• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Forbes Advisor, Eylül 2022 için En İyi İngiltere Kripto Borsası Sıralamasında Gate.io 1. Sırada

Forbes Advisor, Eylül 2022 için En İyi İngiltere Kripto Borsası Sıralamasında Gate.io 1. Sırada

09 September 17:16


Forbes Advisor, İngiltere'deki en iyi kripto borsaları için Eylül sıralamasını açıkladı.
İlk sırada, 2021'de Forbes Advisor'ın dünya sıralamasında da ilk sırada yer alan küresel kripto borsası Gate.io yer aldı. 5 yıldız üzerinden 4,8 puan alan Gate.io, Binance ve Coinbase gibi diğer büyük borsaları geride bıraktı.

Forbes Advisor, her borsanın sunduğu şeyleri derinlemesine inceler ve derinlemesine bir kalite değerlendirmesi sağlamak için katmanları geriye doğru soyar. Metodoloji özellikle güvenlik, müşteri hizmetleri, ücretler, temel ve gelişmiş ticaret özellikleri ve borç verme gibi faktörleri değerlendirir.

Editör ekibinin neden Gate.io'yu seçtiğine gelince, borsanın muazzam sayıdaki ticarete konu edilebilir varlığını (1,500+) ve rekabetçi ücretlerini vurguladılar. Ek olarak, inceleme, token lansmanlarına erken erişim ile birlikte Gate.io'nun sağladığı indirimler ve avantajlardan bahsetti.


5 üzerinden 4,8'e yakın mükemmele yakın bir puanla Gate.io , daha önce bahsedilen faktörlere göre değerlendirilen 25'ten fazla kripto para borsasını gören sıralamaya hakim oldu.


2013 yılında kurulan ve 2017 yılında Gate.io olarak yeniden adlandırılan borsa, dünya çapında milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyor. Herhangi bir ana kripto para birimi değişiminin en geniş madeni para seçimine sahiptir. Mücevher bulma ve kripto girişimlerine erken başlama yeri olarak bilinen Gate.io , yalnızca yüksek kaliteli ve onaylanmış paraları listeleme ücreti olmadan listelediğini iddia ediyor. Ayrıca, kullanıcılarının kriptografik olarak doğrulayabileceği sertifikalı bir üçüncü taraf firma tarafından denetlenen rezervlerin kanıtını sağlayan ilk borsa olarak rakiplerinden sıyrılıyor.


Tıkla ve Gate.io yasaklı alanlarını gör


Yazar: Gate.io

*Gate.io nihai kararın tüm haklarını saklı tutar. Yazı herhangi bir yatırım önerisi içermemektedir.

*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Her durumda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.