• Dili ve Kuru Değiştir
  • Tercih Ayarları
    Yükselen/düşen rengi
    Başlangıç-Bitiş zamanı değişim yüzdesi
Duyurular GT Sahiplerine Özel Airdrop: Gate.io Startup Ücretsiz Teklifi: Beercoin(BEER) ve Ücretsiz Dağıtım Kurallarının Duyurulması (466.666.667 BEER ücretsiz)

GT Sahiplerine Özel Airdrop: Gate.io Startup Ücretsiz Teklifi: Beercoin(BEER) ve Ücretsiz Dağıtım Kurallarının Duyurulması (466.666.667 BEER ücretsiz)

2024-05-29 16:52:33 UTC 10838 Okundu
BEER/USDT + 24.78%
Not:Bu, orijinal İngilizce metnin makine veya insan tarafından yapılan bir çevirisidir, bu nedenle çeviride yanlışlıklar olabilir. Orijinal İngilizce metni görmek için buraya tıklayın.
Gönderileri Paylaş
İlgili Makaleler
Gate Research: Bitcoin Rebounds 3.5%, Ethereum Weakens, Dinari and Pell Network TVL Surge... Gate.io Startup'ın İlk Ücretsiz Teklifi: Moxie(MOXIE) ve Ücretsiz Dağıtım Kurallarının Duyu... Gate.io Startup Ücretsiz Teklifi:Foxsy AI(FOXSY) ve Ücretsiz Dağıtım Kurallarının Duyurulmas... Gate.io RENDER Kalıcı Sözleşmesini Ekledi Gate.io Startup'ın İlk Ücretsiz Teklifi: Layer3 (L3) ve Ücretsiz Dağıtım Kurallarının Duyur... GT Sahiplerine Özel Airdrop: Gate.io Startup'a İlk Ücretsiz Teklif: Dtec(DTEC) ve Ücretsiz Dağ...
Dil ve bölge
kur

Dil ve bölgeyi seçin

Gate.TR'ye mi gideceksiniz?
Gate.TR artık aktif.
Tıklayıp Gate.TR'ye gidebilir veya Gate TR'da kalabilirsiniz.