• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Rich Baby(Zengin Bebek)NFT’leri

Rich Baby(Zengin Bebek)NFT’leri

28 May 22:57


Rich Baby NFT, Bored Ape Yacht club (BAYC) ve CryptoPunk tarafından “doğuran” 2. nesil NFT'dir.

CryptoPunk ve BAYC bir fikir birliğine vardı ve her iki koleksiyonun sahipleri iki ayrı Rich Baby parçası üretebilir.

Rich Baby koleksiyonunda 1.242 parça var.

Bu eşsiz NFT koleksiyonunu basmak için üç aşama vardır.

Rich Baby NFT, Ethereum blok zincirinde basılmıştır.

Ethereum blok zinciri, DeFi ve NFT platformları oluşturmak için merkezi olmayan esnek bir sistemdir.

Ethereum Blockchain, solidity __script__ing dilini ve Ethereum teknolojisi kullanır.

Her bir Rich Baby parçasının taban fiyatı 386 ETH'dir ve bu da yaklaşık 931,210,41 $'a eşdeğerdir.


Non-Fungible Token (NFT) etrafındaki söylenti son zamanlarda zirvede görünüyor. Bu nedenle NFT uzayı hakkında birkaç detay vermek gerekecektir.


NFT'yi Anlama


NFT (Non-Fungible Token), dijital veri depolama için blok zincir teknolojisinden yararlanan yeni nesil bir finansal güvenliktir. Dağıtılmış bir defter şeklidir.


İlk sahibi siz olduğunuz ve böyle bir parça blok zincirine hiç kaydedilmediği sürece herkes bir NFT'nin yaratıcısı olabilir. Bir NFT parçasının veya koleksiyonunun mülkiyeti blok zincirine kaydedilir ve ancak bu tür eserlerin sahipliğini devredebilirsiniz.


NFT'ler benzersiz bir şekilde tanımlanabilir ve değiştirilemez. Bir dijital varlığın iki kesin parçası var olamaz veya kaydedilemez; tek bir koleksiyonda yalnızca benzer makalelere sahip olabilirsiniz.


Son olarak, bir NFT'nin piyasa değeri, referans aldığı dijital dosyaya bağlıdır. Bir içerik oluşturucu olarak taban fiyatınızı herhangi bir tutara ayarlayabilirsiniz ve koleksiyonunuzu satmak istediğiniz pazar yeri, gaz/işlem ücretini düşecektir.


NFT pazarında birkaç koleksiyon var. Herkes bir yaratıcı olabilir ve koleksiyonlarını NFT pazaryerlerinde kullanıma sunabilir.

Rich Baby NFT, Ethereum blok zincirinde mevcuttur ve bu özel koleksiyonda 1.242'den fazla " Rich Baby " parçası vardır.


Rich Baby NFT Hakkında



küçük resim, oyuncak bebek içeren bir resim
Açıklama otomatik olarak oluşturuldu

Görsel: BillionaireBabyClub


Ethereum Blockchain'de yaklaşık 1.242 adet Rich Baby NFT mevcuttur. Her bir makalenin taban fiyatı 386 ETH'dir ve yaklaşık olarak 931,210,41 ABD dolarına eşdeğerdir.


Bu özel NFT koleksiyonlarının yaklaşık 653 sahibi var. Her bebek bir Cryptopunk ebeveynin ve bir Bored Ape Yacht Club ebeveyninin özelliklerini birleştirir.


Zengin bir anne ve babanın (Cryptopunk ve BAYC) bir araya gelip zengin bir bebek doğurması nedeniyle “Zengin Bebek” adı ortaya çıktı. NFT temelde fikir birliği aradığından, CryptoPunk ve BAYC bunu başarabildi.


İki ebeveynli koleksiyonların trafiği ve popülaritesi otomatik olarak bebeğe aktarılacaktır.


Uzmanlar, Rich baby NFT'nin yeni bir proje için nispeten yüksek bir taban fiyatına sahip olduğunu düşünüyor. Ancak işlem hacmi beklendiği kadar yüksek değil.

Ayrıca NFT alıp başkasının NFT bebeği olmanın akıllıca bir yatırım olmadığına dair imalar var ve ikinci nesil NFT olarak kabul ediliyor.


Diğer uzmanlar ve sektör oyuncuları, Zengin bebek projesinin temel bir yönü olmadığını belirtti. Web sitesi, gelecekteki bir gelişme yönü olmadığını gösteriyor ve yalnızca ayrıntıları olmayan bir topluluk oluşturmaktan bahsediyor.


Zengin bir bebek NFT'sinin nasıl basılacağını ele alalım.


Rich Baby NFT Nasıl Mint Edilir?



Görsel: CoinYuppie


Bu dijital sanat eserinin basımının üç aşaması vardır. Bunlar;

Aşama I

İlk aşama Cryptopunks ve Bored Ape Yacht Club (BAYC) sahipleri içindir. Cryptopunk ve BAYC sahipleri çiftler halinde basacak ancak bu aşamada ayrı bebekleri olacak. Basılan her bebek, hem serseri hem de sıkılmış maymunun özelliklerini miras alacaktır. Bu aşamada mint edilme ücretsizdir.

Aşama II

Bu aşamaya piyasaya sunma öncesi mint etme denir. Bu mint aşamasının Zengin bebeğe “izin verilenler listesine” açılması bekleniyor. İzin Ver listesine katılmak için zengin bebeğin sayfalarını Twitter ve Discord'da takip edebilirsiniz. Bu aşamada basım da ücretsizdir.

Aşama III

Bu aşama piyasaya sunma olarak kabul edilir. Bu aşamada basmaya hak kazanabilmek için kalan mevcut stoklardan satın almanız gerekecektir. Bu aşamada basım ücretsiz değildir.


Rich Baby, Ethereum blok zincirinden yararlanan bir NFT projesidir.

Bakalım Ethereum blok zinciri ne içeriyor?


Ethereum Blockchain



Görsel: Forbes


Rich baby NFT'nin piyasaya sürülmesi için Ethereum blok zincirinin ne kadar güçlü ve akıllı olduğunu merak ediyor olmalısınız.


Ethereum, eşler arası ağların uygulama kodlarını güvenli hale getirmesini ve doğrulamasını sağlayan merkezi olmayan bir blok zinciri platformudur. Bu uygulama kodlarına akıllı sözleşmeler denir.


Ethereum blok zincirindeki akıllı sözleşmeler, kullanıcıların farklı uçlardaki işlemleri (satın alma, satış ve takas) merkezi bir platform olmadan yapmasına izin verir. Ethereum blok zinciri merkezi değildir ve operasyonları için güvenilir bir merkezi otorite gerektirmez.


Bu işlemler doğrulanabilir, değişmez ve katılımcı ağlar arasında güvenli bir şekilde dağıtılır, böylece paydaşlara veya katılımcılara işlem ayrıntılarına doğrudan sahiplik ve görünürlük sağlar.


Ethereum blok zincirindeki tüm işlemler, Ethereum'un yerel tokeni olan Ether'dedir ve Ethereum blok zincirindeki işlemlerin maliyeti de Ether'de ücretlendirilir.


Yerel sağlamlık __script__ing dilini ve Ethereum sanal makinesini kullanarak Ethereum blok zincirinde merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak kolay ve esnektir.


Birkaç geliştirici, uygulamaları için birincil ev olarak Ethereum blok zincirinden yararlanır. Bu uygulamalar, Merkezi Olmayan Finans (DeFi) ve Non-Fungible Tokens (NFT) içerir.


Sonuç



Son zamanlarda NFT alanı tarafından üretilen söylenti ve trafik endişe verici. Her geçen gün, NFT alanında yeni bir dizi yaratıcı ve yeni fikirler geliştiriyor. Bu benzeri görülmemiş fikirlerden biri, iki yaratıcının dijital bir bebek doğurmak için bir fikir birliği oluşturduğu Rich Baby NFT'dir.


Rich Baby NFT, NFT alanında bulunan binlerce koleksiyondan tek bir koleksiyondur. Rich Baby koleksiyonu benzersizdir çünkü iki zengin birinci nesil NFT'nin bir ürünüdür; The Boring Ape Yacht Club (BAYC) ve The CryptoPunk.


İki ebeveynli NFT'ler, NFT alanında Rich Baby yüksek taban fiyat avantajı sağlayan baskın bir konuma sahiptir. Zengin bebek koleksiyonu, bir aile ağacı çalıştırır; bu sayede, Zengin Bebek NFT'sini satın alırsanız, satın aldığınız NFT Kimliğinizi girerek ebeveynleri, kardeşleri ve aile fotoğraflarını bulmak için kaynağı takip edebilirsiniz.




Yazar: Gate.io Araştırmacısı Valentine. A, Çevirmen: Baturalp BALCI

Bu makale sadece araştırmacının görüşlerini yansıtmakta olup, yatırım önerisi niteliği taşımamaktadır.

Gate.io, bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Her durumda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.

BTC/USDT + 6.12%
ETH/USDT + 7.34%
GT/USDT + 2.93%
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.