爱飞却不飞
vip
Tamam, arabaya otur. Ayak işlerini yapmak için dışarı çıktım ve bu arada herkes için bir şeyler yazdım.
Zamanın bu noktasının daha temsili olduğunu düşünüyorum, bir tüccar olarak önceki deneyimim, mevcut durumda birçok insan para kaybedecek.
Bir süre önce, piyasa ve ticaret hakkında yazmadım, çünkü o noktada, piyasadaki tek taraflı yükseliş, analiz edilecek bir şey yoktu, sadece gözleriniz kapalı satın alın.
Bu sefer fiyat düşüşünün büyüklüğü önceki günlere göre biraz daha büyük olacak.
Kişisel kararıma göre, şu anda büyük bir olumsuz haber ve beklenti yok ve düşüşe 🐮 geçme olasılığı son derece düşük. Bununla birlikte, ETF kanalı, çok sayıda geleneksel fonun sektörümüze girmesini sağlayacak ve büyük miktarda net giriş, daha geleneksel altın sahiplerinin ellerinde daha fazla madeni paraya sahip olmasını sağlayacak ve böylece piyasayı manipüle etmede önemli oyunculardan biri haline gelecektir. Açıkça söylemek gerekirse, geleneksel fonlar piyasanın eğilimini büyük ölçüde etkileme yeteneğine, gücüne ve kanallarına sahiptir. Sonuçta, geleneksel finansla karşılaştırıldığında, blok zinciri endüstrisi hala küçük ölçekte. ETF'ler geleneksel finans devlerinin kanalını açtı. Herkesin dikkat etmesi gereken temel durum budur.

Temel durumu öğrendikten sonra, bu durumda ticaret yöntemleriyle ilgilenmenin zamanı geldi.
Her şeyden önce, mevcut fiyat eğiliminin düşmeye veya yükselmeye devam edeceğinden net değiliz veya %100 emin değiliz, sektörümüzün özelliği, genellikle garip şeyler oluyor, bu nedenle hiç kimse bir sonraki trendinden% 100 emin olmaya cesaret edemiyor, eğilimi yalnızca olasılıkla tahmin edebilir. Perde arkasında büyük bir para tüccarı olsa bile, sonuçta çok fazla el var ve yine de tutarsız davranabilir.
Bu nedenle, alış ve satış yöntemi ve seçimi çok önemlidir. Tamam, kuru malları ver.
Benim önerim:
1. Hepsine gitme, hepsine gitme!!Hepsine gitme!!
2. Ölçülü satın almanız ve ana para birimlerini seçmeniz önerilir.
3. Bir sonraki trende göre almaya veya satmaya devam edin. Düşerse, pozisyonu artırın ve yükselirse, alt pozisyonu korurken pozisyonu uygun şekilde azaltabilirsiniz. Çünkü genel yön hala yükseliş yönünde. Pozisyonları azaltmanın nedeni, pim düştüğünde veya kısa bir süre içinde keskin bir şekilde düştüğünde her zaman satın alacak sermayeye sahip olmanızı sağlamaktır.

Birisi sormuş olmalı, "Kardeş Fei, çok şey söylüyorsun, ne alıyorsun?" Bu beyinsiz bir soru, ama aynı zamanda BNB, OKB, GT'den çok para kazanamayacağınızı, ancak satın almak için çok fazla kaybedemeyeceğinizi de cevaplayacağım. SOL, BTC, ETH de korkmuyor.

Bazı insanlar, "Feige, piyasanın trendi, çok şey söyledin, ne demek istiyorsun?" diye sorabilir. Bu soruyu sorarsanız, rahatlarım. Çünkü piyasa hakkında daha fazla bilgi edinmeye hazırsınız. Cevabım, geleneksel finansın gelişim sürecine ve vakalara bakmak ve bu sermayelerin geleneksel finansı nasıl oynadığını görmek.
Şimdilik bu kadar.
Orijinali Görüntüle
  • Bahşiş
  • 36
  • Paylaş
Yorum
Yorum yok
Daha Fazla Göster