• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate.io'nun haftalık etkinlik raporu — Dört avantaj Büyük bir ödül havuzunu bölün

Gate.io'nun haftalık etkinlik raporu — Dört avantaj Büyük bir ödül havuzunu bölün

07 April 12:07

Kripto piyasası bu hafta toparlandı ve bunu Gate.io'nun çeşitli iş kolları izledi. Bu haftanın büyük etkinlikleri Gate Union, Gate.io Contracts ve Gate.io Broker Programından geliyor. Süper ödüller kazanma şansı için şimdi katılın.

1、Gate Union Share Web 3.0 Bilgisine katılın ve 80.000$ paylaşın
Gate Union'daki bu etkinliğe katılmak ister misiniz? 10.000 veya daha fazla abonesi olan kanallara sahip bir Youtuber olduğunuz sürece. En az 5.000 üyeye sahip telgraf gruplarına veya en az 5.000 takipçiye sahip Twitter/Facebook/Instagram'a sahip olan, profilinizde web 3.0 ve Gate.io ile ilgili videolar veya içerikler yayınlayan bir influencer, toplam 80.000 ABD Doları tutarındaki büyük ödüle katılabilir .

Süre: 31 Mart - 27 Nisan 2022 (UTC)

2、Gate Union - Tüccar ve Futbol Tutkulu
Gate Union, yeni arkadaşlar davet etmek , hayran token ticaretine katılmak ve 100.000$'a kadar ödül paylaşmak için bir yarışma düzenler. Bağlantıya tıklayın, ilgili içeriği yayınlamak için adımları izleyin ve yeni arkadaşlar davet edin. Arkadaşlarını davet eden kullanıcılar lider, davet edilenler ekip olarak olacaktır. Takımlar işlem hacmi açısından birbirleriyle yarışacaklar. En rekabetçi takım, bonus ödülleri olarak 50.000$'a kadar kazanır.

Süre: 6 Nisan - 12 Nisan 2022 (UTC)

3、Gate.io Nisan Vadeli İşlemler Eşantiyon Sezonu, 100.000 $ Bonus Kazanmak için Ticaret Yapın!
Gate.io Nisan Vadeli İşlemleri Eşantiyon Sezonu şimdi yayında. Etkinlik sırasında, ilk para transferini (spot hesaptan kalıcı sözleşme hesabına) yapan veya ticaret yapan yeni kayıtlı kullanıcılar veya spot kullanıcılar ile vadeli işlem yapan mevcut kullanıcılar toplam 100.000 $ kazanma şansına sahip olacaklar.

Süre: 1 Nisan 10:00 - 15 Nisan 2022 10:00 (UTC)

4、Gate.io, Broker Sınırlı Süreli Paylaşım Etkinliğini Tanıtıyor
Daha fazla kullanıcıyı Gate.io'ya başvurmaya teşvik etmek Broker ortakları, " Broker Paylaşımı " faaliyetini başlatıyoruz. Herhangi bir borsada broker iseniz, Gate.io Broker'ın 2 aylık en yüksek komisyon oranından faydalanabilir ve işlem hacmine göre 3000$'a kadar nakit ödül alabilirsiniz.

Süre: 1 Nisan - 30 Haziran 2022(UTC)


En eski ve en büyük kripto para borsalarından biri olan Gate.io, sürekli yenilikçi teknolojileri keşfederek her kullanıcı ve ortak için istikrarlı hizmetler sunmaya devam ediyor. Daha heyecan verici kampanyalar boru hattında. Haydi sabırsızlıkla beklemeye devam edelim.


Yazar: Gate.io
*Gate.io nihai kararın tüm haklarını saklı tutar. Yazı herhangi bir yatırım önerisi içermemektedir.
*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Her durumda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.