Magic Eden: Solana'nın NFT Pazar Yeri nedir?

Yeni BaşlayanNov 21, 2022
Neredeyse on yıldır ortalıkta dolaşmasına rağmen, son iki yılda NFT pazarında üstel bir büyüme ve popülerlik görüldü. Ani maruziyetten en çok yararlanan, dijital sanat ve koleksiyon endüstrisidir. Ünlüler ve şirketler artık benzersiz öğelerin sahipliğini temsil eden misli olmayan jetonları kazançlı bir endüstri olarak kabul ediyor. Şirketler artık cüzdanlar ve pazar yerleri gibi ürünlerle bu sektöre giriyor. Solana'yı ev ağı olarak kullanan Magic Eden, kullanıcı tarafından yönlendirilen çözümler sağlamak ve NFT endüstrisindeki bariz boşlukları doldurmak için sektöre giren başka bir projedir. Bu yazıda, Magic Eden'ı, benzersiz özelliklerini tartışacağız ve kullanıcıların ürünle nasıl etkileşime girebileceğini açıklayacağız.
Magic Eden: Solana'nın NFT Pazar Yeri nedir?

Sihirli Cennet nedir?

Eylül 2021'de çıkış yapan Magic Eden, kullanıcıların misli olmayan jetonlarını başlatabilecekleri, basabilecekleri, satın alabilecekleri ve ikincil olarak ticaret yapabilecekleri merkezi olmayan bir NFT pazarıdır.

Magic Eden, Solana blok zinciri üzerine kuruludur ve ağdaki hızlı işlem süresinden yararlanır. Ethereum'un 30 işlem/saniye işlem süresine kıyasla 65 bine kadar işlemi işleyebilen Solana blok zinciri, Magic Eden'e büyük bir avantaj sağlıyor.

Magic Eden, ilk çıkışından bu yana hızla yükseldi ve şu anda ağdaki NFT işlem hacminin %90'ından fazlası ile Solana'nın ağında önde gelen NFT pazarı olarak duruyor. Magic Eden, Ethereum ağı üzerine inşa edilmiş en büyük pazar yeri olan OpenSea ile de rekabet ediyor. Magic Eden'in fırlatma rampası ve indirimli ücretleri gibi benzersiz özellikleri, ona OpenSea ve diğer rakip pazaryerlerine göre avantaj sağlar.

Magic Eden, NFT pazar yeri endüstrisindeki boşlukları doldurmak için yoğun kimyaya sahip bir ekibin hayalinin bir sonucudur. Magic Eden, teknik destek ve ikincil ticareti destekleyen bir platformla NFT dünyasına erişimi iyileştirmeye çalışıyor.

Nereden geldi?

Magic Eden NFT Marketplace'in parlaklığı, kripto yönetimi danışmanlığı, tüketici interneti ve DeFi konularında geçmişe sahip dört arkadaşa borçludur. CTO Sidney Zhang, CEO Jack Lu, COO Zhuoxun Yin ve Baş Mühendis Zhuojie Zhou, NFT pazaryerlerinde kullanıcılar arasındaki ihtiyaçları fark ettikten sonra bir araya geldi.

Solana'nın blockchain teknolojisinin arkasındaki yeniliği fark ettikten sonra, daha iyi ürün tasarımına ve daha düşük işlem ücretlerine odaklanarak ürünlerini ağ üzerinde oluşturmaya karar verdiler.

Magic Eden, Kasım 2021'deki lansmanından bu yana sıralamalarda hızla yükseldi ve en popüler ikinci nft pazarı haline geldi. Şirketin değeri, 13 milyar dolar olan en büyük pazar yeri OpenSea'ye kıyasla şu anda 1,6 milyar dolar değerinde.

Magic Eden'ı benzersiz yapan nedir?

Magic Eden'in, ürününü Solana blok zincirinde oluşturmaktan elde ettiği bariz avantajın yanı sıra, magic Eden'in kurucuları, kullanıcı deneyimini iyileştiren özellikleri dahil etmeye özel özen gösterdi. Bu özellikler şunları içerir:

Başlatma çubuğu

Magic Eden'in açık ara en önemli özelliği olan fırlatma rampası, yaratıcılar için basım sürecini basitleştirmeyi amaçlayan pazarın basım ve denetleme platformudur. Süreç, içerik oluşturuculardan çok az teknik deneyim gerektirir. Programa ulaşmak için yaratıcıların tek yapması gereken, çalışmalarının kanıtını gösteren dosyalar sağlamak ve projelerinin arkasındaki mesajı iletmektir. Basımın geri kalanı daha sonra Magic Eden tarafından gerçekleştirilir.

Bu özellik, içerik oluşturucuların becerilerini geliştirmeye ve en iyi projeleri oluşturmaya odaklanmasını sağlar. Proje kabul edilirse, yaratıcılara projenin görünürlüğünü ve erişimini artırmak için stratejiler uygulayan pazarlama desteği sağlanır. Başlatma paneli ayrıca, içerik oluşturucuların işbirliği yapmasına ve birbirlerinin projeleri hakkında geri bildirimde bulunmasına olanak tanıyan bir topluluk özelliği içerir.

Ancak, tüm başvuruların %5'inden daha azının süreci tamamlayıp başlatıldığını belirtmekte fayda var. Magic Eden güvenlik ve güvenilirliğe öncelik verir, bu nedenle fırlatma rampası süreci, piyasada başlatılan projelerin güvenilirliğini ve kalitesini onaylayan bir inceleme faaliyeti içerir.

Popüler Koleksiyonlar

Kurucunun NFT pazar yerlerindeki kullanıcı deneyimini geliştirme hedefinin bir parçası olarak Magic Eden, kullanıcıların en iyi performans gösteren NFT projelerini tek bir yerde görmelerini sağlayan özel bir özellik içerir. Popüler Koleksiyonlar, yalnızca herhangi bir zamanda piyasada pek çok kişinin dikkatini çeken NFT projelerinin bir koleksiyonudur. Bu özellik, NFT ticareti yaparak kar elde etmek isteyen kullanıcıların dikkatlerini en iyi projelere odaklamasına olanak tanır.

Nitelikler Filtresi

Magic Eden, arama sonuçları penceresini seçili özniteliği içeren projelere indirgeyerek, kullanıcıların NFT'ler için mevcut NFT projeleri arasında daha hızlı gezinmesine olanak tanıyan bir arama filtresi içerir. Bu özellik, arama sonuçlarındaki tüm koleksiyonlarda görünen bir arka plan veya sanat stili olabilir.

Açık artırma

Diğer bir ilgi çekici özellik ise Solana ağında ikincil ticareti destekleyen Magic Eden Müzayedesidir. Açık artırma özelliği, alıcıların jetonları değerlendirmesine ve koleksiyonun değerine ilişkin değerlendirmelerine göre bir teklif vermesine olanak tanır. Satıcılar daha sonra bu teklifi kabul edebilir veya reddedebilir. Teklifi kabul etmeleri halinde, alıcının teklifi yükseltme veya işlemi hemen gerçekleştirme seçeneği vardır.

Bu özellik, ikincil tüccarları satış için çok fazla ödeme yapmadan tokenlerini satmaya teşvik eder. Tersine, alıcılar, karşılayabilecekleri bir aralıkta istedikleri kadar NFT satın alabilirler.

Cennet Oyunları

Birkaç oyun projesinin yardımıyla Magic Eden, blockchain oyunlarını iş modeline taşıyor. Pazarın oyun platformu olan Eden Games , oyun içi ikincil ticaret pazarının %90'ından fazlasını oluşturan büyük bir başarıdır.

Magic Eden ücretleri ve işlem ücretleri

Magic Eden'in rakiplerine göre sahip olduğu bir diğer büyük avantaj ise nispeten düşük olan işlem ve ücretlendirme ücretleridir.

Kuruluşta, projelerin pazarda listelenmesi ve listeden çıkarılması tamamen ücretsizdir. Magic Eden, yaratıcılarını destekler ve telif ücretleri için oranları belirlemelerine izin verir. Ek olarak Magic Eden, işlem başına yalnızca %2 ücret alır; bu, OpenSea'de uygulanan %2,5'luk ücrete kıyasla makul bir fiyattır. Minimum teklif, oluşturucu tarafından belirlenen fiyatın %50'si olduğundan, pazar yeri ayrıca listelenen projelere değer verir. Bir teklif vermek ayrıca hiçbir ek ücret gerektirmez. Bu avantajlar, Magic Eden'in başarısının ana nedenidir.

Magic Eden ile nasıl etkileşim kurulur?

Magic Eden ile etkileşim iki şekilde yapılabilir. Satıcılar için süreç basittir; tek adım bir liste için başvuruda bulunmaktır. Başvuru süreci, yukarıda açıklandığı gibi, satıcıların yalnızca çalışmalarını gösteren dosyaları göndermelerini ve onaylanmayı beklemelerini gerektirir.

Süreç, potansiyel alıcılar için de aynı derecede kolaydır, ancak bazı adımları içerir.

- Başlangıç olarak, potansiyel bir Magic Eden kullanıcısının Exodus Wallet gibi uyumlu bir Solana cüzdanına sahip olması gerekir.

-SOL jetonlarını cüzdanınıza yatırmanız gerekir. Öncelikle Gate.io gibi kripto borsa platformlarında SOL satın alabilir ve cüzdan adresinizi kullanarak tokenleri transfer edebilirsiniz.

-Dijital cüzdana SOL yatırdıktan sonraki adım, Magic Eden web sitesini ziyaret etmek ve cüzdanınızı Magic Eden NFT pazarına bağlamaktır. Bunu yapmak için, web sitesinin sağ üst köşesindeki "Cüzdan Seç" seçeneğine tıklayın ve talimatları izleyin.

-Artık cüzdanınız bağlı olduğuna göre, istediğiniz koleksiyonu arayın ve "şimdi satın al"a tıklayın.

-Ancak, aklınızda bir koleksiyon yoksa, beğendiğiniz projeleri bulmak için pazara göz atın ve bu projeler ve yaratıcıları hakkında araştırma yapın. Yeterince araştırma yaptıktan ve doğru olanı bulduktan sonra Magic Eden NFT pazarına geri dönün ve satın alın. Alternatif olarak, koleksiyon için istediğiniz fiyatı teklif vermek için “teklif ver” seçeneğine tıklayabilirsiniz. Satıcı teklifinizi reddedecek veya kabul edecektir.

Magic Eden ve Açık Deniz

Magic Eden ve OpenSea, NFT endüstrisindeki en büyük rakiplerdir. Her iki seçenek de kullanıcılara benzersiz deneyimler ve çeşitli avantajlar sağlar. Bununla birlikte, özellikle NFT dünyasına yeni başlayanlar için tekrar eden bir soru, her iki pazarı birbirinden ayıran ve hangisinin daha iyi olduğudur.

Magic Eden ve OpenSea, üzerine inşa edildikleri ağlarla büyük ölçüde ayırt edilir. Magic Eden, ölçeklenebilirliği ve etkinliğiyle tanınan bir ağ olan Solana'yı evi olarak seçerken, OpenSea, ikinci en büyük blockchain ağı ve DeFi hareketinin merkezi olan Ethereum ağı tarafından destekleniyor. Destekleyici ağlarının bir sonucu olarak, NFT'ler her iki ağda da ayrı paralar kullanılarak satın alınır. Magic Eden'de, tüccarlar NFT satın almak için SOL tokenlerini kullanırken, OpenSea'de ticaret yapmak için Ether veya ETH kullanılır.

Henüz bir yaşında olan Magic Eden, OpenSea'nin yetersiz 360 bin işlemine kıyasla geçen hafta 2 milyona varan işlem kaydederek OpenSea'ye karşı iyi bir mücadele verdi. Ancak OpenSea, tüm blok zincirlerindeki NFT işlemlerinin %80'ine kadarını oluşturarak liderliğini koruyor.

Çözüm

Solana blockchain ağı daha fazla ilgi topladıkça, Magic Eden'ın olduğundan çok daha fazla büyüme olasılığı artıyor. Ağ büyüse bile Magic Eden bir şirket olarak iş modelini genişletiyor ve sürekli olarak erişimini artıran ve Web3 topluluklarındaki varlığını sağlamlaştıran özellikler sunuyor. Magic Eden, yönetişim protokolü Magic Ticket'i tanıtmakla kalmadı, şirket kısa süre önce çoklu zincir desteği eklediğini ve pazarını Ethereum'a genişlettiğini duyurdu. Bu yeni gelişme ve yaklaşmakta olan gelişmeler, Magic Eden'ın bir gün NFT ve Web3 endüstrilerinde zorlu bir otorite haline gelebileceği gerçeğine işaret ediyor.

Yazar: Tamilore
Çevirmen: yulei
İnceleyen(ler): Edward
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.

Magic Eden: Solana'nın NFT Pazar Yeri nedir?

Yeni BaşlayanNov 21, 2022
Neredeyse on yıldır ortalıkta dolaşmasına rağmen, son iki yılda NFT pazarında üstel bir büyüme ve popülerlik görüldü. Ani maruziyetten en çok yararlanan, dijital sanat ve koleksiyon endüstrisidir. Ünlüler ve şirketler artık benzersiz öğelerin sahipliğini temsil eden misli olmayan jetonları kazançlı bir endüstri olarak kabul ediyor. Şirketler artık cüzdanlar ve pazar yerleri gibi ürünlerle bu sektöre giriyor. Solana'yı ev ağı olarak kullanan Magic Eden, kullanıcı tarafından yönlendirilen çözümler sağlamak ve NFT endüstrisindeki bariz boşlukları doldurmak için sektöre giren başka bir projedir. Bu yazıda, Magic Eden'ı, benzersiz özelliklerini tartışacağız ve kullanıcıların ürünle nasıl etkileşime girebileceğini açıklayacağız.
Magic Eden: Solana'nın NFT Pazar Yeri nedir?

Sihirli Cennet nedir?

Eylül 2021'de çıkış yapan Magic Eden, kullanıcıların misli olmayan jetonlarını başlatabilecekleri, basabilecekleri, satın alabilecekleri ve ikincil olarak ticaret yapabilecekleri merkezi olmayan bir NFT pazarıdır.

Magic Eden, Solana blok zinciri üzerine kuruludur ve ağdaki hızlı işlem süresinden yararlanır. Ethereum'un 30 işlem/saniye işlem süresine kıyasla 65 bine kadar işlemi işleyebilen Solana blok zinciri, Magic Eden'e büyük bir avantaj sağlıyor.

Magic Eden, ilk çıkışından bu yana hızla yükseldi ve şu anda ağdaki NFT işlem hacminin %90'ından fazlası ile Solana'nın ağında önde gelen NFT pazarı olarak duruyor. Magic Eden, Ethereum ağı üzerine inşa edilmiş en büyük pazar yeri olan OpenSea ile de rekabet ediyor. Magic Eden'in fırlatma rampası ve indirimli ücretleri gibi benzersiz özellikleri, ona OpenSea ve diğer rakip pazaryerlerine göre avantaj sağlar.

Magic Eden, NFT pazar yeri endüstrisindeki boşlukları doldurmak için yoğun kimyaya sahip bir ekibin hayalinin bir sonucudur. Magic Eden, teknik destek ve ikincil ticareti destekleyen bir platformla NFT dünyasına erişimi iyileştirmeye çalışıyor.

Nereden geldi?

Magic Eden NFT Marketplace'in parlaklığı, kripto yönetimi danışmanlığı, tüketici interneti ve DeFi konularında geçmişe sahip dört arkadaşa borçludur. CTO Sidney Zhang, CEO Jack Lu, COO Zhuoxun Yin ve Baş Mühendis Zhuojie Zhou, NFT pazaryerlerinde kullanıcılar arasındaki ihtiyaçları fark ettikten sonra bir araya geldi.

Solana'nın blockchain teknolojisinin arkasındaki yeniliği fark ettikten sonra, daha iyi ürün tasarımına ve daha düşük işlem ücretlerine odaklanarak ürünlerini ağ üzerinde oluşturmaya karar verdiler.

Magic Eden, Kasım 2021'deki lansmanından bu yana sıralamalarda hızla yükseldi ve en popüler ikinci nft pazarı haline geldi. Şirketin değeri, 13 milyar dolar olan en büyük pazar yeri OpenSea'ye kıyasla şu anda 1,6 milyar dolar değerinde.

Magic Eden'ı benzersiz yapan nedir?

Magic Eden'in, ürününü Solana blok zincirinde oluşturmaktan elde ettiği bariz avantajın yanı sıra, magic Eden'in kurucuları, kullanıcı deneyimini iyileştiren özellikleri dahil etmeye özel özen gösterdi. Bu özellikler şunları içerir:

Başlatma çubuğu

Magic Eden'in açık ara en önemli özelliği olan fırlatma rampası, yaratıcılar için basım sürecini basitleştirmeyi amaçlayan pazarın basım ve denetleme platformudur. Süreç, içerik oluşturuculardan çok az teknik deneyim gerektirir. Programa ulaşmak için yaratıcıların tek yapması gereken, çalışmalarının kanıtını gösteren dosyalar sağlamak ve projelerinin arkasındaki mesajı iletmektir. Basımın geri kalanı daha sonra Magic Eden tarafından gerçekleştirilir.

Bu özellik, içerik oluşturucuların becerilerini geliştirmeye ve en iyi projeleri oluşturmaya odaklanmasını sağlar. Proje kabul edilirse, yaratıcılara projenin görünürlüğünü ve erişimini artırmak için stratejiler uygulayan pazarlama desteği sağlanır. Başlatma paneli ayrıca, içerik oluşturucuların işbirliği yapmasına ve birbirlerinin projeleri hakkında geri bildirimde bulunmasına olanak tanıyan bir topluluk özelliği içerir.

Ancak, tüm başvuruların %5'inden daha azının süreci tamamlayıp başlatıldığını belirtmekte fayda var. Magic Eden güvenlik ve güvenilirliğe öncelik verir, bu nedenle fırlatma rampası süreci, piyasada başlatılan projelerin güvenilirliğini ve kalitesini onaylayan bir inceleme faaliyeti içerir.

Popüler Koleksiyonlar

Kurucunun NFT pazar yerlerindeki kullanıcı deneyimini geliştirme hedefinin bir parçası olarak Magic Eden, kullanıcıların en iyi performans gösteren NFT projelerini tek bir yerde görmelerini sağlayan özel bir özellik içerir. Popüler Koleksiyonlar, yalnızca herhangi bir zamanda piyasada pek çok kişinin dikkatini çeken NFT projelerinin bir koleksiyonudur. Bu özellik, NFT ticareti yaparak kar elde etmek isteyen kullanıcıların dikkatlerini en iyi projelere odaklamasına olanak tanır.

Nitelikler Filtresi

Magic Eden, arama sonuçları penceresini seçili özniteliği içeren projelere indirgeyerek, kullanıcıların NFT'ler için mevcut NFT projeleri arasında daha hızlı gezinmesine olanak tanıyan bir arama filtresi içerir. Bu özellik, arama sonuçlarındaki tüm koleksiyonlarda görünen bir arka plan veya sanat stili olabilir.

Açık artırma

Diğer bir ilgi çekici özellik ise Solana ağında ikincil ticareti destekleyen Magic Eden Müzayedesidir. Açık artırma özelliği, alıcıların jetonları değerlendirmesine ve koleksiyonun değerine ilişkin değerlendirmelerine göre bir teklif vermesine olanak tanır. Satıcılar daha sonra bu teklifi kabul edebilir veya reddedebilir. Teklifi kabul etmeleri halinde, alıcının teklifi yükseltme veya işlemi hemen gerçekleştirme seçeneği vardır.

Bu özellik, ikincil tüccarları satış için çok fazla ödeme yapmadan tokenlerini satmaya teşvik eder. Tersine, alıcılar, karşılayabilecekleri bir aralıkta istedikleri kadar NFT satın alabilirler.

Cennet Oyunları

Birkaç oyun projesinin yardımıyla Magic Eden, blockchain oyunlarını iş modeline taşıyor. Pazarın oyun platformu olan Eden Games , oyun içi ikincil ticaret pazarının %90'ından fazlasını oluşturan büyük bir başarıdır.

Magic Eden ücretleri ve işlem ücretleri

Magic Eden'in rakiplerine göre sahip olduğu bir diğer büyük avantaj ise nispeten düşük olan işlem ve ücretlendirme ücretleridir.

Kuruluşta, projelerin pazarda listelenmesi ve listeden çıkarılması tamamen ücretsizdir. Magic Eden, yaratıcılarını destekler ve telif ücretleri için oranları belirlemelerine izin verir. Ek olarak Magic Eden, işlem başına yalnızca %2 ücret alır; bu, OpenSea'de uygulanan %2,5'luk ücrete kıyasla makul bir fiyattır. Minimum teklif, oluşturucu tarafından belirlenen fiyatın %50'si olduğundan, pazar yeri ayrıca listelenen projelere değer verir. Bir teklif vermek ayrıca hiçbir ek ücret gerektirmez. Bu avantajlar, Magic Eden'in başarısının ana nedenidir.

Magic Eden ile nasıl etkileşim kurulur?

Magic Eden ile etkileşim iki şekilde yapılabilir. Satıcılar için süreç basittir; tek adım bir liste için başvuruda bulunmaktır. Başvuru süreci, yukarıda açıklandığı gibi, satıcıların yalnızca çalışmalarını gösteren dosyaları göndermelerini ve onaylanmayı beklemelerini gerektirir.

Süreç, potansiyel alıcılar için de aynı derecede kolaydır, ancak bazı adımları içerir.

- Başlangıç olarak, potansiyel bir Magic Eden kullanıcısının Exodus Wallet gibi uyumlu bir Solana cüzdanına sahip olması gerekir.

-SOL jetonlarını cüzdanınıza yatırmanız gerekir. Öncelikle Gate.io gibi kripto borsa platformlarında SOL satın alabilir ve cüzdan adresinizi kullanarak tokenleri transfer edebilirsiniz.

-Dijital cüzdana SOL yatırdıktan sonraki adım, Magic Eden web sitesini ziyaret etmek ve cüzdanınızı Magic Eden NFT pazarına bağlamaktır. Bunu yapmak için, web sitesinin sağ üst köşesindeki "Cüzdan Seç" seçeneğine tıklayın ve talimatları izleyin.

-Artık cüzdanınız bağlı olduğuna göre, istediğiniz koleksiyonu arayın ve "şimdi satın al"a tıklayın.

-Ancak, aklınızda bir koleksiyon yoksa, beğendiğiniz projeleri bulmak için pazara göz atın ve bu projeler ve yaratıcıları hakkında araştırma yapın. Yeterince araştırma yaptıktan ve doğru olanı bulduktan sonra Magic Eden NFT pazarına geri dönün ve satın alın. Alternatif olarak, koleksiyon için istediğiniz fiyatı teklif vermek için “teklif ver” seçeneğine tıklayabilirsiniz. Satıcı teklifinizi reddedecek veya kabul edecektir.

Magic Eden ve Açık Deniz

Magic Eden ve OpenSea, NFT endüstrisindeki en büyük rakiplerdir. Her iki seçenek de kullanıcılara benzersiz deneyimler ve çeşitli avantajlar sağlar. Bununla birlikte, özellikle NFT dünyasına yeni başlayanlar için tekrar eden bir soru, her iki pazarı birbirinden ayıran ve hangisinin daha iyi olduğudur.

Magic Eden ve OpenSea, üzerine inşa edildikleri ağlarla büyük ölçüde ayırt edilir. Magic Eden, ölçeklenebilirliği ve etkinliğiyle tanınan bir ağ olan Solana'yı evi olarak seçerken, OpenSea, ikinci en büyük blockchain ağı ve DeFi hareketinin merkezi olan Ethereum ağı tarafından destekleniyor. Destekleyici ağlarının bir sonucu olarak, NFT'ler her iki ağda da ayrı paralar kullanılarak satın alınır. Magic Eden'de, tüccarlar NFT satın almak için SOL tokenlerini kullanırken, OpenSea'de ticaret yapmak için Ether veya ETH kullanılır.

Henüz bir yaşında olan Magic Eden, OpenSea'nin yetersiz 360 bin işlemine kıyasla geçen hafta 2 milyona varan işlem kaydederek OpenSea'ye karşı iyi bir mücadele verdi. Ancak OpenSea, tüm blok zincirlerindeki NFT işlemlerinin %80'ine kadarını oluşturarak liderliğini koruyor.

Çözüm

Solana blockchain ağı daha fazla ilgi topladıkça, Magic Eden'ın olduğundan çok daha fazla büyüme olasılığı artıyor. Ağ büyüse bile Magic Eden bir şirket olarak iş modelini genişletiyor ve sürekli olarak erişimini artıran ve Web3 topluluklarındaki varlığını sağlamlaştıran özellikler sunuyor. Magic Eden, yönetişim protokolü Magic Ticket'i tanıtmakla kalmadı, şirket kısa süre önce çoklu zincir desteği eklediğini ve pazarını Ethereum'a genişlettiğini duyurdu. Bu yeni gelişme ve yaklaşmakta olan gelişmeler, Magic Eden'ın bir gün NFT ve Web3 endüstrilerinde zorlu bir otorite haline gelebileceği gerçeğine işaret ediyor.

Yazar: Tamilore
Çevirmen: yulei
İnceleyen(ler): Edward
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!