Lorenzo, Babylon Ön-Staking Etkinliği ve Bitlayer Madencilik Gala'sını Başlatıyor

Yeni BaşlayanJun 28, 2024
Bitcoin likidite finansman projesi Lorenzo, ön stake Babylon etkinliğinin ve ortak Bitlayer Mining Gala etkinliğinin başlatıldığını duyurdu. Bu, kullanıcıların BTC'yi stBTC elde etmek ve Bitlayer'a köprülemek için stake etmelerine izin verir, ekosistem projesi staking ve kredilendirmeye katılır ve zengin ödüllerin tadını çıkarır. Lorenzo, Babylon'u kullanarak Bitcoin likidite finansal katmanı inşa etmeyi, yenilikçi stake ve yeniden stake mekanizmaları aracılığıyla Bitcoin ekosisteminin finansallaşma potansiyelini genişletmeyi ve daha geniş DeFi uygulamalarını teşvik etmeyi taahhüt etmiştir.
Lorenzo, Babylon Ön-Staking Etkinliği ve Bitlayer Madencilik Gala'sını Başlatıyor

Lorenzo, Bitlayer ile birleşerek Bitcoin ön yatırımı Babylon'u başlatıyor ve en fazla on kat kazanç elde ediyor.

28 Mayıs 2024 tarihinde, Bitcoin likidite finansal katman projesi Lorenzo, Babylon ön-staking etkinliğinin başlatıldığını ve Bitlayer Mining Gala etkinliğinin ortaklığını duyurdu. Bu etkinlik sırasında kullanıcılar, ön-staking Babylon etkinlik sayfasında BTC'lerini teminat olarak göstererek stBTC elde edebilir ve üretilen stBTC'yi Bitlayer'a köprüleyebilir, böylece Bitlayer ekosisteminde staking ve kredi gibi on-chain faaliyetlere stBTC kullanarak katılabilir ve Lorenzo, Bitlayer ve ortak projelerden daha zengin ödüller elde edebilir.

Ayrıca, erken destekçilere teşekkür etmek için, Lorenzo üç teşvik havuzu kurdu ve önceden staking Babylon'a katılmak, stBTC'yi Bitlayer'a köprüleme yaparak ekolojik proje ve diğer Lorenzo işbirliği projelerine katılmak için çeşitli teşvik planları başlattı. Kullanıcıların katılımıyla on kat fazla puan ödülü alabileceği tahmin ediliyor.

Bu makale, etkinlik ayrıntıları hakkında daha fazla bilgi edinmenize rehberlik edecek ve bu etkinlik aracılığıyla, Babylon'a dayanan ilk likidite finansal katman projesi Lorenzo'yu tanımanızı sağlayacak. Lido + Renzo + Pendle gibi ürünlerin işlevlerini ve avantajlarını nasıl bir araya getirerek Bitcoin ekosistemine daha fazla Restaking hayal gücü alanı sunacağını derinlemesine anlayacaksınız.

Lorenzo'yla Tanışın: İlk Babil tabanlı Likidite Finans Katmanı

Ethereum PoS yükseltmesi, ETH staking dönemini başlattı. Bir yıldan fazla süren geliştirme çalışmalarının ardından, endüstri ETH'nin risksiz getiri ürünlerine dayalı bir likidite katmanı prototipi oluşturdu.

Ancak, kripto ekosistemindeki en büyük varlık olarak, Bitcoin likidite katmanının dökümü henüz başlıyor.

Büyük bir geleneksel finansal sermaye akışını çeken BTC ETF onaylanması ve Taproot yükseltmesi ile Bitcoin ağının gizlilik ve akıllı sözleşme yeteneklerinin önemli ölçüde artırılması gibi faktörlerden hareketle, Bitcoin yatırım ve faiz yaratma bu döngünün en büyük anlatılarından biri haline geldi. Bu temelde, Bitcoin L2 projesi Babylon, ortak BTC güvenlik yoluyla faiz yaratmayı gerçekleştirmiş, Bitcoin ekosistemi için finansallaşmanın kapısını aralamış ve BTC ilk "yerel" PoS risksiz getiriyi getirerek BTC likiditeyi önemli bir yatırım varlığı haline getirmiştir. BTC staking, BTC'ın "düşük faiz oranı" statüsünü tamamen değiştirecek ve Bitcoin ekosistemindeki 140 milyon dolarlık stake edilen BTC yeni bir finansal katmanın yapı taşları haline getirecek.

Lorenzo, BTC likiditesinin talep ve arzını eşleştirerek, BTC'nin staking ve faiz üreten varlıklarını tokenize ederek varlıklaştırmayı amaçlayan bir Bitcoin likidite katmanıdır. Ayrıca üretilen token varlıklarının etrafında bir aşağı akım ekosistemi oluşturacaktır. ETH ve Stablecoin'a kıyasla, BTC Restaking ve likidite katmanı inşası, fikir birliği dışındaki daha büyük fırsatlara sahip olduğu söylenebilir.

Buna göre, Lorenzo, Babil ekosistemine dayalı ilk Bitcoin likidite finansal katmanını oluşturdu.

Binance Labs tarafından yatırım yapılan Lorenzo, Web2 ve Web3'te zengin deneyime sahip bir elit ekibe sahip bir Bitcoin ekosistem finansal projesidir. Temel üyeleri, Two Sigma Trading Wall Street yatırım bankası, ZetaChain, Bybit, Protocol Labs, Magic Eden gibi tanınmış projelerden ve kurumlardan gelmekte olup, finansal ürünler ve cross-chain ürünlerinde zengin deneyime sahiptir. Crypto yatırımcılarına en basit ve en sorunsuz BTC varlık yeniden staking deneyimini sunmayı amaçlamaktadır:

Kullanıcılar, Lorenzo aracılığıyla Babylon'a BTC yatırabilir ve yatırılan BTC'nin asıl kısmı için karşılık gelen likit staking tokeni (stBTC) alabilir. Bu, kullanıcıların BTC varlıklarının likiditesini korurken Babylon'dan staking ödülleri kazanmalarını sağlar.

Ayrıca, kullanıcılara daha çeşitli bir deneyim ve daha zengin bir gelir yapısı sağlamak amacıyla, Lorenzo, stBTC etrafında sürekli olarak yeni kullanım durumları genişletmektedir. Lorenzo'nun hedefi, stBTC'yi daha geniş bir DeFi protokol yelpazesine entegre etmektir, böylece kredi verme, vadeli işlem marjı ve spot ticaret çiftleri gibi alanlarda daha büyük bir rol oynamasını sağlamak ve sonuç olarak sahipler için daha istikrarlı, çeşitli ve rekabetçi getiriler bulmaktır.

Lorenzo'nun yenilikçi bir anapara ve faiz ayrım mekanizmasını benimseyen ilk proje olacağına değinmek gerekir. Bu ayrım, BTC faiz oranlarına dayalı daha karmaşık BTC Getiri ürünleri ve ticaret stratejileri oluşturmayı da mümkün kılar ve ilk Bitcoin faiz / "tahvil" piyasasının oluşturulması için geniş bir hayal gücü alanı sağlar.

Etkinlik Tanıtımı: Ön-Staking Babil Etkinliği ve Bitlayer Madencilik Galası

28 Mayıs 2024 tarihinde Lorenzo, Pre-staking Babylon etkinliğinin başlatılacağını ve Bitlayer Mining Gala etkinliğinin ortaklığını duyurdu. Etkinlik, 27 Mayıs 2024 tarihinde saat 21:00'den 10 Haziran 2024 tarihinde saat 21:00'a kadar sürecek.

Pre-staking Babylon etkinliği sırasında kullanıcılar, stBTC elde etmek için BTC'yi Pre-staking Babylon etkinlik sayfasında stake edebilirler. Lorenzo tarafından alınan tüm BTC'ler, Babylon canlı hale geldiğinde Lorenzo tarafından kullanıcılar adına Babylon'da stake edilecektir. Gerçek stake ilerlemesi, Babylon'da var olabilecek stake sınırlamalarına tabi olabilir.

Lorenzo, Bitlayer, Bitsmiley, BitCow, Avalon Finance, Bitparty, Pell Network ve Enzo Finance tarafından ortaklaşa düzenlenen Bitlayer Mining Gala etkinliği sırasında, kullanıcılar stBTC'yi Bitlayer'a köprüleyebilir ve stBTC'yi Bitlayer ekosisteminde staking ve kredi gibi on-chain etkinliklere katılmak için kullanabilir. Kullanıcılar Lorenzo, Bitlayer ve katılan proje taraflarından ödüller alacak, ayrıca Lorenzo'dan beklenen on kat daha yüksek olan ek puan ödülleri alacaklar.

Etkinlik Ödülleri: 7 Proje ve 10 Kat Puan Bonusundan Ödüller

Bu etkinlikte, Lorenzo ve etkinlik ortakları katılımcılara çeşitli çekici ödüller sunacak.

Topluluk coşkusunu ve katılımını artırmak için önemli bir önlem olarak, Lorenzo puanları bu etkinliğin ödüllerinin önemli bir parçasıdır. Lorenzo'nun yakın gelecekte tam puan sistemi kurallarını duyurması bekleniyor. Resmi rehbere göre bu ortak etkinliğe katılan kullanıcılar aynı zamanda genel teşvik planına dahil edilecek ve kullanıcıların on katına kadar ek puan ödülleri alma fırsatı olması bekleniyor.

Ayrıca, erken destekçilere teşekkür etmek için, Lorenzo üç teşvik havuzu kurdu ve erken staking Babylon'a katılanlar için çeşitli teşvik planları başlattı, stBTC'yi Bitlayer'a köprü kurarak ekolojik projelere katılanlar ve diğer Lorenzo iş birliği projeleri için.

Havuz 1

Bu havuz, Lorenzo Pre-staking Babylon etkinliğine katılan kullanıcıları teşvik etmek için kullanılır ve stBTC elde etmek için. Stake edenler, stake edilen BTC kadar stBTC alacaklar.

Ödüller için belirli dağıtım kuralları aşağıdaki gibidir:

  • Lorenzo Pre-staking Babylon etkinliğine 28 Mayıs'a kadar tamamen katılan tüm kullanıcılar, her bir BTC yatırımı için 30.000 baz puan alacaklar. Puanlar, Babylon ana ağı canlı hale gelene kadar her gün ortalamaya tabi tutulacaktır. İlk günden itibaren katılmayan kullanıcılar, katıldıkları gün sayısına orantılı olarak puan alacaklar. Babylon'da kilitlenen tüm BTC'ler üç ay boyunca kilitten çıkarılmayacak/çekilmeyecek ve 31 Ağustos 2024'te kilidinin açılması beklenmektedir.
  • Lorenzo LRZ Destekçileri, stakingin etkili olduğu ilk 7 gün içinde 2 kat puan bonusu alacak.
  • Galxe Bekleme Listesindeki stakers için Lorenzo, Stake'e katılımın ilk 7 günü içinde Bekleme Listesindeki stakers için 5x, 2.5x ve 1.25x puan sağlayacaktır. Bekleme Listesindeki ilk 100 stakers 5x puan alacak, ilk 1000 stakers 2.5x puan alacak ve ilk 10,000 stakers 7 gün içinde "Lorenzo Ön-staking Babil etkinliği"nde staking yapacak ve 1.25x puan alacak.
  • Babil Pioneer NFT sahipleri TVL Kampanyasına katılırlarsa, toplam oluşturulan puanların yaklaşık %5'i olarak belirlenen ek bir havuz paylaşacaklar.

Havuz 2

Pool 2 ödülleri, stBTC'yi Bitlayer'a köprüleyen ve ekosistem ortak projelerimize katılan stBTC sahiplerine verilir. Ödüller, Lorenzo ve entegre DeFi projeleri tarafından ortak olarak sağlanır, bunlar arasında:

  • Bitsmiley - BTC yerli istikrarlı kripto para protokolü
  • BitCow - BTC yerli kararlı para birimi ve yoğun likidite AMM
  • Avalon Finance - Merlin ekosisteminin en iyi BTC borç verme ve staking protokolü
  • Bitparty - BTC ekosistemindeki ilk "varlık oyunlaştırılmış topluluk ağı"
  • Enzo Finans - BitLayer zincirinin ilk ve en iyi merkezi olmayan kredi protokolü
  • Pell Network - BTC L2 ağındaki BTC ve LSD getirilerinin çeşitliliğini artırmayı ve güvenliği iyileştirmeyi hedefleyen merkezi olmayan bir güven pazarı.
  • Macaron - Bitlayer üzerindeki ilk ve yerli DEX

Ödüller için belirli dağıtım kuralları şöyledir:

  • stBTC entegre olan tüm DeFi projeleri için, Lorenzo madencilik galası sırasında ekosistem ortaklarının stBTC TVL'sinin iki anlık görüntüsünü alacak. Her bir anlık görüntüde kaydedilen kullanıcılar, stBTC'nin ortaklarımızın iş hedeflerine katkıda bulunması durumunda, katkıda bulundukları stBTC'nin toplam miktarına dayalı puanlar alacak. Kriterler farklı projeler için değişebilir.
  • Her ortaklıkın her anlık görüntüsünde her DeFi ürünü, katkıda bulunulan her stBTC için 10.000 puan alacak.
  • Ayrıca, Bitlayer OG Pass sahipleri, Pool 2 ödüllerinde %10 bonusun tadını çıkaracaklar. Ayrıca, Bitlayer Madencilik Galası'na katılanlar, Bitlayer Madencilik Galası Pioneer SBT'yi de alacaklar ve bu SBT sahipleri, Bitlayer token $BTR havuz paylaşımına hak kazanacaklar.
  • Kullanıcılar ayrıca DeFi projelerinden ödüller alabilir, ödüllerin miktarı ortak projenin belirlediği.

Havuz 3

Lorenzo, gelecekte Particle Network dahil olmak üzere ortak projeler tarafından tanıtılan kullanıcılara belirli bir yüzde ek puan tahsis edecek ve belirli liste yakın gelecekte Lorenzo'nun sosyal medya platformunda güncellenecektir.

Ayrıca, bu etkinlik ayrıca yönlendirme ödülleri de belirleyecek: her katılımcı kullanıcı, Twitter'da paylaşılabilen bir davet koduna sahip olacak. Her kullanıcı yalnızca bir kez davet kodunu girebilir ve bir kez davet edilebilir. Davet kodunuzla etkinliğe katılmak için yeni bir kullanıcıyı başarılı bir şekilde davet ettiğinizde, onların stakinginden elde edilen tüm ilgili puanların %20'sini alacaksınız. Ek olarak, davet edilen kullanıcı, promosyon kodunu kullanarak stakingden elde edilen puanların %5 ek bonus puan alacak.

Katılın: Lorenzo ekolojik keşfine nasıl başlanır

Lorenzo, kripto yatırımcılarına en basit ve en sorunsuz BTC varlık re-hipoteke deneyimi sunmayı amaçlamaktadır, teminat olarak verilen varlıkların likiditesini serbest bırakırken en iyi staking getirisini elde eder. Bu nedenle, deneyimli bir etkileşim uzmanı veya ilk kez kripto keşfeden bir acemi olun, kullanıcılar Lorenzo'ya sağladığı öğretici kılavuzlar aracılığıyla kolayca başlayabilir.

Ayrıca, herhangi bir sorunuz varsa, Lorenzo topluluğuna katılmaktan memnuniyet duyarız ve topluluk yöneticisi sorularınıza zamanında cevap verecektir.

Sonuç

Babil paylaşılan güvenlik Paylaşılan güvenlik mekanizması Bitcoin ekolojik finansına kapı açar. Lorenzo, Babil üzerine dayalı bir likidite finansal katman inşa ederek Bitcoin finansının daha fazla olasılığını keşfeder ve Bitcoin ekolojik Restaking'in popülerliğini ateşler, Bitcoin ekolojik fonlarının likiditesini serbest bırakır ve kullanıcılara daha zengin gelir fırsatları yaratır.

Bu etkinlik, yalnızca çeşitli ödüller sunmakla kalmayıp aynı zamanda sağlam teknik altyapısı ve platform güçleri aracılığıyla Bitcoin ekosisteminin daha ileri gelişimi ve refahı için sağlam bir temel oluşturuyor.

Sizi, Pre-staking Babylon etkinliğine ve Bitlayer Madencilik Gala'ya katılmaya içtenlikle davet ediyoruz, Bitcoin ekosistemi finansını keşfetmekte bir öncü olun ve Lorenzo'nun Bitcoin ekosistemiyle birlikte yükselişini ve büyümesini şahit olun!

Açıklama:

  1. Bu makale [den yeniden basılmıştırtechflow].Orijinal Başlık‘Lorenzo 开启比特币预质押 Babylon 及 Bitlayer 联合挖矿活动,最高获取十倍收益’ ileriye doğru iletilmiştir. Tüm telif hakları orijinal yazar [Jerry]'e aittir. Bu yeniden basım konusunda itirazlarınız varsa, lütfen iletişime geçin.Gate Learnekip, ve hızlı bir şekilde bununla ilgilenecekler.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarına aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalelerin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılmaktadır. Belirtilmedikçe, çevrilmiş makaleleri kopyalamak, dağıtmak veya çalmak yasaktır.

Lorenzo, Babylon Ön-Staking Etkinliği ve Bitlayer Madencilik Gala'sını Başlatıyor

Yeni BaşlayanJun 28, 2024
Bitcoin likidite finansman projesi Lorenzo, ön stake Babylon etkinliğinin ve ortak Bitlayer Mining Gala etkinliğinin başlatıldığını duyurdu. Bu, kullanıcıların BTC'yi stBTC elde etmek ve Bitlayer'a köprülemek için stake etmelerine izin verir, ekosistem projesi staking ve kredilendirmeye katılır ve zengin ödüllerin tadını çıkarır. Lorenzo, Babylon'u kullanarak Bitcoin likidite finansal katmanı inşa etmeyi, yenilikçi stake ve yeniden stake mekanizmaları aracılığıyla Bitcoin ekosisteminin finansallaşma potansiyelini genişletmeyi ve daha geniş DeFi uygulamalarını teşvik etmeyi taahhüt etmiştir.
Lorenzo, Babylon Ön-Staking Etkinliği ve Bitlayer Madencilik Gala'sını Başlatıyor

Lorenzo, Bitlayer ile birleşerek Bitcoin ön yatırımı Babylon'u başlatıyor ve en fazla on kat kazanç elde ediyor.

28 Mayıs 2024 tarihinde, Bitcoin likidite finansal katman projesi Lorenzo, Babylon ön-staking etkinliğinin başlatıldığını ve Bitlayer Mining Gala etkinliğinin ortaklığını duyurdu. Bu etkinlik sırasında kullanıcılar, ön-staking Babylon etkinlik sayfasında BTC'lerini teminat olarak göstererek stBTC elde edebilir ve üretilen stBTC'yi Bitlayer'a köprüleyebilir, böylece Bitlayer ekosisteminde staking ve kredi gibi on-chain faaliyetlere stBTC kullanarak katılabilir ve Lorenzo, Bitlayer ve ortak projelerden daha zengin ödüller elde edebilir.

Ayrıca, erken destekçilere teşekkür etmek için, Lorenzo üç teşvik havuzu kurdu ve önceden staking Babylon'a katılmak, stBTC'yi Bitlayer'a köprüleme yaparak ekolojik proje ve diğer Lorenzo işbirliği projelerine katılmak için çeşitli teşvik planları başlattı. Kullanıcıların katılımıyla on kat fazla puan ödülü alabileceği tahmin ediliyor.

Bu makale, etkinlik ayrıntıları hakkında daha fazla bilgi edinmenize rehberlik edecek ve bu etkinlik aracılığıyla, Babylon'a dayanan ilk likidite finansal katman projesi Lorenzo'yu tanımanızı sağlayacak. Lido + Renzo + Pendle gibi ürünlerin işlevlerini ve avantajlarını nasıl bir araya getirerek Bitcoin ekosistemine daha fazla Restaking hayal gücü alanı sunacağını derinlemesine anlayacaksınız.

Lorenzo'yla Tanışın: İlk Babil tabanlı Likidite Finans Katmanı

Ethereum PoS yükseltmesi, ETH staking dönemini başlattı. Bir yıldan fazla süren geliştirme çalışmalarının ardından, endüstri ETH'nin risksiz getiri ürünlerine dayalı bir likidite katmanı prototipi oluşturdu.

Ancak, kripto ekosistemindeki en büyük varlık olarak, Bitcoin likidite katmanının dökümü henüz başlıyor.

Büyük bir geleneksel finansal sermaye akışını çeken BTC ETF onaylanması ve Taproot yükseltmesi ile Bitcoin ağının gizlilik ve akıllı sözleşme yeteneklerinin önemli ölçüde artırılması gibi faktörlerden hareketle, Bitcoin yatırım ve faiz yaratma bu döngünün en büyük anlatılarından biri haline geldi. Bu temelde, Bitcoin L2 projesi Babylon, ortak BTC güvenlik yoluyla faiz yaratmayı gerçekleştirmiş, Bitcoin ekosistemi için finansallaşmanın kapısını aralamış ve BTC ilk "yerel" PoS risksiz getiriyi getirerek BTC likiditeyi önemli bir yatırım varlığı haline getirmiştir. BTC staking, BTC'ın "düşük faiz oranı" statüsünü tamamen değiştirecek ve Bitcoin ekosistemindeki 140 milyon dolarlık stake edilen BTC yeni bir finansal katmanın yapı taşları haline getirecek.

Lorenzo, BTC likiditesinin talep ve arzını eşleştirerek, BTC'nin staking ve faiz üreten varlıklarını tokenize ederek varlıklaştırmayı amaçlayan bir Bitcoin likidite katmanıdır. Ayrıca üretilen token varlıklarının etrafında bir aşağı akım ekosistemi oluşturacaktır. ETH ve Stablecoin'a kıyasla, BTC Restaking ve likidite katmanı inşası, fikir birliği dışındaki daha büyük fırsatlara sahip olduğu söylenebilir.

Buna göre, Lorenzo, Babil ekosistemine dayalı ilk Bitcoin likidite finansal katmanını oluşturdu.

Binance Labs tarafından yatırım yapılan Lorenzo, Web2 ve Web3'te zengin deneyime sahip bir elit ekibe sahip bir Bitcoin ekosistem finansal projesidir. Temel üyeleri, Two Sigma Trading Wall Street yatırım bankası, ZetaChain, Bybit, Protocol Labs, Magic Eden gibi tanınmış projelerden ve kurumlardan gelmekte olup, finansal ürünler ve cross-chain ürünlerinde zengin deneyime sahiptir. Crypto yatırımcılarına en basit ve en sorunsuz BTC varlık yeniden staking deneyimini sunmayı amaçlamaktadır:

Kullanıcılar, Lorenzo aracılığıyla Babylon'a BTC yatırabilir ve yatırılan BTC'nin asıl kısmı için karşılık gelen likit staking tokeni (stBTC) alabilir. Bu, kullanıcıların BTC varlıklarının likiditesini korurken Babylon'dan staking ödülleri kazanmalarını sağlar.

Ayrıca, kullanıcılara daha çeşitli bir deneyim ve daha zengin bir gelir yapısı sağlamak amacıyla, Lorenzo, stBTC etrafında sürekli olarak yeni kullanım durumları genişletmektedir. Lorenzo'nun hedefi, stBTC'yi daha geniş bir DeFi protokol yelpazesine entegre etmektir, böylece kredi verme, vadeli işlem marjı ve spot ticaret çiftleri gibi alanlarda daha büyük bir rol oynamasını sağlamak ve sonuç olarak sahipler için daha istikrarlı, çeşitli ve rekabetçi getiriler bulmaktır.

Lorenzo'nun yenilikçi bir anapara ve faiz ayrım mekanizmasını benimseyen ilk proje olacağına değinmek gerekir. Bu ayrım, BTC faiz oranlarına dayalı daha karmaşık BTC Getiri ürünleri ve ticaret stratejileri oluşturmayı da mümkün kılar ve ilk Bitcoin faiz / "tahvil" piyasasının oluşturulması için geniş bir hayal gücü alanı sağlar.

Etkinlik Tanıtımı: Ön-Staking Babil Etkinliği ve Bitlayer Madencilik Galası

28 Mayıs 2024 tarihinde Lorenzo, Pre-staking Babylon etkinliğinin başlatılacağını ve Bitlayer Mining Gala etkinliğinin ortaklığını duyurdu. Etkinlik, 27 Mayıs 2024 tarihinde saat 21:00'den 10 Haziran 2024 tarihinde saat 21:00'a kadar sürecek.

Pre-staking Babylon etkinliği sırasında kullanıcılar, stBTC elde etmek için BTC'yi Pre-staking Babylon etkinlik sayfasında stake edebilirler. Lorenzo tarafından alınan tüm BTC'ler, Babylon canlı hale geldiğinde Lorenzo tarafından kullanıcılar adına Babylon'da stake edilecektir. Gerçek stake ilerlemesi, Babylon'da var olabilecek stake sınırlamalarına tabi olabilir.

Lorenzo, Bitlayer, Bitsmiley, BitCow, Avalon Finance, Bitparty, Pell Network ve Enzo Finance tarafından ortaklaşa düzenlenen Bitlayer Mining Gala etkinliği sırasında, kullanıcılar stBTC'yi Bitlayer'a köprüleyebilir ve stBTC'yi Bitlayer ekosisteminde staking ve kredi gibi on-chain etkinliklere katılmak için kullanabilir. Kullanıcılar Lorenzo, Bitlayer ve katılan proje taraflarından ödüller alacak, ayrıca Lorenzo'dan beklenen on kat daha yüksek olan ek puan ödülleri alacaklar.

Etkinlik Ödülleri: 7 Proje ve 10 Kat Puan Bonusundan Ödüller

Bu etkinlikte, Lorenzo ve etkinlik ortakları katılımcılara çeşitli çekici ödüller sunacak.

Topluluk coşkusunu ve katılımını artırmak için önemli bir önlem olarak, Lorenzo puanları bu etkinliğin ödüllerinin önemli bir parçasıdır. Lorenzo'nun yakın gelecekte tam puan sistemi kurallarını duyurması bekleniyor. Resmi rehbere göre bu ortak etkinliğe katılan kullanıcılar aynı zamanda genel teşvik planına dahil edilecek ve kullanıcıların on katına kadar ek puan ödülleri alma fırsatı olması bekleniyor.

Ayrıca, erken destekçilere teşekkür etmek için, Lorenzo üç teşvik havuzu kurdu ve erken staking Babylon'a katılanlar için çeşitli teşvik planları başlattı, stBTC'yi Bitlayer'a köprü kurarak ekolojik projelere katılanlar ve diğer Lorenzo iş birliği projeleri için.

Havuz 1

Bu havuz, Lorenzo Pre-staking Babylon etkinliğine katılan kullanıcıları teşvik etmek için kullanılır ve stBTC elde etmek için. Stake edenler, stake edilen BTC kadar stBTC alacaklar.

Ödüller için belirli dağıtım kuralları aşağıdaki gibidir:

  • Lorenzo Pre-staking Babylon etkinliğine 28 Mayıs'a kadar tamamen katılan tüm kullanıcılar, her bir BTC yatırımı için 30.000 baz puan alacaklar. Puanlar, Babylon ana ağı canlı hale gelene kadar her gün ortalamaya tabi tutulacaktır. İlk günden itibaren katılmayan kullanıcılar, katıldıkları gün sayısına orantılı olarak puan alacaklar. Babylon'da kilitlenen tüm BTC'ler üç ay boyunca kilitten çıkarılmayacak/çekilmeyecek ve 31 Ağustos 2024'te kilidinin açılması beklenmektedir.
  • Lorenzo LRZ Destekçileri, stakingin etkili olduğu ilk 7 gün içinde 2 kat puan bonusu alacak.
  • Galxe Bekleme Listesindeki stakers için Lorenzo, Stake'e katılımın ilk 7 günü içinde Bekleme Listesindeki stakers için 5x, 2.5x ve 1.25x puan sağlayacaktır. Bekleme Listesindeki ilk 100 stakers 5x puan alacak, ilk 1000 stakers 2.5x puan alacak ve ilk 10,000 stakers 7 gün içinde "Lorenzo Ön-staking Babil etkinliği"nde staking yapacak ve 1.25x puan alacak.
  • Babil Pioneer NFT sahipleri TVL Kampanyasına katılırlarsa, toplam oluşturulan puanların yaklaşık %5'i olarak belirlenen ek bir havuz paylaşacaklar.

Havuz 2

Pool 2 ödülleri, stBTC'yi Bitlayer'a köprüleyen ve ekosistem ortak projelerimize katılan stBTC sahiplerine verilir. Ödüller, Lorenzo ve entegre DeFi projeleri tarafından ortak olarak sağlanır, bunlar arasında:

  • Bitsmiley - BTC yerli istikrarlı kripto para protokolü
  • BitCow - BTC yerli kararlı para birimi ve yoğun likidite AMM
  • Avalon Finance - Merlin ekosisteminin en iyi BTC borç verme ve staking protokolü
  • Bitparty - BTC ekosistemindeki ilk "varlık oyunlaştırılmış topluluk ağı"
  • Enzo Finans - BitLayer zincirinin ilk ve en iyi merkezi olmayan kredi protokolü
  • Pell Network - BTC L2 ağındaki BTC ve LSD getirilerinin çeşitliliğini artırmayı ve güvenliği iyileştirmeyi hedefleyen merkezi olmayan bir güven pazarı.
  • Macaron - Bitlayer üzerindeki ilk ve yerli DEX

Ödüller için belirli dağıtım kuralları şöyledir:

  • stBTC entegre olan tüm DeFi projeleri için, Lorenzo madencilik galası sırasında ekosistem ortaklarının stBTC TVL'sinin iki anlık görüntüsünü alacak. Her bir anlık görüntüde kaydedilen kullanıcılar, stBTC'nin ortaklarımızın iş hedeflerine katkıda bulunması durumunda, katkıda bulundukları stBTC'nin toplam miktarına dayalı puanlar alacak. Kriterler farklı projeler için değişebilir.
  • Her ortaklıkın her anlık görüntüsünde her DeFi ürünü, katkıda bulunulan her stBTC için 10.000 puan alacak.
  • Ayrıca, Bitlayer OG Pass sahipleri, Pool 2 ödüllerinde %10 bonusun tadını çıkaracaklar. Ayrıca, Bitlayer Madencilik Galası'na katılanlar, Bitlayer Madencilik Galası Pioneer SBT'yi de alacaklar ve bu SBT sahipleri, Bitlayer token $BTR havuz paylaşımına hak kazanacaklar.
  • Kullanıcılar ayrıca DeFi projelerinden ödüller alabilir, ödüllerin miktarı ortak projenin belirlediği.

Havuz 3

Lorenzo, gelecekte Particle Network dahil olmak üzere ortak projeler tarafından tanıtılan kullanıcılara belirli bir yüzde ek puan tahsis edecek ve belirli liste yakın gelecekte Lorenzo'nun sosyal medya platformunda güncellenecektir.

Ayrıca, bu etkinlik ayrıca yönlendirme ödülleri de belirleyecek: her katılımcı kullanıcı, Twitter'da paylaşılabilen bir davet koduna sahip olacak. Her kullanıcı yalnızca bir kez davet kodunu girebilir ve bir kez davet edilebilir. Davet kodunuzla etkinliğe katılmak için yeni bir kullanıcıyı başarılı bir şekilde davet ettiğinizde, onların stakinginden elde edilen tüm ilgili puanların %20'sini alacaksınız. Ek olarak, davet edilen kullanıcı, promosyon kodunu kullanarak stakingden elde edilen puanların %5 ek bonus puan alacak.

Katılın: Lorenzo ekolojik keşfine nasıl başlanır

Lorenzo, kripto yatırımcılarına en basit ve en sorunsuz BTC varlık re-hipoteke deneyimi sunmayı amaçlamaktadır, teminat olarak verilen varlıkların likiditesini serbest bırakırken en iyi staking getirisini elde eder. Bu nedenle, deneyimli bir etkileşim uzmanı veya ilk kez kripto keşfeden bir acemi olun, kullanıcılar Lorenzo'ya sağladığı öğretici kılavuzlar aracılığıyla kolayca başlayabilir.

Ayrıca, herhangi bir sorunuz varsa, Lorenzo topluluğuna katılmaktan memnuniyet duyarız ve topluluk yöneticisi sorularınıza zamanında cevap verecektir.

Sonuç

Babil paylaşılan güvenlik Paylaşılan güvenlik mekanizması Bitcoin ekolojik finansına kapı açar. Lorenzo, Babil üzerine dayalı bir likidite finansal katman inşa ederek Bitcoin finansının daha fazla olasılığını keşfeder ve Bitcoin ekolojik Restaking'in popülerliğini ateşler, Bitcoin ekolojik fonlarının likiditesini serbest bırakır ve kullanıcılara daha zengin gelir fırsatları yaratır.

Bu etkinlik, yalnızca çeşitli ödüller sunmakla kalmayıp aynı zamanda sağlam teknik altyapısı ve platform güçleri aracılığıyla Bitcoin ekosisteminin daha ileri gelişimi ve refahı için sağlam bir temel oluşturuyor.

Sizi, Pre-staking Babylon etkinliğine ve Bitlayer Madencilik Gala'ya katılmaya içtenlikle davet ediyoruz, Bitcoin ekosistemi finansını keşfetmekte bir öncü olun ve Lorenzo'nun Bitcoin ekosistemiyle birlikte yükselişini ve büyümesini şahit olun!

Açıklama:

  1. Bu makale [den yeniden basılmıştırtechflow].Orijinal Başlık‘Lorenzo 开启比特币预质押 Babylon 及 Bitlayer 联合挖矿活动,最高获取十倍收益’ ileriye doğru iletilmiştir. Tüm telif hakları orijinal yazar [Jerry]'e aittir. Bu yeniden basım konusunda itirazlarınız varsa, lütfen iletişime geçin.Gate Learnekip, ve hızlı bir şekilde bununla ilgilenecekler.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarına aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalelerin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılmaktadır. Belirtilmedikçe, çevrilmiş makaleleri kopyalamak, dağıtmak veya çalmak yasaktır.
今すぐ始める
登録して、
$100
のボーナスを獲得しよう!