• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog XP.NETWORK:Dünyanın en güçlü NFT köprüsü

XP.NETWORK:Dünyanın en güçlü NFT köprüsü

08 April 10:43


GateChain, XP.NETWORK ile zincir içi entegrasyonu duyurmaktan heyecan duyuyor ve ekosistemimizle XP.NETWORK entegrasyonunu desteklemeye devam edecek. XP.NETWORK, GateChain'in zincirler arası platformlarda ve çeşitli ekolojik projelerde farklı NFT'lerin serbest dolaşımını sağlamasına yardımcı olacak güçlü bir NFT köprüsüdür.

GateChain, güçlü bir ekosistem ve kullanıcı varlık güvenliğine ve merkezi olmayan işlemlere odaklanan yeni nesil kamu zincirleridir. Şu anda, GateChain şimdiye kadar düzinelerce çeşitli ekolojik projenin derinlemesine bir işbirliğini teşvik ediyor. Gelecekte, GateChain ekosisteminin içinde NFT döngüsünü hızlandırmak için XP.NETWORK NFT köprüsünü zaten uygulamış olacak. ekosistem ve NFT proje sahipleri ve tüccarlar için verimli teknik destek hizmetleri sağlar.

XP.NETWORK ile tanışın:Dünyanın en güçlü NFT köprüsü

XP.NETWORK, basılmış NFT'ler için çok zincirli bir köprü etrafında merkezlenmiş bir ekosistemdir.

NFT'lerin ağlar arasında serbestçe akmasına izin vererek blok zincirleri arasındaki engelleri kaldırır. dApp'leri, token madencilerini, tüccarları ve sahiplerini birbirine bağlayan XP.NETWORK, tek bir küresel NFT pazarının temellerini oluşturur.

XP.NETWORK köprüsü bu sorunu çözerek bir NFT'yi bir blok zincirinden diğerine minimum maliyetle saniyeler içinde aktarmayı mümkün kılar. Bu, NFT yaratıcıları için daha geniş risk, varlık sahipleri için daha iyi likidite ve köprülü blok zincirler için artan işlem akışı anlamına gelir.

Köprü, yüksek ölçeklenebilirliği üstün güvenlikle birleştirir. Varlıkları çoğaltmadan orijinal varlıkların meta verilerini koruyan paketlenmiş NFT'ler oluşturarak çalışır. Orijinal NFT'ler güvenli bir şekilde gözaltında saklanır ve gerekirse sahibine iade edilebilir.


XP.NETWORK Token

$XPNET, geçiş doğrulayıcılarının ücretlerini ödemek için kullanılan XP.NETWORK için yerel tokendir. XP.NETWORK, kullanıcıların köprü ücretlerini ETH, BNB, AVAX, SOL, MATIC, EGLD veya başka bir şey gibi orijinal blok zincirinin para biriminde ödemesine olanak tanırken, XPNET'e gerekli dönüştürme işlemi dahili olarak ve sonuna kadar görünmez bir şekilde gerçekleştirilir.

XPNET, sektörde ilk kez zincirden bağımsız NFT'lere odaklanan staking programında da kullanılıyor. Her staker, stake ödüllerine erişim anahtarı olarak hizmet eden bir NFT basabilir. Kişi, NFT'yi stake döneminin sonuna kadar tutmayı ve ardından ödülleri talep etmeyi veya satmayı seçebilir; bu noktada alıcı, XPNET ödüllerinin hakkını elde ederken, asıl sahibi yine de geri çekebilecektir.


XP.NETWORK Avantajları

1) OpenSea uyumludur. Ortaya çıkan NFT'ler, OpenSea meta veri standardına uygundur, böylece kullanıcılar onları orada basılmış gibi OpenSea'de listeleyebilir.

2) Daha ucuzdur. Kullanıcı, en düşük mint ücretlerine sahip zinciri seçebilir, ardından NFT'yi herhangi bir zincirde kendi seçtikleri bir pazaryerine veya cüzdanına gönderebilir.

3) Pazarlama için harikadır. XP.NETWORK'ü entegre eden NFT projeleri, rekabet avantajına ve daha geniş bir erişime sahip olacaktır. Şu anda bazı kullanıcılar, örneğin, bu zincirdeki NFT topluluğunun hala küçük olduğundan ve gelecekte yeterli alıcı olmayacağından endişe ettikleri için Avalanche'ı basmaya isteksiz olabilir. XP.NETWORK, daha küçük ekosistemlerde yaygın olan bu görüntü sorununu çözerek NFT projelerinin kullanıcıları daha hızlı çekmesine yardımcı olur.

4) EMV ve EVM olmayan ağları destekler. XP.NETWORK'ün para basma hizmeti, Ethereum Sanal Makinesini (Ethereum, Binance Smart Chain, Polygon) kullanan ve Elrond, Cardano, Solana, Algorand gibi kullanmayan blok zincirlerinin her ikisinde de kullanılabilen türünün ilk örneğidir.

5) Köprü ile entegredir. XP.NETWORK kullanılarak basılan herhangi bir NFT, otomatik olarak köprü beyaz listesine eklenir ve herhangi bir bağlı zincire gönderilebilir.


GateChain Hakkında

GateChain, kullanıcı varlık güvenliğine ve merkezi olmayan işlemlere odaklanan yeni nesil halka açık zincirlerdir. Orijinal çevrimiçi sıcak cüzdan hesabı ve takas garanti sistemi ile, kullanıcıların dijital varlıklarının çalınması, özel anahtarların yok edilmesi ve kaybedilmesi, yavaş merkezi olmayan işlemler ve çapraz geçiş eksikliği gibi endüstrinin temel temel sorunlarını yaratıcı bir şekilde çözüyor. -zincir transferleri. Altı yıllık blok zinciri teknolojisi birikimi, iki yıllık özel araştırma ve teknik ekipteki yüz kişiyle GateChain, devrim niteliğinde bir blok zinciri oluşturmak için mükemmel inovasyon yeteneğine ve güçlü finansal güce güveniyor.

Website: https://gatechain.io/

Twitter: https://twitter.com/gatechain_io

Medium: https://gatechain.medium.com/

Discord: https://discord.com/invite/TADecrzfcP

GitHub: https://github.com/gatechain


XP.NETWORK hakkında

Official website:

https://xp.network/

Sosyal Medyalar:

Twitter: https://twitter.com/xpnetwork

Telegram: https://t.me/xp_network

Discord: https://discord.com/invite/g3vkcsmd38

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.