• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate.io Sponsorlu Paris NFT Günü, Twitter Frenzy'ye Katılıyor

Gate.io Sponsorlu Paris NFT Günü, Twitter Frenzy'ye Katılıyor

13 April 10:51


Resmi haberlere göre Paris Blockchain Hafta Zirvesi etkinliği, 12 Nisan'da başlatılan Paris NFT Day ile birlikte 12 Nisan - 14 Nisan tarihleri arasında hibrit bir etkinlik olarak gerçekleştirildi ve Avrupa'nın en büyük NFT konferansı oldu. En büyük gerçek işlem hacmine sahip en eski kripto para borsası olarak. Gate.io, bu NFT etkinliğine sponsor oldu ve katıldı ve sektöre dikkat çekmek için Twitter'da etkileşimler başlattı.


PND sponsorlarından biri olarak, Decentraland Virtual Live'ı ziyaret eden herkes Gate.io'yu ekranda görecek. Gate.io, NFT'leri seven kullanıcılarla etkileşim kurmak için dört etkinlik oluşturdu.

Aralarından Gate.io, özel olarak resim sanatçısı Yassin Latrach'ı özel bir NFT yapmaya davet ediyor ve kullanıcılar bu özel hediyeyi Gate.io platformunda alabiliyor; e-spor yarışmalarını seven arkadaşlar, yerinde oluşturulan e-spor bölümüne kendilerini kaptırabilir, deneyimleyebilir ve ödülünüzü kazanabilir. Gate.io'yu yerinde başarıyla kaydeden tüm kullanıcılar da büyük bir sürpriz kazandı Olay yerinde olsun ya da olmasın, Gate.io'yu takip eden tüm Twitter hayranları @ gate_io'nun Twitter'da başlattığı etkinliklere katıldı, takip, beğeni , canlı fotoğrafları yeniden yayınlama veya @gate_io öğeleriyle fotoğraf çekme, etkileşim miktarının 1.000'den fazla kümülatif katını oluşturur.


NFT Magic Box , Gate.io'nun önemli ekosistemlerinden biridir. Endüstri etkinliklerine katılmak, NFT pazarının mevcut durumunu anlamak ve gelecekteki gelişmeleri ve sonsuz olasılıkları ortaklaşa tartışmak Gate.io'nun bir endüstri lideri olarak misyon Gate.io, NFT dalgasına katılarak, NFT'lerin temel bilgilerini paylaşarak ve blockchain teknolojisi hakkında ortaklaşa yenilikçi bir dünya inşa ederek olumlu bir tavır alıyor.


Paris NFT Günü, NFTS ve WEB3.0 ekosistemine bir yolculuktur. Topluluk liderleri, yatırımcılar, girişimciler, geliştiriciler ve tüm NFT ekosistemi bu gün Paris'te toplandı. Tüm katılımcılar burada, WEB3.0 evrenine dalmış durumdalar, sanat ve teknolojiyi hissediyorlar ve spor ve e-sporun tadını çıkarıyorlar. Tamamen sürükleyici sanal deneyim, 2.000'den fazla katılımcının WEB2.0'dan WEB3.0'a geçişi net bir şekilde hissetmesini sağladı. NFT'ler, içerik oluşturucuların yaratıcılıklarını açığa çıkarmalarına ve yıkıcı iş fikirleri bulmalarına olanak tanır ve burada daha fazla yeni iş birliği başlayacaktır.

Kısıtlı Alanlarda Gate.io'ya Tıklayın ve Erişin


Yazar: Gate.io
*Gate.io nihai kararın tüm haklarını saklı tutar. Yazı herhangi bir yatırım önerisi içermemektedir.
*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Her durumda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.