月亮不睡你不睡
vip
Kopyayı iptal etmek için kardeşlerimi rahatsız edin, ilk 🌙 kez% 43.11'i kaybettim, gerçekten emri taşımak istemiyorum, başarısızlığı kabul ediyorum!! , çok çalışın, birkaç nokta üzerinde düşünün:
1. Tek, birden fazla giriş pozisyonuna sahip yanlış zaman düğümü iyi değil, şu anda 68000-70000 arasındaki pastada yukarı veya aşağı olabilir, piyasa yukarı ve aşağı tekrar tekrar takılan pimler, kullanımı zor.
2. Meme plakasının sıcak noktası yatıştıktan sonra, diğer plakalarda röle hype teması yoktu ve ara sıra bir veya iki konsept para birimi küçük bir şekilde patlak verdi ve birkaç gün sonra yatay işlem yapmaya devam ettiler ve daha iyi bir tema bulamadılar.
3, tek bir 10000U başlangıç noktasıdır, küçüğün 🌙 ortası tekini taşımak için marj ekleyebilir, ancak siparişi takip eden kardeşler değildir, sistem küçük 🌙 otomatik alım satım kopyasının aynı oranına uygundur, çok yüksek kaldıraç açma konusunda küçük 🌙 endişe, takipçi tasfiyesine neden olur, sadece küçük siparişleri çalıştırmaya cesaret eder, %20'den fazla kayıptan sonra çok sık hızlı giriş ve çıkış yapar ve daha fazla kayıpla sonuçlanan yüksek çoklu daha fazla tek dövüş ribaundu açar. (FIL'e benzer)
Bir mola verin ve birlikte sabırlı olun!
🐉 Şubat ayında, ikinci ejderha başını kaldırdı
erken ilkbaharda iyi şanslar
Orijinali Görüntüle
  • Bahşiş
  • 18
  • Paylaş
Yorum
Yorum yok