• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate.io AMA - Haftalık Analiz, 18 Mart

Gate.io AMA - Haftalık Analiz, 18 Mart

25 March 11:32
Gate.io AMA - Weekly Analysis,Mar.18th

S: Merhaba, tekrar haftalık analiz zamanı.
A: Teşekkürler ve bir kontrol edelim.

Kayıt zamanı 10:00 BKK.

1.Büyük paralar
BTC

1M/1W/1D
  • Aşağıdaki resimlerden temel olarak düşüş trendi görülüyor.
  • 1M modelinden biraz geri tepme var. Hacim iyi görünüyor, şimdi ay ortası ama hacim neredeyse bir önceki ayla aynı seviyede.
  • 1W/1D modelinden düşüş trendi var. Hacim iyi görünmüyor.


1B/8H/4H/1H
  • Aşağıdan bakıldığında, düşüş trendi açıkça görülüyor.
  • Aşağıdaki üç desenin hacmi düşük.
  • Ve yan bir durumdur .


Özet:
  • Genel olarak yan duruyor.
  • Şimdiye kadar Short yapabilirsiniz, 8h'den 1D'ye kadar tutun.
  • Sideway fiyat aralığı 40250-39820'dir.
  • Son zamanlarda Bitcoin ile ilgili birçok güzel haber geldi, bu aşamayı güç biriktirme dönemi olarak değerlendirebiliriz.

S: Bu hafta için bazı haberlere bakalım.
A:
1)Sanayi

Rusya ve Ukrayna bir barış anlaşmasında ilerleme kaydediyor ve Rusya'nın Ukrayna'dan çekilmesi bekleniyor. Çifte olumlu haber, piyasa toparlanmalı ve panik yavaş yavaş azalacak.

16 Mart'ta Ukrayna, Ukrayna'nın kripto endüstrisini yasallaştırdığını resmen duyurdu, Başkan Zelensky, yabancı ve Ukraynalı kripto para borsalarının yasal olarak çalışacağı ve bankaların kripto şirketleri için hesap açacağı bir yasayı imzaladı. Ukrayna şimdiden 80 milyon dolardan fazla kripto para bağışı aldı.
Japonya'nın kripto ajansı, önümüzdeki hafta kripto para birimleri için daha gevşek listeleme kuralları yayınlayabilir, bu olumlu bir haber.

Geleneksel Amerikan finans devi American Express, NFT'ler, kripto para birimi hizmetleri ve sanal bankalar için işlem hizmetleri dahil olmak üzere 7 başvuru sundu. Bir grup yüksek net değerli yatırımcıyı getirecek pastayı paylaşmak için başka bir süper dev pazara girdi.

2) NFT
Meta (FB) CEO'su Mark Zuckerberg Salı günü şunları söyledi: "Kısa vadede NFT'leri Instagram'a getirmek için çok çalışıyoruz." Önümüzdeki aylarda Instagram üyeleri uygulama içinde kendi NFT'lerini basabilecekler.

TheBlock, BAYC'nin ana şirketi Yuga Yuga'nın, Yuga'nın planlanan uygulama mağazasında alışveriş yapmak için APECoin adlı bir token kullanacağını bildirdi. Ek olarak, Yuga'nın büyük metaverse planları, bu yıl Mart ve Ağustos aylarında iki satışta toplam 200.000 parsel tahsis edilerek NFT'ler şeklinde sanal arazi satışıyla başlayacak.

Babbitt News, OpenSea, belirli kriterleri karşılayan bir dizi NFT'yi otomatik olarak doğrulamak için yeni bir sistem tasarladığını ve içerik oluşturucuların sahip oldukları hesaplara (Twitter ve Discord gibi) bağlanmasına izin vermeyi planladığını ve böylece topluluğun bu bağlantıların doğru olduğunu doğrulayabileceğini söyledi. Standart ayrıca bir minimum işlem değeri eşiğine sahip olacaktır. Ek olarak, OpenSea, kötü niyetli aktörlerin meşru serileri kopyalamasını önlemek için oAuth aracılığıyla bağlanan hesapların sahipliğini belirlemeyi araştırıyor.

3) Madeni Paralar
Glassnode istatistiklerine göre, yarım yıldan daha kısa bir süredir tutulan Bitcoin arzının oranı, yaklaşık %24,53 ile rekor bir düşük seviyeye ulaştı, bu da Bitcoin sahiplerinin uzun süre elinde tutma istekliliğinin kademeli olarak güçlendiği anlamına geliyor. ; Evet, Bitcoin'i yarım yıldan daha az bir süre tutmanın toplam maliyeti, Bitcoin'i tüm ağda tutmanın toplam maliyetinin yaklaşık %47.4'ünü oluşturuyor.

Kripto para borsası Okcoin bugün, Stacks Accelerator ve Stacks Foundation ile ortaklaşa 165 milyon dolarlık bir hibe programı olan Bitcoin Odyssey'i başlattığını duyurdu. Girişim destekli proje, merkezi olmayan uygulamalar için tercih edilen blok zinciri olarak Bitcoin'i Ethereum'a yönlendirmeyi amaçlıyor.

S : Lütfen bana bir sonuca varın.
A :
Panik indeksi 27, normal panik

BTC'nin döviz çemberindeki bazı iyi haberler nedeniyle 45000'i geçmesi bekleniyor. Hala yana doğru, Kısa yön için kısa vadeli. Güç biriktirdikten sonra Uzun süre yapın.

ETH, Three Arrows Capital'in 40.500 ETH alması iyi haber ve son iki günde güçlenmeye devam etti. BTC'den daha güçlü olması bekleniyor, şimdilik tutmanızı öneririz.

İki büyük madeni paranın gücü piyasaya bir güçlendirici enjekte ediyor ve yakın gelecekte sağlıklı bir trend olmalı.

S: Bugünlük bu kadar, hadi soru oturumuna geçelim.
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.