Berry nedir? BERRY Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Orta SeviyeJun 09, 2024
Berry, Fan Kitlesine eğlence hizmetleri sunan bir Fandom bağış platformudur. Berry ekosisteminde Fandom bağışlarını, uygulama içi satın alımları, biletleri ve etkinlik rezervasyonlarını kolaylaştırmak için blok zinciri teknolojisiyle desteklenen Proof of Donation akıllı algoritmalarını kullanır.
Berry nedir? BERRY Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

COVID-19 dalgası, biri Güney Kore'deki eğlence endüstrisini içeren birçok sektörde değişime neden oldu. Pandemi nedeniyle Güney Kore eğlence kültürü fiziksel konserlerden sanal eğlenceye geçti. Sonuç olarak, ünlülerin ve etkileyicilerin çevrimiçi ve çevrimdışı eğlenceye olan talebi, Pandemiden sonra bile arttı. Artan ihtiyaca yanıt olarak Berry piyasaya sürüldü.

Berry, Güney Kore Kültürünün hevesli hayranlarının eğlence ihtiyaçlarını karşılamak için başlatılan bir platformdur. Hem yerel hem de uluslararası izleyicilere eğlence hizmetleri sunmak için blok zinciri teknolojilerini kullanır.

Bu makale, Berry ve blok zinciri tabanlı eğlence hizmetleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi detaylandırıyor.

Berry nedir?

Berry, Güney Kore eğlence kültürünün yeni dalgasını ve kararlı Fandom'unu (hevesli hayranları) tek bir platform altında toplayan merkezi olmayan bir platformdur. Kullanıcıların içerik akışı yapmasına ve açık artırmalar yoluyla ünlülerin değerli ürünlerini uygulama içi satın almalarına olanak tanır. Ayrıca kullanıcılara hem yerel hem de uluslararası sanatçılar için konser bileti satın almaları için kolay erişim sağlar.

Ek olarak, Berry, kullanıcıların hayırsever bağışlara aktif olarak katılmalarına olanak tanıyan küresel bir bağış ve Hayran tabanlı platformdur. Blockchain teknolojisini kullanarak katılımcıların yardım bağışlarının toplanmasını sağlar.

Berry'nin Kısa Tarihi Berry,

kurucusu Han Hoju tarafından 2021'de başlatılan Güney Koreli bir Fandom platformudur. COVID-19 salgınının ardından başlatılan bir eğlence platformudur. Berry, Berry 1.0, Berry 2.0 ve Berry 3.0'ın piyasaya sürülmesi ve Nisan 2023'te piyasaya sürülen mevcut sürümü Berry 4.0 dahil olmak üzere gelişimsel yükseltmeler gördü.

Berry, Kültür Hizmetinde 2022 Güney Kore Mobil Ödülü de dahil olmak üzere beş kez ödül kazandı. Platform ayrıca 2.248 açık artırma teklifi ve 71'den fazla ortaklık dahil olmak üzere dikkate değer performanslar kaydetti. BERRY Token, başta Gate.io kripto para birimi borsa olmak üzere birçok borsada listelenmiştir.

Berry Ekosistemi

Berry'nin ekosistemi, Berry platformunda çalışacak şekilde oluşturulmuş projelerden oluşur. İçerirler:

Celeb Time Selling

Celeb Time Selling, Berry ekosisteminde kullanıcıların bir ücret karşılığında ünlülerle kişisel anların tadını çıkarabilecekleri bir platformdur. Ünlülerin şarkılarının ve değerli eşyalarının satın alınmasını sağlar. Kullanıcılar ayrıca bir ücret karşılığında şarkı dinleyerek veya ünlülerle gerçek zamanlı sohbet ederek kişisel anlarını geçirebilirler.

Berry Müzayedesi

Berry Müzayedesi, Berry ekosistemi içinde, kullanıcıların ünlülere ve etkileyicilere ait özel ürünleri satın almalarına olanak tanıyan bir pazar yeridir. Bu, Ünlüler tarafından popüler konserlerde kullanılan K-pop sertifikalı sanat eserlerini ve kostümleri içerir.

Ticket Events

Bu uygulama içi proje, Berry Topluluğuna etkinlik rezervasyon hizmetleri sunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı konserler için bilet satışı gibi hizmetler vermektedir.

Berry Nasıl Çalışır?

Berry, şu mimari çerçeveleri kullanarak çalışır:

  • PoDR Smart Algoritma
  • DAO Sistemi
  • Hypercert NFT Kimlik Doğrulaması ve
  • Çoklu İmza Cüzdan

PoDR Smart Algoritma


Kaynak: Berrystore

Berry, Bağış İlişkisi Kanıtı (PoDR) adı verilen bir teknoloji kullanarak çalışır. Berry'nin sosyal medya ilişkilerini blok zincirindeki P2P işlemlerine bağlamak için kullandığı bir fikir birliği algoritmasıdır.

Açıklık getirmek gerekirse, Proof of Donation (PoD), hayırsever bağışların blockchain teknolojisine entegrasyonuna izin veren bir blockchain konsensüs mekanizmasıdır. Her blok zinciri işleminden gelen fonları hayırsever bir cüzdana yönlendirmek için akıllı sözleşmeler kullanır. Alıcı cüzdan, hayır kurumuna ait bir blok zinciri cüzdanı veya bir Merkezi Olmayan Özerk Organizasyon (DAO) tarafından kontrol edilen ayrı bir cüzdan olabilir.

Berry PoDR akıllı algoritması, aşağıdakileri içeren 4 sunucu grubunu kullanır: Berry 4.0 Kimlik Doğrulama Sunucusu, İçerik Sunucusu, Takip Eden Sunucu ve Blok Zinciri Sunucusu. Her sunucu grubu, blok zinciri işlem hash değerine bağlı olarak ilişkilendirilir. Bu 4 sunucu ile Berry, herhangi bir ayrıntıyı değiştirmeden hem on-chain hem de off-chain işlemlerini gerçekleştirebilir.

DAO System

Berry ayrıca, Fandom'un Berry ağının dağıtılmış karar verme yapısının bir parçası olmasını sağlamak için merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) kullanarak çalışır. Bu nedenle, BERRY token sahipleri Berry ekosistemi yönetişimine katılabilir ve Sosyal Medya bağışlarını, P2P bağışlarını ve Berry ekosistemindeki genel faaliyetleri etkilediği için projenin operasyonel politikalarına oy verebilir.

Ayrıca, Berry DAO katılımı ödüllendirir; teklifler geçtiğinde, DAO akıllı sözleşmesi, BERRY belirteçleri kullanarak ödülleri katılımcılara otomatik olarak dağıtır.

Hypercert NFT Kimlik Doğrulaması

Berry, Hypercert NFT Kimlik Doğrulaması adlı bir NFT doğrulayıcı kullanır. Blok zinciri kayıtlarını kullanarak ürün sahipliğinin doğrulanmasını sağlar. Hypercert NFT kimlik doğrulaması ile Berry, kullanıcı sahiplik ayrıntılarını kurtarabilir.

Çoklu İmza Cüzdan

Berry, operasyonunda eşit olarak çoklu imza cüzdanı kullanır. Çoklu imza, Hyper Infra APU Proxy, Hyper Infra SDK aracı ve Hyper Infra blok zincirinden oluşan sağlam bir güvenlik özelliğine sahiptir. Üçlü, Berry ekosisteminde güvenli cüzdan hizmetleri sağlamak için birlikte çalışır.

Berry'nin Ana Özellikleri

Berry platformunun ana özellikleri şunlardır:

DEX Cüzdan


Kaynak: Berrystore

Berry, iki yönlü bir blockchain köprüsü izin veren merkezi olmayan bir borsa cüzdanına sahiptir. İki blok zinciri ağı arasında varlık transferine izin vermek için Akıllı Zincir (BSC) üzerinde BNBBinance Application Sidechain (BAS) kullanır. Binance Uygulama Sidechain, BNB Smart Chain tarafından sunulan özelleştirilmiş bir akıllı sözleşmedir. İşletmelerin BSC ile uyumlu, özelleştirilmiş ve uygulamaya özel web3 blok zincirleri oluşturmasına olanak tanır.

P2P Bağış Dünyası

Berry, PoDR akıllı algoritmasını kullanan bir sosyal medya platformuna sahiptir. P2P bağış dünyasında platform, açık katılıma izin veren eğlenceli bir bağış kültürünü pekiştiriyor.

Gerçek Öğelere Sahip Ünlü NFT'leri

Berry'nin platformundaki bir diğer özellik ise ünlülerin ve etkileyicilerin gerçek hayattaki öğelerini temsil eden NFT'lerdir. NFT'ler Berry Store'da mevcuttur.

B2C / C2C Bounty

Mall Berry, Bounty Mall'u kullanarak mevcut çevrimiçi reklam pazarlarının ademi merkeziyetçiliğini sağlar. Bu özellik, İşletmeden Müşteriye (B2C) ve Müşteriden Müşteriye (C2C) ücretsiz ve şeffaf reklamlara olanak tanır.

Berry Bounty Mall ile kullanıcılar şirketlerin reklamlarını görüntüleyebilir ve ödüller kazanabilir.

F2C Casting


Kaynak: Berrystore

Berry'nin platformunun bir diğer özelliği de Fan-to-Celebrity oyuncu kadrosudur. Bu özellik, hayranların en sevdikleri ünlüleri seçmelerine olanak tanır.

Ünlüler ve etkileyiciler, oyuncu seçimine hak kazanmak için profillerini Berry platformuna kaydedebilir ve ayrıca yayın fırsatlarını güvence altına almak için bir itiraz videosu paylaşabilir.

BERRY Token nedir?

BERRY token, Berry ekosisteminin yerel tokenidir. Aynı zamanda platformun yöneti̇m token'i olarak da kullanılabilir.

BERRY token, çift blok zinciri token modelleri kullanır. Ethereum blok zinciri için ERC-20 ve Binance Smart Chain (BSC) için BEP-20. BERRY BEP-20, BerryStore'da kullanılırken, BERRY ERC-20 BERRY token ticareti için kullanılır.

Ek olarak, BERRY tokenler Berry platformunda çapraz köprülenebilir ve takas edilebilir. Bu, Ethereum ve Binance Smart Chain blok zincirleri arasında birlikte çalışabilirliğe izin verir.

BERRY Token Kullanım Örnekleri

Aşağıdakiler, BERRY belirteçlerinin kullanım örnekleridir:

  • Berry DAO için yöneti̇m token'i olarak kullanılır
  • Berry platformunda reklam izleyicilerini ödüllendirmek için kullanılır Bağış
  • yapmak için kullanılır
  • Konser bileti satın almak için kullanılır

Tokenomics


Kaynak: Coingecko

Berry'nin toplam token arzı 10 milyar $BERRY ve dolaşımdaki 9,7 milyar $BERRY token arzı bulunmaktadır. İşte BERRY token tahsisi:

  • Tokenin %20'si Proje Operasyonlarına tahsis edilmiştir
  • Eğlence için %18 Borsa
  • Listeleme için %16
  • Yönetici Yatırımcı için %12
  • Pazarlama için %17
  • Platform Geliştirme için %10
  • Danışmanlar ve Ortaklar için %5
  • Token Burn için %2

BERRY İyi Bir Yatırım mı?

Berry, blockchain teknolojisini kullanarak kullanıcı bağışları ve uygulama içi satın alımlar yoluyla gelir elde eden bir fandom platformudur. Eğlence sektörü dışındaki yatırımcılara çok az fayda sağlar.

Berry, sağlam özelliklerini ve uygulama içi projelerini kullanarak inanılmaz hizmetler sunsa da; ancak bu hizmetlerden bazıları yasal incelemelerden geçtiği için çalışmıyor.

Bu nedenle, yatırımcılara BERRY bir yatırım seçeneği olarak değerlendirmeden önce yeterli araştırma ve durum tespiti yapmaları şiddetle tavsiye edilir. Yasal inceleme altındaki Blok Zinciri projeleri genellikle iyi halkla ilişkilerden yoksundur ve bir çözüm bulunana kadar tokeni gri bir Liste koyar.

BERRY Nasıl Sahip Olunur?

Merkezi kripto para borsalarından BERRY satın alabilirsiniz. Örneğin, Gate.io yatırımcılara şu işlem çiftini sunar: BERRY/USDT. Token'a sahip olmak için a Gate.io hesap oluşturun ve kayıt işlemini tamamlayın. Ayrıca, spot ti̇caret - should be "spot işlem" hesap para yatırmanız ve BERRY satın almak için gerekli adımları uygulamanız gerekir.

Highlights

BerryStore, Lee Young-Ji'nin Değerli Eşyası için Açık Artırmayı kazandı BerryStore, Lee Young-Ji'nin

imzalı kova şapkası Rapçi için yapılan müzayedede kazandı.

Müzayede oturumunda, K-Pop küresel konserlerinde sahne alan Güney Koreli sanatçıların "We Are One" etiketli değerli eşyaları yer aldı.

Lee Young-Ji'nin imzalı kova şapkası 560.000 Kore Wonu'nun son teklifini aldı. Topluluk tarafından kabul edildiği gibi, bu para Hayır Kurumuna bağışlandı.

BerryStore Anneler Günü'nü Anyang Şehri Yaşlıları

ile Kutlayın BerryStore, Anneler Günü Etkinliğini kutladığını duyurdu Güney Kore'nin Gyeonggi Eyaleti, Anyang Şehrinde 600 yaşlı insanla birlikte. Etkinlik, Anyang Şehri Manan Genel Sosyal Refah Merkezi'nde düzenlendi.

Anneler Günü etkinliği, BerryStore'un yaşlılara bir takdir sembolü olarak Karanfil (Çiçek) vermesine izin verdi. Ayrıca çay saati ve fotoğraf çekimleri de yer aldı.

Take Action on BERRY

Bugün BERRY fiyatına göz atın ve en sevdiğiniz döviz çiftlerinde işlem yapmaya başlayın:

Tác giả: Paul
Thông dịch viên: Sonia
(Những) người đánh giá: Wayne、Edward、Ashley
* Đầu tư có rủi ro, phải thận trọng khi tham gia thị trường. Thông tin không nhằm mục đích và không cấu thành lời khuyên tài chính hay bất kỳ đề xuất nào khác thuộc bất kỳ hình thức nào được cung cấp hoặc xác nhận bởi Gate.io.
* Không được phép sao chép, truyền tải hoặc đạo nhái bài viết này mà không có sự cho phép của Gate.io. Vi phạm là hành vi vi phạm Luật Bản quyền và có thể phải chịu sự xử lý theo pháp luật.

Berry nedir? BERRY Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Orta SeviyeJun 09, 2024
Berry, Fan Kitlesine eğlence hizmetleri sunan bir Fandom bağış platformudur. Berry ekosisteminde Fandom bağışlarını, uygulama içi satın alımları, biletleri ve etkinlik rezervasyonlarını kolaylaştırmak için blok zinciri teknolojisiyle desteklenen Proof of Donation akıllı algoritmalarını kullanır.
Berry nedir? BERRY Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

COVID-19 dalgası, biri Güney Kore'deki eğlence endüstrisini içeren birçok sektörde değişime neden oldu. Pandemi nedeniyle Güney Kore eğlence kültürü fiziksel konserlerden sanal eğlenceye geçti. Sonuç olarak, ünlülerin ve etkileyicilerin çevrimiçi ve çevrimdışı eğlenceye olan talebi, Pandemiden sonra bile arttı. Artan ihtiyaca yanıt olarak Berry piyasaya sürüldü.

Berry, Güney Kore Kültürünün hevesli hayranlarının eğlence ihtiyaçlarını karşılamak için başlatılan bir platformdur. Hem yerel hem de uluslararası izleyicilere eğlence hizmetleri sunmak için blok zinciri teknolojilerini kullanır.

Bu makale, Berry ve blok zinciri tabanlı eğlence hizmetleri hakkında bilmeniz gereken her şeyi detaylandırıyor.

Berry nedir?

Berry, Güney Kore eğlence kültürünün yeni dalgasını ve kararlı Fandom'unu (hevesli hayranları) tek bir platform altında toplayan merkezi olmayan bir platformdur. Kullanıcıların içerik akışı yapmasına ve açık artırmalar yoluyla ünlülerin değerli ürünlerini uygulama içi satın almalarına olanak tanır. Ayrıca kullanıcılara hem yerel hem de uluslararası sanatçılar için konser bileti satın almaları için kolay erişim sağlar.

Ek olarak, Berry, kullanıcıların hayırsever bağışlara aktif olarak katılmalarına olanak tanıyan küresel bir bağış ve Hayran tabanlı platformdur. Blockchain teknolojisini kullanarak katılımcıların yardım bağışlarının toplanmasını sağlar.

Berry'nin Kısa Tarihi Berry,

kurucusu Han Hoju tarafından 2021'de başlatılan Güney Koreli bir Fandom platformudur. COVID-19 salgınının ardından başlatılan bir eğlence platformudur. Berry, Berry 1.0, Berry 2.0 ve Berry 3.0'ın piyasaya sürülmesi ve Nisan 2023'te piyasaya sürülen mevcut sürümü Berry 4.0 dahil olmak üzere gelişimsel yükseltmeler gördü.

Berry, Kültür Hizmetinde 2022 Güney Kore Mobil Ödülü de dahil olmak üzere beş kez ödül kazandı. Platform ayrıca 2.248 açık artırma teklifi ve 71'den fazla ortaklık dahil olmak üzere dikkate değer performanslar kaydetti. BERRY Token, başta Gate.io kripto para birimi borsa olmak üzere birçok borsada listelenmiştir.

Berry Ekosistemi

Berry'nin ekosistemi, Berry platformunda çalışacak şekilde oluşturulmuş projelerden oluşur. İçerirler:

Celeb Time Selling

Celeb Time Selling, Berry ekosisteminde kullanıcıların bir ücret karşılığında ünlülerle kişisel anların tadını çıkarabilecekleri bir platformdur. Ünlülerin şarkılarının ve değerli eşyalarının satın alınmasını sağlar. Kullanıcılar ayrıca bir ücret karşılığında şarkı dinleyerek veya ünlülerle gerçek zamanlı sohbet ederek kişisel anlarını geçirebilirler.

Berry Müzayedesi

Berry Müzayedesi, Berry ekosistemi içinde, kullanıcıların ünlülere ve etkileyicilere ait özel ürünleri satın almalarına olanak tanıyan bir pazar yeridir. Bu, Ünlüler tarafından popüler konserlerde kullanılan K-pop sertifikalı sanat eserlerini ve kostümleri içerir.

Ticket Events

Bu uygulama içi proje, Berry Topluluğuna etkinlik rezervasyon hizmetleri sunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı konserler için bilet satışı gibi hizmetler vermektedir.

Berry Nasıl Çalışır?

Berry, şu mimari çerçeveleri kullanarak çalışır:

  • PoDR Smart Algoritma
  • DAO Sistemi
  • Hypercert NFT Kimlik Doğrulaması ve
  • Çoklu İmza Cüzdan

PoDR Smart Algoritma


Kaynak: Berrystore

Berry, Bağış İlişkisi Kanıtı (PoDR) adı verilen bir teknoloji kullanarak çalışır. Berry'nin sosyal medya ilişkilerini blok zincirindeki P2P işlemlerine bağlamak için kullandığı bir fikir birliği algoritmasıdır.

Açıklık getirmek gerekirse, Proof of Donation (PoD), hayırsever bağışların blockchain teknolojisine entegrasyonuna izin veren bir blockchain konsensüs mekanizmasıdır. Her blok zinciri işleminden gelen fonları hayırsever bir cüzdana yönlendirmek için akıllı sözleşmeler kullanır. Alıcı cüzdan, hayır kurumuna ait bir blok zinciri cüzdanı veya bir Merkezi Olmayan Özerk Organizasyon (DAO) tarafından kontrol edilen ayrı bir cüzdan olabilir.

Berry PoDR akıllı algoritması, aşağıdakileri içeren 4 sunucu grubunu kullanır: Berry 4.0 Kimlik Doğrulama Sunucusu, İçerik Sunucusu, Takip Eden Sunucu ve Blok Zinciri Sunucusu. Her sunucu grubu, blok zinciri işlem hash değerine bağlı olarak ilişkilendirilir. Bu 4 sunucu ile Berry, herhangi bir ayrıntıyı değiştirmeden hem on-chain hem de off-chain işlemlerini gerçekleştirebilir.

DAO System

Berry ayrıca, Fandom'un Berry ağının dağıtılmış karar verme yapısının bir parçası olmasını sağlamak için merkezi olmayan özerk bir organizasyon (DAO) kullanarak çalışır. Bu nedenle, BERRY token sahipleri Berry ekosistemi yönetişimine katılabilir ve Sosyal Medya bağışlarını, P2P bağışlarını ve Berry ekosistemindeki genel faaliyetleri etkilediği için projenin operasyonel politikalarına oy verebilir.

Ayrıca, Berry DAO katılımı ödüllendirir; teklifler geçtiğinde, DAO akıllı sözleşmesi, BERRY belirteçleri kullanarak ödülleri katılımcılara otomatik olarak dağıtır.

Hypercert NFT Kimlik Doğrulaması

Berry, Hypercert NFT Kimlik Doğrulaması adlı bir NFT doğrulayıcı kullanır. Blok zinciri kayıtlarını kullanarak ürün sahipliğinin doğrulanmasını sağlar. Hypercert NFT kimlik doğrulaması ile Berry, kullanıcı sahiplik ayrıntılarını kurtarabilir.

Çoklu İmza Cüzdan

Berry, operasyonunda eşit olarak çoklu imza cüzdanı kullanır. Çoklu imza, Hyper Infra APU Proxy, Hyper Infra SDK aracı ve Hyper Infra blok zincirinden oluşan sağlam bir güvenlik özelliğine sahiptir. Üçlü, Berry ekosisteminde güvenli cüzdan hizmetleri sağlamak için birlikte çalışır.

Berry'nin Ana Özellikleri

Berry platformunun ana özellikleri şunlardır:

DEX Cüzdan


Kaynak: Berrystore

Berry, iki yönlü bir blockchain köprüsü izin veren merkezi olmayan bir borsa cüzdanına sahiptir. İki blok zinciri ağı arasında varlık transferine izin vermek için Akıllı Zincir (BSC) üzerinde BNBBinance Application Sidechain (BAS) kullanır. Binance Uygulama Sidechain, BNB Smart Chain tarafından sunulan özelleştirilmiş bir akıllı sözleşmedir. İşletmelerin BSC ile uyumlu, özelleştirilmiş ve uygulamaya özel web3 blok zincirleri oluşturmasına olanak tanır.

P2P Bağış Dünyası

Berry, PoDR akıllı algoritmasını kullanan bir sosyal medya platformuna sahiptir. P2P bağış dünyasında platform, açık katılıma izin veren eğlenceli bir bağış kültürünü pekiştiriyor.

Gerçek Öğelere Sahip Ünlü NFT'leri

Berry'nin platformundaki bir diğer özellik ise ünlülerin ve etkileyicilerin gerçek hayattaki öğelerini temsil eden NFT'lerdir. NFT'ler Berry Store'da mevcuttur.

B2C / C2C Bounty

Mall Berry, Bounty Mall'u kullanarak mevcut çevrimiçi reklam pazarlarının ademi merkeziyetçiliğini sağlar. Bu özellik, İşletmeden Müşteriye (B2C) ve Müşteriden Müşteriye (C2C) ücretsiz ve şeffaf reklamlara olanak tanır.

Berry Bounty Mall ile kullanıcılar şirketlerin reklamlarını görüntüleyebilir ve ödüller kazanabilir.

F2C Casting


Kaynak: Berrystore

Berry'nin platformunun bir diğer özelliği de Fan-to-Celebrity oyuncu kadrosudur. Bu özellik, hayranların en sevdikleri ünlüleri seçmelerine olanak tanır.

Ünlüler ve etkileyiciler, oyuncu seçimine hak kazanmak için profillerini Berry platformuna kaydedebilir ve ayrıca yayın fırsatlarını güvence altına almak için bir itiraz videosu paylaşabilir.

BERRY Token nedir?

BERRY token, Berry ekosisteminin yerel tokenidir. Aynı zamanda platformun yöneti̇m token'i olarak da kullanılabilir.

BERRY token, çift blok zinciri token modelleri kullanır. Ethereum blok zinciri için ERC-20 ve Binance Smart Chain (BSC) için BEP-20. BERRY BEP-20, BerryStore'da kullanılırken, BERRY ERC-20 BERRY token ticareti için kullanılır.

Ek olarak, BERRY tokenler Berry platformunda çapraz köprülenebilir ve takas edilebilir. Bu, Ethereum ve Binance Smart Chain blok zincirleri arasında birlikte çalışabilirliğe izin verir.

BERRY Token Kullanım Örnekleri

Aşağıdakiler, BERRY belirteçlerinin kullanım örnekleridir:

  • Berry DAO için yöneti̇m token'i olarak kullanılır
  • Berry platformunda reklam izleyicilerini ödüllendirmek için kullanılır Bağış
  • yapmak için kullanılır
  • Konser bileti satın almak için kullanılır

Tokenomics


Kaynak: Coingecko

Berry'nin toplam token arzı 10 milyar $BERRY ve dolaşımdaki 9,7 milyar $BERRY token arzı bulunmaktadır. İşte BERRY token tahsisi:

  • Tokenin %20'si Proje Operasyonlarına tahsis edilmiştir
  • Eğlence için %18 Borsa
  • Listeleme için %16
  • Yönetici Yatırımcı için %12
  • Pazarlama için %17
  • Platform Geliştirme için %10
  • Danışmanlar ve Ortaklar için %5
  • Token Burn için %2

BERRY İyi Bir Yatırım mı?

Berry, blockchain teknolojisini kullanarak kullanıcı bağışları ve uygulama içi satın alımlar yoluyla gelir elde eden bir fandom platformudur. Eğlence sektörü dışındaki yatırımcılara çok az fayda sağlar.

Berry, sağlam özelliklerini ve uygulama içi projelerini kullanarak inanılmaz hizmetler sunsa da; ancak bu hizmetlerden bazıları yasal incelemelerden geçtiği için çalışmıyor.

Bu nedenle, yatırımcılara BERRY bir yatırım seçeneği olarak değerlendirmeden önce yeterli araştırma ve durum tespiti yapmaları şiddetle tavsiye edilir. Yasal inceleme altındaki Blok Zinciri projeleri genellikle iyi halkla ilişkilerden yoksundur ve bir çözüm bulunana kadar tokeni gri bir Liste koyar.

BERRY Nasıl Sahip Olunur?

Merkezi kripto para borsalarından BERRY satın alabilirsiniz. Örneğin, Gate.io yatırımcılara şu işlem çiftini sunar: BERRY/USDT. Token'a sahip olmak için a Gate.io hesap oluşturun ve kayıt işlemini tamamlayın. Ayrıca, spot ti̇caret - should be "spot işlem" hesap para yatırmanız ve BERRY satın almak için gerekli adımları uygulamanız gerekir.

Highlights

BerryStore, Lee Young-Ji'nin Değerli Eşyası için Açık Artırmayı kazandı BerryStore, Lee Young-Ji'nin

imzalı kova şapkası Rapçi için yapılan müzayedede kazandı.

Müzayede oturumunda, K-Pop küresel konserlerinde sahne alan Güney Koreli sanatçıların "We Are One" etiketli değerli eşyaları yer aldı.

Lee Young-Ji'nin imzalı kova şapkası 560.000 Kore Wonu'nun son teklifini aldı. Topluluk tarafından kabul edildiği gibi, bu para Hayır Kurumuna bağışlandı.

BerryStore Anneler Günü'nü Anyang Şehri Yaşlıları

ile Kutlayın BerryStore, Anneler Günü Etkinliğini kutladığını duyurdu Güney Kore'nin Gyeonggi Eyaleti, Anyang Şehrinde 600 yaşlı insanla birlikte. Etkinlik, Anyang Şehri Manan Genel Sosyal Refah Merkezi'nde düzenlendi.

Anneler Günü etkinliği, BerryStore'un yaşlılara bir takdir sembolü olarak Karanfil (Çiçek) vermesine izin verdi. Ayrıca çay saati ve fotoğraf çekimleri de yer aldı.

Take Action on BERRY

Bugün BERRY fiyatına göz atın ve en sevdiğiniz döviz çiftlerinde işlem yapmaya başlayın:

Tác giả: Paul
Thông dịch viên: Sonia
(Những) người đánh giá: Wayne、Edward、Ashley
* Đầu tư có rủi ro, phải thận trọng khi tham gia thị trường. Thông tin không nhằm mục đích và không cấu thành lời khuyên tài chính hay bất kỳ đề xuất nào khác thuộc bất kỳ hình thức nào được cung cấp hoặc xác nhận bởi Gate.io.
* Không được phép sao chép, truyền tải hoặc đạo nhái bài viết này mà không có sự cho phép của Gate.io. Vi phạm là hành vi vi phạm Luật Bản quyền và có thể phải chịu sự xử lý theo pháp luật.
Bắt đầu giao dịch
Đăng ký và giao dịch để nhận phần thưởng USDTEST trị giá
$100
$5500