Web3 hayali oyunu Chibi Clash ($CLASH), dikkate değer birkaç vurgu ile birlikte TGE (Token Oluşturma İşlemi)'ye girmeye hazırlanıyor.

Orta SeviyeAug 20, 2024
Web3 fantezi oyunu Chibi Clash, jeneratif yapay zeka tarafından desteklenen Kingdoms meta oyununun başarılı bir şekilde başlatılmasıyla önemli ilerleme kaydetti. Oyun ayrıca Base ekosistemine katıldı ve kullanıcı katılımında önemli bir büyüme gördü. $CLASH'ın tanıtımı, Chibi Clash ekosisteminin temel bir unsuru olup, ekosistemi yönlendirerek işlemleri kolaylaştırır ve başarıları ödüllendirir, krallığın ekonomik modelinin köşe taşı haline gelir.
Web3 hayali oyunu Chibi Clash ($CLASH), dikkate değer birkaç vurgu ile birlikte TGE (Token Oluşturma İşlemi)'ye girmeye hazırlanıyor.

Son birkaç ayda, Web3 fantezi oyunu Chibi Clash önemli ilerleme kaydetti ve üretken AI tarafından desteklenen Kingdoms meta oyununu başarıyla başlattı. Oyun, Base ekosistemine katıldı ve kullanıcı katılımında önemli bir büyüme yaşadı. Bu arkaplanda, Chibi Clash ekibi oyunun tokeni $CLASH için çok beklenen TGE (Token Oluşturma İşlemi) 'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini duyurdu. Hem oyuncular hem de yatırımcılar için dikkate değer birkaç yönü vardır.

Son Güncelleme: "Krallıklar İttifak Etkinliği" başarıyla gerçekleştirildi.

23 Temmuz'da, Chibi Clash başarıyla Krallıklar İttifak Etkinliği'ni tamamladı. Bu üç hafta süren oyun etkinliği 3 Temmuz'da başladı ve oyuncuların 22 üst oyun ittifakına katılmasına izin verdi, her biri benzersiz bir fraksiyonu temsil ediyordu. Bu ittifaklar krallık haritasındaki bölgeleri kontrol etmek için yarıştı. İlk 10 ittifak, 5.000.000 $CLASH'lık bir ödül havuzunu paylaştı, birinci sıradaki ittifak ise 1.250.000 $CLASH aldı. İlgili ödüller, her ittifaktaki ilk 50 oyuncu arasında dağıtıldı.

Müttefikler, Korsan Ulusu, Shrapnel, The Beacon, YGG, Futureverse ve Pixelmon gibi tanınmış oyun projelerini içeriyordu. Bu projelerin NFT sahipleri özel ödüller aldı ve çift krallık puanı kazandı.

Ayrıca, krallık içindeki arazi sahipleri özel ödüller aldılar ve 1.000.000 $CLASH'lık ödül havuzu arazi seviyesine göre dağıtıldı.

Daha önce, Chibi Clash tarafından düzenlenen diğer etkinlikler de başarı elde etti. 29 Mayıs'ta Chibi Clash, oyuncuların arazi sahibi olarak ödüller ve krallık puanları toplayabileceği Chibi Krallıkları Arazi Satışı'nı düzenledi. Arazi potansiyeli, verimlilik, zenginlik, savunma ve prestij gibi faktörler tarafından önemli ölçüde etkilendi. Ayrıca, Chibi Clash yakın zamanda Xterio ile bir ortaklık duyurdu ve Launchpad platformlarında arazi satışı için beyaz liste yerleri sunuyor.

Şu anda devam eden etkinliklere katılanlar, nadir bulunan bir kaynak olan değerli eşyaların üretilmesi ve özel etkinliklere katılma amacıyla kullanılan mücevherler de kazanabilir.

Haziran ayında, Chibi Clash 45.000'den fazla benzersiz oyuncu kaydetti. Aynı zamanda oyunun sosyal medya ve topluluk etkileşimi daha fazla büyüme gördü, X/Twitter'da 70.000'den fazla takipçi ve Discord'da 26.000'den fazla yeni üye oldu.

Üretici AI desteği, yeni oyun Clash/Hero ön kaydı açıldı

Chibi Clash, Web3 fantastik oyun dünyasıdır ve Base ekosistemindeki ilk yapay zekâ destekli oyundur. Polygon tarafından desteklenen ücretsiz bir oyun olan Chibi Clash, Hearthstone'un Savaş Alanları modundan ilham almaktadır ve MapleStory'den etkilenen bir sanat tarzına sahiptir. Ayrıca Üç Krallığın Romantizmi ve Batıya Yolculuk gibi başka ilham kaynakları da bulunmaktadır.

Mayıs 2022'de bu oyun oynamak ve kazanmak için 3 milyon dolarlık özel bir finansman turunda Alliance DAO, Genblock Capital, Jump Capital, C² Ventures, Kyros Ventures, NGC Fund, PANONY, PetRock Capital, Polygon Ventures, Shima Capital, Avocado DAO ve diğer tanınmış fon ve DAO'ların katılımıyla sağlamıştır.

Chibi Clash ekibinin arkasında, milyonlarca oyuncu için oyun uygulamaları ve platformları geliştirmede güçlü bir başarı kaydına sahip oyun endüstrisinden deneyimli profesyoneller ve girişimciler yer almaktadır. CEO Ted Mui, bir mobil oyun yönetici yapımcısı, NFT koleksiyoncusu ve seri girişimcidir. Daha önce PiiK Games'in CEO'su olarak görev yapmış ve Zynga ve InMobi'de çalışmıştır.

Oyunun kendisi için, Chibi Clash Krallıkları ve Clash/Survivor bölümleri olmak üzere ikiye ayrılmıştır ve her ikisi de zaten canlı. Clash/Hero mobil oyunu TGE'den sonra piyasaya sürülecek ve şu anda Google Play'de ön kayıt için açık.

Bu bölümlerin oynanışı ile ilgili olarak, Chibi Clash Kingdoms oyun dünyasının çekirdeğidir. Oyuncuların istedikleri araziyi seçebilecekleri, keşfedebilecekleri, meydan okuyabilecekleri ve krallık puanları kazanabilecekleri, arazi sahipliğine dayalı stratejik oyun sunmak için üretken yapay zekadan yararlanır. Arazi mülkiyeti olmasa bile, oyuncular mücevher kazanmak için araziyi toplayabilir ve keşfedebilir. Clash/Survivor, Chibi Clash Kingdoms'a entegre edilmiş roguelike bir hayatta kalma oyunudur. Oyuncular, düşmanları her yönden savuşturmak için kahramanları donatır. Clash/Hero, ana akım oyuncuları hedefleyen, otomatik savaş ve stratejik ekipman yönetimini birleştiren bir mobil oyundur. Oyuncular diğer kahramanlarla PvP savaşlarına girer ve oyna-tut mekanizması sayesinde oyun içi öğeler kalıcı NFT'ler haline gelir.

Oyun ayrıca otonom AI NPC karakterlerini de içeriyor. Bu NPC'ler krallığı dolaşırlar, yardım veya ödüller sunarlar, yeni hikayeler oluştururlar, manzaraları değiştirirler ve oyuncu özelleştirilmiş deneyimler sunarlar. Chibi Clash birçok AI işlevselliği içerir, örneğin Chitu adlı oyun içi bir AI asistanı farklı oyunla ilgili soruları cevaplamaya yardımcı olur. Yeni etkinliklerde, farklı AI NPC'ler, her gün bir oyuncuya bir arazi NFT'si veren bilgi yarışmaları düzenlerler.

Chibi Clash, oyuncuların alanlarının görsel ve anlatısal olarak bitişik topraklarla bağlantılı olduğu ve sürekli olarak gelişen ve genişleyen daha büyük bir harita üzerinde düzenlendiği sorunsuz bir haritaya sahiptir. Gelecekte, oyuncuların toprakları bitişik bölgeleri ve genel olarak dünyayı etkileyebilir ve aynı şekilde tersi de geçerlidir.

Ayrıca, oyun, oluşturucu yapay zeka sanatını içeriyor. Chibi Clash'ın yapay zeka motoru, oyuncuların arazilerinde yeni, geliştirilmiş oyun sanatı oluşturur ve her yükseltme, taze güncellemeler getirir.

Ekip ayrıca çeşitli yapay zeka şirketleriyle işbirliği yaptı. Örneğin, Chibi Clash, Aethir'in en üst düzey teknolojisini ve ekipmanını desteklemek için kullanıyor. Clash Foundation, Aethir'in $ATH Gaming Stake Pool (GSP)'na katkıda bulunan ilk kuruluş. Ayrıca, Chibi Clash, Futureverse'in yapay zeka patent teknolojileri için lisans alıyor. Chibi Clash, aynı zamanda, krallık haritasını oluşturmak için AI motorunu geliştiren Scrypted Inc ile ortaklık kurdu. Scrypted Inc şu anda a16z kripto hızlandırıcı programının bir parçası.

$CLASH 14 Ağustos'ta TGE'de olacak

Son zamanlarda, Chibi Clash Base ekosistemine katıldı. Önemli Web3 oyun etkileyicisi YellowPanther, Chibi Clash'in Base ekosisteminde oynadığı ilk oyun olduğunu belirtti. Sürekli çabalarıyla, Chibi Clash Base ekosistemindeki önde gelen bir oyun projesi olarak tanınmaktadır.

Bu gelişmelerin arka planına karşı, Chibi Clash ekibi uzun süredir beklenen TGE (Token Oluşturma İşlemi)'nin 14 Ağustos'ta gerçekleşeceğini duyurdu. Projenin token'ı Base'de işlem görecek. Ekip, Base ekosisteminin mükemmel büyüme potansiyeli sunduğuna inanıyor ve pazar faaliyetlerinde işbirliği yapmak için Base ekibiyle görüşmelerde bulunuyor.

Chibi Clash ekosisteminin önemli bir unsuru olan $CLASH'in tanıtımı. Bu dijital jeton, ekosistemi yönlendirecek, işlemleri kolaylaştıracak, başarıları ödüllendirecek ve krallığın ekonomik modelinin köşe taşı haline gelecek. İşlevleri, pazar satın almaları, arazi edinimi ve AI destekli arazi oyunlarıyla ilgilidir. Jeton, çeşitli oyunlarda çok amaçlı değer yaratmak ve Chibi Clash dünyasında temel işlevsellik sağlamak için tasarlanmıştır.

Daha fazla airdrop ödülü kazanmak isteyenler için, Chibi Clash nedavinde Play-to-Airdrop etkinliği düzenlendi. Oyuncular arkadaşlarını davet ederek (her davet başına 10 taş kazanarak), gelecekteki oyun etkinliklerine katılarak, airdrop sıralarını elde ederek, Survivor Haftalık Lider Tablosu'nda üst sıralara çıkarak ve daha fazla meydan okumayı tamamlayarak ek airdrop ödülleri kazanabilirler.

ifade:

  1. Bu makale [den alıntılanmıştırPANews], orijinal başlık “Web3 fantastik oyun Chibi Clash ($CLASH) TGE'ye hazırlanıyor, birçok önemli detay dikkate değer”, telif hakkı orijinal yazar [Weilin]'e aittir, yeniden basım konusunda herhangi bir itirazınız varsa lütfen iletişime geçin Gate Öğrenme Ekibi , takım ilgili prosedürlere göre en kısa sürede bununla ilgilenecektir.

  2. Açıklama: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın kişisel görüşlerini temsil etmekte olup herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.

  3. Makalenin diğer dil versiyonları Gate Learn ekibi tarafından çevrilir, burada belirtilmemiştir.Gate.io, çevrilen makale çoğaltılamaz, dağıtılamaz veya kopyalanamaz.

Web3 hayali oyunu Chibi Clash ($CLASH), dikkate değer birkaç vurgu ile birlikte TGE (Token Oluşturma İşlemi)'ye girmeye hazırlanıyor.

Orta SeviyeAug 20, 2024
Web3 fantezi oyunu Chibi Clash, jeneratif yapay zeka tarafından desteklenen Kingdoms meta oyununun başarılı bir şekilde başlatılmasıyla önemli ilerleme kaydetti. Oyun ayrıca Base ekosistemine katıldı ve kullanıcı katılımında önemli bir büyüme gördü. $CLASH'ın tanıtımı, Chibi Clash ekosisteminin temel bir unsuru olup, ekosistemi yönlendirerek işlemleri kolaylaştırır ve başarıları ödüllendirir, krallığın ekonomik modelinin köşe taşı haline gelir.
Web3 hayali oyunu Chibi Clash ($CLASH), dikkate değer birkaç vurgu ile birlikte TGE (Token Oluşturma İşlemi)'ye girmeye hazırlanıyor.

Son birkaç ayda, Web3 fantezi oyunu Chibi Clash önemli ilerleme kaydetti ve üretken AI tarafından desteklenen Kingdoms meta oyununu başarıyla başlattı. Oyun, Base ekosistemine katıldı ve kullanıcı katılımında önemli bir büyüme yaşadı. Bu arkaplanda, Chibi Clash ekibi oyunun tokeni $CLASH için çok beklenen TGE (Token Oluşturma İşlemi) 'nin 14 Ağustos'ta gerçekleştirileceğini duyurdu. Hem oyuncular hem de yatırımcılar için dikkate değer birkaç yönü vardır.

Son Güncelleme: "Krallıklar İttifak Etkinliği" başarıyla gerçekleştirildi.

23 Temmuz'da, Chibi Clash başarıyla Krallıklar İttifak Etkinliği'ni tamamladı. Bu üç hafta süren oyun etkinliği 3 Temmuz'da başladı ve oyuncuların 22 üst oyun ittifakına katılmasına izin verdi, her biri benzersiz bir fraksiyonu temsil ediyordu. Bu ittifaklar krallık haritasındaki bölgeleri kontrol etmek için yarıştı. İlk 10 ittifak, 5.000.000 $CLASH'lık bir ödül havuzunu paylaştı, birinci sıradaki ittifak ise 1.250.000 $CLASH aldı. İlgili ödüller, her ittifaktaki ilk 50 oyuncu arasında dağıtıldı.

Müttefikler, Korsan Ulusu, Shrapnel, The Beacon, YGG, Futureverse ve Pixelmon gibi tanınmış oyun projelerini içeriyordu. Bu projelerin NFT sahipleri özel ödüller aldı ve çift krallık puanı kazandı.

Ayrıca, krallık içindeki arazi sahipleri özel ödüller aldılar ve 1.000.000 $CLASH'lık ödül havuzu arazi seviyesine göre dağıtıldı.

Daha önce, Chibi Clash tarafından düzenlenen diğer etkinlikler de başarı elde etti. 29 Mayıs'ta Chibi Clash, oyuncuların arazi sahibi olarak ödüller ve krallık puanları toplayabileceği Chibi Krallıkları Arazi Satışı'nı düzenledi. Arazi potansiyeli, verimlilik, zenginlik, savunma ve prestij gibi faktörler tarafından önemli ölçüde etkilendi. Ayrıca, Chibi Clash yakın zamanda Xterio ile bir ortaklık duyurdu ve Launchpad platformlarında arazi satışı için beyaz liste yerleri sunuyor.

Şu anda devam eden etkinliklere katılanlar, nadir bulunan bir kaynak olan değerli eşyaların üretilmesi ve özel etkinliklere katılma amacıyla kullanılan mücevherler de kazanabilir.

Haziran ayında, Chibi Clash 45.000'den fazla benzersiz oyuncu kaydetti. Aynı zamanda oyunun sosyal medya ve topluluk etkileşimi daha fazla büyüme gördü, X/Twitter'da 70.000'den fazla takipçi ve Discord'da 26.000'den fazla yeni üye oldu.

Üretici AI desteği, yeni oyun Clash/Hero ön kaydı açıldı

Chibi Clash, Web3 fantastik oyun dünyasıdır ve Base ekosistemindeki ilk yapay zekâ destekli oyundur. Polygon tarafından desteklenen ücretsiz bir oyun olan Chibi Clash, Hearthstone'un Savaş Alanları modundan ilham almaktadır ve MapleStory'den etkilenen bir sanat tarzına sahiptir. Ayrıca Üç Krallığın Romantizmi ve Batıya Yolculuk gibi başka ilham kaynakları da bulunmaktadır.

Mayıs 2022'de bu oyun oynamak ve kazanmak için 3 milyon dolarlık özel bir finansman turunda Alliance DAO, Genblock Capital, Jump Capital, C² Ventures, Kyros Ventures, NGC Fund, PANONY, PetRock Capital, Polygon Ventures, Shima Capital, Avocado DAO ve diğer tanınmış fon ve DAO'ların katılımıyla sağlamıştır.

Chibi Clash ekibinin arkasında, milyonlarca oyuncu için oyun uygulamaları ve platformları geliştirmede güçlü bir başarı kaydına sahip oyun endüstrisinden deneyimli profesyoneller ve girişimciler yer almaktadır. CEO Ted Mui, bir mobil oyun yönetici yapımcısı, NFT koleksiyoncusu ve seri girişimcidir. Daha önce PiiK Games'in CEO'su olarak görev yapmış ve Zynga ve InMobi'de çalışmıştır.

Oyunun kendisi için, Chibi Clash Krallıkları ve Clash/Survivor bölümleri olmak üzere ikiye ayrılmıştır ve her ikisi de zaten canlı. Clash/Hero mobil oyunu TGE'den sonra piyasaya sürülecek ve şu anda Google Play'de ön kayıt için açık.

Bu bölümlerin oynanışı ile ilgili olarak, Chibi Clash Kingdoms oyun dünyasının çekirdeğidir. Oyuncuların istedikleri araziyi seçebilecekleri, keşfedebilecekleri, meydan okuyabilecekleri ve krallık puanları kazanabilecekleri, arazi sahipliğine dayalı stratejik oyun sunmak için üretken yapay zekadan yararlanır. Arazi mülkiyeti olmasa bile, oyuncular mücevher kazanmak için araziyi toplayabilir ve keşfedebilir. Clash/Survivor, Chibi Clash Kingdoms'a entegre edilmiş roguelike bir hayatta kalma oyunudur. Oyuncular, düşmanları her yönden savuşturmak için kahramanları donatır. Clash/Hero, ana akım oyuncuları hedefleyen, otomatik savaş ve stratejik ekipman yönetimini birleştiren bir mobil oyundur. Oyuncular diğer kahramanlarla PvP savaşlarına girer ve oyna-tut mekanizması sayesinde oyun içi öğeler kalıcı NFT'ler haline gelir.

Oyun ayrıca otonom AI NPC karakterlerini de içeriyor. Bu NPC'ler krallığı dolaşırlar, yardım veya ödüller sunarlar, yeni hikayeler oluştururlar, manzaraları değiştirirler ve oyuncu özelleştirilmiş deneyimler sunarlar. Chibi Clash birçok AI işlevselliği içerir, örneğin Chitu adlı oyun içi bir AI asistanı farklı oyunla ilgili soruları cevaplamaya yardımcı olur. Yeni etkinliklerde, farklı AI NPC'ler, her gün bir oyuncuya bir arazi NFT'si veren bilgi yarışmaları düzenlerler.

Chibi Clash, oyuncuların alanlarının görsel ve anlatısal olarak bitişik topraklarla bağlantılı olduğu ve sürekli olarak gelişen ve genişleyen daha büyük bir harita üzerinde düzenlendiği sorunsuz bir haritaya sahiptir. Gelecekte, oyuncuların toprakları bitişik bölgeleri ve genel olarak dünyayı etkileyebilir ve aynı şekilde tersi de geçerlidir.

Ayrıca, oyun, oluşturucu yapay zeka sanatını içeriyor. Chibi Clash'ın yapay zeka motoru, oyuncuların arazilerinde yeni, geliştirilmiş oyun sanatı oluşturur ve her yükseltme, taze güncellemeler getirir.

Ekip ayrıca çeşitli yapay zeka şirketleriyle işbirliği yaptı. Örneğin, Chibi Clash, Aethir'in en üst düzey teknolojisini ve ekipmanını desteklemek için kullanıyor. Clash Foundation, Aethir'in $ATH Gaming Stake Pool (GSP)'na katkıda bulunan ilk kuruluş. Ayrıca, Chibi Clash, Futureverse'in yapay zeka patent teknolojileri için lisans alıyor. Chibi Clash, aynı zamanda, krallık haritasını oluşturmak için AI motorunu geliştiren Scrypted Inc ile ortaklık kurdu. Scrypted Inc şu anda a16z kripto hızlandırıcı programının bir parçası.

$CLASH 14 Ağustos'ta TGE'de olacak

Son zamanlarda, Chibi Clash Base ekosistemine katıldı. Önemli Web3 oyun etkileyicisi YellowPanther, Chibi Clash'in Base ekosisteminde oynadığı ilk oyun olduğunu belirtti. Sürekli çabalarıyla, Chibi Clash Base ekosistemindeki önde gelen bir oyun projesi olarak tanınmaktadır.

Bu gelişmelerin arka planına karşı, Chibi Clash ekibi uzun süredir beklenen TGE (Token Oluşturma İşlemi)'nin 14 Ağustos'ta gerçekleşeceğini duyurdu. Projenin token'ı Base'de işlem görecek. Ekip, Base ekosisteminin mükemmel büyüme potansiyeli sunduğuna inanıyor ve pazar faaliyetlerinde işbirliği yapmak için Base ekibiyle görüşmelerde bulunuyor.

Chibi Clash ekosisteminin önemli bir unsuru olan $CLASH'in tanıtımı. Bu dijital jeton, ekosistemi yönlendirecek, işlemleri kolaylaştıracak, başarıları ödüllendirecek ve krallığın ekonomik modelinin köşe taşı haline gelecek. İşlevleri, pazar satın almaları, arazi edinimi ve AI destekli arazi oyunlarıyla ilgilidir. Jeton, çeşitli oyunlarda çok amaçlı değer yaratmak ve Chibi Clash dünyasında temel işlevsellik sağlamak için tasarlanmıştır.

Daha fazla airdrop ödülü kazanmak isteyenler için, Chibi Clash nedavinde Play-to-Airdrop etkinliği düzenlendi. Oyuncular arkadaşlarını davet ederek (her davet başına 10 taş kazanarak), gelecekteki oyun etkinliklerine katılarak, airdrop sıralarını elde ederek, Survivor Haftalık Lider Tablosu'nda üst sıralara çıkarak ve daha fazla meydan okumayı tamamlayarak ek airdrop ödülleri kazanabilirler.

ifade:

  1. Bu makale [den alıntılanmıştırPANews], orijinal başlık “Web3 fantastik oyun Chibi Clash ($CLASH) TGE'ye hazırlanıyor, birçok önemli detay dikkate değer”, telif hakkı orijinal yazar [Weilin]'e aittir, yeniden basım konusunda herhangi bir itirazınız varsa lütfen iletişime geçin Gate Öğrenme Ekibi , takım ilgili prosedürlere göre en kısa sürede bununla ilgilenecektir.

  2. Açıklama: Bu makalede ifade edilen görüşler yalnızca yazarın kişisel görüşlerini temsil etmekte olup herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.

  3. Makalenin diğer dil versiyonları Gate Learn ekibi tarafından çevrilir, burada belirtilmemiştir.Gate.io, çevrilen makale çoğaltılamaz, dağıtılamaz veya kopyalanamaz.

Lancez-vous
Inscrivez-vous et obtenez un bon de
100$
!