• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate Ventures, küresel endüstri liderleriyle ortaklık kuruyor

Gate Ventures, küresel endüstri liderleriyle ortaklık kuruyor

24 March 14:16



Gate.io'nun risk sermayesi kolu olan Gate Ventures, merkezi olmayan altyapı, ekosistemler ve uygulamalara yapılan yatırımlara odaklanıyor. Dünya çapında endüstri liderleriyle birlikte çalışan Gate Ventures, sosyal ve finansal etkileşimleri yeniden tanımlama fikirleri olan gelecek vaat eden ekiplere ve girişimlere yardımcı olmaya hazır.

Uzun vadeli bir yatırımcı olarak Gate Ventures, portföy şirketlerimiz için ürün geliştirme, operasyon ölçeklendirme ve küresel büyüme konularında destek sunmaya kendini adamıştır. Gate Ventures bugüne kadar 14 endüstri lideriyle ortaklık kurdu ve aşağıdakileri içeren 13 proje yatırımını tamamladı:


SEBA Bank
Gate Ventures, SEBA Bank'ın 119 milyon dolarlık C Serisi turuna Altive ile konsorsiyum üyesi olarak katıldı. 2018 yılında kurulan ve merkezi Zug, İsviçre'de bulunan SEBA Bank, kurumsal yatırımcılar ve HNWI'ler için dijital bankacılık, ticaret ve saklama hizmetleri sunan FINMA lisanslı bir bankadır.

WOO
Gate Ventures'ın CeFi ve DeFi dünyaları arasında derin likidite sunan bir ticaret platformu olan WOO Network'e yaptığı yatırım. WOO'nun 30 milyon dolarlık A Serisi turuna Three Arrows Capital, PSP Soteria Ventures ve diğerleri ile önemli bir yatırımcı olarak katıldık.

1inch
Gate Ventures, Amber Group tarafından yönetilen 1inch 175 milyon dolarlık B Serisine yatırım yaptı. 1inch, ABD ve Avrupa'daki kurumsal müşteriler için uyumlu bir platform başlatmayı planlıyor. DeFi katlanarak büyüdükçe, düzenleyici belirsizliği aktif olarak araştırmak önemlidir. 1inch gibi platformlar ve araçlar, DeFi ve TradFi arasında köprü görevi görebilir. Ve Gate Ventures, finansal etkileşimleri yeniden tanımlama fikirleri olan bu tür ekipleri ve girişimleri desteklemek için burada.

SOMA
Gate Ventures, SOMA.finance'in Animoca Brands, Kenetic Capital ve diğerleri ile 6.5 milyon dolarlık Seed turuna önemli bir yatırımcı olarak katıldı. SOMA, dijital varlıkların ve uyumlu dijital menkul kıymetlerin ticareti için tamamen SEC lisanslı ilk merkezi olmayan borsadır (DEX).


*Bu makale sadece referans içindir.
*Gate.io tarafından sağlanan bu bilgiler herhangi bir yatırım tavsiyesi teşkil etmez ve yatırımlarınızdan sorumlu değildir.

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.