Humans.ai nedir? HEART Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Orta SeviyeJun 10, 2024
Humans.ai, şeffaf ve etik gelişimi teşvik ederken yapay zeka projelerini güçlendiren lider bir blok zinciri ve yapay zeka çözümleri sağlayıcısıdır. Yapay zekayı güvenle uyumlu hale getirerek, insan merkezli bir yaklaşım yaratmayı amaçlar.
Humans.ai nedir? HEART Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

Blok Zinciri teknoloji ve yapay zeka (AI), modern interneti yönlendiren güçlü güçlerdir. Çeşitli yaşam sektörlerini ayrı ayrı etkilediler ve insanların davranış ve etkileşim biçimlerinde devrim yaratıyorlar. Her iki teknolojinin de gücü sayesinde, uzmanlar sürekli olarak yepyeni bir olasılıklar çağı açmak için potansiyel olarak nasıl birleşebileceklerini araştırıyorlar. Bu yakınsamanın sonucu gerçekten sınırsız olacak ve diğer alanların yanı sıra tedarik zinciri lojistiği, sağlık hizmetleri ve siber güvenlikte devrim yaratabilir.

Eylül 2021'de piyasaya sürülen Humans.ai, NFT'lerde daha yeni olasılıkların kilidini açmak için Blok Zinciri teknolojisini yapay zeka ile sorunsuz bir şekilde entegre eden çığır açan bir şirkettir. Proof of Human konsensüs mekanizmasından dönüştürücü yapay zeka NFT'lerine kadar Humans.ai, Web3'te yapay zekanın geleceğini yeniden tanımlıyor.

Humans.ai nedir?


Kaynak: Humans.ai

Humans.ai, her iki dünyada da olasılıkları ortaya çıkaran lider bir blok zinciri ve yapay zeka çözümleri sağlayıcısıdır. Humans.ai, her iki teknolojinin gücünden yararlanarak, yapay zekanın etik ve şeffaf bir çerçevede ölçeklendirildiği ve yönetildiği bir ekosistem yaratıyor.

Filmlerin sorunsuz bir şekilde herhangi bir dile dublajının yapıldığı, en sevdiğiniz sanatçıların sevdiğiniz kitapları anlattığı ve bir video konferans görüşmesi sırasında herhangi bir dilde akıcı bir şekilde sohbet edebileceğiniz bir dünya hayal edin. Humans.ai, bu cazip senaryoları günlük gerçekliğe dönüştürmeyi ve yapay zekayı her zamankinden daha erişilebilir ve güvenilir hale getirmeyi amaçlıyor.

History

Sabin Dima, Humans.ai'i 2019 yılında insan merkezli ve etik temelli yeni bir yapay zeka türü oluşturma vizyonuyla kurdu. Kuruluşundan bu yana Sabin, ekibi Humans.ai ekosistemini büyütmek için birlikte çalışan 60'tan fazla üyeye genişletti. Projenin kilometre taşlarının her biri, Blok Zinciri ve yapay zekanın sinerjisini keşfetmek için yeni fırsatlar sunuyor.

Humans.ai'da yetenekli mühendisler, tasarımcılar ve girişimcilerden oluşan bir ekip, yapay zekanın insanlığın geleceğini şekillendirme konusundaki muazzam potansiyeline karşı sarsılmaz bir tutkuyu paylaşıyor. Humans.ai platformu nihayet 2021'de piyasaya sürüldü ve en önemli teknolojisi Humans.ai Studio artık yayında. Ekip, Humans.ai ekosistemi içinde, araştırma ve inovasyona derin bir bağlılıkla işaretlenmiş ek ürünleri özenle geliştiriyor.

Avantajlar

Humans.ai aşağıda tartışılan çeşitli avantajlar sunar:

Pazar Potansiyeli

Humans.ai ilk hamle avantajına sahiptir ve proje, hızla değişen kripto ortamına büyük uyum sağlama yeteneği göstermiştir. Ekip, yalnızca mevcut yapay zeka yutturmacasından yararlanmakla kalmıyor, aynı zamanda gerçek hayattaki yardımcı programlarla gerçek bir dizi somut ürün geliştirmeye derinden yatırım yapıyor.

Positive Impact

Humans.ai, karar verme yeteneklerini geliştirerek, işgücü verimliliğini artırarak ve yapay zeka ve blok zinciri teknolojileri aracılığıyla ürün ilerlemelerini yönlendirerek bireyleri ve işletmeleri güçlendirir.

Etik ve Şeffaflık Humans.ai

özünde etik ve şeffaflık vardır. Yapay zekadaki önyargıları azaltmak için çeşitli veri kümeleri ve benzersiz bir fikir birliği mekanizması kullanır. Buna ek olarak, blok zinciri, veri kaynaklarını izleyerek şeffaflık sağlar, önyargıların belirlenmesine ve ele alınmasına yardımcı olur.

Merkeziyetsizlik

Veri ademi merkeziyetçiliği, içerik oluşturucuları ödüllendirmek ve merkezileşmeyi önlemek için Blok Zinciri ve yapay zeka endüstrisinde önceliklendirilir. Humans.ai çığır açan teknolojilerle desteklendiğinden, tüm ekosistem faaliyetleri ademi merkeziyetçiliği bünyesinde barındırmaktadır.

Hükümet Ortaklığı ile Kanıtlanmış Kullanım Örneği

Human.ai'nin Romanya Hükümeti gibi hükümetlerle ortaklıkları, projenin güvenilirliğini ve çeşitli kullanım durumlarına uyum sağlama yeteneğini kanıtlıyor.

Dezavantajları

Humans.ai kullanmanın çeşitli faydalarına rağmen, platformu kullanmanın birkaç zorluğu vardır.

Düzenleme Zorlukları

Kripto alanındaki diğer projelere benzer şekilde, yapay zeka ve blok zinciri teknolojisini çevreleyen net düzenlemelerin olmaması önemli bir zorluk teşkil ediyor. Gelişen düzenleyici ortam, projenin operasyonlarını ve gelecekteki beklentilerini önemli ölçüde etkileyebilir.

Karmaşıklık

Kabul etmek gerekir ki, Humans.ai minimum teknik altyapıya sahip bazı kullanıcılar için karmaşık olabilir. Bunun nedeni, projenin bir L1 blok zinciri üzerine inşa edilmiş olması ve sürdürülebilir büyüme ve topluluk oluşturma ile ilgili zorluklar sunmasıdır.

Blok Zinciri AIs


Kaynak: Humans.ai

Humans.ai, mevcut Yapay Zeka Ekosistemini çevreleyen acil zorlukları ele almayı ve merkezi bir ortamdan merkezi olmayan bir ortama ilerlemesini hızlandırmaya yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Humans.ai, yapay zekaların Blok Zinciri geliştirerek, yapay zekanın eğitimini, yürütülmesini ve tüketimini küresel ölçekte demokratikleştiriyor. Bu, yapay zekaların blok zinciri ile entegrasyonuna izin vererek şeffaflığı, güvenliği ve etkili yönetişimi teşvik edecektir.

The Main Features of Humans.ai

Blok Zinciri of AIs, AI modellerini ve ağlarını eğitmek, barındırmak ve yürütmek için uyarlanmış, alana özgü bir blok zinciridir. Bunu başarmak için ekosistemi destek etmek için tasarlanmış harika özelliklere sahiptir.

Doğrulayıcılar

Humans.ai Blok Zinciri, sistemin bütünlüğünü ve güvenilirliğini korumak için bir doğrulayıcılar ağına güvenir. Özünde, İnsan Ana Ağ, 1000'den fazla başvuru arasından özenle seçilmiş doğrulayıcılar seçilen 50 kişi tarafından desteklenen egemen bir zincirdir. Bu yenilikçi yaklaşım, yapay zekalar için ilk blok zinciri katmanının temelini oluşturuyor.


Kaynak: Humans.ai

Sinaps Köprüsü

Sinaps köprü, birlikte çalışabilirliği teşvik eder ve zincirler arası kesintisiz iletişime izin verir. Bunu kullanmak için kullanıcıların Metamask cüzdanlarını hem gönderen hem de hedef adresleri kapsayan hem İnsan hem de Ethereum blok zincirlerine bağlamaları gerekir.


Kaynak: Humans.ai Blog

EVM Uyumluluk

Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumluluk, Humans.ai akıllı sözleşmeler yürütme yeteneği vererek mevcut merkezi olmayan uygulamalarla (dApp'ler) uyumluluk sağlar. Bu özellik sayesinde geliştiriciler, yapay zeka ile etkileşim kurmak için Ethereum ekosisteminin yerleşik ilkelerinden, araçlarından, güvenlik önlemlerinden ve kitaplıklarından yararlanabilir.

Kozmos Bölgesi

Cosmos Zone, Humans.ai başka bir birlikte çalışabilirlik etkinleştiricisidir. Humans Blok Zinciri, Cosmos ekosisteminde bulunan diğer tüm blok zincirleriyle bağlantı kurmak için Cosmos SDK'ya güveniyor.

Inter-Blok Zinciri Communication (IBC)

Humans.ai IBC'yi destekleyerek blok zincirleri arasında iletişim ve veri aktarımını mümkün kılar ve daha birbirine bağlı bir ekosistemi teşvik eder. Cosmos ekosisteminin bir üyesi olarak Humans.ai, tokenlerin sorunsuz transferini kolaylaştırmak için yerel IBC'yi sorunsuz bir şekilde kullanır.

Native Staking

Staking, Humans.ai blok zincirinin yerel bir bileşenidir ve kullanıcıların tokenlerini ana ağda stake ederek ağın güvenliğine ve yönetişimine aktif olarak katılmalarını sağlar.

Yönetişim

Humans.ai, topluluğu bir yönetişim sistemi aracılığıyla karar alma sürecine dahil eder. Yönetişim teklifleri, paydaşların blok zincirinin protokol, parametreleri veya diğer kritik yönlerindeki değişiklikleri veya güncellemeleri önerebileceği, tartışabileceği ve oylayabileceği resmi bir mekanizma görevi görür.

Vakıf Delegasyon Programı

Vakfın birincil odak noktası, doğrulayıcı setini merkeziyetsiz hale getirerek, Humans.ai blok zincirinde fikir birliği güvenliğini korurken sansüre DİRENÇ sağlayarak ağ güvenliğini artırmaktır. Program ayrıca, Humans.ai ekosistemine sürekli ve etkili katkılarından dolayı doğrulayıcılar takdir etmeyi ve takdir etmeyi amaçlamaktadır.

Saniye Başına İşlem (TPS)

Cosmos SDK üzerine inşa edilen Humans.ai blok zinciri, +1.000 ila 10.000 arasında övgüye değer bir TPS oranına ulaşarak kullanıcılar için hızlı ve verimli işlem gerçekleştirme sağlar.


Kaynak: Humans.ai Blog

Ekosistem Araçları

Ürün açısından bakıldığında Humans.ai, yapay zeka araçlarını bir yaratıcı stüdyo paketinde birleştirir. Paket aşağıdaki araçlardan oluşur:

AI Kitaplığı

Yapay zeka kitaplığı, yapay zeka geliştiricilerine algoritmalarını satışa hazır bir ortamda dağıtmanın ve eğitmenin yeni bir yoluna erişim sağlar. Modellerini toplu olarak geliştirmek için işbirliği yapabilir ve kreasyonları paylaşabilirler.

AI Eğitim Sistemi

Yapay zeka modelleri, etiket gerektirmeyen kendi kendine/denetimsiz bir temelde veya etiket gerektiren denetimli bir temelde belirli veri girişleri için optimize edilir. Eğitim otomatikleştirilebilir veya el ile yapılandırılabilir, bu da eğitilen bir modelin ikili dosya biçimini almasına neden olur.

Digital Genome

Herkes, kendi yarattıklarıyla veya başkalarının yarattıklarıyla kullanmak için benzersiz dijital genomunu oluşturabilir. Kullanıcılar, yaratıcılarına ait kişiselleştirilmiş Dijital Genomlar oluşturur ve bu, sentetik medya varlık üretiminde kullanıldığında tazminat üretebilir. Kullanım talepleri, içerik oluşturucu veya belirlenen temsilcileri tarafından onaylanmak üzere gönderilecektir.

Apps

Humans.ai ekosistemi, istek üzerine anlamlı çıktılar üreten yapay zekaların bir kombinasyonu olan Apps'e sahiptir. Uygulamalar, Humans Studio'da bulunan çerçeve kullanılarak sıfırdan veya Humans Studio'da sunulan bir tariften oluşturulabilir. Kullanıcılar, Uygulamaları Humans.ai merkezi olmayan ekosistemde geniş ölçekte dağıtabilir ve diğer topluluk üyelerinin sağladığı çok sayıda merkezi olmayan hizmete erişebilir. Bir Uygulamayı canlı yayına geçirmek için kullanıcıların HEART tokenlerini Stake gerekir.

Humans Studio

Bireyler ve Uygulama oluşturucular, Yapay Zeka Kitaplığı'na erişir ve yapay zeka modellerini ve genomlarını kullanarak fikirlerini hayata geçirir. Humans Studio'yu kullanarak, duygu analizi, metinden sese, metinden videoya, sesten videoya, dil çevirisi ve veri analizi için herhangi bir sayıda sinir ağı kombinasyonu birlikte çalışabilir ve Uygulama olarak kaydedilebilir.

Humans.ai Nasıl Çalışır?


Kaynak: Polkastarter

Humans.ai, insanların yapay zeka devriminin ön saflarında yer alması gerektiği inancıyla hareket ediyor. Bunu başarmak için platform, en son Blok Zinciri teknolojisinden yararlanır ve Proof-of-Human adı verilen yeni bir fikir birliği mekanizması sunar. Bu mekanizma, biyometrik veri sağlamak için insanlara dayanır ve yapay zeka sistemlerinin yakın biyolojik gözetim altında olmasını sağlar.

Proof-of-Human, Humans.ai ekosisteminin temel taşıdır ve kullanıcıların yapay zekanın yönetişim, yönetim ve karar alma süreçlerine katılmasını sağlar. Humans.ai, insanları kontrol altına alarak, yapay zekanın hedeflerinin insani değerler ve etikle uyumlu olmasını sağlar.

Humans.ai, Humans Ana Ağ'ın sadeliği aracılığıyla yapay zekayı blok zinciri teknolojisiyle birleştirmeyi amaçlıyor. Ana Ağ, NFT'ler bir sanat formundan sinir ağlarını içlerinde tutmak için tasarlanmış kaplara dönüştürülür. Bu yapay zeka NFT'leri, yapay zekaya nasıl, kime ve hangi amaçla erişilebileceğini belirleyen bir dizi özelleştirilebilir kuralı da saklar. Yapay zeka NFT'leri ve içlerindeki sinir ağları, belirli yapay zeka modelleri üretmek için verilerle eğitilebilir.

Ayrıca, Humans Ana Ağ, AI değer dağıtımı için küresel bir çerçeve oluşturmak üzere Ethereum, Polygon ve BNB Smart Chain ile entegre olur. Bu, AI NFT'lerinin ağlar arasında genişlemesine olanak tanıyarak varlık dolaşımını kolaylaştırır. Cosmos teknolojisinden yararlanarak ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile entegre olan Humans Ana Ağ, yapay zekayı çalıştırabilen ve EVM uyumlu olabilen ilk blok zinciri katmanı haline gelir.

Ek olarak, kullanıcılar mintleme adı verilen bir süreçle yeni AI NFT'leri oluşturabilirler. Bir AI NFT basıldığında, bir Tanımlayıcı ve bir Hesaplamalı bileşen olmak üzere iki bileşen içerecektir. Tanımlayıcı bileşen, biyometrik verilerden ve NFT oluşturucu tarafından özetlenen yönetişim kurallarından oluşur. Öte yandan, Hesaplama bileşeni, bir yapay zeka ağını kapsülleyen ve yapay zeka NFT sahibinin dijital imzası olmadan hiçbir varlığın yapay zeka bileşenini kapsayıcıdan yürütememesini sağlayan bir kapsayıcıdır.

KALP nedir?


Kaynak: Humans.ai

HEART, Humans.ai'nin kullanıcıların ekosisteme katılmasına olanak tanıyan yerel tokenidir. Değeri kolaylaştırır ve kullanıcıların platformun yönetimine katılmasını sağlar. HEART ile kullanıcılar, yapay zeka geliştiricileri ve projeler sorunsuz bir şekilde işbirliği yapabilir. Sağlam bir blok zinciri altyapısı üzerine inşa edilen HEART, şeffaflığı, güvenliği ve verimliliği teşvik eder. Kullanıcılar, HEART'ı kullanarak çok çeşitli yapay zeka destekli uygulamalara ve araçlara erişim elde eder.

Ayrıca HEART, kullanıcıların kişiselleştirilmiş içeriğe, dijital avatarlara, ses hizmetlerine ve gelecek vaat eden yapay zeka projelerine yatırım fırsatlarına erişmesine olanak tanır. Ayrıca, sahiplerin yeni yapay zeka araçları önermek ve platform yükseltmeleri için oy kullanmak gibi karar alma sürecine aktif olarak katılmalarını sağlayan bir yönetişim mekanizmasına da güç verir.

Tokenomics


Kaynak: Polkastarter

Maksimum HEART token arzı 7,8 milyardır ve dünyadaki her İNSAN için 1 adettir. Toplam arzın %25'i AI madenciliği ve stake ödülleri için ayrılmıştır. İş geliştirme için %10 ve sürdürülebilir kalkınma için %10. Ek olarak, tokenlerin %10'u ekibe, %5'i pazarlamaya, %5'i danışmanlara ve stratejik ortaklara ve %5'i stratejik OTC'ye tahsis edilir. Token arzının %6'sı likidite ve borsa listeleme, %20'si özel satiş, %1'i kamu satışı ve %3'ü topluluk ödüllerine gidecektir.

Pre-Staking Program

Humans.ai, topluluk üyelerini ödüllendirme taahhüdünün bir parçası olarak HEART tokenleri için AI Ön Staking Programını tanıttı. Bu program, HEART token sahiplerine cazip avantajlar ve %30'dan başlayan bir Yıllık Yüzde Oranı (APR) sunar.

Staking, kullanıcıların long vadeli bir bağlılık göstermelerinin ve ödüller kazanırken HEART tokenlerini kilitlemelerinin bir yoludur. Kullanıcılar, Programa katılarak, Humans.ai ekosistemindeki yapay zeka uygulamalarının yönetişimine katkıda bulunur ve insanlar doğrulayıcılar olarak hareket eder.

Humans.ai (HEART) İyi Bir Yatırım mı?

Humans.ai, bireyler, geliştiriciler ve işletmeler için kapsamlı uygulamalarıyla yapay zeka endüstrisinde devrim yaratmak için iyi bir konumdadır. Ek olarak, Humans.ai, projeyi blok zinciri ve yapay zeka alanında bir Lider olarak konumlandırabilecek stratejik ortaklıklar oluşturan çok deneyimli bir ekip tarafından yürütülmektedir.

Bu nedenle, özellikle benimseme arttıkça boğa pazarında iyi ROI için muazzam beklentilerle gelecek umut verici görünüyor. Bununla birlikte, kripto para birimlerinin inanılmaz derecede değişken, düzenlenmemiş ve son derece spekülatif olduğunu ve tüketici koruması olmadığını anlamak yerinde olacaktır; Yatırımcılar sermayelerini kaybetme konusunda önemli bir risk altındadır. Bu nedenle, finansal tavsiye almanız, riskleri etkin bir şekilde yönetmeniz ve yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar yatırım yapmanız önerilir.

KALP Nasıl Sahip Olunur?

İşlem çiftlerine erişmek için Gate.io'dan HEART satın alabilirsiniz. Token'a sahip olmak için a Gate.io hesap oluşturun ve kayıt işlemini tamamlayın. Ayrıca, spot ti̇caret - should be "spot işlem" hesap para yatırmanız ve HEART satın alma adımlarını uygulamanız gerekir.

Öne Çıkanlar

Berkeley İnovasyon Forumu konferansındaki varlığı lider spot ışıkları altında olmasıyla son zamanlarda Humans.ai'dan birçok dikkat çekici gelişme oldu. İşte son zamanlarda öne çıkanlardan bazıları:

Humans.ai Commonwealth of Nations Challenge'a katıldı

Humans.ai Silikon Vadisi'ndeki NASA Genel Merkezi'ndeki Berkeley İnovasyon Forumu konferansında kilometre taşlarını sunmak için 30 Nisan 2024'te Beyaz Saray, NASA, SpaceX, Google ve IBM'den üst düzey liderlere katıldı. Etkinlik, sürdürülebilirlik ve çevre yönetiminin acil zorluklarını ele almada açık inovasyonun potansiyelini araştırdı. Böyle bir toplantıda olmak, Humans.ai işbirliği yapmak ve gezegene fayda sağlayabilecek anlamlı konuşmalara katılmak için eşsiz bir fırsattan yararlandı.

Humans.ai Skip API ile entegre

olur Humans.ai geliştiricilerin sorunsuz cross-chain kullanıcı deneyimleri oluşturmalarını sağlayan uçtan uca bir birlikte çalışabilirlik platformu olan Skip API ile yakın zamanda entegre edilmiştir. Bu entegrasyon, sorunsuz cross-chain transferlerinin ve takaslarının kapısını açarak, kullanıcı deneyimini geliştirmede ve Humans.ai ekosisteminde yeni olasılıkların kilidini açmada dikkate değer bir başarıyı temsil ediyor.

Take Action on HEART

Bugün HEART fiyatına göz atın ve en sevdiğiniz döviz çiftlerinde işlem yapmaya başlayın:

Auteur : Paul
Traduction effectuée par : Piper
Examinateur(s): KOWEI、Matheus、Ashley
* Les informations ne sont pas destinées à être et ne constituent pas des conseils financiers ou toute autre recommandation de toute sorte offerte ou approuvée par Gate.io.
* Cet article ne peut être reproduit, transmis ou copié sans faire référence à Gate.io. Toute contravention constitue une violation de la loi sur le droit d'auteur et peut faire l'objet d'une action en justice.

Humans.ai nedir? HEART Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Orta SeviyeJun 10, 2024
Humans.ai, şeffaf ve etik gelişimi teşvik ederken yapay zeka projelerini güçlendiren lider bir blok zinciri ve yapay zeka çözümleri sağlayıcısıdır. Yapay zekayı güvenle uyumlu hale getirerek, insan merkezli bir yaklaşım yaratmayı amaçlar.
Humans.ai nedir? HEART Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

Blok Zinciri teknoloji ve yapay zeka (AI), modern interneti yönlendiren güçlü güçlerdir. Çeşitli yaşam sektörlerini ayrı ayrı etkilediler ve insanların davranış ve etkileşim biçimlerinde devrim yaratıyorlar. Her iki teknolojinin de gücü sayesinde, uzmanlar sürekli olarak yepyeni bir olasılıklar çağı açmak için potansiyel olarak nasıl birleşebileceklerini araştırıyorlar. Bu yakınsamanın sonucu gerçekten sınırsız olacak ve diğer alanların yanı sıra tedarik zinciri lojistiği, sağlık hizmetleri ve siber güvenlikte devrim yaratabilir.

Eylül 2021'de piyasaya sürülen Humans.ai, NFT'lerde daha yeni olasılıkların kilidini açmak için Blok Zinciri teknolojisini yapay zeka ile sorunsuz bir şekilde entegre eden çığır açan bir şirkettir. Proof of Human konsensüs mekanizmasından dönüştürücü yapay zeka NFT'lerine kadar Humans.ai, Web3'te yapay zekanın geleceğini yeniden tanımlıyor.

Humans.ai nedir?


Kaynak: Humans.ai

Humans.ai, her iki dünyada da olasılıkları ortaya çıkaran lider bir blok zinciri ve yapay zeka çözümleri sağlayıcısıdır. Humans.ai, her iki teknolojinin gücünden yararlanarak, yapay zekanın etik ve şeffaf bir çerçevede ölçeklendirildiği ve yönetildiği bir ekosistem yaratıyor.

Filmlerin sorunsuz bir şekilde herhangi bir dile dublajının yapıldığı, en sevdiğiniz sanatçıların sevdiğiniz kitapları anlattığı ve bir video konferans görüşmesi sırasında herhangi bir dilde akıcı bir şekilde sohbet edebileceğiniz bir dünya hayal edin. Humans.ai, bu cazip senaryoları günlük gerçekliğe dönüştürmeyi ve yapay zekayı her zamankinden daha erişilebilir ve güvenilir hale getirmeyi amaçlıyor.

History

Sabin Dima, Humans.ai'i 2019 yılında insan merkezli ve etik temelli yeni bir yapay zeka türü oluşturma vizyonuyla kurdu. Kuruluşundan bu yana Sabin, ekibi Humans.ai ekosistemini büyütmek için birlikte çalışan 60'tan fazla üyeye genişletti. Projenin kilometre taşlarının her biri, Blok Zinciri ve yapay zekanın sinerjisini keşfetmek için yeni fırsatlar sunuyor.

Humans.ai'da yetenekli mühendisler, tasarımcılar ve girişimcilerden oluşan bir ekip, yapay zekanın insanlığın geleceğini şekillendirme konusundaki muazzam potansiyeline karşı sarsılmaz bir tutkuyu paylaşıyor. Humans.ai platformu nihayet 2021'de piyasaya sürüldü ve en önemli teknolojisi Humans.ai Studio artık yayında. Ekip, Humans.ai ekosistemi içinde, araştırma ve inovasyona derin bir bağlılıkla işaretlenmiş ek ürünleri özenle geliştiriyor.

Avantajlar

Humans.ai aşağıda tartışılan çeşitli avantajlar sunar:

Pazar Potansiyeli

Humans.ai ilk hamle avantajına sahiptir ve proje, hızla değişen kripto ortamına büyük uyum sağlama yeteneği göstermiştir. Ekip, yalnızca mevcut yapay zeka yutturmacasından yararlanmakla kalmıyor, aynı zamanda gerçek hayattaki yardımcı programlarla gerçek bir dizi somut ürün geliştirmeye derinden yatırım yapıyor.

Positive Impact

Humans.ai, karar verme yeteneklerini geliştirerek, işgücü verimliliğini artırarak ve yapay zeka ve blok zinciri teknolojileri aracılığıyla ürün ilerlemelerini yönlendirerek bireyleri ve işletmeleri güçlendirir.

Etik ve Şeffaflık Humans.ai

özünde etik ve şeffaflık vardır. Yapay zekadaki önyargıları azaltmak için çeşitli veri kümeleri ve benzersiz bir fikir birliği mekanizması kullanır. Buna ek olarak, blok zinciri, veri kaynaklarını izleyerek şeffaflık sağlar, önyargıların belirlenmesine ve ele alınmasına yardımcı olur.

Merkeziyetsizlik

Veri ademi merkeziyetçiliği, içerik oluşturucuları ödüllendirmek ve merkezileşmeyi önlemek için Blok Zinciri ve yapay zeka endüstrisinde önceliklendirilir. Humans.ai çığır açan teknolojilerle desteklendiğinden, tüm ekosistem faaliyetleri ademi merkeziyetçiliği bünyesinde barındırmaktadır.

Hükümet Ortaklığı ile Kanıtlanmış Kullanım Örneği

Human.ai'nin Romanya Hükümeti gibi hükümetlerle ortaklıkları, projenin güvenilirliğini ve çeşitli kullanım durumlarına uyum sağlama yeteneğini kanıtlıyor.

Dezavantajları

Humans.ai kullanmanın çeşitli faydalarına rağmen, platformu kullanmanın birkaç zorluğu vardır.

Düzenleme Zorlukları

Kripto alanındaki diğer projelere benzer şekilde, yapay zeka ve blok zinciri teknolojisini çevreleyen net düzenlemelerin olmaması önemli bir zorluk teşkil ediyor. Gelişen düzenleyici ortam, projenin operasyonlarını ve gelecekteki beklentilerini önemli ölçüde etkileyebilir.

Karmaşıklık

Kabul etmek gerekir ki, Humans.ai minimum teknik altyapıya sahip bazı kullanıcılar için karmaşık olabilir. Bunun nedeni, projenin bir L1 blok zinciri üzerine inşa edilmiş olması ve sürdürülebilir büyüme ve topluluk oluşturma ile ilgili zorluklar sunmasıdır.

Blok Zinciri AIs


Kaynak: Humans.ai

Humans.ai, mevcut Yapay Zeka Ekosistemini çevreleyen acil zorlukları ele almayı ve merkezi bir ortamdan merkezi olmayan bir ortama ilerlemesini hızlandırmaya yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Humans.ai, yapay zekaların Blok Zinciri geliştirerek, yapay zekanın eğitimini, yürütülmesini ve tüketimini küresel ölçekte demokratikleştiriyor. Bu, yapay zekaların blok zinciri ile entegrasyonuna izin vererek şeffaflığı, güvenliği ve etkili yönetişimi teşvik edecektir.

The Main Features of Humans.ai

Blok Zinciri of AIs, AI modellerini ve ağlarını eğitmek, barındırmak ve yürütmek için uyarlanmış, alana özgü bir blok zinciridir. Bunu başarmak için ekosistemi destek etmek için tasarlanmış harika özelliklere sahiptir.

Doğrulayıcılar

Humans.ai Blok Zinciri, sistemin bütünlüğünü ve güvenilirliğini korumak için bir doğrulayıcılar ağına güvenir. Özünde, İnsan Ana Ağ, 1000'den fazla başvuru arasından özenle seçilmiş doğrulayıcılar seçilen 50 kişi tarafından desteklenen egemen bir zincirdir. Bu yenilikçi yaklaşım, yapay zekalar için ilk blok zinciri katmanının temelini oluşturuyor.


Kaynak: Humans.ai

Sinaps Köprüsü

Sinaps köprü, birlikte çalışabilirliği teşvik eder ve zincirler arası kesintisiz iletişime izin verir. Bunu kullanmak için kullanıcıların Metamask cüzdanlarını hem gönderen hem de hedef adresleri kapsayan hem İnsan hem de Ethereum blok zincirlerine bağlamaları gerekir.


Kaynak: Humans.ai Blog

EVM Uyumluluk

Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumluluk, Humans.ai akıllı sözleşmeler yürütme yeteneği vererek mevcut merkezi olmayan uygulamalarla (dApp'ler) uyumluluk sağlar. Bu özellik sayesinde geliştiriciler, yapay zeka ile etkileşim kurmak için Ethereum ekosisteminin yerleşik ilkelerinden, araçlarından, güvenlik önlemlerinden ve kitaplıklarından yararlanabilir.

Kozmos Bölgesi

Cosmos Zone, Humans.ai başka bir birlikte çalışabilirlik etkinleştiricisidir. Humans Blok Zinciri, Cosmos ekosisteminde bulunan diğer tüm blok zincirleriyle bağlantı kurmak için Cosmos SDK'ya güveniyor.

Inter-Blok Zinciri Communication (IBC)

Humans.ai IBC'yi destekleyerek blok zincirleri arasında iletişim ve veri aktarımını mümkün kılar ve daha birbirine bağlı bir ekosistemi teşvik eder. Cosmos ekosisteminin bir üyesi olarak Humans.ai, tokenlerin sorunsuz transferini kolaylaştırmak için yerel IBC'yi sorunsuz bir şekilde kullanır.

Native Staking

Staking, Humans.ai blok zincirinin yerel bir bileşenidir ve kullanıcıların tokenlerini ana ağda stake ederek ağın güvenliğine ve yönetişimine aktif olarak katılmalarını sağlar.

Yönetişim

Humans.ai, topluluğu bir yönetişim sistemi aracılığıyla karar alma sürecine dahil eder. Yönetişim teklifleri, paydaşların blok zincirinin protokol, parametreleri veya diğer kritik yönlerindeki değişiklikleri veya güncellemeleri önerebileceği, tartışabileceği ve oylayabileceği resmi bir mekanizma görevi görür.

Vakıf Delegasyon Programı

Vakfın birincil odak noktası, doğrulayıcı setini merkeziyetsiz hale getirerek, Humans.ai blok zincirinde fikir birliği güvenliğini korurken sansüre DİRENÇ sağlayarak ağ güvenliğini artırmaktır. Program ayrıca, Humans.ai ekosistemine sürekli ve etkili katkılarından dolayı doğrulayıcılar takdir etmeyi ve takdir etmeyi amaçlamaktadır.

Saniye Başına İşlem (TPS)

Cosmos SDK üzerine inşa edilen Humans.ai blok zinciri, +1.000 ila 10.000 arasında övgüye değer bir TPS oranına ulaşarak kullanıcılar için hızlı ve verimli işlem gerçekleştirme sağlar.


Kaynak: Humans.ai Blog

Ekosistem Araçları

Ürün açısından bakıldığında Humans.ai, yapay zeka araçlarını bir yaratıcı stüdyo paketinde birleştirir. Paket aşağıdaki araçlardan oluşur:

AI Kitaplığı

Yapay zeka kitaplığı, yapay zeka geliştiricilerine algoritmalarını satışa hazır bir ortamda dağıtmanın ve eğitmenin yeni bir yoluna erişim sağlar. Modellerini toplu olarak geliştirmek için işbirliği yapabilir ve kreasyonları paylaşabilirler.

AI Eğitim Sistemi

Yapay zeka modelleri, etiket gerektirmeyen kendi kendine/denetimsiz bir temelde veya etiket gerektiren denetimli bir temelde belirli veri girişleri için optimize edilir. Eğitim otomatikleştirilebilir veya el ile yapılandırılabilir, bu da eğitilen bir modelin ikili dosya biçimini almasına neden olur.

Digital Genome

Herkes, kendi yarattıklarıyla veya başkalarının yarattıklarıyla kullanmak için benzersiz dijital genomunu oluşturabilir. Kullanıcılar, yaratıcılarına ait kişiselleştirilmiş Dijital Genomlar oluşturur ve bu, sentetik medya varlık üretiminde kullanıldığında tazminat üretebilir. Kullanım talepleri, içerik oluşturucu veya belirlenen temsilcileri tarafından onaylanmak üzere gönderilecektir.

Apps

Humans.ai ekosistemi, istek üzerine anlamlı çıktılar üreten yapay zekaların bir kombinasyonu olan Apps'e sahiptir. Uygulamalar, Humans Studio'da bulunan çerçeve kullanılarak sıfırdan veya Humans Studio'da sunulan bir tariften oluşturulabilir. Kullanıcılar, Uygulamaları Humans.ai merkezi olmayan ekosistemde geniş ölçekte dağıtabilir ve diğer topluluk üyelerinin sağladığı çok sayıda merkezi olmayan hizmete erişebilir. Bir Uygulamayı canlı yayına geçirmek için kullanıcıların HEART tokenlerini Stake gerekir.

Humans Studio

Bireyler ve Uygulama oluşturucular, Yapay Zeka Kitaplığı'na erişir ve yapay zeka modellerini ve genomlarını kullanarak fikirlerini hayata geçirir. Humans Studio'yu kullanarak, duygu analizi, metinden sese, metinden videoya, sesten videoya, dil çevirisi ve veri analizi için herhangi bir sayıda sinir ağı kombinasyonu birlikte çalışabilir ve Uygulama olarak kaydedilebilir.

Humans.ai Nasıl Çalışır?


Kaynak: Polkastarter

Humans.ai, insanların yapay zeka devriminin ön saflarında yer alması gerektiği inancıyla hareket ediyor. Bunu başarmak için platform, en son Blok Zinciri teknolojisinden yararlanır ve Proof-of-Human adı verilen yeni bir fikir birliği mekanizması sunar. Bu mekanizma, biyometrik veri sağlamak için insanlara dayanır ve yapay zeka sistemlerinin yakın biyolojik gözetim altında olmasını sağlar.

Proof-of-Human, Humans.ai ekosisteminin temel taşıdır ve kullanıcıların yapay zekanın yönetişim, yönetim ve karar alma süreçlerine katılmasını sağlar. Humans.ai, insanları kontrol altına alarak, yapay zekanın hedeflerinin insani değerler ve etikle uyumlu olmasını sağlar.

Humans.ai, Humans Ana Ağ'ın sadeliği aracılığıyla yapay zekayı blok zinciri teknolojisiyle birleştirmeyi amaçlıyor. Ana Ağ, NFT'ler bir sanat formundan sinir ağlarını içlerinde tutmak için tasarlanmış kaplara dönüştürülür. Bu yapay zeka NFT'leri, yapay zekaya nasıl, kime ve hangi amaçla erişilebileceğini belirleyen bir dizi özelleştirilebilir kuralı da saklar. Yapay zeka NFT'leri ve içlerindeki sinir ağları, belirli yapay zeka modelleri üretmek için verilerle eğitilebilir.

Ayrıca, Humans Ana Ağ, AI değer dağıtımı için küresel bir çerçeve oluşturmak üzere Ethereum, Polygon ve BNB Smart Chain ile entegre olur. Bu, AI NFT'lerinin ağlar arasında genişlemesine olanak tanıyarak varlık dolaşımını kolaylaştırır. Cosmos teknolojisinden yararlanarak ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) ile entegre olan Humans Ana Ağ, yapay zekayı çalıştırabilen ve EVM uyumlu olabilen ilk blok zinciri katmanı haline gelir.

Ek olarak, kullanıcılar mintleme adı verilen bir süreçle yeni AI NFT'leri oluşturabilirler. Bir AI NFT basıldığında, bir Tanımlayıcı ve bir Hesaplamalı bileşen olmak üzere iki bileşen içerecektir. Tanımlayıcı bileşen, biyometrik verilerden ve NFT oluşturucu tarafından özetlenen yönetişim kurallarından oluşur. Öte yandan, Hesaplama bileşeni, bir yapay zeka ağını kapsülleyen ve yapay zeka NFT sahibinin dijital imzası olmadan hiçbir varlığın yapay zeka bileşenini kapsayıcıdan yürütememesini sağlayan bir kapsayıcıdır.

KALP nedir?


Kaynak: Humans.ai

HEART, Humans.ai'nin kullanıcıların ekosisteme katılmasına olanak tanıyan yerel tokenidir. Değeri kolaylaştırır ve kullanıcıların platformun yönetimine katılmasını sağlar. HEART ile kullanıcılar, yapay zeka geliştiricileri ve projeler sorunsuz bir şekilde işbirliği yapabilir. Sağlam bir blok zinciri altyapısı üzerine inşa edilen HEART, şeffaflığı, güvenliği ve verimliliği teşvik eder. Kullanıcılar, HEART'ı kullanarak çok çeşitli yapay zeka destekli uygulamalara ve araçlara erişim elde eder.

Ayrıca HEART, kullanıcıların kişiselleştirilmiş içeriğe, dijital avatarlara, ses hizmetlerine ve gelecek vaat eden yapay zeka projelerine yatırım fırsatlarına erişmesine olanak tanır. Ayrıca, sahiplerin yeni yapay zeka araçları önermek ve platform yükseltmeleri için oy kullanmak gibi karar alma sürecine aktif olarak katılmalarını sağlayan bir yönetişim mekanizmasına da güç verir.

Tokenomics


Kaynak: Polkastarter

Maksimum HEART token arzı 7,8 milyardır ve dünyadaki her İNSAN için 1 adettir. Toplam arzın %25'i AI madenciliği ve stake ödülleri için ayrılmıştır. İş geliştirme için %10 ve sürdürülebilir kalkınma için %10. Ek olarak, tokenlerin %10'u ekibe, %5'i pazarlamaya, %5'i danışmanlara ve stratejik ortaklara ve %5'i stratejik OTC'ye tahsis edilir. Token arzının %6'sı likidite ve borsa listeleme, %20'si özel satiş, %1'i kamu satışı ve %3'ü topluluk ödüllerine gidecektir.

Pre-Staking Program

Humans.ai, topluluk üyelerini ödüllendirme taahhüdünün bir parçası olarak HEART tokenleri için AI Ön Staking Programını tanıttı. Bu program, HEART token sahiplerine cazip avantajlar ve %30'dan başlayan bir Yıllık Yüzde Oranı (APR) sunar.

Staking, kullanıcıların long vadeli bir bağlılık göstermelerinin ve ödüller kazanırken HEART tokenlerini kilitlemelerinin bir yoludur. Kullanıcılar, Programa katılarak, Humans.ai ekosistemindeki yapay zeka uygulamalarının yönetişimine katkıda bulunur ve insanlar doğrulayıcılar olarak hareket eder.

Humans.ai (HEART) İyi Bir Yatırım mı?

Humans.ai, bireyler, geliştiriciler ve işletmeler için kapsamlı uygulamalarıyla yapay zeka endüstrisinde devrim yaratmak için iyi bir konumdadır. Ek olarak, Humans.ai, projeyi blok zinciri ve yapay zeka alanında bir Lider olarak konumlandırabilecek stratejik ortaklıklar oluşturan çok deneyimli bir ekip tarafından yürütülmektedir.

Bu nedenle, özellikle benimseme arttıkça boğa pazarında iyi ROI için muazzam beklentilerle gelecek umut verici görünüyor. Bununla birlikte, kripto para birimlerinin inanılmaz derecede değişken, düzenlenmemiş ve son derece spekülatif olduğunu ve tüketici koruması olmadığını anlamak yerinde olacaktır; Yatırımcılar sermayelerini kaybetme konusunda önemli bir risk altındadır. Bu nedenle, finansal tavsiye almanız, riskleri etkin bir şekilde yönetmeniz ve yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz kadar yatırım yapmanız önerilir.

KALP Nasıl Sahip Olunur?

İşlem çiftlerine erişmek için Gate.io'dan HEART satın alabilirsiniz. Token'a sahip olmak için a Gate.io hesap oluşturun ve kayıt işlemini tamamlayın. Ayrıca, spot ti̇caret - should be "spot işlem" hesap para yatırmanız ve HEART satın alma adımlarını uygulamanız gerekir.

Öne Çıkanlar

Berkeley İnovasyon Forumu konferansındaki varlığı lider spot ışıkları altında olmasıyla son zamanlarda Humans.ai'dan birçok dikkat çekici gelişme oldu. İşte son zamanlarda öne çıkanlardan bazıları:

Humans.ai Commonwealth of Nations Challenge'a katıldı

Humans.ai Silikon Vadisi'ndeki NASA Genel Merkezi'ndeki Berkeley İnovasyon Forumu konferansında kilometre taşlarını sunmak için 30 Nisan 2024'te Beyaz Saray, NASA, SpaceX, Google ve IBM'den üst düzey liderlere katıldı. Etkinlik, sürdürülebilirlik ve çevre yönetiminin acil zorluklarını ele almada açık inovasyonun potansiyelini araştırdı. Böyle bir toplantıda olmak, Humans.ai işbirliği yapmak ve gezegene fayda sağlayabilecek anlamlı konuşmalara katılmak için eşsiz bir fırsattan yararlandı.

Humans.ai Skip API ile entegre

olur Humans.ai geliştiricilerin sorunsuz cross-chain kullanıcı deneyimleri oluşturmalarını sağlayan uçtan uca bir birlikte çalışabilirlik platformu olan Skip API ile yakın zamanda entegre edilmiştir. Bu entegrasyon, sorunsuz cross-chain transferlerinin ve takaslarının kapısını açarak, kullanıcı deneyimini geliştirmede ve Humans.ai ekosisteminde yeni olasılıkların kilidini açmada dikkate değer bir başarıyı temsil ediyor.

Take Action on HEART

Bugün HEART fiyatına göz atın ve en sevdiğiniz döviz çiftlerinde işlem yapmaya başlayın:

Auteur : Paul
Traduction effectuée par : Piper
Examinateur(s): KOWEI、Matheus、Ashley
* Les informations ne sont pas destinées à être et ne constituent pas des conseils financiers ou toute autre recommandation de toute sorte offerte ou approuvée par Gate.io.
* Cet article ne peut être reproduit, transmis ou copié sans faire référence à Gate.io. Toute contravention constitue une violation de la loi sur le droit d'auteur et peut faire l'objet d'une action en justice.
Lancez-vous
Inscrivez-vous et obtenez un bon de
100$
!