• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Dogecoin _DOGE_ Nasıl Satın Alınır?

Dogecoin _DOGE_ Nasıl Satın Alınır?

10 May 16:00


Dogecoin, Bitcoin (BTC) ve Litecoin'e (LTC) benzeyen eşler arası ve açık kaynaklı bir dijital para birimidir. Şaka olarak başlayan şey, Şubat 2021 itibariyle 10 milyar ABD doları piyasa değeri ile dünyanın en çok işlem gören kripto para birimlerinden biri haline geldi.

Anahtar soru
Bitcoin ve Dogecoin arasındaki fark nedir?
Maksimum arzı 21 milyon olan (2040 yılına kadar ulaşılacağı tahmin edilen bir rakam) Bitcoin'den farklı olarak, Dogecoin sayılarının maksimum arz sınırı yoktur ve halihazırda 100 milyardan fazla mevcuttur.

DOGE'yi nereden satın alabilirim?

DOGE satın almanın birkaç yolu vardır. Ancak, DOGE satın almanın en kolay yolu Gate.io gibi güvenilir bir küresel borsadır.
Sektördeki en düşük ücretleri sunmanın yanı sıra, 24 saatlik yaklaşık 500 milyon dolarlık işlem hacmine sahip Tier 1 kripto borsasıyız ve CoinGecko'da 10 güven puanı ile 4. sıradayız. 2013'ten beri işlem yaapabildiğiniz Gate.io borsası en eski borsalardan biridir.

Gate.io'da DOGE nasıl satın alınır

1.Gate.io'da bir hesap oluşturun
Gate.io kolaylaştırılmış doğrulama süreciyle anında doğrulayın

2. DOGE satın al
İlk olarak, Gate.io'nuza seçtiğiniz hesabın ana kripto para birimi ile para yatırmanız gerekecek. Hesabınıza para yatırıldıktan sonra borsaya gidebilir ve DOGE satın alabilirsiniz, hepsi bu. Gate.io'da işlem yapmaya başladıktan sonra, işlem hacminize göre otomatik VIP indirimleri ücretleri sektördeki en düşük seviyeye indirecektir.

3.DOGE'ye yatırım yapın
Gate.io'da, Marj hesapları ve Kantitatif stratejilerle DOGE ticareti yapabilirsiniz. Ayrıca, Sürekli sözleşme ve ETF'ler gibi DODGE türevleri ile de ilgilenebilirsiniz.

Not: Bu konuda yeniyseniz, kripto para ticaretinin riskli olduğunu ve riskinizi buna göre yönetmek sizin sorumluluğunuzda olduğunu anlamanız gerekir. KYC sürecimizin bir parçası olarak kaydolurken, bir bankanın kendileriyle bir hesap açtığınızda soracağı şekilde, kişisel bilgileri talep edeceğiz.

Doge ile ne yapabilirim?

1. Kaldıraç

Gate.io, pazara çok daha fazla maruz kalmanızı sağlayan kaldıraç hizmeti sunar. Dogecoin gibi kaldıraçlı ürünler, potansiyel kârınızı ve aynı zamanda potansiyel kaybınızı da artırır.

2. Kantitatif ticaret
Gate.io, yatırımcıların matematiksel araçlarla dogecoin veya başka herhangi bir kripto para birimi ticareti yapmasına olanak tanıyan nicel bir ticaret platformu sunar. Yerleşik stratejileri kullanmanın yanı sıra, kendi nicel ticaret stratejilerinizi de tasarlayabilirsiniz.

3. Kalıcı sözleşme
Dogecoin Perpetual sözleşmeleri artık Gate.io'da mevcuttur. Kalıcı bir sözleşme, sona erme tarihi veya ödemesi olmayan bir vadeli işlem sözleşmesidir. Sürekli sözleşme, hem dayanak varlığın riskinden korunmak hem de doğru beklentilerle kar elde etmek için ideal bir araçtır.

4.ETF
Gate.io'da dogecoin'e dayalı iki ETF, dogecoin'in üç katı kısa ticaret ETF'si (DOGE3S) ve dogecoin'in üç katı uzun ticaret ETF'si (DOGE3L) vardır. ETF, yatırımcıların marj ödemeden yüksek kaldıraçla işlem yapmalarını sağlar.

Ayrıca
1. Değer Deposu Olarak Kullanın: Yatırımcılar DOGE'yi bir değer deposu olarak kullanıyor
2. Mal ve Hizmetler için Ödeme: Mal ve hizmet satın almak ve satmak için para birimi olarak kullanın
3. Sosyal medyada kullanıcılara bahşiş vermek: İçerik oluşturucuları harika çevrimiçi yaratımları için ödüllendirin
4.Kripto para birimlerini daha iyi anlayın: Büyük bir finansal risk almadan kripto para birimini deneyin


DOGE'yi Sakla/Tut
GateChain, özel anahtar kaybı ve hırsızlığının tehlikelerini ele alan yeni bir kasa hesap yapısını sergiliyor

DOGE! ticaretine başlayın
Yeni kayıt yaptıranlar kripto ödüllerinde 1000 USDT kazanabilir

DOGE satın alın > https://www.gate.com.tr/en/trade/DOGE_USDT

Sorumluluk Reddi: Kripto para birimleri spekülatiftir, karmaşıktır ve önemli riskler içerir - oldukça değişkendirler ve ikincil faaliyetlere karşı hassastırlar. Performans tahmin edilemez ve geçmiş performans gelecekteki performansın garantisi değildir. Bu bilgilere güvenmeden önce kendi koşullarınızı düşünün ve kendi tavsiyenizi alın. Ayrıca herhangi bir ürün veya hizmetin yapısını (yasal statüsü ve ilgili düzenleyici gereklilikler dahil) doğrulamalı ve herhangi bir karar vermeden önce ilgili Düzenleyicilerin web sitelerine başvurmalısınız.




*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Diğer tüm durumlarda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.