• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Gate Blog

Kripto haberlerine ve içgörülerine Açılan Kapınız

Gate.io Blog Maksimum 5 Milyon Dolarlık Ödül Havuzu, MAYC NFT_leri ve Daha Fazlası Gate.io WCTC Ticaret Yarışmasında

Maksimum 5 Milyon Dolarlık Ödül Havuzu, MAYC NFT_leri ve Daha Fazlası Gate.io WCTC Ticaret Yarışmasında

01 September 17:47



5 milyon dolarlık maksimum ödül havuzuyla
Gate.io'nun Dünya Kupası Ticaret Yarışması'nın (WCTC) 2. Sezonu ısınıyor. Yarışma, birinci sınıf bir vadeli işlem tüccarı olarak tacı kimin kazanabileceğini görmek için kripto tüccarlarını bir araya getiriyor.



Rakipler üç ana vadeli işlem ticareti yarışmasında savaşacaklar: takım bazlı, bireysel veya rekor kıran. İkincisi ile takımlar, Sezon 1 skor tablosu rekorlarını kırmak için yarışırlar. Sıralama kategorileri, toplam kâr tutarını, kâr oranını ve hacmi içerir ve hem küçük hem de büyük tüccarlara adil bir şans verir.


Ödül havuzunun ötesinde, WCTC katılım, takım liderliği, tavsiyeler, hacim kilometre taşları ve çok daha fazlası için çeşitli başka bonus ödüller ve ödüller sunar. Ödüller, kazançlardaki çarpanlardan ve USDT'deki binlerce kişiden Mutant Ape Yacht Club fraksiyonel NFT'lerine ve garantili şanslı çekiliş ödüllerine kadar uzanmaktadır.


Şimdiye kadar dünya çapında 10.000'den fazla kullanıcı kaydoldu ve yarışma 26 Ağustos'ta başlayacak. Ancak, geç kalanlar için kayıtlar 12 Eylül'e kadar açık kalacaktır.


Gate.io EVP'si Tom Yang, "WCTC sadece kazanmaktan daha fazlasıdır. Bu, topluluk oluşturma ve pazar erişilebilirliği ile ilgilidir. Büyük ve küçük, yeni veya eski kripto topluluğunun her yerinden vadeli işlem yatırımcılarını bir araya getiriyoruz. becerilerini test etmek ve genişletmek için dostane bir yarışmada bir araya gelin."


WCTC, tüm beceri seviyelerindeki vadeli işlem yatırımcılarına bir şans sunması bakımından benzersizdir. Rakip bir balina olmasa bile, yarışma toplam kâr miktarını ve kâr oranını ayrı ayrı sıraladığı için hala kazanma fırsatı var. Ayrıca, bir takım veya kişi listelerde birinci olmasa bile, çeşitli etkinliklerden bonus ödüller kazanmak için birçok fırsat vardır. Son olarak, rekabet etmenin hiçbir maliyeti yoktur, bu nedenle zaten vadeli işlem piyasalarında bulunan tüccarlar için girmemek için çok az neden vardır.


Rakipler, Gate.io'nun USDT, USD ve BTC kalıcı sözleşmelerini, teslimat sözleşmelerini ve nicel strateji araçlarını destekleyen vadeli işlem platformu tarafından ortaya konan kapsamlı ticaret araçlarını kullanacak. Ayrıca, yeni kaydolan kullanıcılar 500$'a kadar sözleşme bonusu kazanabilir, faizsiz 100.000 USDT'ye kadar borç alabilir ve Gate.io'nun VIP katmanları aracılığıyla indirimlere erişebilir.



Tıklayın ve Gate.io Yasaklı Alanlarına Erişin


Yazar: Gate.io

*Gate.io nihai kararın tüm haklarını saklı tutar. Yazı herhangi bir yatırım önerisi içermemektedir.

*Gate.io bu makalenin tüm haklarını saklı tutar. Gate.io'ya atıfta bulunulması koşuluyla makalenin yeniden yayınlanmasına izin verilecektir. Her durumda, telif hakkı ihlali nedeniyle yasal işlem yapılacaktır..

Şansınızı Kutusundan Çıkarın ve $6666 Ödül Kazanın
Hemen Kaydol
Hemen 20 Puanı alın
Yeni Kullanıcıya Özel: Puanları hemen talep etmek için 2 adımı tamamlayın!

🔑 Gate TR hesabı açın

👨‍💼 24 saat içinde KYC (Müşterini Tanı) işlemlerini tamamlayın

🎁 Puan Ödüllerini Alın

Hemen Alın
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.