MT Capital Araştırma Raporu: Bitcoin'in yerel stablecoin protokolünün öncüsü bitSmiley

Yeni BaşlayanFeb 06, 2024
Bu makale, merkezi olmayan bir borç verme iş modeliyle birleştirilmiş stabilcoin'i Bitcoin ekosisteminin "MakerDAO + Compound" olarak da bilinen bitSmiley'i tanıtmaktadır.
MT Capital Araştırma Raporu: Bitcoin'in yerel stablecoin protokolünün öncüsü bitSmiley

Tanıtım:

Bu makalede, merkezi olmayan bir borç verme iş modeliyle birleştirilmiş stablecoin'i olan ve Bitcoin ekosisteminin "MakerDAO + Bileşiği" olarak da bilinen bitSmiley tanıtılmaktadır.

bitSmiley, BTC ekosisteminin stabilcoin piyasasındaki boşluğu dolduruyor

Geçen yılın ikinci yarısından bu yana, NFT'lerin popülaritesi Bitcoin ağına büyük miktarda fon ve kullanıcı trafiği getirerek Bitcoin ekosisteminin gelişmesini sağladı. NFT işlemlerine yönelik talep, çok sayıda Bitcoin cüzdanı ve NFT ticaret piyasası altyapısı ortaya çıkarmıştır. Bitcoin ağ işlem hacmindeki sınırlamalar ve yüksek Gaz maliyetleri de geliştiricilerin Bitcoin ölçeklenebilirlik yoluna odaklanmasına yol açmıştır. Büyük miktarda fon biriktiren NFT'lerin yeni kullanım alanları ve yatırım senaryoları bulması gerekiyor ve ekosistemin geri kalanı da NFT'lerin yükselişinin getirilerini yakalamaya hevesli. Bu nedenle, sürekli bir çapraz zincir proje akışı söz konusudur.

Bugün, genel Bitcoin ekosistemi hala çok erken aşamalarında olmasına rağmen, pazardaki boşluğu doldurmak için bir grup yüksek kaliteli altyapı ortaya çıkmıştır. Örneğin:

  • Cüzdanlar: Unisat, Alby, OKX Wallet, Wizz Wallet....
  • Ticaret piyasaları: Unisat, OKX BRC20 Market, idclub, Dotswap swap, Alex lab....
  • L2 / Ölçeklenebilirlik:B^2 Ağı、Merlin Zinciri、BounceBit、BEVM、Bison Labs、SatoshiVM....
  • Köprüler:MultiBit、TeleportDAO、Ordinifinity、Ordbridge....
  • DA:Nubit、B^2 Network、Babylon....

kaynak:MT Capital

Bitcoin ekosisteminin popülaritesi Ethereum'un DeFi Summer'ını anımsatıyor. Bununla birlikte, bununla karşılaştırıldığında, mevcut Bitcoin ekosistemi DEX, Lending ve Stablecoin projelerinde hala ciddi şekilde eksiktir. Özellikle DeFi alanında, Bitcoin'in yerel sabit coin piyasasında hala çok fazla boşluk var. BTC L2'nin kademeli olarak piyasaya sürülmesiyle birlikte, L2 ekosisteminin BTC DeFi kaldıracından yararlanmak ve Bitcoin ana ağ fonlarının likiditesini serbest bırakmak için sabit coinlere ihtiyacı vardır. Altcoin çılgınlığı yavaş yavaş azaldıkça ve piyasa daha rasyonel hale geldikçe, Bitcoin ağında kalan fonların da büyüme ve kullanım için yeni yollar bulması gerekiyor ve sabit coinler şüphesiz en iyi seçim. Bu nedenle, Bitcoin ekosistemi içinde bitRC-20 formatındaki ilk BTC tabanlı aşırı teminatlı stabilcoin projesi olan bitSmiley'e de gözümüzü diktik. bitSmiley'in BTC ekosisteminin stablecoin piyasasındaki boşluğu doldurması ve yeni BTC ekosistemi dalgasının temel bir bileşeni olması bekleniyor.

BTC'nin "MakerDAO + Bileşiği"

bitSmiley iki temel bileşenden oluşur: bitUSD, aşırı teminatlı BTC'ye dayalı olarak basılan stabilcoin ve bitUSD'nin üzerine inşa edilen merkezi olmayan borç verme platformu bitLending. Stabilcoin ve merkezi olmayan kredilendirmeyi birleştiren iş modeli, Bitcoin ekosisteminin "MakerDAO + Bileşiği" olarak da adlandırılır.

bitUSD

bitUSD, bitSmiley ekosisteminin çekirdeğidir. Brc-20'nin sınırlı işlevselliği nedeniyle, bir stablecoin'in iş gereksinimlerini karşılamak için bitSmiley ekibi Brc-20 protokolünü daha da optimize etti ve bitRC-20 adlı gelişmiş bir sürümü tanıttı. bitRC-20, Brc-20 ile geriye dönük olarak uyumludur ve stabilcoin basma ve yakma ihtiyaçlarını karşılamak için Mint ve Burn gibi yeni işlemler ekler.

bitUSD'nin genel para basma mantığı MakerDAO'ya benzer. İlk olarak, kullanıcıların Bitcoin ana ağında BTC'yi aşırı teminatlandırması gerekir. Ardından, kahin bilgileri L'ye iletecektir. L2'de konuşlandırılan bitSmileyDAO, kahin bilgilerini alıp doğrulayacak ve ardından Mint bitUSD bilgilerini Bitcoin ana ağındaki doğrulayıcılara iletecek ve böylece Bitcoin ana ağında bitUSD'nin basılmasını sağlayacaktır.

Kefaretin mantığı para basmanın mantığına benzer. Kullanıcı teminatı geri aldıktan sonra, ilgili bitUSD de imha edilecektir.

Kredi-değer (LTV) oranının eşiğin altında olduğu bir durum varsa, bitSmiley ayrıca teminat varlıklarını açık artırmaya çıkararak bir tasfiye süreci başlatacaktır. MakerDAO'nun tasfiye mekanizmasına benzer şekilde, bitSmiley'in tasfiyesi de yüksek bir teklifle başlayıp kademeli olarak azalan Hollanda açık artırma formatını kullanacaktır. bitSmiley ayrıca genel sistemin güvenliğini sağlamak için sabit ücret gelirinin ve açık artırma gelirinin %90'ını tasfiye tamponu olarak kullanacaktır. Buna ek olarak, tasfiye tamponu borcu dengelemek için yeterli olmadığında, bitSmiley platformun gelecekteki gelirini borç ihaleleri için teminat olarak kullanacak, böylece kötü borçların minimum düzeyde oluşmasını ve aşırı piyasa dalgalanmalarının platforma verdiği zarara karşı daha iyi direnç gösterilmesini sağlayacaktır.

MakerDAO'nun merkezi olmayan aşırı teminatlı stablecoin'inin uygulama yaklaşımı piyasa tarafından onaylanmıştır. bitSmiley, MakerDAO'nun uygulama yaklaşımını akıllıca referans alarak token standartları ve tasfiye mekanizmalarında daha rafine yenilikler yaptı ve böylece Bitcoin ekosistemindeki stablecoin piyasası talebini daha iyi karşıladı.

bitLending

Sabit coinlere olan talebin yanı sıra bitSmiley, Bitcoin kullanıcıları arasında likidite ödünç alma ihtiyacını da fark etti. Bu nedenle bitSmiley, Bitcoin'e özgü merkezi olmayan borç verme hizmetleri sunabilmektedir.

bitLending'in uygulanması, ekosistemdeki diğer eşler arası borç verme protokollerine benzer. Kredi verenler bitLending'de, sağlamak istedikleri bitRC-20 token türü, token miktarı, kredi süresi ve kredi faiz oranı dahil olmak üzere kredi teklifleri yayınlayabilirler. Borçlular istenen teklifi kabul etmeyi seçebilirler. Eşleşme yapıldıktan sonra, bitLending fon transferi için çok imzalı bir adres oluşturacaktır. Borçluların ve kredi verenlerin varlıklarını çoklu imza adresine aktarmaları ve ağ mutabakat onayı almaları gerekir. Onaylandıktan sonra, borçlu krediyi geri çekebilir.

Bitcoin ağının uzun blok süresi sınırlaması nedeniyle bitLending, diğer borç verme protokolleri gibi oracle'lara dayalı likidasyon gerçekleştiremez. Borçlunun teminat varlıklarının fiyatı önemli ölçüde düşerse, borçlu krediyi geri ödemeyi reddedebilir ve bu da borç veren için önemli kayıplara neden olabilir. Bu sorunu çözmek için bitLending kredi sigortası sunuyor. Hem borç alan hem de borç veren, kredi fonlarını ve teminatı transfer etmeden önce çoklu imza adresine bir sigorta ücreti transfer etmelidir. Kefil, çoklu imza adresinde sigorta ücretini alabilir ve borçlu için kayıpları garanti etmeyi seçebilir. Borçlu temerrüde düştüğünde, çoklu imza adresindeki fonlar borç verene tazminat ödemek için kullanılacak ve böylece borç verenin çıkarları korunacaktır.

Protokol olgunlaştıkça bitSmiley, bitLending'in borç verme mekanizmasını daha da optimize etmeyi, bitLending'in sipariş bölme ve birleştirmeyi desteklemesini sağlamayı ve böylece sermaye verimliliğini daha da artırmayı planlıyor. Buna ek olarak bitSmiley, bitLending için CDS kredi temerrüt takası ürünleri sunmayı ve Bitcoin ekosistemine daha karmaşık finansal oyunlar getirmeyi de planlıyor.

Özetle, bitSmiley yalnızca sabit coinleri ve borç verme oyunlarını DeFi ekosistemine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda Bitcoin ağının benzersizliğine dayalı olarak sabit coinleri ve borç verme protokollerini daha rafine bir şekilde optimize ediyor. BTC L2'nin uygulanması ve bitSmiley'in işinin kademeli olarak olgunlaşmasıyla birlikte, bitSmiley'in stabilcoin ve borç vermenin entegre oyununun Bitcoin ağının likidite merkezi haline gelmesi, likiditeyi daha da toplaması ve fon kullanımının verimliliğini artırması ve Bitcoin ağına canlılık katması bekleniyor. bitSmiley'nin ilk hamle avantajı, bitUSD'yi Bitcoin ağında değer değişimi için sabit para birimi haline getirebilir ve ağ avantajını sürekli genişleterek kendi ekolojik bariyerini oluşturabilir ve böylece diğer ürünlere karşı boyut azaltma saldırısı gerçekleştirebilir.

Son gelişmeler

bitSmiley'nin yüksek kaliteli kurucu ekibi ve mükemmel ürün yeteneklerine ek olarak, bitSmiley'nin pazar tanıtımı, ivme yaratma ve etkinlik operasyonundaki gücü de göz ardı edilmemelidir. Son zamanlarda, bitSmiley tanıtım çabalarını artırıyor ve Twitter'da fon sağlayan kurumları ve ortaklarını aktif olarak tanıtıyor. Ayrıca AMA ve Twitter Spaces organizasyonlarına da aktif olarak katılmaktadır. Toplulukta bitSmiley ile ilgili tartışmalar ve bitSmiley'e ilgi gösteren kullanıcı sayısı giderek arttı. Topluluk bağlılığını daha da artırmak, erken destekçileri ödüllendirmek ve daha fazla yeni kullanıcı çekmek için bitSmiley bir dizi NFT etkinliği de başlattı.

İlk olarak bitSmiley, özellikle Bitcoin OG'lerine ve sektör liderlerine dağıtılmak üzere 100 OG NFT'den oluşan sınırlı sayıda bitDisc-Gold'u piyasaya sürdü. bitDisc-Gold sahibi kullanıcılar özel Bitcoin OG Club'a davet edilecek ve bitSmiley ürünlerinin tamamına ve gelecekteki avantajlara öncelikli erişime sahip olacaklar.

İkinci olarak bitSmiley, düzenli kullanıcılara, ilk destekçilere ve katkıda bulunanlara geri vermek için 10.000 bitDisc-Black NFT'nin sınırlı sayıda üretimini de başlattı. bitDisc-Black NFT'lere sahip olan kullanıcılar, bitSmiley ürünlerini deneyimlemek için öncelikli erişime sahip olacak ve potansiyel airdrop'lar ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi avantaj elde edecekler.

Şu anda bitSmiley, 1999 ilk topluluk takipçisinin anlık görüntülerini almıştır ve kalan beyaz liste sonraki faaliyetler yoluyla dağıtılacaktır. Twitter'daki KOL'lar da beyaz listeden retweet ve çekim yapmak için faaliyetlere başladı. Buna ek olarak, bitSmiley yeni bir Discord aktif kullanıcı beyaz liste çekilişi başlattı. Kullanıcılar bitSmiley'in Discord topluluğuna katılabilir, aktif olarak mesaj bırakabilir ve beyaz liste yeterlilikleri için çaba gösterebilir.

Özet

Derinlemesine araştırma ve analizlerin ardından MT Capital, bitSmiley'in gelişim potansiyeli konusunda oldukça iyimser ve son finansman turuna katıldı. bitSmiley, Bitcoin ekosistemindeki boş stabilcoin piyasası ve borç verme ürünleri hakkında keskin görüşlere sahiptir. Yenilikçi yerel Bitcoin aşırı teminatlı sabit paraları ve merkezi olmayan eşler arası borç verme ürünlerini piyasaya sürerek ürünler ve pazar arasında mükemmel uyumu başarıyla sağladılar (Ürün Pazar Uyumu). Buna ek olarak, bitSmiley'in sabit coinleri Bitcoin ağı için yeni bir değer sabitleme standardı ve değer değişim aracı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda borç verme ürünleri de bu sabit coinler için yeni uygulama senaryoları ve değer alanları açıyor. Piyasadaki ilk hamle avantajıyla bitSmiley'in hızlı bir şekilde güçlü bir ekolojik bariyer oluşturacağına ve sabit coin ve borç verme ürünlerinin benzersiz kombinasyonuyla Bitcoin ekosisteminde lider bir DeFi ürünü haline geleceğine inanıyoruz.

Sorumluluk Reddi:

  1. Bu makale[aicoin]'den yeniden basılmıştır. Tüm telif hakları orijinal yazara[Severin] aittir. Bu baskıya itirazınız varsa, lütfen Gate Learn ekibiyle iletişime geçin, onlar bu konuyu derhal ele alacaklardır.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüş ve fikirler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirisi Gate Learn ekibi tarafından yapılmaktadır. Belirtilmediği sürece, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya intihal edilmesi yasaktır.

MT Capital Araştırma Raporu: Bitcoin'in yerel stablecoin protokolünün öncüsü bitSmiley

Yeni BaşlayanFeb 06, 2024
Bu makale, merkezi olmayan bir borç verme iş modeliyle birleştirilmiş stabilcoin'i Bitcoin ekosisteminin "MakerDAO + Compound" olarak da bilinen bitSmiley'i tanıtmaktadır.
MT Capital Araştırma Raporu: Bitcoin'in yerel stablecoin protokolünün öncüsü bitSmiley

Tanıtım:

Bu makalede, merkezi olmayan bir borç verme iş modeliyle birleştirilmiş stablecoin'i olan ve Bitcoin ekosisteminin "MakerDAO + Bileşiği" olarak da bilinen bitSmiley tanıtılmaktadır.

bitSmiley, BTC ekosisteminin stabilcoin piyasasındaki boşluğu dolduruyor

Geçen yılın ikinci yarısından bu yana, NFT'lerin popülaritesi Bitcoin ağına büyük miktarda fon ve kullanıcı trafiği getirerek Bitcoin ekosisteminin gelişmesini sağladı. NFT işlemlerine yönelik talep, çok sayıda Bitcoin cüzdanı ve NFT ticaret piyasası altyapısı ortaya çıkarmıştır. Bitcoin ağ işlem hacmindeki sınırlamalar ve yüksek Gaz maliyetleri de geliştiricilerin Bitcoin ölçeklenebilirlik yoluna odaklanmasına yol açmıştır. Büyük miktarda fon biriktiren NFT'lerin yeni kullanım alanları ve yatırım senaryoları bulması gerekiyor ve ekosistemin geri kalanı da NFT'lerin yükselişinin getirilerini yakalamaya hevesli. Bu nedenle, sürekli bir çapraz zincir proje akışı söz konusudur.

Bugün, genel Bitcoin ekosistemi hala çok erken aşamalarında olmasına rağmen, pazardaki boşluğu doldurmak için bir grup yüksek kaliteli altyapı ortaya çıkmıştır. Örneğin:

  • Cüzdanlar: Unisat, Alby, OKX Wallet, Wizz Wallet....
  • Ticaret piyasaları: Unisat, OKX BRC20 Market, idclub, Dotswap swap, Alex lab....
  • L2 / Ölçeklenebilirlik:B^2 Ağı、Merlin Zinciri、BounceBit、BEVM、Bison Labs、SatoshiVM....
  • Köprüler:MultiBit、TeleportDAO、Ordinifinity、Ordbridge....
  • DA:Nubit、B^2 Network、Babylon....

kaynak:MT Capital

Bitcoin ekosisteminin popülaritesi Ethereum'un DeFi Summer'ını anımsatıyor. Bununla birlikte, bununla karşılaştırıldığında, mevcut Bitcoin ekosistemi DEX, Lending ve Stablecoin projelerinde hala ciddi şekilde eksiktir. Özellikle DeFi alanında, Bitcoin'in yerel sabit coin piyasasında hala çok fazla boşluk var. BTC L2'nin kademeli olarak piyasaya sürülmesiyle birlikte, L2 ekosisteminin BTC DeFi kaldıracından yararlanmak ve Bitcoin ana ağ fonlarının likiditesini serbest bırakmak için sabit coinlere ihtiyacı vardır. Altcoin çılgınlığı yavaş yavaş azaldıkça ve piyasa daha rasyonel hale geldikçe, Bitcoin ağında kalan fonların da büyüme ve kullanım için yeni yollar bulması gerekiyor ve sabit coinler şüphesiz en iyi seçim. Bu nedenle, Bitcoin ekosistemi içinde bitRC-20 formatındaki ilk BTC tabanlı aşırı teminatlı stabilcoin projesi olan bitSmiley'e de gözümüzü diktik. bitSmiley'in BTC ekosisteminin stablecoin piyasasındaki boşluğu doldurması ve yeni BTC ekosistemi dalgasının temel bir bileşeni olması bekleniyor.

BTC'nin "MakerDAO + Bileşiği"

bitSmiley iki temel bileşenden oluşur: bitUSD, aşırı teminatlı BTC'ye dayalı olarak basılan stabilcoin ve bitUSD'nin üzerine inşa edilen merkezi olmayan borç verme platformu bitLending. Stabilcoin ve merkezi olmayan kredilendirmeyi birleştiren iş modeli, Bitcoin ekosisteminin "MakerDAO + Bileşiği" olarak da adlandırılır.

bitUSD

bitUSD, bitSmiley ekosisteminin çekirdeğidir. Brc-20'nin sınırlı işlevselliği nedeniyle, bir stablecoin'in iş gereksinimlerini karşılamak için bitSmiley ekibi Brc-20 protokolünü daha da optimize etti ve bitRC-20 adlı gelişmiş bir sürümü tanıttı. bitRC-20, Brc-20 ile geriye dönük olarak uyumludur ve stabilcoin basma ve yakma ihtiyaçlarını karşılamak için Mint ve Burn gibi yeni işlemler ekler.

bitUSD'nin genel para basma mantığı MakerDAO'ya benzer. İlk olarak, kullanıcıların Bitcoin ana ağında BTC'yi aşırı teminatlandırması gerekir. Ardından, kahin bilgileri L'ye iletecektir. L2'de konuşlandırılan bitSmileyDAO, kahin bilgilerini alıp doğrulayacak ve ardından Mint bitUSD bilgilerini Bitcoin ana ağındaki doğrulayıcılara iletecek ve böylece Bitcoin ana ağında bitUSD'nin basılmasını sağlayacaktır.

Kefaretin mantığı para basmanın mantığına benzer. Kullanıcı teminatı geri aldıktan sonra, ilgili bitUSD de imha edilecektir.

Kredi-değer (LTV) oranının eşiğin altında olduğu bir durum varsa, bitSmiley ayrıca teminat varlıklarını açık artırmaya çıkararak bir tasfiye süreci başlatacaktır. MakerDAO'nun tasfiye mekanizmasına benzer şekilde, bitSmiley'in tasfiyesi de yüksek bir teklifle başlayıp kademeli olarak azalan Hollanda açık artırma formatını kullanacaktır. bitSmiley ayrıca genel sistemin güvenliğini sağlamak için sabit ücret gelirinin ve açık artırma gelirinin %90'ını tasfiye tamponu olarak kullanacaktır. Buna ek olarak, tasfiye tamponu borcu dengelemek için yeterli olmadığında, bitSmiley platformun gelecekteki gelirini borç ihaleleri için teminat olarak kullanacak, böylece kötü borçların minimum düzeyde oluşmasını ve aşırı piyasa dalgalanmalarının platforma verdiği zarara karşı daha iyi direnç gösterilmesini sağlayacaktır.

MakerDAO'nun merkezi olmayan aşırı teminatlı stablecoin'inin uygulama yaklaşımı piyasa tarafından onaylanmıştır. bitSmiley, MakerDAO'nun uygulama yaklaşımını akıllıca referans alarak token standartları ve tasfiye mekanizmalarında daha rafine yenilikler yaptı ve böylece Bitcoin ekosistemindeki stablecoin piyasası talebini daha iyi karşıladı.

bitLending

Sabit coinlere olan talebin yanı sıra bitSmiley, Bitcoin kullanıcıları arasında likidite ödünç alma ihtiyacını da fark etti. Bu nedenle bitSmiley, Bitcoin'e özgü merkezi olmayan borç verme hizmetleri sunabilmektedir.

bitLending'in uygulanması, ekosistemdeki diğer eşler arası borç verme protokollerine benzer. Kredi verenler bitLending'de, sağlamak istedikleri bitRC-20 token türü, token miktarı, kredi süresi ve kredi faiz oranı dahil olmak üzere kredi teklifleri yayınlayabilirler. Borçlular istenen teklifi kabul etmeyi seçebilirler. Eşleşme yapıldıktan sonra, bitLending fon transferi için çok imzalı bir adres oluşturacaktır. Borçluların ve kredi verenlerin varlıklarını çoklu imza adresine aktarmaları ve ağ mutabakat onayı almaları gerekir. Onaylandıktan sonra, borçlu krediyi geri çekebilir.

Bitcoin ağının uzun blok süresi sınırlaması nedeniyle bitLending, diğer borç verme protokolleri gibi oracle'lara dayalı likidasyon gerçekleştiremez. Borçlunun teminat varlıklarının fiyatı önemli ölçüde düşerse, borçlu krediyi geri ödemeyi reddedebilir ve bu da borç veren için önemli kayıplara neden olabilir. Bu sorunu çözmek için bitLending kredi sigortası sunuyor. Hem borç alan hem de borç veren, kredi fonlarını ve teminatı transfer etmeden önce çoklu imza adresine bir sigorta ücreti transfer etmelidir. Kefil, çoklu imza adresinde sigorta ücretini alabilir ve borçlu için kayıpları garanti etmeyi seçebilir. Borçlu temerrüde düştüğünde, çoklu imza adresindeki fonlar borç verene tazminat ödemek için kullanılacak ve böylece borç verenin çıkarları korunacaktır.

Protokol olgunlaştıkça bitSmiley, bitLending'in borç verme mekanizmasını daha da optimize etmeyi, bitLending'in sipariş bölme ve birleştirmeyi desteklemesini sağlamayı ve böylece sermaye verimliliğini daha da artırmayı planlıyor. Buna ek olarak bitSmiley, bitLending için CDS kredi temerrüt takası ürünleri sunmayı ve Bitcoin ekosistemine daha karmaşık finansal oyunlar getirmeyi de planlıyor.

Özetle, bitSmiley yalnızca sabit coinleri ve borç verme oyunlarını DeFi ekosistemine getirmekle kalmıyor, aynı zamanda Bitcoin ağının benzersizliğine dayalı olarak sabit coinleri ve borç verme protokollerini daha rafine bir şekilde optimize ediyor. BTC L2'nin uygulanması ve bitSmiley'in işinin kademeli olarak olgunlaşmasıyla birlikte, bitSmiley'in stabilcoin ve borç vermenin entegre oyununun Bitcoin ağının likidite merkezi haline gelmesi, likiditeyi daha da toplaması ve fon kullanımının verimliliğini artırması ve Bitcoin ağına canlılık katması bekleniyor. bitSmiley'nin ilk hamle avantajı, bitUSD'yi Bitcoin ağında değer değişimi için sabit para birimi haline getirebilir ve ağ avantajını sürekli genişleterek kendi ekolojik bariyerini oluşturabilir ve böylece diğer ürünlere karşı boyut azaltma saldırısı gerçekleştirebilir.

Son gelişmeler

bitSmiley'nin yüksek kaliteli kurucu ekibi ve mükemmel ürün yeteneklerine ek olarak, bitSmiley'nin pazar tanıtımı, ivme yaratma ve etkinlik operasyonundaki gücü de göz ardı edilmemelidir. Son zamanlarda, bitSmiley tanıtım çabalarını artırıyor ve Twitter'da fon sağlayan kurumları ve ortaklarını aktif olarak tanıtıyor. Ayrıca AMA ve Twitter Spaces organizasyonlarına da aktif olarak katılmaktadır. Toplulukta bitSmiley ile ilgili tartışmalar ve bitSmiley'e ilgi gösteren kullanıcı sayısı giderek arttı. Topluluk bağlılığını daha da artırmak, erken destekçileri ödüllendirmek ve daha fazla yeni kullanıcı çekmek için bitSmiley bir dizi NFT etkinliği de başlattı.

İlk olarak bitSmiley, özellikle Bitcoin OG'lerine ve sektör liderlerine dağıtılmak üzere 100 OG NFT'den oluşan sınırlı sayıda bitDisc-Gold'u piyasaya sürdü. bitDisc-Gold sahibi kullanıcılar özel Bitcoin OG Club'a davet edilecek ve bitSmiley ürünlerinin tamamına ve gelecekteki avantajlara öncelikli erişime sahip olacaklar.

İkinci olarak bitSmiley, düzenli kullanıcılara, ilk destekçilere ve katkıda bulunanlara geri vermek için 10.000 bitDisc-Black NFT'nin sınırlı sayıda üretimini de başlattı. bitDisc-Black NFT'lere sahip olan kullanıcılar, bitSmiley ürünlerini deneyimlemek için öncelikli erişime sahip olacak ve potansiyel airdrop'lar ve daha fazlası dahil olmak üzere bir dizi avantaj elde edecekler.

Şu anda bitSmiley, 1999 ilk topluluk takipçisinin anlık görüntülerini almıştır ve kalan beyaz liste sonraki faaliyetler yoluyla dağıtılacaktır. Twitter'daki KOL'lar da beyaz listeden retweet ve çekim yapmak için faaliyetlere başladı. Buna ek olarak, bitSmiley yeni bir Discord aktif kullanıcı beyaz liste çekilişi başlattı. Kullanıcılar bitSmiley'in Discord topluluğuna katılabilir, aktif olarak mesaj bırakabilir ve beyaz liste yeterlilikleri için çaba gösterebilir.

Özet

Derinlemesine araştırma ve analizlerin ardından MT Capital, bitSmiley'in gelişim potansiyeli konusunda oldukça iyimser ve son finansman turuna katıldı. bitSmiley, Bitcoin ekosistemindeki boş stabilcoin piyasası ve borç verme ürünleri hakkında keskin görüşlere sahiptir. Yenilikçi yerel Bitcoin aşırı teminatlı sabit paraları ve merkezi olmayan eşler arası borç verme ürünlerini piyasaya sürerek ürünler ve pazar arasında mükemmel uyumu başarıyla sağladılar (Ürün Pazar Uyumu). Buna ek olarak, bitSmiley'in sabit coinleri Bitcoin ağı için yeni bir değer sabitleme standardı ve değer değişim aracı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda borç verme ürünleri de bu sabit coinler için yeni uygulama senaryoları ve değer alanları açıyor. Piyasadaki ilk hamle avantajıyla bitSmiley'in hızlı bir şekilde güçlü bir ekolojik bariyer oluşturacağına ve sabit coin ve borç verme ürünlerinin benzersiz kombinasyonuyla Bitcoin ekosisteminde lider bir DeFi ürünü haline geleceğine inanıyoruz.

Sorumluluk Reddi:

  1. Bu makale[aicoin]'den yeniden basılmıştır. Tüm telif hakları orijinal yazara[Severin] aittir. Bu baskıya itirazınız varsa, lütfen Gate Learn ekibiyle iletişime geçin, onlar bu konuyu derhal ele alacaklardır.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüş ve fikirler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirisi Gate Learn ekibi tarafından yapılmaktadır. Belirtilmediği sürece, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya intihal edilmesi yasaktır.
Розпочати зараз
Зареєструйтеся та отримайте ваучер на
$100
!