• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate.io Yeni Global Broker Programı Hızlı Genişlemesini Güçlendiriyor

Gate.io Yeni Global Broker Programı Hızlı Genişlemesini Güçlendiriyor

24 March 17:04


Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından biri olan Gate.io, daha geniş Kurumsal Hizmetler tekliflerinin bir parçası olarak yeni bir Broker Programı başlattı. Program, yüksek hacimli tüccarlara Gate.io ekosistemini kullanmaları için harika teşvikler sunuyor.

Gate.io'nun Global Broker Programı ile tanışın
Gate.io'nun yeni Broker Programı, Portal Broker, API Broker ve Exchange Broker olmak üzere üç kapsamlı aracılık hizmetinden oluşmaktadır. Bu aracılık hizmetleri, aracıların kullanıcıları platforma davet etmelerine, aracıları olarak hareket etmelerine ve bu kullanıcılar tarafından yapılan müteakip işlemlere dayalı olarak indirimler ve ödüller kazanmalarına olanak tanır.

Portal Broker hizmeti, kullanıcıları Gate.io'ya yönlendirmek için basit bir yönlendirme bağlantısı kullanan brokerler tarafından sunulan en basit hesaptır ve Spot ticaret için %50'ye kadar ödül kazanır. API Broker hizmeti ayrıca bir yönlendirme bağlantısı kullanır, ancak kullanıcıları Gate.io'nun kapsamlı API ticaret özelliklerini kullanmaya teşvik etmeyi amaçlar. Aracılar, API ticareti yoluyla yönlendirmeleri tarafından yapılan Spot ticaret için %50'ye kadar ödül kazanabilirler.

Son olarak, Exchange Broker hizmeti, DeFi ve GameFi hizmetlerinin yanı sıra daha küçük borsalara yöneliktir. Bu platformlar, Gate.io üzerinden işlem yapmak için 100.000'e kadar alt hesap oluşturabilir, kullanıcıların platformlarında ödedikleri oranları ve ücretleri ayarlayabilir ve hesapları aracılığıyla yapılan her bir ticarette, Spot ticaret için %40'a varan ödülle indirimler kazanabilir. .


Gate.io hakkında
Gate.io, dünya çapında 190 ülkeden 10 milyondan fazla kullanıcısına dünyanın önde gelen kripto para birimlerinin 1.300'den fazlasına erişim sunuyor. Platform, kullanıcıların Spot, marj, vadeli işlemler ve sözleşme piyasaları arasında ticaret yapmalarına olanak tanırken, Hipo DeFi aracılığıyla DeFi ürünleri, Wallet.io aracılığıyla saklama hizmetleri, Gate Labs ve Gate Ventures aracılığıyla yatırımlar sunarken özel GateChain ekosistemini destekler. Şirket ayrıca Startup IEO platformu, NFT Magic Box pazarı ve daha fazlası gibi çok çeşitli entegre ürünler ve hizmetler sunmaktadır.


Makale Kaynağı:Cition Kanada
Feragatname: Bu yazıda ifade edilen görüş ve görüşler yalnızca yazara aittir ve herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez.

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.