AIpp Store - İlk Açık AI Yaratıcı Ekonomi

Orta SeviyeAug 31, 2024
Lansmanından bu yana AIpp Store, sadece 30 gün içinde 140'ın üzerinde AIpp tanıttı ve toplam işlem hacmi sadece 30 gün içinde 1.3 milyon doların üzerine çıktı. Makale, AI yaratıcılarının çalışmalarını paraya dönüştürmeleri için bir platform sağlayan AIpp Store'un nasıl çalıştığını detaylandırıyor. Erken benimsemenin kullanıcıların AI uygulamalarının geleceğini deneyimlemelerine olanak tanıdığını vurguluyor. Ayrıca, AIpp yaratıcılarının MyShell platformunu kullanarak yeteneklerini sergileyebileceklerini ve AI uygulamaları aracılığıyla gelir elde edebileceklerini araştırıyor. Makale ayrıca, MyShell'in yaratıcıların başarılı olmalarına yardımcı olmak için araçlar ve kaynaklar sunarak yaratıcı ekonomiyi nasıl desteklediğine de değiniyor.
AIpp Store - İlk Açık AI Yaratıcı Ekonomi
  • AIpp Mağazası, çıkışından bu yana 140'tan fazla AI uygulamasını karşıladı.
  • Sadece 30 günde, platform toplamda 1.3 milyon doların üzerinde bir hacme ulaştı.
  • Lider yapay zeka yaratıcıları artık yaratıcı ekonomimizin bir parçası.
  • MyShell, açık bir yapay zeka ekonomisi oluşturarak AI yaratıcılarının işlerini para kazanma şeklini değiştirdi.

Bölüm 1 - Bir AIpp Mağazası Nedir ve Nasıl Çalışır?

AIpp Mağazası kapılarını açalı bir ay oldu. İşte buradaözetTemmuz duyurumuzun bir parçası olan bir ay oldu. Yeni AIpps'ler, yükseltmeler ve ürün lansmanlarıyla yoğun bir ay geçirdik. Başlamak için, AIpp Store hakkında hızlı bir hatırlatma yapalım.

AIpp Store, AI yaratıcılarını keşfetmeniz, AI uygulamalarını keşfetmeniz ve desteklemeniz için bir yerdir. AIpp Store, AI uygulama geliştiricilerinin AI yaratımlarından para kazanmasına ve kullanıcıların bu yaratıcıları erken destekleyerek kar elde etmesine olanak tanır.

Geçen ay platformda 140 yeni AIpps'in piyasaya çıktığı görüldü. AI uygulamalarının geleceği, burada tam bir ekolojik manzara çizerek tam olarak sergileniyor. Photoshop'tan memlere ve TikTok AIpps'ten Duolingo'ya kadar hepsini burada bulacaksınız. Kullanıcılarımızın hepsi bundan yeterince alamıyor.

AI için DeFi hayal edin. İşte AIFi! AI ile para kazanmanın bir sürü yolu var, kripto oyununda çoğu insana karşı kazanan bir ticaret botu kullanmak gibi veya çevrimiçi arkadaşlık sitelerinden milyonlar kazanabilen sanal bir kız arkadaş bile oluşturmak gibi. Temel olarak, her şey değerlidir ve değerinin artacağına veya karı paylaşacağınıza bahse girebilirsiniz.

Platformumuzda mizahları takas etmeye hazır olun! Black Myth herkesin dilinde, o zaman neden takas etmeyelimWukong RPG botYerleşik eğitimlerle mi? Bu AI botların kullanımı hakkında ne kadar çok insan konuşursa, o kadar çok insan onlara yatırım yapar, tam bir meme gibi. Gerçek kullanım ile hype'ın mükemmel bir karışımıdır. İhtiyacınız olan tek şey, bizim gibi bir yaratıcı dostu platform ve en son trendlerden para kazanmak için yoldasınız.

Dünya dönmeye devam ettiği sürece ve insanlar meraklı kaldığı sürece, her zaman heyecan duyacak ve ticaret yapacak yeni karakterler ve yapay zeka olacak.

Bölüm 2 - AIpp Yaratıcıları ve Neden Desteklenmeye Değerler?

AIpp Yaratıcılarımız kim? Bu, çılgın hayal gücüne ve keşfedilmemiş yeteneğe sahip insanlar. Bu insanlar sadece platformumuzda AI Uygulamaları yapmıyor. Ayrıca insanları meme üreticileri ve harika resim filtreleri ile güldüren uygulamalar da yapıyorlar. Diğerleri eğitici uygulamalar geliştiriyor; öğrencilerin eğlenceli ve yardımcı bir şekilde matematik, fizik, diller ve daha fazlasını öğrenebileceği uygulamalar. AIpp öğretmeniniz size bağırmayacak. Sizi nazikçe doğru yöne yönlendirecekler.

Son zamanlarda, yapay zeka alanındaki bazı büyük isimleri platformumuza katılırken gördük. En harika yaratıcıların bazıları MyShell'de AI uygulamaları geliştirip başlattı. Ve şimdi onu kontrol edeceğiz!

Bazı en iyi yapay zeka yaratıcıları, gibi Seven947,Jerry Davos,XIONGMU, veCyberDickLang, bize zaten katıldılar. Onlar üzerinde başarılılar.openart.ai, en büyük yapay zeka sanat platformu ve kolayca en üst 20'de. Onların birleşik izlenme sayısı 3.7 milyonun üzerinde. MyShell'e taze fikirler ve dikkat getiriyorlar ve bundan daha mutlu olamayız.

  • 171 binden fazla görüntüleme ve 57 binden fazla indirmeye sahip bir yapay zeka yaratıcısı olan Seven947'ye göz atın. Ayrıca bir@Seven947_"> YouTube kanalı, görüntü yükseltme ve 3D model oluşturma konularında iş akışı videoları paylaştığı 27 binden fazla görüntüleme alan bir kanaldır. Kendisinin birhesapMyShell'de, neredeYüzü GülümseyenaIpp, fiyatı %25242.20'den fazla artmış ve 40'tan fazla kullanıcı hisselerine sahip olmuş bir patlama yaşadı.
  • Bir sonraki kişi Jerry Davos. 2,3 milyon görüntüleme ve 114k indirme ile büyük bir takipçi kitlesi olmasının yanı sıra, aynı zamanda bir@jerrydavos> YouTube kanalı neredeyse 745 bin görüntüleme. Bu da değil! O ayrıca biryaratıcıMyShell'de. OnunToonMeuygulama, binlerce kullanıcının videoları serin karikatürlere dönüştürdüğü bir hit haline geldi.
  • TanışXIONGMU, 119 binden fazla görüntülenme ve 36 binden fazla indirme ile diğer popüler bir yaratıcı. MyShell'deki AIpp'ıyla,Meme Kartı Oluşturucu, lansmanından bu yana patlayıcı bir büyüme yaşadı ve sadece 10 günde %21800 oranında büyüdü. 35'ten fazla ortak ve saymaya devam ediyor. Kaçırmak istemeyeceğiniz bir AIpp.
  • Bizim kalan AI şampiyonumuz CyberDickLang. Neredeyse 500k görüntüleme ve 73k indirme sayısına sahip, özellikle resim dönüşümü ve büyütme konusunda uzmanlaşmış ve MyShellhesapayrıca hızla büyüyor. Onun AIppDünya Gezisi%23495.00'in üzerinde bir fiyat artışı gördü ve 40'tan fazla sahibi var. Ayrıca, resimlerinizi çeşitli şekillerde düzenlemenize yardımcı olabilecek diğer iki popüler uygulaması var.

MyShell yaratıcıları ekosistemimiz için hayati öneme sahiptir, size en iyi yapay zeka ürünlerini sunarlar. Yeni yaratıcılar her gün MyShell'e katılıyor ve güçlü bir irade ve istekle hareket ediyor. Şimdi onlara bir bakın! İnanılmaz sonuçlar elde ediyorlar, eserleri trend oluyor ve alanlarında tanınmış hale geliyorlar. Onlar sanki yapay zeka dünyamızın rehberleri, insanlara en iyi uygulamaları bulmalarında yardımcı oluyorlar. Bu solo geliştiricilere sevgimizi gösterelim ve onları destekleyelim!

Bölüm 3 - Yapay Zeka Gelişimi & Adil İçerik Geliri

Yapay zeka gelişimi ve ilerlemesi temel olarak yaratıcıların omuzlarında gerçekleşmektedir. Eğer onlar değilse, kim tanıtabilir ve popülerleştirebilir? Yaratıcılar, bunun itici gücüdür ve şimdi size bu hikayeyi MyShell'de nasıl değiştirdiğimizi anlatacağız.

Geleneksel içerik oluşturma süreci karmaşıktır ve kurulmuş platformlar genellikle yaratıcıların ihtiyaç duyduğu bir izleyici kitlesinin avantajını kullanarak, yaratıcıları sömürme konusunda uzun bir geçmişe sahiptir. Sonuç olarak, yaratıcılar aşırı çaba harcarlar ancak az müzakere gücüne sahiptirler, bu da kazançlarının önemli bir kısmını teslim etmek veya çalışmalarının sahipliğinden vazgeçmek gibi adil olmayan anlaşmaları kabul etmeye zorlar.

MyShell çok daha iyi bir anlaşma sunuyor. Tek nokta ‘oluştur-paylaş-kazan’ çözümüyle, yaratıcılar geleneksel platformların risk ve zorlukları olmadan AI içeriklerine odaklanabilirler. Artık alıcı bulma veya dolandırılma endişesi olmaz - sadece oluşturun ve yaratımlarınızı paylaşın, MyShell gerisini halleder.

Yaratıcılara başarı için ihtiyaç duydukları araçları ve kaynakları sağlayan yeni bir AI platformuyuz, örneğin yaratımlarını satmak için bir pazar yeri, destek topluluğu ve fon erişimi.

Topluluğumuz, yapay zeka uygulamalarını geliştiren yaratıcı kişilerden, çalışmalarını destekleyen sponsorlardan ve her şeyin gerçekleşmesini sağlayan inanılmaz kullanıcılardan oluşuyor. Bu uygulamalarla oynarlar, onları test ederler ve birbirlerine öğrenme konusunda yardımcı olurlar.

En iyi yaratıcılarımız 4.000 $'dan fazla kazanç elde etme yeteneğine sahiptir ve hatta yeni insanlar bile uygulama başına yüzlerce dolar kazanmayı bekleyebilir. Bu, diğer yapay zeka pazar yerlerinden çok daha fazladır. Yaratıcıların başarılı olmalarına yardımcı olmak için her zaman yeni yollar arıyoruz.

Sonuç

Yapay zeka uygulama yaratıcılarımız, sadece senin ve benim gibi - yapay zekayı seven ve fikirlerini paylaşmak isteyen insanlar. Ne yapabileceklerini göstermek ve belki de biraz ünlü olmak için platformumuza katıldılar. Eserlerinden ilham alıyorsan, neden sen de bir deneme yapmıyorsun?

Dünyanın İlk Açık AI Ekonomisi hakkında verdiğimiz bu kısa kurs bu kadar! Fikirlerini hayata geçirmek için platformumuzu kullanan bazı muhteşem yaratıcılarla tanıştık. İlham mı almak istiyorsun? O zaman sen de AI trendine katıl! Hemen şuraya gelmyshell.aive tinkering'a başlayın. Ve hey, takılırsanız, endişelenmeyin! Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.Discordsunucu. Orada görüşmek üzere!

Dikkat:

  1. Bu makale []} tarafından yeniden basılmıştır.X]. Tüm telif hakları orijinal yazarına aittir [@myshell_ai]. Bu yeniden yayınla ilgili itirazlarınız varsa, lütfen iletişime geçin Gate Learnekip, ve onlar derhal ele alacaklar.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın görüşleridir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılmaktadır. Belirtilmedikçe, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya kopyala-yapıştır yapılması yasaktır.

AIpp Store - İlk Açık AI Yaratıcı Ekonomi

Orta SeviyeAug 31, 2024
Lansmanından bu yana AIpp Store, sadece 30 gün içinde 140'ın üzerinde AIpp tanıttı ve toplam işlem hacmi sadece 30 gün içinde 1.3 milyon doların üzerine çıktı. Makale, AI yaratıcılarının çalışmalarını paraya dönüştürmeleri için bir platform sağlayan AIpp Store'un nasıl çalıştığını detaylandırıyor. Erken benimsemenin kullanıcıların AI uygulamalarının geleceğini deneyimlemelerine olanak tanıdığını vurguluyor. Ayrıca, AIpp yaratıcılarının MyShell platformunu kullanarak yeteneklerini sergileyebileceklerini ve AI uygulamaları aracılığıyla gelir elde edebileceklerini araştırıyor. Makale ayrıca, MyShell'in yaratıcıların başarılı olmalarına yardımcı olmak için araçlar ve kaynaklar sunarak yaratıcı ekonomiyi nasıl desteklediğine de değiniyor.
AIpp Store - İlk Açık AI Yaratıcı Ekonomi
  • AIpp Mağazası, çıkışından bu yana 140'tan fazla AI uygulamasını karşıladı.
  • Sadece 30 günde, platform toplamda 1.3 milyon doların üzerinde bir hacme ulaştı.
  • Lider yapay zeka yaratıcıları artık yaratıcı ekonomimizin bir parçası.
  • MyShell, açık bir yapay zeka ekonomisi oluşturarak AI yaratıcılarının işlerini para kazanma şeklini değiştirdi.

Bölüm 1 - Bir AIpp Mağazası Nedir ve Nasıl Çalışır?

AIpp Mağazası kapılarını açalı bir ay oldu. İşte buradaözetTemmuz duyurumuzun bir parçası olan bir ay oldu. Yeni AIpps'ler, yükseltmeler ve ürün lansmanlarıyla yoğun bir ay geçirdik. Başlamak için, AIpp Store hakkında hızlı bir hatırlatma yapalım.

AIpp Store, AI yaratıcılarını keşfetmeniz, AI uygulamalarını keşfetmeniz ve desteklemeniz için bir yerdir. AIpp Store, AI uygulama geliştiricilerinin AI yaratımlarından para kazanmasına ve kullanıcıların bu yaratıcıları erken destekleyerek kar elde etmesine olanak tanır.

Geçen ay platformda 140 yeni AIpps'in piyasaya çıktığı görüldü. AI uygulamalarının geleceği, burada tam bir ekolojik manzara çizerek tam olarak sergileniyor. Photoshop'tan memlere ve TikTok AIpps'ten Duolingo'ya kadar hepsini burada bulacaksınız. Kullanıcılarımızın hepsi bundan yeterince alamıyor.

AI için DeFi hayal edin. İşte AIFi! AI ile para kazanmanın bir sürü yolu var, kripto oyununda çoğu insana karşı kazanan bir ticaret botu kullanmak gibi veya çevrimiçi arkadaşlık sitelerinden milyonlar kazanabilen sanal bir kız arkadaş bile oluşturmak gibi. Temel olarak, her şey değerlidir ve değerinin artacağına veya karı paylaşacağınıza bahse girebilirsiniz.

Platformumuzda mizahları takas etmeye hazır olun! Black Myth herkesin dilinde, o zaman neden takas etmeyelimWukong RPG botYerleşik eğitimlerle mi? Bu AI botların kullanımı hakkında ne kadar çok insan konuşursa, o kadar çok insan onlara yatırım yapar, tam bir meme gibi. Gerçek kullanım ile hype'ın mükemmel bir karışımıdır. İhtiyacınız olan tek şey, bizim gibi bir yaratıcı dostu platform ve en son trendlerden para kazanmak için yoldasınız.

Dünya dönmeye devam ettiği sürece ve insanlar meraklı kaldığı sürece, her zaman heyecan duyacak ve ticaret yapacak yeni karakterler ve yapay zeka olacak.

Bölüm 2 - AIpp Yaratıcıları ve Neden Desteklenmeye Değerler?

AIpp Yaratıcılarımız kim? Bu, çılgın hayal gücüne ve keşfedilmemiş yeteneğe sahip insanlar. Bu insanlar sadece platformumuzda AI Uygulamaları yapmıyor. Ayrıca insanları meme üreticileri ve harika resim filtreleri ile güldüren uygulamalar da yapıyorlar. Diğerleri eğitici uygulamalar geliştiriyor; öğrencilerin eğlenceli ve yardımcı bir şekilde matematik, fizik, diller ve daha fazlasını öğrenebileceği uygulamalar. AIpp öğretmeniniz size bağırmayacak. Sizi nazikçe doğru yöne yönlendirecekler.

Son zamanlarda, yapay zeka alanındaki bazı büyük isimleri platformumuza katılırken gördük. En harika yaratıcıların bazıları MyShell'de AI uygulamaları geliştirip başlattı. Ve şimdi onu kontrol edeceğiz!

Bazı en iyi yapay zeka yaratıcıları, gibi Seven947,Jerry Davos,XIONGMU, veCyberDickLang, bize zaten katıldılar. Onlar üzerinde başarılılar.openart.ai, en büyük yapay zeka sanat platformu ve kolayca en üst 20'de. Onların birleşik izlenme sayısı 3.7 milyonun üzerinde. MyShell'e taze fikirler ve dikkat getiriyorlar ve bundan daha mutlu olamayız.

  • 171 binden fazla görüntüleme ve 57 binden fazla indirmeye sahip bir yapay zeka yaratıcısı olan Seven947'ye göz atın. Ayrıca bir@Seven947_"> YouTube kanalı, görüntü yükseltme ve 3D model oluşturma konularında iş akışı videoları paylaştığı 27 binden fazla görüntüleme alan bir kanaldır. Kendisinin birhesapMyShell'de, neredeYüzü GülümseyenaIpp, fiyatı %25242.20'den fazla artmış ve 40'tan fazla kullanıcı hisselerine sahip olmuş bir patlama yaşadı.
  • Bir sonraki kişi Jerry Davos. 2,3 milyon görüntüleme ve 114k indirme ile büyük bir takipçi kitlesi olmasının yanı sıra, aynı zamanda bir@jerrydavos> YouTube kanalı neredeyse 745 bin görüntüleme. Bu da değil! O ayrıca biryaratıcıMyShell'de. OnunToonMeuygulama, binlerce kullanıcının videoları serin karikatürlere dönüştürdüğü bir hit haline geldi.
  • TanışXIONGMU, 119 binden fazla görüntülenme ve 36 binden fazla indirme ile diğer popüler bir yaratıcı. MyShell'deki AIpp'ıyla,Meme Kartı Oluşturucu, lansmanından bu yana patlayıcı bir büyüme yaşadı ve sadece 10 günde %21800 oranında büyüdü. 35'ten fazla ortak ve saymaya devam ediyor. Kaçırmak istemeyeceğiniz bir AIpp.
  • Bizim kalan AI şampiyonumuz CyberDickLang. Neredeyse 500k görüntüleme ve 73k indirme sayısına sahip, özellikle resim dönüşümü ve büyütme konusunda uzmanlaşmış ve MyShellhesapayrıca hızla büyüyor. Onun AIppDünya Gezisi%23495.00'in üzerinde bir fiyat artışı gördü ve 40'tan fazla sahibi var. Ayrıca, resimlerinizi çeşitli şekillerde düzenlemenize yardımcı olabilecek diğer iki popüler uygulaması var.

MyShell yaratıcıları ekosistemimiz için hayati öneme sahiptir, size en iyi yapay zeka ürünlerini sunarlar. Yeni yaratıcılar her gün MyShell'e katılıyor ve güçlü bir irade ve istekle hareket ediyor. Şimdi onlara bir bakın! İnanılmaz sonuçlar elde ediyorlar, eserleri trend oluyor ve alanlarında tanınmış hale geliyorlar. Onlar sanki yapay zeka dünyamızın rehberleri, insanlara en iyi uygulamaları bulmalarında yardımcı oluyorlar. Bu solo geliştiricilere sevgimizi gösterelim ve onları destekleyelim!

Bölüm 3 - Yapay Zeka Gelişimi & Adil İçerik Geliri

Yapay zeka gelişimi ve ilerlemesi temel olarak yaratıcıların omuzlarında gerçekleşmektedir. Eğer onlar değilse, kim tanıtabilir ve popülerleştirebilir? Yaratıcılar, bunun itici gücüdür ve şimdi size bu hikayeyi MyShell'de nasıl değiştirdiğimizi anlatacağız.

Geleneksel içerik oluşturma süreci karmaşıktır ve kurulmuş platformlar genellikle yaratıcıların ihtiyaç duyduğu bir izleyici kitlesinin avantajını kullanarak, yaratıcıları sömürme konusunda uzun bir geçmişe sahiptir. Sonuç olarak, yaratıcılar aşırı çaba harcarlar ancak az müzakere gücüne sahiptirler, bu da kazançlarının önemli bir kısmını teslim etmek veya çalışmalarının sahipliğinden vazgeçmek gibi adil olmayan anlaşmaları kabul etmeye zorlar.

MyShell çok daha iyi bir anlaşma sunuyor. Tek nokta ‘oluştur-paylaş-kazan’ çözümüyle, yaratıcılar geleneksel platformların risk ve zorlukları olmadan AI içeriklerine odaklanabilirler. Artık alıcı bulma veya dolandırılma endişesi olmaz - sadece oluşturun ve yaratımlarınızı paylaşın, MyShell gerisini halleder.

Yaratıcılara başarı için ihtiyaç duydukları araçları ve kaynakları sağlayan yeni bir AI platformuyuz, örneğin yaratımlarını satmak için bir pazar yeri, destek topluluğu ve fon erişimi.

Topluluğumuz, yapay zeka uygulamalarını geliştiren yaratıcı kişilerden, çalışmalarını destekleyen sponsorlardan ve her şeyin gerçekleşmesini sağlayan inanılmaz kullanıcılardan oluşuyor. Bu uygulamalarla oynarlar, onları test ederler ve birbirlerine öğrenme konusunda yardımcı olurlar.

En iyi yaratıcılarımız 4.000 $'dan fazla kazanç elde etme yeteneğine sahiptir ve hatta yeni insanlar bile uygulama başına yüzlerce dolar kazanmayı bekleyebilir. Bu, diğer yapay zeka pazar yerlerinden çok daha fazladır. Yaratıcıların başarılı olmalarına yardımcı olmak için her zaman yeni yollar arıyoruz.

Sonuç

Yapay zeka uygulama yaratıcılarımız, sadece senin ve benim gibi - yapay zekayı seven ve fikirlerini paylaşmak isteyen insanlar. Ne yapabileceklerini göstermek ve belki de biraz ünlü olmak için platformumuza katıldılar. Eserlerinden ilham alıyorsan, neden sen de bir deneme yapmıyorsun?

Dünyanın İlk Açık AI Ekonomisi hakkında verdiğimiz bu kısa kurs bu kadar! Fikirlerini hayata geçirmek için platformumuzu kullanan bazı muhteşem yaratıcılarla tanıştık. İlham mı almak istiyorsun? O zaman sen de AI trendine katıl! Hemen şuraya gelmyshell.aive tinkering'a başlayın. Ve hey, takılırsanız, endişelenmeyin! Her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.Discordsunucu. Orada görüşmek üzere!

Dikkat:

  1. Bu makale []} tarafından yeniden basılmıştır.X]. Tüm telif hakları orijinal yazarına aittir [@myshell_ai]. Bu yeniden yayınla ilgili itirazlarınız varsa, lütfen iletişime geçin Gate Learnekip, ve onlar derhal ele alacaklar.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın görüşleridir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılmaktadır. Belirtilmedikçe, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya kopyala-yapıştır yapılması yasaktır.
今すぐ始める
登録して、
$100
のボーナスを獲得しよう!