Anlatısal bir ticaret rehberi

Yeni BaşlayanJun 17, 2024
Bu makale, önemli piyasa katalizörlerini izlemek ve yüksek performanslı cüzdanları izlemek de dahil olmak üzere yeni trendleri keşfetmekten kar elde etmeye kadar bir kripto para anlatı ticaret stratejisi önermektedir.
Anlatısal bir ticaret rehberi

Neredeyse 3 yıldır anlatı ticareti yapıyorum.

Şüphesiz, kitlelerden önce ortaya çıkan trendlere bahse girmeyi başarırsanız, anlatı ticareti çok karlı olabilir.

Ancak aynı zamanda, bir trende çok geç atlarsanız mahvolabilirsiniz. Bu yüzden ticarete ilk başladığımda bir sürü para kaybettim.

Tüccarların %90'ının para kaybetmesinin bir nedeni var.

Kârlı olmak çok zaman, özveri ve sabır gerektirir.

Bu sayıda, kripto anlatı ticareti stratejimi ve kârınızı en üst düzeye çıkarmak için birkaç ipucunu ele almak istiyorum.

Hadi başlayalım 👇


The Narrative Trading Playbook

İlk başta, anlatı ticareti için genel oyun kitabı oldukça basit görünüyor:

  • Spot yaklaşan büyük bir kripto katalizörü
  • Bundan yararlanan ilgili paraları belirleyin
  • Onlara yatırım
  • yapın
  • Herkes onlar hakkında konuşmaya başladığında satış yapın

AI tokenlerinin fiyatı üzerinde büyük bir olumlu etkisi olan bir katalizör örneği, bu yılın başlarında Mart ayında gerçekleşen NVIDIA'nın AI konferansıdır.

Etkinliğe öncülük eden yapay zeka tokenleri son derece iyi performans gösterdi çünkü konferans sırasında bazı önemli yapay zeka haberlerinin düşüş olacağı tahmin ediliyordu. Bunun da ötesinde, Near Protocol gibi çeşitli kripto projelerinin ekipleri etkinliğe katıldı.

Konferanstan birkaç hafta önce NEAR veya diğer popüler AI coin'lerini satın almış olsaydınız, çok para kazanırdınız.

$NEAR fiyat performansı NVIDIA'nın yapay zeka konferansına lider

Coinmarketcal (kripto takvimleri) gibi platformlar, belirli tokenlerin fiyatlarını olumlu yönde etkileyebilecek yaklaşan katalizörleri bulmak için faydalı olabilir.

Yaklaşan katalizörlerin yanı sıra, beklenmedik büyük haberler de yeni bir anlatının oluşmasına yol açabilir.

Örneğin, bu yılın başlarında BlackRock , Ethereum günü tokenize fonunun lansmanını duyurdu. Bu haber, RWA sektöründe çok fazla heyecan yarattı ve birçok RWA coin'in fiyatı sonraki günlerde ikiye hatta üçe katlandı.

Geriye dönüp bakıldığında, anlatı ticareti yapmak kolay görünüyor. Ancak sorun şu ki, bir trende erken olup olmadığınızı söylemek çok zor olabilir.

Ve kriptoda zamanlama her şeydir.

Bu sayının ilerleyen bölümlerinde, ortaya çıkan trendlere erken gelme şansınızı artırmak için kullanabileceğiniz birkaç yöntemi ele alacağım.


Limitless ile Birlikte

KALDIRAÇ IÇIN UNISWAP MOMENTI

<

img src="https://s3.ap-northeast-1.amazonaws.com/gimg.gateimg.com/learn/290ea12b8eb60a1655bd78cd88835cef6d138c42.jpg" alt="">

Herhangi bir memecoin kaldıraçla ve tasfiye olmadan işlem yapabileceğinizi hayal edin.

Limitless, bunu mümkün kılan ilk protokol. Limitless, aşağıdakilerle risksiz varlık kaldıracı sağlayan yeni nesil bir kaldıraç platformudur:

  • tasfiye yok,
  • sınırsız işlem çifti
  • ,
  • pozitif toplam dinamikleri (Likidite Sağlayıcılar tüccarlara karşı işlem yapmıyor),
  • üçüncü taraf oracle'lara güvenilmiyor

Bir short süre önce Limitless, Base'de yayına girdi.

Yakında, ekibi $NZT adlı bir memecoin ve 6 haftalık bir ganimet kutusu programı başlatacak.

Bunun da ötesinde, Limitless, birkaç popüler dApp'i erken benimseyenlere ganimet kutularını havadan dağıtıyor. Aerodrome, Friendtech ve bu @limitless.fi/limitless-live-on-base-lootbox-program-62d02d6214a3">blog gönderisinde bahsedilen diğer 9 protokol gibi projelerin kullanıcıları airdrop🪂 için uygundur

Kullanıcılar, sadece Limitless'ı kullanarak ganimet kutusu programında ek $NZT jetonları ve ganimet kutuları alabilirler.


3 hype dalgası

En büyük anlatılar 3 aşamada oluşur:

  • Her şeyden önce, birkaç akıllı para cüzdanı, yaklaşmakta olan potansiyel bir anlatı ile ilgili madeni paraları satın almaya başlar \
    (akıllı para, son derece deneyimli tüccarları ifade eder)Ardından,
  • küçük bir kitleye sahip birkaç X hesabı, X'teki bu anlatı için boğa tezi paylaşmaya başlar
  • Sonunda, herkes X'teki bu anlatı hakkında konuşmaya başlar ve bununla ilgili jetonlar hızla yükselir. Bu, kar almaya başlamak için iyi bir zaman

Peki bu bilgiyi kendi yararınıza nasıl kullanabilirsiniz?

Amacınız, herkes ve anneleri sosyal medya platformlarında kendileri için boğa durumu tartışmaya başlamadan önce her zaman yeni trendlere atlamak olmalıdır.

Gelecekteki anlatılara erken başlama şansınızı artırmanın birkaç yolu:

1. on-chain verileri kendi yararınıza kullanın

DeFillama (%100 ücretsizdir) gibi zincir üstü analitik platformları, DeFi ortaya çıkan trendleri keşfetmeyi kolaylaştırır.

Örneğin, avantaj elde etmek için DeFillama'yı şu şekilde kullanabilirsiniz:

  • DeFillama'ya gidin
  • DeFi → Genel Bakış'a tıklayın
  • Protokolleri son TVL büyümesine göre sıralamak için '1m Değişiklik'e tıklayın
  • , ardından TVL Aralığı'na tıklayın ve minimum 5 milyon - 10 milyon dolar seçin ve 'Filtre Uygula'yı seçin

Ardından DeFillama size son 30 gün içinde en hızlı büyüyen DeFi projelerini gösterecek.

Belirli bir kripto sektöründen (örneğin RWA'lar) birden fazla üst düzey protokolün çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü görürseniz, bu, o sektör etrafında bir anlatı oluştuğunun ve buna dikkat etme zamanının geldiğinin bir işareti olabilir.

2. Ağınızı oluşturun

"Ağınız net değerinizdir" sadece bir meme değildir.

Hafife alınan bir tavsiye, sosyal medya platformlarındaki diğer anlatı tüccarlarına ulaşmaya çalışmak ve onlarla güçlü ilişkiler kurmaktır.

Pompalanmadan önce bir anlatı veya belirteç hakkında konuşan kişileri bulmak için X'in Gelişmiş Arama işlevini kullanabilirsiniz. (bunun için aşağıdaki video eğitimine bakın)

Ne yaptıklarını biliyor gibi görünen birkaç kişi bulduktan sonra, bağlantı kurmak için onlara bir mesaj gönderin.

Bunu yaparsanız ve belki de onlara bir şekilde değer sunarsanız, iyiliğe karşılık verebilir ve ticaret fikirlerini sizinle paylaşmaya başlayabilirler.

Tek başınıza yapmaya çalışmayın. Bu, zor modda işlem yapmak gibidir.

3. Akıllı para cüzdanlarını izleyin

En karlı on-chain tüccarlarının ve yatırımcılarının cüzdanlarını izlemenin en kolay yolu Nansen gibi bir araç kullanmaktır.

Yine de Nansen ücretsiz değildir ve aylık abonelik ödemeyi gerektirir. Ancak Nansen olmadan bile Arkham gibi ücretsiz bir araç kullanarak akıllı para cüzdanlarını takip edebilirsiniz.

Arkham, on-chain işlemleri filtrelemek için gelişmiş bir filtreleme sistemine sahiptir.

Arkham ile, fiyatı patlamadan hemen önce belirli jetonları satın alan kişilerin on-chain cüzdanlarını kolayca bulabilirsiniz.

Sonunda onları bir izleme listesi ekleyebilir ve Debank veya Arkham gibi bir araç kullanarak on-chain etkinliklerini takip edebilirsiniz.

Bu izleme listesi birkaç cüzdan aynı tokeni veya aynı kripto sektöründen birden fazla proje tokenini satın almaya başladığında, bu tokenlere göz kulak olduğunuzdan emin olun.

Bir süre önce bu başlıkta Arkham ve Debank'ın nasıl kullanılacağını ele almıştım:


Kar almak

Çoğu anlatı aşağıdaki nedenlerden biri nedeniyle ortaya çıkar:

  • büyük beklenmedik haberler (örneğin, gerçek dünyadaki varlık anlatısına BlackRock'un tokenize fon lansmanı duyurusu neden oldu)
  • yaklaşan bir katalizör (örneğin, 2024'ün başlarındaki kripto yapay zeka anlatısı, yaklaşan NVIDIA'nın yapay zeka konferansına yönelik yüksek beklentiler tarafından ateşlendi)perakende
  • yutturmaca (GameFi, perakende tarafından sevilen bir anlatı örneğidir)

Ne tür bir anlatı ticareti yaptığınıza bağlı olarak, çıkış stratejiniz farklı olmalıdır.

Beklenmedik büyük haberlerin neden olduğu anlatılar için, ne zaman biteceklerini tahmin etmek genellikle zordur.

Ancak bunların çoğu sadece birkaç hafta sürer. Bunlarla işlem yaparken, tüm pozisyonunuzu bir kerede kapatmak yerine, yükselirken kademeli olarak kar elde etmenin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Devam edersek, yaklaşmakta olan katalizörlerle anlatıların imo ticareti yapmak daha kolaydır.

Çoğu durumda, bunlarla ilgili madeni paraların fiyatları, katalizör tarihinden sadece birkaç gün önce yerel bir zirveye ulaştı.

Daha önce de belirttiğim gibi, NVIDIA'nın yapay zeka konferansı, 1. çeyrekte yapay zeka belirteçleri etrafında yeni bir anlatının ortaya çıkmasına önemli ölçüde katkıda bulundu.

Birçok AI tokeni, konferansın başladığı gün veya birkaç gün önce 2024'teki en yüksek fiyat seviyelerine ulaştı. Ondan sonra dalmaya başladılar.

Böylece konferans bir haber satma etkinliğine dönüştü.

Katalizörlerin %90'ı aslında haber satma olaylarına dönüşüyor. Bunu göz önünde bulundurarak, belirli bir jetonu satın almanızı sağlayan katalizörden birkaç gün önce yoğun bir şekilde kar almanızı veya hatta tüm pozisyonunuzu kapatmanızı öneririm.

Perakende yutturmaca nedeniyle ortaya çıkan anlatılardan bahsetmişken, bunların çoğunun boğa döngüsünün sonuna kadar sürmesi muhtemeldir.

Tabii ki, hepsinin hem iniş hem de çıkış dönemleri olacak.

Ancak örneğin yapay zeka, perakende yatırımcılar tarafından anlaşılması ve sevilmesi kolay olduğu için tüm boğa pazarı için en iyi performans gösteren anlatı olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Özet

Psikoloji, kripto piyasasının ne zaman ve neden hareket ettiği konusunda büyük rol oynar ve oyun teorisi ve piyasa psikolojisinin anlaşılması biraz zaman alır.

Anlatı ticaretinden para kazanmaya başlamak istiyorsanız, önerdiğim bir şey daha çok az miktarda para ile anlatı ticaretine başlamaktır.

Portföy performansınızı zaman içinde takip edin ve hangi hataları yaptığınızı ve nasıl daha karlı hale gelebileceğinizi görün. İşe yarayan şeyleri daha çok, işe yaramayanları daha az yapın.

Ancak long bir süre boyunca sürekli olarak para kazandıktan sonra bahislerinizin boyutunu artırmayı düşünün.

Ticaret, servet oluşturmanıza yardımcı olabilir, ancak bu bir gecede öğrenebileceğiniz bir şey değildir.

Şimdilik bu kadar.

Umarım bu makaleyi faydalı bulmuşsunuzdur. Okuduğunuz için teşekkürler!

Bir dahaki sefere kadar,

DeFi Yatırımcı

Yasal Uyarı:

  1. Bu makale [THE DEFI INVESTOR] adresinden yeniden basılmıştır, Tüm telif hakları orijinal yazara aittir [THE DEFI INVESTOR]. Bu yeniden baskıya itirazlar varsa, lütfen Gate Learn ekibiyle iletişime geçin, derhal ilgileneceklerdir.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüş ve görüşler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılır. Bahsedilmediği sürece, tercüme edilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya intihal edilmesi yasaktır.

Anlatısal bir ticaret rehberi

Yeni BaşlayanJun 17, 2024
Bu makale, önemli piyasa katalizörlerini izlemek ve yüksek performanslı cüzdanları izlemek de dahil olmak üzere yeni trendleri keşfetmekten kar elde etmeye kadar bir kripto para anlatı ticaret stratejisi önermektedir.
Anlatısal bir ticaret rehberi

Neredeyse 3 yıldır anlatı ticareti yapıyorum.

Şüphesiz, kitlelerden önce ortaya çıkan trendlere bahse girmeyi başarırsanız, anlatı ticareti çok karlı olabilir.

Ancak aynı zamanda, bir trende çok geç atlarsanız mahvolabilirsiniz. Bu yüzden ticarete ilk başladığımda bir sürü para kaybettim.

Tüccarların %90'ının para kaybetmesinin bir nedeni var.

Kârlı olmak çok zaman, özveri ve sabır gerektirir.

Bu sayıda, kripto anlatı ticareti stratejimi ve kârınızı en üst düzeye çıkarmak için birkaç ipucunu ele almak istiyorum.

Hadi başlayalım 👇


The Narrative Trading Playbook

İlk başta, anlatı ticareti için genel oyun kitabı oldukça basit görünüyor:

  • Spot yaklaşan büyük bir kripto katalizörü
  • Bundan yararlanan ilgili paraları belirleyin
  • Onlara yatırım
  • yapın
  • Herkes onlar hakkında konuşmaya başladığında satış yapın

AI tokenlerinin fiyatı üzerinde büyük bir olumlu etkisi olan bir katalizör örneği, bu yılın başlarında Mart ayında gerçekleşen NVIDIA'nın AI konferansıdır.

Etkinliğe öncülük eden yapay zeka tokenleri son derece iyi performans gösterdi çünkü konferans sırasında bazı önemli yapay zeka haberlerinin düşüş olacağı tahmin ediliyordu. Bunun da ötesinde, Near Protocol gibi çeşitli kripto projelerinin ekipleri etkinliğe katıldı.

Konferanstan birkaç hafta önce NEAR veya diğer popüler AI coin'lerini satın almış olsaydınız, çok para kazanırdınız.

$NEAR fiyat performansı NVIDIA'nın yapay zeka konferansına lider

Coinmarketcal (kripto takvimleri) gibi platformlar, belirli tokenlerin fiyatlarını olumlu yönde etkileyebilecek yaklaşan katalizörleri bulmak için faydalı olabilir.

Yaklaşan katalizörlerin yanı sıra, beklenmedik büyük haberler de yeni bir anlatının oluşmasına yol açabilir.

Örneğin, bu yılın başlarında BlackRock , Ethereum günü tokenize fonunun lansmanını duyurdu. Bu haber, RWA sektöründe çok fazla heyecan yarattı ve birçok RWA coin'in fiyatı sonraki günlerde ikiye hatta üçe katlandı.

Geriye dönüp bakıldığında, anlatı ticareti yapmak kolay görünüyor. Ancak sorun şu ki, bir trende erken olup olmadığınızı söylemek çok zor olabilir.

Ve kriptoda zamanlama her şeydir.

Bu sayının ilerleyen bölümlerinde, ortaya çıkan trendlere erken gelme şansınızı artırmak için kullanabileceğiniz birkaç yöntemi ele alacağım.


Limitless ile Birlikte

KALDIRAÇ IÇIN UNISWAP MOMENTI

<

img src="https://s3.ap-northeast-1.amazonaws.com/gimg.gateimg.com/learn/290ea12b8eb60a1655bd78cd88835cef6d138c42.jpg" alt="">

Herhangi bir memecoin kaldıraçla ve tasfiye olmadan işlem yapabileceğinizi hayal edin.

Limitless, bunu mümkün kılan ilk protokol. Limitless, aşağıdakilerle risksiz varlık kaldıracı sağlayan yeni nesil bir kaldıraç platformudur:

  • tasfiye yok,
  • sınırsız işlem çifti
  • ,
  • pozitif toplam dinamikleri (Likidite Sağlayıcılar tüccarlara karşı işlem yapmıyor),
  • üçüncü taraf oracle'lara güvenilmiyor

Bir short süre önce Limitless, Base'de yayına girdi.

Yakında, ekibi $NZT adlı bir memecoin ve 6 haftalık bir ganimet kutusu programı başlatacak.

Bunun da ötesinde, Limitless, birkaç popüler dApp'i erken benimseyenlere ganimet kutularını havadan dağıtıyor. Aerodrome, Friendtech ve bu @limitless.fi/limitless-live-on-base-lootbox-program-62d02d6214a3">blog gönderisinde bahsedilen diğer 9 protokol gibi projelerin kullanıcıları airdrop🪂 için uygundur

Kullanıcılar, sadece Limitless'ı kullanarak ganimet kutusu programında ek $NZT jetonları ve ganimet kutuları alabilirler.


3 hype dalgası

En büyük anlatılar 3 aşamada oluşur:

  • Her şeyden önce, birkaç akıllı para cüzdanı, yaklaşmakta olan potansiyel bir anlatı ile ilgili madeni paraları satın almaya başlar \
    (akıllı para, son derece deneyimli tüccarları ifade eder)Ardından,
  • küçük bir kitleye sahip birkaç X hesabı, X'teki bu anlatı için boğa tezi paylaşmaya başlar
  • Sonunda, herkes X'teki bu anlatı hakkında konuşmaya başlar ve bununla ilgili jetonlar hızla yükselir. Bu, kar almaya başlamak için iyi bir zaman

Peki bu bilgiyi kendi yararınıza nasıl kullanabilirsiniz?

Amacınız, herkes ve anneleri sosyal medya platformlarında kendileri için boğa durumu tartışmaya başlamadan önce her zaman yeni trendlere atlamak olmalıdır.

Gelecekteki anlatılara erken başlama şansınızı artırmanın birkaç yolu:

1. on-chain verileri kendi yararınıza kullanın

DeFillama (%100 ücretsizdir) gibi zincir üstü analitik platformları, DeFi ortaya çıkan trendleri keşfetmeyi kolaylaştırır.

Örneğin, avantaj elde etmek için DeFillama'yı şu şekilde kullanabilirsiniz:

  • DeFillama'ya gidin
  • DeFi → Genel Bakış'a tıklayın
  • Protokolleri son TVL büyümesine göre sıralamak için '1m Değişiklik'e tıklayın
  • , ardından TVL Aralığı'na tıklayın ve minimum 5 milyon - 10 milyon dolar seçin ve 'Filtre Uygula'yı seçin

Ardından DeFillama size son 30 gün içinde en hızlı büyüyen DeFi projelerini gösterecek.

Belirli bir kripto sektöründen (örneğin RWA'lar) birden fazla üst düzey protokolün çok hızlı bir şekilde büyüdüğünü görürseniz, bu, o sektör etrafında bir anlatı oluştuğunun ve buna dikkat etme zamanının geldiğinin bir işareti olabilir.

2. Ağınızı oluşturun

"Ağınız net değerinizdir" sadece bir meme değildir.

Hafife alınan bir tavsiye, sosyal medya platformlarındaki diğer anlatı tüccarlarına ulaşmaya çalışmak ve onlarla güçlü ilişkiler kurmaktır.

Pompalanmadan önce bir anlatı veya belirteç hakkında konuşan kişileri bulmak için X'in Gelişmiş Arama işlevini kullanabilirsiniz. (bunun için aşağıdaki video eğitimine bakın)

Ne yaptıklarını biliyor gibi görünen birkaç kişi bulduktan sonra, bağlantı kurmak için onlara bir mesaj gönderin.

Bunu yaparsanız ve belki de onlara bir şekilde değer sunarsanız, iyiliğe karşılık verebilir ve ticaret fikirlerini sizinle paylaşmaya başlayabilirler.

Tek başınıza yapmaya çalışmayın. Bu, zor modda işlem yapmak gibidir.

3. Akıllı para cüzdanlarını izleyin

En karlı on-chain tüccarlarının ve yatırımcılarının cüzdanlarını izlemenin en kolay yolu Nansen gibi bir araç kullanmaktır.

Yine de Nansen ücretsiz değildir ve aylık abonelik ödemeyi gerektirir. Ancak Nansen olmadan bile Arkham gibi ücretsiz bir araç kullanarak akıllı para cüzdanlarını takip edebilirsiniz.

Arkham, on-chain işlemleri filtrelemek için gelişmiş bir filtreleme sistemine sahiptir.

Arkham ile, fiyatı patlamadan hemen önce belirli jetonları satın alan kişilerin on-chain cüzdanlarını kolayca bulabilirsiniz.

Sonunda onları bir izleme listesi ekleyebilir ve Debank veya Arkham gibi bir araç kullanarak on-chain etkinliklerini takip edebilirsiniz.

Bu izleme listesi birkaç cüzdan aynı tokeni veya aynı kripto sektöründen birden fazla proje tokenini satın almaya başladığında, bu tokenlere göz kulak olduğunuzdan emin olun.

Bir süre önce bu başlıkta Arkham ve Debank'ın nasıl kullanılacağını ele almıştım:


Kar almak

Çoğu anlatı aşağıdaki nedenlerden biri nedeniyle ortaya çıkar:

  • büyük beklenmedik haberler (örneğin, gerçek dünyadaki varlık anlatısına BlackRock'un tokenize fon lansmanı duyurusu neden oldu)
  • yaklaşan bir katalizör (örneğin, 2024'ün başlarındaki kripto yapay zeka anlatısı, yaklaşan NVIDIA'nın yapay zeka konferansına yönelik yüksek beklentiler tarafından ateşlendi)perakende
  • yutturmaca (GameFi, perakende tarafından sevilen bir anlatı örneğidir)

Ne tür bir anlatı ticareti yaptığınıza bağlı olarak, çıkış stratejiniz farklı olmalıdır.

Beklenmedik büyük haberlerin neden olduğu anlatılar için, ne zaman biteceklerini tahmin etmek genellikle zordur.

Ancak bunların çoğu sadece birkaç hafta sürer. Bunlarla işlem yaparken, tüm pozisyonunuzu bir kerede kapatmak yerine, yükselirken kademeli olarak kar elde etmenin daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

Devam edersek, yaklaşmakta olan katalizörlerle anlatıların imo ticareti yapmak daha kolaydır.

Çoğu durumda, bunlarla ilgili madeni paraların fiyatları, katalizör tarihinden sadece birkaç gün önce yerel bir zirveye ulaştı.

Daha önce de belirttiğim gibi, NVIDIA'nın yapay zeka konferansı, 1. çeyrekte yapay zeka belirteçleri etrafında yeni bir anlatının ortaya çıkmasına önemli ölçüde katkıda bulundu.

Birçok AI tokeni, konferansın başladığı gün veya birkaç gün önce 2024'teki en yüksek fiyat seviyelerine ulaştı. Ondan sonra dalmaya başladılar.

Böylece konferans bir haber satma etkinliğine dönüştü.

Katalizörlerin %90'ı aslında haber satma olaylarına dönüşüyor. Bunu göz önünde bulundurarak, belirli bir jetonu satın almanızı sağlayan katalizörden birkaç gün önce yoğun bir şekilde kar almanızı veya hatta tüm pozisyonunuzu kapatmanızı öneririm.

Perakende yutturmaca nedeniyle ortaya çıkan anlatılardan bahsetmişken, bunların çoğunun boğa döngüsünün sonuna kadar sürmesi muhtemeldir.

Tabii ki, hepsinin hem iniş hem de çıkış dönemleri olacak.

Ancak örneğin yapay zeka, perakende yatırımcılar tarafından anlaşılması ve sevilmesi kolay olduğu için tüm boğa pazarı için en iyi performans gösteren anlatı olmaya devam edecek gibi görünüyor.

Özet

Psikoloji, kripto piyasasının ne zaman ve neden hareket ettiği konusunda büyük rol oynar ve oyun teorisi ve piyasa psikolojisinin anlaşılması biraz zaman alır.

Anlatı ticaretinden para kazanmaya başlamak istiyorsanız, önerdiğim bir şey daha çok az miktarda para ile anlatı ticaretine başlamaktır.

Portföy performansınızı zaman içinde takip edin ve hangi hataları yaptığınızı ve nasıl daha karlı hale gelebileceğinizi görün. İşe yarayan şeyleri daha çok, işe yaramayanları daha az yapın.

Ancak long bir süre boyunca sürekli olarak para kazandıktan sonra bahislerinizin boyutunu artırmayı düşünün.

Ticaret, servet oluşturmanıza yardımcı olabilir, ancak bu bir gecede öğrenebileceğiniz bir şey değildir.

Şimdilik bu kadar.

Umarım bu makaleyi faydalı bulmuşsunuzdur. Okuduğunuz için teşekkürler!

Bir dahaki sefere kadar,

DeFi Yatırımcı

Yasal Uyarı:

  1. Bu makale [THE DEFI INVESTOR] adresinden yeniden basılmıştır, Tüm telif hakları orijinal yazara aittir [THE DEFI INVESTOR]. Bu yeniden baskıya itirazlar varsa, lütfen Gate Learn ekibiyle iletişime geçin, derhal ilgileneceklerdir.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüş ve görüşler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılır. Bahsedilmediği sürece, tercüme edilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya intihal edilmesi yasaktır.
Bắt đầu giao dịch
Đăng ký và giao dịch để nhận phần thưởng USDTEST trị giá
$100
$5500