• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate․io, Kurumsal Pazar Yapıcı Hizmetlerini Genişletiyor

Gate․io, Kurumsal Pazar Yapıcı Hizmetlerini Genişletiyor

30 March 09:43

2021 boyunca, küresel dijital varlık borsası Gate.io, platformunun popülaritesinde büyük bir artış gördü. Gate.io'nun şu anda 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcısı olan platformunda listelenen 1.300'den fazla jeton ve jeton var. Platformun popülaritesi artmaya devam ederken, Kurumsal Hizmetler bölümünün bir parçası olarak Piyasa Yapıcı hizmetlerine odaklanarak uzun vadeli büyümeye odaklanmaya başladılar.

Gate.io'da Piyasa Yapıcı
Piyasa belirteçleri, küresel kripto para piyasasının önemli bir parçasıdır ve hem merkezi olmayan hem de merkezi borsalara likidite sağlar. Gate.io, dünya çapında genişlemeye kararlı olduğu için, bu alanda önemli ortaklıkları pekiştirdi ve daha fazla ortaklığı teşvik etmek için çeşitli teşvikler başlattı. Gate.io, 1.300'den fazla jeton ve jetonu ve bugün piyasada bulunan önde gelen kripto para birimlerinin çoğunu destekler.

Gate.io, Market Maker hizmeti aracılığıyla, 100x'e kadar esnek kaldıraç, sipariş verme için 900r/s sıklık, sipariş iptalleri için 5000r/s ve WebSocket aracılığıyla 300'den fazla bağlantı desteği gibi yüksek hacimli tüccarlar için farklı özellikler sunar. Tüm bu özellikler, Gate.io'nun dünya çapındaki kurumsal ve VIP müşterilerine sunduğu sürekli hizmetin anahtarı olmaya devam ediyor.

Piyasa Yapıcı Teşvik Programı
Gate.io'nun premium hizmetlerini tanıtmak için şirket, en iyi likidite sağlayıcılarının aylık 200.000$'lık ödül havuzundan 30 günlük ücretsiz VIP+1 deneyimine, faizsiz kredilere kadar çeşitli ödüllerden yararlanabileceği yeni bir Piyasa Yapıcı Teşvik Programı duyurdu. 4 milyon dolara varan değerde, milisaniyelik güncellemelerle özel COLO hizmetleri ve çok daha fazlası!

Bu kampanyaya katılabilmek için, Gate.io'daki tüm hesapların veya diğer platformlardaki yeni hesapların, spot veya sözleşmeli alım satım yoluyla son 30 gün içinde 3000 BTC'lik işlem hacmini aşmış olması gerekir. Seviye 8 ile Seviye 15 arasında VIP üyeliği olan kullanıcılar kampanyaya katılmaya davet edilir.

CBS Hakkında
Gate.io Kurumsal Hizmetler, Gate.io tarafından sunulan ve riskten korunma fonu firmaları, profesyonel ticaret firmaları, piyasa yapıcılar ve çok daha fazlasına kadar dünyanın dört bir yanından VIP müşterileri kapsayan başlıca hizmetlerden biridir. Nibbio, Tower Research, Banxa gibi köklü firmalar bu alanda Gate.io ile şimdiden işbirliği yapıyor.

Gate.io hakkında
Gate.io, blok zinciri meraklılarının 190'dan fazla ülkeden 10 milyondan fazla kullanıcı için önde gelen kripto para birimlerinin 1.300'den fazlasında varlık ticareti yapmalarına ve depolamalarına olanak tanır. Borsa, Hipo DeFi aracılığıyla DeFi ürünlerine ek olarak spot, marj, vadeli işlemler ve sözleşme ticareti, Wallet.io aracılığıyla saklama hizmetleri, Gate Labs ve özel GateChain platformu aracılığıyla yatırımlar. Şirket ayrıca Başlangıç IEO platformu, NFT Magic Box pazarı, kripto kredileri ve daha fazlası gibi tamamen entegre bir ürün paketi sunuyor.

Makale Kaynağı: Bitcoin .com
Feragatname: Bu yazıda ifade edilen görüş ve görüşler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.