• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate.io 2022de Kurumsal Yatırımcılara Öncülük Ediyor

Gate.io 2022de Kurumsal Yatırımcılara Öncülük Ediyor

28 March 18:56


Bitcoin ve Ethereum'un 2022 ilerledikçe güçlü değer depoları olduklarını kanıtlamasıyla, kriptoya yönelik kurumsal iştah her zamankinden daha güçlü. Bu nedenle, giderek daha fazla hedge fonu ve diğer geleneksel finansal kurumlar, kripto para birimleri fikrine ısındı. Ancak bu artan ilgi, artan sorumlulukla birlikte geliyor.

Düzenleyiciler, finansal kurumları sürekli olarak inceler ve müşterilerine karşı sorumludurlar. Bu nedenle, derin likiditeye ve güvenlik ve şeffaflık konusunda itibara sahip borsalarla çalışmayı tercih ediyorlar. Bu nedenlerden dolayı Gate.io, 2022'ye girecek kurumsal müşteriler için ideal bir borsadır.


Gate.io ve GIS
2013 yılında kurulan Gate.io, dünyanın en eski kripto borsalarından biridir. Şu anda, müşterilerine yüksek kaliteli ve yüksek getirili kripto varlıkları içeren lider kripto hizmetleri sunan, 24 saat açık işlem hacmiyle dünyanın en iyi 10 borsasından biridir.

Gate.io Kurumsal Hizmetler, Gate.io'nun birincil hizmetlerinden biridir ve dünya çapında VIP müşterilerine sunulmaktadır. Bu VIP müşteriler, riskten korunma fonları, piyasa yapıcılar, yüksek frekanslı tüccarlar ve diğer kurumsal müşterileri içerir. Gate.io, Tower Research, Banxa ve Nibbio gibi birçok köklü firmayla halihazırda işbirliği yapıyor. GIS VIP müşterilerine ne sunuyor? Müşteriler, ticaret stratejileri için düşük gecikme sürelerinden yararlanmalarını sağlayan ortak konum fırsatlarına erişebilir. Kurumlar, CBS tarafından sunulan sipariş ve iptallerde yüksek frekans oranları ile de desteklenmektedir.

GIS, müşterilerine, vadeli işlemler ve opsiyonlar, ETF'ler (Borsa Yatırım Fonu), spot ticaret, kaldıraçlı ticaret ve miktar ticareti gibi tüccarlar için eksiksiz bir kripto ürünleri paketi ile birlikte 1.300'den fazla token ve kripto para birimine erişim sunar. Ayrıca müşterilerine teminatlı kredi, getiri odaklı ürünler ve likidite madenciliği alanlarında ticaret fırsatları sunar. Derin bir likidite havuzu, GIS tarafından sunulan tüm hizmetleri destekler. Şu anda GIS, platformunda 10 milyon kullanıcıya ev sahipliği yapıyor ve her gün 12 milyar doların üzerinde işlem tamamlanıyor.

Gate.io, müşterilerine farklı ticaret platformları, hesaplar ve para birimleri arasında teminat altına alınabilen over-the-counter (OTC) hizmetler ve yüksek hacimli krediler gibi ısmarlama çözümler sunar. Değişken ücret tarifesi, daha yüksek işlem hacimlerinin daha düşük ücretlerle sonuçlanmasını sağlarken, vadeli işlemlerde ücretlerin -%0.025'e kadar düşmesi sağlanır. Yukarıda bahsedilen tüm ürün ve hizmetlere ek olarak, Gate.io'nun yeni API'si ve SDK'sı, komisyoncuların alım satıma erişmek için tanıdık programlama dillerini kullanmalarına olanak tanır. Aracılar ayrıca API'den yararlanabilir ve 300'e kadar alt hesabı yönetebilir.

Bir platformda bulunan ürün grubu ve sorunsuz ticareti mümkün kılmak için bir platformda mevcut olan likidite ile birlikte sunulan hizmetlerin düzeyi, kriptoda kurumsal hizmetlerin güvence altına alınması söz konusu olduğunda başarı düzeyini belirlemede uzun bir yol kat edecektir. Hızlı uygulamaya yönelik yüksek düzeyde bağlılık, kurumsal hizmetlerin güvence altına alınmasında da önemli ölçüde yardımcı olacaktır.


Makale Kaynağı: Chainwire
Feragatname: Bu yazıda ifade edilen görüş ve görüşler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.