• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog SIKÇA SORULAN SORULAR

SIKÇA SORULAN SORULAR

17 May 18:07


1. Gecikmeli mevduat

Gecikmeli mevduatın nedeni temel olarak 3 kısımdan oluşur:

1) Blok zincirinde ağ tıkanıklığı
Tıkanıklık genellikle en yoğun ağlarda, özellikle de BTC ve ETH blok zincirlerinde olur. Blok zincirindeki bu tıkanıklık nedeniyle platform, işlemleri yüksek hızda hızlandıramaz.

2) Notun Manuel Olarak Tamamlanması
XRP ve EOS'a benzer şekilde, bu blok zincirinin notunu eklemeye ihtiyaç vardır. Kullanıcıların ilgili notu veya etiketi doğru doldurmadığını varsayalım, işlemi manuel olarak tamamlamak için müşteri hizmetleri ekibiyle iletişime geçmeleri ve ilgili transfer bilgilerini göndermeleri gerekiyor. Aksi takdirde, para yatırma işlemini tamamlamak için KYC sürecinin belirli yönlerine ihtiyaç duyulabilir.

3) Platform sistemi aşırı yüklenir
Artan hacim patlaması ve kullanıcının mevduat emirleri platformda tıkanıklığa neden olabilir. Platformun ölçeklendirme çalışmaları devam etmektedir. Büyük bir mevduat emri varsa, sırayla uygulanması gerekebilir. Blok zinciri tarafından onaylandığı nadir bir durum varsa, sorunu hemen çözmek için blok zincirinin UID ve TXID'si müşteri hizmetleri ekibine gönderilmelidir.

2.Canlı destek

Yaşayabileceğiniz olumsuz deneyimler için özür dileriz. Gate.io'nun müşteri hizmetleri ekibi muazzam olmasına rağmen, trafikte büyük bir artış ve çözülmesi gereken sorunlarla karşı karşıya kaldı. Size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak için müşteri hizmetleri ekibimizi genişletiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz!

3.Yanlış zincirde gönderilen tokenleri kurtaramamak.

Blok zincirini geri almanın zorluğu nedeniyle, kullanıcılar desteklenmeyen kripto parayı Gate.io'ya yatırırsa, varlıklarını kurtarmak zor olacaktır. Bundan emin değilseniz, kullanıcının önce daha küçük bir miktar göndermeyi deneyebileceğini ve herhangi bir hata olmadığında kullanıcının tam miktarı gönderebileceğini öneriyoruz. Bir hata olursa, müşteri hizmetleri ekibimizle bir bilet talebi gönderebilirsiniz. Bu yanlış işlemin kurtarılması pek mümkün görünmese bile, depozitonuzu geri almak için birlikte çalışabiliriz.

4.Uzun yanıt süresi olan biletler

Bir konuyu diğerinden üstün tutamayız. Bir kullanıcı, durumunu acil bir durum olarak görürse, bir bilet talebi gönderdikten sonra, bilet talep numarasını ve daha fazla ayrıntıyı vererek müşteri hizmetleri ekibimizle Sosyal Medya üzerinden iletişime geçebilir. Kullanıcılarımıza yardımcı olmak ve ortaya çıkan sorunları çözmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız.

*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Diğer tüm durumlarda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktı
Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.