Lifeform nedir? Merkezi Olmayan Kimlik Sağlayıcı

Yeni BaşlayanJul 29, 2024
Hayat Formu, hiper gerçekçi avatarları kullanarak merkezi olmayan kimlikleri hayata geçirirken nasıl kullanılacağına dair bilgi almak için tıklayın.
Lifeform nedir? Merkezi Olmayan Kimlik Sağlayıcı

Birçok kripto projesi aylık olarak piyasaya sürülüyor ve çeşitli sektörlerde yeni çözümler sunuyor. Ancak çok azı, insan benzeri avatarları kimlik doğrulama kimlik bilgileri olarak entegre etmeye odaklanan, kullanıcı kimliği, varlık yönetimi ve sosyal etkileşimi kapsayan çoklu çözümler sunan Lifeform gibi farklıdır, merkezi olmayan bir kimlik (DID) çözümü.

Lifeform nedir?


Kaynak: canlı varlık

Lifeform, dijital kimlik yönetimini basitleştirmeyi ve evrensel olarak erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan birinci sınıf Merkezi Olmayan Kimlik (Decentralized ID) çözümüdür. Geleneksel kullanıcı adı ve şifre sistemini animasyonlu sanal insan karakterleriyle kimlik doğrulama kimlik bilgileri yerine koymayı hedefler. Bu karakterler, benzersiz çevrimiçi kimlikler olarak hizmet verir ve kullanıcılara web2 video özellikli işbirliği sistemlerinden web3 dApps'e kadar farklı dijital platformlarda sorunsuz bir şekilde etkileşimde bulunma olanağı sağlar.

Lifeform, kullanıcılara hipergerçekçi 3D avatarlar ve görsel merkezi olmayan kimlikler (DID'ler) sunarak, web2'den web3 ortamlarına sorunsuz bir geçiş sağlar. Bu avatarlar, Zoom, Google Meet ve Microsoft Teams gibi popüler video işbirliği sistemlerinde, aynı zamanda TikTok ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında kullanılabilir. Aynı zamanda, web3 ekosistemindeki dApp'ler için kullanıcıların girişleri olarak da işlev görerek, kullanıcıların kendilerini tanımlamaları için benzersiz ve etkileyici bir yol sunar.

Kullanıcılar, dijital kimliklerini oluşturmak ve yönetmek için Lifeform tarafından sağlanan Sanal İnsan Editörünü kullanabilirler. Lifeform, bu dijital kimlikleri NFT'ler olarak çeşitli blok zincirlerinde depolar, böylece çeşitli dijital hizmetlerde güvenlik ve erişilebilirlik sağlar.

Yaşam Formunun Tarihi

2022 yılında,Brian Hirsh, Brightwood'un kurucusu/CEO'su, bir konaklama endüstrisi SaaS platformu,Lily Fang, önceden Bithumb'da pazarlama direktörü olan, Lifeform'u başlattı. Diğer kurucu takım üyeleri arasında Kevin CheWanxiang Labs'in eski ürün ve geliştirme başkanı ve Baş Teknoloji Sorumlusu,Jonathan Bacheter, 3D Modelleme Direktörü.

Çeşitli finansman turunda, Lifeform kripto endüstrisinin önemli paydaşlarından önemli destek aldı ve 5 milyon dolara kadar yükseldi.finansmanve şirketi 100 milyon dolar değerinde değerlendiriyor. Turu, liderliğini yaptı.GeekCartelve tarafından katılım sağlandı.KuCoin Labs, DHVC, SevenX Girişimleri, Foresight VenturesveK24 Ventures.

Lifeform Nasıl Çalışır?

Lifeform, kullanıcıların cüzdan faaliyetlerinin gizliliğini korurken farklı zincirler ve alanlar arasında varlıklarını yönetmelerine olanak tanır. Bu, kullanıcıların varlıklarının sahipliğini kanıtlamadan veya belirli zincirlerdeki on-zincir faaliyetlerini kanıtlamadan çeşitli zincirleri kullanmaktan faydalanabilecekleri anlamına gelir.

Örneğin, bir kullanıcı Bitcoin zincirinde bir değişmez jeton (NFT) tutasa bile, Ethereum zincirinden hala airdrop alabilir. Dahası, Lifeform, belirli bir NFT'ye sahip olan kullanıcıların Lifeform ekosistemi içinde diğer edinim projelerinde ve airdroplarda yer almak için uygun olmasını sağlar.

Lifeform'ın temel özelliklerinden biri, oyun geliştirme ve özel efektler için önde gelen bir platform olan Unreal Engine 5 (UE5) ile entegre edilmiş ilk sanal Merkezi Olmayan Tanımlayıcı (DID) çözümü olan Virtual Human Editor aracıdır. Bu araç, kullanıcıların yüz ve vücut detaylarının 10 milyar kombinasyonunu aşan inanılmaz gerçekçi sanal avatarlar oluşturmalarını sağlar. Bu avatarlar daha sonra kullanıcının merkezi olmayan kimlik bilgilerini güvenli bir şekilde depolayan çapraz blok zinciri NFT'leri olarak kaydedilir.

Bu NFT avatarlar ayrıca çeşitli metaverse dünyalarına ve GameFi uygulamalarına erişmek için birleşik bir kimlik doğrulama sistemi olarak da hizmet eder. Bir tıklama eklentisi, kullanıcıların avatarlarını videolarda, Zoom toplantılarında ve TikTok gönderilerinde kullanmalarına olanak tanır.

Lifeform'ın Ana Özellikleri


Kaynak: yaşam formu

Lifeform birçok yenilikçi özellik sunar, bunların bazıları şunları içerir:

Avatar Kimliği


Kaynak: yaşam formu

AvatarID, hem Web3 hem de geleneksel Web2 platformlarında erişilebilen NFT tabanlı dijital kimlikler olarak hiper gerçekçi 3D avatarlar sunar. Kullanıcılar, Lifeform ile MPC (Çoklu Taraflı Hesaplama) veya sıfır bilgi kanıtları kullanarak sanal kimlikler oluşturabilirler, böylece Web3 ekosistemine sorunsuz erişim sağlanır. Bu sanal DIDs (Merkezi Olmayan Kimlikler) ayrıca kripto cüzdanlarına bağlanabilir ve çeşitli dApps ile entegre edilebilir, sosyal kimlik tanıma zorluklarını çözer.

Hayat Formu Evrensel Alanı

Lifeform, kullanıcıların kolayca tanınabilir blockchain alan adları oluşturmasına olanak sağlamak için .btc uzantısı sunar. Bu türün ilk örneğidir ve Ethereum, Binance, Solana vb. gibi çeşitli blockchain ağlarıyla entegre edilmiştir. Bu nedenle, .eth, .sol, .bnb ve .arb alan adı sahipleri, karşılık gelen bir .btc alan adını ücretsiz olarak kaydedebilirler.

Proje ayrıca Polyhedra Network ile entegre oldu ve çoklu blok zinciri adreslerini entegre eden merkezi olmayan alanlar aracılığıyla alan sahipliğini daha erişilebilir hale getiren bir .btc alanı SDK'sı oluşturdu.Polyhedra Networkuygunluk.

Kazançlı Canlı Sistem

Live-to-Earn sistemi şu anda geliştirme aşamasında olan bir projedir ve avatar tabanlı, oyunlaştırılmış bir ortam sunarak gerçek hayattaki eylemleri entegre eder. Bu nedenle, kullanıcılara boş zaman etkinlikleri ve günlük aktivitelerle meşgul oldukları sırada kazanç elde etme fırsatı sunar.

Yaşam Formu Ekosistemi

Lifeform, çeşitli sorunları çözen geniş bir ürün yelpazesine ev sahipliği yapmaktadır. Bunlar arasında:

Yaşam Formu Piyasa


Kaynak: yaşam formu

Lifeform Pazarı, Lifeform içinde dijital kimliklerinin önemli bileşenlerini edinmek ve ticaret yapmak isteyen kullanıcılara özel olarak hizmet vermektedir. Bu, Lifeform Avatarları ve Karikatürlerinin alım satımını içerir, her ikisi de değiştirilemez tokenlar (NFT'ler) olarak işlev görür. Bu NFT'ler temel unsurlar olarak işlev görerek kullanıcılara kendilerini ifade etme ve benzersiz bir dijital kişilik yaratma imkanı sunar.

Lifeform SDK

Lifeform, güçlü SDK'sını sunarak dApps'lerin işlevselliğini ve performansını artırmak için kullanmalarını sağlar. Geliştiriciler, SDK'yı kullanarak sanal insan modellerini sorunsuz bir şekilde çeşitli uygulamalara, oyunlara ve metaverslere entegre edebilir, kullanıcı etkileşimini önemli ölçüde geliştirir.

Lifeform ayrıca müşterilere özelleştirilmiş SDK geliştirme hizmetleri de sunar, bu da onların ihtiyaçlarını karşılamak için SDK'ları özelleştirmelerine olanak tanır. Örneğin, bir müşteri Avatar 3D modellerini başka bir metaverse'e entegre ettiğinde, bu 3D modeller artık sabit avatarlar olarak kalmaz. Metaverse içinde diğer dijital varlıklarla etkileşim halinde hareket edebilirler. Bu yaklaşım, oyun geliştiricilerinin kullanıcılara metaverse içinde daha etkileyici deneyimler sunmalarına olanak tanır.

DecentraShield

DecentraShield, merkezi olmayan Web2 etki alanı sistemlerine alternatif olan ve dijital dünyada kullanıcı özerkliğini sağlayan merkezi olmayan bir isimlendirme hizmetidir. Gizlilik odaklı, sansüre karşı dirençli bir çözüm olup, potansiyel dolandırıcılık veya sahtekarlık faaliyetlerini tespit etmek için yapay zeka kullanmaktadır.

LifeMesh API

LifeMesh API, farklı blok zinciri ağları arasında alan adlarını izlemeyi ve tanımlamayı sağlayan araçların bir kümesidir. Cüzdanlar arasında fon transferi işlemini iyileştirmeyi amaçlar ve uzun iletişim adresleri yerine alan adlarına dayalı işlemler yapmak için güvenli arayüzler sağlar.

Yaşam Formu Uzay

Lifeform Space, alan adı hesaplarına adanmış bir Kullanıcı Merkezli Tanımlayıcı (KMT) olan, alan adı sahipliği ve varlık yönetimi sunan, davet kayıtlarını ve on-chain etkinliği depolayan ve dijital varlıkları sergilemek ve diğer kullanıcılarla bağlantı kurmak için özel bir alan sağlayan bir platformdur.

Lifeform alanı, kullanıcının dijital varlığı için kişiselleştirilmiş bir kontrol panelidir. Alan sahipliği, işlem geçmişi ve on-zincir etkinliği hakkında içgörüler sağlar. Ayrıca, kullanıcıların dijital varlıklarını ve koleksiyonlarını sergilemelerine olanak tanıyan ve hatta X gibi sosyal medya platformlarına benzer şekilde anlık iletişim özellikleri sunan bir sosyal alan olarak da işlev görür.

Bu alan odaklı yaklaşımın temel bir avantajı, tüm puanların, davet kayıtlarının ve zincir üzerindeki etkinliklerin alan adıyla ilişkilendirilmesidir. Bu, Lifeform dünyası içinde daha fazla varlık elde ettikçe değeri artan ayırt edici bir kimlik yaratır ve böylece alan adının değerini artırır.

EaseLink, karmaşık adresleri hatırlanabilir isimler haline dönüştürerek blockchain kullanımını basitleştirir ve kullanıcı deneyimini geliştirir. Ayrıca platform, kişiye özel öneriler sunmak için çapraz zincir etkinliğini analiz eder ve böylece daha geniş bir ekosistemle kullanıcı keşfini ve etkileşimini kolaylaştırarak web3 deneyimini artırır.

LFT nedir?

LFT (daha önce Lifebound Token LBT olarak bilinir) Lifeform ekosisteminin yerel yardımcı tokenidir ve avatarları oluşturma, staking yapma ve Lifeform'da kısıtlı aksesuarları kilitleme gibi çeşitli işlevleri yerine getirir. LFT token sahipleri ayrıca sınırlı sayıda Life Avatar Poap NFT'si (en fazla 1000 adet) oluşturabilir ve bunlar daha fazla avatar oluşturmak için kullanılabilir.

LFT Tokenomisi


Kaynak: x

LFT'nin toplam arzı 1 milyar jeton, 5.025.734 dolarlık bir piyasa değeri ve şu anda dolaşımda olan 120 milyon jeton vardır. Jetonlar şu şekilde dağıtıldı:

  • %5 airdroplar için ayrıldı
  • IEO Pazarlaması için %3 ayrıldı.
  • Yatırımcılara %26.67 ayrıldı
  • 3% piyasa yapıcılarına gitti
  • %30 ekosistem için ayrılmıştır
  • %10.33 Vakfa ayrıldı
  • %12, Lifeform ekibi için ayrılmıştı
  • 5% pazarlama için ayrıldı
  • 3.5%, bir rezerv fonunda tutuldu
  • IEO için %1.5 saklandı

Yaşam Formu Haberleri

28 Mayıs 2024'te, Yaşam Formulançmanı duyurduresmi staking programının bir parçasıdır. Program, kullanıcılara esnek sabit vade süreleri olan 7 gün, 30 gün veya 180 gün seçme imkanı sunar ve bunlar sırasıyla rekabetçi yıllık faiz oranları olan %25, %40 ve %50 ile gelir.

Lifeform İyi Bir Yatırım mı?

Lifeform, merkezsiz kimlik çözümlerine yeni bir yaklaşım getiriyor. Kullanıcılara NFT'ler bastırma ve farklı blockchain'lerde kullanabilecekleri gerçekçi avatarlar oluşturma imkanı tanıyor. Ancak, proje ne kadar ilginç olursa olsun, kripto piyasasının ne kadar volatil olduğunu not etmek önemlidir. Bu nedenle, herhangi bir kripto projesine yatırım yapmadan önce yeterli araştırma yapmak veya nitelikli bir finansal profesyonele danışmak en iyisi olabilir.

المؤلف: Tamilore
المترجم: Paine
المراجع (المراجعين): KOWEI、Edward、Ashley
* لا يُقصد من المعلومات أن تكون أو أن تشكل نصيحة مالية أو أي توصية أخرى من أي نوع تقدمها منصة Gate.io أو تصادق عليها .
* لا يجوز إعادة إنتاج هذه المقالة أو نقلها أو نسخها دون الرجوع إلى منصة Gate.io. المخالفة هي انتهاك لقانون حقوق الطبع والنشر وقد تخضع لإجراءات قانونية.

Lifeform nedir? Merkezi Olmayan Kimlik Sağlayıcı

Yeni BaşlayanJul 29, 2024
Hayat Formu, hiper gerçekçi avatarları kullanarak merkezi olmayan kimlikleri hayata geçirirken nasıl kullanılacağına dair bilgi almak için tıklayın.
Lifeform nedir? Merkezi Olmayan Kimlik Sağlayıcı

Birçok kripto projesi aylık olarak piyasaya sürülüyor ve çeşitli sektörlerde yeni çözümler sunuyor. Ancak çok azı, insan benzeri avatarları kimlik doğrulama kimlik bilgileri olarak entegre etmeye odaklanan, kullanıcı kimliği, varlık yönetimi ve sosyal etkileşimi kapsayan çoklu çözümler sunan Lifeform gibi farklıdır, merkezi olmayan bir kimlik (DID) çözümü.

Lifeform nedir?


Kaynak: canlı varlık

Lifeform, dijital kimlik yönetimini basitleştirmeyi ve evrensel olarak erişilebilir hale getirmeyi amaçlayan birinci sınıf Merkezi Olmayan Kimlik (Decentralized ID) çözümüdür. Geleneksel kullanıcı adı ve şifre sistemini animasyonlu sanal insan karakterleriyle kimlik doğrulama kimlik bilgileri yerine koymayı hedefler. Bu karakterler, benzersiz çevrimiçi kimlikler olarak hizmet verir ve kullanıcılara web2 video özellikli işbirliği sistemlerinden web3 dApps'e kadar farklı dijital platformlarda sorunsuz bir şekilde etkileşimde bulunma olanağı sağlar.

Lifeform, kullanıcılara hipergerçekçi 3D avatarlar ve görsel merkezi olmayan kimlikler (DID'ler) sunarak, web2'den web3 ortamlarına sorunsuz bir geçiş sağlar. Bu avatarlar, Zoom, Google Meet ve Microsoft Teams gibi popüler video işbirliği sistemlerinde, aynı zamanda TikTok ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında kullanılabilir. Aynı zamanda, web3 ekosistemindeki dApp'ler için kullanıcıların girişleri olarak da işlev görerek, kullanıcıların kendilerini tanımlamaları için benzersiz ve etkileyici bir yol sunar.

Kullanıcılar, dijital kimliklerini oluşturmak ve yönetmek için Lifeform tarafından sağlanan Sanal İnsan Editörünü kullanabilirler. Lifeform, bu dijital kimlikleri NFT'ler olarak çeşitli blok zincirlerinde depolar, böylece çeşitli dijital hizmetlerde güvenlik ve erişilebilirlik sağlar.

Yaşam Formunun Tarihi

2022 yılında,Brian Hirsh, Brightwood'un kurucusu/CEO'su, bir konaklama endüstrisi SaaS platformu,Lily Fang, önceden Bithumb'da pazarlama direktörü olan, Lifeform'u başlattı. Diğer kurucu takım üyeleri arasında Kevin CheWanxiang Labs'in eski ürün ve geliştirme başkanı ve Baş Teknoloji Sorumlusu,Jonathan Bacheter, 3D Modelleme Direktörü.

Çeşitli finansman turunda, Lifeform kripto endüstrisinin önemli paydaşlarından önemli destek aldı ve 5 milyon dolara kadar yükseldi.finansmanve şirketi 100 milyon dolar değerinde değerlendiriyor. Turu, liderliğini yaptı.GeekCartelve tarafından katılım sağlandı.KuCoin Labs, DHVC, SevenX Girişimleri, Foresight VenturesveK24 Ventures.

Lifeform Nasıl Çalışır?

Lifeform, kullanıcıların cüzdan faaliyetlerinin gizliliğini korurken farklı zincirler ve alanlar arasında varlıklarını yönetmelerine olanak tanır. Bu, kullanıcıların varlıklarının sahipliğini kanıtlamadan veya belirli zincirlerdeki on-zincir faaliyetlerini kanıtlamadan çeşitli zincirleri kullanmaktan faydalanabilecekleri anlamına gelir.

Örneğin, bir kullanıcı Bitcoin zincirinde bir değişmez jeton (NFT) tutasa bile, Ethereum zincirinden hala airdrop alabilir. Dahası, Lifeform, belirli bir NFT'ye sahip olan kullanıcıların Lifeform ekosistemi içinde diğer edinim projelerinde ve airdroplarda yer almak için uygun olmasını sağlar.

Lifeform'ın temel özelliklerinden biri, oyun geliştirme ve özel efektler için önde gelen bir platform olan Unreal Engine 5 (UE5) ile entegre edilmiş ilk sanal Merkezi Olmayan Tanımlayıcı (DID) çözümü olan Virtual Human Editor aracıdır. Bu araç, kullanıcıların yüz ve vücut detaylarının 10 milyar kombinasyonunu aşan inanılmaz gerçekçi sanal avatarlar oluşturmalarını sağlar. Bu avatarlar daha sonra kullanıcının merkezi olmayan kimlik bilgilerini güvenli bir şekilde depolayan çapraz blok zinciri NFT'leri olarak kaydedilir.

Bu NFT avatarlar ayrıca çeşitli metaverse dünyalarına ve GameFi uygulamalarına erişmek için birleşik bir kimlik doğrulama sistemi olarak da hizmet eder. Bir tıklama eklentisi, kullanıcıların avatarlarını videolarda, Zoom toplantılarında ve TikTok gönderilerinde kullanmalarına olanak tanır.

Lifeform'ın Ana Özellikleri


Kaynak: yaşam formu

Lifeform birçok yenilikçi özellik sunar, bunların bazıları şunları içerir:

Avatar Kimliği


Kaynak: yaşam formu

AvatarID, hem Web3 hem de geleneksel Web2 platformlarında erişilebilen NFT tabanlı dijital kimlikler olarak hiper gerçekçi 3D avatarlar sunar. Kullanıcılar, Lifeform ile MPC (Çoklu Taraflı Hesaplama) veya sıfır bilgi kanıtları kullanarak sanal kimlikler oluşturabilirler, böylece Web3 ekosistemine sorunsuz erişim sağlanır. Bu sanal DIDs (Merkezi Olmayan Kimlikler) ayrıca kripto cüzdanlarına bağlanabilir ve çeşitli dApps ile entegre edilebilir, sosyal kimlik tanıma zorluklarını çözer.

Hayat Formu Evrensel Alanı

Lifeform, kullanıcıların kolayca tanınabilir blockchain alan adları oluşturmasına olanak sağlamak için .btc uzantısı sunar. Bu türün ilk örneğidir ve Ethereum, Binance, Solana vb. gibi çeşitli blockchain ağlarıyla entegre edilmiştir. Bu nedenle, .eth, .sol, .bnb ve .arb alan adı sahipleri, karşılık gelen bir .btc alan adını ücretsiz olarak kaydedebilirler.

Proje ayrıca Polyhedra Network ile entegre oldu ve çoklu blok zinciri adreslerini entegre eden merkezi olmayan alanlar aracılığıyla alan sahipliğini daha erişilebilir hale getiren bir .btc alanı SDK'sı oluşturdu.Polyhedra Networkuygunluk.

Kazançlı Canlı Sistem

Live-to-Earn sistemi şu anda geliştirme aşamasında olan bir projedir ve avatar tabanlı, oyunlaştırılmış bir ortam sunarak gerçek hayattaki eylemleri entegre eder. Bu nedenle, kullanıcılara boş zaman etkinlikleri ve günlük aktivitelerle meşgul oldukları sırada kazanç elde etme fırsatı sunar.

Yaşam Formu Ekosistemi

Lifeform, çeşitli sorunları çözen geniş bir ürün yelpazesine ev sahipliği yapmaktadır. Bunlar arasında:

Yaşam Formu Piyasa


Kaynak: yaşam formu

Lifeform Pazarı, Lifeform içinde dijital kimliklerinin önemli bileşenlerini edinmek ve ticaret yapmak isteyen kullanıcılara özel olarak hizmet vermektedir. Bu, Lifeform Avatarları ve Karikatürlerinin alım satımını içerir, her ikisi de değiştirilemez tokenlar (NFT'ler) olarak işlev görür. Bu NFT'ler temel unsurlar olarak işlev görerek kullanıcılara kendilerini ifade etme ve benzersiz bir dijital kişilik yaratma imkanı sunar.

Lifeform SDK

Lifeform, güçlü SDK'sını sunarak dApps'lerin işlevselliğini ve performansını artırmak için kullanmalarını sağlar. Geliştiriciler, SDK'yı kullanarak sanal insan modellerini sorunsuz bir şekilde çeşitli uygulamalara, oyunlara ve metaverslere entegre edebilir, kullanıcı etkileşimini önemli ölçüde geliştirir.

Lifeform ayrıca müşterilere özelleştirilmiş SDK geliştirme hizmetleri de sunar, bu da onların ihtiyaçlarını karşılamak için SDK'ları özelleştirmelerine olanak tanır. Örneğin, bir müşteri Avatar 3D modellerini başka bir metaverse'e entegre ettiğinde, bu 3D modeller artık sabit avatarlar olarak kalmaz. Metaverse içinde diğer dijital varlıklarla etkileşim halinde hareket edebilirler. Bu yaklaşım, oyun geliştiricilerinin kullanıcılara metaverse içinde daha etkileyici deneyimler sunmalarına olanak tanır.

DecentraShield

DecentraShield, merkezi olmayan Web2 etki alanı sistemlerine alternatif olan ve dijital dünyada kullanıcı özerkliğini sağlayan merkezi olmayan bir isimlendirme hizmetidir. Gizlilik odaklı, sansüre karşı dirençli bir çözüm olup, potansiyel dolandırıcılık veya sahtekarlık faaliyetlerini tespit etmek için yapay zeka kullanmaktadır.

LifeMesh API

LifeMesh API, farklı blok zinciri ağları arasında alan adlarını izlemeyi ve tanımlamayı sağlayan araçların bir kümesidir. Cüzdanlar arasında fon transferi işlemini iyileştirmeyi amaçlar ve uzun iletişim adresleri yerine alan adlarına dayalı işlemler yapmak için güvenli arayüzler sağlar.

Yaşam Formu Uzay

Lifeform Space, alan adı hesaplarına adanmış bir Kullanıcı Merkezli Tanımlayıcı (KMT) olan, alan adı sahipliği ve varlık yönetimi sunan, davet kayıtlarını ve on-chain etkinliği depolayan ve dijital varlıkları sergilemek ve diğer kullanıcılarla bağlantı kurmak için özel bir alan sağlayan bir platformdur.

Lifeform alanı, kullanıcının dijital varlığı için kişiselleştirilmiş bir kontrol panelidir. Alan sahipliği, işlem geçmişi ve on-zincir etkinliği hakkında içgörüler sağlar. Ayrıca, kullanıcıların dijital varlıklarını ve koleksiyonlarını sergilemelerine olanak tanıyan ve hatta X gibi sosyal medya platformlarına benzer şekilde anlık iletişim özellikleri sunan bir sosyal alan olarak da işlev görür.

Bu alan odaklı yaklaşımın temel bir avantajı, tüm puanların, davet kayıtlarının ve zincir üzerindeki etkinliklerin alan adıyla ilişkilendirilmesidir. Bu, Lifeform dünyası içinde daha fazla varlık elde ettikçe değeri artan ayırt edici bir kimlik yaratır ve böylece alan adının değerini artırır.

EaseLink, karmaşık adresleri hatırlanabilir isimler haline dönüştürerek blockchain kullanımını basitleştirir ve kullanıcı deneyimini geliştirir. Ayrıca platform, kişiye özel öneriler sunmak için çapraz zincir etkinliğini analiz eder ve böylece daha geniş bir ekosistemle kullanıcı keşfini ve etkileşimini kolaylaştırarak web3 deneyimini artırır.

LFT nedir?

LFT (daha önce Lifebound Token LBT olarak bilinir) Lifeform ekosisteminin yerel yardımcı tokenidir ve avatarları oluşturma, staking yapma ve Lifeform'da kısıtlı aksesuarları kilitleme gibi çeşitli işlevleri yerine getirir. LFT token sahipleri ayrıca sınırlı sayıda Life Avatar Poap NFT'si (en fazla 1000 adet) oluşturabilir ve bunlar daha fazla avatar oluşturmak için kullanılabilir.

LFT Tokenomisi


Kaynak: x

LFT'nin toplam arzı 1 milyar jeton, 5.025.734 dolarlık bir piyasa değeri ve şu anda dolaşımda olan 120 milyon jeton vardır. Jetonlar şu şekilde dağıtıldı:

  • %5 airdroplar için ayrıldı
  • IEO Pazarlaması için %3 ayrıldı.
  • Yatırımcılara %26.67 ayrıldı
  • 3% piyasa yapıcılarına gitti
  • %30 ekosistem için ayrılmıştır
  • %10.33 Vakfa ayrıldı
  • %12, Lifeform ekibi için ayrılmıştı
  • 5% pazarlama için ayrıldı
  • 3.5%, bir rezerv fonunda tutuldu
  • IEO için %1.5 saklandı

Yaşam Formu Haberleri

28 Mayıs 2024'te, Yaşam Formulançmanı duyurduresmi staking programının bir parçasıdır. Program, kullanıcılara esnek sabit vade süreleri olan 7 gün, 30 gün veya 180 gün seçme imkanı sunar ve bunlar sırasıyla rekabetçi yıllık faiz oranları olan %25, %40 ve %50 ile gelir.

Lifeform İyi Bir Yatırım mı?

Lifeform, merkezsiz kimlik çözümlerine yeni bir yaklaşım getiriyor. Kullanıcılara NFT'ler bastırma ve farklı blockchain'lerde kullanabilecekleri gerçekçi avatarlar oluşturma imkanı tanıyor. Ancak, proje ne kadar ilginç olursa olsun, kripto piyasasının ne kadar volatil olduğunu not etmek önemlidir. Bu nedenle, herhangi bir kripto projesine yatırım yapmadan önce yeterli araştırma yapmak veya nitelikli bir finansal profesyonele danışmak en iyisi olabilir.

المؤلف: Tamilore
المترجم: Paine
المراجع (المراجعين): KOWEI、Edward、Ashley
* لا يُقصد من المعلومات أن تكون أو أن تشكل نصيحة مالية أو أي توصية أخرى من أي نوع تقدمها منصة Gate.io أو تصادق عليها .
* لا يجوز إعادة إنتاج هذه المقالة أو نقلها أو نسخها دون الرجوع إلى منصة Gate.io. المخالفة هي انتهاك لقانون حقوق الطبع والنشر وقد تخضع لإجراءات قانونية.
ابدأ التداول الآن
اشترك وتداول لتحصل على جوائز ذهبية بقيمة
100 دولار أمريكي
و
5500 دولارًا أمريكيًا
لتجربة الإدارة المالية الذهبية!