OpenOcean Nedir?

Orta SeviyeJul 29, 2024
OpenOcean, dünyanın ilk cross-chain derleyicisi olup, hem DeFi hem de CeFi borsalarında işlem yapmayı mümkün kılmaktadır.
OpenOcean Nedir?

Kripto para dünyasının hızlı tempolu olması, tüccarların en çok kar elde edebilecekleri en iyi işlemleri aramak için sürekli olarak hareket etmeleri anlamına gelir. Bu mücadele, merkezi borsalardan merkezi olmayan borsalara bir geçişi beraberinde getirmiştir. Her iki borsanın da avantajları olsa da, her tüccarın hedefi aynı kalır; kar.

Tüccarlar için bu sorunu çözmek adına openocean doğdu. openocean, kullanıcılara tek noktadan ticaret çözümü sunan platformuna blok zinciri likidite kaynaklarını entegre eder. Bu makalede, openocean'ın ne hakkında olduğuna, nasıl çalıştığına, özelliklerine ve kullan utility token olan ooe'ye odaklanacağız.

openocean nedir?


kaynak: Resmi web sitesi

openocean, farklı merkezi ve merkezi olmayan kripto borsalardan en iyi ticaret fiyatlarını kullanıcılara sunmak üzere tasarlanmış bir ticaret biriktiricisidir. En iyi ticaret fırsatlarını sağlamak için geliştirilen openocean, benzersiz yönlendirme algoritmasıyla fiyatlandırmayı iyileştirerek cross-chain takaslar için tek durak bir merkez haline gelmiştir.

platform’un temel amacı, defi ve cefi dünyalarını birleştiren, kullanıcılara her ikisinin de en iyisini ücretsiz sunan kripto ticareti için tam bir derleyici oluşturmaktır. platform, kullanıcılar için en maliyet etkin oranları elde etmek için yönlendirmeyi birden fazla de-fi protokolü arasında bölebilir.D-yıldızı, bir gelişmiş sürümüDijkstra algoritması.

OpenOcean'nin tarihi

openocean 2019'un sonlarında kuruldu ve protokolün ilk sürümü Eylül 2020'de piyasaya sürüldü. Birden fazla merkezi olmayan ve merkezi borsaya odaklanan ilk on-chain kripto işlemi birleştirme protokollerinden biri olarak geliştirildi. Protokolün vizyonu, kripto ticareti için tam bir birleştirici haline gelmek ve defi ile cefi pazarlarını birleştirmektir.

openocean nasıl çalışır?

openocean, kullanıcılara hizmet sunmak için birden fazla genel zincirin yönlendirme algoritmalarını ve genel akıllı sözleşmelerini birleştirir. Geliştirilmiş bir sürümünü kullanır.Dijkstrafarklı protokoller arasında yönlendirmeyi bölmek için algoritma, geliştirilmiş işlem oranlarına yol açar. bu, kullanıcılar için düşük gaz ücretleri ve azaltılmış kayma ile jeton ticareti yapmak için uygun bir ortam yaratır.

protokol ayrıca en iyi rotaları bulmak için dijkstra ve d-star temelli optimize algoritmalarını uygular ve daha sonra bu rotaları makine öğrenimi ve platform verilerini kullanarak daha da geliştirir. Ayrıca, kullanıcı, platform aracılığıyla ekosistemdeki farklı dex'lerdeki en iyi fiyatlara erişime sahiptir. Ayrıca, ooe tokenleri kullanarak kayıplardan korunmaya yardımcı olur ve ek bir maliyet olmaksızın şeffaf fiyatlandırma mekanizmaları kullanır.

halka açık akıllı sözleşmeler, kullanıcıların bir api (uygulama programlama arayüzü) aracılığıyla borsalarla işlem yapmasına izin verir. Api, openocean arayüzü üzerinden erişilebilir veya kullanıcı tarafından kurulabilir. Bu sözleşmeler, takas, fiyat teklifi, yönlendirme, hesaplama, optimizasyon ve algoritma iletişimi gibi belirli işlevleri yerine getiren birkaç iç sözleşmeyi içerir.

openocean özellikleri

openocean kullanıcıların platformda işlem yaparken ihtiyaç duydukları her şeye sahip olmalarını sağlayan birçok ürüne sahiptir. Bu özelliklerden bazıları şunlardır:

dex birleştiricisi


kaynak: OpenOcean belgeleri

openocean platformu, bir dex toplayıcısı olarak hizmet verir ve kullanıcılara en iyi işlem maliyetine en ucuz maliyetle erişim sağlamak için birçok blok zincirinden likidite toplar. Platform, hem evm hem de evm olmayan zincirleri ağına entegre ederek, de-fi ekosisteminde işlem yapmak için tek nokta çözümü sunar.

bazı evm zincirleri şunları içerir Ethereum,bnb zinciri, Çokgen, Avalanche, Arbitrum, Optimizm, ve zkSync. olmayan evm zincirleri şunları içerir Solana, ontoloji ve Gate,Tron. platform şu anda 185'in üzerinde likidite kaynağını birleştirdi ve sürekli olarak yeni dex'leri ekliyor, böylece kullanıcılar düşük likiditeye sahip tokenleri herhangi bir fiyat etkisi olmadan ticaret yapabilir.

çapraz zincir takası


kaynak: OpenOcean belgeleri

openocean, ekosistem genelinde varlıkların köprülenmesi, takası ve transferi için merkezi olmayan bir merkezdir. Algoritması, tüm ana ağlar ve köprüler arasında en iyi çapraz zincir takas rotalarını bulmaya yardımcı olur. İşlemdeki gaz ve köprü maliyetlerini hesaplarken farklı köprülerden toplam oranları karşılaştırarak getiriyi maksimize eder.

openocean ayrıca tat (herhangi bir jeton ticareti) özelliğiyle geniş token desteği sunar, bu da kullanıcıların desteklenen bir zincirden diğer bir zincire herhangi bir beyaz listelenmiş jetonu takas etmesine olanak tanır. Şu anda, farklı projeler arasında 1100 farklı para birimi arasında etkileşimli çapraz zincir takasları sunmaktadır.

çapraz zincir platformun başarısındaki önemli bir araç, uygulamanınCeler'in IM çerçevesi, tüm işlemlere tek seferlik onay fonksiyonu sağlayan bir mekanizmadır. Bir kullanıcı bir token swap talebi yapar yapmaz, mesaj , aracılığıyla gerçekleştirilir.Celer devlet koruyucusuAğ. Birden fazla blok zinciri üzerinde karmaşık etkileşimler olmadan tek saatli çapraz zincir takası konusunda uzmanlaşmış bir platform olan openocean'a yetki veriliyor.

limit emirleri


kaynak: OpenOcean belgeleri

OpenOcean, tüccarların işlemlerini verimli bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlamak için gazsız bir limit emri kullanır. Platform, bir RFQ özelliği ve bir Gate.io API'si ile birleştirilmiştir.AMM mekanizmasıFarklı dex'lerde ve aggreGates'te mevcut olan en iyi fiyat tekliflerini bulmak ve openocean'ın ana dex'lerdeki derin likiditesi ile birleşen iki kombinasyon, limit emrinin işlevselliğini önemli ölçüde artırarak birkaç kolay işlem fırsatını güvence altına alır.

dca (dolar maliyet ortalama)

dolar maliyeti ortalama (dca), varlıkların fiyatına bakılmaksızın sık aralıklarla sabit bir para miktarının yatırıldığı bir yatırım şeklidir. bu, yatırımcı fonlarını zaman içinde yayarak piyasa oynaklığının etkilerini hafifletir, böylece yatırımcı fonlarının çoğunu piyasanın zirvesinde yatırmaz. bu, yatırımcının farklı giriş ve çıkış noktalarından faydalanarak karlarını artırmasını sağlar.

ethereum likit staking

openocean’in ethereum likit birleştirici, kaynak bulma ve staking sürecini basitleştirmek için inşa edilmiştirLiquid staked tokens (lsts)ve en fazla kar elde etmek. bu, kullanıcıların kararlarını bilgilendiren birkaç metriği izleyebilecekleri kapsamlı bir likidasyon stake manzarası sunar. Kullanıcılar ayrıca indirimlere erişebilir ve getirilerini maksimize etmek için stratejilerini artırabilirler.

çiftlik ve kasalar

openoceans likidite havuzları, likidite sağlayıcıların token'larını platformun uygulamasında eşlemelerine ve sağladıkları likidite seviyesine göre takas ücretlerinin bir kısmını alabilmelerini sağlar. Likidite havuzları, tüccarlara ve likidite sağlayıcılara, endüstri standardı ücretlerine göre daha ucuz alternatifler ve ekosistemi büyütmek için gerekli likidite sağladıkları için ooe yönetim token'i gibi ek faydalar sunar.

ooe token

ooe, openocean platformunu yönetir ve kullanır. Protokolün yönetimi hakkında önemli kararlar alır ve geleceğini şekillendirir. Kullanıcılar, karar alma süreçleri, öneriler ve oylama yoluyla dex entegrasyonları ve zincir birleştirmeleri konusunda karar verebilirler.

Ayrıca, token, türev işlemleri için bir işlem ücreti olarak kullanılabilir. Türevlerde OOE'ye staking yapan kullanıcılar, türev işlemlerinde% 20 ücret getirisi elde edebilirler. Ödüller, likidite sağlayıcılarına teşvik olarak OOE havuzlarına dağıtılır ve likidite havuzlarının hacmini artırmak için kullanılır.

openocean dao

openocean dao, platformun topluluğuna ses vermek ve merkezi olmayanlaştırmayı artırmak amacıyla inşa edildi. şu anda topluluğa anketler ve teklifler aracılığıyla güç vermek için openocean web sitesinde bulunmaktadır. dao topluluğu üyeleri, platformun durumunu değiştirmek veya yeni ortaklar eklemek için teklifler hazırlayabilirler.

dao, platformunun çıkarlarını kalbinde hisseden herkese açıktır ve işlevselliği artırma ve sürdürülebilirliğini geliştirme amacı gütmektedir. Bundan sonra, dao demokratik bir yapıya sahip olacak ve topluluk üyelerine ekosistemin işleri konusunda bir söz hakkı verecektir.

Son olarak, yalnızca OOE stake sahiplerine anketlerde oy verme ve öneriler hazırlama izni verilir, böylece yalnızca topluluk üyelerinin openocean dao hakkında oy kullanabileceği ve kararlar alabileceği ve böylece topluluğun başarısını sağlayabileceği garanti altına alınır.

openocean denetimleri & güvenlik

openocean platformunun birincil güvenlik denetimi bulunmakta ve ek bir güvenlik katmanı olarak, sıklıkla endüstri standartlarını karşıladığından emin olmak için dış ortaklarla çalışmaktadır. openocean, güvenlik denetiminden başarıyla geçmiştir. CertiK, dünyanın önde gelen blok zincir güvenlik hizmetlerinden biri olan Gate.io, akıllı sözleşmelerde ve blok zincirlerinde benzersiz bir formal doğrulama teknolojisinden yararlanmaktadır.

ayrıca, SlowMistteknoloji, tehdit keşfi ve savunma sistemlerinin entegrasyonu ile tanınan bir blockchain ekosistem güvenlik şirketi, yerel koşulların ihtiyaçlarını karşılamak üzere uyarlanmış, aynı zamanda openocean üzerinde bir denetim gerçekleştirdi.

openocean’un (ooe) token dağıtımı

ooe token'ın piyasa arzı 1.000.000.000 ooe token ve şu şekilde dağıtılacaktır:


kaynak: OpenOcean belgeleri

  • stratejik yatırımcılar: ekosistemi sürdürmek için çalışan ortaklar, toplam arzın %5.6'sını iki yıl içinde alır.
  • özel yerleştirme: toplam arzın %7.5'i iki ila üç yıl arasında dağıtılacak
  • openocean lab ve işbirlikçileri: toplam arzın %29'u, protokolün büyümesini desteklemek ve önemli ekosistem ortaklarını, topluluk geliştiricilerini ve ödül programlarını desteklemek için openocean lab ve işbirlikçileri ile paylaşılacaktır.
  • likidite madenciliği: toplam piyasa arzının %33'ü, kullanıcıları teşvik etmek ve diğer likidite sağlayıcılarına teşvik etmek amacıyla beş yıl boyunca paylaşılacak.
  • ekosistem işbirlikçileri: toplam piyasa arzının %7'si, açık okyanus ekosistemini üç yıl içinde yönetenlere dağıtılıyor.
  • ekip ve danışmanlar: toplam piyasa arzının %15,9'u üç yıl içinde dağıtılacak.
  • erken kullanıcılar: toplam arzın %2'si.

OpenOcean iyi bir yatırım mı?

ilk on zincirli ticaret derleyicilerinden biri olarak, openocean kripto ekosisteminin büyümesini destekleyen bir yenilik projesi haline gelmiştir. Kullanıcılar için en iyi ticaret seçeneklerini elde etme konusundaki benzersiz yaklaşımı, ekosistem genelindeki tüccarlar için hayati bir araç haline getiriyor ve daha fazla kullanıcıyı ve nihayetinde daha fazla yatırımcıyı güvence altına alıyor.

ooe nasıl satın alınır

ooe, Gate gibi merkezi borsalardan edinilebilir Gate.io. ancak, önce bir hesap açmanız, ayrıntılarınızı doldurmanız, hesabı finanse etmeniz ve nihayetinde ooe jetonu ticaretine başlamanız gerekiyor.

ooe üzerinde harekete geçin

daha fazla bilgi edinmek için tıklayınooe fiyatıve nasıl favori token çiftlerinizi ticaret yapılır.

Auteur : Tamilore
Traduction effectuée par : Sonia
Examinateur(s): Matheus、Edward、Ashley
* Les informations ne sont pas destinées à être et ne constituent pas des conseils financiers ou toute autre recommandation de toute sorte offerte ou approuvée par Gate.io.
* Cet article ne peut être reproduit, transmis ou copié sans faire référence à Gate.io. Toute contravention constitue une violation de la loi sur le droit d'auteur et peut faire l'objet d'une action en justice.

OpenOcean Nedir?

Orta SeviyeJul 29, 2024
OpenOcean, dünyanın ilk cross-chain derleyicisi olup, hem DeFi hem de CeFi borsalarında işlem yapmayı mümkün kılmaktadır.
OpenOcean Nedir?

Kripto para dünyasının hızlı tempolu olması, tüccarların en çok kar elde edebilecekleri en iyi işlemleri aramak için sürekli olarak hareket etmeleri anlamına gelir. Bu mücadele, merkezi borsalardan merkezi olmayan borsalara bir geçişi beraberinde getirmiştir. Her iki borsanın da avantajları olsa da, her tüccarın hedefi aynı kalır; kar.

Tüccarlar için bu sorunu çözmek adına openocean doğdu. openocean, kullanıcılara tek noktadan ticaret çözümü sunan platformuna blok zinciri likidite kaynaklarını entegre eder. Bu makalede, openocean'ın ne hakkında olduğuna, nasıl çalıştığına, özelliklerine ve kullan utility token olan ooe'ye odaklanacağız.

openocean nedir?


kaynak: Resmi web sitesi

openocean, farklı merkezi ve merkezi olmayan kripto borsalardan en iyi ticaret fiyatlarını kullanıcılara sunmak üzere tasarlanmış bir ticaret biriktiricisidir. En iyi ticaret fırsatlarını sağlamak için geliştirilen openocean, benzersiz yönlendirme algoritmasıyla fiyatlandırmayı iyileştirerek cross-chain takaslar için tek durak bir merkez haline gelmiştir.

platform’un temel amacı, defi ve cefi dünyalarını birleştiren, kullanıcılara her ikisinin de en iyisini ücretsiz sunan kripto ticareti için tam bir derleyici oluşturmaktır. platform, kullanıcılar için en maliyet etkin oranları elde etmek için yönlendirmeyi birden fazla de-fi protokolü arasında bölebilir.D-yıldızı, bir gelişmiş sürümüDijkstra algoritması.

OpenOcean'nin tarihi

openocean 2019'un sonlarında kuruldu ve protokolün ilk sürümü Eylül 2020'de piyasaya sürüldü. Birden fazla merkezi olmayan ve merkezi borsaya odaklanan ilk on-chain kripto işlemi birleştirme protokollerinden biri olarak geliştirildi. Protokolün vizyonu, kripto ticareti için tam bir birleştirici haline gelmek ve defi ile cefi pazarlarını birleştirmektir.

openocean nasıl çalışır?

openocean, kullanıcılara hizmet sunmak için birden fazla genel zincirin yönlendirme algoritmalarını ve genel akıllı sözleşmelerini birleştirir. Geliştirilmiş bir sürümünü kullanır.Dijkstrafarklı protokoller arasında yönlendirmeyi bölmek için algoritma, geliştirilmiş işlem oranlarına yol açar. bu, kullanıcılar için düşük gaz ücretleri ve azaltılmış kayma ile jeton ticareti yapmak için uygun bir ortam yaratır.

protokol ayrıca en iyi rotaları bulmak için dijkstra ve d-star temelli optimize algoritmalarını uygular ve daha sonra bu rotaları makine öğrenimi ve platform verilerini kullanarak daha da geliştirir. Ayrıca, kullanıcı, platform aracılığıyla ekosistemdeki farklı dex'lerdeki en iyi fiyatlara erişime sahiptir. Ayrıca, ooe tokenleri kullanarak kayıplardan korunmaya yardımcı olur ve ek bir maliyet olmaksızın şeffaf fiyatlandırma mekanizmaları kullanır.

halka açık akıllı sözleşmeler, kullanıcıların bir api (uygulama programlama arayüzü) aracılığıyla borsalarla işlem yapmasına izin verir. Api, openocean arayüzü üzerinden erişilebilir veya kullanıcı tarafından kurulabilir. Bu sözleşmeler, takas, fiyat teklifi, yönlendirme, hesaplama, optimizasyon ve algoritma iletişimi gibi belirli işlevleri yerine getiren birkaç iç sözleşmeyi içerir.

openocean özellikleri

openocean kullanıcıların platformda işlem yaparken ihtiyaç duydukları her şeye sahip olmalarını sağlayan birçok ürüne sahiptir. Bu özelliklerden bazıları şunlardır:

dex birleştiricisi


kaynak: OpenOcean belgeleri

openocean platformu, bir dex toplayıcısı olarak hizmet verir ve kullanıcılara en iyi işlem maliyetine en ucuz maliyetle erişim sağlamak için birçok blok zincirinden likidite toplar. Platform, hem evm hem de evm olmayan zincirleri ağına entegre ederek, de-fi ekosisteminde işlem yapmak için tek nokta çözümü sunar.

bazı evm zincirleri şunları içerir Ethereum,bnb zinciri, Çokgen, Avalanche, Arbitrum, Optimizm, ve zkSync. olmayan evm zincirleri şunları içerir Solana, ontoloji ve Gate,Tron. platform şu anda 185'in üzerinde likidite kaynağını birleştirdi ve sürekli olarak yeni dex'leri ekliyor, böylece kullanıcılar düşük likiditeye sahip tokenleri herhangi bir fiyat etkisi olmadan ticaret yapabilir.

çapraz zincir takası


kaynak: OpenOcean belgeleri

openocean, ekosistem genelinde varlıkların köprülenmesi, takası ve transferi için merkezi olmayan bir merkezdir. Algoritması, tüm ana ağlar ve köprüler arasında en iyi çapraz zincir takas rotalarını bulmaya yardımcı olur. İşlemdeki gaz ve köprü maliyetlerini hesaplarken farklı köprülerden toplam oranları karşılaştırarak getiriyi maksimize eder.

openocean ayrıca tat (herhangi bir jeton ticareti) özelliğiyle geniş token desteği sunar, bu da kullanıcıların desteklenen bir zincirden diğer bir zincire herhangi bir beyaz listelenmiş jetonu takas etmesine olanak tanır. Şu anda, farklı projeler arasında 1100 farklı para birimi arasında etkileşimli çapraz zincir takasları sunmaktadır.

çapraz zincir platformun başarısındaki önemli bir araç, uygulamanınCeler'in IM çerçevesi, tüm işlemlere tek seferlik onay fonksiyonu sağlayan bir mekanizmadır. Bir kullanıcı bir token swap talebi yapar yapmaz, mesaj , aracılığıyla gerçekleştirilir.Celer devlet koruyucusuAğ. Birden fazla blok zinciri üzerinde karmaşık etkileşimler olmadan tek saatli çapraz zincir takası konusunda uzmanlaşmış bir platform olan openocean'a yetki veriliyor.

limit emirleri


kaynak: OpenOcean belgeleri

OpenOcean, tüccarların işlemlerini verimli bir şekilde gerçekleştirebilmelerini sağlamak için gazsız bir limit emri kullanır. Platform, bir RFQ özelliği ve bir Gate.io API'si ile birleştirilmiştir.AMM mekanizmasıFarklı dex'lerde ve aggreGates'te mevcut olan en iyi fiyat tekliflerini bulmak ve openocean'ın ana dex'lerdeki derin likiditesi ile birleşen iki kombinasyon, limit emrinin işlevselliğini önemli ölçüde artırarak birkaç kolay işlem fırsatını güvence altına alır.

dca (dolar maliyet ortalama)

dolar maliyeti ortalama (dca), varlıkların fiyatına bakılmaksızın sık aralıklarla sabit bir para miktarının yatırıldığı bir yatırım şeklidir. bu, yatırımcı fonlarını zaman içinde yayarak piyasa oynaklığının etkilerini hafifletir, böylece yatırımcı fonlarının çoğunu piyasanın zirvesinde yatırmaz. bu, yatırımcının farklı giriş ve çıkış noktalarından faydalanarak karlarını artırmasını sağlar.

ethereum likit staking

openocean’in ethereum likit birleştirici, kaynak bulma ve staking sürecini basitleştirmek için inşa edilmiştirLiquid staked tokens (lsts)ve en fazla kar elde etmek. bu, kullanıcıların kararlarını bilgilendiren birkaç metriği izleyebilecekleri kapsamlı bir likidasyon stake manzarası sunar. Kullanıcılar ayrıca indirimlere erişebilir ve getirilerini maksimize etmek için stratejilerini artırabilirler.

çiftlik ve kasalar

openoceans likidite havuzları, likidite sağlayıcıların token'larını platformun uygulamasında eşlemelerine ve sağladıkları likidite seviyesine göre takas ücretlerinin bir kısmını alabilmelerini sağlar. Likidite havuzları, tüccarlara ve likidite sağlayıcılara, endüstri standardı ücretlerine göre daha ucuz alternatifler ve ekosistemi büyütmek için gerekli likidite sağladıkları için ooe yönetim token'i gibi ek faydalar sunar.

ooe token

ooe, openocean platformunu yönetir ve kullanır. Protokolün yönetimi hakkında önemli kararlar alır ve geleceğini şekillendirir. Kullanıcılar, karar alma süreçleri, öneriler ve oylama yoluyla dex entegrasyonları ve zincir birleştirmeleri konusunda karar verebilirler.

Ayrıca, token, türev işlemleri için bir işlem ücreti olarak kullanılabilir. Türevlerde OOE'ye staking yapan kullanıcılar, türev işlemlerinde% 20 ücret getirisi elde edebilirler. Ödüller, likidite sağlayıcılarına teşvik olarak OOE havuzlarına dağıtılır ve likidite havuzlarının hacmini artırmak için kullanılır.

openocean dao

openocean dao, platformun topluluğuna ses vermek ve merkezi olmayanlaştırmayı artırmak amacıyla inşa edildi. şu anda topluluğa anketler ve teklifler aracılığıyla güç vermek için openocean web sitesinde bulunmaktadır. dao topluluğu üyeleri, platformun durumunu değiştirmek veya yeni ortaklar eklemek için teklifler hazırlayabilirler.

dao, platformunun çıkarlarını kalbinde hisseden herkese açıktır ve işlevselliği artırma ve sürdürülebilirliğini geliştirme amacı gütmektedir. Bundan sonra, dao demokratik bir yapıya sahip olacak ve topluluk üyelerine ekosistemin işleri konusunda bir söz hakkı verecektir.

Son olarak, yalnızca OOE stake sahiplerine anketlerde oy verme ve öneriler hazırlama izni verilir, böylece yalnızca topluluk üyelerinin openocean dao hakkında oy kullanabileceği ve kararlar alabileceği ve böylece topluluğun başarısını sağlayabileceği garanti altına alınır.

openocean denetimleri & güvenlik

openocean platformunun birincil güvenlik denetimi bulunmakta ve ek bir güvenlik katmanı olarak, sıklıkla endüstri standartlarını karşıladığından emin olmak için dış ortaklarla çalışmaktadır. openocean, güvenlik denetiminden başarıyla geçmiştir. CertiK, dünyanın önde gelen blok zincir güvenlik hizmetlerinden biri olan Gate.io, akıllı sözleşmelerde ve blok zincirlerinde benzersiz bir formal doğrulama teknolojisinden yararlanmaktadır.

ayrıca, SlowMistteknoloji, tehdit keşfi ve savunma sistemlerinin entegrasyonu ile tanınan bir blockchain ekosistem güvenlik şirketi, yerel koşulların ihtiyaçlarını karşılamak üzere uyarlanmış, aynı zamanda openocean üzerinde bir denetim gerçekleştirdi.

openocean’un (ooe) token dağıtımı

ooe token'ın piyasa arzı 1.000.000.000 ooe token ve şu şekilde dağıtılacaktır:


kaynak: OpenOcean belgeleri

  • stratejik yatırımcılar: ekosistemi sürdürmek için çalışan ortaklar, toplam arzın %5.6'sını iki yıl içinde alır.
  • özel yerleştirme: toplam arzın %7.5'i iki ila üç yıl arasında dağıtılacak
  • openocean lab ve işbirlikçileri: toplam arzın %29'u, protokolün büyümesini desteklemek ve önemli ekosistem ortaklarını, topluluk geliştiricilerini ve ödül programlarını desteklemek için openocean lab ve işbirlikçileri ile paylaşılacaktır.
  • likidite madenciliği: toplam piyasa arzının %33'ü, kullanıcıları teşvik etmek ve diğer likidite sağlayıcılarına teşvik etmek amacıyla beş yıl boyunca paylaşılacak.
  • ekosistem işbirlikçileri: toplam piyasa arzının %7'si, açık okyanus ekosistemini üç yıl içinde yönetenlere dağıtılıyor.
  • ekip ve danışmanlar: toplam piyasa arzının %15,9'u üç yıl içinde dağıtılacak.
  • erken kullanıcılar: toplam arzın %2'si.

OpenOcean iyi bir yatırım mı?

ilk on zincirli ticaret derleyicilerinden biri olarak, openocean kripto ekosisteminin büyümesini destekleyen bir yenilik projesi haline gelmiştir. Kullanıcılar için en iyi ticaret seçeneklerini elde etme konusundaki benzersiz yaklaşımı, ekosistem genelindeki tüccarlar için hayati bir araç haline getiriyor ve daha fazla kullanıcıyı ve nihayetinde daha fazla yatırımcıyı güvence altına alıyor.

ooe nasıl satın alınır

ooe, Gate gibi merkezi borsalardan edinilebilir Gate.io. ancak, önce bir hesap açmanız, ayrıntılarınızı doldurmanız, hesabı finanse etmeniz ve nihayetinde ooe jetonu ticaretine başlamanız gerekiyor.

ooe üzerinde harekete geçin

daha fazla bilgi edinmek için tıklayınooe fiyatıve nasıl favori token çiftlerinizi ticaret yapılır.

Auteur : Tamilore
Traduction effectuée par : Sonia
Examinateur(s): Matheus、Edward、Ashley
* Les informations ne sont pas destinées à être et ne constituent pas des conseils financiers ou toute autre recommandation de toute sorte offerte ou approuvée par Gate.io.
* Cet article ne peut être reproduit, transmis ou copié sans faire référence à Gate.io. Toute contravention constitue une violation de la loi sur le droit d'auteur et peut faire l'objet d'une action en justice.
Lancez-vous
Inscrivez-vous et obtenez un bon de
100$
!