Holoworld: Sanal ve Gerçekliği AI Botları ile Birleştirerek, Web3 Alanında Taze Bir AI Bakış Açısı

Orta SeviyeJul 13, 2024
Yapay zeka teknolojisinin hızlı iterasyonu ve pratik uygulamalarının sürekli olarak hayata geçirilmesi, Web3 + AI alanının gelişimini hızlandırmaktadır. Holoworld AI, AI ve Web3'ün entegrasyonunu derinleştirerek bu sorunları ele almaya ve Web3 pazarının sürekli büyümesini teşvik etmeye amaçlamaktadır. Temel geliştirme kitleri, kullanıcı dostu programlama ortamları, zengin SDK'lar ve geliştirme araçları sağlayarak, Holoworld teknoloji açısından AI modellerinin dağıtım eşiğini önemli ölçüde düşürmektedir.
Holoworld: Sanal ve Gerçekliği AI Botları ile Birleştirerek, Web3 Alanında Taze Bir AI Bakış Açısı

web3'ün hızlı gelişimi gelecek için hem fırsatları hem de zorlukları beraberinde getiriyor. Yenilikçi dağıtılmış mimari, sorunsuz kullanıcı deneyimlerine yaklaşma ve sağlam merkezi olmayan özellikler sayesinde web3, modern iş modelleri için yeni olanaklar sunuyor. Ancak hızla geliştirilen araçların ve net standartların eksikliği, web3'te daha ileri düzeyde gelişmeyi engellemiştir.

Bugün, yapay zeka teknolojisinin ortaya çıkması, karmaşıklığı ele alma ve geleceği tahmin etme konusunda eşi benzeri görülmemiş araçlar sağlamaktadır. Makine öğrenimi ve derin öğrenme alanındaki yetenekleri büyük veriden değer çıkarma, karmaşık sorunları çözme ve akıllı karar verme konularında önemli avantajlar sunmaktadır.

Fırsatlar ve zorluklarla dolu bu manzarada, Holoworld ortaya çıktı ve başarıyla Binance Labs'ın yedinci aşama hızlandırma programına katıldı. Holoworld AI, AI ve web3'ün entegrasyonunu derinleştirerek web3 pazarında sürekli büyümeyi amaçlamaktadır. Bu makale, Holoworld'ün teknolojisini, endüstri stratejilerini ve gelecek planlarını analiz edecektir.

pazar acı noktalarına odaklanma

Bu mevcut boğa piyasası anlatısında, yapay zeka konusundaki heves durmaksızın devam ediyor. Yapay zeka teknolojisinin hızlı iterasyonları ve pratik uygulamaları, web3+ai takibinin refahını daha da artırdı. Ancak yapay zeka ve web3'ün entegrasyonu yüzeysel düzeyde kalmakta ve endüstrinin gelişim ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamamaktadır.

Web3 ortamında yapay zeka modellerini dağıtmak karmaşık ve kaynak yoğun bir süreçtir ve sıklıkla bakım için uzman bilgi gerektirir, bu durum birçok web3 projesi için pratik değildir. Ayrıca, mevcut piyasada web3 ortamı için uygun yapay zeka modellerinin eksikliği mevcuttur, bunun yanı sıra web3'te yapay zekanın gelişimini kısıtlayan çeşitli faktörler bulunmaktadır.

Talebe özel AI teknolojilerinin eksikliğinden, uygun dağıtım stratejilerini uygulamada yaşanan zorluklardan ve yetenekli AI yeteneğinin kıtlığından kaynaklanan, bu zorlukların üstesinden gelmek önemli zaman ve kaynak yatırımı gerektirir. Bu durum birçok işletme ve kuruluşu AI dağıtmaktan caydırır.

holoworld, bu zorlukları temel geliştirme kitleri, kullanıcı dostu programlama ortamları ve zengin sdk'lar ve geliştirme araçları sağlayarak yapay zeka modellerinin dağıtım eşiğini önemli ölçüde düşürerek ele almaktadır. Ancak, yalnızca teknolojik yetenekler yeterli değildir. Kullanıcı ilgisini çekmek ve görünürlüğü yakalamak hala bir zorluktur.

Yükselen bir yapay zeka platformu olarak, Holoworld kuruluşundan bu yana benzersiz kültürel meme yayılma yollarını ve sağlam işbirliği kaynaklarını kullanarak önemli bir kullanıcı tabanı oluşturmuştur. Böylece Holoworld, erişilebilir çözümler sunarken yapay zeka ve web3 teknolojilerini entegre etme karmaşıklıklarını aşarak web3 manzarasında yapay zekanın dağıtımındaki boşluğu kapatmayı amaçlamaktadır.

Holoworld, hangi tür bir yapay zeka platformudur?

holoworld: özelleştirilmiş sanal hayat

holoworld, tarafından başlatılan bir yan kuruluş markasıdırsanal karakter şirketi hologram.Jeneratif ai patlamasının ortaya çıkmasından önce, hologram, video ve içerik oluşturma platformlarında kullanılan 3d sanal karakterler oluşturmak için vr+ar teknolojisine güveniyordu, örneğin youtuberlar için sanal karakter avatarlarını özelleştirme (vtuberler).

Bu süre zarfında, hologram öncelikle önceden belirlenmiş etkileşim betikleri ve basit kuralları kullanarak sanal karakterler oluşturdu. Bu sanal karakterlerin davranışları, manuel olarak programlanmış veri tabanına dayalıydı ve yüksek düzeyde akıllı etkileşim ve duygusal simülasyon yetenekleri eksikti.

ai teknolojik yeniliklerinin dalgasıyla birlikte, hologram, ai + sanal karakterlerde yeni bir gelişme yönü tanıdı. Doğal dil işleme, makine öğrenimi ve davranış simülasyonu gibi teknolojileri içeren ai uygulama katmanı projesi Holoworld AI'ı tanıttılar. Bu geliştirme, sanal karakterlere yüksek zeka ve etkileşim sağlayarak kullanıcılara bir sonraki seviye kullanıcı deneyimi sunmaktadır.

örneğin, Holoworld, bir kullanıcının hesabına (x hesap) bağlı tarihsel içeriği kullanarak kişiselleştirilmiş yapay zeka botları oluşturmak için eğitim materyali olarak kullanabilir. Bu yapay zeka botları, kullanıcıların doğrudan etkileşim kurabileceği ve iletişim kurabileceği sanal karakterler olarak hareket eder.

En son anlık görüntüye dayanarak, platform 900.000'den fazla kayıtlı kullanıcıya, 130.000'den fazla aktif cüzdan adresine, 60'tan fazla holo ai botu yaratma kaydına ve 1,6 milyondan fazla zincir üstü işlem kaydına sahip.

ekip ve finansman geçmişi

Hologram'ın kuruluş ekibi çeşitlidir ve meta, aws, 0x labs, bridgewater, disney, pennsylvania üniversitesi, massachusetts teknoloji enstitüsü (mit), california üniversitesi, los angeles (ucla) ve diğer tanınmış şirketler ve kurumlardan üyeleri içermektedir.

Temmuz 2022'de, hologram 6,5 milyon dolarlık tohum fonunda yatırım aldı. Tur, Polychain Capital tarafından yönlendirildi ve sektördeki etkili yatırımcılar arasında BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes ve BRC20'nin kurucusu Domo'nun da katılımıyla gerçekleşti.

holoworld ai mağazası çeşitli türde botları entegre eder

HoloWorld, kullanıcıların iş yerinde verimliliği artırmak için sevilen anime karakterleri, tarihi şahsiyetler, modern ünlüler ve hatta kişiselleştirilmiş asistanlarla etkileşim kurmak için özel sanal karakterler oluşturabilecekleri AI mağazasını başlattı. Diğer karakter özelleştirme platformlarından farklı olarak HoloWorld, AI "beyinleri" ile geliştirilmiş 3D sanal arkadaşlar geliştirmeye odaklanıyor. İçerik oluşturucular, yapay zekanın kişiliğini belirleme özgürlüğüne sahiptir ve oluşturulan yapay zeka botlarının prototiplerinin dil stilini ve ifadelerini yakından yansıtmasını sağlar. Temel AI kişiliğini oluşturduktan sonra, kullanıcılar botun görüntüsünü hayata geçirmek için giysi ve aksesuarlar da dahil olmak üzere 3B modülleri kullanarak görünümü daha da özelleştirebilir.

Twitter entegrasyonu aracılığıyla doğrudan kişiselleştirilmiş bir yapay zeka botu oluşturun

Holoworld kullanıcı arayüzünde, kullanıcılar Twitter hesaplarını bağlayabilirler. Holoworld daha sonra bağlı hesaplardan elde edilen geçmiş içeriğe dayanarak Twitter AI avatarlarını oluşturabilir. Ardından, kullanıcılar çeşitli veri yükleme yöntemleri aracılığıyla AI avatarlarını eğitebilir ve bu AI cisimlerinin daha kişiselleştirilmiş ve benzersiz yönlere doğru evrimleşmelerine izin veren sürekli bir yetiştirme sürecini sağlayabilirler.

Notable proje liderleri, web3 endüstrisindeki ünlüler veya hatta finansal tavsiye sunan bir asistan için olsun, kullanıcılar holoworld platformunda ilgili verileri eğitebilir (örneğin, twitter hesap verilerini içe aktarma veya q&a eğitimi yapma) ve kişiselleştirilmiş ihtiyaçlarını karşılayan karşılık gelen sanal karakterler oluşturabilir.

B2B yönelimi için özel marka ip botu sağlayın

Holoworld, farklı projelerin ihtiyaçlarına uygun benzersiz AI botları oluşturmak için temel AI araç setleri sağlayabilir. Bu özelleştirilmiş botlar marka hizmeti ve tanıtım gereksinimlerini etkili bir şekilde karşılayabilir. Örneğin, müşterilerden gelen soruları yanıtlayarak proje desteği olarak Telegram, Discord ve diğer topluluklara doğrudan entegre edilebilirler. Ek olarak, bu botlar, marka iletişimini daha çekici ve keyifli hale getiren meme çıkartmaları ve ifadeleri oluşturabilirler.

farklı sanal karakterlerle iletişim kurmak

Kendi sanal karakterlerini oluşturmanın yanı sıra, kullanıcılar platformda diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan sanal karakterlerle de sohbet edebilirler. Bu, kullanıcıların başkalarının hayal gücünün yaratıcı yaratımlarını deneyimlemelerine ve keşfetmelerine olanak tanır.

Bir metaverse dünyasında yaşamaya benzer şekilde, kullanıcılar her zaman farklı kişiliklere ve mesleklere sahip sanal karakterlerle etkileşim kurabilir ve düşüncelerine dair bilgi edinebilirler. Gündelik sohbetler veya derin tartışmalar olsun, bu sanal karakterler, yapay zeka teknolojisi desteğiyle, çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılayabilirler.

derin teknik temel

Platformun düzgün ve çeşitli işlevselliğinin arkasında, Holoworld zengin teknik mimarisine dayanıyor:

hologram mocap

Dahili olarak geliştirilen bu bilgisayar görüsü makine öğrenme modeli ve yazılım geliştirme kiti, son teknoloji bilgisayar görüsü teknolojisini kullanarak gerçek zamanlı hareket yakalama imkanı sunar. Saniyede 60 kare hızında çalışır, kamera çekimlerinden, videolardan veya görüntülerden gerçek zamanlı, arkit uyumlu hibrit formlar sağlayarak, Apple iOS üzerindeki arkit ile karşılaştırılabilir doğruluk ve kare hızı sunar.

holo3d

tamamen dinamik varlıklara uyum sağlayabilen, oyun ve video üretimine hazır, metin veya görüntü gibi çoklu girişleri destekleyen, pozisyon bilincine sahip doku eşlemesi ve ızgara oluşturma yeteneklerine sahip, kararlı difüzyon ve kontrol ağı üzerine kurulu bir üretici yapay zeka algoritması kullanan Holoworld, web3/nft alanları için özelleştirilmiş 2d ve 3d formatında yaklaşık 150.000 varlık içeren özel eğitim verilerine sahiptir.

holoanimate

Temel yapay zeka teknolojisinde ince levha spline hareket modeli (tps) kullanır. Girdi videolarına veya seslerine dayalı olarak herhangi bir 2D karakteri anime eder, yapay zeka destekli hassas dudak senkronizasyonu özellikleri sunar ve metin, görüntü ve ses de dahil olmak üzere çoklu girişleri destekler.

hologpt

hiper-gerçekçi karakter tepkileri için uyarlanmış geniş kapsamlı bir dil modeli, nsfw ve web3 veri uygulamaları da dahil olmak üzere çeşitli kullanım durumları için uygundur.

holoajentler

Dil modellerini ve ipuçlarını kullanarak, standartlaştırılmış ai ajanlarının hangi bağlamsal arka plana ihtiyaç duyduğunu belirleyen ve davranış sunumunu ve etkileşimi basit, okunabilir ve ölçeklenebilir json formatları aracılığıyla kolaylaştıran bir akıl yürütme motoru kullanır.

pazar yeri: sadece ticaret değil aynı zamanda ihraç da

25 Haziran'da, Holoworld AI, sadece bir ticaret platformu değil aynı zamanda kullanıcılar, markalar ve geliştiriciler için benzersiz bir alan sağlayan kapsamlı bir ekosistem olarak Marketplace'in resmi lansmanını duyurdu.

Bu pazarda, kullanıcılar AI destekli NFT'ler, tokenlar ve sanal özellikler dahil olmak üzere çeşitli dijital varlıkları satın alabilir, satabilir ve takas edebilirler.

holoworld'un pazar yeri ayrıca özellikle holoworld ai varlıklarının ihraçını desteklemek üzere tasarlanmış bir lansman platformu modülüne sahiptir. Bu modül, holoworld içindeki tüm ai botlarının, markaların, kols'ların ve diğerlerinin varlık oluşturma yoluyla kullanıcılarla doğrudan etkileşimde bulunmalarını sağlayan yeni ai varlıklarını piyasaya sürmelerine olanak tanır.

ai+programlanabilir ip

Son zamanlarda, Holoworld, on-chain ip altyapısı ile işbirliği yaptığını duyurduHikaye protokolü.Bu ortaklık, yapay zeka ile programlanabilir ip'yi entegre ederek, kullanıcılara sanal karakterleri tanımlama özgürlüğü, diğer kullanıcıların yaratımlarıyla donatma ve bu karakterleri vtubing ve diğer yöntemlerle sergileme imkanı sağlar, kişiselleştirmelerini artırır.

Bu işbirliği sayesinde, diğerleri bu modellere dayalı yeni karakterler oluştururlarsa, orijinal yaratıcılar telif hakkı kazanabilir. Bu mekanizma, yaratıcıların haklarını güvence altına alır ve yaratıcı faaliyetlere daha fazla katılımı teşvik eder.

Holoworld AI'nın ortaya çıkardığı programlanabilir ip çerçevesi, canlı karakter odaklı bir ekonomi yaratmaktadır. Bu ekonomik model, yaratıcıların faydalanmasını sağlarken, remix yapanlara da yeni yaratma ve kar elde etme fırsatları sunarak, sağlıklı ve karşılıklı yararlı bir ekosistem oluşturur.

pazarla yüzleşmek, holoworld'ün çözümü

ürün ekolojik faydalarını oluşturmak ve tam bir ekolojik kapalı döngü oluşturmak

holoworld şu anda pudgy penguins, bitcoin frogs, cool cats, milady, l’oréal ve bilibili gibi pudgy penguins, bitcoin frogs, cool cats, milady, l’oréal ve bilibili gibi 20'den fazla web3 ve web2 markasıyla ortaklık yapmıştır. Bu ortak markalardan NFT'lere sahip kullanıcılar, cüzdanlarını holoworld ai'ye bağlayarak NFT'leri için uygun sanal 3D görüntüler oluşturabilirler. Bu sanal görüntüler, benzersiz kişilikler ve bilgi sistemleriyle özelleştirilebilir ve cüzdanlarında yer alan küçük görüntülere farklı özellikler katılabilir.

Bu marka ortaklıkları aracılığıyla, Holoworld sadece pazarlama amaçları için ortaklarının etkisini ve kullanıcı tabanlarını kullanmakla kalmaz, aynı zamanda ortaklarının kendi alanlarındaki başarılı deneyimlerini ve yüksek kaliteli kaynaklarını da absorbe eder. Bu işbirliği Holoworld'ün ürün kalitesini ve değerini artırır. Örneğin, ünlü NFT platformlarıyla yapılan ortaklıklar, Holoworld'ü önemli bir meme projesi olarak konumlandırmaya yardımcı olur.

Holoworld ayrıca ortaklarına AI uygulamalarına doğru gelişmelerini kolaylaştırmak için AIChain gibi altyapı sağlamaktadır. Bu ortakların güçlü etkisi ve kullanıcı tabanı, Holoworld AI çözümlerinin benimsenmesi ve uygulanmasını daha da arttırır.

Bu şekilde, Holoworld ürün teklifleri, trafik oluşturma ve işlemler konusunda avantajlarını kurarak, tam bir ekosistem oluşturdu.

ait varlıklar ve benzersiz iş modeli

HoloWorld'ün ait varlıkları, sanal karakterler, sanal ürünler ve ai teknolojisi tarafından yönlendirilen diğer dijital içerikleri içeren platformda oluşturulan ve yönetilen sanal varlıklardır. Bu varlıklar, ai projelerini NFT'lerle birleştirerek kullanıcılara yeni ve değerli yatırım ve ticaret seçenekleri sunmak için HoloWorld'ün temel unsurlarını temsil eder. Ayrıca ait, her meme topluluğu içinde bir değer taşıyıcısı olarak hizmet verir. HoloWorld'ün yenilikçi yaklaşımı, teknik açıdan ai projelerinin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan endüstriye özgü protokolleri içerir.

holoworld, b2b tekliflerine odaklanan benzersiz bir iş modeli kullanır; yapay zeka destekli ürünler ve uygulamaların sunulması, projelerin meme kültürlerini tanıtmalarına ve daha fazla kullanıcı çekmelerine yardımcı olur. Meme kültürlerinin yayılmasıyla, topluluk kullanıcı tabanı sürekli olarak büyür ve ilgili varlıklara olan talep artar. Ait varlıklarının yenilikçi tanıtımıyla, holoworld, meme topluluklarının değerini destekler ve artırır, kapsamlı bir ekosistem oluşturur.

Holoworld, projelerin yapay zeka projeleri oluşturmasına ve çıkarmasına olanak tanıyan bir platform sağlar; kullanıcılar yapay zeka botları aracılığıyla işlemlerini tamamlayabilecekleri ticaret çözümleri ile birlikte. Bu entegrasyon, ürün çıkarma, trafik dağıtımı ve varlık işlemlerini kapsayan tam bir ekosistem oluşturarak büyümeyi sağlayan uyumlu bir ekosistem yaratır.

özet

Ürün ekosistemi açısından zengin bir platform olan ve yapay zeka teknolojisi birikimi açısından benzersiz olan Holoworld, hem b hem de c son kullanıcıları için kapsamlı profesyonel destek sağlar.

C son kullanıcıları, Holoworld'deki profesyonel yapay zekâ botlarıyla etkileşimde bulunabilir ve yapay zekânın sofistike bilgi paylaşım sistemi onlara kişiselleştirilmiş ve özel bir deneyim sunar.

B-son kullanıcılar için, holoworld kapsamlı bir geliştirme araçları, grafik tasarım ve proje başlatma çözümleri yelpazesi sunarak, ai+web3 entegrasyonu için engelleri düşürerek, platformda kendi nişlerini bulmalarını sağlayan daha fazla b-son kullanıcıya imkan tanımaktadır.

metaverse'nin yıllar önce yükselmesine benzer şekilde, birçok web3 projesi şimdi ai anlatısına doğru geçiş yapıyor. Bu dönüşüm dalgasının bir parçası olarak, Holoworld umut verici bir başlangıç yapmış olmasına rağmen, hesaplama kaynakları tahsisini optimize etme, platform etkileşimini geliştirme ve işlevleri genişletme gibi çeşitli zorluklarla karşı karşıya.

Akışla gitmek basit gibi görünebilir, ancak gerçekten bir proje kalitesini test eden inovasyon yolunda kararlılık göstermektir.

gelecekteki gelişiminde, holoworld ai'nın sürekli olarak yenilik yapmaya, kullanıcı deneyimini sürekli olarak geliştirmeye ve yoğun rekabetin olduğu bir pazarda istikrarlı bir konum elde etmeye devam edip etmediğini dikkatle takip ediyoruz.

ifade:

  1. bu makale [den alınmıştırtechflow], orijinal başlık “holoworld: sanal ve gerçekliği birleştirmek için ai bot kullanımı, web3 alanında yeni bir ai perspektifi”, telif hakkı orijinal yazar [网一]'a aittir, yeniden basım konusunda herhangi bir itirazınız varsa, lütfen iletişime geçin.Gate öğrenme ekibiTakım, ilgili prosedürlere göre en kısa sürede işleme koyacaktır.

  2. uyarı: bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın kişisel görüşlerini temsil etmekte olup herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmemektedir.

  3. Makalelerin diğer dil versiyonları Gate.io öğrenme ekibi tarafından tercüme edilir, burada bahsedilmedi.Gate.io, çevrilen makale çoğaltılamaz, dağıtılamaz veya kopyalanamaz.

Holoworld: Sanal ve Gerçekliği AI Botları ile Birleştirerek, Web3 Alanında Taze Bir AI Bakış Açısı

Orta SeviyeJul 13, 2024
Yapay zeka teknolojisinin hızlı iterasyonu ve pratik uygulamalarının sürekli olarak hayata geçirilmesi, Web3 + AI alanının gelişimini hızlandırmaktadır. Holoworld AI, AI ve Web3'ün entegrasyonunu derinleştirerek bu sorunları ele almaya ve Web3 pazarının sürekli büyümesini teşvik etmeye amaçlamaktadır. Temel geliştirme kitleri, kullanıcı dostu programlama ortamları, zengin SDK'lar ve geliştirme araçları sağlayarak, Holoworld teknoloji açısından AI modellerinin dağıtım eşiğini önemli ölçüde düşürmektedir.
Holoworld: Sanal ve Gerçekliği AI Botları ile Birleştirerek, Web3 Alanında Taze Bir AI Bakış Açısı

web3'ün hızlı gelişimi gelecek için hem fırsatları hem de zorlukları beraberinde getiriyor. Yenilikçi dağıtılmış mimari, sorunsuz kullanıcı deneyimlerine yaklaşma ve sağlam merkezi olmayan özellikler sayesinde web3, modern iş modelleri için yeni olanaklar sunuyor. Ancak hızla geliştirilen araçların ve net standartların eksikliği, web3'te daha ileri düzeyde gelişmeyi engellemiştir.

Bugün, yapay zeka teknolojisinin ortaya çıkması, karmaşıklığı ele alma ve geleceği tahmin etme konusunda eşi benzeri görülmemiş araçlar sağlamaktadır. Makine öğrenimi ve derin öğrenme alanındaki yetenekleri büyük veriden değer çıkarma, karmaşık sorunları çözme ve akıllı karar verme konularında önemli avantajlar sunmaktadır.

Fırsatlar ve zorluklarla dolu bu manzarada, Holoworld ortaya çıktı ve başarıyla Binance Labs'ın yedinci aşama hızlandırma programına katıldı. Holoworld AI, AI ve web3'ün entegrasyonunu derinleştirerek web3 pazarında sürekli büyümeyi amaçlamaktadır. Bu makale, Holoworld'ün teknolojisini, endüstri stratejilerini ve gelecek planlarını analiz edecektir.

pazar acı noktalarına odaklanma

Bu mevcut boğa piyasası anlatısında, yapay zeka konusundaki heves durmaksızın devam ediyor. Yapay zeka teknolojisinin hızlı iterasyonları ve pratik uygulamaları, web3+ai takibinin refahını daha da artırdı. Ancak yapay zeka ve web3'ün entegrasyonu yüzeysel düzeyde kalmakta ve endüstrinin gelişim ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamamaktadır.

Web3 ortamında yapay zeka modellerini dağıtmak karmaşık ve kaynak yoğun bir süreçtir ve sıklıkla bakım için uzman bilgi gerektirir, bu durum birçok web3 projesi için pratik değildir. Ayrıca, mevcut piyasada web3 ortamı için uygun yapay zeka modellerinin eksikliği mevcuttur, bunun yanı sıra web3'te yapay zekanın gelişimini kısıtlayan çeşitli faktörler bulunmaktadır.

Talebe özel AI teknolojilerinin eksikliğinden, uygun dağıtım stratejilerini uygulamada yaşanan zorluklardan ve yetenekli AI yeteneğinin kıtlığından kaynaklanan, bu zorlukların üstesinden gelmek önemli zaman ve kaynak yatırımı gerektirir. Bu durum birçok işletme ve kuruluşu AI dağıtmaktan caydırır.

holoworld, bu zorlukları temel geliştirme kitleri, kullanıcı dostu programlama ortamları ve zengin sdk'lar ve geliştirme araçları sağlayarak yapay zeka modellerinin dağıtım eşiğini önemli ölçüde düşürerek ele almaktadır. Ancak, yalnızca teknolojik yetenekler yeterli değildir. Kullanıcı ilgisini çekmek ve görünürlüğü yakalamak hala bir zorluktur.

Yükselen bir yapay zeka platformu olarak, Holoworld kuruluşundan bu yana benzersiz kültürel meme yayılma yollarını ve sağlam işbirliği kaynaklarını kullanarak önemli bir kullanıcı tabanı oluşturmuştur. Böylece Holoworld, erişilebilir çözümler sunarken yapay zeka ve web3 teknolojilerini entegre etme karmaşıklıklarını aşarak web3 manzarasında yapay zekanın dağıtımındaki boşluğu kapatmayı amaçlamaktadır.

Holoworld, hangi tür bir yapay zeka platformudur?

holoworld: özelleştirilmiş sanal hayat

holoworld, tarafından başlatılan bir yan kuruluş markasıdırsanal karakter şirketi hologram.Jeneratif ai patlamasının ortaya çıkmasından önce, hologram, video ve içerik oluşturma platformlarında kullanılan 3d sanal karakterler oluşturmak için vr+ar teknolojisine güveniyordu, örneğin youtuberlar için sanal karakter avatarlarını özelleştirme (vtuberler).

Bu süre zarfında, hologram öncelikle önceden belirlenmiş etkileşim betikleri ve basit kuralları kullanarak sanal karakterler oluşturdu. Bu sanal karakterlerin davranışları, manuel olarak programlanmış veri tabanına dayalıydı ve yüksek düzeyde akıllı etkileşim ve duygusal simülasyon yetenekleri eksikti.

ai teknolojik yeniliklerinin dalgasıyla birlikte, hologram, ai + sanal karakterlerde yeni bir gelişme yönü tanıdı. Doğal dil işleme, makine öğrenimi ve davranış simülasyonu gibi teknolojileri içeren ai uygulama katmanı projesi Holoworld AI'ı tanıttılar. Bu geliştirme, sanal karakterlere yüksek zeka ve etkileşim sağlayarak kullanıcılara bir sonraki seviye kullanıcı deneyimi sunmaktadır.

örneğin, Holoworld, bir kullanıcının hesabına (x hesap) bağlı tarihsel içeriği kullanarak kişiselleştirilmiş yapay zeka botları oluşturmak için eğitim materyali olarak kullanabilir. Bu yapay zeka botları, kullanıcıların doğrudan etkileşim kurabileceği ve iletişim kurabileceği sanal karakterler olarak hareket eder.

En son anlık görüntüye dayanarak, platform 900.000'den fazla kayıtlı kullanıcıya, 130.000'den fazla aktif cüzdan adresine, 60'tan fazla holo ai botu yaratma kaydına ve 1,6 milyondan fazla zincir üstü işlem kaydına sahip.

ekip ve finansman geçmişi

Hologram'ın kuruluş ekibi çeşitlidir ve meta, aws, 0x labs, bridgewater, disney, pennsylvania üniversitesi, massachusetts teknoloji enstitüsü (mit), california üniversitesi, los angeles (ucla) ve diğer tanınmış şirketler ve kurumlardan üyeleri içermektedir.

Temmuz 2022'de, hologram 6,5 milyon dolarlık tohum fonunda yatırım aldı. Tur, Polychain Capital tarafından yönlendirildi ve sektördeki etkili yatırımcılar arasında BitMEX'in kurucu ortağı Arthur Hayes ve BRC20'nin kurucusu Domo'nun da katılımıyla gerçekleşti.

holoworld ai mağazası çeşitli türde botları entegre eder

HoloWorld, kullanıcıların iş yerinde verimliliği artırmak için sevilen anime karakterleri, tarihi şahsiyetler, modern ünlüler ve hatta kişiselleştirilmiş asistanlarla etkileşim kurmak için özel sanal karakterler oluşturabilecekleri AI mağazasını başlattı. Diğer karakter özelleştirme platformlarından farklı olarak HoloWorld, AI "beyinleri" ile geliştirilmiş 3D sanal arkadaşlar geliştirmeye odaklanıyor. İçerik oluşturucular, yapay zekanın kişiliğini belirleme özgürlüğüne sahiptir ve oluşturulan yapay zeka botlarının prototiplerinin dil stilini ve ifadelerini yakından yansıtmasını sağlar. Temel AI kişiliğini oluşturduktan sonra, kullanıcılar botun görüntüsünü hayata geçirmek için giysi ve aksesuarlar da dahil olmak üzere 3B modülleri kullanarak görünümü daha da özelleştirebilir.

Twitter entegrasyonu aracılığıyla doğrudan kişiselleştirilmiş bir yapay zeka botu oluşturun

Holoworld kullanıcı arayüzünde, kullanıcılar Twitter hesaplarını bağlayabilirler. Holoworld daha sonra bağlı hesaplardan elde edilen geçmiş içeriğe dayanarak Twitter AI avatarlarını oluşturabilir. Ardından, kullanıcılar çeşitli veri yükleme yöntemleri aracılığıyla AI avatarlarını eğitebilir ve bu AI cisimlerinin daha kişiselleştirilmiş ve benzersiz yönlere doğru evrimleşmelerine izin veren sürekli bir yetiştirme sürecini sağlayabilirler.

Notable proje liderleri, web3 endüstrisindeki ünlüler veya hatta finansal tavsiye sunan bir asistan için olsun, kullanıcılar holoworld platformunda ilgili verileri eğitebilir (örneğin, twitter hesap verilerini içe aktarma veya q&a eğitimi yapma) ve kişiselleştirilmiş ihtiyaçlarını karşılayan karşılık gelen sanal karakterler oluşturabilir.

B2B yönelimi için özel marka ip botu sağlayın

Holoworld, farklı projelerin ihtiyaçlarına uygun benzersiz AI botları oluşturmak için temel AI araç setleri sağlayabilir. Bu özelleştirilmiş botlar marka hizmeti ve tanıtım gereksinimlerini etkili bir şekilde karşılayabilir. Örneğin, müşterilerden gelen soruları yanıtlayarak proje desteği olarak Telegram, Discord ve diğer topluluklara doğrudan entegre edilebilirler. Ek olarak, bu botlar, marka iletişimini daha çekici ve keyifli hale getiren meme çıkartmaları ve ifadeleri oluşturabilirler.

farklı sanal karakterlerle iletişim kurmak

Kendi sanal karakterlerini oluşturmanın yanı sıra, kullanıcılar platformda diğer kullanıcılar tarafından oluşturulan sanal karakterlerle de sohbet edebilirler. Bu, kullanıcıların başkalarının hayal gücünün yaratıcı yaratımlarını deneyimlemelerine ve keşfetmelerine olanak tanır.

Bir metaverse dünyasında yaşamaya benzer şekilde, kullanıcılar her zaman farklı kişiliklere ve mesleklere sahip sanal karakterlerle etkileşim kurabilir ve düşüncelerine dair bilgi edinebilirler. Gündelik sohbetler veya derin tartışmalar olsun, bu sanal karakterler, yapay zeka teknolojisi desteğiyle, çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarını etkili bir şekilde karşılayabilirler.

derin teknik temel

Platformun düzgün ve çeşitli işlevselliğinin arkasında, Holoworld zengin teknik mimarisine dayanıyor:

hologram mocap

Dahili olarak geliştirilen bu bilgisayar görüsü makine öğrenme modeli ve yazılım geliştirme kiti, son teknoloji bilgisayar görüsü teknolojisini kullanarak gerçek zamanlı hareket yakalama imkanı sunar. Saniyede 60 kare hızında çalışır, kamera çekimlerinden, videolardan veya görüntülerden gerçek zamanlı, arkit uyumlu hibrit formlar sağlayarak, Apple iOS üzerindeki arkit ile karşılaştırılabilir doğruluk ve kare hızı sunar.

holo3d

tamamen dinamik varlıklara uyum sağlayabilen, oyun ve video üretimine hazır, metin veya görüntü gibi çoklu girişleri destekleyen, pozisyon bilincine sahip doku eşlemesi ve ızgara oluşturma yeteneklerine sahip, kararlı difüzyon ve kontrol ağı üzerine kurulu bir üretici yapay zeka algoritması kullanan Holoworld, web3/nft alanları için özelleştirilmiş 2d ve 3d formatında yaklaşık 150.000 varlık içeren özel eğitim verilerine sahiptir.

holoanimate

Temel yapay zeka teknolojisinde ince levha spline hareket modeli (tps) kullanır. Girdi videolarına veya seslerine dayalı olarak herhangi bir 2D karakteri anime eder, yapay zeka destekli hassas dudak senkronizasyonu özellikleri sunar ve metin, görüntü ve ses de dahil olmak üzere çoklu girişleri destekler.

hologpt

hiper-gerçekçi karakter tepkileri için uyarlanmış geniş kapsamlı bir dil modeli, nsfw ve web3 veri uygulamaları da dahil olmak üzere çeşitli kullanım durumları için uygundur.

holoajentler

Dil modellerini ve ipuçlarını kullanarak, standartlaştırılmış ai ajanlarının hangi bağlamsal arka plana ihtiyaç duyduğunu belirleyen ve davranış sunumunu ve etkileşimi basit, okunabilir ve ölçeklenebilir json formatları aracılığıyla kolaylaştıran bir akıl yürütme motoru kullanır.

pazar yeri: sadece ticaret değil aynı zamanda ihraç da

25 Haziran'da, Holoworld AI, sadece bir ticaret platformu değil aynı zamanda kullanıcılar, markalar ve geliştiriciler için benzersiz bir alan sağlayan kapsamlı bir ekosistem olarak Marketplace'in resmi lansmanını duyurdu.

Bu pazarda, kullanıcılar AI destekli NFT'ler, tokenlar ve sanal özellikler dahil olmak üzere çeşitli dijital varlıkları satın alabilir, satabilir ve takas edebilirler.

holoworld'un pazar yeri ayrıca özellikle holoworld ai varlıklarının ihraçını desteklemek üzere tasarlanmış bir lansman platformu modülüne sahiptir. Bu modül, holoworld içindeki tüm ai botlarının, markaların, kols'ların ve diğerlerinin varlık oluşturma yoluyla kullanıcılarla doğrudan etkileşimde bulunmalarını sağlayan yeni ai varlıklarını piyasaya sürmelerine olanak tanır.

ai+programlanabilir ip

Son zamanlarda, Holoworld, on-chain ip altyapısı ile işbirliği yaptığını duyurduHikaye protokolü.Bu ortaklık, yapay zeka ile programlanabilir ip'yi entegre ederek, kullanıcılara sanal karakterleri tanımlama özgürlüğü, diğer kullanıcıların yaratımlarıyla donatma ve bu karakterleri vtubing ve diğer yöntemlerle sergileme imkanı sağlar, kişiselleştirmelerini artırır.

Bu işbirliği sayesinde, diğerleri bu modellere dayalı yeni karakterler oluştururlarsa, orijinal yaratıcılar telif hakkı kazanabilir. Bu mekanizma, yaratıcıların haklarını güvence altına alır ve yaratıcı faaliyetlere daha fazla katılımı teşvik eder.

Holoworld AI'nın ortaya çıkardığı programlanabilir ip çerçevesi, canlı karakter odaklı bir ekonomi yaratmaktadır. Bu ekonomik model, yaratıcıların faydalanmasını sağlarken, remix yapanlara da yeni yaratma ve kar elde etme fırsatları sunarak, sağlıklı ve karşılıklı yararlı bir ekosistem oluşturur.

pazarla yüzleşmek, holoworld'ün çözümü

ürün ekolojik faydalarını oluşturmak ve tam bir ekolojik kapalı döngü oluşturmak

holoworld şu anda pudgy penguins, bitcoin frogs, cool cats, milady, l’oréal ve bilibili gibi pudgy penguins, bitcoin frogs, cool cats, milady, l’oréal ve bilibili gibi 20'den fazla web3 ve web2 markasıyla ortaklık yapmıştır. Bu ortak markalardan NFT'lere sahip kullanıcılar, cüzdanlarını holoworld ai'ye bağlayarak NFT'leri için uygun sanal 3D görüntüler oluşturabilirler. Bu sanal görüntüler, benzersiz kişilikler ve bilgi sistemleriyle özelleştirilebilir ve cüzdanlarında yer alan küçük görüntülere farklı özellikler katılabilir.

Bu marka ortaklıkları aracılığıyla, Holoworld sadece pazarlama amaçları için ortaklarının etkisini ve kullanıcı tabanlarını kullanmakla kalmaz, aynı zamanda ortaklarının kendi alanlarındaki başarılı deneyimlerini ve yüksek kaliteli kaynaklarını da absorbe eder. Bu işbirliği Holoworld'ün ürün kalitesini ve değerini artırır. Örneğin, ünlü NFT platformlarıyla yapılan ortaklıklar, Holoworld'ü önemli bir meme projesi olarak konumlandırmaya yardımcı olur.

Holoworld ayrıca ortaklarına AI uygulamalarına doğru gelişmelerini kolaylaştırmak için AIChain gibi altyapı sağlamaktadır. Bu ortakların güçlü etkisi ve kullanıcı tabanı, Holoworld AI çözümlerinin benimsenmesi ve uygulanmasını daha da arttırır.

Bu şekilde, Holoworld ürün teklifleri, trafik oluşturma ve işlemler konusunda avantajlarını kurarak, tam bir ekosistem oluşturdu.

ait varlıklar ve benzersiz iş modeli

HoloWorld'ün ait varlıkları, sanal karakterler, sanal ürünler ve ai teknolojisi tarafından yönlendirilen diğer dijital içerikleri içeren platformda oluşturulan ve yönetilen sanal varlıklardır. Bu varlıklar, ai projelerini NFT'lerle birleştirerek kullanıcılara yeni ve değerli yatırım ve ticaret seçenekleri sunmak için HoloWorld'ün temel unsurlarını temsil eder. Ayrıca ait, her meme topluluğu içinde bir değer taşıyıcısı olarak hizmet verir. HoloWorld'ün yenilikçi yaklaşımı, teknik açıdan ai projelerinin ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan endüstriye özgü protokolleri içerir.

holoworld, b2b tekliflerine odaklanan benzersiz bir iş modeli kullanır; yapay zeka destekli ürünler ve uygulamaların sunulması, projelerin meme kültürlerini tanıtmalarına ve daha fazla kullanıcı çekmelerine yardımcı olur. Meme kültürlerinin yayılmasıyla, topluluk kullanıcı tabanı sürekli olarak büyür ve ilgili varlıklara olan talep artar. Ait varlıklarının yenilikçi tanıtımıyla, holoworld, meme topluluklarının değerini destekler ve artırır, kapsamlı bir ekosistem oluşturur.

Holoworld, projelerin yapay zeka projeleri oluşturmasına ve çıkarmasına olanak tanıyan bir platform sağlar; kullanıcılar yapay zeka botları aracılığıyla işlemlerini tamamlayabilecekleri ticaret çözümleri ile birlikte. Bu entegrasyon, ürün çıkarma, trafik dağıtımı ve varlık işlemlerini kapsayan tam bir ekosistem oluşturarak büyümeyi sağlayan uyumlu bir ekosistem yaratır.

özet

Ürün ekosistemi açısından zengin bir platform olan ve yapay zeka teknolojisi birikimi açısından benzersiz olan Holoworld, hem b hem de c son kullanıcıları için kapsamlı profesyonel destek sağlar.

C son kullanıcıları, Holoworld'deki profesyonel yapay zekâ botlarıyla etkileşimde bulunabilir ve yapay zekânın sofistike bilgi paylaşım sistemi onlara kişiselleştirilmiş ve özel bir deneyim sunar.

B-son kullanıcılar için, holoworld kapsamlı bir geliştirme araçları, grafik tasarım ve proje başlatma çözümleri yelpazesi sunarak, ai+web3 entegrasyonu için engelleri düşürerek, platformda kendi nişlerini bulmalarını sağlayan daha fazla b-son kullanıcıya imkan tanımaktadır.

metaverse'nin yıllar önce yükselmesine benzer şekilde, birçok web3 projesi şimdi ai anlatısına doğru geçiş yapıyor. Bu dönüşüm dalgasının bir parçası olarak, Holoworld umut verici bir başlangıç yapmış olmasına rağmen, hesaplama kaynakları tahsisini optimize etme, platform etkileşimini geliştirme ve işlevleri genişletme gibi çeşitli zorluklarla karşı karşıya.

Akışla gitmek basit gibi görünebilir, ancak gerçekten bir proje kalitesini test eden inovasyon yolunda kararlılık göstermektir.

gelecekteki gelişiminde, holoworld ai'nın sürekli olarak yenilik yapmaya, kullanıcı deneyimini sürekli olarak geliştirmeye ve yoğun rekabetin olduğu bir pazarda istikrarlı bir konum elde etmeye devam edip etmediğini dikkatle takip ediyoruz.

ifade:

  1. bu makale [den alınmıştırtechflow], orijinal başlık “holoworld: sanal ve gerçekliği birleştirmek için ai bot kullanımı, web3 alanında yeni bir ai perspektifi”, telif hakkı orijinal yazar [网一]'a aittir, yeniden basım konusunda herhangi bir itirazınız varsa, lütfen iletişime geçin.Gate öğrenme ekibiTakım, ilgili prosedürlere göre en kısa sürede işleme koyacaktır.

  2. uyarı: bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın kişisel görüşlerini temsil etmekte olup herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmemektedir.

  3. Makalelerin diğer dil versiyonları Gate.io öğrenme ekibi tarafından tercüme edilir, burada bahsedilmedi.Gate.io, çevrilen makale çoğaltılamaz, dağıtılamaz veya kopyalanamaz.

Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!