Agoras nedir?

Orta SeviyeJul 23, 2024
Agoras ($AGRS), Tau Net'in para birimidir, bilgi, hesaplama kaynakları ve finansal türevlerin değişimini kolaylaştırır.
Agoras nedir?

agoras, öncelikle bir tau-chain uygulaması olan akıllı bir para birimidir ve öngörülebilir ve doğrulanabilir sözleşmeler sunar. Ayrıca birden fazla pazar erişimi sağlayacaktır. Agoras, programlanabilir olan ve ontolojiler ve akıl yürütmeye dayalı olan merkezi olmayan bir p2p ağıdır. Agoras'ın amacı, türevler, hesaplama kaynakları ve bilgi için pazarların gelişimini kolaylaştırmaktır.

Kullanıcılarının tamamen sorumluluğunda olan ilk kripto para birimi Agoras ($agrs). Başka bir deyişle, Agoras jeton sahipleri, ücretleri belirleme, jeton basma ve yakma, oy verme mekanizmaları ve ödülleri belirleme konusunda sorumludur. Daha sonra, protokoller, tüm bu bulgulara dayalı olarak oluşturulur ve Agoras jeton sahipleri tarafından önerilen ve kabul edilen bulgulara dayalı olarak oluşturulur.

agoras nedir?

agoras ($agrs), kullanıcıların tamamen sorumlu bir şekilde yönettiği ilk kripto paradır. Tau Net'in dijital para birimidir, kullanıcı tarafından işletilen bir blok zinciri ağı. Lojik AI'nin uygulanmasına dayanan Tau teknolojisi, bu ağ ve tokenomik üzerinde kullanıcı kontrolünün eşsiz bir seviyesini mümkün kılar. Bu teknoloji, bir yazılım belirtimi dili ile iletişim paradigmasının benzersiz bir kombinasyonudur.

arka plan

2015 yılında kurulan tau net, yürütülebilir, şeffaf yazılım şartnamelerinin geliştirilmesini kolaylaştıran 'cümleler olarak yazılım™' metodolojisi aracılığıyla blockchain ve yapay zeka alanında devrim yaratıyor.

ohad asor, kuruluşun baş teknoloji sorumlusu, agoras'ı kurdu. 1995'ten beri önde gelen teknoloji şirketlerinde yazılım geliştirici ve matematikçi olarak çalışmaktadır. Kurucusu olarak, şu anda proje gelişimini denetlemektedir. Ge healthcare ile önceki istihdamı yazılım sistemlerinin geliştirilmesini içermiştir.

Daha önce Maxbox VR'nin CEO'su olarak görev yapan Fola Adejumo, Agoras'ın CEO'su olarak görev yapıyor. Girişim uzmanı Fola, küresel ekipleri sıfırdan kurarak başarıya ulaştırma konusunda milyonlarca dolar gelir elde etti ve on yılı aşkın bir süredir ürün geliştirme, küresel imalat, satış ve pazarlama konusunda sağlam bir temele sahiptir. Walmart, Disney, Google ve NBC Universal gibi dünyanın önde gelen markalarıyla işbirliği yaparak küresel ölçekte ürünler ve kavramlar oluşturmuştur.

Araştırma ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Karim Kaddeche, erken.com döneminde ilk girişimi olan Geomicro'yu kuran bir seri girişimcidir. Bay Kaddeche, coğrafi olarak hedeflenen reklam alanında bir öncü ve vizyonerdi ve konum tabanlı hizmetlerin erken savunucusuydu. ABD Deniz Kuvvetleri, GE, AccuWeather ve DirecTV, Geomicro'nun web tabanlı coğrafi bilgi sisteminin uygulandığı yerlerdir. Karim, Geomicro'yu Descartes Systems Group'a (NASDAQ: DSGX) sattıktan sonra L2 Drive'ı kurdu, burada L2'nin gelecek nesil bulut veri depolama teknolojisinin başlıca mucidiydi.

agoras özellikleri

agoras, tau üzerinde geliştirilen bir kripto para birimi olan bir ağdır ve aşağıdaki özellikleri sağlar:

  • Kendini tanımlama: Agoras, tau teknolojisi üzerine inşa edilen, kullanıcıların etkili bir şekilde işlem yapmasına olanak tanıyan bir yazılımdır.
  • bilgi ekonomisi: tau'nun işbirlikçi formalizasyon özelliklerini kullanarak, bilgi sahipleri ve yaratıcıları içeriklerini ücretli tüketim için sunabilirken, bilgi arayanlar bunu kolayca bulabilir ve edinebilir.
  • Bilgisayar kaynakları pazarı: CPU'lar ve diskler gibi bilgisayar kaynaklarını kiralamak ve kiraya vermek maliyet etkin ve verimli büyük ölçekli hesaplamaları mümkün kılar.
  • Türev piyasası: Agoras, sıfır-delta portföyleri aracılığıyla yeni para birimleri üretmeden risksiz faiz sağlayan aracısız bir eşten-eşe türev piyasası sunar.

agoras vizyonu

agoras, insan yeniliğinin ve işbirliğinin hızını ve etkinliğini artırmayı taahhüt eder. İnsanlığın yeni kaynaklar üretebilmesi için daha sağlam bir teknolojik temel oluşturarak önceden ulaşılamayan kavramları geliştirmek ve genişletmek için önemli ve verimli bir ortamdır. Tau, insan yetenekleri ve yazılımının yeni çağı için tasarlanmış yeni bir birinci katmandır.

Teknoloji, insanlığın kullanabileceği kaynakların bulunabilirliğinde belirleyici bir faktördür ve insanlığın gelişmesi için sınırsız fırsat ve kaynağa ihtiyacı vardır. Tau, gelişmenin önündeki pek çok engeli ortadan kaldıracak ve geleceğin temel yeni bilgisine yol açarak tür olarak ortak hedeflerimize daha fazla katılım ve katkı sağlayacaktır. Tau, makinelerin yeteneklerini artıracak ve böylece kaynakları bulma ve değerli bilgi keşfetme konusunda kritik hale gelecektir. Agoras için bazı rehber prensipler, projenin vizyonunu destekler. Bunlar arasında.

somut yenilik

Yenilik, büyümeyi tetikleyen ana faktördür. Teknoloji, tüm bireylerin önceki olarak düşünülenin ötesinde yenilik yapmalarını sağlamalıdır. Yenilik, sorunun kök nedenini hedeflemelidir. Yenilik, önemli bir gerçek dünya etkisi ve uygulaması olmalıdır.

etkili işbirliği

Verimli işbirliği bir gerekliliktir. İnsan bilgisini ve yazılımı bir araya getirme süreci, insanlığın ilerlemesini sağlayacak şekilde basit ve güçlü bir şekilde oluşturulmalıdır, böylece kendi başlarına olmaktan daha fazlası olabilecekleri bir biçimde olmalıdır.

Tau-Chain nedir?

tau-chain veya sadece tau, yaratıcı sosyal tercih mekanizmaları aracılığıyla sonraki versiyonunu etkili ve yalnızca birçok kullanıcının yönetmesine izin veren merkezi olmayan bir blok zincir ağıdır.

Tau, temel olarak mantıksal yapay zeka üzerine kuruludur. Makine öğrenimine karşı mantıksal yapay zeka, söylemin amaçlanan anlamını ve gerçek dünya bilgisini belirleyebilir ve ispat edilebilir doğrulukta sonuçlar sağlayabilir. Tau'nun mantık temelli motoru, bilgi girdisinden karmaşık yazılımı hassas bir şekilde kendiliğinden oluşturabilir. Tau, kullanıcı özelliklerini karşılamak için yazılımını günceller ve blok zinciri dahil herhangi bir yönün işlevselliğini yalnızca belirtir.

Mantıksal yapay zeka da makine öğrenmesine yeteneklidir; ancak, karar verme sürecini açıklayabilmesi bakımından makine öğrenmesi tipi yapay zekadan önemli ölçüde daha gelişmiştir. Diğer yandan, makine öğrenmesi yapay zeka herhangi önemli bir yazılımın hassas geliştirilmesi için uygun değildir, çünkü sadece örnekler üzerinden öğrenme ile sınırlıdır.

Makine öğrenimi sonuçlarının daha doğru olması gerekme olasılığı vardır. Sonuçları örneklerle açıklayabilir, ancak kararlarının arkasındaki mantığı gösteremez veya bulgularının doğru olduğuna dair kanıt sağlayamaz. Kullanıcılar, TAU'ya "ağ üzerinden özel veri göndermeyin" gibi küresel talimatlar verebilir. Bu talimatlar, mantıksal yapay zeka sayesinde tüm kod tabanını etkileyecektir.

Agoras, Tau teknolojisi ile nasıl çalışır?

Tau kullanıcıları sistem için istedikleri özellikleri belirtir ve Tau, kullanıcıların fikir birliğine dayanarak kendini otomatik olarak günceller. Tüm kullanıcılar, hem insanlar hem de makineler tarafından işlenebilen kontrol edilmiş doğal dillerle iletişim kurarak sistemde birlikte yönetirler. Tau teknolojisiyle Agoras sözleşmelerine örnek olarak,

bilgi için agoraları takas et

Kullanıcı bilgisi, agoralar ($agrs) ve diğer varlıklar için paylaşılan ve ağ üzerinde takas edilen bir varlıktır. Tau net üzerinde değiş tokuş edilen kullanıcı düşünceleri ve fikirleri, sorgulanabilen ve mantıksal olarak düşünülebilen dünyanın en güçlü bilgi tabanına dahil edilecektir. Tau net, hatta bir kullanıcının bilgisinin bir başkasının zorluğunu çözdüğü bir bölümü tanıyacak ve onlara teşvik edecektir.

Örneğin, kullanıcı 1, a'dan d'ye adımları arıyor ve bu bilgi için 30 agrs ödemeye istekli. Kullanıcı 2, a'dan b'ye nasıl gidileceğini biliyor. Kullanıcı 3, b'den c'ye nasıl gidileceğini biliyor. Kullanıcı 4, c'den d'ye nasıl gidileceğini biliyor. Tau ağı, kullanıcı 2, kullanıcı 3 ve kullanıcı 4'ün uzmanlığını birleştirir ve bunun için kullanıcı 1'in agrs bakiyesi ile öder, ardından kullanıcı 1'e a'dan d'ye gitmek için doğru bilgiler verir.

Bilgisayar kaynakları için agroları takas etme

satış: cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerdeki boşta olan hesaplama kaynakları, cpu, sabit disk, gpu ve bellek gibi, tau net ekonomisinde agoras ve diğer varlıklar için takas edilebilir ve kiralanabilir.

satın alma: tau net ekonomisinde, milyarlarca kullanıcı cihazı agoralar kullanarak kiralanabilen tek bir süper bilgisayar oluşturmak için bir araya gelir. Milyarlarca bireyin birleşik hesaplama gücü, en büyük teknoloji şirketlerinin tüm sunucularınınkinden daha fazladır.

türevler için agoraları ticareti

Agoralar ve diğer dijital kaynaklar, tau net türev piyasasında ticaret yapmak için kullanılabilir. Bu, vadeli işlemler ve opsiyonlar gibi finansal araçları ve agoras token arzını artırmadan risk-free faiz üretme yeteneğini içerir.

agrs token nedir?

agora'nın tokeni bir erc-20 yerel tokenidir. agrs, tau, tau net ve tau live da dahil olmak üzere tau ürün paketi için esastır. Kullanıcılar, tau teknolojisine dayalı sözleşmeler sayesinde bilgi, bilgisayar kaynakları ve finansal araçlar gibi öğeler ve hizmetler için agrs alışverişi yapabilirler, bu durum agrs'nin kullanışlılığını ve likiditesini artıracaktır.

  • token adı: agoras
  • token ticker: agrs.
  • token: faydalılık.
  • toplam arz: 42 milyon agrs.
  • dolaşımdaki arz: 18 milyon agrs.

tokenomik

Agoras, kullanıcı kontrollü kripto para biriminde yapay zeka tabanlı öncüdür. Agrs token ekonomisi ve kullanımı, kullanıcıların kolektif isteklerine uyum sağlayacak şekilde evrim geçirir ve sistemde artan tüm varlıkların satın alma gücünü temsil eder. Agoras kullanıcıları, $agrs'i tamamen kullanıcı yönlü kripto para birimi yaparak token ekonomisinin her bölümünü ortaklaşa ve sürekli olarak etkileyebileceklerdir.

Daha sonra, tau net ai, agoraların nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda herkesin hemfikir olduğunu belirleyecek ve tüm işlem ücretlerinin %50'sini yakarak deflasyonist hale geleceğini kararlaştıracaktır. Bu, ağdaki aktif insanları ödüllendirecek ve tokeni elinde tutan tüm aktif cüzdanlar arasında tüm işlem maliyetlerinin %50'sini yeniden dağıtacaktır. Tau net daha sonra tokenomiyi belirtilere tam olarak uymak üzere otomatik olarak güncelleyecektir.

agrs jetonları nasıl alabilirim?

  • Gate.io borsasına gidin ve e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek bir hesap oluşturun.
  • Ayarlar'a girerek fon şifrenizi oluşturun; bu şifre, fon çekimi sırasında istenecektir.
  • satın almakAGRS jetonları, uygun belgelerle kyc'nizi tamamlamanız gerekmektedir.
  • kyc'den sonra spot işlem yapmak için agrs'yi arayıp seçin.
  • Yeni sayfayı açtıktan sonra, satın almak istediğiniz agrs veya usdt miktarını doldurun ve satın al düğmesine tıklayın.
  • Başarılı bir satın alma işleminden sonra, cüzdan > çekim sayfasına gidin.
  • burada, agrs'yi seçin ve ardından cüzdan adresini girin.
  • Size fon şifrenizi, 2FA ve e-posta kodunuzu soracak; bunları doğru bir şekilde girin ve gönderin.
  • Agrlarınız birkaç onaydan sonra cüzdanınıza ulaşacak.

sonuç

agoras, öngörülebilir ve doğrulanabilir sözleşmeler ve çeşitli piyasalar sağlayarak akıllı bir para olarak hizmet veren bir tau zincir programıdır. tau net, yalnızca kullanıcıları tarafından inşa edilen bir platformdur. Kullanıcılar, tercihlerine göre tau net'in yazılımını şekillendirmede doğrudan söz sahibidirler. Tau net, kullanıcılarının isteklerine göre anlaşılan yazılımı sürekli olarak hesaplayarak ve doğru bir şekilde yapılandırma yöntemini kullanarak bir sonraki güncellemesini oluşturarak kullanıcıları kolektif olarak temsil eder.

Yazar: Abhishek
Çevirmen: Piper
İnceleyen(ler): Edward、Piccolo、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.

Agoras nedir?

Orta SeviyeJul 23, 2024
Agoras ($AGRS), Tau Net'in para birimidir, bilgi, hesaplama kaynakları ve finansal türevlerin değişimini kolaylaştırır.
Agoras nedir?

agoras, öncelikle bir tau-chain uygulaması olan akıllı bir para birimidir ve öngörülebilir ve doğrulanabilir sözleşmeler sunar. Ayrıca birden fazla pazar erişimi sağlayacaktır. Agoras, programlanabilir olan ve ontolojiler ve akıl yürütmeye dayalı olan merkezi olmayan bir p2p ağıdır. Agoras'ın amacı, türevler, hesaplama kaynakları ve bilgi için pazarların gelişimini kolaylaştırmaktır.

Kullanıcılarının tamamen sorumluluğunda olan ilk kripto para birimi Agoras ($agrs). Başka bir deyişle, Agoras jeton sahipleri, ücretleri belirleme, jeton basma ve yakma, oy verme mekanizmaları ve ödülleri belirleme konusunda sorumludur. Daha sonra, protokoller, tüm bu bulgulara dayalı olarak oluşturulur ve Agoras jeton sahipleri tarafından önerilen ve kabul edilen bulgulara dayalı olarak oluşturulur.

agoras nedir?

agoras ($agrs), kullanıcıların tamamen sorumlu bir şekilde yönettiği ilk kripto paradır. Tau Net'in dijital para birimidir, kullanıcı tarafından işletilen bir blok zinciri ağı. Lojik AI'nin uygulanmasına dayanan Tau teknolojisi, bu ağ ve tokenomik üzerinde kullanıcı kontrolünün eşsiz bir seviyesini mümkün kılar. Bu teknoloji, bir yazılım belirtimi dili ile iletişim paradigmasının benzersiz bir kombinasyonudur.

arka plan

2015 yılında kurulan tau net, yürütülebilir, şeffaf yazılım şartnamelerinin geliştirilmesini kolaylaştıran 'cümleler olarak yazılım™' metodolojisi aracılığıyla blockchain ve yapay zeka alanında devrim yaratıyor.

ohad asor, kuruluşun baş teknoloji sorumlusu, agoras'ı kurdu. 1995'ten beri önde gelen teknoloji şirketlerinde yazılım geliştirici ve matematikçi olarak çalışmaktadır. Kurucusu olarak, şu anda proje gelişimini denetlemektedir. Ge healthcare ile önceki istihdamı yazılım sistemlerinin geliştirilmesini içermiştir.

Daha önce Maxbox VR'nin CEO'su olarak görev yapan Fola Adejumo, Agoras'ın CEO'su olarak görev yapıyor. Girişim uzmanı Fola, küresel ekipleri sıfırdan kurarak başarıya ulaştırma konusunda milyonlarca dolar gelir elde etti ve on yılı aşkın bir süredir ürün geliştirme, küresel imalat, satış ve pazarlama konusunda sağlam bir temele sahiptir. Walmart, Disney, Google ve NBC Universal gibi dünyanın önde gelen markalarıyla işbirliği yaparak küresel ölçekte ürünler ve kavramlar oluşturmuştur.

Araştırma ve Geliştirme Başkan Yardımcısı Karim Kaddeche, erken.com döneminde ilk girişimi olan Geomicro'yu kuran bir seri girişimcidir. Bay Kaddeche, coğrafi olarak hedeflenen reklam alanında bir öncü ve vizyonerdi ve konum tabanlı hizmetlerin erken savunucusuydu. ABD Deniz Kuvvetleri, GE, AccuWeather ve DirecTV, Geomicro'nun web tabanlı coğrafi bilgi sisteminin uygulandığı yerlerdir. Karim, Geomicro'yu Descartes Systems Group'a (NASDAQ: DSGX) sattıktan sonra L2 Drive'ı kurdu, burada L2'nin gelecek nesil bulut veri depolama teknolojisinin başlıca mucidiydi.

agoras özellikleri

agoras, tau üzerinde geliştirilen bir kripto para birimi olan bir ağdır ve aşağıdaki özellikleri sağlar:

  • Kendini tanımlama: Agoras, tau teknolojisi üzerine inşa edilen, kullanıcıların etkili bir şekilde işlem yapmasına olanak tanıyan bir yazılımdır.
  • bilgi ekonomisi: tau'nun işbirlikçi formalizasyon özelliklerini kullanarak, bilgi sahipleri ve yaratıcıları içeriklerini ücretli tüketim için sunabilirken, bilgi arayanlar bunu kolayca bulabilir ve edinebilir.
  • Bilgisayar kaynakları pazarı: CPU'lar ve diskler gibi bilgisayar kaynaklarını kiralamak ve kiraya vermek maliyet etkin ve verimli büyük ölçekli hesaplamaları mümkün kılar.
  • Türev piyasası: Agoras, sıfır-delta portföyleri aracılığıyla yeni para birimleri üretmeden risksiz faiz sağlayan aracısız bir eşten-eşe türev piyasası sunar.

agoras vizyonu

agoras, insan yeniliğinin ve işbirliğinin hızını ve etkinliğini artırmayı taahhüt eder. İnsanlığın yeni kaynaklar üretebilmesi için daha sağlam bir teknolojik temel oluşturarak önceden ulaşılamayan kavramları geliştirmek ve genişletmek için önemli ve verimli bir ortamdır. Tau, insan yetenekleri ve yazılımının yeni çağı için tasarlanmış yeni bir birinci katmandır.

Teknoloji, insanlığın kullanabileceği kaynakların bulunabilirliğinde belirleyici bir faktördür ve insanlığın gelişmesi için sınırsız fırsat ve kaynağa ihtiyacı vardır. Tau, gelişmenin önündeki pek çok engeli ortadan kaldıracak ve geleceğin temel yeni bilgisine yol açarak tür olarak ortak hedeflerimize daha fazla katılım ve katkı sağlayacaktır. Tau, makinelerin yeteneklerini artıracak ve böylece kaynakları bulma ve değerli bilgi keşfetme konusunda kritik hale gelecektir. Agoras için bazı rehber prensipler, projenin vizyonunu destekler. Bunlar arasında.

somut yenilik

Yenilik, büyümeyi tetikleyen ana faktördür. Teknoloji, tüm bireylerin önceki olarak düşünülenin ötesinde yenilik yapmalarını sağlamalıdır. Yenilik, sorunun kök nedenini hedeflemelidir. Yenilik, önemli bir gerçek dünya etkisi ve uygulaması olmalıdır.

etkili işbirliği

Verimli işbirliği bir gerekliliktir. İnsan bilgisini ve yazılımı bir araya getirme süreci, insanlığın ilerlemesini sağlayacak şekilde basit ve güçlü bir şekilde oluşturulmalıdır, böylece kendi başlarına olmaktan daha fazlası olabilecekleri bir biçimde olmalıdır.

Tau-Chain nedir?

tau-chain veya sadece tau, yaratıcı sosyal tercih mekanizmaları aracılığıyla sonraki versiyonunu etkili ve yalnızca birçok kullanıcının yönetmesine izin veren merkezi olmayan bir blok zincir ağıdır.

Tau, temel olarak mantıksal yapay zeka üzerine kuruludur. Makine öğrenimine karşı mantıksal yapay zeka, söylemin amaçlanan anlamını ve gerçek dünya bilgisini belirleyebilir ve ispat edilebilir doğrulukta sonuçlar sağlayabilir. Tau'nun mantık temelli motoru, bilgi girdisinden karmaşık yazılımı hassas bir şekilde kendiliğinden oluşturabilir. Tau, kullanıcı özelliklerini karşılamak için yazılımını günceller ve blok zinciri dahil herhangi bir yönün işlevselliğini yalnızca belirtir.

Mantıksal yapay zeka da makine öğrenmesine yeteneklidir; ancak, karar verme sürecini açıklayabilmesi bakımından makine öğrenmesi tipi yapay zekadan önemli ölçüde daha gelişmiştir. Diğer yandan, makine öğrenmesi yapay zeka herhangi önemli bir yazılımın hassas geliştirilmesi için uygun değildir, çünkü sadece örnekler üzerinden öğrenme ile sınırlıdır.

Makine öğrenimi sonuçlarının daha doğru olması gerekme olasılığı vardır. Sonuçları örneklerle açıklayabilir, ancak kararlarının arkasındaki mantığı gösteremez veya bulgularının doğru olduğuna dair kanıt sağlayamaz. Kullanıcılar, TAU'ya "ağ üzerinden özel veri göndermeyin" gibi küresel talimatlar verebilir. Bu talimatlar, mantıksal yapay zeka sayesinde tüm kod tabanını etkileyecektir.

Agoras, Tau teknolojisi ile nasıl çalışır?

Tau kullanıcıları sistem için istedikleri özellikleri belirtir ve Tau, kullanıcıların fikir birliğine dayanarak kendini otomatik olarak günceller. Tüm kullanıcılar, hem insanlar hem de makineler tarafından işlenebilen kontrol edilmiş doğal dillerle iletişim kurarak sistemde birlikte yönetirler. Tau teknolojisiyle Agoras sözleşmelerine örnek olarak,

bilgi için agoraları takas et

Kullanıcı bilgisi, agoralar ($agrs) ve diğer varlıklar için paylaşılan ve ağ üzerinde takas edilen bir varlıktır. Tau net üzerinde değiş tokuş edilen kullanıcı düşünceleri ve fikirleri, sorgulanabilen ve mantıksal olarak düşünülebilen dünyanın en güçlü bilgi tabanına dahil edilecektir. Tau net, hatta bir kullanıcının bilgisinin bir başkasının zorluğunu çözdüğü bir bölümü tanıyacak ve onlara teşvik edecektir.

Örneğin, kullanıcı 1, a'dan d'ye adımları arıyor ve bu bilgi için 30 agrs ödemeye istekli. Kullanıcı 2, a'dan b'ye nasıl gidileceğini biliyor. Kullanıcı 3, b'den c'ye nasıl gidileceğini biliyor. Kullanıcı 4, c'den d'ye nasıl gidileceğini biliyor. Tau ağı, kullanıcı 2, kullanıcı 3 ve kullanıcı 4'ün uzmanlığını birleştirir ve bunun için kullanıcı 1'in agrs bakiyesi ile öder, ardından kullanıcı 1'e a'dan d'ye gitmek için doğru bilgiler verir.

Bilgisayar kaynakları için agroları takas etme

satış: cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar ve tabletlerdeki boşta olan hesaplama kaynakları, cpu, sabit disk, gpu ve bellek gibi, tau net ekonomisinde agoras ve diğer varlıklar için takas edilebilir ve kiralanabilir.

satın alma: tau net ekonomisinde, milyarlarca kullanıcı cihazı agoralar kullanarak kiralanabilen tek bir süper bilgisayar oluşturmak için bir araya gelir. Milyarlarca bireyin birleşik hesaplama gücü, en büyük teknoloji şirketlerinin tüm sunucularınınkinden daha fazladır.

türevler için agoraları ticareti

Agoralar ve diğer dijital kaynaklar, tau net türev piyasasında ticaret yapmak için kullanılabilir. Bu, vadeli işlemler ve opsiyonlar gibi finansal araçları ve agoras token arzını artırmadan risk-free faiz üretme yeteneğini içerir.

agrs token nedir?

agora'nın tokeni bir erc-20 yerel tokenidir. agrs, tau, tau net ve tau live da dahil olmak üzere tau ürün paketi için esastır. Kullanıcılar, tau teknolojisine dayalı sözleşmeler sayesinde bilgi, bilgisayar kaynakları ve finansal araçlar gibi öğeler ve hizmetler için agrs alışverişi yapabilirler, bu durum agrs'nin kullanışlılığını ve likiditesini artıracaktır.

  • token adı: agoras
  • token ticker: agrs.
  • token: faydalılık.
  • toplam arz: 42 milyon agrs.
  • dolaşımdaki arz: 18 milyon agrs.

tokenomik

Agoras, kullanıcı kontrollü kripto para biriminde yapay zeka tabanlı öncüdür. Agrs token ekonomisi ve kullanımı, kullanıcıların kolektif isteklerine uyum sağlayacak şekilde evrim geçirir ve sistemde artan tüm varlıkların satın alma gücünü temsil eder. Agoras kullanıcıları, $agrs'i tamamen kullanıcı yönlü kripto para birimi yaparak token ekonomisinin her bölümünü ortaklaşa ve sürekli olarak etkileyebileceklerdir.

Daha sonra, tau net ai, agoraların nasıl hareket etmesi gerektiği konusunda herkesin hemfikir olduğunu belirleyecek ve tüm işlem ücretlerinin %50'sini yakarak deflasyonist hale geleceğini kararlaştıracaktır. Bu, ağdaki aktif insanları ödüllendirecek ve tokeni elinde tutan tüm aktif cüzdanlar arasında tüm işlem maliyetlerinin %50'sini yeniden dağıtacaktır. Tau net daha sonra tokenomiyi belirtilere tam olarak uymak üzere otomatik olarak güncelleyecektir.

agrs jetonları nasıl alabilirim?

  • Gate.io borsasına gidin ve e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek bir hesap oluşturun.
  • Ayarlar'a girerek fon şifrenizi oluşturun; bu şifre, fon çekimi sırasında istenecektir.
  • satın almakAGRS jetonları, uygun belgelerle kyc'nizi tamamlamanız gerekmektedir.
  • kyc'den sonra spot işlem yapmak için agrs'yi arayıp seçin.
  • Yeni sayfayı açtıktan sonra, satın almak istediğiniz agrs veya usdt miktarını doldurun ve satın al düğmesine tıklayın.
  • Başarılı bir satın alma işleminden sonra, cüzdan > çekim sayfasına gidin.
  • burada, agrs'yi seçin ve ardından cüzdan adresini girin.
  • Size fon şifrenizi, 2FA ve e-posta kodunuzu soracak; bunları doğru bir şekilde girin ve gönderin.
  • Agrlarınız birkaç onaydan sonra cüzdanınıza ulaşacak.

sonuç

agoras, öngörülebilir ve doğrulanabilir sözleşmeler ve çeşitli piyasalar sağlayarak akıllı bir para olarak hizmet veren bir tau zincir programıdır. tau net, yalnızca kullanıcıları tarafından inşa edilen bir platformdur. Kullanıcılar, tercihlerine göre tau net'in yazılımını şekillendirmede doğrudan söz sahibidirler. Tau net, kullanıcılarının isteklerine göre anlaşılan yazılımı sürekli olarak hesaplayarak ve doğru bir şekilde yapılandırma yöntemini kullanarak bir sonraki güncellemesini oluşturarak kullanıcıları kolektif olarak temsil eder.

Yazar: Abhishek
Çevirmen: Piper
İnceleyen(ler): Edward、Piccolo、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!