• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog 2022DE KRİPTONUN GELECEĞİ

2022DE KRİPTONUN GELECEĞİ

07 January 17:35

1. Kripto varlıklarının küresel olarak benimsenmesi 2022'de devam edebilir mi?
2. Kripto para birimi, 2022'de volatilite yavaşlar mı?
3. 2022 kripto para ödemelerinin geleceği için temel mi?
4. 2022'de kripto para birimleri için en iyi 3 uzman tahmini.

Kripto sektöründeki uzmanlar, finansal piyasalarda hareketli bir 2022 için şimdiden bazı tahminlerde bulunuyorlar. Ve bu uzmanlar piyasadaki bu çalkantıdan yararlanmak için muhtemelen bir adım öndeyken, yatırımcıların büyük çoğunluğu hala geride kalıyor.

Kripto para birimlerine yatırım yapmak için çok mu geç? Bazıları blockchain ve kripto girişimlerini zamanımızın en büyük para kazanma fırsatı olarak görürken, diğerleri onları bir gecede patlamak üzere olan spekülatif bir balon olarak görüyor. Dolayısıyla kripto uzmanlarının önümüzdeki yıl çok sayıda seçeneği olacak gibi görünüyor.

(Fotoğraf : RealPeopleGroup/iStock)

1. Kripto varlıklarının küresel olarak benimsenmesi 2022'de devam edebilir mi?

Gilbert'e göre, "Kripto varlıkların küresel olarak benimsenmesi olağanüstü bir oranda hızlanıyor ve bu eğilimin 2022'ye kadar devam etmesini bekleyebiliriz."

Çoğu analist ve gözlemci, 2022'nin hem bir yatırım aracı hem de enflasyondan korunma olarak hem de ödeme faydası açısından kripto para biriminin kullanımının arttığı bir yıl olacağını tahmin ediyor.

El Salvador, Eylül 2021'de Bitcoin'i yasal ihale olarak tanıyan ilk ülke oldu ve 2022'de diğer ülkelerin de aynı yolu izlemesi için iyi bir şans var. Ancak bu, birçok ülkenin benzer durumda olduğu El Salvador'un performansına bağlı, ElSalvadoru uzaktan izleyerek gelişmeleri takip ediyorlar. Alexander.H, "en az beş ülkenin" yıl sonuna kadar Bitcoin'i yasal bir ihale olarak kabul edeceğini tahmin ediyor.

Fawad Razaqzada, "Bence çoğu potansiyel ülke, Salvador ekonomisinin BTC’ye adapte olması ile nasıl gelişeceğini görmeyi bekliyor. Başarılı olursa, eminim diğerleri de öyle ya da böyle, özellikle ekonomileri zayıf ve sık sık döviz krizleri yaşayanlar aynı şeyi yapacaktır."

Bu, Lou Kerner ile daha iyi anlaşılacaktır: “Kriptoların kurumsal olarak benimsenmesi nasıl kaçınılmazsa, dünya çapındaki hükümetler tarafından kriptonun benimsenmesi de kaçınılmazdır. Bitcoin'in yasal bir para birimi olarak benimsenmesi, para birimi olmayan insanlar ve küçük hükümetler için daha çekici olacaktır ”dedi.

Bu nedenle 2022, herkesin bu fırsatı kullanması için kripto varlıklarının küresel olarak benimsendiği yıl olabilir.


2. Kripto para birimi, 2022'de volatilite yavaşlar mı?

Mr. Gilbert, kripto para birimi daha yaygın hale geldikçe, ikonik oynaklığının bir kısmını kaybedeceğine inanıyor.

“Kripto eleştirmenleri genellikle belirli kripto varlıkların gerçek kullanım durumları ve kullanışlılığı hakkında tartışırken, artık müzik, oyun, spor ve sanat gibi milyarlarca dolarlık endüstrilere girip sağlam bir temel kazandıkları giderek daha açık hale geliyor. "

Rohit Talwar için 2022'nin sonunda en az 25 ülke bir merkez bankası dijital para birimini benimsemiş olacak. Ya kendi para birimleri ya da Çin dijital yuanı gibi başka bir ülkenin para birimi; bu nedenle volatilitenin yavaşlaması olumlu olacaktır.

3. 2022 kripto para ödemelerinin geleceği için temel mi?

CBDC'ler bizi ödemeler konusuna getiriyor, çünkü yatırımcılar enflasyona karşı korunmak için Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini giderek daha fazla kullandıkça, genel halkın tazminat almak için bunu yapıp yapmadığı belirsiz.

Fawad Razaqzada'nın ödeme kullanımındaki artışın, yatırım kullanımındaki artışı takip edeceğini tahmin etmesine neden olan şey budur: "Giderek daha fazla kurumun ilerlemesini ima ettikçe bu eğilimin hızlanması muhtemeldir. Dolayısıyla aklımda hiç şüphe yok. 2022, gerçek mal ve hizmetler için ödeme yapmak için yeni bir kripto para birimi işlemleri rekoru kırabilir "dedi.
Lou Kerner, kripto para birimlerinin giderek daha fazla kullanıldığını ve "ödeme yapan kişilerin sayısı hızla artıyor. Stabil Koin'lerin 125 milyar doların üzerinde bir piyasa değeri var ve ödeme yapmak için kullanılıyor" dedi.
Çünkü ona göre, kripto para birimleri, ister oyunlarda ister sosyal ağlarda olsun, topluluk üyelerini değer yaratmaya motive etmek için zaten kullanılıyor.
“E-ticaret büyüdükçe, bu işin 2022 ve sonrasında da büyümeye devam etmesini bekliyoruz” dedi.

Bu nedenle 2022, kripto para ödemeleri için sağlam bir temel yıl olabilir.


4. 2022'de kripto para birimleri için en iyi 3 uzman tahmini.

a. Ethereum blok zincirinin hisse kanıtına geçişi nedeniyle, ether fiyatı Bitcoin fiyatından çok daha hızlı artacaktır. - Tom Higgins.

B. 2022 yılına kadar Bitcoin, en değerli varlık olarak hisse senetlerini geçmiş olabilir. - Mike McGlone, Kripto Para Analisti.

C. Kripto ekonomisinin piyasa değeri 2021'de 3 trilyon dolardan 2022'de 7.5 trilyon doların üzerine çıkacak. - Rohit Talwar, analiz ve araştırma firması CEO'su.
Sonuç

Kuşkusuz, yukarıdaki tüm kripto para birimlerinin 2022'de bizi bekleyen çalkantılı bir geleceği olduğu göz önüne alındığında, bu nedenle kullanıcılar ve gelecekteki kripto para birimi kullanıcılarının şimdi başlaması avantajlıdır; örneğin, 2022'de iyi desteklenmek için Gate.io gibi iyi platformları seçmenin tam zamanı çünkü Gate.io temel özelliklerle dolu; Kripto para piyasalarında işlem yapabilir, 10x kaldıraçla marj üzerinden işlem yapabilir, marj üzerinden borç verebilir veya fon ödünç alabilir, periyodik yatırım planlarına katılabilir, Gate.io platformu Startup aracılığıyla IEO'lara yatırım yapabilir, sürekli takas sözleşmeleri ve daha fazlasını yapabilirsiniz.


Ödül kazanmak için soruları yanıtlayın!


Yazar: Victor KOMBOU, Gate.io Araştırmacısı
Bu makale sadece araştırmacının görüşlerini temsil etmekte olup herhangi bir yatırım önerisi niteliği taşımamaktadır.
Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Her durumda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.