• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog 2022'de Bu En İyi Kripto Etkileyenleri Takip Edin

2022'de Bu En İyi Kripto Etkileyenleri Takip Edin

19 April 16:52


1. Kripto para çağındayız
2. 2022'de takip edilecek en iyi kripto etkileyicilerinden bazıları
3. Kripto para birimlerine yatırım yapmadan önce daima kendi araştırmanızı yapın


Kripto çağı üzerimizde



Kripto para birimi 2009 yılı civarında ortaya çıktı. Bu arada, dijital para birimleri kavramı bundan çok daha önce tur atıyordu. Son birkaç yılda, kripto dünyasında büyük bir büyümeye tanık olduk. Yeni kullanıcılar teknolojiyi hızla benimserken, geliştiriciler önceki sürümlerin tuzaklarını ele alan daha iyi ve daha iyi ürünler sunmak için gece gündüz çalışıyor.

Kripto hareketinin ön saflarında, kripto mesajını halka yayınlayan ve kripto para projelerine ilgi ve benimseme yaratan belirli bir kategorideki bireyleri görüyoruz. Bu seçkin kişiler, kripto etkileyicileri olarak tanıdığımız kişilerdir. Kitlesel sosyal medya takipleri, kendilerine ait topluluklar oluşturmalarını ve endüstriden çıkan en son haberlerle ilgili görüş ve önerilerini coşkuyla dinlemelerini sağladı.

Her geçen gün yeni güncellemeler ve mevcut olanlarda yapılan değişikliklerle birlikte pek çok yeni kripto projesi düşerken, gelişmelerden haberdar olmak gerçekten zor. Kripto etkileyicileri, sektörle ilgili deneyimlerini ve bilgilerini kullanır ve tüm gürültüden gerçek bilgileri filtrelemek için değerli bir hizmet sunar.

Bugün, 2022'de takip etmeniz gereken en iyi kripto etkileyicilerinin bir listesini derledik.


Vitalik Buterin




Sektörün en önemli isimlerinden biri olduğuna şüphe yok. Vitalik Buterin, kripto para birimini ilk benimseyenler arasındaydı ve Ethereum'u (2014'te) kurmadan önce, 2011'de Bitcoin Magazine'i de kurdu. Son zamanlarda, Time dergisi onu dünyanın en etkili 100 kişisinden biri ilan etti. Time dergisine göre,

“Vitalik'i bu kadar özel yapan şey, onun bir inşaatçı olması. Hiç kimse Ethereum'un tüm kullanımlarını ortaya koyamazdı, ancak başlamak için bir kişinin fikrini aldı. Oradan yeni bir dünya açıldı ve blok zinciri teknolojisinden yararlanmanın yeni yollarına yol açtı.


Anthony Pompliano




Anthony, Twitter ve Youtube gibi farklı sosyal medya platformlarında milyonlarca takipçisi olan çok yönlü bir etkileyicidir. Ayrıca 210.000 abonesi olan günlük bir bülten de yazıyor. Bitcoin'in öncü destekçilerinden biri olmak, onun içgörülerine kripto alanındaki insanlar tarafından değer verilen bir ses olmasını sağladı.


Andreas Antonopoulos




Andreas, kripto para birimi ve blok zinciri teknolojisi hakkında en çok satan 5 kitabın yazarıdır. Farklı kripto para birimlerinin teknik yönlerini derinlemesine inceleyen ve izleyicilerinin onları daha iyi anlamasına yardımcı olan tarafsız bir etkileyici olarak kabul edilir. Ayrıca popüler bir podcast olan 'Speaking of Bitcoin'e de ev sahipliği yapıyor.


Tim Draper




Tim Draper'ın adı, sektörde çok sayıda başarılı kripto para projesinde yer alan önemli bir risk sermayedarı olarak tanınmaktadır. Blockchain teknolojisinin ve kripto para birimlerinin sadık bir destekçisi olan sosyal medyası, sürekli değişen kripto pazarına dair içgörülerle dolu.


Nick Szabo




Bitcoin ve erken dijital para birimlerinin kökenleri hakkında biraz araştırma yaptıysanız, Nick Szabo adını biliyor olmalısınız. 'BitGold' adlı bilinen en eski kripto para birimlerinden birine öncülük etti. Hatta bazıları onun Bitcoin'in gizemli yaratıcısı Satoshi Nakamoto olduğuna inanıyor, ancak bu iddiayı reddetti. Yine de Szabo, sosyal medyasında ve blogunda itibari paranın dijital para birimleriyle nasıl değiştirileceği ve mevcut para sisteminin ne kadar verimsiz olduğu konusunda oldukça sesli konuşuyor.


Kendi Araştırmanızı Yapmanın Önemi (DYOR)



Kripto etkileyicilerini aramaya başlarsanız, neredeyse hiç bitmeyen bir arz olduğunu hemen anlayacaksınız. Herkes çoğunluğa atlıyor ve hatta pompalama ve boşaltma şemaları aracılığıyla hızlı geri dönüşler yaparak kullanıcı tabanından yararlanmaya çalışıyor. Yukarıda sıraladığımız birkaç gibi özgün isimler kesinlikle takip etmeye değer olsa da, hiçbir şeyin kendi araştırmanızı yapmaktan daha iyi olmadığı unutulmamalıdır. Zor kazanılan paranızı herhangi bir kripto para birimine veya NFT projesine yatırmadan önce her zaman kendi araştırmanızı yapmayı bir kural haline getirmelisiniz.



Yazar: Gate.io Araştırmacı: Chuk. sen
Sorumluluk Reddi:
* Bu yazı sadece gözlemcilerin görüşlerini yansıtmakta olup herhangi bir yatırım önerisi niteliği taşımamaktadır.
*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Diğer tüm durumlarda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.
BTC/USDT + 4.20%
ETH/USDT + 5.39%
GT/USDT + 2.34%
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.