Sovryn'in Ayrıntılı Bir Analizi

Yeni BaşlayanJul 07, 2024
Sovryn ve merkezi olmayan finansın sınırlarını zorlayan harika özelliklerini öğrenmek için takip edin. Sovryn'in neyin hareket ettiğini ve neden bir parçası olmanız gerektiğini öğrenin.
Sovryn'in Ayrıntılı Bir Analizi

Web3 projesinden bahsetmek neredeyse imkansız, önce tüm bunların temelini atan Bitcoin projesine değinmeden. Sovryn'u tartıştığımızda, ona daha da fazla önem vermek önemlidir.

Sovryn, Bitcoin Rootstock yan zinciri üzerindeki öncü merkezi olmayan finans (DeFi) projesidir. Yıllar içinde, merkezsizleşmeyi savunarak adını duyurdu ve Bitcoin ile ilişkisi bunun bir kanıtıdır.

Bitcoin belki de ilk kripto proje olmayabilir, ancak o kadar önemli ki insanlar onu tüm bu başlangıcın başı olarak görüyor ve bu yüzden sürekli olarak gündeme getiriliyor. Bitcoin'in etosu merkezsizleşme ve Sovryn bu vizyonu daha da ileriye taşımak istiyor.

DeFi bir proje olarak, Sovryn kullanıcıları için birçok fırsat yaratıyor. Ticaret yapabilir, takas edebilir, borç verebilir ve çok daha fazlasını yapabilirler. Ancak “”'lerine bakılırsa, Sovryn'un öncelikle bir merkeziyetsiz finans platformu olduğu açıktır.siyah kâğıtSovryn'un kullanıcıları için hala birçok şeyi var. Burada, yükselişin DeFi'sinin geçmişi, şimdiki zamanı ve geleceği hakkında konuşacağız.

Sovryn nedir?

Sovryn, kripto alanında insanlara merkezsiz finans çözümleri sunan en iyi Web3 projelerinden biridir. Bu, alternatif olarak yapılmıştır yozlaşmış merkezi sistem.

Sovryn, bir grup insan veya yönetim kurulu tarafından yönetilmeyen merkezi olmayan bir ticaret ve borç verme platformudur. Bunun yerine, görevler Sovryn üyelerinin oylarını dikkate alan bir akıllı sözleşme tarafından gerçekleştirilir. Sahipler Sovryn yönetim tokeni üzerinde oy kullanır, ancak bunu daha sonra tartışacağız.

Sovryn, birçok zincirde barındırılan bir projedir.Bitcoinyan zincir,Rootstock(RSK) ve BOB, hibrit Katman 2 zinciri.
DeFi çözümleri sunma çabası içinde, Sovryn merkezi olmayan uygulamasını (Dapp) kullanıcıları güçlendirecek özelliklerle donatmıştır. Kullanıcılar spot işlemler, kaldıraçlı işlemler, takaslar, krediler ve daha fazlasını gerçekleştirebilir. Sovryn ayrıca istikrarlı bir kripto para birimine, Sovryn dolarına sahiptir.DLLR. Bu, ABD dolarına sabitlenmiş ancak Bitcoin tarafından desteklenen bir stablecoin'dir, DLLR'nin arkasında iki büyük oyuncu olduğu için sahipleri oldukça güvende.

Sovryn'un Tarihi

Sovryn bir DAO olmasına rağmen, Sovryn'a dönüşen ateşi ateşleyen bir grup vardı ve onlaranonim 'dağıtılmış kolektif.COVID-19 karantinasının sıcaklığında bir araya geldiler ve merkezi hükümetin nasıl yönetildiğini görerek umutlarını kaybettiler.

Bu, grupun merkezileşmenin zararlarına karşı bir şeyler yapabileceklerini fark etmelerini sağladı ve Sovryn üzerinde çalışmaya başladılar. Ağustos 2020'de, bir Sovryn geliştiricisi bir manifestoyu yayımladıve 2021'in başlarına kadar,Sovryn DAO başlatıldı.

Sovryn, merkezsizleşme çabalarına bağlı kalmaya devam etti; birkaç özellik bunun kanıtıdır, ancak Sovryn hala elinde daha fazlasını tutuyor.

Sovryn Nasıl Çalışır?

Bir DAO olarak, Sovryn, Bitcoin'in proof-of-work modeli tarafından korunan akıllı sözleşmelere dayanır. Sovryn, Bitcoin'in bu ve diğer avantajlarından faydalanır, ancak Bitcoin blok zinciri üzerine inşa edilmemiştir; bunun yerine, Bitcoin yan zinciri olan Rootstock (RSK) üzerine kuruludur.

Daha önce açıklandığı gibi, yan zincirler, ana zincirlere katman iki (L2) hizmetleri sağlayarak fayda sağlar. RSK, Bitcoin'e akıllı kontrast yetenekleri sunar, ki Sovryn bundan faydalanır. BTC, iki yönlü takaslı kripto köprüsü aracılığıyla RSK'ya gönderilir. Bu, BTC'nin RSK'ya gönderildiğinde, orijinal BTC'nin takas edilip ardından RBTC olarak RSK'da serbest bırakıldığı anlamına gelir ve geri Bitcoin'e gönderildiğinde, RSK'da takas edilip BTC olarak serbest bırakılır. Ayrıca, bir şeyin olduğuna dikkat etmelisiniz.birleşik madencilik, madenciler aynı anda hem BTC hem de RBTC madencilik yapabilirler.

Sovryn'ın Bitcoin ile ilişkisi onu ayakta tutan şeydir. Akıllı sözleşmeler için ödenen gaz ücretleri Bitcoin ile ödenir ve Bitcoin'in proof-of-work'ü onu güvenli ve güvensiz yapar. Bazıları ayrıca bunun Sovryn'deki gaz ücretlerini de azalttığını iddia edebilir.

Sovryn'in Ana Özellikleri

Sovryn, merkezi olmayanlığa olan bağlılığını gösteren birkaç özelliğe sahiptir. Bu bölümde, bunlardan birkaçını detaylandıracağız. Bu özellikler, birkaç küçük sorunu çözmek için yapılmış olsa da, bir araya geldiğinde, Sovryn'ün merkezi olmayanlık misyonu açıktır.

Sabit Faizli Borç Alma ve Borç Verme

Sovryn kullanıcıları finanslarını geliştirmek için DeFi çözümünü kullanabilir; bunu yapmanın bir yolu, borç verme ve borç alma özellikleri aracılığıyla mümkündür.

Sovryn'daki borç verenlerFonlarını bir kredi havuzuna koyarlar ve bir borçlu havuzdan aldığında, kredi veren APY'den (yıllık yüzde verimi) kazanır. APY, kredilere olan talebe bağlı olarak değişecektir. Diğer çoğu kripto projesi gibi, Sovryn tamamen merkezi olmayan bir yapıya sahiptir.

Sovryn borçlu olanlar da aynı kolaylıkla kredi alabilirler. Kredi havuzundan bir kredi teklifi alacaklar ve APY ödeyecekler. Borçlular ayrıca genellikle %150, ancak teminat SOV (Sovryn'in yönetim token'i) ise teminat oranı %300 olmak üzere teminat sağlamaları gerekecektir. Başka özel durumlar da vardır. Sovryn üzerinde borçlanmaAncak bu iyi bir yapı taşı.

Sıfır

Sovryn, düzenli kredi özelliğine ek olarak, hiç faizsiz bir kredi planına sahip olmasıyla bir adım öteye geçer.SıfırStablecoin ZUSD'yi faizsiz ve daha düşük bir teminat oranı (110%) ile ödünç almanıza izin veren bir protokoldür. Zero'nun önemli bir özelliği, teminatın RBTC olması gerektiğidir. Zero ayrıca müşteri varlıklarını saklamayan ve son derece merkezi olmayan bir yapıdadır.

Sıfır Kararlılık Havuzu

Zero hakkında konuştuktan sonra, istikrar havuzuna dokunmak doğal bir sonuçtur. Zero, %0 faizli kredilere izin verir; ancak, bu krediler teminat gerektirir ve teminat kredinin %110'unun altına düştüğünde kredi tasfiye edilir. İşte bu yüzden bir istikrar havuzu var.

Kararlılık havuzu likidite sağlandığında para kazanır, Bitcoin'i %10'a kadar indirimle satın alır ve bu ne kadar sıklıkla gerçekleşirse, yıllık yüzde oranı (APR) o kadar yüksek olur ve bu, %100'ün üzerinde olabilir. Ayrıca, ne olursa olsun garantili olan %5 temel APR bulunmaktadır.

Kaldıraçlı İşlem

Sovryn'un düzenli spot ticareti var, ancak daha ilginç olan şeymarj ticareti. Marj işlemleri potansiyel kazancınızı artırmanıza izin verir; ancak, tüccarlar aynı zamanda potansiyel kayıpları da artırabileceğinden dikkatli olmalıdır.

Spot işlem yaptığınızda, bir jetonu piyasa değerinde satın alırsınız veya satarsınız ve piyasaya bağlı olarak kar veya zarar elde edebilirsiniz. Kaldıraçlı işlem yaparken, ticaret yapmak için para ödünç alırsınız; bu şekilde potansiyel kazançlarınız daha yüksektir. Sovryn, tüccarların varlıklarının beş katına kadar kaldıraç yapmalarına olanak tanır.

Sovryx Dex 2.0

Sovryn bir yükseltme aldı; çoklu zincir projesi haline geldi ve şimdi RSK ve Bitcoin üzerinde inşa edilebilir (BOB) hale geldi. BOB, Bitcoin'in güvenliğine ve Ethereum'un likiditesine sahip bir hibrit L2'dir. Yeni Sovryx DEX 2.0 ile Ethereum'un likiditesini Bitcoin'e getirebilir ve güçlendirebiliriz.

Yeni DEX, ticaret, staking ve otomatik piyasa yapıcılarına (AMM LP) likidite sağlama yeteneğine sahiptir. Ayrıca Bitcoin üzerindeki yeni jeton standartı olan Runes'ın ticaretine olanak tanır; ilki $POWA.

Sovryn Token Yapısı

Sovryn ekosansı, onu taşıyan tokenlar olmadan var olamazdı. Sovryn ana ağında iki ana token bulunmaktadır. İlk olarak, yönetişim için başlıca olarak kullanılan SOV tokenı bulunmaktadır, ardından Sovryn doları (DLLR) bulunmaktadır, bu da Sovryn özelliklerinin çoğunu destekleyen stabilcoin.

SOV Token

SOV TürkyönetişimSovryn platformu için jeton. Sovryn, SOV'nin yalnızca Sovryn'deki payı temsil ettiğini vurgulamıştır. SOV sahipleri, önemli değişiklikler üzerinde oy kullanabilir ve ardından akıllı sözleşmeler oy dikkate alınır ve uygular. DAO kar sağladığında, SOV'nin değeri artar ve bu şekilde 'kar' elde ederler.

SOV Dağılımı

SOV, DAO'nun 2021'de başlattığı bir planla tanıtıldı.adaletli tahsis. Toplam arzı 100.000.000 SOV olan yeterince var. %25'i Sovryn kurucularına, %14,5'i erken yatırımcılara, %10'u geliştirme fonuna, %6,8'i programlı satışlara, %5'i ekosisteme ve en büyük pay olan %38,65'i ise benimsenmeye tahsis edildi.

Sovryn Doları (DLLR)

TheSovryn Doları (DLLR)Sovryn, Web3 dünyasında karar verme yetkisinin aşırı merkezileşmesine karşı bir tepkidir. Bu, ABD dolarına 1:1 oranında sabitlenmiş BTC destekli bir stabilcoin. Çoğu stabilcoin projesi merkezi aracılara dayanmakta ve düşük kaliteli tokenlarla desteklenmektedir.

DLLR BTC tarafından desteklenmektedir, bu da kendini kanıtlamış bir kripto gücüdür. Şu anda iki BTC destekli stabilcoin bulunmaktadır ve DLLR bu ikisinin en iyi özelliklerini alacak ve daha iyi likidite ekleyecektir. DLLR ayrıca daha iyi istikrar sağlayacaktır. Mevcut istikrar sistemlerini bir araya getirecek, ardından zayıflıklarını azaltmak ve güçlü yanlarını en üst düzeye çıkarmak için bunları bir araya getirecektir.

SOV üzerinde harekete geçin

Kendin için biraz SOV sahibi olmak için, merkezi bir borsa deneyebilirsin.Gate.io. Basit bir süreç, öncelikle, yapmanız gerekenkaydolve tüm KYC ayrıntılarını doldurun, ardından hesabınızı finanse edin. Şimdi,SOV'nin maliyetini öğreninve nasıl gittiğini görmek için basit adımları izleyerek SOV'u spot piyasada veya türev piyasada satın alabilirsiniz.

Sovryn haberleri

Sovryn, BitcoinOS'un tanıtımıyla Bitcoin'i yeni bir çağa taşıyor.süper katmanBu, Bitcoin'i bir işletim sistemine dönüştürecek. Diğer L1 blok zincirlerinde ZK rollups bulunur, ancak Bitcoin akıllı sözleşmeler yapmadığından bu çalışamaz. Bunun yerine, Bitcoin'i veri erişilebilirliği (DA) olarak kullanacak Sovryn rollups olacak. Böylece Bitcoin'in Dapp'leri barındırmak için bir temeli olacak.BitcoinOSBu yıl piyasaya sürüldü ve Sovryn sahipleri heyecanlı.

Sovryn iyi bir yatırım mı?

Sovryn DAO daha merkezsiz bir dünya öngörüyor ve bu vizyonu gerçekleştirmek için adımlar atıyor. Sovryn, Bitcoin için Satoshi Nakamoto'nun vizyonuna inanıyor ve onu iyileştirmek için çalışıyor. Adil yönetim yapısı ve harika özellikleriyle Sovryn'un merkezsizleşme vizyonu her geçen gün daha da yakınlaşıyor.

Yazar: Tamilore
Çevirmen: Paine
İnceleyen(ler): Edward、Matheus、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.

Sovryn'in Ayrıntılı Bir Analizi

Yeni BaşlayanJul 07, 2024
Sovryn ve merkezi olmayan finansın sınırlarını zorlayan harika özelliklerini öğrenmek için takip edin. Sovryn'in neyin hareket ettiğini ve neden bir parçası olmanız gerektiğini öğrenin.
Sovryn'in Ayrıntılı Bir Analizi

Web3 projesinden bahsetmek neredeyse imkansız, önce tüm bunların temelini atan Bitcoin projesine değinmeden. Sovryn'u tartıştığımızda, ona daha da fazla önem vermek önemlidir.

Sovryn, Bitcoin Rootstock yan zinciri üzerindeki öncü merkezi olmayan finans (DeFi) projesidir. Yıllar içinde, merkezsizleşmeyi savunarak adını duyurdu ve Bitcoin ile ilişkisi bunun bir kanıtıdır.

Bitcoin belki de ilk kripto proje olmayabilir, ancak o kadar önemli ki insanlar onu tüm bu başlangıcın başı olarak görüyor ve bu yüzden sürekli olarak gündeme getiriliyor. Bitcoin'in etosu merkezsizleşme ve Sovryn bu vizyonu daha da ileriye taşımak istiyor.

DeFi bir proje olarak, Sovryn kullanıcıları için birçok fırsat yaratıyor. Ticaret yapabilir, takas edebilir, borç verebilir ve çok daha fazlasını yapabilirler. Ancak “”'lerine bakılırsa, Sovryn'un öncelikle bir merkeziyetsiz finans platformu olduğu açıktır.siyah kâğıtSovryn'un kullanıcıları için hala birçok şeyi var. Burada, yükselişin DeFi'sinin geçmişi, şimdiki zamanı ve geleceği hakkında konuşacağız.

Sovryn nedir?

Sovryn, kripto alanında insanlara merkezsiz finans çözümleri sunan en iyi Web3 projelerinden biridir. Bu, alternatif olarak yapılmıştır yozlaşmış merkezi sistem.

Sovryn, bir grup insan veya yönetim kurulu tarafından yönetilmeyen merkezi olmayan bir ticaret ve borç verme platformudur. Bunun yerine, görevler Sovryn üyelerinin oylarını dikkate alan bir akıllı sözleşme tarafından gerçekleştirilir. Sahipler Sovryn yönetim tokeni üzerinde oy kullanır, ancak bunu daha sonra tartışacağız.

Sovryn, birçok zincirde barındırılan bir projedir.Bitcoinyan zincir,Rootstock(RSK) ve BOB, hibrit Katman 2 zinciri.
DeFi çözümleri sunma çabası içinde, Sovryn merkezi olmayan uygulamasını (Dapp) kullanıcıları güçlendirecek özelliklerle donatmıştır. Kullanıcılar spot işlemler, kaldıraçlı işlemler, takaslar, krediler ve daha fazlasını gerçekleştirebilir. Sovryn ayrıca istikrarlı bir kripto para birimine, Sovryn dolarına sahiptir.DLLR. Bu, ABD dolarına sabitlenmiş ancak Bitcoin tarafından desteklenen bir stablecoin'dir, DLLR'nin arkasında iki büyük oyuncu olduğu için sahipleri oldukça güvende.

Sovryn'un Tarihi

Sovryn bir DAO olmasına rağmen, Sovryn'a dönüşen ateşi ateşleyen bir grup vardı ve onlaranonim 'dağıtılmış kolektif.COVID-19 karantinasının sıcaklığında bir araya geldiler ve merkezi hükümetin nasıl yönetildiğini görerek umutlarını kaybettiler.

Bu, grupun merkezileşmenin zararlarına karşı bir şeyler yapabileceklerini fark etmelerini sağladı ve Sovryn üzerinde çalışmaya başladılar. Ağustos 2020'de, bir Sovryn geliştiricisi bir manifestoyu yayımladıve 2021'in başlarına kadar,Sovryn DAO başlatıldı.

Sovryn, merkezsizleşme çabalarına bağlı kalmaya devam etti; birkaç özellik bunun kanıtıdır, ancak Sovryn hala elinde daha fazlasını tutuyor.

Sovryn Nasıl Çalışır?

Bir DAO olarak, Sovryn, Bitcoin'in proof-of-work modeli tarafından korunan akıllı sözleşmelere dayanır. Sovryn, Bitcoin'in bu ve diğer avantajlarından faydalanır, ancak Bitcoin blok zinciri üzerine inşa edilmemiştir; bunun yerine, Bitcoin yan zinciri olan Rootstock (RSK) üzerine kuruludur.

Daha önce açıklandığı gibi, yan zincirler, ana zincirlere katman iki (L2) hizmetleri sağlayarak fayda sağlar. RSK, Bitcoin'e akıllı kontrast yetenekleri sunar, ki Sovryn bundan faydalanır. BTC, iki yönlü takaslı kripto köprüsü aracılığıyla RSK'ya gönderilir. Bu, BTC'nin RSK'ya gönderildiğinde, orijinal BTC'nin takas edilip ardından RBTC olarak RSK'da serbest bırakıldığı anlamına gelir ve geri Bitcoin'e gönderildiğinde, RSK'da takas edilip BTC olarak serbest bırakılır. Ayrıca, bir şeyin olduğuna dikkat etmelisiniz.birleşik madencilik, madenciler aynı anda hem BTC hem de RBTC madencilik yapabilirler.

Sovryn'ın Bitcoin ile ilişkisi onu ayakta tutan şeydir. Akıllı sözleşmeler için ödenen gaz ücretleri Bitcoin ile ödenir ve Bitcoin'in proof-of-work'ü onu güvenli ve güvensiz yapar. Bazıları ayrıca bunun Sovryn'deki gaz ücretlerini de azalttığını iddia edebilir.

Sovryn'in Ana Özellikleri

Sovryn, merkezi olmayanlığa olan bağlılığını gösteren birkaç özelliğe sahiptir. Bu bölümde, bunlardan birkaçını detaylandıracağız. Bu özellikler, birkaç küçük sorunu çözmek için yapılmış olsa da, bir araya geldiğinde, Sovryn'ün merkezi olmayanlık misyonu açıktır.

Sabit Faizli Borç Alma ve Borç Verme

Sovryn kullanıcıları finanslarını geliştirmek için DeFi çözümünü kullanabilir; bunu yapmanın bir yolu, borç verme ve borç alma özellikleri aracılığıyla mümkündür.

Sovryn'daki borç verenlerFonlarını bir kredi havuzuna koyarlar ve bir borçlu havuzdan aldığında, kredi veren APY'den (yıllık yüzde verimi) kazanır. APY, kredilere olan talebe bağlı olarak değişecektir. Diğer çoğu kripto projesi gibi, Sovryn tamamen merkezi olmayan bir yapıya sahiptir.

Sovryn borçlu olanlar da aynı kolaylıkla kredi alabilirler. Kredi havuzundan bir kredi teklifi alacaklar ve APY ödeyecekler. Borçlular ayrıca genellikle %150, ancak teminat SOV (Sovryn'in yönetim token'i) ise teminat oranı %300 olmak üzere teminat sağlamaları gerekecektir. Başka özel durumlar da vardır. Sovryn üzerinde borçlanmaAncak bu iyi bir yapı taşı.

Sıfır

Sovryn, düzenli kredi özelliğine ek olarak, hiç faizsiz bir kredi planına sahip olmasıyla bir adım öteye geçer.SıfırStablecoin ZUSD'yi faizsiz ve daha düşük bir teminat oranı (110%) ile ödünç almanıza izin veren bir protokoldür. Zero'nun önemli bir özelliği, teminatın RBTC olması gerektiğidir. Zero ayrıca müşteri varlıklarını saklamayan ve son derece merkezi olmayan bir yapıdadır.

Sıfır Kararlılık Havuzu

Zero hakkında konuştuktan sonra, istikrar havuzuna dokunmak doğal bir sonuçtur. Zero, %0 faizli kredilere izin verir; ancak, bu krediler teminat gerektirir ve teminat kredinin %110'unun altına düştüğünde kredi tasfiye edilir. İşte bu yüzden bir istikrar havuzu var.

Kararlılık havuzu likidite sağlandığında para kazanır, Bitcoin'i %10'a kadar indirimle satın alır ve bu ne kadar sıklıkla gerçekleşirse, yıllık yüzde oranı (APR) o kadar yüksek olur ve bu, %100'ün üzerinde olabilir. Ayrıca, ne olursa olsun garantili olan %5 temel APR bulunmaktadır.

Kaldıraçlı İşlem

Sovryn'un düzenli spot ticareti var, ancak daha ilginç olan şeymarj ticareti. Marj işlemleri potansiyel kazancınızı artırmanıza izin verir; ancak, tüccarlar aynı zamanda potansiyel kayıpları da artırabileceğinden dikkatli olmalıdır.

Spot işlem yaptığınızda, bir jetonu piyasa değerinde satın alırsınız veya satarsınız ve piyasaya bağlı olarak kar veya zarar elde edebilirsiniz. Kaldıraçlı işlem yaparken, ticaret yapmak için para ödünç alırsınız; bu şekilde potansiyel kazançlarınız daha yüksektir. Sovryn, tüccarların varlıklarının beş katına kadar kaldıraç yapmalarına olanak tanır.

Sovryx Dex 2.0

Sovryn bir yükseltme aldı; çoklu zincir projesi haline geldi ve şimdi RSK ve Bitcoin üzerinde inşa edilebilir (BOB) hale geldi. BOB, Bitcoin'in güvenliğine ve Ethereum'un likiditesine sahip bir hibrit L2'dir. Yeni Sovryx DEX 2.0 ile Ethereum'un likiditesini Bitcoin'e getirebilir ve güçlendirebiliriz.

Yeni DEX, ticaret, staking ve otomatik piyasa yapıcılarına (AMM LP) likidite sağlama yeteneğine sahiptir. Ayrıca Bitcoin üzerindeki yeni jeton standartı olan Runes'ın ticaretine olanak tanır; ilki $POWA.

Sovryn Token Yapısı

Sovryn ekosansı, onu taşıyan tokenlar olmadan var olamazdı. Sovryn ana ağında iki ana token bulunmaktadır. İlk olarak, yönetişim için başlıca olarak kullanılan SOV tokenı bulunmaktadır, ardından Sovryn doları (DLLR) bulunmaktadır, bu da Sovryn özelliklerinin çoğunu destekleyen stabilcoin.

SOV Token

SOV TürkyönetişimSovryn platformu için jeton. Sovryn, SOV'nin yalnızca Sovryn'deki payı temsil ettiğini vurgulamıştır. SOV sahipleri, önemli değişiklikler üzerinde oy kullanabilir ve ardından akıllı sözleşmeler oy dikkate alınır ve uygular. DAO kar sağladığında, SOV'nin değeri artar ve bu şekilde 'kar' elde ederler.

SOV Dağılımı

SOV, DAO'nun 2021'de başlattığı bir planla tanıtıldı.adaletli tahsis. Toplam arzı 100.000.000 SOV olan yeterince var. %25'i Sovryn kurucularına, %14,5'i erken yatırımcılara, %10'u geliştirme fonuna, %6,8'i programlı satışlara, %5'i ekosisteme ve en büyük pay olan %38,65'i ise benimsenmeye tahsis edildi.

Sovryn Doları (DLLR)

TheSovryn Doları (DLLR)Sovryn, Web3 dünyasında karar verme yetkisinin aşırı merkezileşmesine karşı bir tepkidir. Bu, ABD dolarına 1:1 oranında sabitlenmiş BTC destekli bir stabilcoin. Çoğu stabilcoin projesi merkezi aracılara dayanmakta ve düşük kaliteli tokenlarla desteklenmektedir.

DLLR BTC tarafından desteklenmektedir, bu da kendini kanıtlamış bir kripto gücüdür. Şu anda iki BTC destekli stabilcoin bulunmaktadır ve DLLR bu ikisinin en iyi özelliklerini alacak ve daha iyi likidite ekleyecektir. DLLR ayrıca daha iyi istikrar sağlayacaktır. Mevcut istikrar sistemlerini bir araya getirecek, ardından zayıflıklarını azaltmak ve güçlü yanlarını en üst düzeye çıkarmak için bunları bir araya getirecektir.

SOV üzerinde harekete geçin

Kendin için biraz SOV sahibi olmak için, merkezi bir borsa deneyebilirsin.Gate.io. Basit bir süreç, öncelikle, yapmanız gerekenkaydolve tüm KYC ayrıntılarını doldurun, ardından hesabınızı finanse edin. Şimdi,SOV'nin maliyetini öğreninve nasıl gittiğini görmek için basit adımları izleyerek SOV'u spot piyasada veya türev piyasada satın alabilirsiniz.

Sovryn haberleri

Sovryn, BitcoinOS'un tanıtımıyla Bitcoin'i yeni bir çağa taşıyor.süper katmanBu, Bitcoin'i bir işletim sistemine dönüştürecek. Diğer L1 blok zincirlerinde ZK rollups bulunur, ancak Bitcoin akıllı sözleşmeler yapmadığından bu çalışamaz. Bunun yerine, Bitcoin'i veri erişilebilirliği (DA) olarak kullanacak Sovryn rollups olacak. Böylece Bitcoin'in Dapp'leri barındırmak için bir temeli olacak.BitcoinOSBu yıl piyasaya sürüldü ve Sovryn sahipleri heyecanlı.

Sovryn iyi bir yatırım mı?

Sovryn DAO daha merkezsiz bir dünya öngörüyor ve bu vizyonu gerçekleştirmek için adımlar atıyor. Sovryn, Bitcoin için Satoshi Nakamoto'nun vizyonuna inanıyor ve onu iyileştirmek için çalışıyor. Adil yönetim yapısı ve harika özellikleriyle Sovryn'un merkezsizleşme vizyonu her geçen gün daha da yakınlaşıyor.

Yazar: Tamilore
Çevirmen: Paine
İnceleyen(ler): Edward、Matheus、Ashley
* Bilgiler, Gate.io tarafından sunulan veya onaylanan finansal tavsiye veya başka herhangi bir tavsiye niteliğinde değildir ve bu tip bir durumu teşkil etmemektedir.
* Bu makale Gate.io kaynak gösterilmeden çoğaltılamaz, aktarılamaz veya kopyalanamaz. Aykırı davranışlar, Telif Hakkı Yasasının ihlalidir ve yasal işleme tabi olabilir.
Şimdi Başlayın
Kaydolun ve
100 USD
değerinde Kupon kazanın!