SingularityDAO nedir? SDAO Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yeni BaşlayanJul 05, 2024
SingularityDAO, yüksek düzeyde gelişmiş yapay zeka tarafından desteklenen bir takım tarafından yönetilen dinamik olarak ayarlanmış token sepetleri sunan bir emanet olmayan varlık yönetimi protokolüdür.
SingularityDAO nedir? SDAO Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Giriş

Yapay zeka ile merkezi olmayan finans (DeFi) arasındaki kesişme, geliştiricilerin mevcut DeFi ürünlerini iyileştirmek veya yeni kullanım durumları geliştirmek için yapay zekayı kullanmasıyla büyümeye devam ediyor. DeFi'nin bir alt kümesi olan merkezi olmayan varlık yönetimi, kullanıcıların varlıklarının kontrolünü elinde tutarken kullanıcı fonlarını yönetmeye odaklanır. SingularityDAO, yapay zekayı varlık yönetimini otomatikleştirmek ve topluluğun karını maksimize etmek için kullanıyor.

Bu makale SingularityDAO'yu, özelliklerini, lansman projelerini ve yerel tokenının kullanımını araştırıyor.

SingularityDAO nedir?

SingularityDAO, kripto varlıkların yönetimini optimize etmek için yapay zeka kullanan merkezi olmayan bir finans platformudur. Platform, bireylere kripto varlıklarını güvenli bir şekilde yatırım yapmalarına, gelişmiş risk yönetimi aracılığıyla kayıpları azaltmalarına ve karlarını maksimize etmelerine olanak tanır.

SingularityDAO, LDA Capital, GBV Capital, Alphabit Capital ve Moonwhale Ventures gibi önde gelen yatırımcılar tarafından desteklenmektedir.

SingularityDAO'nun Kısa Tarihi

Singularity, Marcello Mari, Mario Casiraghi ve Ben Goertzel tarafından 2020 yılında SingularityNET ekosistemi içinde ayrı bir kuruluş olarak kuruldu. Yapay zeka hizmetleri için merkezi olmayan bir pazar olan SingularityNET, yapay zekayı demokratikleştirmeyi ve geliştiriciler arasında işbirliğini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Ekip

Marcello Mari

Marcello Mari, SingularityDAO'nun CEO'su ve kurucusudur, AI ve Web3 teknolojilerine büyük bir tutkusu olan bir girişimcidir. SingularityNET ekosistemi dahil olmak üzere çeşitli projeler için stratejik danışman ve baş PR direktörü olarak etkileyici bir geçmişe sahiptir. Andrea Bonaceto ve Sophia the Robot arasında çığır açan NFT sanat eseri işbirliğini koordine etmesi, bir insan ve bir AI arasında gerçekleşen ilk işbirliği olarak dikkat çekmektedir.

Mario Casiraghi

Mario Casiraghi, SingularityDAO'nun ortak kurucularından biridir ve aynı zamanda SingularityNET için Baş Finansal Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Mario, ESCP Business School'dan yönetim alanında yüksek lisans derecesine ve İtalya'daki Università Bocconi'den ekonomi ve finans alanında lisans derecesine sahiptir.

Amaury Dalleur

Amaury, SingularityDAO'nun Pazarlama Müdürü ve Ortaklıkların Başkanıdır. Daha önceki deneyimleri arasında start-uplar için iş geliştirme ve dijital strateji uzmanı rolleri bulunmaktadır. Amaury, Belçika'daki Louvain Yönetim Okulu'ndan İş Mühendisliği yüksek lisans derecesine sahiptir.

Ben Goertzel

Ben Goertzel, SingularityNET'in kurucu ortağı ve CEO'sudur, SingularityDAO'un ana ekosistemi. Ben, Matematik alanında doktora sahibi ve yapay genel zeka (AGI) ve sanal dünya konularını kapsayan 20 bilimsel kitabın yazarı ve 140'tan fazla araştırma makalesinin yazarıdır.

SingularityDAO'nun Temel Özellikleri

Yapay Zeka

SingularityDAO, fiyat tahmininin iyileştirilmesi ve otomatik portföy yönetimi için veri analizini geliştirmek amacıyla yapay zekayı kullanıyor ve hedef karı korumayı hedefliyor. Araştırma makalelerine göre, aşağıdakilere yetenekli Yapay Genel Zeka geliştiriyor:

  • Merkezi borsalarda likidite sağlamak için algoritmik işlem ajanları
  • Sosyal medya verilerine dayalı fiyat hareketlerini tahmin etme kapasitesine sahip ajanlar,
  • Portföy planlama ve dengeleme, likidite sağlama ve işlem yapma dahil olmak üzere merkezi olmayan finansta aktif portföy yönetimi için acenta.

Dynasets

Dynaset, SingularityDAO'un temel özelliğidir. Deneyimli nicel analistler ve gelişmiş yapay zeka algoritmaları tarafından yönetilen güvenli, müşteri olmayan bir varlık havuzu.

Dynasets otomatik olarak piyasa koşullarına uyum sağlamak için yeniden dengelemeye tabi tutulur. Yeniden dengeleme, bir portföydeki bazı varlıkların satılması ve diğerlerinin alınması yoluyla hedef varlık tahsisini korumak için kullanılan bir araçtır.

DynaLabs, yeni varlık yönetimi özelliklerinin test edildiği Dynasets'in beta sürümüdür. Kullanıcıların varlıklarını yatırmadan önce bir DynaLab'ın gereksinimlerini anlamaları önerilir. Yazının yazıldığı tarihte: SingularityDAO protokolünün 3 DynaSets'i bulunmaktadır.

dynBTC

Kullanıcıları daha az ücret ve masrafla yönetilen dinamik varlık yöneticisi tarafından yönetilen yalnızca satın alma stratejileri kullanılarak Bitcoin fiyat hareketlerine maruz bırakan bir varlık havuzu.

dynETH

Kullanıcıları daha az ücret ve masrafla yönetilen uzun pozisyon stratejileri kullanarak Ethereum fiyatına maruz bırakan dinamik varlık yöneticisi tarafından yönetilen varlık havuzu.

dynDYDX

DAM'ın piyasaya hedge, kısa pozisyon almak ve kaldıraç uygulamak için dYdX türev çözümlerini kullanabileceği bir varlık havuzu. Bu Dynaset hala Beta aşamasında.

Kasa

Vault'lar, kullanıcıların token'larını kilitledikleri ve bunun karşılığında sabit ödüller kazanabilecekleri staking havuzlarıdır. SingularityDAO, Epoch ve Unbonded olmak üzere iki farklı staking yöntemi sunar.

Epoch kasaları, tokenleri geri almak için aralıklarla sürdürülen bir süre boyunca süren staking havuzlarıdır. Her epoch kasasının staking yapılabilen token sayısı için maksimum kapasitesi vardır.

Bağlı olmayan kasalar açık uçlu ve esnek, kullanıcılar her zaman bahislerini ve ödüllerini ekleyip çıkarabilirler. Hiçbir katılımcı sayısı veya bireysel olarak katkıda bulunabilecek token miktarı için kısıtlama yoktur.

Getiri Kasaları


Kaynak: SingularityDAO

Getiri kasaları, kullanıcıların likidite sağlayarak SDAO jetonları ve diğer potansiyel teşvikler kazanabileceği likidite çiftlerine likidite sağlayarak getiri çiftçiliği yapabileceği havuzlardır.

SingularityDAO Ruf Puanları (SREP)

SREP, üyelikleri değerlendirmek ve ödüllendirmek için dinamik bir sistemdir. Üyeler, SDAO jetonlarını staking yaparak SREP kazanırlar ve kilitli jeton miktarı ve süresine bağlı olarak ödüller artar. SREP puanı, lansman etkinliklerine katılım ve diğer platform avantajları için seviye ayrıcalıklarını belirler. Daha yüksek SREP puanları, daha büyük ödüller ve özel fırsatların kilidini açar.

SREP, SDAO Staked × Days Locked formülü kullanılarak hesaplanır.

DEX

SingularityDAO DEX, tüm ekosistem token etkileşimlerine tek bir dApp içinde izin verir. Kullanıcılar token'larını değiştirebilir, mevcut çiftlere likidite sağlayabilir ve SDAO token'larını Ethereum ve BNB Zinciri arasında köprü görevi üstlenebilir.

SingularityDAO ayrıca geliştirme aşamasında heyecan verici özelliklere sahiptir. Yakında, kullanıcılar kredi veya banka kartlarını kullanarak fiat para birimini jetonlara ve tam tersine doğrudan dApp üzerinden dönüştürebilecekler. Ayrıca, yeni bir Telegram botu üzerinde çalışmalar devam ediyor. Bu bot, kullanıcıların Telegram uygulaması içinden SingularityDAO varlıklarına doğrudan erişmelerine ve Launchpad etkinliklerine katılmalarına olanak tanıyacak.

Launchpad

SingularityDAO lansman rampası, finans, yasal, insan kaynakları ve pazarlama dahil olmak üzere destek hizmetleri sağlayarak projelerin gelişiminin erken aşamalarında yardımcı olur. SingularityDAO üyeleri bu projelere indirimli fiyatlarla erken yatırım yapma fırsatı elde ederler.

SingularityDAO Nasıl Çalışır?

SingularityDAO, Ethereum Zinciri üzerinde çalışır ve akıllı sözleşmeleri Hacken ve Certik tarafından denetlenmiştir. Bu bölüm, SingularityDAO platformunda Launchpad ve Dynaset'in nasıl kullanılacağını vurgular.


Kullanıcılar, KYC'yi tamamlayarak ve SDAO jetonlarının bir kısmını staking yaparak DAO'ya katılır.

(Kaynak: SingularityDAO)

Launchpad'ı Nasıl Kullanılır

Adım 1: Cüzdanınızı Bağlayın. Launchpad (launchpad.singularitydao.ai), MetaMask veya WalletConnect'i destekleyen cüzdanlarla uyumludur. KYC için kullandığınız cüzdan adresinizi bağlayın, çünkü bu beyaz listelenmiş adres.

Adım 2: Beyaz listeye alınan havuzu görüntüleyin. Yeşil 'aktif' etiketiyle işaretlenmiş 'Aktif havuzlar' altında, beyaz listeye alındığınız havuzu bulacaksınız. Sizden erişilemeyen ancak canlı olan havuzlar 'canlı havuzlar' altında listelenir.

Adım 3: Launchpad'in akıllı sözleşmesinin cüzdanınızla etkileşim kurmasına izin verin. İşlemi cüzdanınızda imzalayın.

Adım 4: Tokenlerinizi Değiştirin. Değiş tokuş yapmadan önce, havuz süresini, değiş tokuş ilerlemesini ve katkı limitlerinizi kontrol edin.

WETH veya USDT miktarını girin ve ardından 'Değiştir' düğmesine tıklayın ve işlemi imzalayın. Bu işlem ayrıca size bazı gaz ücretleri maliyeti çıkaracaktır. İşleminizi tamamlamadan önce havuz doldurulursa, jetonlarınız gaz ücreti düşülerek iade edilecektir.

Adım 5: Token'larınızı Talep Edin. Token'lar belirli bir lansman programına göre kullanıma sunulacaktır. Talep etmek için, lansman platformunun sağ üstündeki bağlantıdan 'Tahsisler' sayfasına gidin. 'Talep Et' düğmesine basın ve işlemi imzalayın. Aylık olarak talep edebilir veya tek seferde token'ları biriktirerek gaz ücretinden tasarruf edebilirsiniz.

Dynasetlerle etkileşim


Kaynak: SingularityDAO

Adım 1: Ana sayfadan, DynaSet veya DynaLab (beta) sekmesine tıklayın.

Adım 2: Seçtiğiniz DynaSet'i seçin.


Kaynak: SingularityDAO

Adım 3: Eğer daha önce yapmadıysanız, portalın sağ üst köşesinde bulunan 'Cüzdanı Bağla' düğmesine tıklayın. Ardından cüzdanınızı kilitlemeniz istenecektir.


Kaynak: SingularityDAO

Kullanıcılar buradan DynaSet'e 'Yatırım' yapabilir (jetonları DynaSet'e katkıda bulunabilir), 'İade' yapabilir (DynaSet'ten çıkabilir) ve 'LP Çekme' yapabilir (DynaSet LP jetonlarını kullanıcı cüzdanı için talep edebilir ve kendisi saklayabilir).

SingularityDAO Ekosistemi

SingularityDAO ekosistemi, AI'yi Web3 ile birleştiren bir dizi başlangıç projeyi kapsar.

Rejuve.AI


Kaynak: Rejuve.ai

Rejuve.ai, sağlıklı insan ömrünü uzatmaya odaklanan yapay zeka (AI) ve blok zincir teknolojisini birleştiren bir platformdur. Üyelerin yaşlanma araştırmalarına katkıda bulunmasına, değerli ödüller kazanmasına ve en son tedavilere uygun fiyatlarla erişmesine olanak tanır.

HyperCircle


Kaynak: SingularityNET

HyperCycle, yan zincir ve modüler akıllı sözleşme yeteneklerine sahip bir Katman 0+ Blokzincir ağıdır. Özellikle yapay zeka (AI) ile ilgili olanlar olmak üzere mikroservislerin blokzincir üzerinde doğrudan yüksek hızda ve düşük maliyetli yürütülmesine odaklanmaktadır.

SophiaVerse


Kaynak: SingularityNET

SophiaVerse, oyun, blockchain teknolojisi ve yapay zeka (AI) teknolojilerini tek bir ekosistemde birleştirir. SophiaVerse'un amacı, insanların ve yapay zekanın bir araya gelerek süper zeki yapay zekalar inşa etmek için birlikte çalışabileceği merkezi olmayan bir yapay zeka ekosistemi oluşturmaktır.

SDAO Token nedir?

SDAO tokenu, SingularityDAO ekosistemi için yerel token olup, Ethereum ve BNB akıllı zincirinde mevcuttur.

Proje Tokenomics

SDAO tokenunun toplam arzı yazı yazıldığı sırada 100.000.000 token olup dolaşımdaki arzı 82.733.204 SDAO'dir.

Token Kullanımı

SDAO jetonunun dikkate değer bazı kullanım durumları şunlardır:

Yönetişim

SingularityDAO (SDAO), SingularityDAO platformu için yönetim jetonudur. Jeton sahipleri, platformun geleceğini şekillendiren kararlar üzerinde oy kullanarak platformun yönetimine katılabilirler.

Staking

SDAO tokenleri, kullanıcıların daha fazla SDAO tokeni kazanmalarına ve platformun çeşitli özelliklerine, örneğin yeni blok zinciri projelerine erişebilecekleri lansmana katılmalarına olanak tanıyan staking için kullanılır.

SingularityDAO'da Yönetişim

Bir merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO) olarak, SingularityDAO açık bir yönetim sistemiyle işler. İlgilenen herkes topluluğa öneriler sunabilir ve tekliflerini Discord üzerinden açık bir şekilde tartışabilir. Öneriler daha sonra off-chain oylama platformu Snapshot kullanılarak oylamaya sunulur. Protokol için oy verme gücü SingularityDAO Yönetim Jetonu (SDAO) tarafından sağlanır; tüm jeton sahipleri oy kullanma hakkına sahiptir.

Protokol ayrıca harici geliştiricilerin yükseltme önerileri oluşturabileceği tamamen merkezi olmayan bir yapıya doğru çalışır.

SingularityDAO (SDAO), iyi bir yatırım mı?

Yazı yazıldığı sırada, SingularityDAO'nun toplam kilitli değeri yaklaşık $36,775,616 ve kurulmuş ekosistemini kullanarak lansman platformu aracılığıyla yeni projeleri kuluçkada bulunuyor. Ayrıca, en son gelişmeleri hakkında toplulukla iletişimde kalarak aktif bir sosyal medya varlığına sahip.

Herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce yatırımcıların araştırma yapması ve risk toleranslarını değerlendirmesi teşvik edilir. SingularityDAO (SDAO) gibi herhangi bir yatırıma benzer şekilde, yatırım yapmanın belirli riskleri vardır. Yatırımcılar kripto para piyasasının oynaklığını ve potansiyel düzenleyici değişiklikleri göz önünde bulundurmalıdır.

Not: SingularityDAO veya herhangi bir kripto projesine yatırım yapmak kar garantisi sağlamaz ve sermaye kaybına neden olabilir.

SDAO Nasıl Sahip Olunur?

SDAO'ya sahip olmak için merkezi bir kripto borsasının hizmetlerini kullanabilirsiniz. Başlayın Gate.io hesabı oluşturmakve onaylanmasını ve finanse edilmesini sağlayın. Ardından SDAO satın almak için adımları takip etmeye hazırsınız.

SDAO haberleri

Better Fan ile işbirliği

Singularity DAOduyurdugeleneksel ve e-sporlar için sosyal spor tahmin oyunu Better Fan ile çığır açan bir ortaklık kurdu. Geleneksel kumar oyunlarına risk içermeyen bir alternatif sunmayı amaçlayan.

AAImagine İle Ortaklık

Singularity DAOduyurulduAImagine, yapay zeka tarafından üretilen sanat eserleri için kod olmadan NFT başlatma rampası ve pazar yeri olan AImagine ile çığır açan bir ortaklık. AImagine, SingularityDAO'nun Web3 projelerini kuluçkalamada, üst düzey destek ve maruziyet elde etmede deneyiminden faydalanacak.

SDAO üzerinde harekete geçin

Check out SDAO fiyatı bugünve sevdiğiniz para çiftlerinde ticarete başlayın:

Penulis: Paul
Penerjemah: Viper
Pengulas: Wayne、Matheus、Ashley
* Informasi ini tidak bermaksud untuk menjadi dan bukan merupakan nasihat keuangan atau rekomendasi lain apa pun yang ditawarkan atau didukung oleh Gate.io.
* Artikel ini tidak boleh di reproduksi, di kirim, atau disalin tanpa referensi Gate.io. Pelanggaran adalah pelanggaran Undang-Undang Hak Cipta dan dapat dikenakan tindakan hukum.

SingularityDAO nedir? SDAO Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Yeni BaşlayanJul 05, 2024
SingularityDAO, yüksek düzeyde gelişmiş yapay zeka tarafından desteklenen bir takım tarafından yönetilen dinamik olarak ayarlanmış token sepetleri sunan bir emanet olmayan varlık yönetimi protokolüdür.
SingularityDAO nedir? SDAO Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Giriş

Yapay zeka ile merkezi olmayan finans (DeFi) arasındaki kesişme, geliştiricilerin mevcut DeFi ürünlerini iyileştirmek veya yeni kullanım durumları geliştirmek için yapay zekayı kullanmasıyla büyümeye devam ediyor. DeFi'nin bir alt kümesi olan merkezi olmayan varlık yönetimi, kullanıcıların varlıklarının kontrolünü elinde tutarken kullanıcı fonlarını yönetmeye odaklanır. SingularityDAO, yapay zekayı varlık yönetimini otomatikleştirmek ve topluluğun karını maksimize etmek için kullanıyor.

Bu makale SingularityDAO'yu, özelliklerini, lansman projelerini ve yerel tokenının kullanımını araştırıyor.

SingularityDAO nedir?

SingularityDAO, kripto varlıkların yönetimini optimize etmek için yapay zeka kullanan merkezi olmayan bir finans platformudur. Platform, bireylere kripto varlıklarını güvenli bir şekilde yatırım yapmalarına, gelişmiş risk yönetimi aracılığıyla kayıpları azaltmalarına ve karlarını maksimize etmelerine olanak tanır.

SingularityDAO, LDA Capital, GBV Capital, Alphabit Capital ve Moonwhale Ventures gibi önde gelen yatırımcılar tarafından desteklenmektedir.

SingularityDAO'nun Kısa Tarihi

Singularity, Marcello Mari, Mario Casiraghi ve Ben Goertzel tarafından 2020 yılında SingularityNET ekosistemi içinde ayrı bir kuruluş olarak kuruldu. Yapay zeka hizmetleri için merkezi olmayan bir pazar olan SingularityNET, yapay zekayı demokratikleştirmeyi ve geliştiriciler arasında işbirliğini kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Ekip

Marcello Mari

Marcello Mari, SingularityDAO'nun CEO'su ve kurucusudur, AI ve Web3 teknolojilerine büyük bir tutkusu olan bir girişimcidir. SingularityNET ekosistemi dahil olmak üzere çeşitli projeler için stratejik danışman ve baş PR direktörü olarak etkileyici bir geçmişe sahiptir. Andrea Bonaceto ve Sophia the Robot arasında çığır açan NFT sanat eseri işbirliğini koordine etmesi, bir insan ve bir AI arasında gerçekleşen ilk işbirliği olarak dikkat çekmektedir.

Mario Casiraghi

Mario Casiraghi, SingularityDAO'nun ortak kurucularından biridir ve aynı zamanda SingularityNET için Baş Finansal Sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Mario, ESCP Business School'dan yönetim alanında yüksek lisans derecesine ve İtalya'daki Università Bocconi'den ekonomi ve finans alanında lisans derecesine sahiptir.

Amaury Dalleur

Amaury, SingularityDAO'nun Pazarlama Müdürü ve Ortaklıkların Başkanıdır. Daha önceki deneyimleri arasında start-uplar için iş geliştirme ve dijital strateji uzmanı rolleri bulunmaktadır. Amaury, Belçika'daki Louvain Yönetim Okulu'ndan İş Mühendisliği yüksek lisans derecesine sahiptir.

Ben Goertzel

Ben Goertzel, SingularityNET'in kurucu ortağı ve CEO'sudur, SingularityDAO'un ana ekosistemi. Ben, Matematik alanında doktora sahibi ve yapay genel zeka (AGI) ve sanal dünya konularını kapsayan 20 bilimsel kitabın yazarı ve 140'tan fazla araştırma makalesinin yazarıdır.

SingularityDAO'nun Temel Özellikleri

Yapay Zeka

SingularityDAO, fiyat tahmininin iyileştirilmesi ve otomatik portföy yönetimi için veri analizini geliştirmek amacıyla yapay zekayı kullanıyor ve hedef karı korumayı hedefliyor. Araştırma makalelerine göre, aşağıdakilere yetenekli Yapay Genel Zeka geliştiriyor:

  • Merkezi borsalarda likidite sağlamak için algoritmik işlem ajanları
  • Sosyal medya verilerine dayalı fiyat hareketlerini tahmin etme kapasitesine sahip ajanlar,
  • Portföy planlama ve dengeleme, likidite sağlama ve işlem yapma dahil olmak üzere merkezi olmayan finansta aktif portföy yönetimi için acenta.

Dynasets

Dynaset, SingularityDAO'un temel özelliğidir. Deneyimli nicel analistler ve gelişmiş yapay zeka algoritmaları tarafından yönetilen güvenli, müşteri olmayan bir varlık havuzu.

Dynasets otomatik olarak piyasa koşullarına uyum sağlamak için yeniden dengelemeye tabi tutulur. Yeniden dengeleme, bir portföydeki bazı varlıkların satılması ve diğerlerinin alınması yoluyla hedef varlık tahsisini korumak için kullanılan bir araçtır.

DynaLabs, yeni varlık yönetimi özelliklerinin test edildiği Dynasets'in beta sürümüdür. Kullanıcıların varlıklarını yatırmadan önce bir DynaLab'ın gereksinimlerini anlamaları önerilir. Yazının yazıldığı tarihte: SingularityDAO protokolünün 3 DynaSets'i bulunmaktadır.

dynBTC

Kullanıcıları daha az ücret ve masrafla yönetilen dinamik varlık yöneticisi tarafından yönetilen yalnızca satın alma stratejileri kullanılarak Bitcoin fiyat hareketlerine maruz bırakan bir varlık havuzu.

dynETH

Kullanıcıları daha az ücret ve masrafla yönetilen uzun pozisyon stratejileri kullanarak Ethereum fiyatına maruz bırakan dinamik varlık yöneticisi tarafından yönetilen varlık havuzu.

dynDYDX

DAM'ın piyasaya hedge, kısa pozisyon almak ve kaldıraç uygulamak için dYdX türev çözümlerini kullanabileceği bir varlık havuzu. Bu Dynaset hala Beta aşamasında.

Kasa

Vault'lar, kullanıcıların token'larını kilitledikleri ve bunun karşılığında sabit ödüller kazanabilecekleri staking havuzlarıdır. SingularityDAO, Epoch ve Unbonded olmak üzere iki farklı staking yöntemi sunar.

Epoch kasaları, tokenleri geri almak için aralıklarla sürdürülen bir süre boyunca süren staking havuzlarıdır. Her epoch kasasının staking yapılabilen token sayısı için maksimum kapasitesi vardır.

Bağlı olmayan kasalar açık uçlu ve esnek, kullanıcılar her zaman bahislerini ve ödüllerini ekleyip çıkarabilirler. Hiçbir katılımcı sayısı veya bireysel olarak katkıda bulunabilecek token miktarı için kısıtlama yoktur.

Getiri Kasaları


Kaynak: SingularityDAO

Getiri kasaları, kullanıcıların likidite sağlayarak SDAO jetonları ve diğer potansiyel teşvikler kazanabileceği likidite çiftlerine likidite sağlayarak getiri çiftçiliği yapabileceği havuzlardır.

SingularityDAO Ruf Puanları (SREP)

SREP, üyelikleri değerlendirmek ve ödüllendirmek için dinamik bir sistemdir. Üyeler, SDAO jetonlarını staking yaparak SREP kazanırlar ve kilitli jeton miktarı ve süresine bağlı olarak ödüller artar. SREP puanı, lansman etkinliklerine katılım ve diğer platform avantajları için seviye ayrıcalıklarını belirler. Daha yüksek SREP puanları, daha büyük ödüller ve özel fırsatların kilidini açar.

SREP, SDAO Staked × Days Locked formülü kullanılarak hesaplanır.

DEX

SingularityDAO DEX, tüm ekosistem token etkileşimlerine tek bir dApp içinde izin verir. Kullanıcılar token'larını değiştirebilir, mevcut çiftlere likidite sağlayabilir ve SDAO token'larını Ethereum ve BNB Zinciri arasında köprü görevi üstlenebilir.

SingularityDAO ayrıca geliştirme aşamasında heyecan verici özelliklere sahiptir. Yakında, kullanıcılar kredi veya banka kartlarını kullanarak fiat para birimini jetonlara ve tam tersine doğrudan dApp üzerinden dönüştürebilecekler. Ayrıca, yeni bir Telegram botu üzerinde çalışmalar devam ediyor. Bu bot, kullanıcıların Telegram uygulaması içinden SingularityDAO varlıklarına doğrudan erişmelerine ve Launchpad etkinliklerine katılmalarına olanak tanıyacak.

Launchpad

SingularityDAO lansman rampası, finans, yasal, insan kaynakları ve pazarlama dahil olmak üzere destek hizmetleri sağlayarak projelerin gelişiminin erken aşamalarında yardımcı olur. SingularityDAO üyeleri bu projelere indirimli fiyatlarla erken yatırım yapma fırsatı elde ederler.

SingularityDAO Nasıl Çalışır?

SingularityDAO, Ethereum Zinciri üzerinde çalışır ve akıllı sözleşmeleri Hacken ve Certik tarafından denetlenmiştir. Bu bölüm, SingularityDAO platformunda Launchpad ve Dynaset'in nasıl kullanılacağını vurgular.


Kullanıcılar, KYC'yi tamamlayarak ve SDAO jetonlarının bir kısmını staking yaparak DAO'ya katılır.

(Kaynak: SingularityDAO)

Launchpad'ı Nasıl Kullanılır

Adım 1: Cüzdanınızı Bağlayın. Launchpad (launchpad.singularitydao.ai), MetaMask veya WalletConnect'i destekleyen cüzdanlarla uyumludur. KYC için kullandığınız cüzdan adresinizi bağlayın, çünkü bu beyaz listelenmiş adres.

Adım 2: Beyaz listeye alınan havuzu görüntüleyin. Yeşil 'aktif' etiketiyle işaretlenmiş 'Aktif havuzlar' altında, beyaz listeye alındığınız havuzu bulacaksınız. Sizden erişilemeyen ancak canlı olan havuzlar 'canlı havuzlar' altında listelenir.

Adım 3: Launchpad'in akıllı sözleşmesinin cüzdanınızla etkileşim kurmasına izin verin. İşlemi cüzdanınızda imzalayın.

Adım 4: Tokenlerinizi Değiştirin. Değiş tokuş yapmadan önce, havuz süresini, değiş tokuş ilerlemesini ve katkı limitlerinizi kontrol edin.

WETH veya USDT miktarını girin ve ardından 'Değiştir' düğmesine tıklayın ve işlemi imzalayın. Bu işlem ayrıca size bazı gaz ücretleri maliyeti çıkaracaktır. İşleminizi tamamlamadan önce havuz doldurulursa, jetonlarınız gaz ücreti düşülerek iade edilecektir.

Adım 5: Token'larınızı Talep Edin. Token'lar belirli bir lansman programına göre kullanıma sunulacaktır. Talep etmek için, lansman platformunun sağ üstündeki bağlantıdan 'Tahsisler' sayfasına gidin. 'Talep Et' düğmesine basın ve işlemi imzalayın. Aylık olarak talep edebilir veya tek seferde token'ları biriktirerek gaz ücretinden tasarruf edebilirsiniz.

Dynasetlerle etkileşim


Kaynak: SingularityDAO

Adım 1: Ana sayfadan, DynaSet veya DynaLab (beta) sekmesine tıklayın.

Adım 2: Seçtiğiniz DynaSet'i seçin.


Kaynak: SingularityDAO

Adım 3: Eğer daha önce yapmadıysanız, portalın sağ üst köşesinde bulunan 'Cüzdanı Bağla' düğmesine tıklayın. Ardından cüzdanınızı kilitlemeniz istenecektir.


Kaynak: SingularityDAO

Kullanıcılar buradan DynaSet'e 'Yatırım' yapabilir (jetonları DynaSet'e katkıda bulunabilir), 'İade' yapabilir (DynaSet'ten çıkabilir) ve 'LP Çekme' yapabilir (DynaSet LP jetonlarını kullanıcı cüzdanı için talep edebilir ve kendisi saklayabilir).

SingularityDAO Ekosistemi

SingularityDAO ekosistemi, AI'yi Web3 ile birleştiren bir dizi başlangıç projeyi kapsar.

Rejuve.AI


Kaynak: Rejuve.ai

Rejuve.ai, sağlıklı insan ömrünü uzatmaya odaklanan yapay zeka (AI) ve blok zincir teknolojisini birleştiren bir platformdur. Üyelerin yaşlanma araştırmalarına katkıda bulunmasına, değerli ödüller kazanmasına ve en son tedavilere uygun fiyatlarla erişmesine olanak tanır.

HyperCircle


Kaynak: SingularityNET

HyperCycle, yan zincir ve modüler akıllı sözleşme yeteneklerine sahip bir Katman 0+ Blokzincir ağıdır. Özellikle yapay zeka (AI) ile ilgili olanlar olmak üzere mikroservislerin blokzincir üzerinde doğrudan yüksek hızda ve düşük maliyetli yürütülmesine odaklanmaktadır.

SophiaVerse


Kaynak: SingularityNET

SophiaVerse, oyun, blockchain teknolojisi ve yapay zeka (AI) teknolojilerini tek bir ekosistemde birleştirir. SophiaVerse'un amacı, insanların ve yapay zekanın bir araya gelerek süper zeki yapay zekalar inşa etmek için birlikte çalışabileceği merkezi olmayan bir yapay zeka ekosistemi oluşturmaktır.

SDAO Token nedir?

SDAO tokenu, SingularityDAO ekosistemi için yerel token olup, Ethereum ve BNB akıllı zincirinde mevcuttur.

Proje Tokenomics

SDAO tokenunun toplam arzı yazı yazıldığı sırada 100.000.000 token olup dolaşımdaki arzı 82.733.204 SDAO'dir.

Token Kullanımı

SDAO jetonunun dikkate değer bazı kullanım durumları şunlardır:

Yönetişim

SingularityDAO (SDAO), SingularityDAO platformu için yönetim jetonudur. Jeton sahipleri, platformun geleceğini şekillendiren kararlar üzerinde oy kullanarak platformun yönetimine katılabilirler.

Staking

SDAO tokenleri, kullanıcıların daha fazla SDAO tokeni kazanmalarına ve platformun çeşitli özelliklerine, örneğin yeni blok zinciri projelerine erişebilecekleri lansmana katılmalarına olanak tanıyan staking için kullanılır.

SingularityDAO'da Yönetişim

Bir merkezi olmayan otonom organizasyon (DAO) olarak, SingularityDAO açık bir yönetim sistemiyle işler. İlgilenen herkes topluluğa öneriler sunabilir ve tekliflerini Discord üzerinden açık bir şekilde tartışabilir. Öneriler daha sonra off-chain oylama platformu Snapshot kullanılarak oylamaya sunulur. Protokol için oy verme gücü SingularityDAO Yönetim Jetonu (SDAO) tarafından sağlanır; tüm jeton sahipleri oy kullanma hakkına sahiptir.

Protokol ayrıca harici geliştiricilerin yükseltme önerileri oluşturabileceği tamamen merkezi olmayan bir yapıya doğru çalışır.

SingularityDAO (SDAO), iyi bir yatırım mı?

Yazı yazıldığı sırada, SingularityDAO'nun toplam kilitli değeri yaklaşık $36,775,616 ve kurulmuş ekosistemini kullanarak lansman platformu aracılığıyla yeni projeleri kuluçkada bulunuyor. Ayrıca, en son gelişmeleri hakkında toplulukla iletişimde kalarak aktif bir sosyal medya varlığına sahip.

Herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce yatırımcıların araştırma yapması ve risk toleranslarını değerlendirmesi teşvik edilir. SingularityDAO (SDAO) gibi herhangi bir yatırıma benzer şekilde, yatırım yapmanın belirli riskleri vardır. Yatırımcılar kripto para piyasasının oynaklığını ve potansiyel düzenleyici değişiklikleri göz önünde bulundurmalıdır.

Not: SingularityDAO veya herhangi bir kripto projesine yatırım yapmak kar garantisi sağlamaz ve sermaye kaybına neden olabilir.

SDAO Nasıl Sahip Olunur?

SDAO'ya sahip olmak için merkezi bir kripto borsasının hizmetlerini kullanabilirsiniz. Başlayın Gate.io hesabı oluşturmakve onaylanmasını ve finanse edilmesini sağlayın. Ardından SDAO satın almak için adımları takip etmeye hazırsınız.

SDAO haberleri

Better Fan ile işbirliği

Singularity DAOduyurdugeleneksel ve e-sporlar için sosyal spor tahmin oyunu Better Fan ile çığır açan bir ortaklık kurdu. Geleneksel kumar oyunlarına risk içermeyen bir alternatif sunmayı amaçlayan.

AAImagine İle Ortaklık

Singularity DAOduyurulduAImagine, yapay zeka tarafından üretilen sanat eserleri için kod olmadan NFT başlatma rampası ve pazar yeri olan AImagine ile çığır açan bir ortaklık. AImagine, SingularityDAO'nun Web3 projelerini kuluçkalamada, üst düzey destek ve maruziyet elde etmede deneyiminden faydalanacak.

SDAO üzerinde harekete geçin

Check out SDAO fiyatı bugünve sevdiğiniz para çiftlerinde ticarete başlayın:

Penulis: Paul
Penerjemah: Viper
Pengulas: Wayne、Matheus、Ashley
* Informasi ini tidak bermaksud untuk menjadi dan bukan merupakan nasihat keuangan atau rekomendasi lain apa pun yang ditawarkan atau didukung oleh Gate.io.
* Artikel ini tidak boleh di reproduksi, di kirim, atau disalin tanpa referensi Gate.io. Pelanggaran adalah pelanggaran Undang-Undang Hak Cipta dan dapat dikenakan tindakan hukum.
Mulai Sekarang
Daftar dan dapatkan Voucher
$100
!