• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Haftalık Analiz, 4 Şubat

Haftalık Analiz, 4 Şubat

17 March 10:36
Gate.io AMA - Weekly Analysis, Feb.4th

S: Merhaba, tekrar haftalık analiz zamanı.
A: Teşekkürler ve bir kontrol edelim.
Kayıt zamanı 10:00 BKK.

1.Büyük paralar
BTC
1M/1W/1D
Aşağıdaki resimlerden ana eğilim hala düşüşte. Orada sadece 1 boyutlu desen bir yükseliş dönemi var ama şimdi değişiyor.
1M/1W modelinden fiyat düşer, ancak hacim artar. Bir süredir düşüş eğilimindeyse, o zaman çok miktarda var demektir, piyasaya girmek için bir alım emri var ve bu, yatay bir eğilime yol açacaktır.
1B modelden, geri sıçrama periyodu var. Şimdi değişecek.
MACD'den, üç modelin tümü için güçlü bir güç değil.
Genel olarak yan duruyor.


1B/8H/4H/1H
1B /8H'den itibaren yana doğru.
1H'den itibaren çift dipli bir "W" var.
1B/8H'den itibaren hacim düzdür; 4H/1H'den itibaren hacim azalmaktadır.
MACD'den, tüm bu 4 model için güç güçleniyor.
Genel olarak, güç iyileşiyor olsa da, ses yeterince iyi değil.


Fib Geri Çekilmesinden
Bir düşüş trendinin sonu var, 1B modelin altında yanları görebiliriz.
Hacim bir yükseliş döneminden sonra düşüyor.
MACD'de haç vardı, ancak düşük hacim nedeniyle Altın Haç olmadı.


Özet:
Genel olarak Kısa yön, ancak güç geri dönüyor.
Kanal yana doğru hareket ediyor. Bu kanalda Uzun veya Kısa yapabilirsiniz.
TP/SL kanalı 34000-41100 dolar civarında.
Kısa vadeli ticaret, 1-8 saat, max.1Gün.

2.SAND'ı altcoin olarak kontrol edelim.
SAND ile ilgili son haberler aşağıdaki gibidir.
  • Tanınmış NFT oyunu "Sandbox", 5 milyon dolara (yaklaşık 138 milyon NT$'a eşdeğer) satılan sanal araziye sahiptir. Buna ek olarak, Çinli bir üretici tarafından piyasaya sürülen NFT oyunu "Honnverse"de, piyasa değeri 88 RMB (yaklaşık 385 NTD'ye eşdeğer) olan sanal deniz manzaralı odadan 1,135 kat daha yüksek olan 100.000 RMB'den fazla talep edildi. orijinal fiyattan daha.
  • U.Today ile paylaşılan basın açıklamasına göre, EverdreamSoft'un LAND satışı, amiral gemisi Metaverse ekosistemi The Sandbox tarafından duyuruldu. Premium LAND satışı 10 Şubat'ta başlıyor.
Analizi kontrol edelim.
1M/1W/1D
  • Aşağıdaki resimlerden 1M düşüş trendi.
  • 1W/1M'den biraz gerileme var ve yana doğru gidiyor.
  • Ses seviyesi biraz daha iyiye gidiyor, hala güçlü değil.
  • 1D MACD'den güç daha da iyiye gidiyor.


1B/8H/4H/1H
  • Her şeyden, yanlar var.
  • Genel olarak, ses seviyesi sabit değil, MACD gücün de sabit olmadığını gösteriyor.



Fib Geri Çekilmesinden
  • 0,618 seviyesinde bir geri çekilme oldu, ancak düşük hacim nedeniyle yükseliş yok.
  • MACD'de bir çarpı vardı, ancak düşük hacim nedeniyle Altın Haç olmadı.
  • Hacim hala biraz düşüyor.


Özet:
  • Genel olarak Kısa yöndür.
  • Kanal yana doğru hareket ediyor. Bu kanal içerisinde Uzun veya Kısa yapabilirsiniz.
  • TP/SL kanalı 3,46-3,85 dolar civarında.
  • Kısa vadeli işlem, 1-8 saat, max.1Gün.

S: Bu hafta için bazı haberlere bakalım.
A:
1)Sektörel haberler

  • Panik 29, aşırı panik ama geçen haftadan çok daha iyi.
  • ABD hükümeti, gizli olmayan kripto para cüzdanlarını düzenlemeyi düşünmeye başladı ve onlara KYC uygulayacak ve bu doğrulanmamış cüzdan adreslerini gerçek ad doğrulamasını tamamlamaya çağıracak, böylece her işlem belgelenecek. Ancak şu anda her ülke yalnızca kendi arazisini düzenleyebilir ve yatırımcılar hala kenarda.
  • Jefferies ve Credit Suisse dahil olmak üzere birçok banka, kripto araştırma pozisyonları için reklamlar yayınladı, yatırım bankaları uzun süredir kripto varlıklarını takip ediyor ve araştırıyor, Morgan Stanley bir kripto ekosistem ekibinin kurulduğunu duyurdu ve Bank of America duyurdu kripto departmanlarının kurulması. Benzer geleneksel finans şirketleri, kripto piyasasının araştırmasını ve düzenini güçlendiriyor.
  • Hindistan'ın sanal varlık geliri için önerdiği %30 vergi, hükümetin ülkenin kripto para birimi endüstrisini tanımaya başladığına da işaret ediyor.
  • Google Cloud ekibi, yakında Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kabul edeceğini söyledi. Google Cloud bu hamleyi tamamlarsa, WEB2.0 ürünlerine ait bu bulut hizmetleri WEB3.0'a şifrelendiğinde kripto pazarı için büyük bir sıçrama olacak.
  • VISA, 65'ten fazla kripto platformu ve borsası ile işbirliğine ulaştı. Ödeme devi, kripto pazarını tamamen benimsedi. Gelecekte, dünyanın dört bir yanındaki kartları kaydırmak, kripto para birimleri için ödemeleri kolayca tamamlayabilir.
  • NFT piyasası Ocak ayında da sıcak kalmaya devam etti ve işlem hacmi Aralık ayına göre %129 artışla 6 milyar ABD doları ile yeni bir zirveye ulaştı ve aşamalı bir hacme ulaştığı söylenebilir. Geçen hafta, Ethereum günde ortalama 140.000 NFT varlığı ile yaklaşık 1 milyon NFT varlığı ekledi. BAYC, 1,2 milyar doları aşan toplam değeriyle bir kez daha son anlaşmaların ve odak noktası oldu ve rap süperstarı Eminem, talk-show sunucusu Jimmy de dahil olmak üzere eğlence ve sporda giderek artan sayıda ünlü Bored Ape Yacht Club NFT serisini düzenliyor. Fallon, NBA yıldızları Stephen Curry ve Shaq O'Neal, tanınmış yatırımcı Mark Cuban vb.
  • YOUTUBE kripto pazarına girmeye hazır. WEB2.0'ın bu devi WEB3.0'a yükseltilecek.
  • McDonald's Metaverse'de Çin Yeni Yılı'nı kutluyor, moda öncüsü Humberto Leon ile özel bir zodyak giyim hattı oluşturmak için ortaklık kuruyor ve Leon'un dijital kreasyonlarını VR alanı "McDonald's Gallery"nin sanal dünyasında sergilemek için Metaverse'de etkinliklere ev sahipliği yapıyor. hayranlar, doğum günleri ve zodyak hayvanlarına dayalı burç tahminleri alacaklar. Humberto Leon, moda giyim markası Opening Ceremony'nin kurucu ortağı. Web sitesi: https://www.openingceremony.com/en-th/

2)Coins' haberleri
  • Rusya Dijital Kalkınma Bakanlığı, kripto para birimlerinin dolaşımının yasaklanması durumunda Rus blok zinciri teknolojisinin durgunluğuna yol açacağını, uzmanların diğer ülkelere akacağını belirtti. Şu anda, Rusya Maliye Bakanlığı yasağı değil düzenlemeyi savunuyor.
  • Gittikçe daha fazla ABD valisi Bitcoin'i destekliyor; Arizona, Teksas, Florida ve New York eyaletlerinin tümü aşırı kabul görüyor.
  • Grayscale, potansiyel yatırımlar listesine 25 dijital varlık ekliyor, DeFi projeleri Algorand (ALGO) ve Convex (CVX) ve metaverse projeleri The Sandbox (SAND), Axie Infinity (AXS) ve Yield Guild Games (YGG) listeye ekliyor ) .
  • Brezilyalı yetkili, Bitcoin'in geleceğin olduğuna ve kripto para birimlerinin kullanılmasının insanların enflasyonla savaşmasına yardımcı olabileceğine inanıyor.
  • Flushing Bank, 2022 yılının ilk çeyreğinde müşterilerine Bitcoin sunacak, NYDIG aracılığıyla müşterilerine kripto hizmetleri sunan başka bir banka ve bu yıldan itibaren kripto pazarlarına daha fazla banka katılacak. NYDIG, bankacılık ve sigortacılıktan fintech ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara kadar sektörler arasında Bitcoin ürünleri sunan bir holding şirketi olan Stone Ridge'in bir yan kuruluşudur.
  • Bitcoin : JPMorgan, Bitcoin'in gerçeğe uygun değerini 38.000 dolara düşürdü ve tutulan ve kaybedilen Bitcoin sayısı 13 ayın en yüksek seviyesi olan 7.3 milyon dolara ulaştı. Son toparlanmadan sonra hala satış baskısı yok. Satış baskısının 40.000 dolar civarında görünmesi bekleniyor. Mevcut pozisyon hala toparlanmaya bağlı.
  • ETH: Son iki günde nispeten güçlü olan NFT, büyük miktarda ETH'nin yok olmasına yol açtı ve yeniden deflasyon meydana geldi. Gelecek, dört gözle beklemeye değer. Satış baskısı 3000$ civarında, lütfen sabırlı olun.

Çözüm:
  • Tanınmış analist Willy Woo, Bitcoin için 20.000 dolara olası bir düşüşün mümkün görünmediğini söyledi. Zincir içi ölçümler, BTC'nin beş aydan fazla süredir satmayan çok sayıda uzun vadeli sahibi, 40.000 dolara yakın satışı durduran tüccarlar ve sabit bir birikim oranı ile bir ayı piyasasında olmadığını gösteriyor. boğa kalmak için temel nedenler.
  • Blok zincirinin çözmesi gereken şey, internet değerinin iletilmesidir. Token yoksa, blockchain teknolojisi güçlü tandem yeteneğini gösteremez. Madeni parasız blok zinciri aslında temel değer aktarım sisteminden ziyade blok zinciri teknolojisinin yüz değerinden yararlanır.
  • 2021 yoğun bir yıl, uzun vadeli bir tutucuysanız, geçen yılın iniş çıkışları sizi rahatsız edebilir, ancak 30.000 ila 60.000 ABD Doları arasındaki yeni kanal bir sonraki boğa piyasasının dibini oluşturacaktır. Önümüzdeki altı ay içinde tekrar tekrar bu büyük kanalın içinde olacağız, ancak gelecekte bir kez patlak verdiğinde destansı bir dalgalanma olacak.

S: Bugünlük bu kadar, hadi soru oturumuna geçelim.
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.