Dego Finance nedir? DEGO Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Orta SeviyeJun 02, 2024
Dego Finance, NFT'leri ve DeFi'yi birleştiren yenilikçi bir projedir. Oluşturma, ticaret ve yönetim için bir dizi NFT aracı sunar. Bir kuluçka merkezi olarak Dego, Web3'te gelecek vaat eden projeleri teşvik ediyor. Dego'nun özellikleri, ekosistemi ve token'ı ($DEGO) hakkında daha fazla bilgi edinin.
Dego Finance nedir? DEGO Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

Bir projenin başarısı ve alaka düzeyi, kendini yeniden keşfetme yeteneğine bağlıdır, çünkü çoğu web3 projesinin zirvesi esas olarak bir anlatının akışına bağlıdır. Birçok proje, trend olan bir anlatı tarafından yönlendirilen popülaritesinde bir artış yaşar, ancak bu ivme azaldığında belirsizliğe dönüşür.

DEGO Finance, sadece bu zorluğun üstesinden gelmekle kalmayıp aynı zamanda bunu bir büyüme fırsatı olarak benimsemiş bir projedir. Başlangıçta NFT'ler ve DeFi'nin yenilikçi karışımıyla tanınan DEGO Finance, gelişmekte olan projeler için bir kuluçka makinesine dönüştü ve blok zinciri ekosisteminin gelecekteki anlatılarını şekillendirdi.

Bu makale, Dego Finance'in temel kavramını ve neyi temsil ettiğini, büyüyen ekosistemini ve benzersiz özelliklerini keşfedecektir.

Dego Finance nedir?

Dego Finance bir NFT projesi ve web3 yenilikleri için bir kuluçka merkezidir. Bir NFT projesi olarak, NFT'lerin yaşam döngüsünü yönetmeye adanmış bir dizi platform sunarak kullanıcıların bu benzersiz dijital varlıkları oluşturmasına, takas etmesine ve izlemesine olanak tanır.

Bir kuluçka merkezi olarak, BRC-20, DePin, DeSci ve GameFi gibi farklı anlatılardaki projeleri aktif olarak besler ve destekler.

Dego Finance, Lego temalı web sitesinde temsil edildiği gibi, merkezi olmayan uygulamalar geliştirmek için modüler bir strateji kullanıyor. Her uygulama, benzersiz yapılar oluşturmak için kolayca birleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu yaklaşım, projelerin bu uygulamaları ürünlerine entegre etmesine, inovasyonu teşvik etmesine ve DeFi alanında yeni teklifler oluşturmasına olanak tanır.

Kısa Tarihçe Dego Finance

Dego Finance, 2020'de bir DeFi ve NFT toplayıcısı olarak başladı, çeşitlendirilmiş yatırım portföyleri oluşturmak ve kullanıcılar için önemli finansal getiriler elde etmek için geliştirildi ve fiyatı 2021 boğa koşusunda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan %400'ün üzerine başarıyla ulaştı.

Ne yazık ki Dego Finance, 2022'de 10 milyon dolarlık bir hack'in kurbanı oldu, ardından bir token geçişi gerçekleştirdi ve şimdi NFT'ler için kullanım durumları oluşturmaya ve yeni projeler geliştirmeye odaklanıyor.

Takım

CoinMarketCap'e göre Dego Finance, anonim bir ekip tarafından kuruldu. Dego Finance ile halka açık olarak bağlantılı olan tek kişi, temel katkıda bulunan Xavier Lee'dir .

Dego Finans Ekosistemi

Delta


Kaynak: Dego Finance

Delta, Dego Ekosistemine özgü bir Web3 launchpad'dir ve aynı zamanda $DEGO token için bir stake havuzu görevi görür.

Delta kısa süre önce BRC-20 projesi Banana Market ($BNAN) için $DEGO staker'a özel noktalar tahsis edilen bir İlk DEX Arzı (IDO) başlattı.

Banana Market, Bitcoin ekosisteminde, BTC temalı varlıkların çıkarılması ve ticareti için bir pazar oluşturmaya odaklanan ilk topluluk odaklı varlık launchpad'ini temsil eden bir Varlık Dağıtım katmanıdır.

Defüzyon

Defusion.ai, yaratıcılığın teknolojiyle buluştuğu bir platformdur. Kullanıcılar, yapay zeka (AI) kullanarak benzersiz NFT'ler oluşturarak yaratıcı potansiyellerini ortaya çıkarabilirler. Platformla etkileşime giren kullanıcılar, başarılarını işaretlemek için rozetler kazanır ve ayrıca airdrop'lar yoluyla ödüller alabilirler. Defusion.ai, sadece bir platform olmanın ötesinde, NFT'lerin ve yapay zekanın gelecekteki olasılıkları konusunda hevesli, yaratıcılar, sanatçılar ve yenilikçilerden oluşan gelişen bir topluluktur.


Kaynak: Defusion

DEGO NFT

DEGO NFT, ERC-908 protokolünü kullanarak sahiplik fikrinden varlık oluşturma (Döküm), piyasa ticareti, borç verme ve daha fazlası gibi daha fazla işlevsellik eklemeye geçerek NFT'lerin kullanımını yeniden tanımlamak için geliştirilmiş bir konsepttir.

Ayrıca Dego Finance, Non-Fungible Tokens (NFT'ler) ve merkezi olmayan finans (DeFi) protokolleri kavramlarını harmanlayan yenilikçi bir deneydir. NFT'ler $DEGO, ERC-20 veya BEP-20 tokenleri yatırılarak basılabilir. Dego Finance'in NFT'leri, para basma işlemi sırasında yatırılan tokenlerle desteklenir ve yatırılan tokenleri serbest bırakmak için ayrıştırılabilir.

Adamak

DeVote, BRC-20 token sahiplerinin topluluk karar alma ve yönetişimine katılmaları için merkezi olmayan bir oylama platformudur.


Kaynak: Dego Finance

Dego Finance Nasıl Çalışır?

Dego Finance operasyonu yapı olarak modülerdir, yani daha büyük bir sistem oluşturmak için birbirine bağlı, bağımsız, bağımsız projelerden oluşur. Kullanıcılar Delta'da token madenciliği yapabilir, Defusion'da NFT'ler oluşturabilir ve DeVote'da teklifleri oylayabilir. Bu bölüm, ekosisteminin her bir parçasının nasıl çalıştığını açıklar.

Delta'da Madencilik

DEGO tokenlerinin madenciliği Delta platformunda gerçekleşir. Kullanıcıların token ekleyebileceği, stake süresini ayarlayabileceği ve parametreleri yapılandırabileceği çok esnek bir arayüzdür.


Kaynak: Delta

"Hasat" özelliği ile kullanıcılar, stake ettikleri varlıkları veya NFT'lerini çekmeden kazançlarını çekebilirler.


Kullanıcılar, para çekme seçeneği ile varlıklarını stake havuzundan çekebilirler, ancak belirlenen süreden önce para çekmek erken para çekme ücreti gerektirir.


Kaynak: Delta

Defusion'da NFT'ler Oluşturma

  • Defusion'da bir NFT oluşturmak için Defusion web sitesini ziyaret edin ve cüzdanınızı bağlayın.


Kaynak: Dego Finance

  • NFT oluşturma sayfasına gitmek için "Oluştur"a tıklayın.

  • İstemi girin, "Oluştur"a tıklayın ve oluşturulan görüntüyü/videoyu NFT'ye dönüştürmek için "Ücretsiz Darphane"yi seçin.

  • Bastığınız NFT'leri görüntülemek için "Albümüm" sayfasını kontrol edin.


Kaynak: Dego Finance

DeVote ile Oylama

  • DeVote sitesini ziyaret edin ve UniSat gibi BRC-20 uyumlu cüzdanınızı bağlayın.


Kaynak: Dego Finance

  • Cüzdanınız bağlandıktan sonra, platformdaki mevcut toplulukları keşfedin. Katılmak istediğiniz topluluğun altındaki "Katıl" düğmesini tıklayın.

  • Bir topluluk içinde bir karar önermek veya oylama başlatmak için "Yeni Teklif"e tıklayın.

  • Teklifinizin ayrıntılarını girebileceğiniz bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Unutmayın, teklif etmek veya oy vermek için topluluğun tokeninden en az bir birime sahip olmanız gerekir.
  • Gerekli bilgileri (teklif başlığı, açıklama, oylama seçeneği ve zaman ayarları) doldurduktan sonra, teklifinizi göndermek için "Yayınla" düğmesine basın.

  • Yayınlamadan önce gözden geçirmek ve her şeyin doğru olduğundan emin olmak için "Önizleme" düğmesini de kullanabilirsiniz.
  • Oy vermek için toplulukta etkin bir oy seçin. Ardından, mevcut oylama seçeneklerini bulun, seçiminizi yapın ve Oy Ver'e tıklayın.


Kaynak: Dego Finance

DEGO Token Nedir?

DEGO, Dego Finance'e özgü bir ERC-20 ve BEP-20 tokenidir ve işlem ücretlerini ödemek ve platformdaki akıllı sözleşmelerle etkileşim kurmak için kullanılır. Bu, belirtecin kullanımını teşvik eder ve genel talebine katkıda bulunur.

Token Yardımcı Programı

İşte DEGO token'ın bazı dikkate değer kullanım durumları:

Yönetim

DEGO token sahipleri protokol içinde oy hakkına sahiptir. Yeni özellikler ekleme, proje geliştirme ve projenin gelişmelerini şekillendiren diğer platform parametreleri gibi önemli kararlara katılabilirler.

Aktif Katılım Ödülleri

Dego Finance, kullanıcıları ödül avcılığı ve yönlendirmeler de dahil olmak üzere çeşitli etkinlikler için DEGO tokenleri ile ödüllendirerek topluluğuna aktif katılımı teşvik eder.

DEGO Token ile NFT Potansiyelini Ortaya Çıkarmak

DEGO token'ler, NFT basımı, stake etme, müzayedeler, alım satım ve diğer temel işlevler için kullanılabilir ve bu da NFT ekosistemindeki DEGO token'lerin çok yönlülüğünü ve önemini vurgular.

Proje Token Ekonomisi


Kaynak: Dego Finance

DEGO tokeninin toplam arzı 21 milyon tokendir ve bu yazının yazıldığı an itibariyle dolaşımdaki arzı 20.997.213 DEGO'dur.

Ortaklık

B² Ağı


Kaynak: DeFi Eagle

B2 Network, Bitcoin ağındaki sıfır bilgi kanıtlarıyla desteklenen ilk EVM uyumlu toplamadır. Ortaklık, Dego Finance'i Bitcoin ekosistemine entegre etmeyi amaçlıyor.

DEGO'da Yönetişim

Dego Finance, yeni özelliklerin eklenmesi, proje geliştirme ve projenin gelişmelerini şekillendiren diğer platform parametreleri gibi Tekliflerle ilgili kararları yürütmek için zincir dışı oylama platformu Snapshot'ı kullanır. Oylama, token sahiplerine özeldir.

Kısa süre önce, topluluğun talihsiz bilgisayar korsanlığı olayından kurtulmasına yardımcı olmak için topluluk tarafından 2022'de oylamalarla başlatılan Dego Transfer Vergisi'nin kaldırılması için oy kullandığı bir teklif başlattı. Topluluk, %0,1'lik bir transfer vergisini kabul etti.

Dego Finance (DEGO) İyi Bir Yatırım mı?

Dego Finance, bir NFT+DeFi projesi olarak ortaya çıkmasından önemli bir aksiliğin üstesinden gelmeye kadar gelişerek dayanıklılık gösterdi: 2022'de 10 milyon dolarlık bir hack. Son zamanlarda Bitcoin Ekosistemine odaklanarak, hedeflerini ilerletmek için diğer projelerle aktif olarak işbirliği yapıyor. Özellikle, bir Bitcoin katman 2 projesi olan B² Network ile ortaklık, Aralık 2023 civarında %50'lik bir artışa tanık olarak DEGO tokeninin değerini önemli ölçüde artırdı.

Bununla birlikte, bir kuluçka merkezi olarak Dego Finance şu anda yalnızca üç projeden oluşan sınırlı bir portföye sahiptir. Tekliflerini çeşitlendirmek ve daha geniş bir yatırımcı tabanına hitap etmek için yeni projelere yaptığı yatırımı genişletmeyi düşünmelidir.

Esasen, yatırımcıların herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce risk toleranslarını araştırmaları ve değerlendirmeleri teşvik edilir, çünkü herhangi bir yatırım gibi Dego Finance'e (DEGO) yatırım yapmak da belirli riskler taşır. Ayrıca, kripto para piyasasının oynaklığını ve potansiyel düzenleyici değişiklikleri de göz önünde bulundurmalıdırlar.

Not: Dego Finance (DEGO) veya başka bir kripto projesine yatırım yapmak kâr garantisi vermez ve sermaye kaybına neden olabilir.

DEGO'ya Nasıl Sahip Olunur?

DEGO'ya sahip olmak için merkezi bir kripto borsasının hizmetlerini kullanabilirsiniz. Bir Gate.io hesabı oluşturarak başlayın ve doğrulanmasını ve finanse edilmesini sağlayın. Ardından, DEGO satın alma adımlarını atmaya hazırsınız.

Dego Finance ile ilgili haberler

Dego, Delta'nın Madencilik Havuzunu Başlattı


Kaynak: Dego Finance

Dego Finance, 25 Nisan 2024'te X tanıtıcısı aracılığıyla Delta'nın madencilik havuzunun lansmanını duyurdu ve burada Ethereum ve BNB Zincirine her biri sırasıyla %70 ve %30 tahsis edilen aylık 20.000 DEGO tokeni eklenecek. Madencilik havuzunda toplam stake süresi 36 aydır.

Dego Finance, SecondLive ile İş Ortaklığı Yapıyor


Kaynak: Dego Finance

Dego Finance, X hesabı üzerinden SecondLive ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklık, her kullanıcı için bir AI arkadaşı geliştirmeyi amaçlıyor. Kampanya, 25 Nisan - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında çekilişle başladı ve kazananlar 6 Mayıs 2024'te açıklandı.

SecondLive, bir Yapay Zeka ve Genişletilmiş Gerçeklik Sosyal Metaverse'idir.

DEGO'da Harekete Geçin

Bugün DEGO fiyatını inceleyin ve en sevdiğiniz döviz çiftlerinde işlem yapmaya başlayın:

المؤلف: Paul
المترجم: Paine
المراجع (المراجعين): Matheus、Wayne、Ashley
* لا يُقصد من المعلومات أن تكون أو أن تشكل نصيحة مالية أو أي توصية أخرى من أي نوع تقدمها منصة Gate.io أو تصادق عليها .
* لا يجوز إعادة إنتاج هذه المقالة أو نقلها أو نسخها دون الرجوع إلى منصة Gate.io. المخالفة هي انتهاك لقانون حقوق الطبع والنشر وقد تخضع لإجراءات قانونية.

Dego Finance nedir? DEGO Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Orta SeviyeJun 02, 2024
Dego Finance, NFT'leri ve DeFi'yi birleştiren yenilikçi bir projedir. Oluşturma, ticaret ve yönetim için bir dizi NFT aracı sunar. Bir kuluçka merkezi olarak Dego, Web3'te gelecek vaat eden projeleri teşvik ediyor. Dego'nun özellikleri, ekosistemi ve token'ı ($DEGO) hakkında daha fazla bilgi edinin.
Dego Finance nedir? DEGO Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Giriş

Bir projenin başarısı ve alaka düzeyi, kendini yeniden keşfetme yeteneğine bağlıdır, çünkü çoğu web3 projesinin zirvesi esas olarak bir anlatının akışına bağlıdır. Birçok proje, trend olan bir anlatı tarafından yönlendirilen popülaritesinde bir artış yaşar, ancak bu ivme azaldığında belirsizliğe dönüşür.

DEGO Finance, sadece bu zorluğun üstesinden gelmekle kalmayıp aynı zamanda bunu bir büyüme fırsatı olarak benimsemiş bir projedir. Başlangıçta NFT'ler ve DeFi'nin yenilikçi karışımıyla tanınan DEGO Finance, gelişmekte olan projeler için bir kuluçka makinesine dönüştü ve blok zinciri ekosisteminin gelecekteki anlatılarını şekillendirdi.

Bu makale, Dego Finance'in temel kavramını ve neyi temsil ettiğini, büyüyen ekosistemini ve benzersiz özelliklerini keşfedecektir.

Dego Finance nedir?

Dego Finance bir NFT projesi ve web3 yenilikleri için bir kuluçka merkezidir. Bir NFT projesi olarak, NFT'lerin yaşam döngüsünü yönetmeye adanmış bir dizi platform sunarak kullanıcıların bu benzersiz dijital varlıkları oluşturmasına, takas etmesine ve izlemesine olanak tanır.

Bir kuluçka merkezi olarak, BRC-20, DePin, DeSci ve GameFi gibi farklı anlatılardaki projeleri aktif olarak besler ve destekler.

Dego Finance, Lego temalı web sitesinde temsil edildiği gibi, merkezi olmayan uygulamalar geliştirmek için modüler bir strateji kullanıyor. Her uygulama, benzersiz yapılar oluşturmak için kolayca birleştirilebilecek şekilde tasarlanmıştır. Bu yaklaşım, projelerin bu uygulamaları ürünlerine entegre etmesine, inovasyonu teşvik etmesine ve DeFi alanında yeni teklifler oluşturmasına olanak tanır.

Kısa Tarihçe Dego Finance

Dego Finance, 2020'de bir DeFi ve NFT toplayıcısı olarak başladı, çeşitlendirilmiş yatırım portföyleri oluşturmak ve kullanıcılar için önemli finansal getiriler elde etmek için geliştirildi ve fiyatı 2021 boğa koşusunda tüm zamanların en yüksek seviyesi olan %400'ün üzerine başarıyla ulaştı.

Ne yazık ki Dego Finance, 2022'de 10 milyon dolarlık bir hack'in kurbanı oldu, ardından bir token geçişi gerçekleştirdi ve şimdi NFT'ler için kullanım durumları oluşturmaya ve yeni projeler geliştirmeye odaklanıyor.

Takım

CoinMarketCap'e göre Dego Finance, anonim bir ekip tarafından kuruldu. Dego Finance ile halka açık olarak bağlantılı olan tek kişi, temel katkıda bulunan Xavier Lee'dir .

Dego Finans Ekosistemi

Delta


Kaynak: Dego Finance

Delta, Dego Ekosistemine özgü bir Web3 launchpad'dir ve aynı zamanda $DEGO token için bir stake havuzu görevi görür.

Delta kısa süre önce BRC-20 projesi Banana Market ($BNAN) için $DEGO staker'a özel noktalar tahsis edilen bir İlk DEX Arzı (IDO) başlattı.

Banana Market, Bitcoin ekosisteminde, BTC temalı varlıkların çıkarılması ve ticareti için bir pazar oluşturmaya odaklanan ilk topluluk odaklı varlık launchpad'ini temsil eden bir Varlık Dağıtım katmanıdır.

Defüzyon

Defusion.ai, yaratıcılığın teknolojiyle buluştuğu bir platformdur. Kullanıcılar, yapay zeka (AI) kullanarak benzersiz NFT'ler oluşturarak yaratıcı potansiyellerini ortaya çıkarabilirler. Platformla etkileşime giren kullanıcılar, başarılarını işaretlemek için rozetler kazanır ve ayrıca airdrop'lar yoluyla ödüller alabilirler. Defusion.ai, sadece bir platform olmanın ötesinde, NFT'lerin ve yapay zekanın gelecekteki olasılıkları konusunda hevesli, yaratıcılar, sanatçılar ve yenilikçilerden oluşan gelişen bir topluluktur.


Kaynak: Defusion

DEGO NFT

DEGO NFT, ERC-908 protokolünü kullanarak sahiplik fikrinden varlık oluşturma (Döküm), piyasa ticareti, borç verme ve daha fazlası gibi daha fazla işlevsellik eklemeye geçerek NFT'lerin kullanımını yeniden tanımlamak için geliştirilmiş bir konsepttir.

Ayrıca Dego Finance, Non-Fungible Tokens (NFT'ler) ve merkezi olmayan finans (DeFi) protokolleri kavramlarını harmanlayan yenilikçi bir deneydir. NFT'ler $DEGO, ERC-20 veya BEP-20 tokenleri yatırılarak basılabilir. Dego Finance'in NFT'leri, para basma işlemi sırasında yatırılan tokenlerle desteklenir ve yatırılan tokenleri serbest bırakmak için ayrıştırılabilir.

Adamak

DeVote, BRC-20 token sahiplerinin topluluk karar alma ve yönetişimine katılmaları için merkezi olmayan bir oylama platformudur.


Kaynak: Dego Finance

Dego Finance Nasıl Çalışır?

Dego Finance operasyonu yapı olarak modülerdir, yani daha büyük bir sistem oluşturmak için birbirine bağlı, bağımsız, bağımsız projelerden oluşur. Kullanıcılar Delta'da token madenciliği yapabilir, Defusion'da NFT'ler oluşturabilir ve DeVote'da teklifleri oylayabilir. Bu bölüm, ekosisteminin her bir parçasının nasıl çalıştığını açıklar.

Delta'da Madencilik

DEGO tokenlerinin madenciliği Delta platformunda gerçekleşir. Kullanıcıların token ekleyebileceği, stake süresini ayarlayabileceği ve parametreleri yapılandırabileceği çok esnek bir arayüzdür.


Kaynak: Delta

"Hasat" özelliği ile kullanıcılar, stake ettikleri varlıkları veya NFT'lerini çekmeden kazançlarını çekebilirler.


Kullanıcılar, para çekme seçeneği ile varlıklarını stake havuzundan çekebilirler, ancak belirlenen süreden önce para çekmek erken para çekme ücreti gerektirir.


Kaynak: Delta

Defusion'da NFT'ler Oluşturma

  • Defusion'da bir NFT oluşturmak için Defusion web sitesini ziyaret edin ve cüzdanınızı bağlayın.


Kaynak: Dego Finance

  • NFT oluşturma sayfasına gitmek için "Oluştur"a tıklayın.

  • İstemi girin, "Oluştur"a tıklayın ve oluşturulan görüntüyü/videoyu NFT'ye dönüştürmek için "Ücretsiz Darphane"yi seçin.

  • Bastığınız NFT'leri görüntülemek için "Albümüm" sayfasını kontrol edin.


Kaynak: Dego Finance

DeVote ile Oylama

  • DeVote sitesini ziyaret edin ve UniSat gibi BRC-20 uyumlu cüzdanınızı bağlayın.


Kaynak: Dego Finance

  • Cüzdanınız bağlandıktan sonra, platformdaki mevcut toplulukları keşfedin. Katılmak istediğiniz topluluğun altındaki "Katıl" düğmesini tıklayın.

  • Bir topluluk içinde bir karar önermek veya oylama başlatmak için "Yeni Teklif"e tıklayın.

  • Teklifinizin ayrıntılarını girebileceğiniz bir sayfaya yönlendirileceksiniz. Unutmayın, teklif etmek veya oy vermek için topluluğun tokeninden en az bir birime sahip olmanız gerekir.
  • Gerekli bilgileri (teklif başlığı, açıklama, oylama seçeneği ve zaman ayarları) doldurduktan sonra, teklifinizi göndermek için "Yayınla" düğmesine basın.

  • Yayınlamadan önce gözden geçirmek ve her şeyin doğru olduğundan emin olmak için "Önizleme" düğmesini de kullanabilirsiniz.
  • Oy vermek için toplulukta etkin bir oy seçin. Ardından, mevcut oylama seçeneklerini bulun, seçiminizi yapın ve Oy Ver'e tıklayın.


Kaynak: Dego Finance

DEGO Token Nedir?

DEGO, Dego Finance'e özgü bir ERC-20 ve BEP-20 tokenidir ve işlem ücretlerini ödemek ve platformdaki akıllı sözleşmelerle etkileşim kurmak için kullanılır. Bu, belirtecin kullanımını teşvik eder ve genel talebine katkıda bulunur.

Token Yardımcı Programı

İşte DEGO token'ın bazı dikkate değer kullanım durumları:

Yönetim

DEGO token sahipleri protokol içinde oy hakkına sahiptir. Yeni özellikler ekleme, proje geliştirme ve projenin gelişmelerini şekillendiren diğer platform parametreleri gibi önemli kararlara katılabilirler.

Aktif Katılım Ödülleri

Dego Finance, kullanıcıları ödül avcılığı ve yönlendirmeler de dahil olmak üzere çeşitli etkinlikler için DEGO tokenleri ile ödüllendirerek topluluğuna aktif katılımı teşvik eder.

DEGO Token ile NFT Potansiyelini Ortaya Çıkarmak

DEGO token'ler, NFT basımı, stake etme, müzayedeler, alım satım ve diğer temel işlevler için kullanılabilir ve bu da NFT ekosistemindeki DEGO token'lerin çok yönlülüğünü ve önemini vurgular.

Proje Token Ekonomisi


Kaynak: Dego Finance

DEGO tokeninin toplam arzı 21 milyon tokendir ve bu yazının yazıldığı an itibariyle dolaşımdaki arzı 20.997.213 DEGO'dur.

Ortaklık

B² Ağı


Kaynak: DeFi Eagle

B2 Network, Bitcoin ağındaki sıfır bilgi kanıtlarıyla desteklenen ilk EVM uyumlu toplamadır. Ortaklık, Dego Finance'i Bitcoin ekosistemine entegre etmeyi amaçlıyor.

DEGO'da Yönetişim

Dego Finance, yeni özelliklerin eklenmesi, proje geliştirme ve projenin gelişmelerini şekillendiren diğer platform parametreleri gibi Tekliflerle ilgili kararları yürütmek için zincir dışı oylama platformu Snapshot'ı kullanır. Oylama, token sahiplerine özeldir.

Kısa süre önce, topluluğun talihsiz bilgisayar korsanlığı olayından kurtulmasına yardımcı olmak için topluluk tarafından 2022'de oylamalarla başlatılan Dego Transfer Vergisi'nin kaldırılması için oy kullandığı bir teklif başlattı. Topluluk, %0,1'lik bir transfer vergisini kabul etti.

Dego Finance (DEGO) İyi Bir Yatırım mı?

Dego Finance, bir NFT+DeFi projesi olarak ortaya çıkmasından önemli bir aksiliğin üstesinden gelmeye kadar gelişerek dayanıklılık gösterdi: 2022'de 10 milyon dolarlık bir hack. Son zamanlarda Bitcoin Ekosistemine odaklanarak, hedeflerini ilerletmek için diğer projelerle aktif olarak işbirliği yapıyor. Özellikle, bir Bitcoin katman 2 projesi olan B² Network ile ortaklık, Aralık 2023 civarında %50'lik bir artışa tanık olarak DEGO tokeninin değerini önemli ölçüde artırdı.

Bununla birlikte, bir kuluçka merkezi olarak Dego Finance şu anda yalnızca üç projeden oluşan sınırlı bir portföye sahiptir. Tekliflerini çeşitlendirmek ve daha geniş bir yatırımcı tabanına hitap etmek için yeni projelere yaptığı yatırımı genişletmeyi düşünmelidir.

Esasen, yatırımcıların herhangi bir kripto para birimine yatırım yapmadan önce risk toleranslarını araştırmaları ve değerlendirmeleri teşvik edilir, çünkü herhangi bir yatırım gibi Dego Finance'e (DEGO) yatırım yapmak da belirli riskler taşır. Ayrıca, kripto para piyasasının oynaklığını ve potansiyel düzenleyici değişiklikleri de göz önünde bulundurmalıdırlar.

Not: Dego Finance (DEGO) veya başka bir kripto projesine yatırım yapmak kâr garantisi vermez ve sermaye kaybına neden olabilir.

DEGO'ya Nasıl Sahip Olunur?

DEGO'ya sahip olmak için merkezi bir kripto borsasının hizmetlerini kullanabilirsiniz. Bir Gate.io hesabı oluşturarak başlayın ve doğrulanmasını ve finanse edilmesini sağlayın. Ardından, DEGO satın alma adımlarını atmaya hazırsınız.

Dego Finance ile ilgili haberler

Dego, Delta'nın Madencilik Havuzunu Başlattı


Kaynak: Dego Finance

Dego Finance, 25 Nisan 2024'te X tanıtıcısı aracılığıyla Delta'nın madencilik havuzunun lansmanını duyurdu ve burada Ethereum ve BNB Zincirine her biri sırasıyla %70 ve %30 tahsis edilen aylık 20.000 DEGO tokeni eklenecek. Madencilik havuzunda toplam stake süresi 36 aydır.

Dego Finance, SecondLive ile İş Ortaklığı Yapıyor


Kaynak: Dego Finance

Dego Finance, X hesabı üzerinden SecondLive ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Ortaklık, her kullanıcı için bir AI arkadaşı geliştirmeyi amaçlıyor. Kampanya, 25 Nisan - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında çekilişle başladı ve kazananlar 6 Mayıs 2024'te açıklandı.

SecondLive, bir Yapay Zeka ve Genişletilmiş Gerçeklik Sosyal Metaverse'idir.

DEGO'da Harekete Geçin

Bugün DEGO fiyatını inceleyin ve en sevdiğiniz döviz çiftlerinde işlem yapmaya başlayın:

المؤلف: Paul
المترجم: Paine
المراجع (المراجعين): Matheus、Wayne、Ashley
* لا يُقصد من المعلومات أن تكون أو أن تشكل نصيحة مالية أو أي توصية أخرى من أي نوع تقدمها منصة Gate.io أو تصادق عليها .
* لا يجوز إعادة إنتاج هذه المقالة أو نقلها أو نسخها دون الرجوع إلى منصة Gate.io. المخالفة هي انتهاك لقانون حقوق الطبع والنشر وقد تخضع لإجراءات قانونية.
ابدأ التداول الآن
اشترك وتداول لتحصل على جوائز ذهبية بقيمة
100 دولار أمريكي
و
5500 دولارًا أمريكيًا
لتجربة الإدارة المالية الذهبية!