• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate.io Forklogun yakın zamanda düzenlenen NFT Konferansına sponsor oldu

Gate.io Forklogun yakın zamanda düzenlenen NFT Konferansına sponsor oldu

15 February 11:51


10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı ve 1300'den fazla listelenmiş coin'i ile dünyanın en büyük dijital değişim platformlarından biri olan Gate.io, 14 Şubat 2022'de YouTube'da canlı olarak düzenlenen Çevrimiçi NFT Konferansı'nın resmi sponsoru olarak Forklog'a katıldı.

Konferans, ademi merkeziyetçilik ve değiştirilemez tokenler (NFT'ler), -“NFT'ler neden milyarlar getirir” konusundaki son patlama kavramını tartışmayı ve gizemini ortadan kaldırmayı amaçladı ve konferans katılımcıları, NFT'lerin sanatta ne olduğunu, sanatçıların nasıl inşa edebileceğini ayrıntılı olarak açıkladılar. Topluluklar, telif hakkı özellikleri ve aynı zamanda ana soruyu yanıtladı - NFT satın almak için ne ödüyorsunuz.

Alanında çeşitli konuları ele almak üzere toplantıda çok sayıda aydın ve uzman yer aldı ve bunlardan bazıları; Cryptocurrency Araştırmacısı, Denis Smirnov, Impact UAO kurucu ortağı, Diana King, #Rasavett Topluluğunun Kurucusu, Olga Dvoretskaya, CloudNFT CEO'su ve Kurucu Ortağı, Peter Behl ve daha fazlası.


NFT Sihirli Kutu



Gate.io'nun NFT Magic kutusu, yaratıcıların, diğer birçok platformun aksine, para basma ve aktarma maliyetlerine boğulmadan benzersiz ve farklı dijital sanat eserleri yaratmalarını sağlamak için tasarlanmış ilk merkezi NFT platformudur. Gate.io'nun yerel GateChain'i üzerine inşa edilmiştir ve uygun maliyetli ve yüksek performanslı bir blok zinciri çözümü sunar.

Nisan 2021'de piyasaya sürülmesinden bu yana, NFT Magic Box, aylık ticaretin 5 milyon doların üzerinde kârla 800.000 doları aştığı ve hem yaratıcılar hem de koleksiyoncular için avantajlı görünmeye devam ettiği için NFT alanında ciddi bir rakip haline geldi.

NFT Magic Box platformu, daha geniş Gate.io platformunun mevcut 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı tarafından kolayca erişilebilir olacak şekilde tasarlanmıştır ve yeni kullanıcılar kolayca kaydolabilir ve kolaylıkla ticaret yapabilir.


Gate.io hakkında
Gate.io, blockchain meraklılarının 190'dan fazla ülkeden 10 milyondan fazla kullanıcı için önde gelen 1200'den fazla kripto para biriminde varlık ticareti yapmalarına ve depolamalarına olanak tanır. Borsa, Hipo DeFi aracılığıyla DeFi ürünlerine, Wallet.io aracılığıyla saklama hizmetlerine, Gate Labs aracılığıyla yatırımlara ve özel GateChain platformuna ek olarak spot, marj, vadeli işlemler ve sözleşme ticareti sunar. Şirket ayrıca Başlangıç IEO platformu, NFT Magic Box pazarı, kripto kredileri ve daha fazlası gibi tamamen entegre bir ürün paketi sunuyor.
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.