Polychain, Binance Lab ve Hashkey Capital gibi 300 milyon dolarlık değerlemelerle 15,3 milyon dolarlık finansman turuna sahip önemli yatırımcılardan oluşan bir kadroya sahipler.dAppOS V2, Gmx, KiloEX gibi perp Dex'e entegre edilmiştir ve ekosistemlerinde daha fazla dApp'i kontrol edebilirsiniz:

V3'nün TGE ile geleceği dedikodusu var ve dAppOS hakkında pek çok kişi konuşmuyor, hatta onunla ilgili bulduğum son konu bile geçen yıla tarihlenmiş ve 100 binden az etkileşim almış:

Eko sisteminde bazı Dapp'lerle etkileşimde bulunuyorum, ancak küçük bir püf noktası, eko sisteme yeni entegrasyonlarını başlattıklarında neredeyse her yeni dApp için ödül kampanyası düzenlemelerini beklemektir. Yakın zamanda tamamlanan 50k Arb ticaret yarışması iyi bir örnektir.Aarkentegrasyonlarını takiben.

2/ Symbiotic

Eigenlayer'ın başarısının ardından, 18 milyarın üzerinde TVL ile yeniden istifleme sektörlerinin kralı olmak, Karak gibi rakipler ortaya çıktı ve kısa sürede 1 milyar doların üzerinde TVL'ye ulaştı ve sektördeki yeni bebek Simbiyotik – sektörlerde öne çıkmak için farklı bir yaklaşım ve tekniklerle, ağ güvenliğini artırmak için tokenleri için yerel stake başlatmak için herhangi bir protokolü yapan izinsiz ve modüler, Simbiyotik çekirdek sözleşme yükseltilemez (uniswap gibi), bu da yönetişim gücünü azaltır ve protokol, ekip ayrılsa bile çalışmaya devam edebilir ve sonuncusu, ancak en az değil, herhangi bir zincirden çoklu varlığı destekler, bu da onu daha çok yönlü hale getirir. Symbiotic, Paradigm ve Cyberfund (Konstantin Lomashuk (Lido'nun kurucusu) tarafından kurulan bir firma) tarafından ortaklaşa yönetilen 5.8 milyon dolarlık bir finansman turu sağladı, bu nedenle Paradigms ve Lido'nun özkatman rakiplerini finanse ettiği söylentisi doğruydu!

Buna göre Blockwork’s iSembiyotik CEO'su Misha Putiatin ile yapılan röportajda 'ana ağın yaz sonundan hemen sonra bazı ağlar için çalışır durumda olacağını' söyledi: muhtemelen TGE ile birlikte geleceğini önerdik ki bu da sembiyotik jetonunun $Eigen'ın işlem görmesinden önce canlı olacağı anlamına geliyor, muhtemelen mevcut Eigenlayer ve Haydi tahsis hikayelerini çalabilir. Ve biliyor musunuz? Sembiyotik'in devam eden bir puan programı var, ancak depozito sınırları şu anda ulaşılmış durumda, bu durumun çözümü bizi başka bir projeye, Mellow'a tanıştırıyor — Sembiyotik'in üstünde inşa edilmiş bir LRT, tam olarak Renzo ve Etherfi'nin eigenlayer'a olduğu gibi, burada hem mellow hem de sembiyotik puanları aynı anda kazanabilirsiniz. Pendle üzerinde depozito yaparak maksimum getiriyi nasıl elde edeceğinize dair Pendleintern tarafından iyi bir konu.

İkinci yol, tavan kaldırıldığında simbiyotik üzerine $mETH yatırmaktır, bu da gün başına 5x toz sağladı.metamorfoz Kampanyasıyaklaşan mantolama LRT ($cMETH) yönetim tokeni olan $Cook için aynı anda simbiyotik puanlar kazanırken.

3/ Elixir

Merkezi Olmayan Orderblock Borsalarının Cex'lerin gerisinde kaldığı nedenlerden biri likiditedir. Hatta işlem hacmine göre en büyük türevlerden biri olan Hyperliquid bile, yazım sırasında Binance'in 15 milyar dolarlık OI'si ile karşılaştırıldığında nispeten düşük olan 440 milyon dolarlık sıralama 29. oldu.

Projelerin likidite çekmek için kullandığı yaygın sağlıksız uygulamalar, sadece paralı fonları çeken airdrop programlarıdır. Airdrop çiftçileri kar elde ettikten sonra sermayeyi başka bir protokole döndürür veya borsalarını desteklemek için bir sürü KOL'a güvenirler, işte burada Elixir devreye girer - Elixir, likiditeyi Orderblock borsasında güçlendirmek için inşa edilmiş bir modüler DPos ağıdır. Ağ, borsaların ve protokollerin kitaplarına likiditeyi kolayca başlatmalarını sağlayan önemli bir alt yapı olarak hizmet verir. Elixir, hem LP'lerin hem de işlemcilerin faydalandığı bir platformdur. LP'ler, Orderblock borsası teşvik programı aracılığıyla ödüller kazanırken, işlemciler borsanın sunabileceği daha sıkı teklif-soru yayılımlarından faydalanır. Bu başka bir uniswap çatallanması değil, Mayıs ayındaki son rapora göre, Defi Orderblock borsasının toplam likiditesinin %40'ını güçlendirdiler ve Hyperliquid, Dydx gibi sektör liderleriyle ortaklıkları var.

Ayrıca, Hack VC, Arthur Hayes (bu yıl iyi bir şekilde gerçekleştirilen bir Airdrop projesini ve PMF-Ethena'yı finanse eden kişi) tarafından 800 milyon dolar değerleme üzerinden toplam 17.6 milyon dolar toplandı.

Ana ağın Ağustos ayında olacağı ve bunun beklentisiyle devam eden bir kampanya var–Eczacı. Kullanıcılar, geniş bir yelpazede mevcut havuzlara likidite sağlayarak 'iksir' kazanırlar. Ödül kazanmak için kullanabileceğiniz 3 strateji vardır: ağustos ayındaki ağ lansmanına kadar ana ağda ETH kilitlenerek %50 bonus kazandıran ilk olarak, bdüzenli kuantumprogram to earn ‘deeds’ which are powered by Elixir, last but not the least being active on thediscord.

4/ Mitoz

Zincirlerin ve protokollerin dalgalanmaları, Perakende LP'ler için büyük bir darboğaz olmuştur, çünkü mümkün olan en iyi getiriyi bulmak için haberleri takip etmeniz gerekir, varlıkları bir zincirden diğerine taşırken bir zarara uğrarsınız, ve çoğu LP, kaderlerinin ödülü hesaplamak için kesin bir formülü olmayan belirsiz tahminlere dayandığı bir puan sisteminde çiğnenmiştir, Ekosistem adı verilen yeni bir likidite modeli sunarak Mitozis'in geldiği yer burasıdır LP'lerin mevcut en iyi seçeneği seçmesine olanak tanıyan net bir ödül sistemi ile hem LP'lerin hem de protokolün Multichain getiri maruziyeti ile Multichain getiri maruziyeti ile Multichain ortamına uyum sağlamasını sağlayan sahip olunan likidite (EOL) Mitosis, amber group ve Foresight Venture liderliğindeki 7 milyon dolarlık finansman turunu topladı.

Devam eden kampanyaları -Keşifdeposizyon yaparken weETH'i destekler, kazanma oranı + Yeniden kazanma oranı + Eigenlayer puanları +Etherfi points + Mitosis Puanları ve tabii ki scroll, Linea ve blast gibi belgesiz L2'ye yatırım yapmak da (sezon 2) gelecekteki düşüşleri için sizi konumlandırdı.

Kampanya, 0-1 weEth aralığında depozito yapan büyük bir karides sahibi olan 45 binden fazla staker toplamıştır ve 1 weETH üzerinde depozito yapanlar ilk 3 bin içinde yer alacaklardır.

5/ Infinex

Kripto ana akıma engel olan bazı sorunlar, kötü kullanıcı deneyimi ve acemi yüzleriyle karşılaştıkları öğrenme eğrisi gibi, cüzdan, köprü, güvenlik hakkında bilgi edinmeleri gerekiyor ve bu liste burada bitmiyor. Infinex, tüm bu karmaşıklığı CEX gibi tek bir UX altında birleştirerek merkezi olmayan ekosistemi ve uygulamaları hızlandırarak ana akım benimsemeyi hedefliyor, aynı zamanda tamamen merkezi olmaya devam ediyor. Hayal edin, acemilerin Onchain'de CEX gibi işlem yapmadan önce işlem, gaz, vb. gibi kripto argo öğrenmelerine gerek olmadığı bir senaryo, ancak tamamen merkezi olmayan. İşte Infinex'in inşa ettiği şey budur. Infinex, Ethereum'un OG projesi synthetic'in arkasındaki ekip tarafından inşa edildi→Sürekli olarak İlk 10 türev protokol, herhangi bir artış duyurulmadı, ancak Synthetic'in kurucusu Kain ile yapılan bir Blockwork röportajına göre, Infinex'i inşa etmek için 25 milyon dolar yatırdı, bu da projedeki taahhüdünü ve inancını gösteriyor.

Devam eden bir programları var, craterun adında, burada kullanıcılar 'sandıklar' kazanıyorlar ama bekleyin, bu tipik bir depozito ve kazanma puan kampanyası değil, biraz farklı, Kain bu yaklaşımın nedenini belirtti:

Craterun, ilk kampanyanın 10 günde 100 milyon dolar topladıktan sonra 5 hafta boyunca (30 Temmuz'da sona eriyor) çalışan son kampanyadır. 5 milyon kasa kapmak için, her kasanın 1000 patron NFT, 5000 patron geçişi ve 5 milyon dolarlık bir ödül havuzu kazanma şansı %50'dir ve ayrıca birçok daha fazla ödül bulunmaktadır, bu yüzden sadece kasaları çiftliklemiyorsunuz, gerçek ödüller için varlık depozito edebilirsiniz, USDe, stETH, wstETH ve ezETH gibi ve aynı anda iki ödül kazanabilirsiniz.

6/ Hyperlane

Modüler blok zinciri yığını için inşa edilen ilk evrensel ve uyumluluk katmanıdır. Hyperlane'yi wormhole ve Layerzero gibi bir dizi uyumluluk protokolünden ayıran şey, yalnızca EVM ve Solana gibi Non-Evm'yi desteklerken Hyperlane'ın EVm, Non-Evm ve cosmos Blockchain gibi Tia, Inj vb. gibi desteklemesidir ve izinsiz olarak Hyperlane'ı herhangi bir blok zinciri ortamına dağıtabilir ve bu zincirin, Hyperlane'ın dağıtıldığı başka bir zincir üzerinde sorunsuz iletişim kurmasına izin verir. Circle ve Kraken Venture gibi dikkate değer yatırımcılarla bir dizi yatırımcıya sahiptir, bu yatırımcılar tarafından bilinmeyen bir değerle 18 milyon dolardan fazla fonlandı.

Farming uyumluluğu/köprüleri genellikle gerçek PMF'ye sahip olan tek DeFi sektörü olduğundan iyi işliyorlar ve kâr elde ediyorlar, son örnek iyi dağıtılmış olan Wormhole'dur ve hatta Layerzero ile karşılaştığında bile çiftçi için bir yemekti. Bunun ilham kaynağı olarak kullanarak, hiperyolun izleyecekleri yolculuğu takip edeceğine inanıyorum, çiftçilik yapmak için diğerlerinin yapmadığı şeyin tam tersini yapmanız gerekir, bu yüzden kullanabileceğiniz bazı stratejiler şunlardır: çoğu insan evm'den evm'ye işlemlere odaklanır ve tia gibi cosmos zincirini ihmal eder, Wormhole'da olduğu gibi evm olmayan herkesin etkileşimi sonucunda son tahsisatlarına bir artış gördüğümüz için Hyperlane'da tekrarlanabilir, resmi köprülerini kullanabilirsiniz -Nexus Evm—Tia zinciri arasında transfer etmek veya ortak projeleriyle entegre olan zinciri kullanmakRenzo, deniz salyası, form, ve devam eden tamamlamakKatman3görevler.

7/ Shogun

Berachain, Solana gibi memecoin-merkezli görülen, 2024'ün abartılı projelerinden biridir ve şu anda test aşamasındadır. Genel bakış açısı nedeniyle, token dağıtımında büyük artışlar göreceğine inandığım ana ağa geçiş yapacaktır. Dejenin en önemli araçlarından biri olan telegram botları, normal Dex UX'e göre oldukça yavaş ve verimsiz olan hızlı bir takas, kesme ve lansman yapmayı kolaylaştırır. Shogun, zincirler arasında bir birleştirme katmanı olan Berachain ile başlayarak, herhangi bir Blockchain'e siparişleri iletmek için bir niyet-merkezli platform inşa ediyor ve sezgisel telegram botlarıyla birden fazla takas UI'ye ihtiyaç duyulmadığını ortadan kaldırıyor. Binance'den gizli yatırım turu ve S-Tier yatırımcı Polychain liderliğinde 6.9 milyon dolarlık fon toplayan Shogun.

Onlar, operasyonların başlaması için Berachain Mainnet üzerinde bekliyorlar, şu anda yapılacak pek bir şey yok, gelecekte roller olabilir mi diye discord'da keyif yapabilir ve katılabilirsiniz.telegram beta

Sürüm.

8/ Sonsuz Havuz

Binance Lab'ın geçen yılki raporuna göre, oracle ile ilişkili borsalarda manipülasyona açık oldukları için tüccarlar düşük likiditeli jetonların fiyatını hedeflenen dApp'lerde artırıp şişirdikleri jetonlarını diğer jetonlarla değiştirerek inanılmaz 892 milyon dolar kaybettiler.

Sınırsız kaldıraç sunan, likidasyon olmadan, karşı taraf riski olmadan ve oraküller olmadan herhangi bir varlık üzerinde işlem yapmanızı sağlayan merkezi olmayan bir borsa hayal edin, Infinity Pools tarafından geliştirilen bir çözümdür. Bu çözüm, yoğunlaştırılmış likidite ile uniswap V3 üzerine inşa edilmiştir ve LP pozisyonunu bir kredi kaynağı olarak kullanarak varlığın geri ödemesi herhangi bir LP varlığıyla yapılabilir. Dragonfly, Coinbase Venture ve Wintermute gibi tanınmış isimler tarafından desteklenmektedir. Infinity Pools ayrıca Blast Bang Bang yarışmasının kazananıdır, ana ağ henüz aktif değil, gelecekteki güncellemeler için Twitter ve Discord üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Açıklama:

  1. Bu makaleden alıntılanmıştır [Kara Kuğu], Tüm telif hakları orijinal yazarına aittir [YOL 2 İYİEğer bu yeniden basım ile ilgili itirazlarınız varsa, lütfen iletişime geçinGate Öğrenekip ve onlar hızlı bir şekilde bununla ilgilenecekler.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın görüşleridir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalelerin diğer dillere çevirileri, Eğitim Ekibi tarafından yapılır. Belirtilmedikçe, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya kopyalanması yasaktır.

Potansiyeli olan 8 DeFi protokolü (airdrop, getiri, GF)

Yeni BaşlayanAug 02, 2024
Bu makale, getiri, airdroplar ve ödül programları açısından fırsatlarını analiz ederek sekiz yüksek potansiyelli DeFi protokolünü tanıtıyor.
Potansiyeli olan 8 DeFi protokolü (airdrop, getiri, GF)

Yield, Airdrop vb. gibi kullanılmayan fırsatlara sahip bazı protokoller burada bugün keşfedebileceğiniz farklı ağlardan potansiyel projelerden oluşuyor. Bunlar, türevler, Getiri, Dex ve daha birçok Defi sektöründe Evm, Non-Evm veya kozmos gibi geniş bir yelpazede bulunan projelerdir. Bu projeler, önde gelen destekleri, getiri fırsatları vb. nedeniyle vurgulanmaktadır, ancak hiçbiri finansal tavsiye olarak kabul edilmemelidir. Etkileşime geçmeden önce araştırma yapın.

Denizde yelken açalım:

1/ dAppOS

Zincirleri ve dApp'i 2 taraflı bir pazar yaratarak amaç merkezli hale getiren bir niyet uygulamasıdır, dAppOS hakkında benzersiz olan şey, dApp ile etkileşimleri sorunsuz, kullanıcı dostu hale getirmesi ve zamandan tasarruf sağlamasıdır. GMX'te işlem yapmak için Arb'de 100 USDC'ye ihtiyacınız olduğunu hayal edin. Yine de, sermayeniz şu şekilde zincirler arasında ince bir şekilde gerilir: Arb'de 50 Usdc, Bnb'de 30 Usdc ve Eth'de 20 USDC, GMX'te işlem yapmak için arbitrum'da paranızı almak için köprü kurmanız, Eth ve BnB'de zaman ve gaz harcamanız gerekir dAppOS burada devreye girdi, sadece bir tıklama ile tüm paranız arbitrum'da mevcut olacak, dağıtım konusunda endişelenmenize gerek yok, ne de gaz ücreti olarak kullanılan belirli belirteçlerin tümü, kullanıcıları potansiyel olarak akıllı sözleşme risklerinden koruyan arayüzü aracılığıyla birkaç dakika içinde yapılır. Ayrıca Polychain, Binance Lab ve Hashkey Capital gibi 300 milyon dolarlık değerlemelerle 15,3 milyon dolarlık finansman turuna sahip önemli yatırımcılardan oluşan bir kadroya sahipler.dAppOS V2, Gmx, KiloEX gibi perp Dex'e entegre edilmiştir ve ekosistemlerinde daha fazla dApp'i kontrol edebilirsiniz:

V3'nün TGE ile geleceği dedikodusu var ve dAppOS hakkında pek çok kişi konuşmuyor, hatta onunla ilgili bulduğum son konu bile geçen yıla tarihlenmiş ve 100 binden az etkileşim almış:

Eko sisteminde bazı Dapp'lerle etkileşimde bulunuyorum, ancak küçük bir püf noktası, eko sisteme yeni entegrasyonlarını başlattıklarında neredeyse her yeni dApp için ödül kampanyası düzenlemelerini beklemektir. Yakın zamanda tamamlanan 50k Arb ticaret yarışması iyi bir örnektir.Aarkentegrasyonlarını takiben.

2/ Symbiotic

Eigenlayer'ın başarısının ardından, 18 milyarın üzerinde TVL ile yeniden istifleme sektörlerinin kralı olmak, Karak gibi rakipler ortaya çıktı ve kısa sürede 1 milyar doların üzerinde TVL'ye ulaştı ve sektördeki yeni bebek Simbiyotik – sektörlerde öne çıkmak için farklı bir yaklaşım ve tekniklerle, ağ güvenliğini artırmak için tokenleri için yerel stake başlatmak için herhangi bir protokolü yapan izinsiz ve modüler, Simbiyotik çekirdek sözleşme yükseltilemez (uniswap gibi), bu da yönetişim gücünü azaltır ve protokol, ekip ayrılsa bile çalışmaya devam edebilir ve sonuncusu, ancak en az değil, herhangi bir zincirden çoklu varlığı destekler, bu da onu daha çok yönlü hale getirir. Symbiotic, Paradigm ve Cyberfund (Konstantin Lomashuk (Lido'nun kurucusu) tarafından kurulan bir firma) tarafından ortaklaşa yönetilen 5.8 milyon dolarlık bir finansman turu sağladı, bu nedenle Paradigms ve Lido'nun özkatman rakiplerini finanse ettiği söylentisi doğruydu!

Buna göre Blockwork’s iSembiyotik CEO'su Misha Putiatin ile yapılan röportajda 'ana ağın yaz sonundan hemen sonra bazı ağlar için çalışır durumda olacağını' söyledi: muhtemelen TGE ile birlikte geleceğini önerdik ki bu da sembiyotik jetonunun $Eigen'ın işlem görmesinden önce canlı olacağı anlamına geliyor, muhtemelen mevcut Eigenlayer ve Haydi tahsis hikayelerini çalabilir. Ve biliyor musunuz? Sembiyotik'in devam eden bir puan programı var, ancak depozito sınırları şu anda ulaşılmış durumda, bu durumun çözümü bizi başka bir projeye, Mellow'a tanıştırıyor — Sembiyotik'in üstünde inşa edilmiş bir LRT, tam olarak Renzo ve Etherfi'nin eigenlayer'a olduğu gibi, burada hem mellow hem de sembiyotik puanları aynı anda kazanabilirsiniz. Pendle üzerinde depozito yaparak maksimum getiriyi nasıl elde edeceğinize dair Pendleintern tarafından iyi bir konu.

İkinci yol, tavan kaldırıldığında simbiyotik üzerine $mETH yatırmaktır, bu da gün başına 5x toz sağladı.metamorfoz Kampanyasıyaklaşan mantolama LRT ($cMETH) yönetim tokeni olan $Cook için aynı anda simbiyotik puanlar kazanırken.

3/ Elixir

Merkezi Olmayan Orderblock Borsalarının Cex'lerin gerisinde kaldığı nedenlerden biri likiditedir. Hatta işlem hacmine göre en büyük türevlerden biri olan Hyperliquid bile, yazım sırasında Binance'in 15 milyar dolarlık OI'si ile karşılaştırıldığında nispeten düşük olan 440 milyon dolarlık sıralama 29. oldu.

Projelerin likidite çekmek için kullandığı yaygın sağlıksız uygulamalar, sadece paralı fonları çeken airdrop programlarıdır. Airdrop çiftçileri kar elde ettikten sonra sermayeyi başka bir protokole döndürür veya borsalarını desteklemek için bir sürü KOL'a güvenirler, işte burada Elixir devreye girer - Elixir, likiditeyi Orderblock borsasında güçlendirmek için inşa edilmiş bir modüler DPos ağıdır. Ağ, borsaların ve protokollerin kitaplarına likiditeyi kolayca başlatmalarını sağlayan önemli bir alt yapı olarak hizmet verir. Elixir, hem LP'lerin hem de işlemcilerin faydalandığı bir platformdur. LP'ler, Orderblock borsası teşvik programı aracılığıyla ödüller kazanırken, işlemciler borsanın sunabileceği daha sıkı teklif-soru yayılımlarından faydalanır. Bu başka bir uniswap çatallanması değil, Mayıs ayındaki son rapora göre, Defi Orderblock borsasının toplam likiditesinin %40'ını güçlendirdiler ve Hyperliquid, Dydx gibi sektör liderleriyle ortaklıkları var.

Ayrıca, Hack VC, Arthur Hayes (bu yıl iyi bir şekilde gerçekleştirilen bir Airdrop projesini ve PMF-Ethena'yı finanse eden kişi) tarafından 800 milyon dolar değerleme üzerinden toplam 17.6 milyon dolar toplandı.

Ana ağın Ağustos ayında olacağı ve bunun beklentisiyle devam eden bir kampanya var–Eczacı. Kullanıcılar, geniş bir yelpazede mevcut havuzlara likidite sağlayarak 'iksir' kazanırlar. Ödül kazanmak için kullanabileceğiniz 3 strateji vardır: ağustos ayındaki ağ lansmanına kadar ana ağda ETH kilitlenerek %50 bonus kazandıran ilk olarak, bdüzenli kuantumprogram to earn ‘deeds’ which are powered by Elixir, last but not the least being active on thediscord.

4/ Mitoz

Zincirlerin ve protokollerin dalgalanmaları, Perakende LP'ler için büyük bir darboğaz olmuştur, çünkü mümkün olan en iyi getiriyi bulmak için haberleri takip etmeniz gerekir, varlıkları bir zincirden diğerine taşırken bir zarara uğrarsınız, ve çoğu LP, kaderlerinin ödülü hesaplamak için kesin bir formülü olmayan belirsiz tahminlere dayandığı bir puan sisteminde çiğnenmiştir, Ekosistem adı verilen yeni bir likidite modeli sunarak Mitozis'in geldiği yer burasıdır LP'lerin mevcut en iyi seçeneği seçmesine olanak tanıyan net bir ödül sistemi ile hem LP'lerin hem de protokolün Multichain getiri maruziyeti ile Multichain getiri maruziyeti ile Multichain ortamına uyum sağlamasını sağlayan sahip olunan likidite (EOL) Mitosis, amber group ve Foresight Venture liderliğindeki 7 milyon dolarlık finansman turunu topladı.

Devam eden kampanyaları -Keşifdeposizyon yaparken weETH'i destekler, kazanma oranı + Yeniden kazanma oranı + Eigenlayer puanları +Etherfi points + Mitosis Puanları ve tabii ki scroll, Linea ve blast gibi belgesiz L2'ye yatırım yapmak da (sezon 2) gelecekteki düşüşleri için sizi konumlandırdı.

Kampanya, 0-1 weEth aralığında depozito yapan büyük bir karides sahibi olan 45 binden fazla staker toplamıştır ve 1 weETH üzerinde depozito yapanlar ilk 3 bin içinde yer alacaklardır.

5/ Infinex

Kripto ana akıma engel olan bazı sorunlar, kötü kullanıcı deneyimi ve acemi yüzleriyle karşılaştıkları öğrenme eğrisi gibi, cüzdan, köprü, güvenlik hakkında bilgi edinmeleri gerekiyor ve bu liste burada bitmiyor. Infinex, tüm bu karmaşıklığı CEX gibi tek bir UX altında birleştirerek merkezi olmayan ekosistemi ve uygulamaları hızlandırarak ana akım benimsemeyi hedefliyor, aynı zamanda tamamen merkezi olmaya devam ediyor. Hayal edin, acemilerin Onchain'de CEX gibi işlem yapmadan önce işlem, gaz, vb. gibi kripto argo öğrenmelerine gerek olmadığı bir senaryo, ancak tamamen merkezi olmayan. İşte Infinex'in inşa ettiği şey budur. Infinex, Ethereum'un OG projesi synthetic'in arkasındaki ekip tarafından inşa edildi→Sürekli olarak İlk 10 türev protokol, herhangi bir artış duyurulmadı, ancak Synthetic'in kurucusu Kain ile yapılan bir Blockwork röportajına göre, Infinex'i inşa etmek için 25 milyon dolar yatırdı, bu da projedeki taahhüdünü ve inancını gösteriyor.

Devam eden bir programları var, craterun adında, burada kullanıcılar 'sandıklar' kazanıyorlar ama bekleyin, bu tipik bir depozito ve kazanma puan kampanyası değil, biraz farklı, Kain bu yaklaşımın nedenini belirtti:

Craterun, ilk kampanyanın 10 günde 100 milyon dolar topladıktan sonra 5 hafta boyunca (30 Temmuz'da sona eriyor) çalışan son kampanyadır. 5 milyon kasa kapmak için, her kasanın 1000 patron NFT, 5000 patron geçişi ve 5 milyon dolarlık bir ödül havuzu kazanma şansı %50'dir ve ayrıca birçok daha fazla ödül bulunmaktadır, bu yüzden sadece kasaları çiftliklemiyorsunuz, gerçek ödüller için varlık depozito edebilirsiniz, USDe, stETH, wstETH ve ezETH gibi ve aynı anda iki ödül kazanabilirsiniz.

6/ Hyperlane

Modüler blok zinciri yığını için inşa edilen ilk evrensel ve uyumluluk katmanıdır. Hyperlane'yi wormhole ve Layerzero gibi bir dizi uyumluluk protokolünden ayıran şey, yalnızca EVM ve Solana gibi Non-Evm'yi desteklerken Hyperlane'ın EVm, Non-Evm ve cosmos Blockchain gibi Tia, Inj vb. gibi desteklemesidir ve izinsiz olarak Hyperlane'ı herhangi bir blok zinciri ortamına dağıtabilir ve bu zincirin, Hyperlane'ın dağıtıldığı başka bir zincir üzerinde sorunsuz iletişim kurmasına izin verir. Circle ve Kraken Venture gibi dikkate değer yatırımcılarla bir dizi yatırımcıya sahiptir, bu yatırımcılar tarafından bilinmeyen bir değerle 18 milyon dolardan fazla fonlandı.

Farming uyumluluğu/köprüleri genellikle gerçek PMF'ye sahip olan tek DeFi sektörü olduğundan iyi işliyorlar ve kâr elde ediyorlar, son örnek iyi dağıtılmış olan Wormhole'dur ve hatta Layerzero ile karşılaştığında bile çiftçi için bir yemekti. Bunun ilham kaynağı olarak kullanarak, hiperyolun izleyecekleri yolculuğu takip edeceğine inanıyorum, çiftçilik yapmak için diğerlerinin yapmadığı şeyin tam tersini yapmanız gerekir, bu yüzden kullanabileceğiniz bazı stratejiler şunlardır: çoğu insan evm'den evm'ye işlemlere odaklanır ve tia gibi cosmos zincirini ihmal eder, Wormhole'da olduğu gibi evm olmayan herkesin etkileşimi sonucunda son tahsisatlarına bir artış gördüğümüz için Hyperlane'da tekrarlanabilir, resmi köprülerini kullanabilirsiniz -Nexus Evm—Tia zinciri arasında transfer etmek veya ortak projeleriyle entegre olan zinciri kullanmakRenzo, deniz salyası, form, ve devam eden tamamlamakKatman3görevler.

7/ Shogun

Berachain, Solana gibi memecoin-merkezli görülen, 2024'ün abartılı projelerinden biridir ve şu anda test aşamasındadır. Genel bakış açısı nedeniyle, token dağıtımında büyük artışlar göreceğine inandığım ana ağa geçiş yapacaktır. Dejenin en önemli araçlarından biri olan telegram botları, normal Dex UX'e göre oldukça yavaş ve verimsiz olan hızlı bir takas, kesme ve lansman yapmayı kolaylaştırır. Shogun, zincirler arasında bir birleştirme katmanı olan Berachain ile başlayarak, herhangi bir Blockchain'e siparişleri iletmek için bir niyet-merkezli platform inşa ediyor ve sezgisel telegram botlarıyla birden fazla takas UI'ye ihtiyaç duyulmadığını ortadan kaldırıyor. Binance'den gizli yatırım turu ve S-Tier yatırımcı Polychain liderliğinde 6.9 milyon dolarlık fon toplayan Shogun.

Onlar, operasyonların başlaması için Berachain Mainnet üzerinde bekliyorlar, şu anda yapılacak pek bir şey yok, gelecekte roller olabilir mi diye discord'da keyif yapabilir ve katılabilirsiniz.telegram beta

Sürüm.

8/ Sonsuz Havuz

Binance Lab'ın geçen yılki raporuna göre, oracle ile ilişkili borsalarda manipülasyona açık oldukları için tüccarlar düşük likiditeli jetonların fiyatını hedeflenen dApp'lerde artırıp şişirdikleri jetonlarını diğer jetonlarla değiştirerek inanılmaz 892 milyon dolar kaybettiler.

Sınırsız kaldıraç sunan, likidasyon olmadan, karşı taraf riski olmadan ve oraküller olmadan herhangi bir varlık üzerinde işlem yapmanızı sağlayan merkezi olmayan bir borsa hayal edin, Infinity Pools tarafından geliştirilen bir çözümdür. Bu çözüm, yoğunlaştırılmış likidite ile uniswap V3 üzerine inşa edilmiştir ve LP pozisyonunu bir kredi kaynağı olarak kullanarak varlığın geri ödemesi herhangi bir LP varlığıyla yapılabilir. Dragonfly, Coinbase Venture ve Wintermute gibi tanınmış isimler tarafından desteklenmektedir. Infinity Pools ayrıca Blast Bang Bang yarışmasının kazananıdır, ana ağ henüz aktif değil, gelecekteki güncellemeler için Twitter ve Discord üzerinden bildirim alabilirsiniz.

Açıklama:

  1. Bu makaleden alıntılanmıştır [Kara Kuğu], Tüm telif hakları orijinal yazarına aittir [YOL 2 İYİEğer bu yeniden basım ile ilgili itirazlarınız varsa, lütfen iletişime geçinGate Öğrenekip ve onlar hızlı bir şekilde bununla ilgilenecekler.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın görüşleridir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalelerin diğer dillere çevirileri, Eğitim Ekibi tarafından yapılır. Belirtilmedikçe, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya kopyalanması yasaktır.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!