EtherVista, Kendini "DEX için Yeni Standart" Olarak Tanımlayan Bir Platform Nedir?

Orta SeviyeSep 10, 2024
Bu makale, yükselen merkezi olmayan borsa (DEX) EtherVista ve platform tokeni VISTA'nın detaylı bir analizini sunmaktadır. EtherVista'nın benzersiz ticaret mekanizmaları ve ücret dağıtım modeli aracılığıyla özellikle Uniswap'ın mevcut AMM (Otomatik Piyasa Yapıcısı) modeline meydan okumayı hedeflediğini araştırır. Makale ayrıca EtherVista'nın akıllı sözleşmelerine, tokenomisine ve düşük gaz ücretleri sunarak kullanıcıları nasıl çektiğine ve yenilikçi bir gelir paylaşım sistemi sunduğuna derinlemesine iner.
EtherVista, Kendini "DEX için Yeni Standart" Olarak Tanımlayan Bir Platform Nedir?

Orjinal Başlık '一天涨10倍、开发者日赚3万美元,标榜「DEX新标准」的EtherVista是什么?|Web3今日骗局’ı İleriye Taşı

Bugün, “VISTA” adında yeni bir jeton sadece bir öğleden sonra% 10 fiyat artışı yaşadı. Dexscreener'da, VISTA için ayrıntılar hala bir 'Bilinmeyen DEX' altında listeleniyor. VISTA, yalnızca bir gün önce Ethereum'da başlatılan EtherVista'dan kaynaklanıyor. EtherVista, Uniswap'e meydan okuyan bir 'DEX' olduğunu iddia ediyor ve bazı jeton sahipleri tarafından Ethereum'un 'Pump.fun'u olarak adlandırıldı. Şu anda, EtherVista'da birkaç jeton zaten dağıtılmış ve ihraç edilmiştir.

EtherVista nedir?

EthervVsta, mekanizmasının Uniswap'in AMM modeline meydan okuma özellikleri içerdiğini söyledi.

EtherVista'nın altı sayfalık beyaz belgesine göre, EtherVista standardı, ücretlerin yalnızca ETH ile ödendiği ve havuzda yer alan tüm likidite sağlayıcılarına ve token oluşturucularına dağıtıldığı yeni bir modeli tanıtıyor. Her işlem, gaz ücretlerini düşük tutarken ödülleri dağıtmak için yeni bir mekanizma aracılığıyla işlenir. Uniswap'in aksine, EtherVista modelinin temel bir özelliği, piyasa yapıcılarının ve oluşturucuların yalnızca token fiyatlarına bağlı kalmak yerine ticaret hacminden faydalanmalarıdır, bu da kısa vadeli fiyat spekülasyonu yerine uzun vadeli yatırımı teşvik eder. Yatırımcılar ayrıca hızlı nakit çıkışlarını engelleyen gecikmeli likidite çekme mekanizmasından da faydalanabilir.

Basitçe söylemek gerekirse, Uniswap AMM mekanizmasına dayalı token oluşturan geliştiriciler, her işlem için tokenin %5'i gibi alım satım ücretleri belirleyebilir ve bundan faydalanabilir. Token fiyatı yükseldiğinde, geliştiricinin geliri de buna bağlı olarak artacaktır ve geliştirici, yeterli gelir elde ettikten sonra tokeni satabilir ve "kaçabilir". Ancak EtherVista'da geliştiriciler yalnızca EtherVista tarafından belirlenen akıllı sözleşmelere dayalı olarak işlem ücreti talep edebilir ve ETH'yi uzlaşma olarak kullanabilir. Örneğin, akıllı sözleşme, platform tokeni VISTA'yı satın alırken işlem ücretini 10U ve satarken 15U olarak belirler. VISTA'nın fiyatı ne olursa olsun, işlem ücreti kanalında geliştiriciler yalnızca işlem sayısından yararlanabilir, bu da "Yeterince para kazanın ve kaç" riskini azaltır.

EtherVista akıllı sözleşmesi, 'Euler' adı verilen bir dizi sayıyı korur. Bu sayılar, ETH'nin sözleşmeye aktarıldığı her seferde güncellenir. Her Euler sayısı, önceki Euler sayısına ve işlem ücretlerinin ve likidite sağlayıcı tokenlerinin toplam arzının oranına dayalı olarak hesaplanır. Bu mekanizma sayesinde, her likidite sağlayıcısı, her işlemin hak ettiği faydaları doğru bir şekilde elde etmesi sağlanır.

Her işlem için, EtherVista bir ETH ücreti alır, bu ücret likidite sağlayıcılar ve protokol arasında bölünür. Her havuzda ücret ayarlamak için dört değişken olacak ve bu değişkenler zincirdeki işlemlere dayalı olarak dinamik olarak hesaplanacaktır. Örneğin, bir havuzun 10 dolarlık bir alım ücreti ve 15 dolarlık bir satış ücreti olabilir. Bir kullanıcı token satarsa, likidite sağlayıcıya ve protokole 15 dolarlık ETH ödemesi yapması gerekir. Protokolün akıllı sözleşmeleri, bu ücreti istikrarlı bir fiyat tabanı oluşturmak ve proje yaratıcılarına sürdürülebilir gelir sağlamak için kullanacaktır. Her likidite sağlayıcı, hak ettikleri ödülleri istedikleri zaman talep edebilir.

Likidite sağlayan kullanıcılara “yaratıcılar” denir ve havuzun çeşitli parametrelerini, ücretleri, protokol adreslerini ve meta verilerini ayarlama yetkilerine sahiptirler. Bu yeni model, odak noktasını kısa vadeli karlardan ve fiyat dalgalanmalarından uzun vadeli faaliyetlere ve proje faydasına kaydırır. Yaratıcılar ayrıca web sitesi bağlantıları, proje açıklamaları, sosyal medya hesapları vb. gibi tokenları için on-chain meta verileri tanımlayabilirler. Bu bilgiler EtherVista platformunda görüntülenecek, böylece kullanıcıların güvenilir proje bilgilerine erişmesi sağlanacaktır. Platform ayrıca kullanıcıların bilgi alışverişini daha hızlı yapmalarına yardımcı olmak için küresel gerçek zamanlı sohbet işlevini (SuperChat) entegre eder.

Ethervista ayrıca beyaz kitapta, ETH-BTC-USDC likidite havuzu kurma ve kredi, vadeli işlemler ve ücretsiz anlık kredi fonksiyonları sunarak daha büyük pazarlara genişlemeyi planladığını ve çok fonksiyonlu bir merkezsiz uygulamalar (DApps) platformu olmayı hedeflediğini belirtti.

Anlaşma mekanizması

11 Temmuz'da EtherVista ilk tweet'ini attı. 19 Ağustos'ta EtherVista, "teknik incelemeyi havadan dağıttığını" belirtti. Tweet iletildiği sürece, resmi Twitter proje white paper'ını DM şeklinde gönderecek.

31 Ağustos'ta, EtherVista resmi Twitter hesabında 1 Eylül sabahı VISTA'nın Adil Başlangıcı'nı başlatacağını duyurdu. İlk likidite yaklaşık 30.000 $ olacak ve LP jetonları yok edilecek. Jetonun ihraç fiyatı yaklaşık 0.014 $ olacak, bu da mevcut 18 $'lık fiyata göre 12857 kat artış anlamına geliyor. Çevrimiçi olmadan önce EtherVista'nın resmi tweet'inde ön satış ve ekip ön tahsisinin olmayacağı, ekip fonlarının çevrimiçi olduğunda diğer kullanıcılarla aynı şekilde adil bir şekilde kendi jetonlarını satın almak için kullanılacağı belirtildi.

EtherVista’nın platform jetonu $VISTA, 1 milyon sabit arzla. Bu, her işlemin jetonun bir kısmını yakacağı bir 'değer bileşik deflasyon jetonu' dur, yani her işlemde VISTA'nın bir kısmını yakar. Bu temelde, VISTA'nın değeri işlemle artacaktır. EtherVista, bu özelliği kullanarak VISTA'nın enflasyonla mücadele etme ve jeton fiyatlarının sürekli büyümesini teşvik etme yeteneğine sahiptir.

EtherVista beyaz kağıdı, daha makul bir ücret dağıtımını ve token mekanizmasını tanıtarak mevcut sorunları çözmeyi amaçlayan yeni bir merkezi olmayan bir takas modeli önermektedir. Geleneksel AMM modeline kıyasla, EtherVista, ETHye özgü bir ücret mekanizması ve Euler dizileri gibi yenilikçi gelir dağıtım yöntemlerini benimseyerek katılımcıların kısa vadeli spekülasyon yerine uzun vadeli yatırımlar yapmasını teşvik etmektedir. Platform ayrıca, Süper Sohbet sohbeti ve özelleştirilmiş token meta veri görüntüsü gibi bazı benzersiz özellikler sunarak daha şeffaf ve bilgi dolu bir merkezi olmayan finansal platform oluşturmayı amaçlamaktadır. Genel olarak, EtherVista'nın tasarımı, blok zinciri ekosisteminin sürekli büyümesine ve istikrarlı gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

$VISTA ve diğer EtherVista projelerinin uzun vadeli başarısını sağlamak için platform 5 günlük bir kilitleme süresi uyguladı. Bu kilitlenme süresi, geliştiricilerin ve likidite sağlayıcılarının likiditeyi zamanından önce çekmesini ve projenin "kaçmasına" neden olmasını önlemek için tasarlanmıştır. Kilitleme süresi için 5 günlük süre, token yaratıcısının ilk likidite eklemesiyle başlar ve token yaratıcısının bu süre zarfında likiditeyi diğer likidite sağlayıcılarından daha erken çekememesini sağlar.

Likitide sağlayıcılar, likiditeyi ilk 5 gün içinde çekemese de her zaman ödüllerini talep edebilirler. EtherVista logosu, $VISTA tokeninin LP ödüllerinin başka bir 5 saat içinde 25.000 $'ı aşması durumunda gelir. Bu ücretler ETH cinsinden ödenir, bu da ücretlerin $VISTA veya EtherVista platformunda başlatılan diğer tokenlere herhangi bir fayda sağlamayacağı anlamına gelir. Bu, ek satış baskısı yaratır ve projenin potansiyel risklerini azaltır.

Deneyim öğretici

ticaret

EtherVista sadece ETH, USDT ve VISIA tokenlarının isimlerini doğrudan görüntüler. Diğer tokenları satın almak için, token sözleşme adresini giriş kutusuna yapıştırmanız ve ENTER tuşuna basmanız gerekiyor. Ardından satın alma miktarını girin ve arayüz tokenların işlem görebileceği token likidite havuzu bilgilerini gösterecektir.

Token sorgusu ve sohbet

EXPLORER penceresi, platformda oluşturulan token bilgilerinin ayrıntılarını görüntülemenizi sağlar. Bu bilgiler, token oluşturucusu tarafından tanımlanır ve web sitesi bağlantıları, proje açıklamaları, sosyal medya hesapları vb. içerir. Diğer genel token bilgisi görüntüleme formatlarından farklı olarak, tokenler tarafından üretilen ödüller EtherVista'da görüntülenebilir ve bu ödüller LP'lere dağıtılır.

Ayrıca, Ethervista platformu gerçek zamanlı bir sohbet işlevini entegre eder. SüperSohbet penceresine girin ve arayüzde sohbet etmek için bir kullanıcı adı ayarlayın. Bu işlev, Pum.fun'un jeton yorum alanına benzer, ancak daha basit ve daha kabataslak.

Popüler hedefler ve pozisyonlar

VISTA

EtherVista’nın platform token’ı $VISTA, 1 Eylül’de sabah 0:00’da çevrimiçi oldu. Bugün öğlen, VISTA aniden fırlamaya başladı ve 5 saat içinde 10 kat arttı. İşlem hacmi 8.5 milyon ABD dolarını aştı ve mevcut piyasa değeri 13 milyon ABD dolarıdır. EtherVista, VISTA'nın LP için toplamda 67,334 ABD doları ödül ürettiğini gösteriyor. GMGN verileri, en iyi 70 VISTA alıcısının token'ın %56'sını satın aldığını ve mevcut sahiplik payının %6,38 olduğunu gösteriyor.

VISTADOG

VISTADOG, 2 Eylül saat 14:00 civarında oluşturuldu. Çevrimiçi olduktan sonra 4 saat içinde 40'tan fazla arttı ve 1.5 milyon dolarlık bir işlem hacmi ile arttı. Yazma zamanındaki piyasa değeri 1.2 milyon dolar. EtherVista'ya göre, VISTADOG şu anda LP'si için toplam 2.431 dolarlık ödül kazandı. GMGN verileri, VISTADOG'un en üst 70 alıcısının token'ın toplamın 36'sını satın aldığını ve mevcut sahip olma payının 12 olduğunu gösteriyor.

Geliştirici günde 30.000 dolar mı kazanıyor?

BlockBeats, EtherVista'da bir işlem gerçekleştirdikten sonra, yaklaşık olarak 0xCA9 ile başlayan bir adrese 1 dolar değerinde ETH transfer edildiğini keşfetti.DeBank verileriYazı yazıldığı zamana kadar, her saniye ABD doları değerinde birkaç ETH bu adrese yatırılıyor ve bunun VISTA geliştiricisinin adresi olduğu şüpheleniliyor.


var olmakNansen, bu cüzdan adresi yazı yazıldığı sırada "Yüksek Gaz Tüketici" olarak işaretlenmiştir ve toplamda 63.819 dolarlık bir varlığa sahiptir. Bu varlık, 57.856 dolarlık ETH, 4.875 dolarlık CLIPPY ve 281 dolarlık VISTA'dan oluşmaktadır. 1 Eylül'de ETH'de 33.833 dolar bulunuyordu, bu da EtherVista geliştiricilerinin VISTA aracılığıyla 24.023 dolarlık ETH aldığı anlamına geliyor. VISTA işlem hacmi arttıkça, bu rakam hala büyümektedir.

Açıklama:

  1. Bu makale [den tekrar basılmıştırtheblockbeats].Orjinal Başlık‘一天涨10倍、开发者日赚3万美元,标榜「DEX新标准」的EtherVista是什么?|Web3今日骗局’ı İleriye Doğru. Tüm telif hakları orijinal yazarına aittir [ Joyce]. If there are objections to this reprint, please contact theGate Learnekip, ve hızlı bir şekilde bununla ilgilenecekler.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarına aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılmaktadır. Belirtilmedikçe, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya kopyalanması yasaktır.

EtherVista, Kendini "DEX için Yeni Standart" Olarak Tanımlayan Bir Platform Nedir?

Orta SeviyeSep 10, 2024
Bu makale, yükselen merkezi olmayan borsa (DEX) EtherVista ve platform tokeni VISTA'nın detaylı bir analizini sunmaktadır. EtherVista'nın benzersiz ticaret mekanizmaları ve ücret dağıtım modeli aracılığıyla özellikle Uniswap'ın mevcut AMM (Otomatik Piyasa Yapıcısı) modeline meydan okumayı hedeflediğini araştırır. Makale ayrıca EtherVista'nın akıllı sözleşmelerine, tokenomisine ve düşük gaz ücretleri sunarak kullanıcıları nasıl çektiğine ve yenilikçi bir gelir paylaşım sistemi sunduğuna derinlemesine iner.
EtherVista, Kendini "DEX için Yeni Standart" Olarak Tanımlayan Bir Platform Nedir?

Orjinal Başlık '一天涨10倍、开发者日赚3万美元,标榜「DEX新标准」的EtherVista是什么?|Web3今日骗局’ı İleriye Taşı

Bugün, “VISTA” adında yeni bir jeton sadece bir öğleden sonra% 10 fiyat artışı yaşadı. Dexscreener'da, VISTA için ayrıntılar hala bir 'Bilinmeyen DEX' altında listeleniyor. VISTA, yalnızca bir gün önce Ethereum'da başlatılan EtherVista'dan kaynaklanıyor. EtherVista, Uniswap'e meydan okuyan bir 'DEX' olduğunu iddia ediyor ve bazı jeton sahipleri tarafından Ethereum'un 'Pump.fun'u olarak adlandırıldı. Şu anda, EtherVista'da birkaç jeton zaten dağıtılmış ve ihraç edilmiştir.

EtherVista nedir?

EthervVsta, mekanizmasının Uniswap'in AMM modeline meydan okuma özellikleri içerdiğini söyledi.

EtherVista'nın altı sayfalık beyaz belgesine göre, EtherVista standardı, ücretlerin yalnızca ETH ile ödendiği ve havuzda yer alan tüm likidite sağlayıcılarına ve token oluşturucularına dağıtıldığı yeni bir modeli tanıtıyor. Her işlem, gaz ücretlerini düşük tutarken ödülleri dağıtmak için yeni bir mekanizma aracılığıyla işlenir. Uniswap'in aksine, EtherVista modelinin temel bir özelliği, piyasa yapıcılarının ve oluşturucuların yalnızca token fiyatlarına bağlı kalmak yerine ticaret hacminden faydalanmalarıdır, bu da kısa vadeli fiyat spekülasyonu yerine uzun vadeli yatırımı teşvik eder. Yatırımcılar ayrıca hızlı nakit çıkışlarını engelleyen gecikmeli likidite çekme mekanizmasından da faydalanabilir.

Basitçe söylemek gerekirse, Uniswap AMM mekanizmasına dayalı token oluşturan geliştiriciler, her işlem için tokenin %5'i gibi alım satım ücretleri belirleyebilir ve bundan faydalanabilir. Token fiyatı yükseldiğinde, geliştiricinin geliri de buna bağlı olarak artacaktır ve geliştirici, yeterli gelir elde ettikten sonra tokeni satabilir ve "kaçabilir". Ancak EtherVista'da geliştiriciler yalnızca EtherVista tarafından belirlenen akıllı sözleşmelere dayalı olarak işlem ücreti talep edebilir ve ETH'yi uzlaşma olarak kullanabilir. Örneğin, akıllı sözleşme, platform tokeni VISTA'yı satın alırken işlem ücretini 10U ve satarken 15U olarak belirler. VISTA'nın fiyatı ne olursa olsun, işlem ücreti kanalında geliştiriciler yalnızca işlem sayısından yararlanabilir, bu da "Yeterince para kazanın ve kaç" riskini azaltır.

EtherVista akıllı sözleşmesi, 'Euler' adı verilen bir dizi sayıyı korur. Bu sayılar, ETH'nin sözleşmeye aktarıldığı her seferde güncellenir. Her Euler sayısı, önceki Euler sayısına ve işlem ücretlerinin ve likidite sağlayıcı tokenlerinin toplam arzının oranına dayalı olarak hesaplanır. Bu mekanizma sayesinde, her likidite sağlayıcısı, her işlemin hak ettiği faydaları doğru bir şekilde elde etmesi sağlanır.

Her işlem için, EtherVista bir ETH ücreti alır, bu ücret likidite sağlayıcılar ve protokol arasında bölünür. Her havuzda ücret ayarlamak için dört değişken olacak ve bu değişkenler zincirdeki işlemlere dayalı olarak dinamik olarak hesaplanacaktır. Örneğin, bir havuzun 10 dolarlık bir alım ücreti ve 15 dolarlık bir satış ücreti olabilir. Bir kullanıcı token satarsa, likidite sağlayıcıya ve protokole 15 dolarlık ETH ödemesi yapması gerekir. Protokolün akıllı sözleşmeleri, bu ücreti istikrarlı bir fiyat tabanı oluşturmak ve proje yaratıcılarına sürdürülebilir gelir sağlamak için kullanacaktır. Her likidite sağlayıcı, hak ettikleri ödülleri istedikleri zaman talep edebilir.

Likidite sağlayan kullanıcılara “yaratıcılar” denir ve havuzun çeşitli parametrelerini, ücretleri, protokol adreslerini ve meta verilerini ayarlama yetkilerine sahiptirler. Bu yeni model, odak noktasını kısa vadeli karlardan ve fiyat dalgalanmalarından uzun vadeli faaliyetlere ve proje faydasına kaydırır. Yaratıcılar ayrıca web sitesi bağlantıları, proje açıklamaları, sosyal medya hesapları vb. gibi tokenları için on-chain meta verileri tanımlayabilirler. Bu bilgiler EtherVista platformunda görüntülenecek, böylece kullanıcıların güvenilir proje bilgilerine erişmesi sağlanacaktır. Platform ayrıca kullanıcıların bilgi alışverişini daha hızlı yapmalarına yardımcı olmak için küresel gerçek zamanlı sohbet işlevini (SuperChat) entegre eder.

Ethervista ayrıca beyaz kitapta, ETH-BTC-USDC likidite havuzu kurma ve kredi, vadeli işlemler ve ücretsiz anlık kredi fonksiyonları sunarak daha büyük pazarlara genişlemeyi planladığını ve çok fonksiyonlu bir merkezsiz uygulamalar (DApps) platformu olmayı hedeflediğini belirtti.

Anlaşma mekanizması

11 Temmuz'da EtherVista ilk tweet'ini attı. 19 Ağustos'ta EtherVista, "teknik incelemeyi havadan dağıttığını" belirtti. Tweet iletildiği sürece, resmi Twitter proje white paper'ını DM şeklinde gönderecek.

31 Ağustos'ta, EtherVista resmi Twitter hesabında 1 Eylül sabahı VISTA'nın Adil Başlangıcı'nı başlatacağını duyurdu. İlk likidite yaklaşık 30.000 $ olacak ve LP jetonları yok edilecek. Jetonun ihraç fiyatı yaklaşık 0.014 $ olacak, bu da mevcut 18 $'lık fiyata göre 12857 kat artış anlamına geliyor. Çevrimiçi olmadan önce EtherVista'nın resmi tweet'inde ön satış ve ekip ön tahsisinin olmayacağı, ekip fonlarının çevrimiçi olduğunda diğer kullanıcılarla aynı şekilde adil bir şekilde kendi jetonlarını satın almak için kullanılacağı belirtildi.

EtherVista’nın platform jetonu $VISTA, 1 milyon sabit arzla. Bu, her işlemin jetonun bir kısmını yakacağı bir 'değer bileşik deflasyon jetonu' dur, yani her işlemde VISTA'nın bir kısmını yakar. Bu temelde, VISTA'nın değeri işlemle artacaktır. EtherVista, bu özelliği kullanarak VISTA'nın enflasyonla mücadele etme ve jeton fiyatlarının sürekli büyümesini teşvik etme yeteneğine sahiptir.

EtherVista beyaz kağıdı, daha makul bir ücret dağıtımını ve token mekanizmasını tanıtarak mevcut sorunları çözmeyi amaçlayan yeni bir merkezi olmayan bir takas modeli önermektedir. Geleneksel AMM modeline kıyasla, EtherVista, ETHye özgü bir ücret mekanizması ve Euler dizileri gibi yenilikçi gelir dağıtım yöntemlerini benimseyerek katılımcıların kısa vadeli spekülasyon yerine uzun vadeli yatırımlar yapmasını teşvik etmektedir. Platform ayrıca, Süper Sohbet sohbeti ve özelleştirilmiş token meta veri görüntüsü gibi bazı benzersiz özellikler sunarak daha şeffaf ve bilgi dolu bir merkezi olmayan finansal platform oluşturmayı amaçlamaktadır. Genel olarak, EtherVista'nın tasarımı, blok zinciri ekosisteminin sürekli büyümesine ve istikrarlı gelişmesine katkıda bulunmaktadır.

$VISTA ve diğer EtherVista projelerinin uzun vadeli başarısını sağlamak için platform 5 günlük bir kilitleme süresi uyguladı. Bu kilitlenme süresi, geliştiricilerin ve likidite sağlayıcılarının likiditeyi zamanından önce çekmesini ve projenin "kaçmasına" neden olmasını önlemek için tasarlanmıştır. Kilitleme süresi için 5 günlük süre, token yaratıcısının ilk likidite eklemesiyle başlar ve token yaratıcısının bu süre zarfında likiditeyi diğer likidite sağlayıcılarından daha erken çekememesini sağlar.

Likitide sağlayıcılar, likiditeyi ilk 5 gün içinde çekemese de her zaman ödüllerini talep edebilirler. EtherVista logosu, $VISTA tokeninin LP ödüllerinin başka bir 5 saat içinde 25.000 $'ı aşması durumunda gelir. Bu ücretler ETH cinsinden ödenir, bu da ücretlerin $VISTA veya EtherVista platformunda başlatılan diğer tokenlere herhangi bir fayda sağlamayacağı anlamına gelir. Bu, ek satış baskısı yaratır ve projenin potansiyel risklerini azaltır.

Deneyim öğretici

ticaret

EtherVista sadece ETH, USDT ve VISIA tokenlarının isimlerini doğrudan görüntüler. Diğer tokenları satın almak için, token sözleşme adresini giriş kutusuna yapıştırmanız ve ENTER tuşuna basmanız gerekiyor. Ardından satın alma miktarını girin ve arayüz tokenların işlem görebileceği token likidite havuzu bilgilerini gösterecektir.

Token sorgusu ve sohbet

EXPLORER penceresi, platformda oluşturulan token bilgilerinin ayrıntılarını görüntülemenizi sağlar. Bu bilgiler, token oluşturucusu tarafından tanımlanır ve web sitesi bağlantıları, proje açıklamaları, sosyal medya hesapları vb. içerir. Diğer genel token bilgisi görüntüleme formatlarından farklı olarak, tokenler tarafından üretilen ödüller EtherVista'da görüntülenebilir ve bu ödüller LP'lere dağıtılır.

Ayrıca, Ethervista platformu gerçek zamanlı bir sohbet işlevini entegre eder. SüperSohbet penceresine girin ve arayüzde sohbet etmek için bir kullanıcı adı ayarlayın. Bu işlev, Pum.fun'un jeton yorum alanına benzer, ancak daha basit ve daha kabataslak.

Popüler hedefler ve pozisyonlar

VISTA

EtherVista’nın platform token’ı $VISTA, 1 Eylül’de sabah 0:00’da çevrimiçi oldu. Bugün öğlen, VISTA aniden fırlamaya başladı ve 5 saat içinde 10 kat arttı. İşlem hacmi 8.5 milyon ABD dolarını aştı ve mevcut piyasa değeri 13 milyon ABD dolarıdır. EtherVista, VISTA'nın LP için toplamda 67,334 ABD doları ödül ürettiğini gösteriyor. GMGN verileri, en iyi 70 VISTA alıcısının token'ın %56'sını satın aldığını ve mevcut sahiplik payının %6,38 olduğunu gösteriyor.

VISTADOG

VISTADOG, 2 Eylül saat 14:00 civarında oluşturuldu. Çevrimiçi olduktan sonra 4 saat içinde 40'tan fazla arttı ve 1.5 milyon dolarlık bir işlem hacmi ile arttı. Yazma zamanındaki piyasa değeri 1.2 milyon dolar. EtherVista'ya göre, VISTADOG şu anda LP'si için toplam 2.431 dolarlık ödül kazandı. GMGN verileri, VISTADOG'un en üst 70 alıcısının token'ın toplamın 36'sını satın aldığını ve mevcut sahip olma payının 12 olduğunu gösteriyor.

Geliştirici günde 30.000 dolar mı kazanıyor?

BlockBeats, EtherVista'da bir işlem gerçekleştirdikten sonra, yaklaşık olarak 0xCA9 ile başlayan bir adrese 1 dolar değerinde ETH transfer edildiğini keşfetti.DeBank verileriYazı yazıldığı zamana kadar, her saniye ABD doları değerinde birkaç ETH bu adrese yatırılıyor ve bunun VISTA geliştiricisinin adresi olduğu şüpheleniliyor.


var olmakNansen, bu cüzdan adresi yazı yazıldığı sırada "Yüksek Gaz Tüketici" olarak işaretlenmiştir ve toplamda 63.819 dolarlık bir varlığa sahiptir. Bu varlık, 57.856 dolarlık ETH, 4.875 dolarlık CLIPPY ve 281 dolarlık VISTA'dan oluşmaktadır. 1 Eylül'de ETH'de 33.833 dolar bulunuyordu, bu da EtherVista geliştiricilerinin VISTA aracılığıyla 24.023 dolarlık ETH aldığı anlamına geliyor. VISTA işlem hacmi arttıkça, bu rakam hala büyümektedir.

Açıklama:

  1. Bu makale [den tekrar basılmıştırtheblockbeats].Orjinal Başlık‘一天涨10倍、开发者日赚3万美元,标榜「DEX新标准」的EtherVista是什么?|Web3今日骗局’ı İleriye Doğru. Tüm telif hakları orijinal yazarına aittir [ Joyce]. If there are objections to this reprint, please contact theGate Learnekip, ve hızlı bir şekilde bununla ilgilenecekler.
  2. Sorumluluk Reddi: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarına aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.
  3. Makalenin diğer dillere çevirileri Gate Learn ekibi tarafından yapılmaktadır. Belirtilmedikçe, çevrilen makalelerin kopyalanması, dağıtılması veya kopyalanması yasaktır.
Mulai Sekarang
Daftar dan dapatkan Voucher
$100
!