• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog BAYC, Ethereum Tabanlı Yönetim belirteci, Apecoin artık OpenSea'de kabul edildi

BAYC, Ethereum Tabanlı Yönetim belirteci, Apecoin artık OpenSea'de kabul edildi

16 May 18:18


En büyük NFT pazarı Opensea, artık bir Ödeme aracı olarak Apecoin'i kabul ediyor.

Apecoin, BAYC Ethereum Tabanlı Yönetim belirteci, Opensea'deki işlemler için kullanılacak Ether, Wrapped Ether, Solana, USD Coin ve Dai listesine katılıyor.

Apecoin değeri arttı ve şu anda Coinmarketcap verilerine göre 32. sıradaki kripto para birimi.

Yuga Labs Otherside metaverse dijital arazi satışı, Apecoin fiyat hareketinde bir artışa neden oluyor.

Kaynak: Twitter

Apecoin artık Opensea'da satın alma aracı olarak kabul edilmektedir. En büyük ve en popüler NFT pazarı, bir değişim aracı olarak BAYC'nin Ethereum Tabanlı Yönetim belirteci Apecoin'i alacağını resmen duyurdu. OpenSea bu açıklamayı, Yuga Labs othersideMeta'nın 30 Nisan'da, Yuga laboratuvarının yaklaşmakta olan metaverse'ine geçiş olan dijital kara NFT'lerinin satışıyla bağlantılı olarak yaptı. Apecoin, Bored Ape Yacht Club ekosistemi için anahtar token ve ayrıca Otherside metaverse oyun deneyimindeki birincil para birimi olarak kullanılacaktı.

Kaynak: Twitter

Apecoin, web3'ün ön saflarında merkezi olmayan topluluk oluşturmayı güçlendirmek için APE ekosisteminde kullanılan bir ERC-20 yönetişim ve yardımcı program belirtecidir. Apecoin 17 Mart 2022'de piyasaya sürüldü ve Ape'nin DAO'su (Merkezi Olmayan Otonom Organizasyon) onu kontrol ediyor. Ekosistem için Apecoin, Yönetişim, Harcamaların Birleştirilmesi, Erişim ve Teşvik gibi amaçlara hizmet eder. Sahiplerin oyunlara, etkinliklere, ürünlere ve hizmetlere erişmesine izin verecek. Şu anda, Apecoin'in maksimum 1 milyar arzı var ve dolaşımda 284 milyon Apecoin arzı var.


Kaynak: Gate.io

OpenSea ve BAYC'nin işbirliği ve yeni faaliyetlerinin bir sonucu olarak, Apecoin'in fiyatında Nisan başında 10.50$'dan 28 Nisan'da 26$'a %33'ün üzerinde ve daha fazla önemli bir artış oldu. Bu yazının yazıldığı tarihteki fiyat. Bu NFT ve metaverse ile ilgili jeton, son zamanlarda kripto piyasasının en büyük kazananları ve en çok trend olan jetonları arasında yer aldı. Coinmarketcap verilerine göre, Apecoin değer kazandı ve şu anda 32. sıradaki kripto para birimi. Aynı zamanda piyasa değeri açısından en büyük meta veri deposu simgesi haline geldi.

Kaynak: Coinmarketcap

Yuga laboratuvarları ayrıca, bir NFT oyun distribütörü olan Animoca Brands ile ortaklaşa oluşturulan ve Apes ve CryptoPunks, Meebits ve Cool Cats gibi sayısız girişimi öne çıkaran bir metaverse oyun ortamı olan oyun metaverse'i OthersideMeta'yı da piyasaya sürdü. Otherside için sanal arazi NFT'leri satılarak 320 milyon dolardan fazla para toplandı. NFT darphanesinin, işlem başına yaklaşık 5000 dolarlık yüksek gaz ücretleri ile Ethereum Blockchain'i kırdığı için tarihin en büyüklerinden biri olduğu söyleniyor.


OthersideMeta ile, sanal arazi mülkiyetini belirtmek için Decentraland ve The Sandbox tarafından kullanılanlarla karşılaştırılabilir NFT'ler olan Otherdeed NFT'leri de geliyor. Şimdiye kadar yatırımcılar, Otherside'da arazi talep etmek için yaklaşık 33.000 arsa satın aldı. Coingecko'da tahmini 380.000 ETH piyasa değeriyle, Otherdeed for Otherside NFT koleksiyonu artık piyasa değerine göre en yüksek puanlı 5 NFT'den biri. Sadece Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonu, CryptoPunks ve Mutant Apes daha üst sıralarda yer alıyor.

Kaynak: Twitter

İkincil satışlar yaklaşıyor ve mevcut ve hala ilgilenenler diğer metaverse üzerinde arazi talep etmek için tapu satın alabilirler.


Çözüm


17 Milyar Dolar'ın üzerindeki en büyük pazar tarafından kabul edilmek, bir madeni para olarak Apecoin için büyük bir başarıdır ve piyasada kısa süre kalma süresi ile ilgili olarak yaratılmasından sorumlu topluluk DAO'su için büyük bir başarıdır. Bu, Apecion'un faydasının muhtemelen artacağını ve kısa sürede tüm zamanların en yüksek seviyesini aşma olasılığının geçerli olduğunu gösteriyor. Yakında görebileceğimiz gibi, Apecoin önümüzdeki yıllarda metaverse sürecinde önemli bir oyuncu olacak.



Yazar: Gate.io Gözlemci: M. Olatunji
* Bu yazı sadece gözlemcilerin görüşlerini yansıtmakta olup herhangi bir yatırım önerisi içermemektedir.
*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Diğer tüm durumlarda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.
BTC/USDT + 2.65%
APE/USDT + 4.63%
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.