• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Gate.io, Ukrayna Grivnası_nda Düşük Ücretli Kripto Alımlarını Desteklemek için GEO Pay_i Başlattı

Gate.io, Ukrayna Grivnası_nda Düşük Ücretli Kripto Alımlarını Desteklemek için GEO Pay_i Başlattı

06 September 12:48



Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan
Gate.io, VISA ve MasterCard kullanarak Ukrayna Grivnası'nda (UAH) dijital varlık alımlarını desteklemek için GEO Pay ile yeni bir ortaklık duyurdu.


GEO Pay'i Gate.io'ya entegre etmek, doğrudan UAH ile kripto satın almak isteyen kullanıcılar için kapıyı açar. Kullanıcılar artık UAH ve BTC, ETH ve USDT gibi ana kripto para birimlerini doğrudan Gate.io platformunda almak, göndermek ve değiştirmek için GEO Pay'i kullanabilir.

Geniş bir ödeme sistemleri ağı ve dijital varlık platformlarıyla çeşitli ortaklıklar kullanan GEO Pay, rekabetçi düşük ücretli çözümler ve eşler arası transferlerde sıfır ücret sunar.

GEO Pay, eşler arası işlemler, kripto para birimi rampa çözümleri ve çeşitli kripto para birimi değişimleriyle entegrasyon içeren önde gelen çok para birimi fiat-to-kripto ödeme hizmetlerinden biridir. Misyonu, çeşitli finansal kurumlar, ödeme sistemleri, kripto cüzdanlar, borsalar ve DeFi platformları ile hızlı ve kolay takas ve mutabakat sağlamak için altyapı geliştirmektir. Ayrıca, hizmet ondan fazla ödeme sistemini destekler ve ileri düzey kullanıcılar veya kurumlar için entegre bir API'ye sahiptir.

Gate.io'nun dokuz yıllık güvenli hizmetinin ve GEO Pay'in güvenli ve şeffaf ödeme çözümlerinin avantajları, rahat ve güvenilir bir ticaret deneyimi sağlar. Ortaklık, Gate.io Group'un dünya çapında milyonlarca kullanıcı için kripto erişilebilirliğini artırma misyonunda bir başka adımı işaret ediyor.


Tıkla ve Gate.io yasaklı alanlarını gör


Yazar: Gate.io

*Gate.io nihai kararın tüm haklarını saklı tutar. Yazı herhangi bir yatırım önerisi içermemektedir.

*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Her durumda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır.

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.