• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Yükseltilmiş Ambassador Programının Yeni İçerikleri Nelerdir?

Yükseltilmiş Ambassador Programının Yeni İçerikleri Nelerdir?

23 March 12:08

Önemli noktalar:
1. Gate.io Ambassador İndirim Programının dört yeni yükseltme avantajı vardır;
2. Alt eşik, daha fazla katılımcıya çeşitli geri tepmeler sağlar;
3. Daha fazla servet, %30'a varan sözleşme indirimi + %50 spot indirim + %5 ikincil indirim.

Dünyanın önde gelen kripto para borsası olan Gate.io'nun gelişimi, topluluğun desteğinden ayrılamaz. Büyükelçi İndirim Programı, ilk lansmanından bu yana benzer düşünen birçok ortağı kendine çekmiştir. Son zamanlarda, kullanıcıların blok zinciri dünyasını keşfetmeleri için yeni bir pencere açmayı amaçlayan Büyükelçi İndirim Programı tamamen yükseltildi, böylece küresel kullanıcılar dijital varlık yatırımına daha geniş bir şekilde katılabilir, blok zinciri değerini yayabilir ve dijital varlıkları yeni bir varlık haline getirebilir tahsis.

Dört ana özellik yükseltmesi
Gate.io, belirli kanal kaynaklarına, yeterli zamana ve yeni promosyonlar çekme konusunda belirli bir yeteneğe sahip kuruluşlar ve bireyler için yepyeni bir yükseltilmiş Ambassador İndirim Programı başlattı. Kullanıcı gereksinimlerini daha iyi karşılamak için Gate.io Ambassador İndirim Programı, kullanıcıların önceki uygulamalarına göre aşağıdaki dört avantajı optimize etti:
1. Katılım eşiğini düşürün: Sosyal medyada 500'den fazla takipçisi olan kullanıcılar programa katılabilir.
2. Uzun vadeli indirim avantajlarını başlatın: Elçi Programını geçtikten sonra, kullanıcılar kararlaştırılan tarihten itibaren 12 aylık tavsiye komisyonlarından yararlanabilirler. Farklı seviyelere göre, minimum yenileme şartlarını sağlayanlar, uzatılmış komisyon iadesi ve fayda süresine sahip olacak ve en uzun vadeyi alacaklardır.
3. Dolaylı indirimler: Programa katılan kullanıcılar yalnızca spot ve sözleşme ücreti indiriminden faydalanmakla kalmayacak, aynı zamanda 500USDT'ye kadar özel promosyon ödülleri alma fırsatına da sahip olacaklar;
4. Daha karlı olan ikinci kademe indirim.

Detaylar:

Elçi Programına Katılmak Kolay
Kullanıcılar, Gate.io resmi web sitesi veya uygulaması aracılığıyla programa katılabilir. Başvurmak için aşağıdaki dört adımı izleyin:
1. Başvuru formunu gerektiği gibi doldurun;
2. Gate.io Yetkilisi ile Röportaj;
3. Özel bir davetiye kodu alın ve promosyona başlayın;
4. İndirim verilerini görüntüleyin ve performans değerlendirmesine katılın; indirim verileriyle ve performans değerlendirmesine katılın.

Gelecek Planları
Başvuru materyallerinin ön incelemesini aldıktan sonra, Gate.io Business başvuru sahibi ile resmi kanallar aracılığıyla iletişime geçecek ve komisyon oranını, işbirliği başlama saatini vb. teyit edecektir. Ambassador Programına katılan kullanıcılar Gate.io ile işbirliği yapmaya devam edecektir. gelecekte trafik desteği ve özel rehberliğin keyfini çıkarmak için. Kullanıcılar, derinlemesine blockchain bilgileriyle Gate.io'da işlemleri tanıtabilir ve komisyon kazanmaya başlayabilir.

Gate.io'da
2013 yılında kurulan Gate.io, en iyi ve en eski kripto para borsalarından biridir. Gate.io, önde gelen birden fazla dijital varlığın ticareti ile ilgili hizmetler sunar ve dünyanın farklı yerlerinden 10 milyondan fazla kayıtlı kullanıcı kaydetti. CoinGecko'da likidite ve ticaret hacmine dayalı olarak sürekli olarak en iyi 10 kripto para borsasından biri olarak sıralandı ve Blockchain Şeffaflık Enstitüsü (BTI) tarafından doğrulandı. Ayrıca Gate.io, Forbes Advisor tarafından 4.5 puan alarak 2021'in En İyi Kripto Borsalarından biri haline geldi. Gate.io, ana borsanın yanı sıra merkezi olmayan finans, araştırma ve analitik, risk sermayesi, laboratuvarlar, cüzdan hizmetleri ve daha fazlası.
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.