En popüler drop'lar hangi anlatıda?

Yeni BaşlayanMay 27, 2024
boğa piyasası, anlatının kripto projeleri için her şey anlamına geldiği bir zamandır. Mevcut pazar büyüme aşamasında olduğu için, birçok proje yüzlerce kat gösteriyor, ancak çok az avcı aralarındaki korelasyon anlayabiliyor.
En popüler drop'lar hangi anlatıda?

boğa piyasası, anlatının kripto projeleri için her şey anlamına geldiği bir zamandır. Mevcut pazar büyüme aşamasında olduğu için, birçok proje yüzlerce kat gösteriyor, ancak çok az avcı aralarındaki korelasyon anlayabiliyor.

Anlatı ile popülaritesi arasında bir korelasyon var mı? Bu yazıda inceleyelim.

Hangi anlatıyı seçmeli?

2023-2024'te kendini kanıtlamış 7 baskın anlatıyı kullanalım:

AI

Birçok kriptona göre, kripto para birimleri ve yapay zekanın kombinasyonu harika. Hepsi, merkezi olmayan yapay zekanın yeni verimlilik ve kullanım ufukları açabileceğine inanıyor.

CoinGecko'ya göre, AI tokenlerinin mevcut piyasa değeri 7,7 milyar doları aşıyor:

Sektör şimdiden birçok önde gelen piyasa oyuncusunu kendine çekmiştir. Özellikle, en büyük stablecoin Tether'in (USDT) ihraççısı kısa süre önce kendisini tamamen yapay zeka teknolojisine kaptırma niyetini açıkladı.

Merkezi olmayan yapay zeka yeni verimlilik ve kullanım ufukları açabileceğinden, yapay zeka ve kriptografinin en iyi sinerjiye sahip olduğuna inanılıyor.

Platformumuz yapay zekada büyük beklentiler görüyor, bu nedenle bir airdrop almak için basit koşullara sahip en büyük AI projelerinden biri olan platformumuzda bir Grass kartı edinme fırsatı hala aktif.

Meme Coin'ler

Meme coin'ler inanılmaz bir etkinlik sergiler ve cesur ve akılda kalıcı markalaşmaları sayesinde genellikle tüccarları cezbeder. Kuşkusuz, meme coinler en riskli kripto para türleridir.

Şu anda en likit meme coin'ler @airdrophunter_official/what-meme-coins-on-base-will-give-100x-returns-and-when-will-the-blockchain-distribute-the-düşüş-ab0aff8b7785">Base ve @airdrophunter_official/what-meme-coins-on-solana-will-give-you-100x-in-2024-49b82d8268b8">Solana.

Son altı aydır, kripto piyasasına bu çok "unutulmaz" madeni paralar hakim oldu. Endüstrinin niş bir sektöründen, daha fazla bir şeye dönüştüler. @airdrophunter_official/solana-the-new-blockchain-giant-ee28652f398d">Solana ve @airdrophunter_official/ base-ecosystem-how-to-claim-a-1-000-000-düşüş-1b1371ccb368">Base, benzer projeler oluşturma olasılığı zaten birçok kişi tarafından tanıtıldı ve benimsendi.

Meme coinlerin şu anki piyasa değeri yaklaşık 60 milyar dolar:

Meme coinler, farklı ağlar arasında likidite sızıntısıyla ilişkili önemli riskler taşısa da, derin düşüşlere lider - meme coinler genellikle yalnızca büyük ağlardaki faaliyetler için ücretsiz olarak dağıtılır.

Temel ve Zora kartları platformumuzda da mevcuttur — bunları satın alarak, yalnızca projelerden düşüşler değil, aynı zamanda meme coin'lerden de düşüşler bekleyebilirsiniz — bu da @airdrophunter_official/what-meme-coins-on-base-will-give-100x-returns-and-when-will-the-blockchain-distribute-the-düşüş-ab0aff8b7785">Base.

Pavel Durov'un TOKEN2049 konferansındaki konuşmasından sonra, çoğu meme tokeni orada görünecek.

RWA

RWA daha çok TradFi kullanıcılara hitap eden sürdürülebilir ılımlı büyümeye yöneliktir. Tokenizasyon gelecekte kesinlikle önemli bir rol oynayacak, bu nedenle RWA projeleri geçen yıl etkileyici sonuçlar gösterdi.

RWA, çeşitli gayrimenkullerin, benzersiz tabloların, işletmelerin ve kampanyaların tokenizasyon olanak tanır ve belirteçleri bu tür kampanyalara giderek daha fazla entegre eder.

Birçok uzmanın tahminlerine göre, RWA kapitalizasyonu 10 trilyon doların üzerine çıkmayı vaat ettiğinden, bu anlatıdan gerçek bir hareket bekleniyor!

Gerçek Dünya Varlıklarının tokenizasyon, kripto pazarını saran yeni bir dalgadır. Sadece birkaç ay içinde, bu sektördeki tokenlerin kapitalizasyonu 7 milyar doları aştı:

Tokenizasyon, özellikle geleneksel finanstan büyük oyuncular tarafından da benimseniyor. Örneğin, dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Mart ayında Ethereum ağındaki ilk tokenize varlık fonunu başlattı.

Gelecekte, platformumuz da bu anlatıyı benimseyecek ve tüm kullanıcılara büyük bir düşüş dağıtmak için bu anlatıdan mevcut airdrop'ları ekleyebilir!

DeFi

Çoğu kripton DeFi long duymuştur.

DeFi, 2021'de bir anlatı haline geldi ve tüm dijital varlıkları bir araya getiren ve büyük blok zincirlerinin ekosistemlerini geliştiren ana anlatılardan biri olmaya devam ediyor!

Merkezi olmayan finans, kripto para biriminin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu yüzden DeFi her zaman trend oluyor.

DeFi 'nin mevcut piyasa değeri 92 milyar doların üzerindedir ve sektöründe önemli konumlarını korumaktadır:

platformumuz ayrıca Zora, Kinza, Nova ve diğer mevcut mücevherler dahil olmak üzere DeFi sektöründen otomatik airdrop'ları da içeriyor. a href="https://medium.com/@airdrophunter_official" < ettiğinizden emin olun>Medium'da bu mücevherlerin neyle ilgili olduğunu kontrol edin ve projeler düşüş dağıtmadan önce birkaç kart alın!

L2

@airdrophunter_official/l2-network-through-the-eyes-of-a-beginner-a-simple-guide-for-beginners-89561c854041">L2 — kullanıcılar için yeni olanaklar açan, Ethereum için ölçeklenebilir ağlar, ikinci kripto para birimi blok zinciri.

Bu nedenle, ikinci katman çözümleri kripto topluluğu katılımcıları arasında son derece popüler olmaya devam ediyor. Ethereum için L2 ölçeklendirme çözümleri, kullanıcılar için ücretleri azaltma, verimi artırma ve daha büyük blok zincirleri için işlem hızı gibi yeni fırsatlar sunar.

İkinci katman blok zincirlerinin bu kadar popüler olmasının nedeni budur.

Şu anki L2 coin piyasa değeri 28 milyar doların üzerindedir:

Grafikten de görüldüğü gibi, Polygon blok zinciri kapitalizasyon açısından en üst sırada yer alıyor. Bununla birlikte, @airdrophunter_official/why-rollups-will-break-the-airdrop-trend-in-2024-7ecc959f30d0">Zk-Rollups düzeyinde ölçeklendirme çözümleriyle ilgilenen kendi ZkEVM uzantısını zaten dağıttı ve yakın zamanda yayınladı ve büyük bir düşüş dağıtmak için ciddi bir potansiyele sahip.

Bu dev, platformunda mevcuttur ve bir Polygon ZkEVM kartı satın alarak projeden iyi bir düşüş bekleyebilirsiniz.

Diğer L2 projeleri de platformumuzda listelenmiştir: Base, Starknet Ekosistemi ve diğer birçok balina gibi.

P2E

GameFi (P2E), önceki boğa pazarının ana trendiydi ve en başarılısı olmasa da kripto endüstrisinde oldukça popüler bir segmentti. Son araştırmalara göre, sektörün Web3 alanında ortaya çıkmasından bu yana en az iki bin oyun projesi başarısız oldu.

Bununla birlikte, gelişmiş bir biçimde de olsa ortaya çıkmaya devam ederler. Notcoin'in etrafındaki heyecanı hatırlayalım — üç ay içinde, mesajlaşma uygulaması Telegram'daki mini uygulama 35 milyon kullanıcıyı kendine çekti. Bu nedenle analistler, GameFi kitlesel benimsemeye oldukça hazır olduğuna inanıyor.

Kitlesel olarak benimsenmeye hazır, geliştirilmiş bir sürümü temsil eden birçok yeni proje zaten ortaya çıkıyor.

P2E'in şu anki piyasa değeri ve neredeyse 15 milyon dolara yaklaşıyor ve şüphesiz büyümeye devam edecek:

DEPIN

@airdrophunter_official/depin-will-it-be-the-year-of-drops-in-2024-d98600e4ad10">DePin — Merkeziyetsiz fiziksel altyapı ağlarını ortalama bir kullanıcının anlaması zordur, ancak gerçek şu ki Arweave (AR) gibi birçok kripto para mükemmel dinamikler sergilemiştir. Son 12 ayda, token neredeyse %200 büyüdü.

Bu sektörün kapitalizasyonu 28 milyar dolara ulaştı ve birçok madeni para iyi bir büyüme gösterdi:

Grass'ın, İnternet ağı kaynaklarının küçük bir kısmı için otomatik tarım noktalarını içerdiği ve bu da karlılık artışı sağladığı için DePin sektörüne ait olduğu söylenebilir.

Yukarıda listelenen anlatılardan platformda nasıl kart satın alacağınızı bilmiyorsanız, @airdrophunter_official/how-to-purchase-a-card-on-the-platform-d99b12b2c4e6">makaleyi kullanın.

@airdrophunter_official/restake-ethereum-get-drops-in-eigenlayer-as-well-as-in-ether-fi-puffer-renzo-and-more-d45c65131c63">Restaking veya @airdrophunter_official/how-are-airdrops-distributed-through-the-points-system-cc445e467461">SocialFi, çünkü yalnızca birkaç proje zaten token yayınladı. Ayrıca, bu konulardaki Google Trends verileri düşük ilgi gösteriyor, bu da bu anlatıların kripto para birimiyle ilgili olmayan kullanıcıların ilgisini çektiği anlamına geliyor.

Öte yandan, L1 blok zincirleri, yıllar önce ortaya çıkan çok çeşitli madeni paralarla temsil edilir ve bunların çoğu zaten ölmüştür. Bunları analize dahil etmek araştırmamız için temsili olmayacaktır.

Anlatı popülerliğinin genel resmi aşağıda sunulmuştur:

Sonuç

Trendler ve anlatılar kripto para biriminde çok önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, mevcut anlatı ortamına iyi uyan projeleri seçmek önemlidir. Bir anlatının popülaritesi her zaman proje gruplarının performansıyla ilişkili olmasa da, kesinlikle piyasayı etkiler ve anlatının uzun ömürlülüğünü etkiler.

Feragatname:

  1. Bu makale [Airdrop Hunter'dan (Marketplace) yeniden basılmıştır. Tüm telif hakları orijinal yazara aittir [Airdrop Hunter (Marketplace)]. Bu yeniden baskıya itirazlar varsa, lütfen Gate Learn ekibiyle iletişime geçin, derhal ilgileneceklerdir.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüş ve görüşler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılır. Bahsedilmediği sürece, tercüme edilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya intihal edilmesi yasaktır.

En popüler drop'lar hangi anlatıda?

Yeni BaşlayanMay 27, 2024
boğa piyasası, anlatının kripto projeleri için her şey anlamına geldiği bir zamandır. Mevcut pazar büyüme aşamasında olduğu için, birçok proje yüzlerce kat gösteriyor, ancak çok az avcı aralarındaki korelasyon anlayabiliyor.
En popüler drop'lar hangi anlatıda?

boğa piyasası, anlatının kripto projeleri için her şey anlamına geldiği bir zamandır. Mevcut pazar büyüme aşamasında olduğu için, birçok proje yüzlerce kat gösteriyor, ancak çok az avcı aralarındaki korelasyon anlayabiliyor.

Anlatı ile popülaritesi arasında bir korelasyon var mı? Bu yazıda inceleyelim.

Hangi anlatıyı seçmeli?

2023-2024'te kendini kanıtlamış 7 baskın anlatıyı kullanalım:

AI

Birçok kriptona göre, kripto para birimleri ve yapay zekanın kombinasyonu harika. Hepsi, merkezi olmayan yapay zekanın yeni verimlilik ve kullanım ufukları açabileceğine inanıyor.

CoinGecko'ya göre, AI tokenlerinin mevcut piyasa değeri 7,7 milyar doları aşıyor:

Sektör şimdiden birçok önde gelen piyasa oyuncusunu kendine çekmiştir. Özellikle, en büyük stablecoin Tether'in (USDT) ihraççısı kısa süre önce kendisini tamamen yapay zeka teknolojisine kaptırma niyetini açıkladı.

Merkezi olmayan yapay zeka yeni verimlilik ve kullanım ufukları açabileceğinden, yapay zeka ve kriptografinin en iyi sinerjiye sahip olduğuna inanılıyor.

Platformumuz yapay zekada büyük beklentiler görüyor, bu nedenle bir airdrop almak için basit koşullara sahip en büyük AI projelerinden biri olan platformumuzda bir Grass kartı edinme fırsatı hala aktif.

Meme Coin'ler

Meme coin'ler inanılmaz bir etkinlik sergiler ve cesur ve akılda kalıcı markalaşmaları sayesinde genellikle tüccarları cezbeder. Kuşkusuz, meme coinler en riskli kripto para türleridir.

Şu anda en likit meme coin'ler @airdrophunter_official/what-meme-coins-on-base-will-give-100x-returns-and-when-will-the-blockchain-distribute-the-düşüş-ab0aff8b7785">Base ve @airdrophunter_official/what-meme-coins-on-solana-will-give-you-100x-in-2024-49b82d8268b8">Solana.

Son altı aydır, kripto piyasasına bu çok "unutulmaz" madeni paralar hakim oldu. Endüstrinin niş bir sektöründen, daha fazla bir şeye dönüştüler. @airdrophunter_official/solana-the-new-blockchain-giant-ee28652f398d">Solana ve @airdrophunter_official/ base-ecosystem-how-to-claim-a-1-000-000-düşüş-1b1371ccb368">Base, benzer projeler oluşturma olasılığı zaten birçok kişi tarafından tanıtıldı ve benimsendi.

Meme coinlerin şu anki piyasa değeri yaklaşık 60 milyar dolar:

Meme coinler, farklı ağlar arasında likidite sızıntısıyla ilişkili önemli riskler taşısa da, derin düşüşlere lider - meme coinler genellikle yalnızca büyük ağlardaki faaliyetler için ücretsiz olarak dağıtılır.

Temel ve Zora kartları platformumuzda da mevcuttur — bunları satın alarak, yalnızca projelerden düşüşler değil, aynı zamanda meme coin'lerden de düşüşler bekleyebilirsiniz — bu da @airdrophunter_official/what-meme-coins-on-base-will-give-100x-returns-and-when-will-the-blockchain-distribute-the-düşüş-ab0aff8b7785">Base.

Pavel Durov'un TOKEN2049 konferansındaki konuşmasından sonra, çoğu meme tokeni orada görünecek.

RWA

RWA daha çok TradFi kullanıcılara hitap eden sürdürülebilir ılımlı büyümeye yöneliktir. Tokenizasyon gelecekte kesinlikle önemli bir rol oynayacak, bu nedenle RWA projeleri geçen yıl etkileyici sonuçlar gösterdi.

RWA, çeşitli gayrimenkullerin, benzersiz tabloların, işletmelerin ve kampanyaların tokenizasyon olanak tanır ve belirteçleri bu tür kampanyalara giderek daha fazla entegre eder.

Birçok uzmanın tahminlerine göre, RWA kapitalizasyonu 10 trilyon doların üzerine çıkmayı vaat ettiğinden, bu anlatıdan gerçek bir hareket bekleniyor!

Gerçek Dünya Varlıklarının tokenizasyon, kripto pazarını saran yeni bir dalgadır. Sadece birkaç ay içinde, bu sektördeki tokenlerin kapitalizasyonu 7 milyar doları aştı:

Tokenizasyon, özellikle geleneksel finanstan büyük oyuncular tarafından da benimseniyor. Örneğin, dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock, Mart ayında Ethereum ağındaki ilk tokenize varlık fonunu başlattı.

Gelecekte, platformumuz da bu anlatıyı benimseyecek ve tüm kullanıcılara büyük bir düşüş dağıtmak için bu anlatıdan mevcut airdrop'ları ekleyebilir!

DeFi

Çoğu kripton DeFi long duymuştur.

DeFi, 2021'de bir anlatı haline geldi ve tüm dijital varlıkları bir araya getiren ve büyük blok zincirlerinin ekosistemlerini geliştiren ana anlatılardan biri olmaya devam ediyor!

Merkezi olmayan finans, kripto para biriminin ayrılmaz bir parçasıdır. Bu yüzden DeFi her zaman trend oluyor.

DeFi 'nin mevcut piyasa değeri 92 milyar doların üzerindedir ve sektöründe önemli konumlarını korumaktadır:

platformumuz ayrıca Zora, Kinza, Nova ve diğer mevcut mücevherler dahil olmak üzere DeFi sektöründen otomatik airdrop'ları da içeriyor. a href="https://medium.com/@airdrophunter_official" < ettiğinizden emin olun>Medium'da bu mücevherlerin neyle ilgili olduğunu kontrol edin ve projeler düşüş dağıtmadan önce birkaç kart alın!

L2

@airdrophunter_official/l2-network-through-the-eyes-of-a-beginner-a-simple-guide-for-beginners-89561c854041">L2 — kullanıcılar için yeni olanaklar açan, Ethereum için ölçeklenebilir ağlar, ikinci kripto para birimi blok zinciri.

Bu nedenle, ikinci katman çözümleri kripto topluluğu katılımcıları arasında son derece popüler olmaya devam ediyor. Ethereum için L2 ölçeklendirme çözümleri, kullanıcılar için ücretleri azaltma, verimi artırma ve daha büyük blok zincirleri için işlem hızı gibi yeni fırsatlar sunar.

İkinci katman blok zincirlerinin bu kadar popüler olmasının nedeni budur.

Şu anki L2 coin piyasa değeri 28 milyar doların üzerindedir:

Grafikten de görüldüğü gibi, Polygon blok zinciri kapitalizasyon açısından en üst sırada yer alıyor. Bununla birlikte, @airdrophunter_official/why-rollups-will-break-the-airdrop-trend-in-2024-7ecc959f30d0">Zk-Rollups düzeyinde ölçeklendirme çözümleriyle ilgilenen kendi ZkEVM uzantısını zaten dağıttı ve yakın zamanda yayınladı ve büyük bir düşüş dağıtmak için ciddi bir potansiyele sahip.

Bu dev, platformunda mevcuttur ve bir Polygon ZkEVM kartı satın alarak projeden iyi bir düşüş bekleyebilirsiniz.

Diğer L2 projeleri de platformumuzda listelenmiştir: Base, Starknet Ekosistemi ve diğer birçok balina gibi.

P2E

GameFi (P2E), önceki boğa pazarının ana trendiydi ve en başarılısı olmasa da kripto endüstrisinde oldukça popüler bir segmentti. Son araştırmalara göre, sektörün Web3 alanında ortaya çıkmasından bu yana en az iki bin oyun projesi başarısız oldu.

Bununla birlikte, gelişmiş bir biçimde de olsa ortaya çıkmaya devam ederler. Notcoin'in etrafındaki heyecanı hatırlayalım — üç ay içinde, mesajlaşma uygulaması Telegram'daki mini uygulama 35 milyon kullanıcıyı kendine çekti. Bu nedenle analistler, GameFi kitlesel benimsemeye oldukça hazır olduğuna inanıyor.

Kitlesel olarak benimsenmeye hazır, geliştirilmiş bir sürümü temsil eden birçok yeni proje zaten ortaya çıkıyor.

P2E'in şu anki piyasa değeri ve neredeyse 15 milyon dolara yaklaşıyor ve şüphesiz büyümeye devam edecek:

DEPIN

@airdrophunter_official/depin-will-it-be-the-year-of-drops-in-2024-d98600e4ad10">DePin — Merkeziyetsiz fiziksel altyapı ağlarını ortalama bir kullanıcının anlaması zordur, ancak gerçek şu ki Arweave (AR) gibi birçok kripto para mükemmel dinamikler sergilemiştir. Son 12 ayda, token neredeyse %200 büyüdü.

Bu sektörün kapitalizasyonu 28 milyar dolara ulaştı ve birçok madeni para iyi bir büyüme gösterdi:

Grass'ın, İnternet ağı kaynaklarının küçük bir kısmı için otomatik tarım noktalarını içerdiği ve bu da karlılık artışı sağladığı için DePin sektörüne ait olduğu söylenebilir.

Yukarıda listelenen anlatılardan platformda nasıl kart satın alacağınızı bilmiyorsanız, @airdrophunter_official/how-to-purchase-a-card-on-the-platform-d99b12b2c4e6">makaleyi kullanın.

@airdrophunter_official/restake-ethereum-get-drops-in-eigenlayer-as-well-as-in-ether-fi-puffer-renzo-and-more-d45c65131c63">Restaking veya @airdrophunter_official/how-are-airdrops-distributed-through-the-points-system-cc445e467461">SocialFi, çünkü yalnızca birkaç proje zaten token yayınladı. Ayrıca, bu konulardaki Google Trends verileri düşük ilgi gösteriyor, bu da bu anlatıların kripto para birimiyle ilgili olmayan kullanıcıların ilgisini çektiği anlamına geliyor.

Öte yandan, L1 blok zincirleri, yıllar önce ortaya çıkan çok çeşitli madeni paralarla temsil edilir ve bunların çoğu zaten ölmüştür. Bunları analize dahil etmek araştırmamız için temsili olmayacaktır.

Anlatı popülerliğinin genel resmi aşağıda sunulmuştur:

Sonuç

Trendler ve anlatılar kripto para biriminde çok önemli bir rol oynamaktadır. Bu nedenle, mevcut anlatı ortamına iyi uyan projeleri seçmek önemlidir. Bir anlatının popülaritesi her zaman proje gruplarının performansıyla ilişkili olmasa da, kesinlikle piyasayı etkiler ve anlatının uzun ömürlülüğünü etkiler.

Feragatname:

  1. Bu makale [Airdrop Hunter'dan (Marketplace) yeniden basılmıştır. Tüm telif hakları orijinal yazara aittir [Airdrop Hunter (Marketplace)]. Bu yeniden baskıya itirazlar varsa, lütfen Gate Learn ekibiyle iletişime geçin, derhal ilgileneceklerdir.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüş ve görüşler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılır. Bahsedilmediği sürece, tercüme edilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya intihal edilmesi yasaktır.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!